www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 30, 13:58:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921183 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 ... 1104
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9596847 alkalommal)
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #37471 Dátum: 2013 Január 05, 10:06:37 »

Nem egyszer voltam Pöstön egy este/de kedvéért. CN, Bugibüfé(sajna ott csak egyszer), Rajzás. Ha lesz időm, és annyi pénzem, hogy megtankoljam valamelyik tragacsot ezután sem hagyom ki ezeket az eseményeket. Szeretek találkozni, nézelődni, az egész napos/hetes rohanás után nem csinálni semmit csak nézni ki a fejemből. Lehet ezen vitázni, megéri vagy sem, de ezt mindenki saját maga eldöntheti, és el is dönti. Ha reálisan gondolkodunk, akkor persze kidobott pénz ennyit utazni 1-2 óráért, de soha nem gondolkoztam így.Smiley Ha valami tetszik, vagy érdekel akkor -ha van annyim -leszarom a világot és beülök a kormány mögé, mert kikapcsolódok. Nekem ennyi......
G.
Kezfogas jól beszélsz  Cool

Elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #37470 Dátum: 2013 Január 05, 10:01:14 »

Nem egyszer voltam Pöstön egy este/de kedvéért. CN, Bugibüfé(sajna ott csak egyszer), Rajzás. Ha lesz időm, és annyi pénzem, hogy megtankoljam valamelyik tragacsot ezután sem hagyom ki ezeket az eseményeket. Szeretek találkozni, nézelődni, az egész napos/hetes rohanás után nem csinálni semmit csak nézni ki a fejemből. Lehet ezen vitázni, megéri vagy sem, de ezt mindenki saját maga eldöntheti, és el is dönti. Ha reálisan gondolkodunk, akkor persze kidobott pénz ennyit utazni 1-2 óráért, de soha nem gondolkoztam így.Smiley Ha valami tetszik, vagy érdekel akkor -ha van annyim -leszarom a világot és beülök a kormány mögé, mert kikapcsolódok. Nekem ennyi......

G.

Csatlakozom a véleményedhez!  Kezfogas
A fanyalgók meg legfeljebb otthon maradnak... ennyi... Roll Eyes

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #37469 Dátum: 2013 Január 05, 09:55:58 »

G.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #37468 Dátum: 2013 Január 05, 09:04:13 »

Ezt én is teljesen így gondolom, azt nem értem igazából mit szeretnének akiknek nem jó.
Felőlem bárhol lehetne mert a kocsikért és a társaságért megyek, a többi csak körítés...
De azt is tudomásul kell venni, minden évben nem lehet súlyos milliókért pl a Hungaroringen.

Komolyan érdekelne mit szeretnének, pl a Műjég miért sokkal jobb helyszín ?

A mujegpalya kornyezetet, hangulatat azert nem nehez osszehasonlitani egy outlet centerevel...
Mas kategoria a ketto....

A bogarazas pont nem a mai fogyasztoi magatartasrol szo, hanem az ertekorzesrol, az ev legnagyobb talalkozojarol beszelunk, aminek a legnagyobb a media visszhangja is, szamomra nem osszeegyeztetheto a ketto....

Na meg nem utolso sorban aki a hata kozepere sem kivanja a Rajzas szervezeset, annak ez a legegyszerubb megoldas....

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #37467 Dátum: 2013 Január 05, 07:41:40 »

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #37466 Dátum: 2013 Január 05, 07:03:25 »

Ezt én is teljesen így gondolom, azt nem értem igazából mit szeretnének akiknek nem jó.
Felőlem bárhol lehetne mert a kocsikért és a társaságért megyek, a többi csak körítés...
De azt is tudomásul kell venni, minden évben nem lehet súlyos milliókért pl a Hungaroringen.

Kezfogas

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #37465 Dátum: 2013 Január 05, 01:19:58 »

Miért korábban,hogyan volt érezhető,hogy a keleti régióban erősebb az MBK jelenléte?
Mikor és hol szervezett arrafelé találkozót az MBK?

Ezt én nem nagyon értem.
De szerintem nem is ez egy országos klub lényege.

Klub van,kedvezményes biztosítás van,érdekképviselet van,kedvezményesen (féláron)előfizethető hobbimagazin van...és évente három találkozó az ország centráljában (na jó,a nyári nem,de a Balaton meg a "Magyar tenger").

« Utoljára szerkesztve: 2013 Január 05, 01:21:52 írta Kuszto »

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #37464 Dátum: 2013 Január 05, 00:58:44 »

Mr. Horsepowernek sem a várossal volt gondja, hanem azon belül a helyszínnel (valószínűleg a programokkal is). Nekem még a helyszínnel sincs gondom, inkább a MBK-val. A rajzást nem is tenném a fővárosból el, hiszen ott kezdődött. Amit írtál az teljesen elfogadható és meg is értem, de úgy érzem, hogy a keleti régióból teljesen kivonult a klub. Így meg nem országos, nem magyar (gyk. az MBK-nak az M betűjéről beszélek), nem képviseli a bogarasok érdekeit. ... De ez meg már itt OFF.
Miért korábban,hogyan volt érezhető,hogy a keleti régióban erősebb az MBK jelenléte?
Mikor és hol szervezett arrafelé találkozót az MBK?

Ezt én nem nagyon értem.
De szerintem nem is ez egy országos klub lényege.

Klub van,kedvezményes biztosítás van,érdekképviselet van,kedvezményesen (féláron)előfizethető hobbimagazin van...és évente három találkozó az ország centráljában (na jó,a nyári nem,de a Balaton meg a "Magyar tenger").
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #37463 Dátum: 2013 Január 05, 00:50:11 »

Ez nem csak a Bogaras társadalomnak probléma. Pl. ha valami nagyobb sportrendezvényt akar valaki szervezni, akkor ugyanígy jönnek a vidékiek, hogy miért mindig Bp. közelében.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy Budapest nagyjából középen van és a népsűrűség itt a legnagyobb. Ezzel kicsit nagyobb az esély arra, hogy eljönnek az emberek bámészkodni és több Bogarasnak van közel.
Ha Nyíregyházán lenne, akkor a soproniak biztos nem jönnének el, de megkockáztatom, hogy a budapesti hülyék sem, mert azok meg soha sehová nem tudnak elutazni, mert az utazás az ördögtől való, még ha pénzük lenne is rá.

Úgyhogy az ország közepe táján rendezett találkozó/esemény egy szükséges rossz, ami ellen nehéz okosan tenni.

.
Mr. Horsepowernek sem a várossal volt gondja, hanem azon belül a helyszínnel (valószínűleg a programokkal is). Nekem még a helyszínnel sincs gondom, inkább a MBK-val. A rajzást nem is tenném a fővárosból el, hiszen ott kezdődött. Amit írtál az teljesen elfogadható és meg is értem, de úgy érzem, hogy a keleti régióból teljesen kivonult a klub. Így meg nem országos, nem magyar (gyk. az MBK-nak az M betűjéről beszélek), nem képviseli a bogarasok érdekeit. ... De ez meg már itt OFF.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #37462 Dátum: 2013 Január 04, 23:57:38 »

Kiemeltem azt a részt amit én is hasonlóképpen gondolok.

Ez nem csak a Bogaras társadalomnak probléma. Pl. ha valami nagyobb sportrendezvényt akar valaki szervezni, akkor ugyanígy jönnek a vidékiek, hogy miért mindig Bp. közelében.
Sajnos tudomásul kell venni, hogy Budapest nagyjából középen van és a népsűrűség itt a legnagyobb. Ezzel kicsit nagyobb az esély arra, hogy eljönnek az emberek bámészkodni és több Bogarasnak van közel.
Ha Nyíregyházán lenne, akkor a soproniak biztos nem jönnének el, de megkockáztatom, hogy a budapesti hülyék sem, mert azok meg soha sehová nem tudnak elutazni, mert az utazás az ördögtől való, még ha pénzük lenne is rá.

Úgyhogy az ország közepe táján rendezett találkozó/esemény egy szükséges rossz, ami ellen nehéz okosan tenni.

.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #37461 Dátum: 2013 Január 04, 21:18:54 »

Itt az igazság. Én meg vidéki bogarasként azt gondolom hogy egy parkolós fél napos találkozóért nem autózok 400 kilométert. És mivel ez nem csak egy fővárosi klub, lehet ezen akár el is gondolkodhatna. Örömködhetünk persze azon hogy lehet vásárolni de egy autós rendezvénynek szerintem ez a szinte teljesen mindegy kategória.
Kiemeltem azt a részt amit én is hasonlóképpen gondolok.
RNIE
« Hozzászólás #37460 Dátum: 2013 Január 04, 18:53:10 »

Nekem a Tescos parkolós tali is tetszett.
Az még neked is közel lett volna. Grin
talán voltam azon meg a bájvéjen
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #37459 Dátum: 2013 Január 04, 18:51:59 »

majd meséld el milyen volt 4 órán keresztül sétálni egy parkolóban Cool
Nekem a Tescos parkolós tali is tetszett.
Az még neked is közel lett volna. Grin

RNIE
« Hozzászólás #37458 Dátum: 2013 Január 04, 17:38:54 »

A találkozóért én sem megyek 15km-t.Max vásárolni  Grin
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #37457 Dátum: 2013 Január 04, 17:34:13 »

Nekem Bp környékén tök mindegy hol van,
Itt az igazság.Én meg vidéki bogarasként azt gondolom hogy egy parkolos fél napos találkozóért nem autozok 400 kilométert.És mivel ez nem csak egy fövárosi klub lehet ezen akár el is gondolkodhatna.Örömködhetünk persze azon hogy lehet vásárolni de egy autós rendezvénynek szerintem ez a szinte teljesen mindegy kategoria.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Kuszto

« Hozzászólás #37456 Dátum: 2013 Január 04, 16:47:23 »

Az Outletben nagyon jó helyszín találkozóra, az Oldtimer Sokadalm is ott szokott lenni.
Tényleg kb 200 m re az első Transzporter Találkozó helyszínétől.

Nekem Bp környékén tök mindegy hol van, mindenképp kimegyek,
de ide ki lehet vinni anyát is, ha nem érdeklik a kocsik akkor is el tud lenni,
A középső rész szélvédett, szar idő esetén be lehet valahová húzódni..
 + általában a boltok felajánlanak nyereményeket....
(kaját vinni érdemes)

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #37455 Dátum: 2013 Január 04, 14:32:28 »

A teát meg megmelegítjük (elkérjük Stone-tól), ami a 2011-es szilveszterről maradt, de még most szilveszterkor is jó volt, csak jó lesz még áprilisban is...  Cool
Ennyi! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #37454 Dátum: 2013 Január 04, 14:20:02 »

Molinóm van.
Sütit meg hozzál Te! Grin
a gyerek süt majd
esetleg a helyfoglalásban segítek,  ha van rá mód...
én ott leszek korán.... Tongue
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #37453 Dátum: 2013 Január 04, 14:18:57 »

Molinóm van.
A teát meg megmelegítjük (elkérjük Stone-tól), ami a 2011-es szilveszterről maradt, de még most szilveszterkor is jó volt, csak jó lesz még áprilisban is...  Cool

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #37452 Dátum: 2013 Január 04, 14:17:17 »

..... molinó-tea-süti stb...

.
Molinóm van.

Tóth Zoltán
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #37451 Dátum: 2013 Január 04, 14:12:45 »

ja és ez a helyszín tök jó lenne egy spontán "odarajzás" -hoz is
pl találkozó:egyetemrakpart-> alagút->mittudomén Grin->M1-M7 kivezető->outlet center útvonallal...
ott meg kijelölt parkoló a bogárhátu fórumosoknak..... molinó-tea-süti stb...

régesrég valahol egy távoli galaxisban Wink.............
Elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #37450 Dátum: 2013 Január 04, 13:52:10 »

Amikor rajzásról van szó, mindig azonos dolog derül ki: az emberek egy nagy része képtelen a kompromisszumra és képtelen elfogadni azt, hogy esetleg nem a szerinte tökéletes helyen lesz a rajzás és hangoskodik emiatt.
Ez valahogy jellemző itt is, minden évben.

Én nem szólok, döntsön az aktív többség, valószínűleg elmegyek akárhol lesz, vagy ha nagyon nemtetszik, akkor meg nem megyek. De minek minősítsem más(ok) döntését?

Ez pontosan így van... Kezfogas
És minden évben előjön... és minden évben megy a fingfűrészelés ezen... Jezusom ...

Elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #37449 Dátum: 2013 Január 04, 13:50:21 »

Hmmm... mi például meg is szoktunk állni egy-egy ismerősnél és beszélgetünk... aztán megnézzük a többi autót... fényképelünk... ha meg elfáradunk lecsücsülünk valahova...
Tényleg, Te mikor voltál valamilyen Talin??? Roll Eyes

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #37448 Dátum: 2013 Január 04, 13:46:47 »

Amikor rajzásról van szó, mindig azonos dolog derül ki: az emberek egy nagy része képtelen a kompromisszumra és képtelen elfogadni azt, hogy esetleg nem a szerinte tökéletes helyen lesz a rajzás és hangoskodik emiatt.
Ez valahogy jellemző itt is, minden évben.

Én nem szólok, döntsön az aktív többség, valószínűleg elmegyek akárhol lesz, vagy ha nagyon nemtetszik, akkor meg nem megyek. De minek minősítsem más(ok) döntését?

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #37447 Dátum: 2013 Január 04, 13:37:05 »

Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #37446 Dátum: 2013 Január 04, 13:06:49 »

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
RNIE
« Hozzászólás #37445 Dátum: 2013 Január 04, 13:04:16 »

Hmmm... mi például meg is szoktunk állni egy-egy ismerősnél és beszélgetünk... aztán megnézzük a többi autót... fényképelünk... ha meg elfáradunk lecsücsülünk valahova...
Tényleg, Te mikor voltál valamilyen Talin??? Roll Eyes
Annyira jó lenne ha nem szólnál hozzám Smiley
RNIE
« Hozzászólás #37444 Dátum: 2013 Január 04, 12:57:45 »

Grin Grin
ha elmegyek rajzásra,nem vásárrolni megyek,ha venni akarok valamit,elmegyek és megveszem.......

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #37443 Dátum: 2013 Január 04, 12:29:05 »

midettől függetlenül én szeretem,hogy mindig máshol van a razás,voltak tök jó helyek,ezt a helyet nem ismerem,de kíváncsi vagyok rá!
csak ne ideológizáljuk meg hülyeségekkel  Wink
ezen a helyen már voltunk(2012 tavasza) ilyen veteránautós dolgon MBK-minisek-trabisok szervezésében
na, anyi(féle)öreg autót én nem láttam egy helyen.... tök jó volt
a helyszín jó, egy hatalmas négyszögletes placc üzletekkel körbevéve, ami min a szél ellen tuti...
sokszáz autó élfér az biztos Wink
Rulezka
« Hozzászólás #37442 Dátum: 2013 Január 04, 12:01:26 »

egyeztetés alatt van.
a válasz egyelőre: fasztuggya
tavaly úgy vót lesz idén, jó lenne már!  Wink
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #37441 Dátum: 2013 Január 04, 11:55:49 »

midettől függetlenül én szeretem,hogy mindig máshol van a razás,voltak tök jó helyek,ezt a helyet nem ismerem,de kíváncsi vagyok rá!
csak ne ideológizáljuk meg hülyeségekkel  Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #37440 Dátum: 2013 Január 04, 11:51:11 »

Okos.
Hány családtagot viszel magaddal, abból hány a nőnemű?
Ja, azt meg el is felejtettem, hogy sokaknak lényeges, hogy csodálják az autóikat, no, pont a vásárlásra érkezők fogják adni a közönséget.

jön a feleségem is,de izgul,hogy kész lesz e a bogara rajzásra.... Tongue
én meg a ti autóikra vagyok kíváncsi...pont nem érdekel,hogy tuskóéknak a hétvégi program a soppingolás és ezek,mit gondolnak az autómról....
« Utoljára szerkesztve: 2013 Január 04, 11:53:36 írta Dr.gonzo »

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #37439 Dátum: 2013 Január 04, 11:44:10 »

Tököl (vagymi?) lesz idén?
egyeztetés alatt van.
a válasz egyelőre: fasztuggya

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #37438 Dátum: 2013 Január 04, 11:26:46 »

Grin Grin
ha elmegyek rajzásra,nem vásárrolni megyek,ha venni akarok valamit,elmegyek és megveszem.......

Okos.
Hány családtagot viszel magaddal, abból hány a nőnemű?
Ja, azt meg el is felejtettem, hogy sokaknak lényeges, hogy csodálják az autóikat, no, pont a vásárlásra érkezők fogják adni a közönséget.

Bácsi Győző
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #37437 Dátum: 2013 Január 04, 11:18:45 »

Grin Grin

Kezfogas

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #37436 Dátum: 2013 Január 04, 11:17:04 »

Grin Grin

Nejem mondta, hogy minden találkozó egyforma! Ez egy nő szemszögéből nézve ilyen. Azt is mondta, hogy ha Budaörsön lesz, akkor eljön, legalább szét néz a boltokban.
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #37435 Dátum: 2013 Január 04, 11:09:27 »

Grin Grin

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #37434 Dátum: 2013 Január 04, 10:37:05 »

Igazad van pontatlan voltam. Általában drágák az átlagember pénztárcájához mérten. Végül is mindegy, amíg apa bogarazik, a család elmehet anyával kolbászolni az üzletekbe és még a végén találnak is maguknak valamit.  Wink
Nem olyan rossz választás ez a hely, bár a műlyégpályás a hely és a környék hangulata miatt nagyon jó volt.
A hungaroringnél jobb, mert van hely ahova beülhetsz, ha hozol magaddal kaját, és innivalót már jó vagy. Ha meg elfogadható áron látsz valamit azt érdemes megvenni. Biztos lesz téli vásár és leértékelés, hisz a rajzás tavasszal van. A vásárolt téli ruházat meg decemberben jól fog jönni. Az április az szeszélyes, és ha esik az eső, akkor tényleg jó hely a találkozó színhelye. Nekem kicsit messzi van, de aki Tatabányáról érkezik annak meg egy kicsit közelebb van. Nem lehet mindenkinek jó mindig. Kéne csinálnunk egy kisautó találkozót. Arra gondoltam, hogy egy autónyi helyet teli raknánk modellekkel. hozna mindenki 10 modelt, és kiraknánk. A tíz az lényeges, mert mindenki 10 percig vigyázna a sok kocsira, persze többen is vigyázhatnak, és 10-14 óráig lennének láthatóak. Esőben nyilván nem lennének kiállítva, de bent egy üzletben lehetne, és akár beszélgetni is tudnánk, ha már sz@r az idő.
Rulezka
« Hozzászólás #37433 Dátum: 2013 Január 04, 10:26:45 »

1/100 as verseny viszont lehetne csinálni...az belefér a helyi adottságokba,
és akkor mennek is a gépek is meg nem is, Wink
max behúzott kézifékkel mennek és akkor lesz gumifüst + benzinszag Cheesy
több vásárlód lesz  Grin
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #37432 Dátum: 2013 Január 04, 10:21:12 »

1/100 as verseny viszont lehetne csinálni...az belefér a helyi adottságokba,
és akkor mennek is a gépek is meg nem is, Wink
max behúzott kézifékkel mennek és akkor lesz gumifüst + benzinszag Cheesy
Vagy egy jó kis tájékozódási.  Wink