www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 12:22:49

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Hol voltál / hova látogatsz el idén?
2021.08.05-08. Nemzetközi Bogártalálkozó - Gyomaendrőd - 7 (46.7%)
2021.12.31. Néputós Szilveszter - 8 (53.3%)
Összes szavazó: 12

Oldalak: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 1105
Nyomtatás
Szerző Téma: Találkozók, események  (Megtekintve 9765182 alkalommal)
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #40845 Dátum: 2015 Március 08, 07:43:29 »

Huh Mit tudsz? Lesz valami?  pusmogas
pusmogas ja.  Beszélj Szódásbácsival a részletekért. Mi megyünk  Cheesy

1200 EXPORT Norvég 1965.02.02.
T3 Hochdach   Münnich Rhodos 1981
Golf2 (Fire & Ice belső) 1989
Astra f 1996
Babetta
http://youtu.be/PJasikRH-eY
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #40844 Dátum: 2015 Március 08, 07:32:57 »

Durván leszorítottad!  Grin

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető VW T2b

Egon a gyenge 70-330-9994

« Hozzászólás #40843 Dátum: 2015 Március 08, 07:30:32 »

Mátra és Bükk környéki Bogarasok:
Márc 15-én csatlakozunk a Boka Pistáék-féle kiránduláshoz?
Huh Mit tudsz? Lesz valami?  pusmogas

1970 VW 1300
1978 VW T2b
2004 Mercedes-Benz E 270 CDI T Avantgarde
2017 Hyundai i30 1.6 crdi
Qek Aero Hp 650
IFA HP 401
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #40842 Dátum: 2015 Március 07, 16:23:20 »

Ismét nem bírtunk a seggünkön maradni és el indultunk a Bükkbe!
Egy Csepelbe akadtunk Cheesy Cheesy Cheesy

[a csatolmányt egy admin törölte]

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #40841 Dátum: 2015 Március 07, 16:22:31 »

Ismét nem bírtunk a seggünkön maradni és el indultunk a Bükkbe!
Egy Csepelbe akadtunk Cheesy Cheesy Cheesy

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #40840 Dátum: 2015 Március 07, 07:08:16 »

Lehet Wink  Lökd a konkrétat 

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #40839 Dátum: 2015 Március 06, 22:03:35 »

hanyatloban vannak  a talalkozok, Windisch is bezart filleres vitak miatt, Fürstenfeldröl sem hallottam regen,
tatabanya ?? meguntak, elegük lett, kiegtek .
en 10 evvel ezelött felajanlottam B györököt, camping vizpart, hatalmas focipalya, sok programm,  O=azaz nulla reaktio.
meg öszinten kik jönnek ? ilyen azs fele felpatkanyok vw passattal vagy bmw -vel ?
rengeteg okot lehetne sorolni  a latogatottsag csökkenesere. rengeteget

nekem marad orfü, nga, jack norris csapata, kesöbb szalka, windisch,  es asszem 2x fürstenfeld  . emleke Smiley))

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #40838 Dátum: 2015 Március 06, 20:40:16 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40837 Dátum: 2015 Március 05, 13:52:59 »

Rendezzétek Lepsényben Tbányát.

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #40836 Dátum: 2015 Március 05, 13:12:03 »

Rendezzétek Lepsényben Tbányát.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40835 Dátum: 2015 Március 05, 12:54:18 »

ok, ezek az okok.
De mi a megoldás ahhoz, hogy legyen idén is találkozó Tatabányán a te szervezésed által?

Jelen pillanatban nem tudok ilyen megoldásról... Wink

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #40834 Dátum: 2015 Március 05, 11:46:29 »

Elég régóta szerettem volna már átadni a stafétát, de nem volt rá jelentkező.. Sőt! Amikor ezt szóba hoztam, akkor jöttek a különböző pikírt megjegyzések, hogy csak csinálom itt az agyamat, meg "apa, kezdődik...", meg "na a Sanyi már megint menstruál"... stb... De, ha visszaemlékszel, itt is volt néha olyan felhang, mintha ezzel úgymond zsarolni szeretném a társaságot.  Pedig nem így volt és most sem így van!
Aztán a lendület, a lelkiismeret és az elkötelezettség vitt tovább és tettem a dolgom. Viszont eljött az a pont, amikor azt mondtam, ennyi volt... (ehhez hozzájárultak olyan belső ellentétek is, amik itt nem publikusak, de kurvára szarul estek).

ok, ezek az okok.
De mi a megoldás ahhoz, hogy legyen idén is találkozó Tatabányán a te szervezésed által?

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40833 Dátum: 2015 Március 05, 11:44:00 »

egyébként igazad lenne, abban az esetben, hogyha változatlan helyzetben mégis megszerveznéd... ezért kérdeztem, hogy mit/hol kéne változtatni a körülményeken, hogy mégis legyen találkozó 2015ben is, mert akkor már nem vádolhatnak, hogy segget csináltál a szádból...

Elég régóta szerettem volna már átadni a stafétát, de nem volt rá jelentkező.. Sőt! Amikor ezt szóba hoztam, akkor jöttek a különböző pikírt megjegyzések, hogy csak csinálom itt az agyamat, meg "apa, kezdődik...", meg "na a Sanyi már megint menstruál"... stb... De, ha visszaemlékszel, itt is volt néha olyan felhang, mintha ezzel úgymond zsarolni szeretném a társaságot.  Pedig nem így volt és most sem így van!
Aztán a lendület, a lelkiismeret és az elkötelezettség vitt tovább és tettem a dolgom. Viszont eljött az a pont, amikor azt mondtam, ennyi volt... (ehhez hozzájárultak olyan belső ellentétek is, amik itt nem publikusak, de kurvára szarul estek).

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40832 Dátum: 2015 Március 05, 11:35:09 »

Hát abból 2 db volt összesen és nem is volt olyan jó, mint Tatabánya...

Nekem tetszett... ott is voltam, mindkettőn... mentem is volna a továbbiakra... Wink

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #40831 Dátum: 2015 Március 05, 11:28:40 »

De, másrészt ha már eljutottam-eljuttattak erre a pontra, hogy feladtam és kimondtam-leírtam, akkor már nem csinálhatok segget a számból. Elveim szerint sem, meg túlságosan sokan örülnének ennek (lám-lám megmondtam, stb. kommentárral, kimondva-kimondatlanul..), amit nem szeretnék megélni.

egyébként igazad lenne, abban az esetben, hogyha változatlan helyzetben mégis megszerveznéd... ezért kérdeztem, hogy mit/hol kéne változtatni a körülményeken, hogy mégis legyen találkozó 2015ben is, mert akkor már nem vádolhatnak, hogy segget csináltál a szádból...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #40830 Dátum: 2015 Március 05, 11:27:48 »

Csak részben nem állta meg a helyét: ami az anyagi részét illeti.

Hogy minek kellene megtörténnie? Túl sok mindennek, amire reális esély szerintem nincs...
De, másrészt ha már eljutottam-eljuttattak erre a pontra, hogy feladtam és kimondtam-leírtam, akkor már nem csinálhatok segget a számból. Elveim szerint sem, meg túlságosan sokan örülnének ennek (lám-lám megmondtam, stb. kommentárral, kimondva-kimondatlanul..), amit nem szeretnék megélni.

Ui.: Téged is eleget győzködtünk a Lepsényi Tali folytatásáról, mégsem lett belőle semmi sem... Tongue
Kell egy stróman, nincs problem! :-)

Bácsi Győző
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #40829 Dátum: 2015 Március 05, 11:26:20 »

Hogy minek kellene megtörténnie? Túl sok mindennek, amire reális esély szerintem nincs...

Ui.: Téged is eleget győzködtünk a Lepsényi Tali folytatásáról, mégsem lett belőle semmi sem... Tongue

Hát abból 2 db volt összesen és nem is volt olyan jó, mint Tatabánya...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40828 Dátum: 2015 Március 05, 11:16:35 »

OK, akkor amivel a Győző érvelt, az nem állja meg a helyét.
Akkor a kérdésem még mindig ugyanaz:

Minek hatására gondolnád meg magad, minek kéne ahhoz történnie, hogy mégis megszervezd a találkozót 2015ben is?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #40827 Dátum: 2015 Március 05, 09:44:03 »

Peti! Abszolut nem pénz kérdése. Arra mindenképpen büszke vagyok, hogy az elmúlt 20 évben sikerült egy olyan anyagi bázist létrehozni (annak ellenére, hogy a havi klubtagsági díjjal van, aki 1 vagy 2 évi elmaradással tartozik), hogy egy komplett Talit akár meg tudnánk úgy rendezni, hogy ha 0 azaz nulla szponzor támogatna bennünket!
Tehát nem ezen múlik! Emberi és külső tényezőkön leginkább, azt kell mondjam...
Természetesen nagyon nagy öröm számomra-számunkra, hogy az ún. törzsközönségünk jó része kitartott mellettünk akkor is, amikor egész napos esőt fogtunk ki. Viszont szomorú, hogy sokakat ez visszatartott, és olyanok is elmaradtak mellőlünk, akiktől annak idején bíztatást, támogatást kaptunk, hogy csináljuk. Lehetséges, hogy a megszaporodott találkozók száma, az anyagi lehetőségek beszűkülése is rontott a helyzeten, de nem véletlenül taglaltuk már párszor itt is, hogy van egy olyan résztvevői létszám, ami mellett, ha nem is nyereséggel, de nagyobb bukó nélkül meg lehet finanszírozni egy Talit (de gondolom, ezt Neked nem kell magyaráznom, hisz volt részed benne).
Én és a többiek is természetesen, ahogy szokták mondani, akár "vígan-dalolva", végigrohangásszuk a napot, ha épp szakad az eső, gatyáig-bőrig elázva. És nem is ott van a fő probláma, hogy egy ilyen időben sokan nem vállalják az utat, teljességgel érthetően, hanem az, hogy a tervezett programokat sem tudjuk esetleg megcsinálni. És nem csak a vizes-pályás gyorsulás esik kútba, hanem akár a többi is... És sajnos Te is láthatod, hogy az a Tatabányai Tali, ahol annak idején mindig az volt a gond, hogy alig volt árnyék és gyakran majdnem rekkenő hőségé és napsütésé volt a főszerep, az utóbbi 3-4 évben kettőt is majdnem teljesen tönkretett a megbolondult időjárás, az eső.
Azonkívül ott van a már említett szabályozási változások hatása is. Már a tavalyi után jelezte felém a rendőri biztosítás parancsnoka, hogy a gyorsulásit át kell gondolnunk, mert eddig nem volt gond (bár a Szeky vs. Schlosser Zoli menetnél rezgett a léc, hogy az elkövetkező pár évet a hűvösön töltjük), de még a széles út ellenére is minden évben ott lebeg a fejünk felett, mint Damoklész kardja, hogy történhet egy baleset és annak ketten leszünk a felelősei. Vannak, akik ezt képtelen megérteni és hülyének néznek, ha ezen szét-parázom magam...

Most így, nagy-hirtelen, de van még pár oka, hidd el...

OK, akkor amivel a Győző érvelt, az nem állja meg a helyét.
Akkor a kérdésem még mindig ugyanaz:

Minek hatására gondolnád meg magad, minek kéne ahhoz történnie, hogy mégis megszervezd a találkozót 2015ben is?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40826 Dátum: 2015 Március 05, 09:38:16 »

Akkor penz kerdese? Tudod mennyi az annyi?

Peti! Abszolut nem pénz kérdése. Arra mindenképpen büszke vagyok, hogy az elmúlt 20 évben sikerült egy olyan anyagi bázist létrehozni (annak ellenére, hogy a havi klubtagsági díjjal van, aki 1 vagy 2 évi elmaradással tartozik), hogy egy komplett Talit akár meg tudnánk úgy rendezni, hogy ha 0 azaz nulla szponzor támogatna bennünket!
Tehát nem ezen múlik! Emberi és külső tényezőkön leginkább, azt kell mondjam...
Természetesen nagyon nagy öröm számomra-számunkra, hogy az ún. törzsközönségünk jó része kitartott mellettünk akkor is, amikor egész napos esőt fogtunk ki. Viszont szomorú, hogy sokakat ez visszatartott, és olyanok is elmaradtak mellőlünk, akiktől annak idején bíztatást, támogatást kaptunk, hogy csináljuk. Lehetséges, hogy a megszaporodott találkozók száma, az anyagi lehetőségek beszűkülése is rontott a helyzeten, de nem véletlenül taglaltuk már párszor itt is, hogy van egy olyan résztvevői létszám, ami mellett, ha nem is nyereséggel, de nagyobb bukó nélkül meg lehet finanszírozni egy Talit (de gondolom, ezt Neked nem kell magyaráznom, hisz volt részed benne).
Én és a többiek is természetesen, ahogy szokták mondani, akár "vígan-dalolva", végigrohangásszuk a napot, ha épp szakad az eső, gatyáig-bőrig elázva. És nem is ott van a fő probláma, hogy egy ilyen időben sokan nem vállalják az utat, teljességgel érthetően, hanem az, hogy a tervezett programokat sem tudjuk esetleg megcsinálni. És nem csak a vizes-pályás gyorsulás esik kútba, hanem akár a többi is... És sajnos Te is láthatod, hogy az a Tatabányai Tali, ahol annak idején mindig az volt a gond, hogy alig volt árnyék és gyakran majdnem rekkenő hőségé és napsütésé volt a főszerep, az utóbbi 3-4 évben kettőt is majdnem teljesen tönkretett a megbolondult időjárás, az eső.
Azonkívül ott van a már említett szabályozási változások hatása is. Már a tavalyi után jelezte felém a rendőri biztosítás parancsnoka, hogy a gyorsulásit át kell gondolnunk, mert eddig nem volt gond (bár a Szeky vs. Schlosser Zoli menetnél rezgett a léc, hogy az elkövetkező pár évet a hűvösön töltjük), de még a széles út ellenére is minden évben ott lebeg a fejünk felett, mint Damoklész kardja, hogy történhet egy baleset és annak ketten leszünk a felelősei. Vannak, akik ezt képtelen megérteni és hülyének néznek, ha ezen szét-parázom magam...

Most így, nagy-hirtelen, de van még pár oka, hidd el...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #40825 Dátum: 2015 Március 05, 09:10:15 »

Igazából lendületből menne. Megint más kérdés, mennyibe fájna a dolog, néhány közigazgatási változás miatt- mondjuk a rendőri biztosítás kérdése, úthasználat, stb. Szerintem. Lehet, hogy még mentő is kellene pl. Egy rendezvénybe ezer módon lehet belekötni, és alighanem ez a szélmalomharc a kedvetlenség fő oka. Ötlet még mindig volna, és leosztott feladatok esetén segítség is akadna. Mondjuk lehet, nem akárkitől...

Akkor penz kerdese? Tudod mennyi az annyi?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #40824 Dátum: 2015 Március 05, 08:39:13 »

Ok! Akkor minek hatasara, minek kene ahhoz tortennie, hogy megis megszervezd a talalkozot 2015ben is?
Igazából lendületből menne. Megint más kérdés, mennyibe fájna a dolog, néhány közigazgatási változás miatt- mondjuk a rendőri biztosítás kérdése, úthasználat, stb. Szerintem. Lehet, hogy még mentő is kellene pl. Egy rendezvénybe ezer módon lehet belekötni, és alighanem ez a szélmalomharc a kedvetlenség fő oka. Ötlet még mindig volna, és leosztott feladatok esetén segítség is akadna. Mondjuk lehet, nem akárkitől...

Bácsi Győző
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #40823 Dátum: 2015 Március 05, 07:36:13 »

Nos, mivel nem vállalta fel senki sem a Klubtagok közül, ezért egyelőre így néz ki, sajnos...  Undecided
Én már több ízben, több helyen, többek között itt is leírtam a döntésem okait (van persze, amit nem, mert nem annyira publikus, illetve újabb konfliktust szülne...), és tényleg én sajnálom a legjobban, hogy idáig fajult a dolog. Viszont úgy vélem azóta sem gondolkodtak el páran, akik némileg közrejátszottak a döntésem meghozatalában, hogy vajon érdemes volt-e "beszólogatni", keresztbe tenni, stb. Persze nem ezeket tekintem egyedüli oknak, indoknak, de nagyban közrejátszottak, az tény... De ebbe tényleg nem mennék bele, az előzmények ismeretében... Tongue
Mindenesetre megszakad egy kicsit a szívem, hogy egy (talán) ennyire sikeres-népszerű sorozat így és itt szakad meg...
Azt meg nem biztos, hogy az én tisztem megítélni, hogy mennyivel lesz ezáltal szegényebb a magyarországi Bogara élet.... Undecided
Ok! Akkor minek hatasara, minek kene ahhoz tortennie, hogy megis megszervezd a talalkozot 2015ben is?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40822 Dátum: 2015 Március 05, 07:17:48 »

most akkor frankón nem lesz tatabánya?
megbaszok mindenkit!

Nos, mivel nem vállalta fel senki sem a Klubtagok közül, ezért egyelőre így néz ki, sajnos...  Undecided
Én már több ízben, több helyen, többek között itt is leírtam a döntésem okait (van persze, amit nem, mert nem annyira publikus, illetve újabb konfliktust szülne...), és tényleg én sajnálom a legjobban, hogy idáig fajult a dolog. Viszont úgy vélem azóta sem gondolkodtak el páran, akik némileg közrejátszottak a döntésem meghozatalában, hogy vajon érdemes volt-e "beszólogatni", keresztbe tenni, stb. Persze nem ezeket tekintem egyedüli oknak, indoknak, de nagyban közrejátszottak, az tény... De ebbe tényleg nem mennék bele, az előzmények ismeretében... Tongue
Mindenesetre megszakad egy kicsit a szívem, hogy egy (talán) ennyire sikeres-népszerű sorozat így és itt szakad meg...
Azt meg nem biztos, hogy az én tisztem megítélni, hogy mennyivel lesz ezáltal szegényebb a magyarországi Bogara élet.... Undecided

Nem elérhető kövi

0620/5989495

« Hozzászólás #40821 Dátum: 2015 Március 05, 06:50:42 »

Már regisztráltam, megyünk  Cheesy Cheesy

VW 1300  1968.06.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #40820 Dátum: 2015 Március 04, 22:09:50 »

Megy valaki ide?

2015.03.14. Tavwaszi Rallye - Budapest

de mennyire  Cheesy
gyere te is
Nem elérhető kövi

0620/5989495

« Hozzászólás #40819 Dátum: 2015 Március 04, 21:19:35 »

Megy valaki ide?

2015.03.14. Tavwaszi Rallye - Budapest

VW 1300  1968.06.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #40818 Dátum: 2015 Március 03, 20:53:53 »

most akkor frankón nem lesz tatabánya?
megbaszok mindenkit!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #40817 Dátum: 2015 Február 25, 21:46:03 »

Saját szervezésben

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető merilaci

merész

« Hozzászólás #40816 Dátum: 2015 Február 25, 18:36:34 »

Köszi TATI.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #40815 Dátum: 2015 Február 24, 23:31:58 »

meg a 7 meg a 6 is aztán mégis ott lesznek ......

Gratulálok, fasza riposzt volt! Evil

Hogy súgjak, már most is ott vannak! Tongue
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #40814 Dátum: 2015 Február 24, 21:12:58 »

Feri nagyon belenyúlt. Cry Augusztus 8 munkanap. Cry
meg a 7 meg a 6 is aztán mégis ott lesznek ......

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #40813 Dátum: 2015 Február 24, 19:56:25 »

külföldön nem.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #40812 Dátum: 2015 Február 24, 17:17:19 »

Még egy indok, hogy most se menjek.  Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #40811 Dátum: 2015 Február 24, 16:41:34 »

« Hozzászólás #40810 Dátum: 2015 Február 24, 12:39:36 »

http://www.kisalfold.hu/dunantul/egy_egesz_falut_hirdetnek_a_jofogason/2418989/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso

mondjuk 70 fő esetén 3000ft per fő vagy ágyért4500, szimplán "kocsiban-sátorban alvós" 1500/fő
szombaton heppening
vasárnap kirándulás Sümegre(10 km) várbevétel...

csak az a kérdés elég hosszú-e az utca gyorsulásra☺
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #40809 Dátum: 2015 Február 24, 09:34:08 »

Csak szóljatok nekik, hogy ahangosítással óvatosan bánjanak.
Pár éve volt szerencsém hozzájuk egy bulin a Lázárbirtokon, és konkrétan a nagyteremben nem lehetett bentmaradni olyan hangosak voltak.

Astra f 1996
Babetta
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #40808 Dátum: 2015 Február 24, 09:07:37 »

Pár éve volt szerencsém hozzájuk egy bulin a Lázárbirtokon, és konkrétan a nagyteremben nem lehetett bentmaradni olyan hangosak voltak.
mert nem ittatok eleget Grin

1303LS
« Hozzászólás #40807 Dátum: 2015 Február 24, 09:05:54 »

én mán ezer éve jeleztem csak senki nem hitte Grin ACDC tribute
Nem elérhető zsozsy

« Hozzászólás #40806 Dátum: 2015 Február 23, 23:38:33 »

én mán ezer éve jeleztem csak senki nem hitte Grin ACDC tribute

Astra f 1996
Babetta
Oldalak: 1 ... 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 ... 1105
Nyomtatás

Ugrás: