www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 10:06:20
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
Nyitó Topic
Szavazás
Kérdés:
Mit gondolsz a kozossegi forumrol?
Hasznos, bar meg kicsit szokatlan
Hasznos, nagyon szeretem!
Kifejezetten zavar, ertelmetlen
Kifejezetten zavar, nem tudom atlatni
Nem igazan erdekel
Oldalak:
1
2
[
3
]
Szerző
Téma: Nyitó Topic (Megtekintve 32133 alkalommal)
Lazly
Re: Nyitó Topic
«
Hozzászólás #14 Dátum:
2006 Február 22, 12:49:03 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2006 Február 22, 12:40:36
Hát....
a Rajzás??? elnevezésű, a jövő évi nyitóbuliról szóló szavazásos topikot én nyitottam...
Nem emlékszem, hogy velem bárki is megbeszélte volna, hogy összevonjuk a Rajzásos topikkal. (Az összevonás nem baj, az viszont igen, hogy válaszoddal ellentétben nem dumáltuk meg.)
Valoban, te pont nem voltal itt. De a szvazasod ugy megmaradt, es a hozzaszolasok is ott vannak.
Valaki felvetette hogy mar 3 rajzasos topic van dobjuk ossze, mert atlathatatlan. Igaza volt, meg is kerdeztem az egyikbe: Osszevonjuk? Erre 5 perc alatt jott 3 igen. Ugyhogy osszevontam. Es nem toroltem semmit!
Egyszer az a baj, hogy sok topic lesz, maskor az a baj, hogy ugyanazokat osszevonjuk?
Nem lehet mindenkinek megfelelni. Ha most nem ez lenne, akkor azoknak nem tetszik a tema, akiket zavart hogy ugyan az van 3x.
Es koszonom, hogy veled lehet ertelmessen tarsalogni!! Es nem sertodesre megy ki a vege, erdemi tartalom nelkul.
No udv!
BlackP
«
Hozzászólás #13 Dátum:
2006 Február 22, 12:41:39 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2006 Február 22, 12:40:36
Hát....
a Rajzás??? elnevezésű, a jövő évi nyitóbuliról szóló szavazásos topikot én nyitottam...
Nem emlékszem, hogy velem bárki is megbeszélte volna, hogy összevonjuk a Rajzásos topikkal. (Az összevonás nem baj, az viszont igen, hogy válaszoddal ellentétben nem dumáltuk meg.)
nembaj, maradjon lezlié a fórum, még az a rész is, amit a miénknek kiáltott ki, bár tudtommal az egész a miénk
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackPsenior
«
Hozzászólás #12 Dátum:
2006 Február 22, 12:40:36 »
Idézetet írta: Lazly - 2006 Február 22, 12:04:55
Igen meg
Hát....
Lazly
«
Hozzászólás #11 Dátum:
2006 Február 22, 12:04:55 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 Február 22, 09:45:04
nemvágom, minek van a közösségi fórum, meg a duma, hogy az a ti fórumotok, ha már abba is bele kell nyúlni?
ugye erről is megkérdezted a topicgazdákat?
Igen meg
No meg arrol ne is beszeljunk, hogy ha visszaolvasol.....
Udv!
BlackP
«
Hozzászólás #10 Dátum:
2006 Február 22, 09:45:04 »
nemvágom, minek van a közösségi fórum, meg a duma, hogy az a ti fórumotok, ha már abba is bele kell nyúlni?
ugye erről is megkérdezted a topicgazdákat?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
te_o
Zeitwagen...
«
Hozzászólás #9 Dátum:
2006 Február 22, 08:38:11 »
Idézetet írta: Lazly - 2006 Február 21, 22:48:41
Aki itt keresne!
A
rajzas???
és a
vizesek rajzasra
(vagy valami ilyesmi)
belelett olvasztva a bogaras temak alatt talalhato rajzas 2005 temaba...
Udv!
Gratulálok. Ennyit a liberális elveitekről.
VW Beetle - the original since 1938
Lazly
«
Hozzászólás #8 Dátum:
2006 Február 21, 22:48:41 »
Aki itt keresne!
A
rajzas???
és a
vizesek rajzasra
(vagy valami ilyesmi)
belelett olvasztva a bogaras temak alatt talalhato rajzas 2005 temaba...
Udv!
1303LS
«
Hozzászólás #7 Dátum:
2006 Február 20, 19:44:11 »
Idézetet írta: Lazly - 2006 Február 20, 16:25:00
Uj szavazast inditottam itt, a nyito topicban. Most, hogy mar aranylag befutott, ismert lett a kozossegi forum, ismet megkerdezzuk, hogy tetszik-e...
Udv!
Hasznos, de miért szeressem? Kicsit szokatlan helyett
Erre pöttyölök.
Lazly
«
Hozzászólás #6 Dátum:
2006 Február 20, 16:33:48 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 Február 20, 16:28:18
lomtár :PPP
Jovan na...
Már lassan megszokhatjatok...
Nem vagyok egy magyar magus
BlackP
«
Hozzászólás #5 Dátum:
2006 Február 20, 16:28:18 »
Idézetet írta: Lazly - 2006 Február 20, 16:25:00
No akkor most így, hogy mar kezdjuk megszokni a kozossegi forumot az alabbi "szabajok" alakultak ki, talan igy tudjuk a legjobban leszabajozni.
Ha egy topic elavult, akkor azt azt elkulonitjuk, lezarjuk. Azt azokkal a topicoccal fogjuk megtenni, amelyekben tobb mint 1 honapja nem tortent valtozas.
Hogy a lombtar valoszinuleg egy alkategoria lesz a kozossegi forumon belul, ahova a lezart, elavult temakat fogja egy admin athelyezni.
Ha ugyerzi a topic letrehozoja, hogy az elavult lett, akkor azt lezarhatja. A oldal aljan (elmeletileg csak neki) van egy lezaras gomb. Arra katt, es a topicba tobbet nem irhat senki.
A lezart topicokat automatikussan elavultnak tekintjuk.
Szavaz letrehozasa lehetseges a topic letrehozojanak.
Topic kiemelese nem engedelyezett (Fo az egyenloseg
)
Uj szavazast inditottam itt, a nyito topicban. Most, hogy mar aranylag befutott, ismert lett a kozossegi forum, ismet megkerdezzuk, hogy tetszik-e...
Udv!
lomtár :PPP
Lazly
«
Hozzászólás #4 Dátum:
2006 Február 20, 16:25:00 »
No akkor most így, hogy mar kezdjuk megszokni a kozossegi forumot az alabbi "szabalyok" alakultak ki, talan igy tudjuk a legjobban leszabajozni.
Ha egy topic elavult, akkor azt azt elkulonitjuk, lezarjuk. Ezzel az átláthatóság novelese a cel. Azt azokkal a topicoccal fogjuk megtenni, amelyekben tobb mint 1 honapja nem tortent valtozas.
Hogy a lomtar valoszinuleg egy alkategoria lesz a kozossegi forumon belul, ahova a lezart, elavult temakat fogja egy admin athelyezni.
Ha ugyerzi a topic letrehozoja, hogy az elavult lett, akkor azt lezarhatja. A oldal aljan (elmeletileg csak neki) van egy lezaras gomb. Arra katt, es a topicba tobbet nem irhat senki.
A lezart topicokat automatikussan elavultnak tekintjuk.
Szavaz letrehozasa lehetseges a topic letrehozojanak.
Topic kiemelese nem engedelyezett (Fo az egyenloseg
)
Udv!
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Február 20, 16:36:13 írta Lazly
»
Lazly
«
Hozzászólás #3 Dátum:
2006 Február 13, 19:45:39 »
Idézetet írta: BigBug - 2006 Február 13, 19:17:05
sztem akkor mikor a tengerimalacos topicod leül akkor pedig kikapcsolod és megszünik
pl én is ezt fogom tenni a zászlós topiccal
és abban a pillanatban átláthatóbb lesz számodra is
véleményem szerínt azt esetleg be lehetne ezzel kapcsolatban vezetni hogy azok a topicok amik x napja nemolvasottak illetve nem írottak azok törlésre illetve archíválásra kerülnének
és máris átláthatóbb
ja és písz csókoltatlak üdvözöllek csácsumicsá stb....
Ne toroljetek topicot, szoljatok nekunk, elrakjuk a sunyiba, de megmarad...
Az a lenyeg...
Modszer:
Elmeletileg (ha nem igy van szoljatok) a tema zarolas mukodik! Ha a temat elavultnak erzi a tulaja akkor zarolja a temat, es akkor (mivel nem erkezhet hozzaszolas) igy is ugy is a lista aljara kerul. Aztan majd megbeszeljuk azontul hogy ezeket a zarolt temakkal mi legyenek, ez mar reszletkerdes...
Udv!
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Február 13, 23:03:02 írta Lazly
»
BigBug
«
Hozzászólás #2 Dátum:
2006 Február 13, 19:17:05 »
Idézetet írta: BlackP - 2006 Február 05, 12:09:25
mi a fasznak ennyi topic? ott a szóljatok ide, az is közösségi..ez az egész egy közösség, de most kihangsúlyozzuk??
hol a ban plíz szmájli?
ez totál felesleges...jó lesz, ha ebben a topicban 1000 új altopic lesz? egyre kaotikusabb lesz az egész...az sg-n az volt a baj, hogy túl sok topic van..most elértük oda, hogy annyi főtopic van, mint amennyi ott összesen volt.
te tfh megmarad, indítok egy topicot a vedlő tengerimalacok szőréről, 5 hozzászólás és leül az egész.
kár volt ez csinálni
sztem akkor mikor a tengerimalacos topicod leül akkor pedig kikapcsolod és megszünik
pl én is ezt fogom tenni a zászlós topiccal
és abban a pillanatban átláthatóbb lesz számodra is
véleményem szerínt azt esetleg be lehetne ezzel kapcsolatban vezetni hogy azok a topicok amik x napja nemolvasottak illetve nem írottak azok törlésre illetve archíválásra kerülnének
és máris átláthatóbb
ja és písz csókoltatlak üdvözöllek csácsumicsá stb....
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
BlackP
«
Hozzászólás #1 Dátum:
2006 Február 05, 12:09:25 »
mi a fasznak ennyi topic? ott a szóljatok ide, az is közösségi..ez az egész egy közösség, de most kihangsúlyozzuk??
hol a ban plíz szmájli?
ez totál felesleges...jó lesz, ha ebben a topicban 1000 új altopic lesz? egyre kaotikusabb lesz az egész...az sg-n az volt a baj, hogy túl sok topic van..most elértük oda, hogy annyi főtopic van, mint amennyi ott összesen volt.
te tfh megmarad, indítok egy topicot a vedlő tengerimalacok szőréről, 5 hozzászólás és leül az egész.
kár volt ez csinálni
Lazly
Nyitó Topic
«
Dátum:
2006 Február 05, 11:46:21 »
Sziasztok!
Kitalaltuk ezt a kis ujitast, remeljuk tetszik.
Elmeletileg ez egy rendes forum, barki hozhat benne letre temat, szavazast...
Hasznaljatok egeszseggel...
Udvozlettel: Lazly
«
Utoljára szerkesztve: 2006 Február 20, 16:26:27 írta Lazly
»
Oldalak:
1
2
[
3
]
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik