www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Augusztus 12, 21:09:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921256 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: A mostani gyűjtésről itt olvashatsz bovebben.

A számlaszám, ahova tetszőleges összeget utalhatsz:
Pethőné Nagy Zsuzsanna
K&H 10404247 91902400 01950000
Jo otlet, szivesen segitek, utalok - 4 (50%)
Jo otlet, szivesen segitek, utalok - 4 (50%)
Összes szavazó: 8

Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás
Szerző Téma: SOS, segítsünk egy rászorulónak!  (Megtekintve 13530 alkalommal)
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Dátum: 2011 November 25, 15:33:17 »

KEDVES FÓRUMTÁRSAK!

Higgyétek el, nem szívesen , de nem a magam számára kérek.

Tudom, hogy ez egy nagyon összetartó, és segítőkész csapat, ezért is fordulok most hozzátok.

A kollégiumunkban lakik egy mozgássérült kislány. 5 éves korában elütötte egy teherautó, sajnos a jobb lábát amputálni kellett combközéptől. Azóta műlábbal él, most 17 éves: soha nem ült és nem akar kerekesszékbe ülni, soha nem járt és nem akar bottal járni, viszont minden nap rengetegszer járja meg így a tetőtéri kolesztől kezdve az alagsori ebédlőig, az osztálytermekig a suli összes emeletét lépcsőzve. Mivel lassan lejár a mostani protézisének kihordási ideje, lehetősége lenne egy jobbat igényelni, ami kényelmesebbé tenné számára azt, ami nekünk mindennapos, megszokott: a normális gyalogos közlekedést, lépcsőzést.
Édesanyja egyedül neveli a 3 gyereket, rendezett családi körülmények között, DE... nem kevés az összeg, amit a tébé támogatás mellé le kellene tegyenek (1 millió 600 ezret...).
Az iskolánk egy gálaműsort rendez a helyi művelődési ház színháztermében, a belépők árát (1000 Ft) egy az egyben ez a kislány kapja (ha több jönne össze, egy másik, problémás életű gyerek is kapna segítséget...).
Lehetséges támogatói jegyek vásárlása is 500 Ft-ért.

Aki úgy gondolja, most segíthet, én szeretnék itt egy gyűjtést elindítani. A saját bankszámlánkon dec. 10-ig szeretném összegyűjteni az általatok felajánlott összegeket.

A számlaszámunk: Pethőné Nagy Zsuzsanna
                         K&H 10404247 91902400 01950000
Én ezt teljesen privátban, nem nyilvánosan szeretném végezni, legyen mindenkinek a magánügye, mennyit szán erre. Én erről kiszivárogtatni senkinek semmit nem fogok. A befizetést követően csak jelezzetek privátban, hogy mekkora összeget utaltatok, hogy tudjam, a gyűjtés végén mekkora összeget vegyek le a számláról, amelyet aztán én nevesítve, a bogarhatu.hu nevében a megfelelő helyre eljuttatok.

Mod: DE ha igény merül fel rá, akkor nyilvánosan is lehet intézni, hogy ne érje szó a ház elejét...
Én mindenképpen beszámolok majd itt arról, hogy mekkora összeget sikerült gyűjtenünk.

Előre is köszönöm!

Üdvw: gyuszkó

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2011 November 25, 15:44:12 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Oldalak: 1 [2]
Nyomtatás

Ugrás: