www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:41:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 483 484 485 486 487 [488] 489 490 491 492 493 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9774115 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #24685 Dátum: 2010 április 11, 19:39:27 »

azt gondolom a hobbynk,szerelmünk ugyanaz mindanyiunknak
vannak akik nagyon sokat kaptak a "meghatározó és egyetlen" klub-tól az elmúlt tizen évben
bizony nagyon szépek az emlékek ,nekik !
sajnos azonban a szemkötőt ha levennék akkor azt is észrevennék,hogy a levesestál mérete és viszont a kanálé is megváltozott
a dolgok pedig már nem úgy mennek mint tizenéve és már az éhség sem ugyanakkora
egy viszont biztos, mégpedig az ,hogy ebbe a dologba csak az ugathat és ugasson bele aki a "meghatározó" klub tagja !
aki pedig nem ,az már csak azért se pofázzon bele mert ahogy nekem sem , úgy neki sem osztottak lapot !
aki lapot akar és bene van az ominózus "meghatározó" klubban annak van lehetősége beleugatni a meghírdetett közgyűléseken , ez a fórum nem az a fórum !
én speciel annak a klubnak a működését átláthatatlannak és véleményem szerínt szándékosan átláthatatlannak vélem , még senki nem győzött meg az ellenkezőjéről !
de el fogok menni a rajzásra még akkor is ha nem kaptam meghívót , találkozni és pacsizni fogok azokkal akikkel akarok és valószínű jól is fogom magam érezni , még az sem kizárt ,hogy megköszönöm az elnöknek ,mert jól éreztem magam

azt gondolom ehhez a véleményemhez kéne tartania sokaknak magukat   Kiss

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #24684 Dátum: 2010 április 11, 19:39:22 »

semmi gond nincs a vonulni akaróval,aki akar az megszervezi és vonul gondolom
1303LS
« Hozzászólás #24683 Dátum: 2010 április 11, 19:38:10 »

évről évre egyre jobban veszít az "értékéből" a jelentése,nem kismértékben a körülötte itt a fórumon zajló dolgoknak.Nekem(és sok más embernek)már eszembe sem jut,hogy egyszer valaha még kimenjek
Ezek szerint a bogarasok többsége akarta így, hogy ne legyen rajzás körbe körbe a városban és erre játszik rá a fórum. Hmmmmm
Na de akkor mi a gond a nagyszámú vonulni akaróval? Kis ellentmondást érzek.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24682 Dátum: 2010 április 11, 19:36:36 »

.Nekem(és sok más embernek)már eszembe sem jut,hogy egyszer valaha még kimenjek

a dokáddal? Grin Grin Grin

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24681 Dátum: 2010 április 11, 19:36:05 »

Azt az apró dolgot felejted ki a történetből, hogy nem egy "valamilyen" taliról van szó.
Aki kicsit is át tudja érezni a "RAJZÁS" jelentését, tudja miről megy a szájtépés. Akik a teszkós rajzásokkal kezdték sörözgetve azoknak hiába is magyarázod, nekik cska egy találkozó a sok közül.

Nézdd, ha nektek ez a pár autós, majdhogynem zártkörű Rajzás kell, akkor legyen, de akkor én is lemondok róla, valszeg, mert ezt hétközben nem tudom megoldani... Ja és, ha ezzel az a cél, hogy minél több Bogarast kiszoríts ebből, akkor azt fel kell vállalni! Valószínűtlennek tartom, hogy az ország másik végéből, tömegével el tudjanak jönni erre... De Te biztos tudsz megoldást rá...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #24680 Dátum: 2010 április 11, 19:35:46 »

ma már elég nehezen kivitelezhető, ezt be kell látni. Munkahely, forgalom és még sorolhatnám...
Kispolgári kifogáskeresés.  Undecided
Ezért egyszerűbb a gyerek szülinapját is beb....i a mekibe kifizetni és le van tudva. Csak ha már tegnap sokan nem értették meg amit írtam.  Cheesy
RNIE
« Hozzászólás #24679 Dátum: 2010 április 11, 19:33:38 »

Aki kicsit is át tudja érezni a "RAJZÁS" jelentését,
évről évre egyre jobban veszít az "értékéből" a jelentése,nem kismértékben a körülötte itt a fórumon zajló dolgoknak.Nekem(és sok más embernek)már eszembe sem jut,hogy egyszer valaha még kimenjek
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24678 Dátum: 2010 április 11, 19:32:34 »

volt felajánlás sok dologgal kapcsolatban a vezetőség irányába. Szerintem találkoztunk is több esetben gyűlésen is pedig én nem a szomszéd kerületben lakom.

Biztos... és a tavalyi előkészítése előtt én csak egyszer tudtam elmenni, a Lurdyba... de akkor sem volt nagy tolongás... és ahogy hallottam, a többin sem..
Hogy nem a szomszéd kerületben laksz? Én sem... bár igaz, közelebb egy csöppet... DE ezért is írtam, hogy bár biztos, szép és jó ötlet, egy ilyen spontán, önszerveződő "Rajzás", de igaza van BlacP-nek... ha teszem azt én szervezek a többi TBK-al egy ilyen vonulgatásos, beszélgető bulit, akkor az lesz a Rajzás? Persze még korábban, hogy még tavaszibb legyen... Lehet ezt még fokozni...
És tudom, hogy valamiféle apropó volt az április 1-e, Bolondok napja-Bogarasok napja... de ez ma már elég nehezen kivitelezhető, ezt be kell látni. Munkahely, forgalom és még sorolhatnám...

1303LS
« Hozzászólás #24677 Dátum: 2010 április 11, 19:31:14 »

ha valamelyik Talival kapcsolatban
Azt az apró dolgot felejted ki a történetből, hogy nem egy "valamilyen" taliról van szó.
Aki kicsit is át tudja érezni a "RAJZÁS" jelentését, tudja miről megy a szájtépés. Akik a teszkós rajzásokkal kezdték sörözgetve azoknak hiába is magyarázod, nekik cska egy találkozó a sok közül.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #24676 Dátum: 2010 április 11, 19:26:23 »

MINDen évben ugyanez a saga játszódik le a rajzással
"Hülyeség ez az egész" by Brandon....

Mindenki oda megy ahova akar vagy kedve tartja. Szerintem. Akinek meg nem tetszik a rajzás meg bjaai vannak az menjen közgyűlni, vagy ne legyen tag. Én sem teszem. Köszönömennyi a véleményem.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #24675 Dátum: 2010 április 11, 19:24:52 »

Vajon miért érzem azt, hogy van pár ember, akinek személyes problémája van a Szepivel, és leginkább ők szítják eme tüzet? Én, ha valamelyik Talival kapcsolatban gondom, ellenérzésem van, azzal nem rakom tele a Fórumot, nem szarozom le, stb... max. a távollétemmel fejezem ki ezt...
De itt is leírtuk már többen, többször: lehet jelentkezni, megválasztatni magát erre a posztra és lehet jobban, szebben csinálni! Könnyű, a partvonalról kiabálva, osztani az észt... Lehet részt venni az előkészítésben, lebonyolításban, stb... Lehet, használható ötletekkel, helyszínekkel, programokkal "ostromolni" az elnökséget. De valószínűleg sem Veled, sem a többi hangadóval nem fogunk egyetérteni... mert mindegyikünket már motivál...
Ennyi!
volt felajánlás sok dologgal kapcsolatban a vezetőség irányába. Szerintem találkoztunk is több esetben gyűlésen is pedig én nem a szomszéd kerületben lakom.
RNIE
« Hozzászólás #24674 Dátum: 2010 április 11, 19:21:19 »

MINDen évben ugyanez a saga játszódik le a rajzással
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24673 Dátum: 2010 április 11, 19:21:13 »

ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy úgy viselkedsz mint egy fürdős kurva, már most elnézésedet kérem, mit kéreted megad, te tudod csak egyedül kinek címezted, nem lehetne egyértelműen leírni?

Az egyik címzett már magára ismert szerintem... Bár azt írta, hogy igen is, meg nem is... de majd akkor eldönti...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24672 Dátum: 2010 április 11, 19:19:19 »

érezhetem is, meg nem is. Lehet szítani a tüzet, szerintem kell is. Ez az egész rajzás nem azért kell jónak lennie mert a haverokkal találkozol 5 hónap után, hanem aazért mert van egy társaság akiknek ez a kötelességük, amiért pénztkapnak, hogy egy remek helyen, majdnem álandó időpontban sok-sok résztvevőnek programot és ESEMÉNYT szervezzenek. Mert a rajzás nem azért program mert találkozol a haverokkal, hanem azért mert valaminek történnie is kellene. Nem púpnak kell éreznie a szervező társaságnak és mindenhol jelezni, hogy rendeztetik az eseményt. Mosom kezeimet alapon megy az egész az elején.

Vajon miért érzem azt, hogy van pár ember, akinek személyes problémája van a Szepivel, és leginkább ők szítják eme tüzet? Én, ha valamelyik Talival kapcsolatban gondom, ellenérzésem van, azzal nem rakom tele a Fórumot, nem szarozom le, stb... max. a távollétemmel fejezem ki ezt...
De itt is leírtuk már többen, többször: lehet jelentkezni, megválasztatni magát erre a posztra és lehet jobban, szebben csinálni! Könnyű, a partvonalról kiabálva, osztani az észt... Lehet részt venni az előkészítésben, lebonyolításban, stb... Lehet, használható ötletekkel, helyszínekkel, programokkal "ostromolni" az elnökséget. De valószínűleg sem Veled, sem a többi hangadóval nem fogunk egyetérteni... mert mindegyikünket már motivál...
Ennyi!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24671 Dátum: 2010 április 11, 19:13:19 »

Volt szó itt vádról??? Roll Eyes
ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy úgy viselkedsz mint egy fürdős kurva, már most elnézésedet kérem, mit kéreted megad, te tudod csak egyedül kinek címezted, nem lehetne egyértelműen leírni?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24670 Dátum: 2010 április 11, 19:09:34 »

Sanyikám! Ne csináld már ezt! A jogban is annak kell bizonyítani, aki vádol! Ne találgasson már itt senki! Kérlek!

Volt szó itt vádról??? Roll Eyes

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #24669 Dátum: 2010 április 11, 19:08:54 »

Kedves ratro, légyszíves legalább annyit válaszolj a privi(k)re, hogy "igen" vagy hogy "nem".
Csak azért, hogy elkerüljük a kellemetlen pitiánereskedést a krúzon.
Előre is köszi.
persze, igen.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #24668 Dátum: 2010 április 11, 19:06:16 »

ma mindenki menstruál, lányok?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #24667 Dátum: 2010 április 11, 19:05:58 »

lehet rám gondoltál?
Kedves ratro, légyszíves legalább annyit válaszolj a privi(k)re, hogy "igen" vagy hogy "nem".
Csak azért, hogy elkerüljük a kellemetlen pitiánereskedést a krúzon.
Előre is köszi.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24666 Dátum: 2010 április 11, 19:02:18 »

Úgy érzed, hogy inged? Roll Eyes
Sanyikám! Ne csináld már ezt! A jogban is annak kell bizonyítani, aki vádol! Ne találgasson már itt senki! Kérlek!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24665 Dátum: 2010 április 11, 18:56:07 »

lehet rám gondoltál?

Úgy érzed, hogy inged? Roll Eyes

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #24664 Dátum: 2010 április 11, 18:52:16 »

Rendben... Tudod, annak ellenére, hogy időnként vitázunk, főleg a politikán, Te is abba a körbe tartozol, akit a barátomnak tekintek.
És asszem ezért is esik olyan "jól", hogy egy általam le nem írt dolog alaján simán hazugnak nevezel...
Ezért írtam, hogy ha annyira kíváncsi vagy rá... vissza kell nézni!

lehet rám gondoltál?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24663 Dátum: 2010 április 11, 18:45:11 »

Rendben... Tudod, annak ellenére, hogy időnként vitázunk, főleg a politikán, Te is abba a körbe tartozol, akit a barátomnak tekintek.

ezzel én is így vagyok Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24662 Dátum: 2010 április 11, 18:42:36 »

ok,akkor elnézést kérek
(bár tényleg kiváncsi lennék,ki az Grin Wink)

És asszem ezért is esik olyan "jól", hogy egy általam le nem írt dolog alaján simán hazugnak nevezel...
Ezért írtam, hogy ha annyira kíváncsi vagy rá... vissza kell nézni!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24661 Dátum: 2010 április 11, 18:39:16 »

ok,akkor elnézést kérek
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24660 Dátum: 2010 április 11, 18:35:24 »

Na erre mondják, hogy akinek nem inge, ne vegye magára... akinek meg inge az nagyon gyorsan öltözzön fel!
És, ha olvasnál is, értelmezve, akkor utaltam rá: NEM Rád céloztam...
De valamiért folyton Magadra veszed... lelked rajta....

ok,akkor elnézést kérek

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24659 Dátum: 2010 április 11, 18:32:35 »

kivancsi lennek, konkretan kire gondoltal a celozgatasoddal, ha nem ram...
Ha meg ram, akkor meg hazudtal...

Na erre mondják, hogy akinek nem inge, ne vegye magára... akinek meg inge az nagyon gyorsan öltözzön fel!
És, ha olvasnál is, értelmezve, akkor utaltam rá: NEM Rád céloztam...
De valamiért folyton Magadra veszed... lelked rajta....

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #24658 Dátum: 2010 április 11, 16:14:17 »

ja amúgy mi volt olyan jó abban a 10 autós összeövetelben? a gyorsulási verseny? vagy, hogy végre kölönleges helyszín volt, nem valami ótvar parkoló? jabocs, nem volt gyorsulás, meg ótvar parkoló volt a gyülekező hely. és mégis jó volt. akkor a rajzás miért lesz szar? 10es csoportokban ott is fel lehet vonulni kíséret nélkül, az megoldható, de ah jól rémlik a felvezetés nélküli vonulás pár éve megint fikázott dolog volt. kissé ellentmondásosak vagytok magatokkal szemben (akinek nem inge, de úgyis tudja mindenki kire gondolok, csak megsértődik, ha nem nevezem nevén)
válasz a kérdésedre: a hagyomány, vissza a gyökerekhez, vissza oda ahonnan indult a dolog, amiből kinőtt az egész rajzásosdi

az hogy ki mit vesz magára arról nem beszélek, mert nem érdekel, viszont nem azt állítottam, hogy jó volt (nem voltam ott) és azt sem állítottam, hogy szar lesz a 04.17-én a találka, amit állítottam és most is állítok, hogy a hagyományok alapján maga a rajzás már megtörtént, sokkal inkább nevezhető annak

a személyeskedést meghagyom nektek! Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24657 Dátum: 2010 április 11, 16:00:14 »

a többit el sem olvastam, azért még én is próbálok a színvonalatok felett maradni, bár nehéz ennyi .... között

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24656 Dátum: 2010 április 11, 15:59:13 »

Ha már kóstolgatsz, olvass vissza. Nem én kezdeményeztemé n csak beírtam a fórumra. Egyikük biztosan elment, a másikat nem tudom.
Hogy magamat is kimentsem, hozzánk beesett egy rokon ámerikábul, nem jelentette be. Amúgy meg ő is bekaphassa, de nem lehetett nemet mondani.

nem kóstolgatlak, csak párhuzamot vontam. és érthető az indok, de ami tény, az tény, minden, amit fikáznak alant, igaz erre a kisebb összeröffenésre is, mégis azt istenítik, a rajzást meg lehúzzák. és igen, ez sem lett előbb meghirdetve, nem volt gyorsulás, nem volt hűdeversenypályás helyszín, a vidékieknek kibaszás az időpont, lehet, hogy 20 éve simán el lehett menni szerda délután meló helyett bogarazni, ma háromszor annyit kell dolgozni és 5 perc lógást sem néznek jó szemmel. ez van

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #24655 Dátum: 2010 április 11, 15:39:09 »

Ha már kóstolgatsz, olvass vissza. Nem én kezdeményeztemé n csak beírtam a fórumra. Egyikük biztosan elment, a másikat nem tudom.
Hogy magamat is kimentsem, hozzánk beesett egy rokon ámerikábul, nem jelentette be. Amúgy meg ő is bekaphassa, de nem lehetett nemet mondani.

Ma talákoztam 2 Bogarassal, akik szívesen összejönnének valahol a stadion környékén április elsején este. Van kedvünk egy előrajzáshoz? Autózunk egyet a városban, csak úgy spontán, konvojban.

ez mekkora szar  Grin gurult 10 autó és a kezdeményező el se ment. nagy rajzás, jó alap egy új rajzásért, csak így tovább!
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #24654 Dátum: 2010 április 11, 15:12:05 »

Tegnap az egyetemi napokon voltam, volt kinn egy Lancia Deltás srác. Elcsíptem pár foszlányt:   mondja másik Lanciasnak, pénteken Bogaras-VW-s Cruise night lesz Pesten, menjünk mi is Smiley
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24653 Dátum: 2010 április 11, 12:52:13 »

Olyan dolgokat ...

nem különösebben érdemes vitázni vele.
amikor a topiknyitások miatt volt szerinte mindenki kurvaannyú, akkor nyitott egy rakás fosos topikot
amikor a véleményeket kifogásolja (szerinte: fikázás), akkor fikázik ezerrel
amikor valaki szól neki, hogy lehetne normálisan is, akkor meg pofátlanul hazudik
(én speciel azóta is várom, hogy beidézze azt a hozzászólásomat, ami miatt úgy besértődött, bár sosem írtam meg)
1303LS
« Hozzászólás #24652 Dátum: 2010 április 11, 12:43:19 »

ja amúgy mi volt olyan jó abban a 10 autós összeövetelben? a gyorsulási verseny? vagy, hogy végre kölönleges helyszín volt, nem valami ótvar parkoló? jabocs, nem volt gyorsulás, meg ótvar parkoló volt a gyülekező hely. és mégis jó volt. akkor a rajzás miért lesz szar? 10es csoportokban ott is fel lehet vonulni kíséret nélkül, az megoldható, de ah jól rémlik a felvezetés nélküli vonulás pár éve megint fikázott dolog volt. kissé ellentmondásosak vagytok magatokkal szemben (akinek nem inge, de úgyis tudja mindenki kire gondolok, csak megsértődik, ha nem nevezem nevén)
Olyan dolgokat állítasz egymás mellé amiknek közük nincs egymáshoz.
A spontán, ingyen, öncélúan végrehajtott vonulás rajzás úgy jó ahogy sikerül.
A soksokrengeteg pénzért megszerveztetett rajzás buli meg úgy jó ahogy gondoljátok.
Ha nekem meg nincs kedvem olyan rajzásra helyre menni ahol feketeseggűnek néznek, mert nem vagyok hajlandó depot venni, az az én dolgom.
Én is csak kívánni tudom, hogy mindenki érezze jól magát, még, ha nekem hiányzik is a régi nagy tavaszi rajzások fílingje.
Én majd megyek Tébányára, Terkere, ide-oda és ott érzem jól magam.
1303LS
« Hozzászólás #24651 Dátum: 2010 április 11, 12:35:33 »

hol írtam, hogy szar?
ez mekkora szar  Grin gurult 10 autó
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24650 Dátum: 2010 április 11, 12:33:00 »

RNIE
« Hozzászólás #24649 Dátum: 2010 április 11, 12:32:43 »

Vannak olyan apró dolgok amikről azt sem tudod, hogy léteznek, pedig azok a fontosak.

Slaviával dumcsiztatok a nanotechnológiáról? Cool
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24648 Dátum: 2010 április 11, 12:30:22 »

Te nem aludtál jól?
Hidd el egyáltalán nem fontos, hogy van e kezdeményező, főnök, vezető, vagy bármi ilyesmi.
Hogy eszébe jutott, meghirdette, ezért jár Neki köszönet. Pont.
Az, hogy úgy alakult, hogy nem tudott jönni, nem számít.
Sok minden nem számít, amiről azt gondolod igen.
Vannak olyan apró dolgok amikről azt sem tudod, hogy léteznek, pedig azok a fontosak.
Képzeld volt ott olyan is aki pl a legeslegelső rajzáson is ott volt, - kb pár méterre a mostani helyszíntől- ez csak azért fontos, mert más találkozókra képtelenség kirángatni, mert nem mozgatja meg a dolog. Mellesleg aktív bogaras, nagyon is.
Egyébként köszönjük a biztatást.
Csak úgy mellékesen Te is kijelented valamiről, hogy szar aminek mások nagyon is tudtak örülni. Tükör, önvizsgálat, stb...
hol írtam, hogy szar? ez valami üldözési mánia nálatok? gondolom a rossz elkiismeret teszi, hogy mindent magatokra vesztek és minden faszságot beledumáltok.

ja, nagy ötlet, guruljunk valamelyik nap. hát ehhez télleg iszonyú kreativitás kell. végülis nem kell ott lenni az ötletgazdának, valóban. csak gondolom illik az első alkalmon, amit ő "talált ki" megjelenni. a szepest akkoris fikáznátok, ha a hátán cipelne fel minden autót a tetőteraszra, de az este gurulunk páran az akkora megváltó ötlet a szemetekben, mintha ilyen még sosem lett volna és már ez A rajzás. ennyi erővel mikor faterral átgurulunk valahova január elsején, az a rajzás, mert ott is több bogár van. no comment. egy agyvizsgálat kéne nektek, hogyy papírotok legyen is róla, hogy át van mosva és szart förcsögő progammal lecserélve.

nagyon szívesen a bíztatást

1303LS
« Hozzászólás #24647 Dátum: 2010 április 11, 12:24:57 »

ez mekkora szar  Grin gurult 10 autó és a kezdeményező el se ment. nagy rajzás, jó alap egy új rajzásért, csak így tovább!
Te nem aludtál jól?
Hidd el egyáltalán nem fontos, hogy van e kezdeményező, főnök, vezető, vagy bármi ilyesmi.
Hogy eszébe jutott, meghirdette, ezért jár Neki köszönet. Pont.
Az, hogy úgy alakult, hogy nem tudott jönni, nem számít.
Sok minden nem számít, amiről azt gondolod igen.
Képzeld volt ott olyan is aki pl a legeslegelső rajzáson is ott volt, - kb pár méterre a mostani helyszíntől- ez csak azért fontos, mert más találkozókra képtelenség kirángatni, mert nem mozgatja meg a dolog. Mellesleg aktív bogaras, nagyon is.
Egyébként köszönjük a biztatást.
Csak úgy mellékesen Te is kijelented valamiről, hogy szar aminek mások nagyon is tudtak örülni. Tükör, önvizsgálat, stb...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #24646 Dátum: 2010 április 11, 11:57:36 »

olvass vissza! én nem szóltam le! de most is állítom, hogy rajzásként emlegetni 2010.04.01 után túlzás, mert nem az, a rajzás már megvolt.

én nem akarok erről vitatkozni, mert mindenkinek joga van jól érezni magát 04.17-én is! sőt, kívánom is!

Oldalak: 1 ... 483 484 485 486 487 [488] 489 490 491 492 493 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: