www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 16:38:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 439 440 441 442 443 [444] 445 446 447 448 449 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9767305 alkalommal)
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #26445 Dátum: 2010 Július 13, 13:25:48 »

A következő lépés az lesz, hogy otthon maradsz, mint én, illetve ha elmész, akkor beszélsz a 4 baráttal, megnézed az autókat és hazamész.

ebben csak az a baj, hogy az autók nem nagyon változnak Undecided ebből az következik, hogy otthon maradsz, a 4 baráttal meg szerveztek egy gurulásos túrát valahova a hegyekbe Wink
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #26444 Dátum: 2010 Július 13, 13:24:13 »

A következő lépés az lesz, hogy otthon maradsz, mint én, illetve ha elmész, akkor beszélsz a 4 baráttal, megnézed az autókat és hazamész.

"Kövéren és kopaszon
A hangerőt már nem bírom
De ha már eljöttetek
Egy kicsit még ilyen leszek

Elkopik a bőrnadrág
A hosszú hajat levágják
Meghíznak a rockerek
Akkor is ilyen leszek!"
 Evil
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #26443 Dátum: 2010 Július 13, 13:21:05 »

Nem érzem magam nagyon öregnek de amit pl 3éve még viccesnek tartottam most már zavar.Lassan be kell látnom hogy tágul a generácios illetve kulturális szakadék köztem és a hajnali 3kor tapossa laposra sörös dobozát közben valami ordenálé hangon üvöltő jó ember között.Ennek persze nem adok, adtam hangott,de megvállogatom hova és milyen közelségbe telepedek.Hangszoró, sörsátor közelsége engem meghátrálásra bir. Roll Eyes

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #26442 Dátum: 2010 Július 13, 13:12:51 »

Akkor előre bocsájtom én is, hogy csak a saját szemszögemből írom, hogy szó sincs 10-kor fekvésről. Én is buliztam szombaton nem is kicsit, nem is szolidan bőven éjfélig. Mi éjfél után feküdtünk le bőven és abszolut nem zavart a több irányból jövő zenélgetés, beszélgetés, énekelgetés még akkor sem ha hajnali 2-3 körül is hallottam mikor felébredtem. Mindezek nem keverendők össze az ordenáré viselkedéssel, amit én személy szerint nem tapasztaltam, gondolom a szerencsés helyválasztásnak, de többektől hallottam róla. Nagyon sajnálnám, ha ezek miatt sokan elmaradoznának ahogy hallottam ilyen hangokat is.
Mégegyszer leszögezném, hogy ez -habár többet is beszéltünk róla a kelleténél- egyáltalán nem jellemző a talira. Tökéletes "családias bogaras hétvége" a kiskörei. AKik pedig részegen szeretnének hajnalban motort bőgetni, mások sátrát lepisálni azok tényleg nem valók oda, de gondolom más talin sem ez a kívánatos közönség.
Az érdekes az, hogy mi se láttunk vagy hallottunk semmi "ordenárét", reggel a hangosbemondón értesültünk az eseményekről, pedig a koncert után még mi se vágtuk be a szunyát. A mi sátrunk 3m-es körzetébe jártak a legtöbben kacsintani esténként, de különösebben nem akadtam ki rajta. Így jár az aki, a kerítés mellé veri fel a sátrát... Sztem csak valaki túlzásba esett.
Nem elérhető balu67

« Hozzászólás #26441 Dátum: 2010 Július 13, 12:55:09 »

Ja-ja meg hát tavaly még se asszony se jogsi!!
Most meg egy szűk év alatt 1 jogsi   , 1 asszony    , meg ugye 1 gyerek     ! Grin

Hát igen élni tudni kell  Grin Cheesy
Nem apróztam el a dolgokat, behoztam a lemaradást, durr bele a közepébe    Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #26440 Dátum: 2010 Július 13, 12:54:00 »

húgecc, ezt meghallgatnám.
jövőre jössz lacházára? :-)))
Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #26439 Dátum: 2010 Július 13, 12:45:25 »

na, ja
a 11-et nem konkrétumnak szántam, mert tudom, hogy nem úgy van Wink
de hadd keverjem bele a személyest, én horkolok (akik hallották tudják miről beszélek) életem végéig egy lélegeztetőgéppel kell aludnom (ami nem kevésbe került, néhány ember annyi pénzből olyan bogarat vesz, amiről azt gondolja, hogy a világ legfaszábbja), amit nem fogok bogaras találkozókra elvinni (ha nem haragszotok meg) és nem egyszer ért ezért kritika, közvetve és közvetlenül, sőt volt olyan, hogy felébresztettek a "drága" éjszakai bulizók, hogy ne horolják már, mert őket zavarja, na akkor most mi van?

húgecc, ezt meghallgatnám.
jövőre jössz lacházára? :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #26438 Dátum: 2010 Július 13, 11:21:52 »

Egyszóval, hugyosokon kívül jövőre is gyertek :O Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #26437 Dátum: 2010 Július 13, 11:14:15 »

na, ja
de hadd keverjem bele a személyest, én horkolok (akik hallották tudják miről beszélek) életem végéig egy lélegeztetőgéppel kell aludnom (ami nem kevésbe került, néhány ember annyi pénzből olyan bogarat vesz, amiről azt gondolja, hogy a világ legfaszábbja), amit nem fogok bogaras találkozókra elvinni (ha nem haragszotok meg) és nem egyszer ért ezért kritika, közvetve és közvetlenül, sőt volt olyan, hogy felébresztettek a "drága" éjszakai bulizók, hogy ne horolják már, mert őket zavarja, na akkor most mi van?

Az a helyízet, hogy sok ember összezsúfolva óhatatlan a surlódás, na ennek elkerülését hívjuk toleranciának, legalábbis az egészséges mértékig Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #26436 Dátum: 2010 Július 13, 11:13:26 »

Nem érzem magam nagyon öregnek de amit pl 3éve még viccesnek tartottam most már zavar.Lassan be kell látnom hogy tágul a generácios illetve kulturális szakadék köztem és a hajnali 3kor tapossa laposra sörös dobozát közben valami ordenálé hangon üvöltő jó ember között.Ennek persze nem adok, adtam hangott,de megvállogatom hova és milyen közelségbe telepedek.Hangszoró, sörsátor közelsége engem meghátrálásra bir. Roll Eyes
pedig csak pia mennyiség kérdése  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #26435 Dátum: 2010 Július 13, 11:10:26 »

Erről jut eszembe, akartam is e-mailt írni, nagyon köszönjük a matricát, mindenkinek nagyon tetszett az új logó! Nagyon köszi még egyszer, remélem, jövőre is segítesz nekünk ebben és hogy el is tudsz majd jönni  megnézni legalább a művedet.  Grin

Igazán nincs mit!
Sajna csak most tudtunk elmenni egy hétre nyaralni, ezért muszáj voltam kihagyni, pedig a kempinges találkozók közül Kisköre a kedvencem! Elvileg hoztak nekem matricát a többiek, de még nem jutott el hozzám.

Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #26434 Dátum: 2010 Július 13, 11:05:43 »

DNS vizsálat nem cvolt, de valószínűsíthető, szerintem jövőre vele ilyen gond nem lesz Cheesy
Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #26433 Dátum: 2010 Július 13, 11:04:41 »

Szombaton lesz FAKÉZ, pénteken valószínű a LOKÁTOROCK Smiley
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #26432 Dátum: 2010 Július 13, 11:02:09 »

Az lehet tudni, hogy kinek voltak inkontinencia problémái egy idegen sátor mellett?

Köszönjük Mindenkinek a részvételt, arról meg tényleg csak egy mondat, ökör mindig mindenhol és mindenkor lesz. A mindennapi életben sem kikerülhető, ez van. Itt a témának a vége és a pont.
Ettől függetlenül jelzem, jövőre is lesz FAKÉZ, már le van vajazva Cheesy
Mint mondtam Nélkületek nem menne, tehát jövőre  újra veletek, Kiskörén. Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #26431 Dátum: 2010 Július 13, 11:01:28 »

A programokról annyit, az idén is volt új, jövőre is tervezünk, de túlzásba vinni sem akarjuk, a klasszikus kerékcsere meg miért maradna el? A csúzdaverseny, Magellán-túra, tojásdobálás nem jó?  Sad
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #26430 Dátum: 2010 Július 13, 10:56:32 »

Pedig megfogadtam, hogy nem írok most, de mégis és csak egyszer erről a témáról. És csak azért, mert nem voltál ott és nem  hallottad, amit mondtam, elejétől a végéig.
ad1: nem kell 11-kor lefeküdni. Senki,még a gyerekek sem fekszenek akkor.
ad2: nem cél a minél több autó, már régen nem, legalábbis nekem. Persze örülök neki,de nem ez a fő cél. Ezt is elmondtam.
ad3: a bulizás maga senkit nem zavar, szombaton is éjfélkor lett vége a táncnak, nyilván nem rohant mindenki aludni azonnal.
ad4: viszont az elvárható szerintem, hogy normálisan viselkedjenek az emberek, ne ordítozzanak olyanokat, hogy ki kit és hogy fog...,mert az magánügy, úgy gondolom, pláne nem abban a stílusban, ahogy előadta az illető és ne pisilje le más sátrát, ne bőgesse a motort hajnali 2-kor stb, főleg, ha egy olyan talira jön, ami úgy van hirdetve, hogy családi bogaras  hétvége.
ad5: mi mindenkit szívesen látunk, de akik ezt a pár dolgot nem tudják betartani, amit az ad4-ben írtam, az tényleg menjen inkább máshová.
Szóval a végső konkluzió szerintem az egyik az, hogy eleve, akinek nem inge, ne vegye magára. A másik, hogy inni-bulizni lehet, miért, ti is szoktatok és ezzel volt már baj? Mert én nem emlékszem, hogy lett volna gond belőle.
Ennyit erről, én nem szeretnék ezzel többet foglalkozni, csak azért írtam le neked, mert nem voltál ott.
Remélem más sem ezzel fog foglalkozni, hanem azzal, hogy jövőre is eljön és jól érzi magát, hiszen a visszajelzések nagyon pozitívak voltak és szerintem ez a legfontosabb. Én ezért csinálom.
na, ja
1303LS
« Hozzászólás #26429 Dátum: 2010 Július 13, 10:51:38 »

Szuper. 
Remélem péntek-szombatra.  Wink
Ha sikerül a lejutás megint 3 napra bevállalom az egyik vacsorájukat.  Cheesy
Nem elérhető Milkapapika

Milkapapika

« Hozzászólás #26428 Dátum: 2010 Július 13, 10:49:13 »

Köszönjük Mindenkinek a részvételt, arról meg tényleg csak egy mondat, ökör mindig mindenhol és mindenkor lesz. A mindennapi életben sem kikerülhető, ez van. Itt a témának a vége és a pont.
Mint mondtam Nélkületek nem menne, tehát jövőre  újra veletek, Kiskörén. Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #26427 Dátum: 2010 Július 13, 10:47:03 »

Le kell vágni! :-))))

Itt a pont! Ha tudják ki volt, akkor tessék neki szólni! Komolyan! Ha pedig tényleg levizelte a sátrat, akkor annak más szankciót is ki lehet osztani.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #26426 Dátum: 2010 Július 13, 10:40:53 »

A rendező esetleg nem tudná eltanácsolni az alább jelzett személyeket a találkozótól? Vagy ennyire ál-liberálisak vagyunk?
Itt a pont! Ha tudják ki volt, akkor tessék neki szólni! Komolyan! Ha pedig tényleg levizelte a sátrat, akkor annak más szankciót is ki lehet osztani.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #26425 Dátum: 2010 Július 13, 10:26:12 »

A rendező esetleg nem tudná eltanácsolni az alább jelzett személyeket a találkozótól? Vagy ennyire ál-liberálisak vagyunk?
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #26424 Dátum: 2010 Július 13, 10:20:16 »

<beszúrt kép törölve>

Mióta megrajzoltam a pulykát, azóta akartam hozzárajzolni ezt is, ma végre volt rá időm.  Smiley
A kemping a héten lefixálódik, és mindenhol értesítünk mindenkit!

Erről jut eszembe, akartam is e-mailt írni, nagyon köszönjük a matricát, mindenkinek nagyon tetszett az új logó! Nagyon köszi még egyszer, remélem, jövőre is segítesz nekünk ebben és hogy el is tudsz majd jönni  megnézni legalább a művedet.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #26423 Dátum: 2010 Július 13, 10:17:12 »

Előre bocsátom, hogy senkit nem akarok védeni és azt is tudom, hogy AZS miről beszél, és eddig minden egyes kiskörei talin ott voltam (az idei is tervben volt, de munkahelyi kötelességemnek kellett eleget tennem).

Ha valaki találkozót szervez a nagyközönségnek, akkor el kell fogadni, hogy nem mindenki fog tíz órakor a sátorba vonultan szundikálni reggelig (főleg, ha kimondott cél, hogy "gyertek minél többen"). Viszont, ha családias, pihenős hétvégét szervez valaki, akkor csak azokat hívja meg, akiket szeretne, de akkor ne legyen szempont a "gyertek minél többen". Akkor úgy is kellene hirdetni, hogy "Csak azok jöjjenek, akik nem hangoskodnak, akik este 11-kor lefekszenek, akik nem horkolnak és akik el tudják viselni a naponta többször, unalomig ismtételt "apa kezdődik" című nagyszerűnek nem nevezhető zenei aláfestést".
Akkor előre bocsájtom én is, hogy csak a saját szemszögemből írom, hogy szó sincs 10-kor fekvésről. Én is buliztam szombaton nem is kicsit, nem is szolidan bőven éjfélig. Mi éjfél után feküdtünk le bőven és abszolut nem zavart a több irányból jövő zenélgetés, beszélgetés, énekelgetés még akkor sem ha hajnali 2-3 körül is hallottam mikor felébredtem. Mindezek nem keverendők össze az ordenáré viselkedéssel, amit én személy szerint nem tapasztaltam, gondolom a szerencsés helyválasztásnak, de többektől hallottam róla. Nagyon sajnálnám, ha ezek miatt sokan elmaradoznának ahogy hallottam ilyen hangokat is.
Mégegyszer leszögezném, hogy ez -habár többet is beszéltünk róla a kelleténél- egyáltalán nem jellemző a talira. Tökéletes "családias bogaras hétvége" a kiskörei. AKik pedig részegen szeretnének hajnalban motort bőgetni, mások sátrát lepisálni azok tényleg nem valók oda, de gondolom más talin sem ez a kívánatos közönség.
« Utoljára szerkesztve: 2010 Július 13, 10:19:29 írta 1303LS »
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #26422 Dátum: 2010 Július 13, 10:10:34 »

Horváth Dávid felvette a felvonulás végét: http://www.youtube.com/watch?v=L4Y5CYr7hBU
Nem elérhető milkabogar

« Hozzászólás #26421 Dátum: 2010 Július 13, 10:03:06 »

Előre bocsátom, hogy senkit nem akarok védeni és azt is tudom, hogy AZS miről beszél, és eddig minden egyes kiskörei talin ott voltam (az idei is tervben volt, de munkahelyi kötelességemnek kellett eleget tennem).

Ha valaki találkozót szervez a nagyközönségnek, akkor el kell fogadni, hogy nem mindenki fog tíz órakor a sátorba vonultan szundikálni reggelig (főleg, ha kimondott cél, hogy "gyertek minél többen"). Viszont, ha családias, pihenős hétvégét szervez valaki, akkor csak azokat hívja meg, akiket szeretne, de akkor ne legyen szempont a "gyertek minél többen". Akkor úgy is kellene hirdetni, hogy "Csak azok jöjjenek, akik nem hangoskodnak, akik este 11-kor lefekszenek, akik nem horkolnak és akik el tudják viselni a naponta többször, unalomig ismtételt "apa kezdődik" című nagyszerűnek nem nevezhető zenei aláfestést".

Pedig megfogadtam, hogy nem írok most, de mégis és csak egyszer erről a témáról. És csak azért, mert nem voltál ott és nem  hallottad, amit mondtam, elejétől a végéig.
ad1: nem kell 11-kor lefeküdni. Senki,még a gyerekek sem fekszenek akkor.
ad2: nem cél a minél több autó, már régen nem, legalábbis nekem. Persze örülök neki,de nem ez a fő cél. Ezt is elmondtam.
ad3: a bulizás maga senkit nem zavar, szombaton is éjfélkor lett vége a táncnak, nyilván nem rohant mindenki aludni azonnal.
ad4: viszont az elvárható szerintem, hogy normálisan viselkedjenek az emberek, ne ordítozzanak olyanokat, hogy ki kit és hogy fog...,mert az magánügy, úgy gondolom, pláne nem abban a stílusban, ahogy előadta az illető és ne pisilje le más sátrát, ne bőgesse a motort hajnali 2-kor stb, főleg, ha egy olyan talira jön, ami úgy van hirdetve, hogy családi bogaras  hétvége.
ad5: mi mindenkit szívesen látunk, de akik ezt a pár dolgot nem tudják betartani, amit az ad4-ben írtam, az tényleg menjen inkább máshová.
Szóval a végső konkluzió szerintem az egyik az, hogy eleve, akinek nem inge, ne vegye magára. A másik, hogy inni-bulizni lehet, miért, ti is szoktatok és ezzel volt már baj? Mert én nem emlékszem, hogy lett volna gond belőle.
Ennyit erről, én nem szeretnék ezzel többet foglalkozni, csak azért írtam le neked, mert nem voltál ott.
Remélem más sem ezzel fog foglalkozni, hanem azzal, hogy jövőre is eljön és jól érzi magát, hiszen a visszajelzések nagyon pozitívak voltak és szerintem ez a legfontosabb. Én ezért csinálom.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #26420 Dátum: 2010 Július 13, 09:55:01 »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #26419 Dátum: 2010 Július 13, 09:46:33 »

...
Ha jól emlékszem 88 autót mondott az Ildi. Az a bizonyos atrocitás pedig szerintem nem nálunk a táborban történhetett, hanem a jóval odébb található "diszkaóban".
Az, hogy volt némi súrlódás az csak annak köszönhető, hogy vannak egyesek akik az emberi viselkedés normáit néha-néha túllépik és azt hiszik, hogy a mulatozáshoz az ordenáré ordítozás hozzátartozik hajnal 3kor. Mi éjfél után feküdtünk és az innen onnan jövő zenélgetés, énekelgetés abszolut nem volt zavaró. Abban teljesen igazat adok az Ildikónak, hogy akik ezt a családias estéket nem bírják ki úgy, hogy ne keverjék bele az ordenáréságot azok keressenek másik találkozót. És akkor elég lesz a kb 80-85 autó is. AZS-nak pedig mondom, hogy rosszul dönt, ha kihagyja, mert mindenki azon dolgozik, hogy ne azok maradjanak el akik "csak" jól szeretnék érezni magukat, hanem azok akik .......
...

Nem elérhető VWiktor

Bayvwatch

« Hozzászólás #26418 Dátum: 2010 Július 13, 09:43:13 »

Tavaly Gyoma előtt lett meg neki, azelőtt sofőrrel járt.
Ja-ja meg hát tavaly még se asszony se jogsi!!
Most meg egy szűk év alatt 1 jogsi   , 1 asszony    , meg ugye 1 gyerek     ! Grin
Nem elérhető Póli

« Hozzászólás #26417 Dátum: 2010 Július 13, 07:25:48 »

Mé? Balunak nem volt Jogsija? és eddig akkor ki hozta vitte zaz asszony? Shocked Grin

Tavaly Gyoma előtt lett meg neki, azelőtt sofőrrel járt.

VW 1200 (1979),       T2 (1978)

http://www.bmvwbk.eoldal.hu/  - Békés Megyei Bogár Klub
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #26416 Dátum: 2010 Július 12, 23:23:37 »

Üdvw

Sokan tudjátok, hogy most a hét végén lesz a Grossglocker-nél, egy nagy T1 találkozó.(Kals)
http://www.grossglockner.at/de/

http://www.bullitreffen.at/

Hárman tervezzük, hogy kimegyünk péntek-szombatra, személyautóval.

Volna még egy esetleg két hely a kocsiba, ha érdekel valakit. Utiköltség kb. 10-12.000 Ft. /gázolaj, matrica/.

A költség négy fő esetén értendő, kaja, és szállás nélkül. Azt majd kint intéznénk. (camping kb 2500 Ft)

Valaki???

Több magyar T1,T3 lesz kint..a 10. nemzetközi Kals-i T1 tali,

Ausztria legmagasabb részén a szerpentint, csak erre az alkalomra nyitják meg,

most 75 éves az út, ez is nagy szenzáció ott, tavaly nagyon sok T1, T2 volt... 

« Utoljára szerkesztve: 2010 Július 13, 06:25:01 írta Kuszto »

Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #26415 Dátum: 2010 Július 12, 23:12:19 »

Azért kapta, mert végre meglett a jogsija Grin
A legbogarasabb család díját kapták az MBK-tól.
Mé? Balunak nem volt Jogsija? és eddig akkor ki hozta vitte zaz asszony? Shocked Grin

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #26414 Dátum: 2010 Július 12, 22:00:19 »

Tavaly is ugrottak, pedig senki nem cigányozott...
Ezek már gondolatolvasók is  Grin
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #26413 Dátum: 2010 Július 12, 21:55:09 »

Naggyon komoly party volt Kiskörén, a szombat esti (Fakéz) koncert olyan hangulatot csinált, hogy 5-től 50 éves korig mindenki ott ugrált  Smiley
Az idő meleg volt, a víz nedves, kb 50 verda jött el. Progik terén van még mit fejleszteni, a modellrepcsi- és a kutyabemutató jó volt, de a szervezőség csiszolhatná még a versenyeket (több-jobb) Wink
JA, és már azt is tudjuk, hogy este 11 után OTT nem szabad hangosan cigányozni, meeeeee "ez nem az a találkozó" na... , szóval szégyelljétek el magatokat Evil  Amúgy az orrbetörés híre el se jutott hozzánk, se az, hogy kijött a Miért nem szóltatok? Hol volt a szitu? Adusék hogy rámozdultak volna a témára...   Roll Eyes
Tavaly is ugrottak, pedig senki nem cigányozott...

Nem elérhető Toma

« Hozzászólás #26412 Dátum: 2010 Július 12, 20:08:17 »

Szerintem legkésőbb én értem haza a Kiskörei Bogaras "össze jövetelről"SmileySmileySmiley
Remek  Rock&Roll volt akárki akármit mond!!
Idén sajna lemaradtunk a vetélkedőkről de sebaj majd jövőre:)Smiley
Mással voltunk elfoglalva..................................................................
Köszi és üdv Milkáéknak

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #26411 Dátum: 2010 Július 12, 18:41:22 »

igen, én voltam legközelebb általában
legközelebb vigyek egy tetőcsomagtartót létrával? akkor fel lehet menni. de felfújós lesz  Grin

a sárga kabrió azért messzebb parkolt Wink

Az én autókámhoz nem kellett segédeszköz valami kultúr...- nak. A hátsó lökhárítót használta. Legalábbis a saras cipőnyomokból erre következtetek  Embarrassed

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #26410 Dátum: 2010 Július 12, 18:35:03 »

<beszúrt kép törölve>

Mióta megrajzoltam a pulykát, azóta akartam hozzárajzolni ezt is, ma végre volt rá időm.  Smiley
tutti Shocked
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #26409 Dátum: 2010 Július 12, 17:54:18 »

Nem elérhető Póli

« Hozzászólás #26408 Dátum: 2010 Július 12, 13:48:25 »

milyen díj? mire?

Azért kapta, mert végre meglett a jogsija Grin
A legbogarasabb család díját kapták az MBK-tól.

VW 1200 (1979),       T2 (1978)

http://www.bmvwbk.eoldal.hu/  - Békés Megyei Bogár Klub
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #26407 Dátum: 2010 Július 12, 09:14:17 »

egyébként szerintem ami volt a találkozon sárga bogár,annak nagyrésze ottvolt melettem Grin Grin 3-vagy négy sárga bogár volt a busznál Grin
de mind meguszta Wink Grin
igen, én voltam legközelebb általában
legközelebb vigyek egy tetőcsomagtartót létrával? akkor fel lehet menni. de felfújós lesz  Grin

a sárga kabrió azért messzebb parkolt Wink
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #26406 Dátum: 2010 Július 12, 09:03:57 »

Halihó!

Köszönjük az MBK-nak a különdíjat, és Dinának  Cheesy Nagyon meglepődtünk
Jövőre ugyanitt  Cheesy

ÜdVW!

A két Balu & Eni!  Grin
milyen díj? mire?

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Oldalak: 1 ... 439 440 441 442 443 [444] 445 446 447 448 449 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: