www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 18:43:39

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 442 443 444 445 446 [447] 448 449 450 451 452 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9769000 alkalommal)
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #26325 Dátum: 2010 Július 08, 21:44:07 »

Hát asszem a depósok ezzel a bálint cikkel belenyúltak a darázsfészekbe.
Asszem már egy jó pár reagáló levelet kaptak.
Szerintem ez agárdi reklám cikk volt csak a gyuri úgy csavarta, hogy a deposoknak nem jött le.
Különben "x" jelölést kapott volna mint fizetett hirdetés.

Evil
cikk nem is gáz ,két oldal kép?? :protest:Annyi minden lehetett volna helyette ,esetleg "Régi talis képek bármi........................
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #26324 Dátum: 2010 Július 08, 21:37:23 »

Hát asszem a depósok ezzel a bálint cikkel belenyúltak a darázsfészekbe.
Asszem már egy jó pár reagáló levelet kaptak.
Szerintem ez agárdi reklám cikk volt csak a gyuri úgy csavarta, hogy a deposoknak nem jött le.
Különben "x" jelölést kapott volna mint fizetett hirdetés.

Evil

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #26323 Dátum: 2010 Július 08, 21:09:48 »

nagyjából itthon leszek
kb 3 km tőlem a cruise helyszíne
ha gondolod ..........
Telefon megy!
Köszi!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #26322 Dátum: 2010 Július 08, 21:01:13 »

Holnap megy valaki a Cruise-ra  Bp-ről?
Reggel szétvésik az arcomat, és nem tudom, hogy eltudom-e majd este vinni a tankot, amit Zoli vinne el tőlem egy soproni bogarasnak.
8-ra megyek a Mária utcába. Remélem fél 10-re végeznek a műtéttel. Utána odavinnénk a fiammal, azért, hogy ne kelljen este bejönnöm.
nagyjából itthon leszek
kb 3 km tőlem a cruise helyszíne
ha gondolod ..........

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #26321 Dátum: 2010 Július 08, 20:58:22 »

Holnap megy valaki a Cruise-ra  Bp-ről?
Reggel szétvésik az arcomat, és nem tudom, hogy eltudom-e majd este vinni a tankot, amit Zoli vinne el tőlem egy soproni bogarasnak.
8-ra megyek a Mária utcába. Remélem fél 10-re végeznek a műtéttel. Utána odavinnénk a fiammal, azért, hogy ne kelljen este bejönnöm.

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #26320 Dátum: 2010 Július 08, 15:11:42 »

jobb későn, mint soha. elkészült végre a "hivatalos" lacházi csoportkép.

nagy felbontásban itt tekinthető meg:

http://senior.blackpriest.hu/pic/Lachaza2010/Lachaza2010.jpg

Nem elérhető szricsi

« Hozzászólás #26319 Dátum: 2010 Július 08, 11:02:16 »

RNIE
« Hozzászólás #26318 Dátum: 2010 Július 08, 10:55:21 »

Akkor valaki elkésik, mert anyának apának, papának úgy kezdődik a munkaideje, hogy velünk egyidőben készülődnek.
Így maradt ez a megoldás.
Nem elérhető szricsi

« Hozzászólás #26317 Dátum: 2010 Július 08, 10:54:12 »

próbáltátok már külön-külön? Cool

Akkor valaki elkésik, mert anyának apának, papának úgy kezdődik a munkaideje, hogy velünk egyidőben készülődnek.
Így maradt ez a megoldás.
RNIE
« Hozzászólás #26316 Dátum: 2010 Július 08, 10:50:11 »

oda nem férünk be korán reggel öten.
próbáltátok már külön-külön? Cool
Nem elérhető szricsi

« Hozzászólás #26315 Dátum: 2010 Július 08, 10:41:22 »

Hat azer' 14 evesen meg elegge masok a problemaid (penzugyek teren is), mint egy felnottnek ... ;-)
Mondjuk emlekszem, nekem is mekkora "hatalmas" gondjaim voltak 14 evesen Cheesy Roll Eyes

Hát a középiskolai beíratkozásim, nem olcsó, a nővérem másodikba megy az sem olcsó, és kell csinálnunk még egy mosdóhelységet, mert eddig csak egy volt, és oda nem férünk be korán reggel öten. A mosdóhelység pedig a spejzból lesz, és az ott lévű cuccoknak meg át kell települniük valahova. Amugy mondtam nekik, hogy nem lenne egyszerűbb pakolászás meg minden ceremónia nélkül másik budit csinálni? Nem, ez így jobb lesz... Hát biztosan, de ez elég sok pénz lesz.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #26314 Dátum: 2010 Július 08, 10:02:45 »

Fonyódon és is azért tudtam két faházat bérelni, mert üdülési csekkel fizettem....

Válság van, a találkozó szervezők pedig ragaszkodnak az évi rendszeres összejövetelhez. Max annyit mondanak, hogy nem érdekel, majd kevesebb kocsi jön el, de neki fontos, hogy legyen találkozó ott, helyben.
Ez sok helyen működik is, ahol a találkozó költségvetése viszonylag alacsony, mert mondjuk egy kempingben kell heverni meg összerakni 2-3 vetélkedőt és egy rövid kirándulást. Ott kezd a dolog égető lenni, ahol rengeteg a befektetett pénz, és az autók mégsem jönnek.
Úgy gondolom, hogy először ezek a találkozók fognak szép lassan elkopni (Rajzás, V&R, Kaposvár, Gyoma, Tbánya), ha nagyon kevés autó megy el (ami idén tendencia). A magas költségvetésű találkozó szervezők másik alternatívája, ha vágnak a programokból, ezzel viszont a kempinges-sörözős találkozók sorát fogják gyarapítani. Lehet vitatkozni azon, hogy melyik az értékesebb, ebbe most nem mennék bele.
Abban látok még kitörési lehetőséget, ha valaki venné a bátorságot, és szervezne valami Bogaras Rallyt. Komoly szállodákban, komoly programokkal (természetesen komoly nevezési díjjal). Persze a kockázat hatalmas, de most is úgy gondolom, lenne 20-30 autó, aki elmenne. A másik verzió - alacsonyabb színvonalú szállás, de komoly programok - sajnos látványosan elvérzett idén (bár a színhely megválasztása is kicsit sántított, nekem).
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #26313 Dátum: 2010 Július 08, 09:49:05 »

Válság van, a találkozó szervezők pedig ragaszkodnak az évi rendszeres összejövetelhez. Max annyit mondanak, hogy nem érdekel, majd kevesebb kocsi jön el, de neki fontos, hogy legyen találkozó ott, helyben.
Ez sok helyen működik is, ahol a találkozó költségvetése viszonylag alacsony, mert mondjuk egy kempingben kell heverni meg összerakni 2-3 vetélkedőt és egy rövid kirándulást. Ott kezd a dolog égető lenni, ahol rengeteg a befektetett pénz, és az autók mégsem jönnek.
Úgy gondolom, hogy először ezek a találkozók fognak szép lassan elkopni (Rajzás, V&R, Kaposvár, Gyoma, Tbánya), ha nagyon kevés autó megy el (ami idén tendencia). A magas költségvetésű találkozó szervezők másik alternatívája, ha vágnak a programokból, ezzel viszont a kempinges-sörözős találkozók sorát fogják gyarapítani. Lehet vitatkozni azon, hogy melyik az értékesebb, ebbe most nem mennék bele.
Abban látok még kitörési lehetőséget, ha valaki venné a bátorságot, és szervezne valami Bogaras Rallyt. Komoly szállodákban, komoly programokkal (természetesen komoly nevezési díjjal). Persze a kockázat hatalmas, de most is úgy gondolom, lenne 20-30 autó, aki elmenne. A másik verzió - alacsonyabb színvonalú szállás, de komoly programok - sajnos látványosan elvérzett idén (bár a színhely megválasztása is kicsit sántított, nekem).
Bizony lehet ezen vitatkozni és kell is, mert meglátásom szerint ennyi találkozót nem tud eltartani a mai magyar bogaras társadalom. (itt jön elő, hogy a bogarazás az nem veteránozás, "csak" hobbi autózás véleményem szerint)
Lehetne két évente rendezni találkozókat, de ki teszi meg az első lépést? És lesznek-e követői, akik szövetkezve felváltva tartják meg a találkozókat?
Mi motiválja a bogarasokat egy-egy találkozó kiválasztásánál? Van ilyen "közvélemény kutatás"? Miért mennek Gyomára sokan, míg a szanazugi (szarvasi) találkozóra kevesen, pedig mindkét helyszín (Szanazug és Szarvas is) gyönyörű helyen van (mondjuk nincs is köztük nagy távolság). De biztos lehetne több találkozót is említeni.
Szerintem nem lehet kikerülni ezeket, igenis ki kell dolgozni egy stratégiát, ennek az összefogása pedig az egyetlen országos klub feladata lenne (szvsz).
Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #26312 Dátum: 2010 Július 08, 09:08:56 »

Nekem meg a találkozók 70% min. egy tank de inkább több.
2008-ban (lehet 2007 volt) 10 találkozón voltam saját kocsival. Idén 2 találkozó 1 saját kocsival.
Akkor a zseton is több volt.
20-25ből kijött egy találkozó. Most min 30-35. 100e nettó mellett nem nagyon tudok ugrálni, és akkor még nem is sírok mert felénk nagyon sok ember havi nettó 70-80e kap, már ha van munkája.
azta kurva le vagyok döbbenve ! Igy alltok ??
en ilyen helyzetben csak a környekbeli talikra mennek. Nalunk is szar a helyzet en is erzem, visszaesett a bevetelem 60 %-al

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #26311 Dátum: 2010 Július 08, 07:33:54 »

Sompi
« Hozzászólás #26310 Dátum: 2010 Július 08, 00:00:47 »

útszéléről jut eszembe
egy ismerősöm érden szemetes autó sofőr
(lehet fikázni de havi 400-at keres)
2-3 hónapja egy úgynevezett sziget kitisztításához kellett menniük (az a két útpályát elválasztó gazzal benőtt és valamivel beültetett cucc)
az egyik hajléktalan kaliberű melós éppen kb 10-20 milla értékű aranyakkal és valutával teli zacsit gyomlált ki a gazból
soha többet senki nem látta ,mert azonnal futva elmenekült a helyszínről
a kilépő papírjaiért taxit küldött aki nem volt  hajlandó semmit mondani az ügyfele hollétéről  Wink

szerinted miért költöztem érdre!?  ...egyszer csak találok én is valamit!!  Grin Grin Grin Grin Grin
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #26309 Dátum: 2010 Július 07, 23:38:37 »

Grin Grin
hajjaj, akkor én kiírom a sárgámra, hogy ez nem AZ a sárga..  Roll Eyes
Grin Grin Grin Grin Grin

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #26308 Dátum: 2010 Július 07, 23:37:36 »

Sárga bogár tején ugrálós buli lesz??? Grin

Grin Grin
hajjaj, akkor én kiírom a sárgámra, hogy ez nem AZ a sárga..  Roll Eyes
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #26307 Dátum: 2010 Július 07, 23:31:33 »

lol! Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #26306 Dátum: 2010 Július 07, 23:28:33 »

útszéléről jut eszembe
egy ismerősöm érden szemetes autó sofőr
(lehet fikázni de havi 400-at keres)
2-3 hónapja egy úgynevezett sziget kitisztításához kellett menniük (az a két útpályát elválasztó gazzal benőtt és valamivel beültetett cucc)
az egyik hajléktalan kaliberű melós éppen kb 10-20 milla értékű aranyakkal és valutával teli zacsit gyomlált ki a gazból
soha többet senki nem látta ,mert azonnal futva elmenekült a helyszínről
a kilépő papírjaiért taxit küldött aki nem volt  hajlandó semmit mondani az ügyfele hollétéről  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #26305 Dátum: 2010 Július 07, 22:56:30 »

Hat azer' 14 evesen meg elegge masok a problemaid (penzugyek teren is), mint egy felnottnek ... ;-)
Mondjuk emlekszem, nekem is mekkora "hatalmas" gondjaim voltak 14 evesen Cheesy Roll Eyes

szerintem meg a korához képest elég éretten szemléli a világot ;-)
(és akkor hadd ne kezdjem másokkal összehasonlítani ;-)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #26304 Dátum: 2010 Július 07, 22:53:54 »

Mi is átgondoltunk dolgokat, hogy majd minden talira igyekeznénk elmenni, mint ismerkedők, de másra kell a pénz.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BFK-066

Tihamér 2009

« Hozzászólás #26303 Dátum: 2010 Július 07, 22:43:32 »

Toma is jön Wink
de az ovállal Grin Grin Grin
hogy lesz e igy is "bogár tején ugrálós buli" Roll Eyes Roll Eyes Grin Grin Grin Grin
hát igy mégtöbbet kell inni hozzá Grin Grin
Grin Grin Grin

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #26302 Dátum: 2010 Július 07, 22:42:07 »

Ez Jóó ötlet!
Mostmár én is figyelni fogom az út szélét! Grin

Toma jön??

Toma is jön Wink
de az ovállal Grin Grin Grin
hogy lesz e igy is "bogár tején ugrálós buli" Roll Eyes Roll Eyes Grin Grin Grin Grin
hát igy mégtöbbet kell inni hozzá Grin Grin

Nem elérhető BFK-066

Tihamér 2009

« Hozzászólás #26301 Dátum: 2010 Július 07, 22:38:45 »

ha akarok menni talira,akkor mostanában probálom meggyözni,mindenféle boldog-boldogtalan haveromat,ismerösömet,akiknek alapvetöen közük nincs a bogarazáshoz,hogy jöjjenek el,jobulilesz nagyon,hogy a busz közel tele legyen és a benzin több fele menjen  Grin Grin Grin Grin
ki..ott csoroság van mindenfelé.....   Sad Sad Sad Sad
és hétfönn 12.e,járulékfizetés.........  Cry Cry Cry Cry
remélem a hétvégénn,uton kiskörére,a négyes szélén találok egy nejlonszatyot pénzt,hogy ne gyomorgörcsel teljen a hétvége.....  Undecided Undecided Undecided

Ez Jóó ötlet!
Mostmár én is figyelni fogom az út szélét! Grin

Toma jön??

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #26300 Dátum: 2010 Július 07, 22:08:14 »

Szia

nem támadólag írom, ne érts félre, de a benzin ár változása nem sokat jelent, tegyük fel a mostani 340es ár a régi (jónak mondható) 280-hoz képest 40 liter benzinnél 2400ft változást jelent, és nekem nem volt még olyan tali ahol teli kellett volna rakni a verdát. Természetesen magyar találkozókra gondolok
üdv g
mert csak szomszéd faluig mész Smiley... nem láttunk egyszer sem Orfűn pl.

sajnos ilyen világban élünk, az embernek hobbijától is meg kell vonni a pénzt, a gyereknek enni kell adni.....vagy a második harmadik munkahely miatt nem jut szabad hétvége
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #26299 Dátum: 2010 Július 07, 21:53:19 »

ha akarok menni talira,akkor mostanában probálom meggyözni,mindenféle boldog-boldogtalan haveromat,ismerösömet,akiknek alapvetöen közük nincs a bogarazáshoz,hogy jöjjenek el,jobulilesz nagyon,hogy a busz közel tele legyen és a benzin több fele menjen  Grin Grin Grin Grin
ki..ott csoroság van mindenfelé.....   Sad Sad Sad Sad
és hétfönn 12.e,járulékfizetés.........  Cry Cry Cry Cry
remélem a hétvégénn,uton kiskörére,a négyes szélén találok egy nejlonszatyot pénzt,hogy ne gyomorgörcsel teljen a hétvége.....  Undecided Undecided Undecided
« Utoljára szerkesztve: 2010 Július 07, 21:55:12 írta Dr.gonzo »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #26298 Dátum: 2010 Július 07, 21:46:30 »

én még nemtom......
ma jár le kocsimrol müszaki idei bogaras megmozdulás max 2-3 alkalom Ps rendszámmal...

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #26297 Dátum: 2010 Július 07, 21:45:24 »

én még nemtom......

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #26296 Dátum: 2010 Július 07, 21:44:33 »

ebbe is benne van h sok találkozot nem birják.....

a kisebb talik mindig is a helyhez közeli embereket vagy társaságokat vonzották, inkább nekik a jegyárakra kellene figyelni, szerintem kempingekkel alkudozni, esetleg programokból faragni, hogy minél olcsóbbra jöjjön ki a /fő ár, és akkor lehet többen jönnének ill biztosítanák a helyüket a palettán.
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #26295 Dátum: 2010 Július 07, 21:43:54 »

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #26294 Dátum: 2010 Július 07, 21:43:28 »

ha összejön a fuvarom megyek  Wink
az azért lenne frankó mert akkor a kezedbe adhatnám azt amit a Zolival küldenék egyébként  Wink Wink

Nem elérhető szricsi

« Hozzászólás #26293 Dátum: 2010 Július 07, 21:42:23 »

Pontosan így van.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #26292 Dátum: 2010 Július 07, 21:40:38 »

értem/megértem én is így vagyok(bringával járok), ne tudd meg mit dolgozok lassan 2 diplomával:) csak most a benzinről volt szó, mert soknak tűnik az emelés, de valójában...
találkozókra sem megyek annyit, szelektálás folyik, inkább a társaság vonz. megmaradt egy két tali ami tuti és ennyi:) (és ebbe benne van a körei is)
üdv g

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #26291 Dátum: 2010 Július 07, 21:39:41 »

2008-ban (lehet 2007 volt) 10 találkozón voltam saját kocsival. Idén 2 találkozó 1 saját kocsival.
20-25ből kijött egy találkozó. Most min 30-35. 100e nettó mellett nem nagyon tudok ugrálni, és akkor még nem is sírok mert felénk nagyon sok ember havi nettó 70-80e kap, már ha van munkája.

ez így van és jogos, nem támadásként írtam, a Maresznak írt válaszomban benne van minden:)

ui.: a bogaram ma futott először idén, annyi volt h kitoltam az udvarra lemosni majd vissza:d de jól indul:D
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #26290 Dátum: 2010 Július 07, 21:38:06 »

értem/megértem én is így vagyok(bringával járok), ne tudd meg mit dolgozok lassan 2 diplomával:) csak most a benzinről volt szó, mert soknak tűnik az emelés, de valójában...
találkozókra sem megyek annyit, szelektálás folyik, inkább a társaság vonz. megmaradt egy két tali ami tuti és ennyi:) (és ebbe benne van a körei is)
üdv g
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #26289 Dátum: 2010 Július 07, 21:33:13 »

Szia

nem támadólag írom, ne érts félre, de a benzin ár változása nem sokat jelent, tegyük fel a mostani 340es ár a régi (jónak mondható) 280-hoz képest 40 liter benzinnél 2400ft változást jelent, és nekem nem volt még olyan tali ahol teli kellett volna rakni a verdát. Természetesen magyar találkozókra gondolok
üdv g

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #26288 Dátum: 2010 Július 07, 21:30:24 »

Szia

üdv g
« Utoljára szerkesztve: 2010 Július 07, 21:33:21 írta Balage »

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Sompi
« Hozzászólás #26287 Dátum: 2010 Július 07, 21:27:16 »

Szia

üdv g

de a benzináremelkedés nem csak abban mutatkozik meg hogy elmégy A-ból B-be hanem az azt megelőző hetekben hónapokban mindenféle költségeden! kaja stb... effektív kevesebb marad!!  Undecided
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #26286 Dátum: 2010 Július 07, 21:25:03 »

ahol meg van program oda meg nem mennek el.
ide most írhatnék pár találkozót.  Undecided

de én most pl. olyan időszakot élek, hogy örülök ha dolgozni el tudok menni, nemhogy 340-es benzin ár mellet találkozózni az ország másik felébe.

az a találkozó ahol 50(!) autó megjelenik az már sikeresnek tekintheti magát.

Szia

üdv g
Oldalak: 1 ... 442 443 444 445 446 [447] 448 449 450 451 452 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: