www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 26, 10:28:48
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Népautós fórumok
> Téma:
Öreg, vizes VW-k
Oldalak:
1
...
344
345
346
347
348
[
349
]
350
351
352
353
354
...
936
Szerző
Téma: Öreg, vizes VW-k (Megtekintve 6237745 alkalommal)
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
Re: Öreg, vizes VW-k
«
Hozzászólás #23491 Dátum:
2010 Október 10, 23:16:12 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 23:15:00
lindorék pl dicsérik.......
én meg berakom
rossz tapasztalatom még nem volt vele...... ennyi
ezt jol meg vitattuk
WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23490 Dátum:
2010 Október 10, 23:15:00 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 23:13:03
Pedig már megijedtem.
Azt írtad legenda, hogy lepattog az útról. Nyilván ez túlzás, de az olcsó gewindék nem jó futóművek. Ezt én tartom továbbra is.
Mivel megnéztem és megkérdeztem hozzáértőt is, tudom is, hogy miért. És a hozzáértő itt olyan ember, aki tervez és gyárt lengécsillapítókat.
lindorék pl dicsérik.......
WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Varázsló
Low Fast -többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #23489 Dátum:
2010 Október 10, 23:13:03 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 23:05:40
én is elmondtam tapasztalatom és véleményem nem azt irtam h holnap elsönek ezt kell megvennned
Pedig már megijedtem.
Azt írtad legenda, hogy lepattog az útról. Nyilván ez túlzás, de az olcsó gewindék nem jó futóművek. Ezt én tartom továbbra is.
Mivel megnéztem és megkérdeztem hozzáértőt is, tudom is, hogy miért. És a hozzáértő itt olyan ember, aki tervez és gyárt lengécsillapítókat.
Stuntmanus
VW 1302 S
http://oettingertsv.blogspot.com/
"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23488 Dátum:
2010 Október 10, 23:05:40 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 23:02:41
A motor egy próba volt, hogy lehet-e olcsó hengerfejjel nagyot alakítani. A válasz az, hogy nem, vagy legalábbis nem így, de a motor jó volt, jól ment, de én mást akarok most. És meg is csinálom. DE rossznak nem nevezném, pedig én megtehetném, mert minden az én munkám benne.
A futómű témában nagyon nem értünk egyet, de ez nem baj. Nekem nem lesz ilyen show futóművem és lehet, hogy feleslegesen baszom ki a pénzt az ablakon általam jobbnak hitt cuccra. Ez az én bajom. Nem akarlak meggyőzni, soha nem is akartalak.
én is elmondtam tapasztalatom és véleményem nem azt irtam h holnap elsönek ezt kell megvennned
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Varázsló
«
Hozzászólás #23487 Dátum:
2010 Október 10, 23:02:41 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:54:52
az elmélet és gyakorlat enm mindig találkozik........
nekem semmi neked megfelel akkor jó..........
neked van bajod szar futóművel(tajvani)..... nekem megfelel
A motor egy próba volt, hogy lehet-e olcsó hengerfejjel nagyot alakítani. A válasz az, hogy nem, vagy legalábbis nem így, de a motor jó volt, jól ment, de én mást akarok most. És meg is csinálom. DE rossznak nem nevezném, pedig én megtehetném, mert minden az én munkám benne.
A futómű témában nagyon nem értünk egyet, de ez nem baj. Nekem nem lesz ilyen show futóművem és lehet, hogy feleslegesen baszom ki a pénzt az ablakon általam jobbnak hitt cuccra. Ez az én bajom. Nem akarlak meggyőzni, soha nem is akartalak.
Stuntmanus
VW 1302 S
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23486 Dátum:
2010 Október 10, 22:59:02 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:56:03
Érveket kérünk, amelyek alá vannak támasztva tényekkel és nincs rossz szájíz.
Ez egy beszélgetés, ahol nem biztos hogy meg tudjuk győzni egymást (sőt!), de azért mindenki elmondhatja a véleményét.
nekem sincs:)Én élevezem:)
motorod te is tudod h nem lett legjobb nem hiába van szétszedve......(nem hozzta a várt értéket)
én is lehet Konit tennék be.........de ár érték arányba söt minőségben sem volt kivetni valóm......ÉS nem én forgalmazom
WEBshop
www.retroautoklub.hu
AZS
«
Hozzászólás #23485 Dátum:
2010 Október 10, 22:57:55 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:52:28
Foglald már össze pár mondatban, hogy mi a bajod a motorommal.
mármost anélkül, hogy bele akarnék szólni a magasröptűbe (én, mint magas autó és traktorgumi kedvelő):
te már összefoglaltad, hogy mi a baj a motoroddal
Varázsló
«
Hozzászólás #23484 Dátum:
2010 Október 10, 22:56:03 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:49:09
erre tudnék mit irni de rossz száj izz miat nem fogok......
Érveket kérünk, amelyek alá vannak támasztva tényekkel és nincs rossz szájíz.
Ez egy beszélgetés, ahol nem biztos hogy meg tudjuk győzni egymást (sőt!), de azért mindenki elmondhatja a véleményét.
Stuntmanus
VW 1302 S
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23483 Dátum:
2010 Október 10, 22:54:52 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:52:28
Nem tudományosan állok hozzá, hanem úgy állok hozzá, ahogy kell(ene).
az elmélet és gyakorlat enm mindig találkozik........
nekem semmi neked megfelel akkor jó..........
neked van bajod szar futóművel(tajvani)..... nekem megfelel
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Varázsló
«
Hozzászólás #23482 Dátum:
2010 Október 10, 22:52:28 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:49:09
azért mert tudományosan állsz mindig mindehze nem biztos h mindig jó lesz..... lásd a nagy motor.....
amugy mint irtam versenyre is raktam be és egy szezont......nagyon jol szerepelt eddig.......pont azért h legendákat elhessegessük.....
nem csak aszfalton...... lett használva...
Nem tudományosan állok hozzá, hanem úgy állok hozzá, ahogy kell(ene).
Stuntmanus
VW 1302 S
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23481 Dátum:
2010 Október 10, 22:49:09 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:43:46
Most ez mit bizonyít, hogy szerelsz be ilyeneket? Milyen visszacsatolás jut el hozzád? Kinek rakod be? Mik az elvárásai? Milyen szintű az autó mire használják?
Egy sima pálya futóművet is 10-50 óránként fullra felújítanak, mert ha nem akkor az is elfossa magát. Az, hogy valami folyni kezd még nem biztos, hogy egyből azt is jelenti, hogy rossz volt végig. Ráadásul a hibát a környezetében kell vizsgálni, mert egyéb okozója is lehet.
Ezt a ta-technix futóművet valóban nem ismerem (de helyesen le tudom írni), azonban nem hiszem, hogy ők a megváltók, hogy 60 ezer forintból tudják azt, amit egy koni vagy Bilstein 1000 Euroból, egy H&R meg 700 euróból tud. És dicséri a beszerelő és forgalmazó? Ez kit lep meg?
azért mert tudományosan állsz mindig mindehze nem biztos h mindig jó lesz..... lásd a nagy motor.....
amugy mint irtam versenyre is raktam be és egy szezont......nagyon jol szerepelt eddig.......pont azért h legendákat elhessegessük.....
nem csak aszfalton...... lett használva...
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Varázsló
«
Hozzászólás #23480 Dátum:
2010 Október 10, 22:43:46 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:21:40
felrobban a fejem attol h mindeki jobban tudja
nem vitázok ktm motorrol mert nem értek hozzá.......vagy amihez nem értek nem csináltam nem csinálok belöle általánosítást
én napi heti havi szinten szerelek be ilyen cuccokat csinálok ilyen kocsikat........tudom mivel mi a szopás..........söt saját kocsijaimba is van...nem mondanám ha nem igy lenne....
Most ez mit bizonyít, hogy szerelsz be ilyeneket? Milyen visszacsatolás jut el hozzád? Kinek rakod be? Mik az elvárásai? Milyen szintű az autó mire használják?
Egy sima pálya futóművet is 10-50 óránként fullra felújítanak, mert ha nem akkor az is elfossa magát. Az, hogy valami folyni kezd még nem biztos, hogy egyből azt is jelenti, hogy rossz volt végig. Ráadásul a hibát a környezetében kell vizsgálni, mert egyéb okozója is lehet.
Ezt a ta-technix futóművet valóban nem ismerem (de helyesen le tudom írni), azonban nem hiszem, hogy ők a megváltók, hogy 60 ezer forintból tudják azt, amit egy koni vagy Bilstein 1000 Euroból, egy H&R meg 700 euróból tud. És dicséri a beszerelő és forgalmazó? Ez kit lep meg?
Stuntmanus
VW 1302 S
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23479 Dátum:
2010 Október 10, 22:34:37 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:32:10
Biztos ültél ezt senki nem volnja kétségbe.....
Én mindennapokba ezekkel szopom ........csináltam konit is meg általad leirt szart is.............
te ragaszkodsz nézeteidhez nem baj...én ennyimhez.....
ugy láttam.........elbaszodni...... ilyet h béna rakta be aki nem látott ilyet toronycsapágyat forditva rakja össze....vagy ültetéshez nem veszi meg a menetes stab pálcát aztán csak csodákozik h valami eltört......
jééé fura......
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23478 Dátum:
2010 Október 10, 22:32:10 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:27:09
40 éves vagyok, járműgépész mérnök, hobbim az autó, eddig majdnem csak autós cégeknél dolgoztam, töbek között a BMW-nél és az akkori Subaru importőrnél... Szerinted nem tudom milyen a jó futómű?
Szerinted nem ültem jó futóművű autóban? Ne tedd magad nevetségessé.
Biztos ültél ezt senki nem volnja kétségbe.....
Én mindennapokba ezekkel szopom ........csináltam konit is meg általad leirt szart is.............
te ragaszkodsz nézeteidhez nem baj...én ennyimhez.....
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Varázsló
«
Hozzászólás #23477 Dátum:
2010 Október 10, 22:27:09 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:07:53
volt akármilyen mostani állitható futómü kocsidban???
nem
kiprobáltad ?
nem
többen is indulnak sima ta technix futómüvel rally sprinten(skoadához is van gátloja) és nagyon jó tapsztalottak bir!! nem billeg nem pattog el
közel 2 évig napi szinten mentem igy....soha nem voltam árokba nem patogtam .......és jot lehet kocsizni.........
szoval legenda
40 éves vagyok, járműgépész mérnök, hobbim az autó, eddig majdnem csak autós cégeknél dolgoztam, töbek között a BMW-nél és az akkori Subaru importőrnél... Szerinted nem tudom milyen a jó futómű?
Szerinted nem ültem jó futóművű autóban? Ne tedd magad nevetségessé.
Stuntmanus
VW 1302 S
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23476 Dátum:
2010 Október 10, 22:26:50 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:21:01
Nagyon sokat kísérleteztem különböző futóművekkel. A gagyesz gewindéknek az a bajuk, hogy rátesznek egy erős rugót, hogy ne cseszd oda az autót meg úgy tűnjön, hogy betonkemény és nagyon sportos, de sajnos egy ilyen rugóállandójú rugó csillapításághoz nagyon kemény gátló kell, azt meg nem tudnak csinálni. Amikor szétszedettem a taiwani gewindét, akkor a szerelő azt mondta, hogy úgy próbálták megfogni az egészet, hogy a befelé csillapítást is keményre tették, hogy ne is üljön be a rugó még nagyobb gödörbe sem, így nem ébred nagy erő, a kis erőt meg megfogja.
Aztán amikor felnyitottuk a kb 8000 km-t futott első gátlót azonnal égett szaga volt az olajnak, mert a kemény lemezelés nem tudta megfogni a baszott erős rugót, jól elmelegedett és szétfosta magát. A csillapító dugattyú egy öntött szar volt, a széle volt maróval megmunkálva, a lemezek meg egy sima öntött felületen feküdtek. Ez igazi gátlónál úgy van, hogy forgácsolt a dugattyú mindkét oldala vagy az egész csillapító dugattyú.
Pont úgy, ahogy a lámpákkal, ezzekkel is megfizettem a tanulópénzt, azóta hella (esetleg Valeo) lámpám van és normális lengéscsillapítóm (KONI, deCarbon, Boge, Sachs, Bilstein) van.
Apropó, ha valakinek kell, van 3B 3BG Passathoz Eibach ültetőrugóm, volt hozzá lengécsillapító is, de az is egy akkora határ szar volt, hogy kibasztam a picsába. Bilsteinekkel adtam el a jó ki Passatomat.
Úgyhogy engem ne akarjon senki meggyőzni ezekről a fospisztoly gewindékről, csak show autóba valók, a kávézó előtt tetszelegni.
Uff, én beszéltem.
holnap átjössz és adok kezedbe gewindét oda vissza csillapit nem csak befele.........
azt leirom h KONI és Mai akármilyen futómű közöttvan külö
m
n
bség
de ez h laptaogsz az árokba........stb......... ez a legenda........
max ha már 20X szétszabszta valaki kátyuba stb.. és elfosta magát........de koni is ugyan ugy elfingik ilyenkor...
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23475 Dátum:
2010 Október 10, 22:21:40 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Október 10, 22:17:08
ööööö azt gondoltam ennél személyeskedőbb a példád ,csak azért bátorkodtam ...... de kussolok ,mert nekem még csak nem is osztottak .......
felrobban a fejem attol h mindeki jobban tudja
nem vitázok ktm motorrol mert nem értek hozzá.......vagy amihez nem értek nem csináltam nem csinálok belöle általánosítást
én napi heti havi szinten szerelek be ilyen cuccokat csinálok ilyen kocsikat........tudom mivel mi a szopás..........söt saját kocsijaimba is van...nem mondanám ha nem igy lenne....
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Varázsló
«
Hozzászólás #23474 Dátum:
2010 Október 10, 22:21:01 »
Idézetet írta: Süni - 2010 Október 10, 22:07:01
A Bilstein nagy meglepetés volt számomra. Vastagszárút vettem a Sierrához. Mikor megérkezett, teljesen magamba zuhantam. Simán tudtam úgy mozgatni kiszerelt állapotban kézzel, mint az utolsó fos kínai utángyártott gátlót.
Aztán beszerelve meg nem értettem, hogy mégis mitől jó??!
Valamit tudnak ezek.
Nagyon sokat kísérleteztem különböző futóművekkel. A gagyesz gewindéknek az a bajuk, hogy rátesznek egy erős rugót, hogy ne cseszd oda az autót meg úgy tűnjön, hogy betonkemény és nagyon sportos, de sajnos egy ilyen rugóállandójú rugó csillapításághoz nagyon kemény gátló kell, azt meg nem tudnak csinálni. Amikor szétszedettem a taiwani gewindét, akkor a szerelő azt mondta, hogy úgy próbálták megfogni az egészet, hogy a befelé csillapítást is keményre tették, hogy ne is üljön be a rugó még nagyobb gödörbe sem, így nem ébred nagy erő, a kis erőt meg megfogja.
Aztán amikor felnyitottuk a kb 8000 km-t futott első gátlót azonnal égett szaga volt az olajnak, mert a kemény lemezelés nem tudta megfogni a baszott erős rugót, jól elmelegedett és szétfosta magát. A csillapító dugattyú egy öntött szar volt, a széle volt maróval megmunkálva, a lemezek meg egy sima öntött felületen feküdtek. Ez igazi gátlónál úgy van, hogy forgácsolt a dugattyú mindkét oldala vagy az egész csillapító dugattyú.
Pont úgy, ahogy a lámpákkal, ezzekkel is megfizettem a tanulópénzt, azóta hella (esetleg Valeo) lámpám van és normális lengéscsillapítóm (KONI, deCarbon, Boge, Sachs, Bilstein) van.
Apropó, ha valakinek kell, van 3B 3BG Passathoz Eibach ültetőrugóm, volt hozzá lengécsillapító is, de az is egy akkora határ szar volt, hogy kibasztam a picsába. Bilsteinekkel adtam el a jó ki Passatomat.
Úgyhogy engem ne akarjon senki meggyőzni ezekről a fospisztoly gewindékről, csak show autóba valók, a kávézó előtt tetszelegni.
Uff, én beszéltem.
Stuntmanus
VW 1302 S
BigBug
«
Hozzászólás #23473 Dátum:
2010 Október 10, 22:17:08 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:13:15
pedig tudnék példát
idén elég sok versenyt bonyolitottunk le és nagyobb igénybe vétel mellet is sok nem nagy nevű dolog is megállja helyét................
ööööö azt gondoltam ennél személyeskedőbb a példád ,csak azért bátorkodtam ...... de kussolok ,mert nekem még csak nem is osztottak .......
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23472 Dátum:
2010 Október 10, 22:13:15 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Október 10, 22:12:02
ebbe azért ennyire nem merültem volna bele a helyedben
pedig tudnék példát
idén elég sok versenyt bonyolitottunk le és nagyobb igénybe vétel mellet is sok nem nagy nevű dolog is megállja helyét................
WEBshop
www.retroautoklub.hu
BigBug
«
Hozzászólás #23471 Dátum:
2010 Október 10, 22:12:02 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:11:04
igen
mert sok pénzből is lehet szart csinálni.......nem csak nagy nevek és számok törvénye......ugye erre tudunk példát ........
ebbe azért ennyire nem merültem volna bele a helyedben
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23470 Dátum:
2010 Október 10, 22:11:04 »
Idézetet írta: BigBug - 2010 Október 10, 22:09:53
nem egy bolygón éltek az a baj
igen
mert sok pénzből is lehet szart csinálni.......nem csak nagy nevek és számok törvénye......ugye erre tudunk példát ........
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23469 Dátum:
2010 Október 10, 22:10:08 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 22:08:57
koni ujjak golfba fél év alatt folynak....és kw is......
nem egyet kellet vissza küldeni vagy megcsináltatni....
kárésziék meglepö modon és lindor is dicséri ta tehnix et......
eddig 2év napi használat mellet 1et kellet megcsináltatni valakinek.....
WEBshop
www.retroautoklub.hu
BigBug
«
Hozzászólás #23468 Dátum:
2010 Október 10, 22:09:53 »
nem egy bolygón éltek az a baj
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23467 Dátum:
2010 Október 10, 22:08:57 »
Idézetet írta: Süni - 2010 Október 10, 22:07:01
A Bilstein nagy meglepetés volt számomra. Vastagszárút vettem a Sierrához. Mikor megérkezett, teljesen magamba zuhantam. Simán tudtam úgy mozgatni kiszerelt állapotban kézzel, mint az utolsó fos kínai utángyártott gátlót.
Valamit tudnak ezek.
koni ujjak golfba fél év alatt folynak....és kw is......
nem egyet kellet vissza küldeni vagy megcsináltatni....
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23466 Dátum:
2010 Október 10, 22:07:53 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 22:02:28
Gyere el velem, megyünk egy hegyeset valami másodrangú úton. Megyek a fos, billegős opellel elöl és aztán amikor lemaradsz és bevárlak vagy kihúzlak az árokból akkor elbeszélgetünk a tuti RS kársztájling gewindéről.
Nekem volt autóban noname is, meg bilstein is. A bilstein rugó meg gátló 3 cm-rel volt alacsonyabb a kettes golfban, az olyan volt, mintha másik autóban ültem volna. A taiwani (addig amig nem fosta el magát) kemény volt mint a kő, pattogott, nem lehetett vele kanyarodni.
A kettő között van a H&R szettből a középső változat. De az legalább futómű.
Milyen hülye legendáról beszélsz? 800 EUR alatt nincs jó futómű, ezt vedd alapnak.
volt akármilyen mostani állitható futómü kocsidban???
nem
kiprobáltad ?
nem
többen is indulnak sima ta technix futómüvel rally sprinten(skoadához is van gátloja) és nagyon jó tapsztalottak bir!! nem billeg nem pattog el
közel 2 évig napi szinten mentem igy....soha nem voltam árokba nem patogtam .......és jot lehet kocsizni.........
szoval legenda
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Süni
«
Hozzászólás #23465 Dátum:
2010 Október 10, 22:07:01 »
Valamit tudnak ezek.
Varázsló
«
Hozzászólás #23464 Dátum:
2010 Október 10, 22:02:28 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 21:54:27
már megint hülye legenda..........
Gyere el velem, megyünk egy hegyeset valami másodrangú úton. Megyek a fos, billegős opellel elöl és aztán amikor lemaradsz és bevárlak vagy kihúzlak az árokból akkor elbeszélgetünk a tuti RS kársztájling gewindéről.
Nekem volt autóban noname is, meg bilstein is. A bilstein rugó meg gátló 3 cm-rel volt alacsonyabb a kettes golfban, az olyan volt, mintha másik autóban ültem volna. A taiwani (addig amig nem fosta el magát) kemény volt mint a kő, pattogott, nem lehetett vele kanyarodni.
A kettő között van a H&R szettből a középső változat. De az legalább futómű.
Milyen hülye legendáról beszélsz? 800 EUR alatt nincs jó futómű, ezt vedd alapnak.
Stuntmanus
VW 1302 S
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23463 Dátum:
2010 Október 10, 21:54:27 »
Idézetet írta: Stuntmanus - 2010 Október 10, 21:50:56
Meg kanyarodik és nem pattog le az útról.
már megint hülye legenda..........
WEBshop
www.retroautoklub.hu
Varázsló
«
Hozzászólás #23462 Dátum:
2010 Október 10, 21:50:56 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2010 Október 10, 18:17:21
milyen remek érzés, hogy nem baszod le a kartert minden kavicson..... :-))
Meg kanyarodik és nem pattog le az útról.
Stuntmanus
VW 1302 S
vwboxer
06 70 38 98 619
«
Hozzászólás #23461 Dátum:
2010 Október 10, 21:38:27 »
Idézetet írta: Süni - 2010 Október 10, 21:04:13
Szélesség?
ET?
tehermentesítő?
holnap meg nézem!
http://www.motorvalto.hu/
1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ
1994 VW T4
1989 GOLF 2 94000km.................................ELADÓ
BigBug
«
Hozzászólás #23460 Dátum:
2010 Október 10, 21:22:42 »
Idézetet írta: bitus76 - 2010 Október 10, 21:09:40
Rendben.
és
nagyonszépenköszönömszépen
bitus76
06 30 460 2831
«
Hozzászólás #23459 Dátum:
2010 Október 10, 21:09:40 »
Rendben.
Idézetet írta: BigBug - 2010 Október 10, 20:53:36
nekem kb hasonló mint ez csak a küllők olyan dundik nem laposak mint ezen
holnap fotózom
én kb hurkaküllősnek nevezném
VW 1200.1963.
Süni
«
Hozzászólás #23458 Dátum:
2010 Október 10, 21:04:13 »
Idézetet írta: vwboxer - 2010 Október 10, 20:58:11
2db 4x108 új alu felni 15-ös 15000Ft
Szélesség?
ET?
tehermentesítő?
vwboxer
06 70 38 98 619
«
Hozzászólás #23457 Dátum:
2010 Október 10, 20:58:11 »
2db 4x108 új alu felni 15-ös 15000Ft
[a csatolmányt egy admin törölte]
http://www.motorvalto.hu/
1971 VW 1302S
1988 VW T3 syncro...........+2db...................ELADÓ
1994 VW T4
1989 GOLF 2 94000km.................................ELADÓ
BigBug
«
Hozzászólás #23456 Dátum:
2010 Október 10, 20:53:36 »
Idézetet írta: bitus76 - 2010 Október 10, 20:48:20
Több millióért.
Mareszhoz mennem kell a héten.
Átviszem hozzá.
Neked milyen van?
Az ami hiányos?
nekem kb hasonló mint ez csak a küllők olyan dundik nem laposak mint ezen
holnap fotózom
én kb hurkaküllősnek nevezném
bitus76
06 30 460 2831
«
Hozzászólás #23455 Dátum:
2010 Október 10, 20:48:20 »
Több millióért.
Mareszhoz mennem kell a héten.
Átviszem hozzá.
Neked milyen van?
Az ami hiányos?
Idézetet írta: BigBug - 2010 Október 10, 20:42:08
nagyon kéne és köszönném nagyon !
mikor,hol,hogy,smiként,mennyiért ?
VW 1200.1963.
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #23454 Dátum:
2010 Október 10, 20:44:20 »
Idézetet írta: gyuri79 - 2010 Október 10, 20:39:02
Sirci 2 16V nyereg?
igen
WEBshop
www.retroautoklub.hu
BigBug
«
Hozzászólás #23453 Dátum:
2010 Október 10, 20:42:08 »
Idézetet írta: bitus76 - 2010 Október 10, 20:38:38
Akkó kő vagy nem kő?
Szívesen adom.
nagyon kéne és köszönném nagyon !
mikor,hol,hogy,smiként,mennyiért ?
gyuri79
«
Hozzászólás #23452 Dátum:
2010 Október 10, 20:39:02 »
Idézetet írta: Maresz - 2010 Október 10, 20:21:15
Ma szatyinak hála meg lett a gyári 256 os fékem az egyesre steinhoff furt tárcsával......
Sirci 2 16V nyereg?
Oldalak:
1
...
344
345
346
347
348
[
349
]