www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:31:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 482 483 484 485 486 [487] 488 489 490 491 492 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9773957 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #24725 Dátum: 2010 április 11, 21:13:09 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24724 Dátum: 2010 április 11, 21:12:37 »

előre honnan tudod, hogy szar lesz?

"szar helyszínen,szar programokkal,ultraszar szervezéssel"
olvas is, vagy csak ír? ;-)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24723 Dátum: 2010 április 11, 21:12:26 »

de azért nem megyek el rá,mert szerintem szar helyszínen,szar programokkal,ultraszar szervezéssel lesz..tavaly ott voltam,mert jó helyszín volt,jó programokkal...tényleg ennyire bonyolult ezt megérteni?

Értem... tehát Te már jártál a jövőben és egy még meg sem történt programról előre tudod, hogy szar... Értem...
Nézdd: Neked nem tetszik a helyszín, oké! Attól még másnak tetszhet...
Régebben az is szóba került, hogy sok vendég, és olyan Bogaras is olvassa a Fórumot, aki esetleg innen vesz ötletet, innen formál véleményt...
Szerinted, ezeket olvasva, eljönne???

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24722 Dátum: 2010 április 11, 21:12:03 »

mert pl ismerem a helyszínt,látom a programokat(<--- Grin Grin Grin)

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24721 Dátum: 2010 április 11, 21:11:41 »

Visszajelzést akkor kapsz,ha már megcsináltad a munkád.
Vagy meg se csinálod és már akkor szaroznak?
Szerintem ez se OFF!

szerintem te már vettél részt találkozószervezésben. és ebből kifolyólag tudod is, hogy maga a találkozó napja a teljes munkának csak töredéke, sőt, ha az azt megelőző időszak jól sikerült, akkor már szinte csak olyan levezetésféle.
no akkor innen gondold át mégegyszer...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24720 Dátum: 2010 április 11, 21:11:25 »

hát de nem ezt magyarázom már hetek óta?

dehogynem...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24719 Dátum: 2010 április 11, 21:11:16 »

speed kupa

tegnap

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #24718 Dátum: 2010 április 11, 21:10:52 »

de azért nem megyek el rá,mert szerintem szar helyszínen,szar programokkal,ultraszar szervezéssel lesz..tavaly ott voltam,mert jó helyszín volt,jó programokkal...tényleg ennyire bonyolult ezt megérteni?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #24717 Dátum: 2010 április 11, 21:07:44 »

ez ugyan látszólag off lesz, de mégsem az.

én ugye csinálom azt, amit csinálok, és arról kapok is rendesen visszajelzéseket.
Visszajelzést akkor kapsz,ha már megcsináltad a munkád.
Vagy meg se csinálod és már akkor szaroznak?
Szerintem ez se OFF!

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24716 Dátum: 2010 április 11, 21:07:39 »

ez itt a lényeg!!

hát de nem ezt magyarázom már hetek óta?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24715 Dátum: 2010 április 11, 21:06:36 »

nem az a sorrend, hogy nem megyek el -> tehát szar, hanem az, hogy szar -> tehát nem megyek el

ez itt a lényeg!!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24714 Dátum: 2010 április 11, 21:04:55 »

Például attól a kérdéstől, hogy: kíváncsi leszek rá, ki megy el erre a szarra?
Folyamatosan megy a szarozás... már napok óta
És azt említettem, hogy én amire nem megyek el, nem tetszik, azt sem szarozom le... főleg, ha nem voltam ott, vagy nem is megyek...

Szerintem ja!

én meg azt említettem, hogy én amire nem megyek el, nem tetszik, azt nem szarozom le - ha nem szar.
(és még mindig fordítva gondolkozol... nem az a sorrend, hogy nem megyek el -> tehát szar, hanem az, hogy szar -> tehát nem megyek el)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #24713 Dátum: 2010 április 11, 21:00:59 »

És azt említettem, hogy én amire nem megyek el, nem tetszik, azt sem szarozom le... főleg, ha nem voltam ott, vagy nem is megyek...

Szerintem ja!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24712 Dátum: 2010 április 11, 20:59:38 »

már mitől kéne?
az, hogy elmész, vagy nem mész el, a te döntésed.
az, hogy szerinted szar, vagy nem szar, az a te véleményed (bár azt még nem láttam tőled leírva, hogy nem szar)
az, hogy más szerint szar, az meg a másik véleménye.
olyat viszont még egyszer sem olvastam, hogy valaki lehülyézett volna azért, mert te elmész.

vagy valamit nem jól értettem?

Szerintem ja!

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #24711 Dátum: 2010 április 11, 20:50:18 »

mi megy itt Cheesy

aki akar jönni ÁPR 24. kakukcs kupa rally sprint biya kerülgetés stb....

Kakucsring

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24710 Dátum: 2010 április 11, 20:48:50 »

De nekem se kelljen már szarul éreznem magam, mert én meg elmegyek...

már mitől kéne?
az, hogy elmész, vagy nem mész el, a te döntésed.
az, hogy szerinted szar, vagy nem szar, az a te véleményed (bár azt még nem láttam tőled leírva, hogy nem szar)
az, hogy más szerint szar, az meg a másik véleménye.
olyat viszont még egyszer sem olvastam, hogy valaki lehülyézett volna azért, mert te elmész.

vagy valamit nem jól értettem?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24709 Dátum: 2010 április 11, 20:45:29 »

ez ugyan látszólag off lesz, de mégsem az.

én ugye csinálom azt, amit csinálok, és arról kapok is rendesen visszajelzéseket.
ha az a visszajelzés, hogy hűdejó, amit csináltam, akkor annak persze örülök, de az nem viszi igazán előre a dolgokat.
ha az a visszajelzés, hogy amit csináltam, az szar, akkor két eset van:
1. tényleg szar - ebben az esetben kijavítom, és megköszönöm a jelzést.
2. nem szar - ebben az esetben megcáfolom azt az állítást, hogy szar. mégpedig érvekkel.
volna még egy harmadik eset is, hogy ugyan tényleg szar, de nem javítom ki, hanem elkezdem fikázni azt, aki szerint szar. de ez az eset NÁLAM nem játszik - egyszerűen azért, mert oltári nagy faszság lenne.

ha meg valaki a szar munkámra azt mondaná, hogy szar, és erre egy másik valaki elkezdené az elsőt fikázni, azt biztos hülyének nézném.

hát NÁLAM így mennek a dolgok.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24708 Dátum: 2010 április 11, 20:39:09 »

Azért engedtessék meg nekem hogy eldöntsem hova és miért megyek.És ha lehet ne nekem kelljen szarul éreznem magam mert valamit szarnak tartok ezért nem megyek el. Roll Eyes

Természetesen jogod van eldönteni, hogy hova és miért mész el... Ezt szerintem senki sem vonta kétségbe...
De nekem se kelljen már szarul éreznem magam, mert én meg elmegyek...

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24707 Dátum: 2010 április 11, 20:38:22 »

Akkor légyszíves olvass vissza! Én azok ellen szóltam, akik leszarozzák, holott nem mennek, nem is akarnak menni, mert például nem tetszik a helyszín, a program...!

de ne szólj azok ellen, mert - mint már párszor mondtam - nem arról van szó, hogy "leszarozzák, holott nem is mennek", hanem pont fordítva, arról, hogy azért nem mennek, mert szar.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #24706 Dátum: 2010 április 11, 20:29:46 »

Azért engedtessék meg nekem hogy eldöntsem hova és miért megyek.És ha lehet ne nekem kelljen szarul éreznem magam mert valamit szarnak tartok ezért nem megyek el. Roll Eyes

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #24705 Dátum: 2010 április 11, 20:27:25 »

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24704 Dátum: 2010 április 11, 20:25:51 »

nem is lenne rá okod, meg a krúznájt nem szar. sőt. ami különbség.
(hidd el nekem, hogy bátran leszaroznám a króznájtot, sőt még tatabányát is, ha szar lenne. de nem szarozom le egyiket se, mert nem szarok. én azt szarozom le, ami szar, pláne ahhoz képest, amilyen lehetne.

van olyan találkozó is, amire elvből nem megyek el, de nem azért mert szerintem szar, hanem más ok miatt. na azt se szarozom le csak azért, mert nekem van valami bajom.

azt meg már mondtam, hogy egy bizonyos klubelnökről meglévő véleményemnek meg az egy bizonyos klub által szervezett találkozóról alkotott véleményemnek nincs köze egymáshoz. volt olyan találkozó, amit az illető szervezett, és jó volt, és arra azt mondtam, hogy jó volt.

meg azt is mondtam, hogy kevered az ok-okozatot, amikor olyasmiről írsz, hogy mit pofázik bele az, aki nem klubtag. a történet logikailag pont fordítva van...

Akkor légyszíves olvass vissza! Én azok ellen szóltam, akik leszarozzák, holott nem mennek, nem is akarnak menni, mert például nem tetszik a helyszín, a program...!

1303LS
« Hozzászólás #24703 Dátum: 2010 április 11, 20:24:56 »

RNIE
« Hozzászólás #24702 Dátum: 2010 április 11, 20:15:34 »

Ugyanazzal a
Ugyanazzal az
Ugyanazzal az
És ugyanazzal az
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24701 Dátum: 2010 április 11, 20:14:15 »

Viszont óriási különbség, hogy én nem szurkolok, a CN ellen... és nem is szarozom le, sőt!

nem is lenne rá okod, meg a krúznájt nem szar. sőt. ami különbség.
(hidd el nekem, hogy bátran leszaroznám a króznájtot, sőt még tatabányát is, ha szar lenne. de nem szarozom le egyiket se, mert nem szarok. én azt szarozom le, ami szar, pláne ahhoz képest, amilyen lehetne.

van olyan találkozó is, amire elvből nem megyek el, de nem azért mert szerintem szar, hanem más ok miatt. na azt se szarozom le csak azért, mert nekem van valami bajom.

azt meg már mondtam, hogy egy bizonyos klubelnökről meglévő véleményemnek meg az egy bizonyos klub által szervezett találkozóról alkotott véleményemnek nincs köze egymáshoz. volt olyan találkozó, amit az illető szervezett, és jó volt, és arra azt mondtam, hogy jó volt.

meg azt is mondtam, hogy kevered az ok-okozatot, amikor olyasmiről írsz, hogy mit pofázik bele az, aki nem klubtag. a történet logikailag pont fordítva van...
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #24700 Dátum: 2010 április 11, 20:09:28 »

Szép ez a mai meccs,felülmúlja magát a társaság.
Látszik,hogy komolyan veszitek a kampánycsendet,és itt jól kiélitek magatokat.
Mostmár,csak azért is egyre jobban hangoztatom a véleményem,és kampánycsend ide,meg oda,a Rajzás mellett voksolok.
A régi értelemben vett RAJZÁSról már nem lehet beszélni,mert változott a világ,ebben a városban nem lehet megcsinálni(esetleg este 10 órától?)
Lehet agyalni más helyszinröl,vidékröl,de az sem fogja visszahozni a régi hangulatot.
Van a rajzás szónak egy másik alternativája is,miszerint a bogarak(buszok) téli álmukból felébredve kirajzanak a garázsok védelméböl,megmutatják magukat a népeknek,összeverödnek egy találkozóra,barátok üdvözlik egymást,uj barátságok kötödnek,nicknevek válnak hus-vér emberekké,bemutatkoznak a hosszu téli esték eredményeként ujjászületett vasak,pajtaszökevények kelnek uj életre,szóval a "ki"rajzással beindul a szezon.
Nekem hótmindegy,hogy ez az esemény a Tecso parkolójában,netán a Hungaroringen,vagy urambocsá a Westend tetején  lesz.
Ugyanazzal a várakozással megyek mindegyik helyszinre.
Ugyanazzal az örömmel köszöntöm a régi és uj haverokat.
Ugyanazzal az ámulattal csodálom az uj és ujjászületett vasakat.
És ugyanazzal az elkeseredéssel olvasom a találkozót megelözö negativ hozzászólásokat.

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24699 Dátum: 2010 április 11, 20:05:58 »

létszám: a "rajzásé" csökkenő (idén aztán biztosan, hiszen mindent meg is tettek ennek érdekében
a krúznájté meg meredeken emelkedő.

arányok: azok vannak. meg van az elköltött pénzeknek is aránya.
meg van ár-érték-arány. de nem mondom meg, hogy szerintem melyiké jobb, toronymagasan.

Örülök, hogy így kielemezted, de sejtem, tudod, mire gondoltam...
Viszont óriási különbség, hogy én nem szurkolok, a CN ellen... és nem is szarozom le, sőt!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24698 Dátum: 2010 április 11, 20:04:11 »

Zsótibácsi! Létszám? Arányok?

létszám: a "rajzásé" csökkenő (idén aztán biztosan, hiszen mindent meg is tettek ennek érdekében
a krúznájté meg meredeken emelkedő.

arányok: azok vannak. meg van az elköltött pénzeknek is aránya.
meg van ár-érték-arány. de nem mondom meg, hogy szerintem melyiké jobb, toronymagasan.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24697 Dátum: 2010 április 11, 20:01:12 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24696 Dátum: 2010 április 11, 19:59:41 »

a krúznájtra meglepően sokan jönnek meglepő távolságokból. és nem egyszer, hanem rendszeresen. olyanok is, akik amúgy a "rajzásra" nem mennek.
(ja, és a ratro debrecenből találta ki és szervezte meg, bp.-re)

Zsótibácsi! Létszám? Arányok?
Nem vitatom, hogy így van... Én is szívesen mennék, de sajna nem engedhetek meg magamnak két utat, egy hétvégén... Evvan!

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #24695 Dátum: 2010 április 11, 19:58:58 »

a krúznájtra meglepően sokan jönnek meglepő távolságokból. és nem egyszer, hanem rendszeresen. olyanok is, akik amúgy a "rajzásra" nem mennek.
A CN-re visszatérve, van akinek nem tetszik ez az esemény, hiszen a viszontlátás örömét veszi el a rajzástól. Éppen ezért nem is támogatj az eseményt az MBK, mivel aki esetleg itt megjelenik valami újdonsággal, az már másnap nem üt akkorát, vagy el sem megy. Esetleg bebaszott este mint az albán szamár és nem ér ki 3-ig az eseményre...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #24694 Dátum: 2010 április 11, 19:58:36 »

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24693 Dátum: 2010 április 11, 19:58:14 »

Kapaszkodsz a részletekbe. Keresed a célt meg az okokat. Nincsenek.
Én azt szeretném, hogy ha a választott klubom aki mellesleg a legnagyobb legnívosabb, leglegebb olyat szervezne amiben benne van az esemény nevét adó dolog.
Ezért fizetem a tagsági díjat, nem a depoért. Amikor nem volt kkgf akkor is ezért fizettem, mielőtt betámadnál, hogy csak e miatt vagyok tag.
Illetve hülyeséget beszélek, mert -bár fizetek- mégis csak külsős lehetek.

Nem a részletekbe kapaszkodom, ezek tények! "Szép" dolog olyan időpontra szervezni, ami sokaknak nem felel meg...
Ha meg nem hétköznap lenne, akkor mikor? Szombat? Vasárnap? Hol? Ki szervezné? Mert most ugye valamiféle alulról szerveződésről beszéltünk...
Ne hasonlítsd össze azzal ezt, hogy páran összejöttök egy klassz helyen egy jót dumálni, kajálni azzal, hogy 2-3-4-500 Bogarasnak megfelelve csinálj egy Rajzást! Ahol több száz embernek kell megfelelni, csinálni programot, stb...
Javasolnám a nagyon okosoknak, hogy járjanak már utána, hogy mekkora buli egy ilyen párszáz autós város-végigvonulást lejátszani a Rendőrséggel, hatóságokkal...
És, hogy én is mondjak még valamit: én sem azért lettem MBK tag, mert kellene a kkgf... Sőt! Amikor megemlítettem a Szepinek, még Ő kérdezte,hogy: na mi van? Kell az olcsó kötelező? Nos, akkor Öcsisajtra nem is lehetett a fiatal kora miatt, de megnyugtattam, hogy nem azért, mivel van egy B10-em és az nekem kicsit értékesebb, mint az ő olcsó kkgf-je... Tongue

1303LS
« Hozzászólás #24692 Dátum: 2010 április 11, 19:57:35 »

Baromság, amiket írkálsz...
Keress inkább kifogásokat.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24691 Dátum: 2010 április 11, 19:57:21 »

aki lapot akar és bene van az ominózus "meghatározó" klubban annak van lehetősége beleugatni a meghírdetett közgyűléseken

ugyan, dehogy.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #24690 Dátum: 2010 április 11, 19:56:04 »

Valószínűtlennek tartom, hogy az ország másik végéből, tömegével el tudjanak jönni erre...

1303LS
« Hozzászólás #24689 Dátum: 2010 április 11, 19:47:12 »

Nézdd, ha nektek ez a pár autós, majdhogynem zártkörű Rajzás kell, akkor legyen, de akkor én is lemondok róla, valszeg, mert ezt hétközben nem tudom megoldani... Ja és, ha ezzel az a cél, hogy minél több Bogarast kiszoríts ebből, akkor azt fel kell vállalni! Valószínűtlennek tartom, hogy az ország másik végéből, tömegével el tudjanak jönni erre... De Te biztos tudsz megoldást rá...
Kapaszkodsz a részletekbe. Keresed a célt meg az okokat. Nincsenek.
Én azt szeretném, hogy ha a választott klubom aki mellesleg a legnagyobb legnívosabb, leglegebb olyat szervezne amiben benne van az esemény nevét adó dolog.
Ezért fizetem a tagsági díjat, nem a depoért. Amikor nem volt kkgf akkor is ezért fizettem, mielőtt betámadnál, hogy csak e miatt vagyok tag.
Illetve hülyeséget beszélek, mert -bár fizetek- mégis csak külsős lehetek.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24688 Dátum: 2010 április 11, 19:45:30 »

azt gondolom a hobbynk,szerelmünk ugyanaz mindanyiunknak
vannak akik nagyon sokat kaptak a "meghatározó és egyetlen" klub-tól az elmúlt tizen évben
bizony nagyon szépek az emlékek ,nekik !
sajnos azonban a szemkötőt ha levennék akkor azt is észrevennék,hogy a levesestál mérete és viszont a kanálé is megváltozott
a dolgok pedig már nem úgy mennek mint tizenéve és már az éhség sem ugyanakkora
egy viszont biztos, mégpedig az ,hogy ebbe a dologba csak az ugathat és ugasson bele aki a "meghatározó" klub tagja !
aki pedig nem ,az már csak azért se pofázzon bele mert ahogy nekem sem , úgy neki sem osztottak lapot !
aki lapot akar és bene van az ominózus "meghatározó" klubban annak van lehetősége beleugatni a meghírdetett közgyűléseken , ez a fórum nem az a fórum !
én speciel annak a klubnak a működését átláthatatlannak és véleményem szerínt szándékosan átláthatatlannak vélem , még senki nem győzött meg az ellenkezőjéről !
de el fogok menni a rajzásra még akkor is ha nem kaptam meghívót , találkozni és pacsizni fogok azokkal akikkel akarok és valószínű jól is fogom magam érezni , még az sem kizárt ,hogy megköszönöm az elnöknek ,mert jól éreztem magam

azt gondolom ehhez a véleményemhez kéne tartania sokaknak magukat   Kiss

Köszi, hogy összefoglaltad!  Wink Grin

RNIE
« Hozzászólás #24687 Dátum: 2010 április 11, 19:44:20 »

azt gondolom szerelmünk ugyanaz mindanyiunknak

rajtad kívül kevés zoofiliás van a fórumon,de ez most mindegy.

én ott vesztettem el a fonalat X éve,hogy az autópiacos,bevásárlóközpontparkolós rajzás miért nem volt jó?tán mert valaki szerzett egy duplakarbit és hiányzott a gyorsulás?vagy mi volt a gond amiből elindult?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #24686 Dátum: 2010 április 11, 19:43:57 »

Kispolgári kifogáskeresés.  Undecided
Ezért egyszerűbb a gyerek szülinapját is beb....i a mekibe kifizetni és le van tudva. Csak ha már tegnap sokan nem értették meg amit írtam.  Cheesy

Az meg baromság, amiket írkálsz... Évekkel ezelőtt, amikor elkezdtem Bogarazni, szinte alig volt hétvége, amikor dolgoznom kellett... tavalyelőtt és még kissé tavaly is, alig volt hétvége, amikor nem kellett melóznunk... Akkor szerinted hétközben? Nem mellesleg, asszem Te is volt, hogy mentegetőztél, hogy nem tudsz hozzánk jönni Talira... Miért nem tudtad megoldani? Ja, hogy dolgoztál? Most akkor ki keres kispolgári kifogást?
Sőt a munkahelyem is olyan, hogy vagyok olyan viszonyban a főnökömmel, hogy ha egy mód van rá, nem hagyom xarban azzal, hogy otthagyom (és nem csak azért, mert Ő is valamennyire Bogaras!) a melóval! Túl kevesen vagyunk a cégben ahhoz, hogy csak úgy kihúzzam magam a dologból...

Oldalak: 1 ... 482 483 484 485 486 [487] 488 489 490 491 492 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: