www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 12:00:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 986 987 988 989 990 [991] 992 993 994 995 996 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9781685 alkalommal)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #4565 Dátum: 2006 Szeptember 15, 18:54:43 »

TBK: mikor értek oda holnap? mi a terv?

ki tudja: Off autóval is kell fizetni MBK tagként? mert csak ennyi van:
"MBK tagok a rendezvényt ingyenesen látogatják. Nem MBK tagok részére a találkozó belépő díja 1000.- ft."
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4564 Dátum: 2006 Szeptember 15, 15:16:53 »

Én nagyon szeretem a könyvet és az újságokat is, sokkal szivesebben nézegetek nyomtatott anyagot, mint scrollozok a képernyőn. Szerintem sokan vannak így, és akkor nem beszéltünk azokról, akik nincsenek net közelben.

így van!
próbálj meg nótbukkal az öledben kulázni.
mennyivel jobb az újság

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4563 Dátum: 2006 Szeptember 15, 12:14:12 »

Az újság, a könyv más, mint a net. Az egyik nem fogja kiszorítani a másikat egyhamar. Legalábbis remélem. Egy könyvtár kicsit más hangulatú, mint egy CD raktár.
Én nagyon szeretem a könyvet és az újságokat is, sokkal szivesebben nézegetek nyomtatott anyagot, mint scrollozok a képernyőn. Szerintem sokan vannak így, és akkor nem beszéltünk azokról, akik nincsenek net közelben.
persze, nyilván más, én is szeretem fogni, amit olvasok, de tartalmilag itt sokkal több és jobb dolog van, mint a depóban, ez tuti.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #4562 Dátum: 2006 Szeptember 15, 12:05:28 »

miért jobb újságban olvasni, mint itt? most őszintén, ott volt az a kabrió, hosszú cikk, majd jött NGA és 30 pontban módosította a cikket. nem egyszerűbb egy autót berakni és megkérni a hozzá értőket, hogy mondják el a véleményüket mindenféle seggnaylás nélkül? (részleteket az újságnak sem árul el a tulaj, csak kb annyit, amennyi látszik). hirdetés is van a fórumon, de igyekezni fogunk a Batkával egy külön rendszert is létrehozni erre a célra. mi kell még? klubéletről itt is lehet beszélni, másról meg nemigen szól az újság. szerelési tanácsokat jobbakat lehet itt kapni, mint az újságban. a depó jórészt nem a "belsősöknek" szól szerintem, hanem a külsős nyálcsorgatóknak, akik talán ettől szeretnek bele a márkába...
de ugyanez a kulaverda kinézetű gépekkel is. a cikkekben gondolom nincs leírva, hogym it hol és mennyiért csináltatott, tehát ez nem infó annak, aki már építeni akar valamit, aki meg csak mazsolázgat, az leszarja, megveszi az autót, majd később utánajár.

szerintem

Az újság, a könyv más, mint a net. Az egyik nem fogja kiszorítani a másikat egyhamar. Legalábbis remélem. Egy könyvtár kicsit más hangulatú, mint egy CD raktár.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #4561 Dátum: 2006 Szeptember 15, 12:02:56 »

Nézzük reálisan:

- Hány (fizetőképes) bogaras van az országban? Mondjuk 1500 (a többi csóró).
- Hány venne bogaras újságot (ha az színes, csak bogárral foglalkozik és minőségi tartalmilag és küllemileg is)? Mondjuk 800.
- Mekkora példányszámtól éri meg minőségi újságírókkal minőségi lapot gyártani (úgy, hogy csak a fele reklám)? Durván 6000 felett.
+ Elég nehéz jól fizető hírdetőket találni egy erősen réteg újságba (amelyik réteg csóró is ráadásul).

azt hiszem látszik, hogy mikor lesz itt minőségi bogaras újság (segítek: soha)

Nem értek a példányszámokhoz, nem vagyok laptulajdonos, de azt tudom, hogy a dupláját is kifizetném egy olyan újságért, amit jobb (az én értékrendem szerint) mint ez.

Én sem vagyok túl optimista, de talán valamilyen társadalmi alapon lehetne pótolni a jó újságírókat, tehát nem megélhetésből írnának bele hozzáértők, hanem valami jelképes összegből.

Nekem sincs bogaram, mégis megvenném a lapot, szerintem vannak sokan, akiknek nincs bogaruk, de szivesen olvasnának a tipuscsaládról....és érdeklődők.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4560 Dátum: 2006 Szeptember 15, 11:50:27 »

miért jobb újságban olvasni, mint itt? most őszintén, ott volt az a kabrió, hosszú cikk, majd jött NGA és 30 pontban módosította a cikket. nem egyszerűbb egy autót berakni és megkérni a hozzá értőket, hogy mondják el a véleményüket mindenféle seggnaylás nélkül? (részleteket az újságnak sem árul el a tulaj, csak kb annyit, amennyi látszik). hirdetés is van a fórumon, de igyekezni fogunk a Batkával egy külön rendszert is létrehozni erre a célra. mi kell még? klubéletről itt is lehet beszélni, másról meg nemigen szól az újság. szerelési tanácsokat jobbakat lehet itt kapni, mint az újságban. a depó jórészt nem a "belsősöknek" szól szerintem, hanem a külsős nyálcsorgatóknak, akik talán ettől szeretnek bele a márkába...
de ugyanez a kulaverda kinézetű gépekkel is. a cikkekben gondolom nincs leírva, hogym it hol és mennyiért csináltatott, tehát ez nem infó annak, aki már építeni akar valamit, aki meg csak mazsolázgat, az leszarja, megveszi az autót, majd később utánajár.

szerintem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #4559 Dátum: 2006 Szeptember 15, 11:23:41 »

Nézzük reálisan:

- Hány (fizetőképes) bogaras van az országban? Mondjuk 1500 (a többi csóró).
- Hány venne bogaras újságot (ha az színes, csak bogárral foglalkozik és minőségi tartalmilag és küllemileg is)? Mondjuk 800.
- Mekkora példányszámtól éri meg minőségi újságírókkal minőségi lapot gyártani (úgy, hogy csak a fele reklám)? Durván 6000 felett.
+ Elég nehéz jól fizető hírdetőket találni egy erősen réteg újságba (amelyik réteg csóró is ráadásul).

azt hiszem látszik, hogy mikor lesz itt minőségi bogaras újság (segítek: soha)

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Holló
« Hozzászólás #4558 Dátum: 2006 Szeptember 15, 11:12:45 »

Akkor oldd meg a feladatot!  Smiley Szintézis?

nem tudom, nem az építőiparban dolgozom
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #4557 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:52:40 »

Akkor oldd meg a feladatot!  Smiley Szintézis?

végig olvasgattam a beszélgetést és stuntnak is meg nganak is igaza van.
Holló
« Hozzászólás #4556 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:41:29 »

végig olvasgattam a beszélgetést és stuntnak is meg nganak is igaza van.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #4555 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:32:34 »

Nem hinném, hogy azért nem jó egy ujság, mert nem veszik. Forditva viszont igaz. Szivesen segitek nekik lektorálni cikkeket, képeket, de nincs igényük rá ezekszerint. Én azért sem veszem meg már a Depo-t mert hihetetlen melléfogások vannak benne sokszor. Lásd az utolsó ujságot.

Egyetértek, a sorrendiségnek úgy kell(ene) lenni, hogy jó újság -> sok vásárló, nagy lapszám.

Az újságnak talán lenne igénye a pontos cikkekre, de a vásárlótöbbség, a törzsréteg (érzésem szerint) a kársztájling/RS Tuning nekik pont mindegy. Nem értenek hozzá és nem is érdekli őket. A lényeg, hogy hogy lehet megoldani másneses behúzótekerccsel a kilincsnélküli ajtó nyitását. KDF Wagen? Ki nem szarja le...  Cry

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #4554 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:28:24 »

Mélységesen egyetértek. Annyit hozzátennék, hogy egy-két szépen felújított, restaurált, netán Cal-Look vizes még belefér....De változtatni kéne az újságírók hozzá nem értésén is.

A világot azért nem tudjuk megváltani.

Ami pedig a vizest illeti, szerintem nem. Ne legyen benne semmilyen vizhűtéses, legeslegfeljebb egy WBX átépítés. Meg kell húzni a határvonalat, mert aztán jön Laza Ferenc és veri az asztalt, hogy ő 8 csillagot kapott a kársztájlingon, mert legügyesebben ültette le/falazta le/kárpitozta át/tett bele nagy zenét a Golf ötöst és miért nem ő?
Azoknak kell egy másik lap. Vannak elegen.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4553 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:18:36 »

Most el kell dönteni, hogy azért nem veszünk újságot mert nem jó, vagy azért nem jó, mert nem vesszük.

Nem hinném, hogy azért nem jó egy ujság, mert nem veszik. Forditva viszont igaz. Szivesen segitek nekik lektorálni cikkeket, képeket, de nincs igényük rá ezekszerint. Én azért sem veszem meg már a Depo-t mert hihetetlen melléfogások vannak benne sokszor. Lásd az utolsó ujságot.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Szeptember 15, 10:20:56 írta NGA »
Süni
« Hozzászólás #4552 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:13:02 »

Én pl. fizetnék többet is az újságért, ha a stílusa változna. Hányok a "lefalazott", kilincsnélküli, "morcosított" Golfoktól, ezeknek máshol a helyük.

Ez az én véleményem.
Mélységesen egyetértek. Annyit hozzátennék, hogy egy-két szépen felújított, restaurált, netán Cal-Look vizes még belefér....De változtatni kéne az újságírók hozzá nem értésén is.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Szeptember 15, 10:15:47 írta Süni »
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #4551 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:12:49 »

Ezt igy előre megmondom neked, hogy nem fog. Mo-on nem tud eltartani a bogaras társadalom egy ilyen újságot. Sajnos a szinvonala miatt sem.

Most el kell dönteni, hogy azért nem veszünk újságot mert nem jó, vagy azért nem jó, mert nem vesszük.

Én lehet, hogy naiv vagyok, de rajtunk is múlik. Én pl. mindig ha veszek valamit legelőször szétnézek a magyar piacon, elsősorban Csillag, Baditz, Hudák sorrendben, így történhetett, hogy Csillagnál vettem az ültető csonkokat, stb. Persze sajnos nem köhögöm a pénzt és ha egy-egy ebay ajánlat erősen jobb, akkor... És ez megint az a kérdés, hogy ők azért adják drágábban mert kevesebbet veszünk tőlük vagy azért veszünk kevesebbet, mert drágábbak?

Én is látom, hogy sokan közülünk még a benzint is bontóban vennék, mert úgy olcsóbb, ezért senkit nem lehet megszólni, de azért hiszem, hogy valahogy csak megerősödik majd a piac, igényesebbé válik, eltart majd pár igazán jó alkatrészkereskedőt, legalább egy színvonalas (levegős) újságot, stb.

Ezért van értelme a bogarhatu.hu-nak is, mert itt is vagytok sokan, akiknek jó a tipusismeretük, igébnyesebben állnak hozzá az autóépítéshez, restauráláshoz és mi, akiknek van mit tanulniuk azok legalább infóhoz jutnak.  Másrészről meg mi is próbáljuk beleadni azt, amit tudunk.

Ki dolgok, de előre tolják a szekeret.

Soka vannak velem együtt akiknek már a 90-es évek elején volt bogaruk és bizony akkor minden nagyon más volt. Sem infó, sem újság nem volt, én Ausztriába jártam a kőszegi barátnőmtől Scene-ért, ez volt az egyetlen infó forrás. Csak osztrák autón láttam webert élőben. Ehhez képest azért haladtunk előre, tudom, nem minden a mi érdemünk (internet), de bizony van fejlődés. És lesz is. (Gyújtsrá Ferenc monnyon le!!     Grin Grin)

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4550 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:09:22 »

Nem akarom a Depo-t védeni, de belelátok én is jónéhány (más jellegű) újság készítésébe és látom, hogy a tulajdonosok, szerkesztők milyen nyomás alatt vannak, mindenki küzd a hirdetőkért, mert a lap árát lent akarják tartani, titkolgatják, hogy ki mennyiért hirdet, stb. Eléggé hurokban van a nyakuk és közhelyesen szólva nekik a lét a tét, én nem csodálkozom, hogy még találkozókat sem tesznek be ingyen reklámba.
Ezt aztán ki-ki másként kommunikálja, vérmérséklete szerint, a mi oldalunkról is ki-ki máshogy értelmezi.
viszont a depó mondhatná, hogy ingyen reklámozhat minden találkozó, aki kitesz jól látható helyre egy baszottnagy depó zászlót, meg a bejárathoz egy táblát, hogy ők is támogatták. így 1:1, biztos sokan először hallanának róla, hogy van ilyen újság...

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4549 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:08:57 »

Mielött valaki félreérti, TBK és mi is azért szerveztük a talikat, mert elhivatottságnak éreztük. És ezért nem kértek soha semmilyen árustól sem ők sem mi külön pénzt, mert a tali nem erről szól.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #4548 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:04:08 »

Kár ebbe beleszólni, érzelmi és önös alapon megy.

Nem akarom a Depo-t védeni, de belelátok én is jónéhány (más jellegű) újság készítésébe és látom, hogy a tulajdonosok, szerkesztők milyen nyomás alatt vannak, mindenki küzd a hirdetőkért, mert a lap árát lent akarják tartani, titkolgatják, hogy ki mennyiért hirdet, stb. Eléggé hurokban van a nyakuk és közhelyesen szólva nekik a lét a tét, én nem csodálkozom, hogy még találkozókat sem tesznek be ingyen reklámba.
Ezt aztán ki-ki másként kommunikálja, vérmérséklete szerint, a mi oldalunkról is ki-ki máshogy értelmezi.

Hátha egyszer megerősödik a bogárpiac annyira, hogy kicsaphatjuk egy újságból a kársztájlingosokat, (legyen nekik is egy szép lapjuk, én nem vagyok kíváncsi a tigrisgolfra (gepárd?) legfeljebb a humor rovatban) lesz egy bogár lap és ezek a hirdetések az ingyen kategóriába beleférnek.
Én hiszem, hogy ehhez a Depónak (vagy nevezzük akárhogy a leendő levegős VW lapot) és a Szepesnek is nem szemléletváltásra, hanem egy anyagilag erősebb háttérre van szükség.

Én pl. fizetnék többet is az újságért, ha a stílusa változna. Hányok a "lefalazott", kilincsnélküli, "morcosított" Golfoktól, ezeknek máshol a helyük.

Ez az én véleményem.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4547 Dátum: 2006 Szeptember 15, 10:00:08 »

hirdettél volna a depo-ban, akkor 30-40-nel többen mennek el, amiből már finanszírozható a 12 forintos hirdetési költség.

Lehet. De sajnos nincs miből rizikózni.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4546 Dátum: 2006 Szeptember 15, 09:58:37 »

Az Orfűi találkozó teljes költségvetése:
Belépő: 1000 Ft
Voltak 90-en, azaz 90x1000 Az 90e Ft
Minden belépő mellé adtunk egy polót. Az kb 70e Ft-ba került nekünk
Azaz maradt 20.000 Ft
A dijak elkészitése volt kb 40e Ft.

Ha nincs a tombola, akkor mindenki saját zsebből rakta volna be a pénzt.
Ebből hogy kalkuláljak ki 12e Ft-ot hirdetésre?

A Depo ezzel nem segiti a hazai bogarazást úgy érzem.

hirdettél volna a depo-ban, akkor 30-40-nel többen mennek el, amiből már finanszírozható a 12 forintos hirdetési költség.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4545 Dátum: 2006 Szeptember 15, 09:58:12 »

Hátha egyszer megerősödik a bogárpiac ...
Ezt igy előre megmondom neked, hogy nem fog. Mo-on nem tud eltartani a bogaras társadalom egy ilyen újságot. Sajnos a szinvonala miatt sem.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4544 Dátum: 2006 Szeptember 15, 09:55:17 »

Az Orfűi találkozó teljes költségvetése:
Belépő: 1000 Ft
Voltak 90-en, azaz 90x1000 Az 90e Ft
Minden belépő mellé adtunk egy polót. Az kb 70e Ft-ba került nekünk
Azaz maradt 20.000 Ft
A dijak elkészitése volt kb 40e Ft.

Ha nincs a tombola, akkor mindenki saját zsebből rakta volna be a pénzt.
Ebből hogy kalkuláljak ki 12e Ft-ot hirdetésre?

A Depo ezzel nem segiti a hazai bogarazást úgy érzem.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #4543 Dátum: 2006 Szeptember 15, 09:48:28 »

Hátha egyszer megerősödik a bogárpiac annyira, hogy kicsaphatjuk egy újságból a kársztájlingosokat, (legyen nekik is egy szép lapjuk, én nem vagyok kíváncsi a tigrisgolfra (gepárd?) legfeljebb a humor rovatban) lesz egy bogár lap és ezek a hirdetések az ingyen kategóriába beleférnek.
Én hiszem, hogy ehhez a Depónak (vagy nevezzük akárhogy a leendő levegős VW lapot) és a Szepesnek is nem szemléletváltásra, hanem egy anyagilag erősebb háttérre van szükség.

Ez az én véleményem.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4542 Dátum: 2006 Szeptember 15, 09:46:15 »

Depo: írtam már azelőtt is, hogy nekünk is csak pénzért tették be tavaly...ha jól emlékszem, akkor 12 ezerbe volt a hirdetés...

Tudod az az érdekes, hogy a lap szinvonala lassan a béka feneke alatt van.
Megvettem az utolsó lapot, ami megjelent, és semmi érdekességet nem láttam benne. Max annyit, hogy a Janinak beny@...tak rendesen. Ahelyett, hogy esetleg lenne 1 oldal, ahol nem csak 1 sorban irnának a találkozókról, az már nem megy nekik. Azért már fizetni kell. És hirdetésnek minősül az, hogy bogártalálkozó lesz itt és itt. Én ezt gusztustalanságnak tartom. Tudom, hogy a lap a hirdetőkből tartja el magát, de esetleg egy képpel kevesebbet teszek be a 68-asnak leirt 69-es kabrióról, vagy a 66-os motorháztetővel diszelgő 67-esről, ami még veteránvizsgán is átment igy, pedig messziről lerí róla, és ide berakom mondjuk a TBK taliját, vagy Bánya-t. De nem.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4541 Dátum: 2006 Szeptember 15, 09:38:11 »

igaz, pilis már nem volt
ha jól emlékszem elég sokan elvonultak oda tavaly elött

Igen, sőt a Pilis szervezője is eljött hozzánk, idén...  Grin
Tavaly azért a gyorsulási meg az ügyességi után mentek át néhányan....legalábis az ott készült képek tanúsága szerint...  Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Holló
« Hozzászólás #4540 Dátum: 2006 Szeptember 15, 08:25:55 »

Depo: írtam már azelőtt is, hogy nekünk is csak pénzért tették be tavaly...ha jól emlékszem, akkor 12 ezerbe volt a hirdetés... és akkor volt 80 Bogár... mert volt mellette még Pilisszentiván is, meg a szabadságolások....
Idén nem hirdettünk a Depoban és volt 120 kocsi... reklám... megéri???
Az tényleg nem korrket, hogy még az infot sem teszik ki a honlapra.... ennek a "nem szeretlek"-nek nem szabadna a Bogarazás rovására mennie..... ! Szerintem!!
igaz, pilis már nem volt
ha jól emlékszem elég sokan elvonultak oda tavaly elött
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4539 Dátum: 2006 Szeptember 15, 07:21:38 »

Talán annyi, hogy a Magyar Bogarasok Klubjának nem keresztbetenni kellene egy bogaras találkozó ellen. Azaz ha megküldjük, hogy lesz ilyen találkozó, akkor direkt nem rakják ki a hivatalos oldalra, nem küldik ki a levélben, és elhallgatják, hogy lesz ilyen. A Depo meg közli, hogy csak pénzért rakja be az ujságba. Beraktak egy nyulfarknyi sort, hibás emailcimmel, erre tellett tőlük.

Igy érted már?

Depo: írtam már azelőtt is, hogy nekünk is csak pénzért tették be tavaly...ha jól emlékszem, akkor 12 ezerbe volt a hirdetés... és akkor volt 80 Bogár... mert volt mellette még Pilisszentiván is, meg a szabadságolások....
Idén nem hirdettünk a Depoban és volt 120 kocsi... reklám... megéri???
Az tényleg nem korrket, hogy még az infot sem teszik ki a honlapra.... ennek a "nem szeretlek"-nek nem szabadna a Bogarazás rovására mennie..... ! Szerintem!!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4538 Dátum: 2006 Szeptember 15, 07:15:59 »

Pontosan. Tavaly 130 autó volt, idén kb 90. Ez betudható annak is, hogy tulajdonképpen a Depo 1 soros infoján kivül sehol máshol nem lehetett megjelentetni infot, hogy lesz tali.

Kár ezen aggódni!
Tavaly nálunk volt 80 autó, idén 120.... DE volt úgy, hogy 140-nél abbahagytuk a számolást....
Van ilyen év és van olyan is.....
Persze, hogy én is aggódtam kicsit előtte, de csak azért mert olyanok mondták vissza, akiket régóta it üdVWözölhetünk....
Fel a fejjel!

Bug's Forever!!

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4537 Dátum: 2006 Szeptember 14, 21:47:48 »

Nem szoktam írni a fórumra, de NGA írásaira reagálnom kell. Néhány évig szinte minden több napos találkozón részt vettem, de ma már csak Orfű létezik számomra.
Ez a találkozó az, ami még mindig a BARÁTSÁGról szól. Mikor első alkalommal mentem, 2 óra elteltével mindenkit a barátomnak érezhettem. Mikor úgy adódott, hogy
csak egyedül tudtam menni, csak az oda úton voltam magányos. Nálatok soha nem az anyagi haszon számít, hanem az eggyüttlét! Ne a Szepes véleménye, és az újság
pénzhajhász politikája legyen az ami egy találkozó sorsáról dönt, hamem azoknak az embereknek a ragyogása, akik vasárnap délután odamennek hozzátok kezetfogni,
és megköszönni ezt a hétvégét! Amíg bogaram lesz, és meg tudom tankolni, én minden év aug. 20.-ai hétvégén Orfűn leszek!!

óóó, yeah!
szívemből szólsz :-)))

flex 'em all!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4536 Dátum: 2006 Szeptember 14, 19:17:44 »

Köszönöm a szervezők nevében.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4535 Dátum: 2006 Szeptember 14, 18:51:07 »

szia ABDUL!   

írj ide sokat nyugodtan, főleg ilyeneket  Wink
Nem elérhető ABDUL

« Hozzászólás #4534 Dátum: 2006 Szeptember 14, 17:51:01 »

Nem szoktam írni a fórumra, de NGA írásaira reagálnom kell. Néhány évig szinte minden több napos találkozón részt vettem, de ma már csak Orfű létezik számomra.
Ez a találkozó az, ami még mindig a BARÁTSÁGról szól. Mikor első alkalommal mentem, 2 óra elteltével mindenkit a barátomnak érezhettem. Mikor úgy adódott, hogy
csak egyedül tudtam menni, csak az oda úton voltam magányos. Nálatok soha nem az anyagi haszon számít, hanem az eggyüttlét! Ne a Szepes véleménye, és az újság
pénzhajhász politikája legyen az ami egy találkozó sorsáról dönt, hamem azoknak az embereknek a ragyogása, akik vasárnap délután odamennek hozzátok kezetfogni,
és megköszönni ezt a hétvégét! Amíg bogaram lesz, és meg tudom tankolni, én minden év aug. 20.-ai hétvégén Orfűn leszek!!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4533 Dátum: 2006 Szeptember 14, 16:24:33 »

Székelyudvarhelyi találkozónál ha minden igaz, a helyi vw kereskedő adott 3000 dollárt! Nálunk meg az is királyság, ha adnak 2 db reklámszatyrot.

Ja, ott a bogár az hozzátartozik a márkaimidzshez. Nálunk is, hiszen a mai jellegtelen vw-k a kutának sem kellenének, ha a bogár meg nem alapozza a márka hírnevét. Szóval sok szempontból hozzánk képest már Románia is nyugatnak számít!:(

Az MBK az egészen más kérdés. A honlapját szerintem nagyon kevesen nézik, a bogárhátú sokkal jobb reklám. Persze ha itt lenne egy reklámbanner, akkor sokkal hatékonyabb lenne.

Azért szerintem az a levél, amiben a találkozókat kiküldik mnden tagnak, az sokat számit. A 2000 klubtag kb negyede jut internethez.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #4532 Dátum: 2006 Szeptember 14, 16:08:13 »

Székelyudvarhelyi találkozónál ha minden igaz, a helyi vw kereskedő adott 3000 dollárt! Nálunk meg az is királyság, ha adnak 2 db reklámszatyrot.

Ja, ott a bogár az hozzátartozik a márkaimidzshez. Nálunk is, hiszen a mai jellegtelen vw-k a kutának sem kellenének, ha a bogár meg nem alapozza a márka hírnevét. Szóval sok szempontból hozzánk képest már Románia is nyugatnak számít!:(

Az MBK az egészen más kérdés. A honlapját szerintem nagyon kevesen nézik, a bogárhátú sokkal jobb reklám. Persze ha itt lenne egy reklámbanner, akkor sokkal hatékonyabb lenne.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4531 Dátum: 2006 Szeptember 14, 15:49:54 »

akkor sem értem minek rágódni ezen, nem kéne ezt tenni, ettől függetlenül idén is volt találkozó és jövőre is ugyanúgy lesz, de csináld, ahogy akarod

Max jövőre jönne 40 autó. Na ezt nem akarom. Levontam a következtetéseket, és tudomásul vettem, hogy az erősebb kutya b@szik.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4530 Dátum: 2006 Szeptember 14, 15:48:53 »

azért tavaly többen voltak orfüvön, mint idén...

Pontosan. Tavaly 130 autó volt, idén kb 90. Ez betudható annak is, hogy tulajdonképpen a Depo 1 soros infoján kivül sehol máshol nem lehetett megjelentetni infot, hogy lesz tali.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4529 Dátum: 2006 Szeptember 14, 15:47:39 »

Talán annyi, hogy a Magyar Bogarasok Klubjának nem keresztbetenni kellene egy bogaras találkozó ellen. Azaz ha megküldjük, hogy lesz ilyen találkozó, akkor direkt nem rakják ki a hivatalos oldalra, nem küldik ki a levélben, és elhallgatják, hogy lesz ilyen. A Depo meg közli, hogy csak pénzért rakja be az ujságba. Beraktak egy nyulfarknyi sort, hibás emailcimmel, erre tellett tőlük.

akkor sem értem minek rágódni ezen, nem kéne ezt tenni, ettől függetlenül idén is volt találkozó és jövőre is ugyanúgy lesz, de csináld, ahogy akarod

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4528 Dátum: 2006 Szeptember 14, 15:47:13 »

ezt mondjuk én sem értem, hogy mi köze az mbknak az orfűi találkozó megrendezéséhez, vagy meg nem rendezéséhez, idén is ment nélküle, jövőre is menni fog, idén sem sírt senki, hogy beugrót kell fizetni, jövőre sem fog

azért tavaly többen voltak orfüvön, mint idén...

flex 'em all!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #4527 Dátum: 2006 Szeptember 14, 15:45:40 »

ezt mondjuk én sem értem, hogy mi köze az mbknak az orfűi találkozó megrendezéséhez, vagy meg nem rendezéséhez, idén is ment nélküle, jövőre is menni fog, idén sem sírt senki, hogy beugrót kell fizetni, jövőre sem fog

Igy érted már?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4526 Dátum: 2006 Szeptember 14, 15:31:14 »

Pontyosan!!

Mint, ahogy lehetséges, jövőre nem lesz ún. FőVWédnök, mert kaptunk a Porschétől kb 17 ezer Ft értékű ajándékot... (kegyesen, mert állítólag ennél kevesebb volt az engedélyezett keret) ... és, ha belegondolok, hogy majdnem én is ennyit tettem bele a saját zsebemből és voltak még páran, akik ennél is többet adtak hozzá (Noll Dini apukája, Agnus 'G Kft., Agip, Bácsi Család stb...), mégsem ők voltak a FőVWédnökök....

Oldalak: 1 ... 986 987 988 989 990 [991] 992 993 994 995 996 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: