www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 08:42:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 317 318 319 320 321 [322] 323 324 325 326 327 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9762634 alkalommal)
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #31325 Dátum: 2011 április 10, 11:58:34 »

volt ilyen?
Legalább tíz bogár és legalább ennyi vizes állt mögöttem-előttem a sorban aki kimaradt, azzal nem számolva aki a hosszas sorok miatt meg sem kísérelte.

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #31324 Dátum: 2011 április 10, 11:52:26 »

Én pl kb 10 percet vártam...

Én kb. 15-öt álltam egy helyben, aztán hála Gumiboginak és Herbienek sikerült feljutni a pályára.
a kedves es okos neni

Elég tenyérbemászó stílusa volt....
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 10, 11:57:50 írta tazoli49 »
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31323 Dátum: 2011 április 10, 11:50:38 »

hanem azokról a bogarasokról, akik csak ezért jöttek el és kimaradtak.

volt ilyen?

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #31322 Dátum: 2011 április 10, 11:48:23 »

Mindenkit felengedtek a ringre körözni, aki beállt a sotba és kivárta. Én pl kb 10 percet vártam, kb fél 12-re voltam bent.
A találkozó vizes VW-knek is meg volt hírdetve, jogosan mehettek fel, kifizették a belépőt ők is.
De az egyáltalán nem igaz, hogy a vizesek lenyomták volna a léghütéseseket - messze több léghütéses volt, és a vizesek közül is a legtöbb youngtimer korú volt legalább - lehet köplödni, de azok is igényesek voltak.  (a fikázók most szabadon berakhatják a kiragadott képeket arról a néhány újabb vizesről). Off autót csak egyet láttam az említett Mercit (ami szintén érdekes volt, OT expón szívesen megnézném + beszélnék a tulajdonosával)
Egy találkozó vagy bármilyen esemény attól függ, hogy akarod magad érezni .... Roll Eyes Én annak örültem, ami volt, és jó volt.
Nyilván több volt a léghűtéses, hiszen ez egy bogaras rajzás volt és az is nyilvánvaló, hogy a vizesek közül is jogos volt a körözés, hiszen a biztosítások miatt a többségük teljes jogosultságú klubtag, de én nem is ezekről beszélek.... ez sem volt tényleg egy hatalmas tétel, mondjuk 20 autó.
A szervezők részéről már gyakorlatilag az elején beismerést nyert, hiszen bemondták, hogy circa 300 autó tud majd felhajtani pályatesztre, hangsúlyozom pályatesztre nem pedig a végére meghirdetett felvonulásra és akkor ugye az olajfoltok miatt kiesett időt nem is számolom, arról nem is beszélve, hogy 3/4 12-kor leállították a dolgot, pedig úgy vélem hogy délig talán még két egység azaz 40 autó befért volna.
Azért ez összesen 60 autó és itt nem rólam van szó, mert már többször mentem végig teljes kört a pályán, hanem azokról a bogarasokról, akik csak ezért jöttek el és kimaradtak.

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #31321 Dátum: 2011 április 10, 11:37:45 »

Egyetertek! Ez az itteni hozzaszolasokbol is tokeletesen kiderul! :-)
Mi is jol ereztuk magunkat, koszonjuk a szervezoknek!
A gyorsulasnezest mi is meguntuk (nagyon hideg szel fujt fent a boxok tetejen), de mentunk repetazni a vezetestechnikai palyara (most mar direkt elrontani-porogni-forogni mentunk, mert eloszor mindig sikerult jol megfogni az autot), majd gokartoztunk is egy kicsit, fantasztikus elmeny volt! Eloszor feltem tole, nagypapasan vezettem (feltem, hogy felborul), de aztan rajottem, hogy csak csuszni tud, utana fekezve-gyorsitva faroltam vegig a palyan, driftelve vettem be a nagyon szuk kanyarokat, nagyon elveztem! :-)) (a tobbiek azt mondtak, hogy nem er, en gyorsabb gokartot kaptam mint ok. lehet ... ;-))
A bufeben en sem kaptam mar kajat, de volt kave, igy annak orultem. :-)
Mi nem is akartunk hamarabb hazamenni, mint a felvonulas a vegen, kitoltottuk az idot addig a szervezett programokon kivuli beszelgetessel, autonezegetessel, nem volt gond!
A vegen meg mentunk 3-4 gyors kort (a felvonulason alig voltak resztvevok), aztan hazaindultunk.

Orulok, hogy sokatokkal talalkozhattunk ismet, egy evadnyitonak ezt kell tudnia! :-)
így van Smiley
jó volt
a felvonuláson a végén arra számítottam, mint ami volt 5 éve, de sajnos alig maradtunk. még félre is álltunk, hogy várjuk egy kis tömeget, ne csak egyedül körözzünk Smiley
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #31320 Dátum: 2011 április 10, 11:36:28 »

Én örülök, hogy sok szép bogár volt.
Aminek külön örültem, hogy eljött ő is.

[a csatolmányt egy admin törölte]

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #31319 Dátum: 2011 április 10, 11:34:22 »

mennyi passat, merci, golf volt? ott voltál?
én speciel az imént láttam 4 fényképet, amin volt golf,audi,merci, porke,stb....
csak négyen  Roll Eyes
nem kívánom szítani a tüzet, csak halkan megjegyzem

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #31318 Dátum: 2011 április 10, 11:34:18 »

Egy találkozó vagy bármilyen esemény attól függ, hogy akarod magad érezni .... Roll Eyes Én annak örültem, ami volt, és jó volt.
Egyetertek! Ez az itteni hozzaszolasokbol is tokeletesen kiderul! :-)
Mi is jol ereztuk magunkat, koszonjuk a szervezoknek!
A gyorsulasnezest mi is meguntuk (nagyon hideg szel fujt fent a boxok tetejen), de mentunk repetazni a vezetestechnikai palyara (most mar direkt elrontani-porogni-forogni mentunk, mert eloszor mindig sikerult jol megfogni az autot), majd gokartoztunk is egy kicsit, fantasztikus elmeny volt! Eloszor feltem tole, nagypapasan vezettem (feltem, hogy felborul), de aztan rajottem, hogy csak csuszni tud, utana fekezve-gyorsitva faroltam vegig a palyan, driftelve vettem be a nagyon szuk kanyarokat, nagyon elveztem! :-)) (a tobbiek azt mondtak, hogy nem er, en gyorsabb gokartot kaptam mint ok. lehet ... ;-))
A bufeben en sem kaptam mar kajat, de volt kave, igy annak orultem. :-)
Mi nem is akartunk hamarabb hazamenni, mint a felvonulas a vegen, kitoltottuk az idot addig a szervezett programokon kivuli beszelgetessel, autonezegetessel, nem volt gond!
A vegen meg mentunk 3-4 gyors kort (a felvonulason alig voltak resztvevok), aztan hazaindultunk.

Orulok, hogy sokatokkal talalkozhattunk ismet, egy evadnyitonak ezt kell tudnia! :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #31317 Dátum: 2011 április 10, 11:32:36 »

busszal voltál vagy gyalog?
golfal voltam és megadván a tiszteletet azoknak akiknek szerintem szólt a rendezvény a negyedik sorban parkoltam, ott ahol a NagyG és AZS stb oda nem való autók, pedig mind VW volt

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #31316 Dátum: 2011 április 10, 11:20:22 »

Csak addigra elment az embereknek a kedve, pontosan ezért mert látta hogy kiket engedtek fel és nem volt mondjuk kedve a tétlenségbe fulladó gyorsulást nézni és fagyoskodni...
Ja és ezek az arcok akik a fiatal VW-kal jöttek (nem G1-G2 és korosztályáról beszélek) érezhetően eltűntek mire ti kiértetek, hiszen nekik csak az volt a lényeg, hogy eltolják azt a két kört 3000-ért...
A program szerint a végére pedig felvonulást hirdettek, nem pályatesztet.

Mindenkit felengedtek a ringre körözni, aki beállt a sotba és kivárta. Én pl kb 10 percet vártam, kb fél 12-re voltam bent.
A találkozó vizes VW-knek is meg volt hírdetve, jogosan mehettek fel, kifizették a belépőt ők is.
De az egyáltalán nem igaz, hogy a vizesek lenyomták volna a léghütéseseket - messze több léghütéses volt, és a vizesek közül is a legtöbb youngtimer korú volt legalább - lehet köplödni, de azok is igényesek voltak.  (a fikázók most szabadon berakhatják a kiragadott képeket arról a néhány újabb vizesről). Off autót csak egyet láttam az említett Mercit (ami szintén érdekes volt, OT expón szívesen megnézném + beszélnék a tulajdonosával)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #31315 Dátum: 2011 április 10, 11:15:52 »

nem volt mondjuk kedve a tétlenségbe fulladó gyorsulást nézni és fagyoskodni...
En olyat hallottam, hogy a kedves es okos neni a gyorsulasra parban varakozo autok kozul talalomra valasztott mindig kettot, hogy "te, meg te! menjetek gyorsulni!", akkor is, ha ennek eppen pont semmi ertelme nem volt. :-)
Igy egyertelmu, hogy meg a resztvevoknek is elmegy a kedve a gyorsulastol (hat meg a nezoknek!) ... aztan a gyorsulni vagyok ugy tunt, hogy rajottek a megoldasra, kettessevel mentek oda a kedves nenihez, nem volt nagyon lehetosege mas csapatokat valasztani, igy mehettek azok gyorsulni egymassal, akik akartak. Grin Persze igy a gyorsulas lelassult, nem tudott minden indulo ott varakozni a rajt kozeleben, hogy porgosebb legyen a dolog...

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #31314 Dátum: 2011 április 10, 11:08:32 »

új passat,merci,golfok...mitől volt ez bogaras rajzás?az nem ment be aki nem akart
A passath-tal Bitus, a Golffal pedig mi voltunk.  Roll Eyes Roll Eyes Mindkettőn ott a bogarhatu.hu-s matrinya Grin Grin

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #31313 Dátum: 2011 április 10, 11:06:11 »

én amikor mentem délután körbe-körbe a ringen, senkit nem intettek ki, 2 kört mentem, de mehettem volna ötöt is..
talán ha mindenki ott maradt volna a találkozó végéig, akkor lett volna lehetősége még menni, ha nem volt elég...
Csak addigra elment az embereknek a kedve, pontosan ezért mert látta hogy kiket engedtek fel és nem volt mondjuk kedve a tétlenségbe fulladó gyorsulást nézni és fagyoskodni...
Ja és ezek az arcok akik a fiatal VW-kal jöttek (nem G1-G2 és korosztályáról beszélek) érezhetően eltűntek mire ti kiértetek, hiszen nekik csak az volt a lényeg, hogy eltolják azt a két kört 3000-ért...
A program szerint a végére pedig felvonulást hirdettek, nem pályatesztet.

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #31312 Dátum: 2011 április 10, 11:03:02 »

én amikor mentem délután körbe-körbe a ringen, senkit nem intettek ki, 2 kört mentem, de mehettem volna ötöt is..
talán ha mindenki ott maradt volna a találkozó végéig, akkor lett volna lehetősége még menni, ha nem volt elég...
Ez viszont teljesen igy van!
4 körhöz volt kedvem a végén,amit "szabadon",saját ritmusomban tudtam menni,csak a busz teljesitménye szabott határt.
De ki tudtam próbálni a sikán levágást,a rázókövet,ideális ivet,meg stb! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31311 Dátum: 2011 április 10, 10:58:29 »

Szeky vs Lacika Evil
http://www.youtube.com/watch?v=9AYCX3RbD9w

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31310 Dátum: 2011 április 10, 10:57:19 »

Mondjuk azért mert helyettük az a frissen felújított ovál mehetett volna a pályán, amit mögülem intettek ki a sorból, mert már nem fért fel....
Meg a Balage előtt videón is látható köröző passatot és rigipses T5-t melyik hobby vagy nosztalgia kategóriába sorolnád???

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #31309 Dátum: 2011 április 10, 10:55:28 »

és az miért volt baj?

Mondjuk azért mert helyettük az a frissen felújított ovál mehetett volna a pályán, amit mögülem intettek ki a sorból, mert már nem fért fel....
Meg a Balage előtt videón is látható köröző passatot és rigipses T5-t melyik hobby vagy nosztalgia kategóriába sorolnád???

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #31308 Dátum: 2011 április 10, 10:53:51 »

és az miért volt baj?

Dehogy volt baj!
Kimondta?
Pont egy VW-es évnyitó találkozóra való! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #31307 Dátum: 2011 április 10, 10:52:38 »

Sok.
Ott voltam.
Igaz,Merci nem volt,de helyette életveszélyesen cirkált egy böhömnagy amerikai kabrijó,amit nézni is rossz volt.
és az miért volt baj?

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31306 Dátum: 2011 április 10, 10:51:56 »

Sok.
Ott voltam.
Igaz,Merci nem volt,de helyette életveszélyesen cirkált egy böhömnagy amerikai kabrijó,amit nézni is rossz volt.
sok? ne viccelj már, én is ott voltam.. egy-kettő valóban volt, de elenyésző...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #31305 Dátum: 2011 április 10, 10:50:47 »

Sok.
Ott voltam.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31304 Dátum: 2011 április 10, 10:49:58 »

Tele volt a placc, mercivel, új passattal Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #31303 Dátum: 2011 április 10, 10:49:32 »

sztem nagyon jó volt! mindig lesz aki teszi 3.14csáját és nem tetszenek neki a dolgok , de hát mindenki kedvébe nem lehet járni!
mi az utolsó 2 hátben készültünk nem kicsit!
amikor a cn ment mi akkor raktuk a motort be , és amikor megnyitották reggel a hungaroringen a kaput akkor mi még a benzincsövet raktuk fel! de mindegy azért csináltuk mert szeretjük.

Én grtaulálok az MBK nak ez egy jó tali volt Smiley
csak sajnálom a sok résztvevő ellenére kevés induló volt a gyorsuláson pl. gyári 1,5 1,6 ban egy induló  Undecided

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31302 Dátum: 2011 április 10, 10:43:59 »

új passat,merci,golfok...mitől volt ez bogaras rajzás?az nem ment be aki nem akart

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

RNIE
« Hozzászólás #31301 Dátum: 2011 április 10, 10:35:56 »

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #31300 Dátum: 2011 április 10, 10:27:31 »

A gyerkőcöknek a minibogarazás jó volt, azért az akkusokhoz egy töltőt lehetett volna hozni...

sajnos ez pont úgy alakult véletlen,hogy nemsikerült,sajnos... Undecided
de legközelebb lesz Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Csosza007

« Hozzászólás #31299 Dátum: 2011 április 10, 10:24:41 »

A sok morgolódás közben, aki akarja megtekintheti az én két körömet:
http://www.youtube.com/watch?v=3hto_Afrs50
 Grin
Azért 3. perctől feltűnik az én csoda piros bogaram is  Grin
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 10, 10:27:38 írta Csosza007 »
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31298 Dátum: 2011 április 10, 10:08:29 »

négy éven keresztül kimentem minden évben a krúznájtra, ez volt az utolsó ! szerencsére a ringre meg sem fordult a fejemben a kimenetel, többek között pont azért mert azt nem akartam megélni amit tegnap a krúznájton
 a lábam be nem teszem mégegyszer a kifordított felnis opelok és a felszállni kész skodák közé !
majd ha arra leszek kiváncsi elmegyek a tuningsóra a csálécsöcsű tetkós lepukkant nyolckerivadék félroma ribancok közé !

ha majd valaki rendez a léghűtéses fócvágeneknek egy rendes tavaszi találkozót akkor léci szóljatok !

köszi !

ui: nem volt válasz senkinek ! és nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy ne válaszoljon erre nekem !
busszal voltál vagy gyalog?

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #31297 Dátum: 2011 április 10, 09:59:32 »

Nekem bejött a mostani rajzás.

Szerencsére a bejutási várakozás nem vette el a kedvet, kedélyesen eldiskuráltam a többi várakozóval.
Volt valóban mindenféle autó, még egy igazi kakukktojás is (.
Legjobban a ring jött be, bár a bogár eddig csak a nyugodt krúzolást ismerte, de itt se vallott szégyent. Kár hogy nem volt több kör, a másodikra kezdtem el kicsit a limitek felé tolni :-)
A veszettül folyó szél miatt végül a gyorsulás kezdetén haza.

Soha ne legyen ennél rosszabb  Grin

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #31296 Dátum: 2011 április 10, 09:59:12 »

A sok morgolódás közben, aki akarja megtekintheti az én két körömet:
http://www.youtube.com/watch?v=3hto_Afrs50
 Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #31295 Dátum: 2011 április 10, 09:54:50 »

Grin Grin Grin
ez is vicces. akkor nézzük részletesen:

1, Csoportos autózás a Ringen, volt? Volt
2, Vezetéstechnikai tréning volt? Volt
3, Gyorsulási verseny volt? Volt
4, Felvonulás délután a pályán volt? Volt
5, Kerékcsere verseny volt? Volt
6, Gyerek sarok gyerekenek kis bogarakkal volt? Volt

Mi a fasz kell még? Valaki sorolja már fel nekem, tavaly a Westend tetején milyen programok voltak, de ennél többet írjon, mert érdekes, akkor nem volt ilyen fájás, hogy nem volt program...

Nem kellett unatkozni annak, aki nem akart.
Párszor már leírtam, nem a találkozónak kell olykor megfelelni a kényes ízlésnek, hanem a közönségnek kell kihasználnia a lehetőségeket, az is igaz, hogy a szervezők hathatós segítségével.
Ennek tükrében volt program, de nem éltek vele sokan. a vezetéstechnikát autó hiányában nem, tudtam igénybe venni, másét, ugye, az ember nem gyötri, pedig, bár már tudom milyen, megismételtem volna...
Hogy a pályára felhajtani szándékozók miatt, sőt, a belépésre várakozók miatt a parkolóból alig lehetett kijutni, az már szervezési kérdés.
A gyerkőcöknek a minibogarazás jó volt, azért az akkusokhoz egy töltőt lehetett volna hozni...
A kerékcsere verseny eléggé eldugottan zajlott, ahhoz, hogy sikeres legyen, jó rálátás kell, hadd szurkoljon a jónép!
A gyorsulás nevetségessé silányításában minden menő, aki állandóan gyorsulásért fanyalog, vétkes.
Kit érdekel, hogy nagyon jó a Szeki gépe, attól még nem kéne lámpással keresni a célegyenesen végigmenni hajlandókat! Hosszú-hosszú idők mentek el azzal, hogy megy-e valaki végre, szerintem le kellett volna fújni az egészet, aztán lehetett volna még pár kört engedni az arra vágyóknak.
A ring jó, élni kell vele!
Ja, aki csak krúzolni akar, azért félreállhatna, ha gyorsabb jön!
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 10, 10:01:33 írta ABF-932 »

Bácsi Győző
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #31294 Dátum: 2011 április 10, 09:48:03 »

Grin Grin Grin

Mi a fasz kell még? Valaki sorolja már fel nekem, tavaly a Westend tetején milyen programok voltak, de ennél többet írjon, mert érdekes, akkor nem volt ilyen fájás, hogy nem volt program...

hogy idejében megtudják az emberek hogy hol és mi lesz ! nem mindenki milliomos! van akinek egy ilyen banzájra hónapokig kell spórolni ,viszont ha még rajzás előtt egy füves sáros pályán ácsorgás van kinézőben arra nem kezd el spórolni!  Kiss lehet megsértődni beperelni stb.

RNIE
« Hozzászólás #31293 Dátum: 2011 április 10, 09:36:49 »

Sajnos a fiatal bogarasok nem tettek esküt, sőt nem is hallottak erről,
?
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #31292 Dátum: 2011 április 10, 09:04:33 »

Pályakör, ahogy Én csinálom Smiley
http://www.youtube.com/watch?v=FG37rtRU-lY

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
1303LS
« Hozzászólás #31291 Dátum: 2011 április 10, 08:59:18 »

A rántópados mókára úgy kellett rábeszélni az embereket.
Mikor mi lent voltunk 3-4 kocsi forgolódott. Én mentem vagy 6 kört. Nagyon jó volt. Ráadásul sokakra biztos ráfér egy ilyen, hogy legalább tudja mit csinál az autója egy bizonyos helyzetben és az milyen reakciót vált ki a sofőrből.
Visszafelé jövet megállított a Szepes, hogy mennyien vannak lent, mondtam, hogy nyugodtam mondassa be 2 percenként, mert b..ak lemenni az emberek.

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #31290 Dátum: 2011 április 10, 08:59:02 »

Szevasztok!

Ezek a bogarasok valahogy nem ugyanazok a bogarasok voltak, akiket 97 körül megismertem.

Ezt jól érzékeled. Sajnos itt a fórumon is érezhető ez. A sok köcsög beszólások már-már engem is zavarnak, pedig edzett vagyok ilyen téren.  A köszöngetés az már SCI-FI kategória. Rávillantassz és lassít, mert azt hiszi, hogy trafipax van a közelben. Aztán amikor felemeli a kezét, te azt hiszed hogy neked köszönt. Ááááá vazze ő csak megköszönte, hogy figyelmeztetted. A lerobbant autók megtolásához alig lehetett embert toborozni, pedig voltak sokan a ringen. Úgy is van, mért jön ki szar autóval gondolják most sokan. Azért elmondanám, hogy egy 50 éves autó ami 6 voltos annak van esélye, hogy nem indul be, csak tolásra. Sajnos a fiatal bogarasok nem tettek esküt, sőt nem is hallottak erről, ezért nem is tudják, hogy bizonyos esetekben mi a teendő.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #31289 Dátum: 2011 április 10, 08:38:04 »

Nekem tetszett a Rajzás, pár malőrtől eltekintve.
Ha minden évben itt lenne akkor ezek megszűnnének.

Programok pedig voltak. Akit a technikai rész nem érdekel csak "beszélgetni akart a rég nem látott ismerősökkel" annak meg tök mindegy, hogy hol van szvsz.

Ebből is látszik, hogy tud(na) az MBK ha akar.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #31288 Dátum: 2011 április 10, 08:18:28 »

Én azért mentem el mert a ringre voltam kíváncsi!
Még nem jártam ott!meg csábított h mehetek két kört rajta!
de mikor odaértünk az a káosz kiakasztott!
fényképeket sem csináltam ,mert féltem h elüt valaki összevissza mindenhol autók!
nem akartam órákat araszolgatni h feljussak a pályára sem ,aztán az mégis összejött 10 percet álltam csak!
vezetéstechnika teccett!kibírta a bogár 3*3 a pördültem vele, nem esett szét!
gyorsulás meg igazából csak a Szeki gépe érdekelt!

Nem elérhető karakury

« Hozzászólás #31287 Dátum: 2011 április 10, 08:11:41 »

négy éven keresztül kimentem minden évben a krúznájtra, ez volt az utolsó ! szerencsére a ringre meg sem fordult a fejemben a kimenetel, többek között pont azért mert azt nem akartam megélni amit tegnap a krúznájton
 a lábam be nem teszem mégegyszer a kifordított felnis opelok és a felszállni kész skodák közé !
majd ha arra leszek kiváncsi elmegyek a tuningsóra a csálécsöcsű tetkós lepukkant nyolckerivadék félroma ribancok közé !

ha majd valaki rendez a léghűtéses fócvágeneknek egy rendes tavaszi találkozót akkor léci szóljatok !

köszi !

ui: nem volt válasz senkinek ! és nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy ne válaszoljon erre nekem !
Nem válasz képpen....
A CN valóban elkeserítő volt....
Szerencsére a rajzáson megjelentek rengetegen azok az autók is mi több nagyságrendekkel többen is voltak amik méltán érdemelnek kalapemelést és élményt jelentett a soha nem látott (nekem) tulajdonosaikkal elbeszélgetni.  Úgy gondolom, ha együtt kell "élni" velük (ezt persze nem tudhatom) legalább legyünk többen és jöjjön el az is , meg amaz is akinek nem akartam válaszolni és akkor Ők is érezni fogják, hogy ez nem az Ő találkozójuk (szerintem érezték is ) . 

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31286 Dátum: 2011 április 10, 07:10:28 »

Sziasztok!

az én véleményem:

Program nem volt!

Grin Grin Grin
ez is vicces. akkor nézzük részletesen:

1, Csoportos autózás a Ringen, volt? Volt
2, Vezetéstechnikai tréning volt? Volt
3, Gyorsulási verseny volt? Volt
4, Felvonulás délután a pályán volt? Volt
5, Kerékcsere verseny volt? Volt
6, Gyerek sarok gyerekenek kis bogarakkal volt? Volt

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 317 318 319 320 321 [322] 323 324 325 326 327 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: