www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2026 Augusztus 25, 21:21:24

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2026. december 31.
922004 Hozzaszólás 218 Témában írta 1620 Felhasználó
Legújabb tag: samlevy0515
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 315 316 317 318 319 [320] 321 322 323 324 325 ... 1107
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 15074269 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #31512 Dátum: 2011 április 11, 19:28:32 »

Megvan a zacsi minden papirral ami benne volt akkor nem dobtam még ki.. de nincs benne programfütet.. Sad

mi meg csak programfüzetet kaptunk, zacsit nem.
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #31511 Dátum: 2011 április 11, 19:23:31 »

De, volt. Egy jo nagy, kinyithatos, szep szines.
Errol is volt pedig benne szo, merre van (terkeppel!), hanytol-hanyig, stb.

Sajnalom, ha nektek nem jutott, vagy nem talaltad! :-(

Megvan a zacsi minden papirral ami benne volt akkor nem dobtam még ki.. de nincs benne programfütet.. Sad
PéZsé
« Hozzászólás #31510 Dátum: 2011 április 11, 18:58:48 »

A Rajzást nem tisztem minősiteni,elvoltam ha lesz megint újból elmegyek.

KDFJózsi öreg barátja mesélte 80sok évesen,az 50 évig épitgetett piros autóról,hogy az dédunokái versenyeznek,"hogy a dédi kinek adja a folkszit...".

Ez volt a legjobb a 2011-es Rajzáson,kb ezért érdemes a többi meg majd' lényegtelen.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #31509 Dátum: 2011 április 11, 18:56:27 »

Ma tudtam meg, hogy volt fehérnemű bemutató is, én meg lemaradtam róla.... :-(((((
 Grin
Ja!
Uj alsógatya volt Pityubácsin,amit láttam is,miközben belemászott a buszom  motorterébe! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #31508 Dátum: 2011 április 11, 18:51:00 »

Ma tudtam meg, hogy volt fehérnemű bemutató is, én meg lemaradtam róla.... :-(((((
 Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #31507 Dátum: 2011 április 11, 18:44:51 »

EPE ahogy mondta a BBT-s zacsi amit adtak beléptetéskor amiben a találkozóval kapcsolatban nem volt  egy gramm papír sem ami a rendezvény menetét bármiképpen is ismertette volna...
De, volt. Egy jo nagy, kinyithatos, szep szines.

Idézet
A vezetéstechnikáról pl egy kukkot sem tudtam...
Errol is volt pedig benne szo, merre van (terkeppel!), hanytol-hanyig, stb.

Sajnalom, ha nektek nem jutott, vagy nem talaltad! :-(

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #31506 Dátum: 2011 április 11, 18:42:05 »

Elkészült a filmem a rajzásról! 

http://www.youtube.com/watch?v=fyKlFw_UyWo&feature=channel_video_title

Jó szórakozást kívánok hozzá. Bocsánat előre is aki nem látja magát rajta.

Teccik!

Még a bogim is rajta vagyon Smiley
és itt is megtaláltam Smiley

Idén nem nagyon készültek képek mármint általunk Sad
Esetleg valakinek nincs képe a bogimról a célegyenesnél?

Mercivel ki volt? ... bogitalin... vagy VW talin...
Érkezésnél jött egy-két vizes 1-3 közötti csoda ami soron kívül tépet be engem leginkább azok idegesítettek az, hogy Golf1-ek között álltam pálya kör után az kevésbé volt zavaró hiszen a bogaras kultuszba részbe már beépültek de igaz a vizesek (öreg vizesekről beszélek) külön szekcióban tökéletesen elhelyezhetők lehettek volna és kutyát sem zavarnának....
Máskor is voltak nem volt gond velük, de a hangsúly az "öreg vizeseken" van nem a sok újon amik gazdái ráadásul érthetetlen módon velünk "bogarasokkal" szemben előnyt élveztek.... nem értem miért...
A találkozó legnagyobb negatívuma az időjárás volt illetve EPE ahogy mondta a BBT-s zacsi amit adtak beléptetéskor amiben a találkozóval kapcsolatban nem volt  egy gramm papír sem ami a rendezvény menetét bármiképpen is ismertette volna...
A vezetéstechnikáról pl egy kukkot sem tudtam...de már lényegtelen...

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #31505 Dátum: 2011 április 11, 18:23:53 »

jó lett!!   Kezfogas
Ne köszönd, ez természetes. Nekem tetszett a rajzás annak ellenére, hogy kocsi nélkül mentem. Úgy vittek ki a ringre. A sok séta a kocsik között fárasztó volt, és a pofám is tiszta piros lett a naptól, de megérte. Persze sokmindent lehetne másképpen, de engem soha senki nem kérdez meg.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #31504 Dátum: 2011 április 11, 18:10:46 »

sött rá kb egy ével meg lesz még egy busz,ami meg mindet fogja verni,sött még a komoly bogaraknak is komoly ellenfele lehet....a folyamat már elindult
 Evil Evil Evil Evil

azt beszélik, hogy "jdh...nnbhfd... fhf...mz..r.e.d.f.f.f.f....ttzjh.g.k.i.l.jhj.j.j.gh.d..fd..f.ds.f........"
és ezt olyan mondta nekem akinek elhiszem  Wink
egy komoly motoros BUSZ lesz jövőre a magyar bogaras,buszos érában, ez biztos !  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #31503 Dátum: 2011 április 11, 18:08:16 »

jó lett!!   Kezfogas
Nem elérhető KISFÜLÖP

"A lég hűtsön mindenkit!" /#veteránportyázók/

« Hozzászólás #31502 Dátum: 2011 április 11, 17:50:43 »

SzeVWa Suka!
A kérdésem az lenne mivel igazoljuk,hogy tagok vagyunk a retro car klubba?
Tagsági igazolvány van a klubba új tag vagyok a VW Depo busszal/Zöld fehér magasított T2/a/?
Inkább kérdezek,igaz ma reggel beszéltem Mareszel de ez csak most merült fel kérdésbe!
ÜdVW:KISFÜLÖP Wink

[a csatolmányt egy admin törölte]

ÜdVW:KISFÜLÖP
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #31501 Dátum: 2011 április 11, 17:38:18 »

nah mi is azaz en es a piros paprika rendben hazaertunk.
hogy volt?? masok mar leirtak de csak anyi. reszemrol hogy , belepeskor kezembe nyomtak egy szakadt reklamzsakot BBT vel amibe par darab cetli.ennek ertelmet nem lattam de szemetes zacsinak jo let. ugyis kifojt belole minden .
egy jonagy sort ki kelet varni de nem tom mit osztottak ...
kozbe azt hittem vizes golf fos gyulekezetbe tevedtem.
a szel ha nem let volna, fejfajas sem let volna.
ehezni nem eheztem mert szerencsere vitem othonrol magammal 5 banant ket szendvicset.egy 2 literes sima vizet es  egy aludt tejet. es a harom sort amit szetosztottam. tudjatok ti kinek.
reklamozni semit nem lehetet( szabalyzat szerint legalabis azt olvastam) mert a tobb istent imadok nem voltak szep szemmel latva. egy isten van ugyan a BBT a nagy fopap a houdini aki isten igejet terjesztette es a nagy inkvizitor ketkereken kereste az eretnekeket.
 ismerosoket latam , 5 kort a palyan legyurtam.
enyi az idei 20 adik akarmi elmenye.

A karbigondod megoldódott?

Bácsi Győző
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #31500 Dátum: 2011 április 11, 17:14:32 »

Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #31499 Dátum: 2011 április 11, 15:49:44 »

Nahát, nem is tudtam, hogy előtted hajtottam fel a pályára...  Grin

Üdvw, Forest
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #31498 Dátum: 2011 április 11, 15:38:56 »

nagyon jó képek!

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #31497 Dátum: 2011 április 11, 15:15:23 »

nah mi is azaz en es a piros paprika rendben hazaertunk.
hogy volt?? masok mar leirtak de csak anyi. reszemrol hogy , belepeskor kezembe nyomtak egy szakadt reklamzsakot BBT vel amibe par darab cetli.ennek ertelmet nem lattam de szemetes zacsinak jo let. ugyis kifojt belole minden .
egy jonagy sort ki kelet varni de nem tom mit osztottak ...
kozbe azt hittem vizes golf fos gyulekezetbe tevedtem.
a szel ha nem let volna, fejfajas sem let volna.
ehezni nem eheztem mert szerencsere vitem othonrol magammal 5 banant ket szendvicset.egy 2 literes sima vizet es  egy aludt tejet. es a harom sort amit szetosztottam. tudjatok ti kinek.
reklamozni semit nem lehetet( szabalyzat szerint legalabis azt olvastam) mert a tobb istent imadok nem voltak szep szemmel latva. egy isten van ugyan a BBT a nagy fopap a houdini aki isten igejet terjesztette es a nagy inkvizitor ketkereken kereste az eretnekeket.
 ismerosoket latam , 5 kort a palyan legyurtam.
enyi az idei 20 adik akarmi elmenye.
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 11, 17:25:02 írta EPE »

Nem elérhető zsolt

« Hozzászólás #31496 Dátum: 2011 április 11, 14:31:11 »

Rajzás 2011. képeim itt: https://picasaweb.google.com/101099475772230666235/JubileumiRajzas20110409Hungaroring02?authkey=Gv1sRgCOH-nJmqh7PPSw#
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #31495 Dátum: 2011 április 11, 14:20:39 »

Egypár kép tőlem is..... https://picasaweb.google.com/101990473201011119544/Rajzas2011#

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #31494 Dátum: 2011 április 11, 13:32:10 »

majd leon oltozeterol es csajarol is reszletesen kifejtettek a velemenyuket. bizonyara kedves forumtarsaink Smiley de en nem ismertem oket.

ezt külön részletezhetnéd!!

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #31493 Dátum: 2011 április 11, 13:29:10 »

nagyon jó Wink

www.elitevwclub.hu

2014 Porsche 911 Carrera 4
1996 Porsche Boxster
2025 Tesla Model 3 LR RWD

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #31492 Dátum: 2011 április 11, 12:49:16 »

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #31491 Dátum: 2011 április 11, 12:43:07 »

Lehet,hogy én vagyok túl egyszerű vagy túl primitív,de hozzám a régi egyszerűbb rajzások valahogy közelebb álltak,gondolok ilyenre pl,mint a sokat szidott Tescosok. Roll Eyes

Oda várakozás nélkül,simán be lehetett hajtani,mindenki szépen beállt a helyére,nem kellett senkit senkinek terelgetni,parkoltatni,semmiféle vízes vagy OFF verdák nem voltak jelen...
Nem hiányzott senkinek sem a büfé,vagy reggel az ember egynapi hideg élelemmel indult útnak,vagy beugrott és vett valamit a Tescoban.

Az MBK-nak is sokkal egyszerűbb volt,sokkal könyebben megszervezte,kevesebb ember,személyzet kellett hozzá,kevesebb bérleti díj,kevesebb költségek,kiadások.

És a résztvevők száma is azt igazolta,hogy nem voltak azok rossz rajzások,a megjelent autók száma 500-600 volt,és azok csak léghűtésesek voltak.
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #31490 Dátum: 2011 április 11, 12:40:53 »

Sok.
Ott voltam.
Igaz,Merci nem volt,de helyette életveszélyesen cirkált egy böhömnagy amerikai kabrijó,amit nézni is rossz volt.

dehogy nem volt Wink

korozes kozben leeloztem egyet.
szerintem kevesbe volt veszes a "vizes" resztvevok szama mint ezelott 5 evvel...
en sem lattam oket szivesen, de ez van... a koreimnek orultem, elvegre azert mentem oda.

sokkal inkabb elcsodalkoztam azon, a 4 fiatalemberen, akik a gyorsulast a mogottunk levo sorbol neztek. minden masodik mondatuk azt fejezte ki
hogy ilyen meg olyan szarok a bogarak, na de bezzeg a 2 uj vw gyorszulasa na az erdekes, nem ezek a tragacsok....
majd leon oltozeterol es csajarol is reszletesen kifejtettek a velemenyuket. bizonyara kedves forumtarsaink Smiley de en nem ismertem oket.
namost ok minek mentek oda ha szarok a bogarak???

sabaj, sok mindent nem ertek en, ez lesz az egyik a sok kozul... Smiley 

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #31489 Dátum: 2011 április 11, 12:12:19 »

A kérdés jó, nem szólt senki, mi meg elfelejtettük.

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #31488 Dátum: 2011 április 11, 12:06:28 »

Sziasztok, egy újabb vélemény.

Ezzel a Rajzással nem lett volna semmi baj, ha nem a Hungaroringre szervezik. Mindenki megkapta volna, amit vár, fel lehet éleszteni a bogarat, van cél, ahová el kell jutni vele hétvégén, ott neki lehet állni pörköltet főzni, hurkát enni és dumálni a régi ismerősökkel, miközben az arcfestett gyerekek között zajlik a zsákbanfutási verseny.

A Hungaroring olyan eseményt ígért, ami (végre) tényleg az autókról, az autózásról szól. Ennek tükrében szerintem jogos a szervezőket ért kritika, főleg azért, mert a nagyját megcsinálták, és apróságokon csúszott el az egész..de nagyon Undecided

1, Beengedés / parkoltatás:
Ekkora káoszt sosem láttam még ringes rendezvényen, csoda, hogy nem történt koccanás, baleset. A látogató biztosan izgatott és hülye, pláne ha benzingőzt érez...tudni kell kezelni! Két kérdésből rendet lehtett volna vágni (1: vizes vagy levegős, 2: parkolás vagy pálya). Az összes pályára menőt fel lehetett volna sorakoztatni a boxok előtt, majd visszafordítani a boxutcára, ahonnan mehetnek a pályára. A lejövők és parkolók pedig a bal oldalról kezdve a rendező álal kijelölt helyen párhuzamosan parkolhattak volna le (ezt már több ringes rendezvényen így láttam). Ha nagyon merünk kombinálni, akár típusonként is lehetne parkolni, de az valóban necces.

2, Pálya:
Csak vizes - csak levegős blokkokban kéne felengedni az autókat, így nagyjából azonos képességűek mennének egyszerre. Élvezetesebb és kevésbé balesetveszélyes. Az olyan kocsikat, amik 17 km/h-val értek el a helyszínre és/vagy ránézésre sem megfelelő állapotúak nem szabadna hagyni menni (pl. az utánfutós cucc).

3, Gyorsulás:
Ilyen kevés érdeklődővel nagyon nincs mit tenni, de talán jobb is, mert sok autó túlnőtt volna a kiabálós néni képességein. Szegény úgy mutogatott, hogy majdnem átszúrta a rádió antennájával a közelében lévő járókelőket. a Le Mans-i rajt egy hülyeség szvsz sok időt elvesz, unalmas és nem túl autóbarát.

4, Vezetéstechnika:
Baromi jó program! Úgy éreztem, hogy az emberek 70%-a nem is tudott róla (ez persze könnyen lehet, hogy nem így volt), a maradék 50%-a meg nem akarta, hogy váltóstul tépje ki a pad a futóművet -> többszöri reklámozás, és egy csumpi autó, amivel mindenki mehetne (mint V&R)

5, Büfé:
éhes nép a magyar Cool

6, Vizes - levegős:
Ekkora volumenű rendezvényt csak bogár nem tud eltartani, szerintem nem baj, ha a levegős VW-ket kedvelők is ellátogathatnak rá, amennyiben szeparálva vannak a parkolóban és a pályán. Az más kérdés, hogy a hupikéktörpikéksapkásTJHookernapszemüvegesperesgumisok simán előzik a bejutásra várakozó sort és csak ott parkolnak ahol "raj"..ezek rendezői kontrollal kivédhetők.

7, Program:
Az alsó szinten (boxok alatt) esetleg lehetett volna valami ügyességi játék (tolatós szlalom, akármi) de ez már csak hab a tortán

A fentieket a következő képpen éltük meg: odaérés, 1 óra várakozás a semmire bejutásnál, elindul a sor, rögtön lett belőle 2 sor, onnantól senki semerre. Felértünk a boxok szintjére, kígyózó sor a pályára, az első adandó alkalommal félreálltunk, kell még a kuplung a ringre Smiley Nézzük mi zajlik ott..autók vegyesen, kormoló golf előzi a bogarakat..na ide nem megyünk fel, majd délután, hátha addigra kevesebben leszünk. Sétálgatás, fotózás, dumálás, jön a gyorsulás. Láttunk mindenkit menni, együnk. Nincs mit. Sebaj. Kérdezzük meg lesz-e pályázás délután. nem tudni, talán, esetleg, majd meglátjuk..eredményhirdetést még várjuk meg. Fele hazament már, klassz. Még egyszer próbálkozunk lesz-e pálya, nem tudni..akkor menjünk, nem akarok kifelé is 1 órát állni. Eljöttünk (hiba volt, sajnos).

A Depo Drag Day (és más egyéb rendezvény, ahol még több az önjelölt Schumacher) is bebizonyította, hogy lehet ezt flottul szervezni és akkor egy baromi jó találkozó lesz, a helyszínben sokkal több van.

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #31487 Dátum: 2011 április 11, 11:52:59 »

A kérdés jó, nem szólt senki, mi meg elfelejtettük.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #31486 Dátum: 2011 április 11, 11:52:04 »

Előző években,mindig volt nyitva a rajzásnak egy külön topik(Rajzás 2007,Rajzás 2008.....)

Most miért nem kapott a rajzás egy külön topikot?
Miért van ide bekeverve?
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #31485 Dátum: 2011 április 11, 09:56:23 »

Gyukin Lajos buszába is készül a 2.4 es typ4 illetve már benne volt most is,csak még jönnek rá a nagy karbik,meg még bejáratós,ugyhogy jövőre kettő busz lesz nagyo hasonló motorral,lesz ellenfél neki!! Evil Evil
sött rá kb egy ével meg lesz még egy busz,ami meg mindet fogja verni,sött még a komoly bogaraknak is komoly ellenfele lehet....a folyamat már elindult
 Evil Evil Evil Evil

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #31484 Dátum: 2011 április 11, 09:53:41 »

2,4 tp4
Gyukin Lajos buszába is készül a 2.4 es typ4 illetve már benne volt most is,csak még jönnek rá a nagy karbik,meg még bejáratós,ugyhogy jövőre kettő busz lesz nagyo hasonló motorral,lesz ellenfél neki!! Evil Evil

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #31483 Dátum: 2011 április 11, 09:42:04 »

Hello!

Mi nagyon élveztük a rajzást, pont a tömeg előtt kiértünk, pályára is az elsők között felhajtottunk.
kis pihi, foto, majd egész könnyen átmentünk a vezetéstechnikára. mire ott végeztünk, már ujra be lehetett menni a parkolóba.
Jó sokan voltunk, sok új arcal.
én nem hiányoltam a programokat, elvoltam magamban is..Smiley
pályán jólett volna min 3kör, mivel az 1. csak bemelegítés és mire a 2. körben kezdted volna taposni, ki is kellett állni..
Vezetéstechinika nagyon király volt, remélem mindneki kipróbálta! Nagyon jó utasításokkal, viszont csak a pálya 1/3-a volt számunkra nyitva. így kevés volt az a 2-3 kör.

http://dl.dropbox.com/u/3268613/R3/index.html
Pár képet lőttem, remélem páran megtaláljátok magatokat.

üdv: Dani
nagyon jó képek!! Cheesy
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 11, 09:47:08 írta herbie67 »
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #31482 Dátum: 2011 április 11, 09:40:43 »

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31481 Dátum: 2011 április 11, 09:32:21 »

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Závodszky Iwán

ZDESIGN for VOLKS and ROLL.5

« Hozzászólás #31480 Dátum: 2011 április 11, 09:17:28 »

kivülrül doboz hangja van Grin

20/9392-292

HAMAROSAN KAPHATÓ:

Pólók: www.polo-art.hu/index2.php

Bogaras pólók az egyéb termékek kategóriában
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31479 Dátum: 2011 április 11, 08:47:15 »

No, milyen az a műbogaras? Ilyet még nem láttam, vagy csak nem vettem észre.  Huh
kivülrül doboz hangja van Grin

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #31478 Dátum: 2011 április 11, 08:40:24 »

No, milyen az a műbogaras? Ilyet még nem láttam, vagy csak nem vettem észre.  Huh
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #31477 Dátum: 2011 április 11, 08:39:10 »

Az van vagy 120 LE. Ezért nem értem utol a pályán Smiley  Hárman voltunk, egyszerű volt figyelni.

2,4 tp4
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #31476 Dátum: 2011 április 11, 08:38:13 »

Ezzel a hsz.-al csak még jobban alátámasztottad az enyémet. Ehhez nem kell összehasonlítási alap, főleg, hogy köze nincs a mondanivalómhoz.
A régi szép időkben még lehet,hogy "Ti" Ferdinand Porsche egyenes ági leszármazottai is máshogy álltatok a dologhoz, ezért voltak annyira jók azok a talik. De ebbe tényleg nem tudok beleszólni, mert azokon nyilván nem voltam ott. Amit azonban egyre jobban látok-és nem csak én-,hogy a résztvevők egy bizonyos részének semmi sem jó, semmi sem tetszik. Mindennek tetejébe még tök feleslegesen és rosszindulatúan morgolódnak és olyan dolgokat várnak el, amiket a körülmények nem mindig tesznek lehetővé. Azért azt ne felejtsük el, hogy otthon a gép előtt qrva könnyű fröcsögni. De leszervezni egy ilyen, vagy akármilyen találkozót - még a pénzzel teli zsákok ellenére is- nem kis stressz és meló. Nem azt mondom,hogy nekem minden tetszett a Rajzáson, sőt!De megbotránkoztatóan és szinte nevetségesen fiatal korom ellenére (leszarva a nagyöregeket) mondom, hogy ha lehet akkor a találkozókon átélt negatívumokat inkább, mint a jövőben elkerülendő tanácsként jóindulatúan, vagy legalább semlegesen közöljük! Legalább ennyivel tiszteljük meg azt,aki hetekig azért idegeskedik azért, hogy Ti egy napig, 2 napig, 3napig jól érezzétek magatokat!!ennyi

Sok mindenben egyetértek Veled. Azt írtam én is, hogy bízom benne, a következők jobbak lesznek. Alapvetően ez rajtunk is fog múlni, mert nekem nem a szervezéssel volt gondom, ha visszaolvasol. Én bízom a fiatalokban, nekünk meg megkéne mutatni Nektek, milyen az igazi bogarazás. A szervezőket meg szerintem nem kell védeni, láttak, sőt, csináltak már ők jót korábban, nekem ez sem volt annyira rossz. Nekem a műbogarasok nem tetszettek.
« Utoljára szerkesztve: 2011 április 11, 08:40:24 írta Forest »

Üdvw, Forest
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető LesL!E084

www.afkairsoft.com

« Hozzászólás #31475 Dátum: 2011 április 11, 08:37:38 »

Vörös Laci buszában milyen és mekkora motor van?
2,4 tp4

gO LOW or gO hOmE 

"Hasal a verda , karcol a padló.
            Pattog az utas Leslie a ludas!" By:Spike
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #31474 Dátum: 2011 április 11, 08:35:32 »

2400 aszem

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #31473 Dátum: 2011 április 11, 08:34:25 »

Oldalak: 1 ... 315 316 317 318 319 [320] 321 322 323 324 325 ... 1107
Nyomtatás

Ugrás: