www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 19:18:39

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 450 451 452 453 454 [455] 456 457 458 459 460 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9769593 alkalommal)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #26005 Dátum: 2010 Június 22, 07:39:14 »

Jól megfogalmazott feeling    Grin

Üdvw

Gárdonyhoz lenne nekem is hozzászólásom, életem legrosszabb talis tapasztalata fűződik hozzájuk.
Gyerek koromban imádtam, sok-sok bogár... aztán jó sokáig nem mentem, majd a depoban volt egy hirdetés...
aki viszi az újságot annak ingyenes..., volt két újságom is, mondom egy haveromnak menjünk le, beszerveztünk még két kocsit + 5 csajt, egekig magasztaltam a talit... a kapuban persze az ingyen belépő szóba sem jöhetett, leparkoltunk jó drágán kint, mikor leértünk éppen esni kezdett az eső, mindenki mondta inkább menjünk, én meg ha már itt vagyunk menjünk be, keresek valakit. A szakadó esőben közölték, ha nem akarunk maradni "csak" strand belépőt kell vennünk, én hülye kiváncsi voltam mi van bent hát vettem mindenkinek jegyet, bent volt 5 szép és 15 átlag kocsi, a részeg srácok egymást húzták a sárban a földön kocsival ....csináltam 20 fotót és sűrű elnézést kérve a haveroktól távoztunk...még szerencse, hogy nem köveztek meg....:-)  
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #26004 Dátum: 2010 Június 22, 07:34:34 »

Nagyon köszönjük azoknak akik megtiszteltek jelenlétükkel a Nyiregyházi klub által megszervezett 6. nemzetközi találkozón, remélem mindenki jól érezte magát , a szokásos szombati záporunk is megvolt Grin de a jókedvet ez sem tudta elvenni .

Remélem jövőre is találkozunk!

Mi biztosan megyünk! Egyszerre indult a talink, a zápor nekünk is szerves része a talinak.  Grin
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #26003 Dátum: 2010 Június 22, 07:32:47 »

Postázzuk vagy vigyük kiskörére a dísztárcsát?  Grin

Inkább személyesen!  Grin Kösziiiiiiiiiii!
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #26002 Dátum: 2010 Június 22, 00:12:20 »

2003-2004-ben a gárdonyi talikor gyönyörű idő volt,és még sok-sok autó.
Utána két éven keresztül az időjárás is keményen betett nekik,hideg volt,rengeteg eső,viharos szél (2005-2006-ban).
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #26001 Dátum: 2010 Június 21, 23:26:42 »

Üdvw

Gárdonyhoz lenne nekem is hozzászólásom, életem legrosszabb talis tapasztalata fűződik hozzájuk.
Gyerek koromban imádtam, sok-sok bogár... aztán jó sokáig nem mentem, majd a depoban volt egy hirdetés...
aki viszi az újságot annak ingyenes..., volt két újságom is, mondom egy haveromnak menjünk le, beszerveztünk még két kocsit + 5 csajt, egekig magasztaltam a talit... a kapuban persze az ingyen belépő szóba sem jöhetett, leparkoltunk jó drágán kint, mikor leértünk éppen esni kezdett az eső, mindenki mondta inkább menjünk, én meg ha már itt vagyunk menjünk be, keresek valakit. A szakadó esőben közölték, ha nem akarunk maradni "csak" strand belépőt kell vennünk, én hülye kiváncsi voltam mi van bent hát vettem mindenkinek jegyet, bent volt 5 szép és 15 átlag kocsi, a részeg srácok egymást húzták a sárban a földön kocsival ....csináltam 20 fotót és sűrű elnézést kérve a haveroktól távoztunk...még szerencse, hogy nem köveztek meg....:-)  

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #26000 Dátum: 2010 Június 21, 23:14:53 »

az szilveszter volt és az a Dia volt Grin
tudom h Dia volt  Wink
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #25999 Dátum: 2010 Június 21, 22:58:35 »

az szilveszter volt és az a Dia volt Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #25998 Dátum: 2010 Június 21, 22:37:27 »

Nem vagyok nagyon tapasztalt, de szerintem, ha először mész egy talira igyis-ugyis tetszeni fog, hiába mondják, hogy régen jobb volt Cool Cheesy
Köszi az infót, majd beszerzek 1 ilyen DVD-t Wink
http://www.youtube.com/watch?v=nB4RYhVZu84           

Nem elérhető Rozsdás Kampó

« Hozzászólás #25997 Dátum: 2010 Június 21, 22:34:47 »

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #25996 Dátum: 2010 Június 21, 22:29:20 »

Nem értem miért..... Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Nem elérhető Mentos

« Hozzászólás #25995 Dátum: 2010 Június 21, 21:34:07 »

Sziasztok!!

S.o.s. segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Pénteken lenne egy promóciónk a Mentos-sal (tudjátok: The Freshmaker Smiley ) a Balaton környékén, amit a holland gyártó cég lebeszélt egy osztrák bogár-klubbal.Ám Ők 1,5 hete lemondták, és nekünk kééne gyorsan csodát tenni..:S
Szóval: most pénteken lesz egy 4 megállós promó: Keszthely, Balatonalmádi, Szántód, Balatonlelle útvonallal. A megállókon kóstoltatás lenne, ahol az épp jelenlévő Bogarakat zsűriznék a nézők. A pontokat minden állomáson összesítenénk, és az eredményhirdetésre B.Lellén kerülne sor.A megállókon ásványvíz, üdítő biztosítva lenne, és a győztes bogár értékes Mentos nyereményben részesülne .(rádióban hirdetve, kiplakátolva!)
Mivel nagyon kevés idő van, az is jó lenne, ha épp csak 1-1 állomásra tudna valaki jönni, a nyereményt postán is kézbesíthetjük. A promóció felkerül a magyar-, és a nemzetközi Mentos honlapra.
Ha sikerülne bármilyen formában ezt kivitelezni, jövőre már rendes felvonulásként, találkozóként szervezhetnénk ezt.
Szóval, Bennetek minden bizodalmam, várom, valakit valahol érdekel e ez, hiszen mottónk:
Mi az? Pici, gömbölyű, és nagyon vagány? Mentos? Vagy VW Bogár? Most egyre megy!!
Előre is köszönöm a segítségeteket!!

N.Reni

Háát, nem tudom, mit mondjak!El sem akarom hinni, hogy ennyien segítetek!!
Ha bárkinek kérdése van: nagyr@edhaas.hu, 30/9473208
Előre is köszönöm!!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #25994 Dátum: 2010 Június 21, 21:23:36 »

Grin Grin Grin Grin

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu

« Hozzászólás #25993 Dátum: 2010 Június 21, 21:19:15 »

közel nem sátrazunk hozzátok Grin Grin

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #25992 Dátum: 2010 Június 21, 21:17:15 »

Én tavaly voltam mindenhol először, de volt, ami nem tetszett. Bár a jó társaság sokat javít a dolgokon.
közel nem sátrazunk hozzátok Grin Grin

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #25991 Dátum: 2010 Június 21, 21:11:42 »

Tomának:

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!

« Hozzászólás #25990 Dátum: 2010 Június 21, 20:53:40 »

Nem vagyok nagyon tapasztalt, de szerintem, ha először mész egy talira igyis-ugyis tetszeni fog, hiába mondják, hogy régen jobb volt Cool Cheesy

Én tavaly voltam mindenhol először, de volt, ami nem tetszett. Bár a jó társaság sokat javít a dolgokon.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #25989 Dátum: 2010 Június 21, 20:51:49 »

Azért tudnék elrettentő példát találkozós pályafutásomból ahol egyszer is sok volt ott lenni.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető szricsi

« Hozzászólás #25988 Dátum: 2010 Június 21, 20:49:22 »

Én tavaly voltam először, nekem nagyon tetszett. Bár mindenki azt mondja, hogy régen teljesen más, sokkal jobb volt, de ettől függetlenül jól éreztük magunkat. Jó volt az idő, strand, fagyi, hambi, lángos stb... De legjobban a tó körüli felvonulás tetszett. Ha tudsz, szerezz meg egy Bogaras Híradót (minden évben készült dvd), abból talán leszűrsz valamit.  Grin

« Hozzászólás #25987 Dátum: 2010 Június 21, 20:46:23 »

Valaki tudna nekem mesélni, milyen a Találkozó Gárdonyban? Gondolom  nagyon jó, de azért megnézném egy-két
tapaszalt "Gárdonyos" véleményét. Cheesy

Én tavaly voltam először, nekem nagyon tetszett. Bár mindenki azt mondja, hogy régen teljesen más, sokkal jobb volt, de ettől függetlenül jól éreztük magunkat. Jó volt az idő, strand, fagyi, hambi, lángos stb... De legjobban a tó körüli felvonulás tetszett. Ha tudsz, szerezz meg egy Bogaras Híradót (minden évben készült dvd), abból talán leszűrsz valamit.  Grin

« Hozzászólás #25986 Dátum: 2010 Június 21, 20:42:41 »

Sziasztok!!

Pénteken lenne egy promóciónk a Mentos-sal (tudjátok: The Freshmaker Smiley ) a Balaton környékén, amit a holland gyártó cég lebeszélt egy osztrák bogár-klubbal.Ám Ők 1,5 hete lemondták, és nekünk kééne gyorsan csodát tenni..:S
Szóval: most pénteken lesz egy 4 megállós promó: Keszthely, Balatonalmádi, Szántód, Balatonlelle útvonallal. A megállókon kóstoltatás lenne, ahol az épp jelenlévő Bogarakat zsűriznék a nézők. A pontokat minden állomáson összesítenénk, és az eredményhirdetésre B.Lellén kerülne sor.A megállókon ásványvíz, üdítő biztosítva lenne, és a győztes bogár értékes Mentos nyereményben részesülne .(rádióban hirdetve, kiplakátolva!)
Mivel nagyon kevés idő van, az is jó lenne, ha épp csak 1-1 állomásra tudna valaki jönni, a nyereményt postán is kézbesíthetjük. A promóció felkerül a magyar-, és a nemzetközi Mentos honlapra.
Ha sikerülne bármilyen formában ezt kivitelezni, jövőre már rendes felvonulásként, találkozóként szervezhetnénk ezt.
Szóval, Bennetek minden bizodalmam, várom, valakit valahol érdekel e ez, hiszen mottónk:
Mi az? Pici, gömbölyű, és nagyon vagány? Mentos? Vagy VW Bogár? Most egyre megy!!

N.Reni

Szia!

Pénteken hány órakor kezdődne a dolog??
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #25985 Dátum: 2010 Június 21, 20:41:46 »

Örülök, hogy aki ott volt, az jól érezte magát!
A szervezők mindent elkövettek annak az érdekében, hogy összehozzanak egy jó bulit !
Remélem mindenki rendben hazaér (Cegléd, Markaz, stb. Evil)
Jövőre visszavárunk mindenkit!!
Jó pihenést
Hazafelé menet vasárnap hajnal félháromkor majdnem kiirtottam egy egész szarvascsordát.
(Nedves, hűvös időben nagyon jól megy az autó, ezek meg pont egy kanyar után álldogáltak az úton).
Szerencsére csak a gumim kopott, nem a bogár.
Tomának:
Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #25984 Dátum: 2010 Június 21, 19:57:03 »

oké, már próbálom!
Köszi!
Egyébként én is Győrből megyek!
És!!1 celldömölki bogár már van!!  Smiley

én almádi vagyok, bár nem bogaram van, de szerintem elég feltűnő jelenség az én gépem is Grin (typ 181)

ha időm lesz, kinézek

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)

« Hozzászólás #25983 Dátum: 2010 Június 21, 19:30:09 »

oké, már próbálom!
Köszi!
Hol lesz a kezdet Keszthelyen és mikkor? Lehet elkocognék a csatogos falepkémmel. Roll Eyes

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető Mentos

« Hozzászólás #25982 Dátum: 2010 Június 21, 19:25:47 »

oké, már próbálom!
Köszi!
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #25981 Dátum: 2010 Június 21, 19:09:58 »

Igen, ha valaki, hát én tudom, milyen rövid az idő... Embarrassed
Brez! valami ötlet esetleg?hol vannak?
És az eddigieket is nagyon köszönöm, megpróbálom az ajánlottakkal is felvenni a kacsolatot!!!Hú, úgy ajánlotta egy kedves dunaújvárosi srác, hogy itt próbálkozzak, de nem hittem, hogy valaki egyáltalán válaszol!!
Köszönöm!!
Aircult-nak írhatsz itt is privát üzenetet, Ő tagja az eliteclubnak.....én már nem tudok pl. szabadságot intézni addig. Győrből még nem lenne messze lemenni....
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25980 Dátum: 2010 Június 21, 19:05:57 »

És az eddigieket is nagyon köszönöm, megpróbálom az ajánlottakkal is felvenni a kacsolatot!!!Hú, úgy ajánlotta egy kedves dunaújvárosi srác, hogy itt próbálkozzak, de nem hittem, hogy valaki egyáltalán válaszol!!
Köszönöm!!
a facebook a jóbarátod  Wink
rajta van az elitevwclub.hu
ők sztem segíteni fognak

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #25979 Dátum: 2010 Június 21, 19:03:57 »

Mondjuk régen volt kb. 5 találkozó: Rajzás ápr1 (tavasszal),  Alsóőrs(később Almádi) május 30 körül, Gárdony júliusban, Gyoma augusztus elején, Tatabánya szeptember elején ....most meg minden hétvégén van szinte találkozó, van olyan hétvége hogy több is. Szvsz. kicsit már sok a találkozó, és Gárdonynak sok konkurenciája lett jobb árak, jobb környezet, jobb programok stb. miatt. Illetve az emberek már nem autóznak 150km-t Gárdonyért ha rá egy hétre a szomszéd faluban is van találkozó.
nem is vitatkoznék én ezzel... attól még áll amit én írtam.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #25978 Dátum: 2010 Június 21, 19:01:41 »

Gsa írja jól.kinek tetszio kinek nem.én igyekszem menni idén is.igen azért is mert közel van,nem olyan már mint régen,de vmi van benne.meg mondjuk én úis megtalálom amit kell  Grin Grin Grin
Mondjuk régen volt kb. 5 találkozó: Rajzás ápr1 (tavasszal),  Alsóőrs(később Almádi) május 30 körül, Gárdony júliusban, Gyoma augusztus elején, Tatabánya szeptember elején ....most meg minden hétvégén van szinte találkozó, van olyan hétvége hogy több is. Szvsz. kicsit már sok a találkozó, és Gárdonynak sok konkurenciája lett jobb árak, jobb környezet, jobb programok stb. miatt. Illetve az emberek már nem autóznak 150km-t Gárdonyért ha rá egy hétre a szomszéd faluban is van találkozó.
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #25977 Dátum: 2010 Június 21, 19:01:38 »

Köszönöm!!
Elsősorban Elite club-ra gondoltam én is. Őket a legkönnyebb most megtalálnod, és ők fognak tudni szerintem segíteni még autót beszervezni.

Nem elérhető Mentos

« Hozzászólás #25976 Dátum: 2010 Június 21, 18:57:58 »

Köszönöm!!
Nem elérhető Kelethir

« Hozzászólás #25975 Dátum: 2010 Június 21, 18:57:01 »

Sziasztok,

a június 19-i mádi bogártalálkozóról találhattok itt 1 cikket és képgalériát:

http://www.kelethir.hu/cikk/bogartalalkozo_madon/6373

Üdv,

Kelethír
Nem elérhető szricsi

« Hozzászólás #25974 Dátum: 2010 Június 21, 18:55:15 »

én bementem a szabad strandon a vízbe és kijöttem fizetősnél Smiley meg a kempingnél a partra  Grin

Grin

Köszönöm mindenkinek a véleményét.
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #25973 Dátum: 2010 Június 21, 18:51:19 »

Sziasztok!!

N.Reni

vedd fel velük a kapcsolatot: www.elitevwclub.hu közelben laknak
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #25972 Dátum: 2010 Június 21, 18:49:59 »

Én mindig mentem, mert azok voltak az igazi találkozók.  Sajnos a leggyengébb és lerántanak anyagilag!!  Az én tőrténetemből lehet okulni. Az történt, hogy egyszer lekerítették a strandot a kempingtől, és rendeztek a strandon egy kiállítást ahol lejárt prospektusokat és drága újságokat osztogattak. Playboy, számítástecnika, stb. Vettem jegyet a strandra, hogy majd onnan átmegyek a kempingbe,de mindig a kempingben voltam, csak most az egyszer így jött ki. Na most nem lehetett megnézni a haverokat, csak ha jegyet veszek a kempingbe. A sok újságot amit kaptam kivittem a kocsiba, és nem engettek vissza a strandra. Nem is fürödtem, nem beszéltem a haverokkal, mert nem tudtam bemenni. Kint a parkolásért levettek. Mérges lettem és hazamentem. Megfogadtam, hogy soha nem megyek Agárdra, Gárdonyba.
én bementem a szabad strandon a vízbe és kijöttem fizetősnél Smiley meg a kempingnél a partra  Grin
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #25971 Dátum: 2010 Június 21, 18:47:17 »

péntekig ehhez nagyon rövid az idő !
Akad a Balaton-Felvidéken díjazni való bogár, buggy.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #25970 Dátum: 2010 Június 21, 18:45:26 »

Sziasztok!!

N.Reni
péntekig ehhez nagyon rövid az idő !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Mentos

« Hozzászólás #25969 Dátum: 2010 Június 21, 18:41:13 »

Sziasztok!!

N.Reni

« Hozzászólás #25968 Dátum: 2010 Június 21, 18:36:54 »

többek között  Grin  vagy a narancspálinkáa komát Smiley mikor mivan,lényeg a lényeg,ha jól akarom akkor jól fogom magam érezni nem e?  Cool
De. Grin

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #25967 Dátum: 2010 Június 21, 18:24:32 »

p paprika pálinka. Grin
többek között  Grin  vagy a narancspálinkáa komát Smiley mikor mivan,lényeg a lényeg,ha jól akarom akkor jól fogom magam érezni nem e?  Cool

új számom van:20 592 5434

« Hozzászólás #25966 Dátum: 2010 Június 21, 18:22:02 »

Gsa írja jól.kinek tetszio kinek nem.én igyekszem menni idén is.igen azért is mert közel van,nem olyan már mint régen,de vmi van benne.meg mondjuk én úis megtalálom amit kell  Grin Grin Grin
p paprika pálinka. Grin

Oldalak: 1 ... 450 451 452 453 454 [455] 456 457 458 459 460 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: