www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 29, 23:19:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921182 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 ... 1104
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9590686 alkalommal)
Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #38870 Dátum: 2013 Augusztus 25, 05:19:57 »

Megy valaki vasárnap reggel Pestről Fürstenfeldbe akihez be lehet társulni? Huh

Evil
igen en, de szeretek egyedül menni, (te csak tönkretenned a rugoimat, meg az ülest )
 Evil

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #38869 Dátum: 2013 Augusztus 24, 20:28:38 »

Püff. Pedig már ki is toltam a motort. Azonnal indul, de sokáig kell szívatóval melegíteni Sad

Nem.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #38868 Dátum: 2013 Augusztus 24, 15:48:37 »

Te mész?

Nem.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #38867 Dátum: 2013 Augusztus 24, 11:09:49 »

Te mész?

Kedves Veterános Kolléga !

Szeretettel meghívunk egy kis motorozásra aminek a cél állomása a Farkashegyi repülőtér.
Augusztus 25-én  egy családias hétvége keretein belül a repülőgépeken kívül a rendezők a Pannonia MGTSZ- től egy  veterán motorkerékpár  bemutatót kértek.
A Te veterán motorodat is szívesen látjuk. ( Bármivel jöhetsz nem baj, ha nem Pannonia )
Találkozunk a budaörsi Auchen parkolóban    9:00-kor Indulás 9:20-kor.
További részletek :
www.pannoniamgtsz.hu

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #38866 Dátum: 2013 Augusztus 23, 08:04:10 »

Kedves Veterános Kolléga !

Szeretettel meghívunk egy kis motorozásra aminek a cél állomása a Farkashegyi repülőtér.
Augusztus 25-én  egy családias hétvége keretein belül a repülőgépeken kívül a rendezők a Pannonia MGTSZ- től egy  veterán motorkerékpár  bemutatót kértek.
A Te veterán motorodat is szívesen látjuk. ( Bármivel jöhetsz nem baj, ha nem Pannonia )
Találkozunk a budaörsi Auchen parkolóban    9:00-kor Indulás 9:20-kor.
További részletek :
www.pannoniamgtsz.hu
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #38865 Dátum: 2013 Augusztus 22, 08:31:01 »

Megy valaki vasárnap reggel Pestről Fürstenfeldbe akihez be lehet társulni? Huh

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #38864 Dátum: 2013 Augusztus 22, 08:23:19 »

Fürstenfeldi találkozóról tud valaki információval szolgálni? Fesztivál hanguatú? Egy nap alatt bejárható, vagy megéri ott aludni. Sok képet találok róla neten, de program ismertetőt, vagy leírást sajnos nem. Eddig "csak" EBI-n voltam, nem nagyon van összehasonlítási alapom.

Kénytelen vagy 1 nap alatt bejárni mert csak 1 napos. Grin
Szeptember 1 vasárnap.

Evil

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #38863 Dátum: 2013 Augusztus 21, 21:34:57 »

Kossz mindenkitol. Tenyleg nagyon jo volt, igy potoltuk be hogy tavaly egyaltalan nem tudtunk nyaralni menni es sokszor hetvegen is melo volt.
Nem elérhető Stigi

« Hozzászólás #38862 Dátum: 2013 Augusztus 21, 18:04:10 »

No mi is hazaértünk végre  Cheesy
Jó kis karikát mentünk nagyjából az Alpok térsége körül a bogival.
ez a svájci Nufenen hágó:
<beszúrt kép törölve>
Mentünk kicsit több mint 5000 km-t, érintettünk 8 országot 21 nap alatt. kicsit így is rohanás volt de azért nagyon tetszett.
Láttunk jó pár bogarat. bár a felét csak rendszám nélkül parkolni. De jött szembe pl egy szép T1 valahol Emmental környékén a svájci hegyekben. T2-ből is egész sok volt, főleg westi. Sokan jól megnéztek minket, még a svájci rendőr is nagyon mosolygott és franciául talán az autót dícsérte miután a papírok rendben voltak. Az öreg autósok általában integettek, pl kis angol kabriókból vagy fiatokból.
Elhasználtunk több mint 400 liter benzint, így az átlag kb 8.3-ra jött ki. Szerintem ez nagyon jó, úgy hogy a bőrönd rontotta a légellenállást, és sokszor mentünk felfele padlógázzal kettesben, mert felváltani már nem lehetett pl a hajtűkanyarok vagy a meredekség miatt. Az egyik Lausanne-i kilátó előtt volt egy 20%-os majd a végén egy 25%-os emelkedő/lejtő. Nem is tudtam hogy ilyen meredekek is vannak  Grin itt azért egyesben mentünk fel, nehogy közben kelljen visszaváltani.
2 helyen ismerősöknél aludtunk, egyébként kempingben. Hollandok mindenhol rengetegen voltak, nagyon segítőkészek és beszélnek angolul legalább. Az egyik mesélte, hogy neki is bogár volt az első autója, másikakról meg kiderült hogy 4 hétig maradnak abban a kempingben és onnan kirándulnak meg hegyet másznak.
Korábban én még nem voltam svájcban. Nagyon tetszett  Cheesy ajánlom mindenkinek aki szereti a hegyeket és szeret túrázni. Nekünk kirándulni kevés időnk volt sajnos, de legközelebb majd máshogy csináljuk.
Az olaszoknál meg jó drága volt a benzin és gondolom ezért is minden más is kicsit drágább. svájc meg olcsóbb volt mint vártam. vagy csak mi találtunk pont jó helyet.
Az útvonal kb így alakult:
Budapest- Sopron- Linz- Spiegelau- Landau- Donaueschingen- Schaffhausen- Lausanne- Chamonix- Meaudre- Valence- Avignon- Villes sur Auzon-  St Julien du Verdon- St Paul de Vence- Monaco- Sospel- Ghirla- svájci hágók- Innertkirchen- újabb hágók svájcban- Stelvio hágó (olasz)- Merano- Ausztria 111es út- Kranjska Gora- Bled- Ausztria- Maribor- Mureck- Körmend- Budapest
Útdíjat sehol sem fizettünk, mivel az utazás volt a cél, így talán szebb helyeken mentünk, de volt pár unalmas szakasz, lehet ott érdemes lett volna így utólag, de ehhez sokat kellett volna tervezgetni hogy tudjuk hol jobb úgy.
Feltettem a legjobb fotókat ide, hátha más is kedvet kap:
https://www.dropbox.com/sh/8w98vu2c27nk4m9/VD9n5zG3MA

ja, hazafelé beugrottunk a Bled melletti bogártalálkozóra is, de nem volt időnk maradni. a többség épp felvolulni volt, de szerencsére pár faluval arrébb pont szembe jöttek  Cheesy

Gratula szép út lehetett!!

1983     Vespa PX125
1983     Vespa Primavera ET3
1982     Porsche 911 SC targa
Nem elérhető Kacsa

« Hozzászólás #38861 Dátum: 2013 Augusztus 21, 17:46:22 »

Fürstenfeldi találkozóról tud valaki információval szolgálni? Fesztivál hanguatú? Egy nap alatt bejárható, vagy megéri ott aludni. Sok képet találok róla neten, de program ismertetőt, vagy leírást sajnos nem. Eddig "csak" EBI-n voltam, nem nagyon van összehasonlítási alapom.

T2a - T1
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #38860 Dátum: 2013 Augusztus 21, 14:41:11 »

Kóstolónak, és tanácsadónak mehetek? Vannak tiszta szelepeim a pöribe. Egy pörköltfőzőn nem raktuk bele, pedig "8 szelepes lábszárpörkölt" lett volna a hivatalos neve a pörköltnek. Igazi WV bogár ízvilág. Smiley  Most megalkothatnánk, ha meg van a csapat. Na meg jó történeteket tudok mesélni.
hehe, ez jó ötlet :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #38859 Dátum: 2013 Augusztus 21, 14:40:44 »

Vedd át a stafétabotot, nekem innen kicsit nehézkes ott lennem. :-)
nem akarok head chef lenni, köszönöm :-)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #38858 Dátum: 2013 Augusztus 21, 14:40:03 »

Részemröl benne vagyok. Cheesy
Kóstolónak, és tanácsadónak mehetek? Vannak tiszta szelepeim a pöribe. Egy pörköltfőzőn nem raktuk bele, pedig "8 szelepes lábszárpörkölt" lett volna a hivatalos neve a pörköltnek. Igazi WV bogár ízvilág. Smiley  Most megalkothatnánk, ha meg van a csapat. Na meg jó történeteket tudok mesélni.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #38857 Dátum: 2013 Augusztus 21, 12:16:41 »

RETRO WEEKEND 2
Augusztus 23-25

PROGRAMOK:

PÉNTEK

- szálláshelyek elfoglalása, harc a sátrakkal, ismerkedés, járműcsodálás
(Tábortűz köré gyűlünk, és batyus önkiszolgáló vacsi mellett töltjük a naplementét a tóparton.)
- filmvetítés a Szálkás Büfé teraszán
(Az éj leszálltával egy retró hangulatú mozit nézzünk majd meg a Szálkás teraszán.)

SZOMBAT

- ébredezés
- felvonulás a Velencei-tó körül
- sör szlalom
- autó- és motorfotózás
- strandolás
- talicskatolás sörért sörrel
- nyári szánkózás
- szörp-gyártás
- tájékozódási verseny
- eredményhirdetés
- közösen külön busszal átmegyünk Pázmándra megnézni Bálint Boráriumot (nagyon szép és kellemes hely)
-majd buli kifulladásig Szálkás teraszán

A programoknak nincs fix kezdési időpontjuk, a szervezők folyamatosan figyelik a hangulatot és az időjárást is, s mindent akkor tartanak majd, amikor azt a legalkalmasabbnak látják. A friss infókat mindig a Szálkás büfénél és egyéb nagy forgalmú csomópontokban (mosdók) is közzétesszük majd!</p><p>

VASÁRNAP

- ébredezés

Ne feledjétek, hogy a strand, a sportpályák és az állandó szolgáltatások (sóhomokozó, rönk-játszótér, masszázs, lélek-harmónia szoba, aerobik Zitával….) is egész hétvégén rendelkezésetekre állnak majd! További információk: www.sportbeach.hu.

Díjazások:

- Járműszépségverseny több kategóriában.
(Autók és motorok, stílus és évjárat stb. szempontok szerinti kategóriákba sorolva.)
- Természetesen Különdíjakban sem lesz hiány!

Reméljük, tetszik a kínálat!
Várunk mindenkit szeretettel!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #38856 Dátum: 2013 Augusztus 21, 11:15:07 »

Vedd át a stafétabotot, nekem innen kicsit nehézkes ott lennem. :-)

a pürkűűtfőzésre?
írj fel engem is
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #38855 Dátum: 2013 Augusztus 21, 11:09:22 »

Eddig 1 ember, még kellene legalább 2-3... Proti?
a pürkűűtfőzésre?
írj fel engem is

flex 'em all!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #38854 Dátum: 2013 Augusztus 21, 10:58:48 »

En nagyon szivesen mennek, de szerintem aznap nem leszek itthon, ezert nem is jeleztem eddig. Megerdeklodom, nem en szervezem a programomat. :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #38853 Dátum: 2013 Augusztus 21, 10:56:49 »

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #38852 Dátum: 2013 Augusztus 21, 10:36:41 »

A régi csapattól és az esetleges új beszállóktól kérdezem: láttok-e lehetőséget arra, hogy az Őszi Rajzásra összeálljon egy bogárhátús pörköltfőző csapat?
Részemröl benne vagyok. Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #38851 Dátum: 2013 Augusztus 21, 09:46:04 »

gratula! szuper lehetett Cool

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #38850 Dátum: 2013 Augusztus 21, 08:40:42 »

Program

Péntek 08.23.

12:00-től érkezés Hencsére, szállások elfoglalása, sátorállítás
19:00-től grillsütés, vacsora, esti buli
Szombat 08.24.

08:00-tól reggeli
10:00-től felvonulás Kaposvárra
11:00-től Bogarak, Klasszikus Volkswagenek, veteránautók kiállítása a Kapos Hotel előtt

12:00-től ebéd a Kapos Hotel teraszán
15:00-től indulás vissza Hencsére
19:00-től grillsütés, vacsora, esti buli

Vasárnap 08.25.

08:00-tól reggeli
10:00-től a Golf Klub megtekintése, VW Beetle CABRIO 2013 bemutató

Belépők:
Pénteken 3.000.- Ft / fő (benne a péntek és szombat esti grill, Hencse-Kaposvár felvonuláson részvétel, Kossuth tér behajtás)
Szombaton 2.000.- Ft / fő (benne a szombat esti grill, Hencse-Kaposvár felvonuláson részvétel, Kossuth tér behajtás)
Szombaton főtér 1.000.- Ft / autó (benne Kossuth tér behajtás)
Az autókra találkozós belépő matrica kerül, mellyel részt vehetsz a programokon.

Szállás díjak:
Hencse apartman 12.000.- Ft/éj, csak egész hétvégére vehető ki. Befogadóképesség 3 fő.
Hencse bútorozatlan apartman 2.000.- Ft/fő/éj (külön mosdó, WC)
Hencse sátorozás 1.000.- Ft/fő/éj

Étkezési lehetőség:
Hencse reggeli szombaton és vasárnap: 700.- Ft/fő (reggelire az igényt előző este jelezni kell)
Kapos Hotel ebéd szombaton: 600 Ft/fő (kedvezményes)
Szállásfoglalás a Hencse Golf & Country Klubba a Kapos Hotel Recepció elérhetőségein lehetséges: Tel/Fax: +36–82–510–279 ; +36–82–510–398 ; +36-30-9566-144 ; E-mail: info@kaposhotel.hu .

Találkozóval kapcsolatos érdeklődés: Gölöncsér Attila: 06-70-311-04-35 ; E-mail: vwgori@gmail.com .

Forrás:mnhjr
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #38849 Dátum: 2013 Augusztus 21, 08:10:53 »

Cheesy

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #38848 Dátum: 2013 Augusztus 21, 06:59:30 »

...

Gyönyörű helyeken jártatok... Gratulálok!! 

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #38847 Dátum: 2013 Augusztus 21, 05:32:37 »

Szuper túra, gratulálok! :-)

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #38846 Dátum: 2013 Augusztus 21, 00:05:43 »

ja, hazafelé beugrottunk a Bled melletti bogártalálkozóra is, de nem volt időnk maradni. a többség épp felvolulni volt, de szerencsére pár faluval arrébb pont szembe jöttek  Cheesy

Mikor mentem Mura Szombatra zalában egy nagyon szép svájci t1 westivel találkoztam.

Evil

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #38845 Dátum: 2013 Augusztus 20, 23:49:09 »

Szép túra.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #38844 Dátum: 2013 Augusztus 20, 23:21:34 »

<beszúrt kép törölve>
Mentünk kicsit több mint 5000 km-t, érintettünk 8 országot 21 nap alatt. kicsit így is rohanás volt de azért nagyon tetszett.
Láttunk jó pár bogarat. bár a felét csak rendszám nélkül parkolni. De jött szembe pl egy szép T1 valahol Emmental környékén a svájci hegyekben. T2-ből is egész sok volt, főleg westi. Sokan jól megnéztek minket, még a svájci rendőr is nagyon mosolygott és franciául talán az autót dícsérte miután a papírok rendben voltak. Az öreg autósok általában integettek, pl kis angol kabriókból vagy fiatokból.
Elhasználtunk több mint 400 liter benzint, így az átlag kb 8.3-ra jött ki. Szerintem ez nagyon jó, úgy hogy a bőrönd rontotta a légellenállást, és sokszor mentünk felfele padlógázzal kettesben, mert felváltani már nem lehetett pl a hajtűkanyarok vagy a meredekség miatt. Az egyik Lausanne-i kilátó előtt volt egy 20%-os majd a végén egy 25%-os emelkedő/lejtő. Nem is tudtam hogy ilyen meredekek is vannak  Grin itt azért egyesben mentünk fel, nehogy közben kelljen visszaváltani.
2 helyen ismerősöknél aludtunk, egyébként kempingben. Hollandok mindenhol rengetegen voltak, nagyon segítőkészek és beszélnek angolul legalább. Az egyik mesélte, hogy neki is bogár volt az első autója, másikakról meg kiderült hogy 4 hétig maradnak abban a kempingben és onnan kirándulnak meg hegyet másznak.
Korábban én még nem voltam svájcban. Nagyon tetszett  Cheesy ajánlom mindenkinek aki szereti a hegyeket és szeret túrázni. Nekünk kirándulni kevés időnk volt sajnos, de legközelebb majd máshogy csináljuk.
Az olaszoknál meg jó drága volt a benzin és gondolom ezért is minden más is kicsit drágább. svájc meg olcsóbb volt mint vártam. vagy csak mi találtunk pont jó helyet.
Budapest- Sopron- Linz- Spiegelau- Landau- Donaueschingen- Schaffhausen- Lausanne- Chamonix- Meaudre- Valence- Avignon- Villes sur Auzon-  St Julien du Verdon- St Paul de Vence- Monaco- Sospel- Ghirla- svájci hágók- Innertkirchen- újabb hágók svájcban- Stelvio hágó (olasz)- Merano- Ausztria 111es út- Kranjska Gora- Bled- Ausztria- Maribor- Mureck- Körmend- Budapest
Útdíjat sehol sem fizettünk, mivel az utazás volt a cél, így talán szebb helyeken mentünk, de volt pár unalmas szakasz, lehet ott érdemes lett volna így utólag, de ehhez sokat kellett volna tervezgetni hogy tudjuk hol jobb úgy.

Istenkirály  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #38843 Dátum: 2013 Augusztus 20, 22:39:21 »

Cheesy
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #38842 Dátum: 2013 Augusztus 20, 22:22:47 »

« Utoljára szerkesztve: 2013 Augusztus 20, 22:27:03 írta Typ117 »
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #38841 Dátum: 2013 Augusztus 20, 07:30:10 »

Sőt a tó még odébb van. Grin

Evil
pontosan Wink

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #38840 Dátum: 2013 Augusztus 20, 05:13:52 »

A régi csapattól és az esetleges új beszállóktól kérdezem: láttok-e lehetőséget arra, hogy az Őszi Rajzásra összeálljon egy bogárhátús pörköltfőző csapat?
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #38839 Dátum: 2013 Augusztus 19, 23:36:29 »

mint ahogy ez sem.

Sőt a tó még odébb van. Grin

Evil

Nem elérhető tati

« Hozzászólás #38838 Dátum: 2013 Augusztus 19, 23:27:15 »

De nem minden reptér helyezkedik el egy tó közepén... Evil
mint ahogy ez sem.

Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #38837 Dátum: 2013 Augusztus 18, 11:02:50 »

van benne igazság amit írsz bár ez a kuporgatás nálunk másképp van ....a sétarepülés pedig éppen negyedébe kerül mint otthon negyed óra vitorlázás a reptér körül..... Más világ ez;)

De nem minden reptér helyezkedik el egy tó közepén... Evil

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #38836 Dátum: 2013 Augusztus 18, 10:26:41 »

A Kaposvári bogártalálkozóról tud valaki programot feltenni ide. Szeretnék elmenni oda, de még sosem voltam ott. Esetleg valaki aki megy erre a talira ahhoz hozzácsapódnék.

Nem fogod megbánni. Mi egyszer voltunk, mikor káposztafesztivál volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Anya is jól érezte magát.  Grin

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #38835 Dátum: 2013 Augusztus 18, 09:53:56 »

A Kaposvári bogártalálkozóról tud valaki programot feltenni ide. Szeretnék elmenni oda, de még sosem voltam ott. Esetleg valaki aki megy erre a talira ahhoz hozzácsapódnék.
Nem elérhető tati

« Hozzászólás #38834 Dátum: 2013 Augusztus 18, 09:00:47 »

Mindkettőnek megvan a maga szépsége.
Apró megjegyzés: V&R-ra szerveztünk egy hasonló kisrepülőt. A végén már mi szervezők mentünk vele, mert nekünk volt kellemetlen, hogy csak sütteti magát a betonon a srác. Ez is nagy élmény volt, elhihetitek. Egyébként ez kifejezetten magyar vonás: otthon semmit, kuporgatunk, aztán külföldön meg mi vagyunk az urak. :-)
Itthon nincs meg a "fogyasztóközönsége" a magasabb szintű taliknak, sokkal inkább a "haverokkaliszunkbulizunk" jellegűeknek. Az elenyésző kisebbség pedig elmegy külföldre, ha kicsit mást szeretne átélni. Nálunk - Bogaras körben - autók sincsenek ehhez, illetve kevés az újdonság.
Ha megnézitek az idei találkozós felhozatalt, egyetlen olyan maradt, ami kicsit a kocsizásról szól: Tatabánya. Nincs V&R (belefáradtunk), nincs kakucs (bár az sem volt teljesen Bogaras).
Amúgy nekem nagyon szimpi, amit a totálkáros srácok csinálnak: megvan a szükséges médiájuk és (el)ismertségük, hogy megkaparintsanak versenypályákat. Bár már az is lassan inkább szól a lepényevésről-zsákbanfutásról, nem úgy, mint az első találkozójuk, ahol tényleg minden az autók körül forgott.
Ez az én véleményem.
van benne igazság amit írsz bár ez a kuporgatás nálunk másképp van ....a sétarepülés pedig éppen negyedébe kerül mint otthon negyed óra vitorlázás a reptér körül..... Más világ ez;)

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #38833 Dátum: 2013 Augusztus 17, 23:00:18 »

Nah bledbe vagyunk. Hátezbeszarás! 180 autó egyenlőre ,ennyi flexes kabriót meg buggyit összesen nem láttam még de vannak T1-esek,karmannok,wesfaliák,trájkok,elektromos bogarak,bogárlimuzin....szóval nem szarcsi-foscsi;)

Csak a celjeieket ne engedd, hogy melléd sátrazzanak mert akkor nem alszotok.
Limonak szerezd meg a színkódját szerintem neked is jó lesz.
Grin

Evil

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #38832 Dátum: 2013 Augusztus 17, 20:58:59 »

Apró megjegyzés: V&R-ra szerveztünk egy hasonló kisrepülőt. A végén már mi szervezők mentünk vele, mert nekünk volt kellemetlen, hogy csak sütteti magát a betonon a srác. Ez is nagy élmény volt, elhihetitek. Egyébként ez kifejezetten magyar vonás: otthon semmit, kuporgatunk, aztán külföldön meg mi vagyunk az urak. :-)
Itthon nincs meg a "fogyasztóközönsége" a magasabb szintű taliknak, sokkal inkább a "haverokkaliszunkbulizunk" jellegűeknek. Az elenyésző kisebbség pedig elmegy külföldre, ha kicsit mást szeretne átélni. Nálunk - Bogaras körben - autók sincsenek ehhez, illetve kevés az újdonság.
Ha megnézitek az idei találkozós felhozatalt, egyetlen olyan maradt, ami kicsit a kocsizásról szól: Tatabánya. Nincs V&R (belefáradtunk), nincs kakucs (bár az sem volt teljesen Bogaras).
Amúgy nekem nagyon szimpi, amit a totálkáros srácok csinálnak: megvan a szükséges médiájuk és (el)ismertségük, hogy megkaparintsanak versenypályákat. Bár már az is lassan inkább szól a lepényevésről-zsákbanfutásról, nem úgy, mint az első találkozójuk, ahol tényleg minden az autók körül forgott.
Ez az én véleményem.
Kezfogas

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #38831 Dátum: 2013 Augusztus 17, 20:57:29 »

Ez az én véleményem.
Oldalak: 1 ... 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 ... 1104
Nyomtatás

Ugrás: