www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 07:36:08

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 659 660 661 662 663 [664] 665 666 667 668 669 ... 936
Nyomtatás
Szerző Téma: Öreg, vizes VW-k  (Megtekintve 6186887 alkalommal)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #10891 Dátum: 2008 április 14, 19:43:46 »

Azt mondta, valami menetes száron kell tekerni. Csak félállástól kezd fogni a fék, jól. Pumpálásra nem keményedik, nem folyik, jól fog, csak félúttól. :-(

fék pedálnál van vmi lehetöség erre ugy rémlik

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #10890 Dátum: 2008 április 14, 18:34:16 »

Azt mondta, valami menetes száron kell tekerni. Csak félállástól kezd fogni a fék, jól. Pumpálásra nem keményedik, nem folyik, jól fog, csak félúttól. :-(

önállitó

Nem elérhető BdE

« Hozzászólás #10889 Dátum: 2008 április 14, 18:26:36 »

csak nem lezúztad ?
nem nem dehogy is, csak össze vissza át van festve kb. ecsettel és nagyon elüt a többi idomtól...

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #10888 Dátum: 2008 április 14, 18:04:35 »

Bá, hol van az állítási lehetőség a féken? Ugye nem kell nagyon szétszedni?
önállitó

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #10887 Dátum: 2008 április 14, 18:00:29 »

Bá, hol van az állítási lehetőség a féken? Ugye nem kell nagyon szétszedni?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #10886 Dátum: 2008 április 14, 13:58:08 »

3-as gazdaknak egy esztetikus tyuning verda:
http://www.vwvortex.com/artman/publish/article_2252.shtml

oszt még aszonnya, hogy napi használatra milyen fasza.

"What was your objective with this car?
I wanted it to look good but still be a daily driver."

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10885 Dátum: 2008 április 14, 13:48:34 »

baromira tetszik
de valószínűleg a kertből nem tudnék kiállni vele és 300m-en belül defektet kapnék egy kátyúban
bár a nagyfalu második kerületében lakom

szval showcar kategória sztem a magyar viszonylatokat figyelembevéve
de ha arra gondolok hogy eljött volna a kincsemparkba a hétvégén az neki 1 milliós kiruccanás lett volna kb   Evil Evil

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10884 Dátum: 2008 április 14, 13:06:29 »

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10883 Dátum: 2008 április 14, 13:03:22 »

sokkal egyszerűbben is meg lehet oldalni. Ha veszel valahol egy szántót, már arra vásárolhatsz is mindent, céget is alapíthatsz... /...most egy picit lebutítva de kb. így néz ki/

hallottam milyen konnyen mennek a dolgok, de ceg az nem kell  Smiley azzal csak a havi macera van  Roll Eyes igaz ha tobb ember osszefog akkor megeri, de egyedul semmi ertelme
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10882 Dátum: 2008 április 14, 12:46:35 »

keresek '88-as G2-re motorháztetőt. Mindegy milyen színű csak ne legyen megnyomva megtörve elrohadva....

csak nem lezúztad ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BdE

« Hozzászólás #10881 Dátum: 2008 április 14, 12:27:26 »

keresek '88-as G2-re motorháztetőt. Mindegy milyen színű csak ne legyen megnyomva megtörve elrohadva....

Nem elérhető BdE

« Hozzászólás #10880 Dátum: 2008 április 14, 12:25:42 »

inkabb uj, mint regi, tudom a regi jobb, foleg egy 2-es  Smiley ha lenne egy 0km-es 2-es GTD, vagy GTI az lenne a legszebb, legjobb, de hat 2008-at irunk

nezegettem a szlovak arakat  Roll Eyes ez nagyon durva, hogy tobb mint 1millio Ft a kulonbseg a magyar es a szlovak ar kozott  Evil
es nem csak a GTI-nel, hanem egy 1.4-es fapad golf is itthon kb, 1,2-1,3-al tobb
szlovak leszek, ha ez igy megy tovabb  Grin szerzek egy szlovak tartozkodasit  Grin megeri
sokkal egyszerűbben is meg lehet oldalni. Ha veszel valahol egy szántót, már arra vásárolhatsz is mindent, céget is alapíthatsz... /...most egy picit lebutítva de kb. így néz ki/

Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #10879 Dátum: 2008 április 14, 12:24:24 »

Előre is kéne feszítőt vennem!
miért nem jutott eszembe rendeléskor Smiley

Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #10878 Dátum: 2008 április 14, 12:06:29 »

vAN MÉG VELE MELÓ RENDESEN!
nekem ma megjöttek az új lápáim is!
de egy időre abbamarad a költekezés!
vwakos, köszi a kédert, állat lett nagyon! :-))) Holnap tolok róla képeket.
Mellesleg összeállt a kocsi. Új futómű (még visszavan a futóműállítás és az új pirellik felpattintása), új belső, zene, komplett kábelköteg csere, centrálzár, elektromos ablak, riasztó (ablakokat felhúzza :-))), műszerfal, MFA, új tető, hangszigetelés, stb. Biztos kihagytam valamit. Kezd olyanná válni, mint amit elképzeltünk.
Most használjuk, ősszel belemegy a szervókormány, és ha a motorral netalántán lesz valami, az L-Jet.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #10877 Dátum: 2008 április 14, 05:33:29 »

Oda lakóval megyünk. Majd elgurulok Hozzád valamikor.

Gratula! akkor ezt már megnézhetjük legközelebb a Tököli bulin? ne Tökölj gyere vele... Wink
Rulezka
« Hozzászólás #10876 Dátum: 2008 április 13, 21:28:26 »

Mellesleg összeállt a kocsi. Új futómű (még visszavan a futóműállítás és az új pirellik felpattintása), új belső, zene, komplett kábelköteg csere, centrálzár, elektromos ablak, riasztó (ablakokat felhúzza :-))), műszerfal, MFA, új tető, hangszigetelés, stb. Biztos kihagytam valamit. Kezd olyanná válni, mint amit elképzeltünk.
Most használjuk, ősszel belemegy a szervókormány, és ha a motorral netalántán lesz valami, az L-Jet.
Gratula! akkor ezt már megnézhetjük legközelebb a Tököli bulin? ne Tökölj gyere vele... Wink
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #10875 Dátum: 2008 április 13, 19:41:35 »

Az nem tud ilyet. :-)

Tiszta totoja fiiiiiling Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #10874 Dátum: 2008 április 13, 19:39:51 »

Tiszta totoja fiiiiiling Smiley

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #10873 Dátum: 2008 április 13, 19:31:48 »

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10872 Dátum: 2008 április 13, 16:40:40 »

jaja a T5 elég szépséges, pláne a multivan, tesóméknak t4 multivanja se semmi,de a t5 előlről nekem elég amerikai furgon külsőt ad vissza, elég vagány lett!!
gondolom golfból nem akarsz visszafelé, régebbit venni? pedig lehet hogy minden alaktrész olcsóbb ahogy lépkedsz visszafelé g4, g3, g2

inkabb uj, mint regi, tudom a regi jobb, foleg egy 2-es  Smiley ha lenne egy 0km-es 2-es GTD, vagy GTI az lenne a legszebb, legjobb, de hat 2008-at irunk

nezegettem a szlovak arakat  Roll Eyes ez nagyon durva, hogy tobb mint 1millio Ft a kulonbseg a magyar es a szlovak ar kozott  Evil
es nem csak a GTI-nel, hanem egy 1.4-es fapad golf is itthon kb, 1,2-1,3-al tobb
szlovak leszek, ha ez igy megy tovabb  Grin szerzek egy szlovak tartozkodasit  Grin megeri
Rulezka
« Hozzászólás #10871 Dátum: 2008 április 12, 23:49:55 »

5-os nem tetszik, bele gagyi anyagokbol van, ja van egy kivetel, abba tudnek nagyon szerlmes lenni, ugy hivjak, hogy GTI, de az meg mocskosul draga
ma a porsce budaba vegugultem az osszes autot, es csak kettobe ereztem jol magam, az egyik ugye a GTI volt a masik meg az EOS
csak ez a mocsok EOS is draga, es kivulrol nem tetszik  Roll Eyes buzi egy izlesem van  Roll Eyes golf 6 bemutato osszel, magyarorszagon legjobb esetben jovo nyaron  Roll Eyes meg van 19.000km-em az osszeomlasig  Grin majd sokat nyuzom a cegest es akkor jatszva kitart
ja van meg 1 ami tetszik, a T5 multivan, de az aztan tenyleg nem emberi aru auto
jaja a T5 elég szépséges, pláne a multivan, tesóméknak t4 multivanja se semmi,de a t5 előlről nekem elég amerikai furgon külsőt ad vissza, elég vagány lett!!
gondolom golfból nem akarsz visszafelé, régebbit venni? pedig lehet hogy minden alaktrész olcsóbb ahogy lépkedsz visszafelé g4, g3, g2
Rulezka
« Hozzászólás #10870 Dátum: 2008 április 12, 23:47:22 »

katonai hangart kell raepiteni, mint mezogazdasagi tarolo  Grin megmondod, ott allnak a tarktorok, meg hat a vetomagnak is kell hely  Grin
papíron csirkeol néven fut amúgy, mert vannak csirkéink, japán pipik... vagy lehet hogy nyúlolként szerepel? na ezt nem tom, de 20 éve biztos nem volt benne állat  Grin
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10869 Dátum: 2008 április 12, 23:46:26 »

csak nem lesz egy újabb golfod? a múltkor már a legújabbakat nézegetted!

5-os nem tetszik, bele gagyi anyagokbol van, ja van egy kivetel, abba tudnek nagyon szerlmes lenni, ugy hivjak, hogy GTI, de az meg mocskosul draga
ma a porsce budaba vegugultem az osszes autot, es csak kettobe ereztem jol magam, az egyik ugye a GTI volt a masik meg az EOS
csak ez a mocsok EOS is draga, es kivulrol nem tetszik  Roll Eyes buzi egy izlesem van  Roll Eyes golf 6 bemutato osszel, magyarorszagon legjobb esetben jovo nyaron  Roll Eyes meg van 19.000km-em az osszeomlasig  Grin majd sokat nyuzom a cegest es akkor jatszva kitart
ja van meg 1 ami tetszik, a T5 multivan, de az aztan tenyleg nem emberi aru auto
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10868 Dátum: 2008 április 12, 23:41:02 »

erről beszélek!
itt akarják majd a terepet rendezni vmikor, valszeg a leendő északi összekötő mellett épülő másik dunahídról jövő forgalmat akarják majd erre hozni, k...ra hiányozna ide, így is sokan jönnek erre. és akkor majd talán lesz az utcába gáz+csatorna,meg járda és talán lesz 2 valóban 2 sávnak megfelelő úttest aszfalttal a jelenlegi folt hátán folt helyett. mivel a telkünk még osztott is, így az előttünk álló ház kapja majd a szmogot+zajt, minket meg mivel ő takar így mi megússzuk a dolgot Wink
mivel várhatóan ez az útépítés szerintem még legalább 10 év, szóval addig maradunk mezőgazdasági terület így lehet garázsunk akármekkora is Grin
ja és a felettünk lévő telek eeladó, ha megtudom dumálni a szomszédot hogy adja oda nekem akkor lehet építek sok garázst, direkt télire leállított, vagy oldtimer autóknak. szerintem lenne igény egy ilyen telekre ahol sok garázs, közös udvar, és a 4-5 bérlő akár garázsba akár a közös udvaron is szerelhetné a kocsiját. Wink és ráadásul a közvetlen szomszédomba lenne, szóval látnám is a gépeket naponta Wink

katonai hangart kell raepiteni, mint mezogazdasagi tarolo  Grin megmondod, ott allnak a tarktorok, meg hat a vetomagnak is kell hely  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #10867 Dátum: 2008 április 12, 23:36:32 »

a mezőgazdasági ingatlan ami zártkert vagy külterület az nem építmény adó kötelezett !
erről beszélek!
itt akarják majd a terepet rendezni vmikor, valszeg a leendő északi összekötő mellett épülő másik dunahídról jövő forgalmat akarják majd erre hozni, k...ra hiányozna ide, így is sokan jönnek erre. és akkor majd talán lesz az utcába gáz+csatorna,meg járda és talán lesz 2 valóban 2 sávnak megfelelő úttest aszfalttal a jelenlegi folt hátán folt helyett. mivel a telkünk még osztott is, így az előttünk álló ház kapja majd a szmogot+zajt, minket meg mivel ő takar így mi megússzuk a dolgot Wink
mivel várhatóan ez az útépítés szerintem még legalább 10 év, szóval addig maradunk mezőgazdasági terület így lehet garázsunk akármekkora is Grin
ja és a felettünk lévő telek eeladó, ha megtudom dumálni a szomszédot hogy adja oda nekem akkor lehet építek sok garázst, direkt télire leállított, vagy oldtimer autóknak. szerintem lenne igény egy ilyen telekre ahol sok garázs, közös udvar, és a 4-5 bérlő akár garázsba akár a közös udvaron is szerelhetné a kocsiját. Wink és ráadásul a közvetlen szomszédomba lenne, szóval látnám is a gépeket naponta Wink
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 12, 23:39:21 írta Rulezka »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10866 Dátum: 2008 április 12, 23:31:27 »

újra beírom,mert közben sokan írtatok hozzá:

ez nekünk nem garázs néven futó épületünk!
sufni álnéven fut... a kertbe meg ugye NEM jön be senki szimatolni, kutya nem engedné be 
amúgy a környékünkön minden ingatlan mezőgazdasági terület néven futó, mivel még nem minősítették át lakóingatlannak egyiket sem, így nekünk NEM lehet hivatalosan garázsunk bárhogy is alakítóm át ezt a sufnit! tehát NEM vallhatom be annak!
ja,meg mivel mezőgazdasági terület vagyunk, ezért nincs még mindig GÁZ és CSATORNA az utcánkba! na ezek után mondj aazt vki hogy sunyitok, vag yhogy nem vallok be valamit.. bevallanám,de papíron NEM lehet bevallanom semmit egy mezőgazdasági területen.. átminősítés nem várható, építkezni nem lehet, max a meglévő vikendház néven futó házunkat pucolhatjuk át, szépíthetjük,de a többi csirkeol, sufni stb NEM bevallandó épület
bevvalanám, hogy fizessek érte, de mivel óbudán mi a 19 század szintjén élünk,mert nem hoznak csatornát és gáz, ha fizetek akkor sem, így ninc smit bevallanom egy mezőgazdasági réten ,mezőn nemde?
ja szélessávú net és kábeltv is ezrt nem lehetséges!
ami lehetséges:
van vezetékes víz, villany és vezetékes teelfon!
net 1 féle képpen van: mobil szélessáv,mert meguntuk az analóg modemes módszert, adsl se lehetett mert digitális a központ,ezért adsl-t nem építenek ki nekem, csak ha másik 7 szomszédomat is meggyőzöm hogy fizessenek rá elő,mert akkro a digitális központba beraknának nekem egy 8as hubot.. na de még mit nem...

a mezőgazdasági ingatlan ami zártkert vagy külterület az nem építményadó kötelezett !
ami belterület az pedig önkolbászati hatáskör

Rulezka
« Hozzászólás #10865 Dátum: 2008 április 12, 23:28:40 »

meg aze, hogy muanyag pocsot el tudjanak adni 65000-ert !  Evil
csak nem lesz egy újabb golfod? a múltkor már a legújabbakat nézegetted!
Rulezka
« Hozzászólás #10864 Dátum: 2008 április 12, 23:27:01 »

újra beírom,mert közben sokan írtatok hozzá:

sufni álnéven fut... a kertbe meg ugye NEM jön be senki szimatolni, kutya nem engedné be 
amúgy a környékünkön minden ingatlan mezőgazdasági terület néven futó, mivel még nem minősítették át lakóingatlannak egyiket sem, így nekünk NEM lehet hivatalosan garázsunk bárhogy is alakítóm át ezt a sufnit! tehát NEM vallhatom be annak!
ja,meg mivel mezőgazdasági terület vagyunk, ezért nincs még mindig GÁZ és CSATORNA az utcánkba! na ezek után mondj aazt vki hogy sunyitok, vag yhogy nem vallok be valamit.. bevallanám,de papíron NEM lehet bevallanom semmit egy mezőgazdasági területen.. átminősítés nem várható, építkezni nem lehet, max a meglévő vikendház néven futó házunkat pucolhatjuk át, szépíthetjük,de a többi csirkeol, sufni stb NEM bevallandó épület
bevvalanám, hogy fizessek érte, de mivel óbudán mi a 19 század szintjén élünk,mert nem hoznak csatornát és gáz, ha fizetek akkor sem, így ninc smit bevallanom egy mezőgazdasági réten ,mezőn nemde?
ami lehetséges:
net 1 féle képpen van: mobil szélessáv,mert meguntuk az analóg modemes módszert, adsl se lehetett mert digitális a központ,ezért adsl-t nem építenek ki nekem, csak ha másik 7 szomszédomat is meggyőzöm hogy fizessenek rá elő,mert akkro a digitális központba beraknának nekem egy 8as hubot.. na de még mit nem...
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10863 Dátum: 2008 április 12, 23:26:31 »

az 5 év már nem 5 év hanem 6 csakszólok
2006 ban változtatták meg 6 ra

baz, ezeket a dolgokat mar kovetni sem lehet  Roll Eyes visszaadom az allampogarsagot es valtok egy masikat  Grin
ha a garazs adobol meg baj lesz, majd leulom
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10862 Dátum: 2008 április 12, 23:22:14 »

nem sunnyogassal indult a dolog! mentem adas vetelivel tul lappal, hogy itt a cim a helyrajzi, vesse ram az adot, de ha a buzi onkormanyzat erre azt mondja, hogy ebben az utcaban nincs ilyen helyrajzi???  Roll Eyes 5ev az elevules adonal???

az 5 év már nem 5 év hanem 6 csakszólok
2006 ban változtatták meg 6 ra

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10861 Dátum: 2008 április 12, 23:20:36 »

szeríntem budapesten mindenhol van építmény adó kb 10 éve
van aki bevallja van aki nem
van aki fizet van aki nem
lehet hogy én vagyok a láma aki azóta fizeti amióta bevallásra kötelznek
és lehet hogy az a láma aki nem vallotta be és nem is fizeti aztán majd egyszer egy nagyot csodálozik mikor kiviszik a számlát az elmúlt 10 évről

legyen jó annak aki sunnyog !

legyen úgy !

nem volt kedvem a fasztuggya hova járni 12e ft-ért mert feljelent az egyik jóindulatu szomszédom.  ezért inkább fizetem

nem sunnyogassal indult a dolog! mentem adas vetelivel tul lappal, hogy itt a cim a helyrajzi, vesse ram az adot, de ha a buzi onkormanyzat erre azt mondja, hogy ebben az utcaban nincs ilyen helyrajzi???  Roll Eyes 5ev az elevules adonal???
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10860 Dátum: 2008 április 12, 23:18:40 »

sufni álnéven fut... a kertbe meg ugye jön be senki szimatolni, kutya nem engedné be  Grin

ha nincs beton alapja és kevesebb mint 3 fala van kőből akkor nem építmény !

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10859 Dátum: 2008 április 12, 23:16:36 »

mer' így meg tudnak spórolni autónként 1€-t, azé'!

meg aze, hogy muanyag pocsot el tudjanak adni 65000-ert !  Evil
Rulezka
« Hozzászólás #10858 Dátum: 2008 április 12, 23:16:00 »

2 eve van a III-ban is van ingatlan ado a garazsra  Evil
figyelj mert a torveny vasszigora radcsap  Grin
amikor kijott a rendelet megkerdeztem, hogy mi a szitu, mondtam a nonek helyrajzi szamot, cimet, kozolte, hogy abban az utcaban nincs ilyen helyrajzi szam  Grin kozelte hogy az uj hazaknal nekik nagy a kavarodas, ennyibe maradtunk, most sunnyogok  Grin
miutan a garazst megb@sztak 10% illetekkel amikor megvettem, tolem ne akarjanak meg plusz penz!!
sufni álnéven fut... a kertbe meg ugye NEM jön be senki szimatolni, kutya nem engedné be  Grin
ami lehetséges:
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 12, 23:23:31 írta Rulezka »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #10857 Dátum: 2008 április 12, 23:09:20 »

amikor kijott a rendelet megkerdeztem, hogy mi a szitu, mondtam a nonek helyrajzi szamot, cimet, kozolte, hogy abban az utcaban nincs ilyen helyrajzi szam  Grin kozelte hogy az uj hazaknal nekik nagy a kavarodas, ennyibe maradtunk, most sunnyogok  Grin
miutan a garazst megb@sztak 10% illetekkel amikor megvettem, tolem ne akarjanak meg plusz penz!!

szeríntem budapesten mindenhol van építmény adó kb 10 éve
van aki bevallja van aki nem
van aki fizet van aki nem
lehet hogy én vagyok a láma aki azóta fizeti amióta bevallásra kötelznek
és lehet hogy az a láma aki nem vallotta be és nem is fizeti aztán majd egyszer egy nagyot csodálozik mikor kiviszik a számlát az elmúlt 10 évről

legyen jó annak aki sunnyog !

legyen úgy !

nem volt kedvem a fasztuggya hova járni 12e ft-ért mert feljelent az egyik jóindulatu szomszédom.  ezért inkább fizetem

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #10856 Dátum: 2008 április 12, 23:08:41 »

mi a szarert nem lehet rendes autokat gyartani???  Evil

mer' így meg tudnak spórolni autónként 1€-t, azé'!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10855 Dátum: 2008 április 12, 23:07:26 »

Persze,meg garázs is.

Grin
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10854 Dátum: 2008 április 12, 23:07:00 »

Van, de csak melóhelyen, bár túl sokat nem fogsz belőle látni mivel az emelő szerkezet egy formanyomott alu lapon van. Tipushibájuk az emelő szerkezet műanyag patentjeinek törése. Ezek nem kaphatóak külön, csak komplett egységként (65e), vagy javítókészletként (18e).

ebbol tenyleg uj auto lesz  Roll Eyes 90.000-es szervizt sincs kedvem megcsinaltatni  Grin
ez az muanyag patent reccsenes igy kezdodok, hogy az ablak a vegefele nehezebben megy fel?
mi a szarert nem lehet rendes autokat gyartani???  Evil
Süni
« Hozzászólás #10853 Dátum: 2008 április 12, 23:01:25 »

Suni, nincs veletlenul 4-es golf elso ajto robbantott abrad? tetves ablak az utolso 5 centin nyogve megy fel, nem akarom megvarni hogy beszarjon  Smiley szet kellene szedni  Smiley
Van, de csak melóhelyen, bár túl sokat nem fogsz belőle látni mivel az emelő szerkezet egy formanyomott alu lapon van. Tipushibájuk az emelő szerkezet műanyag patentjeinek törése. Ezek nem kaphatóak külön, csak komplett egységként (65e), vagy javítókészletként (18e).
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #10852 Dátum: 2008 április 12, 23:00:01 »

nálunk 3.kerületben még nincs ingatlanadó.
Amúgy ha a garázsnak nincs ajtaja, lásd: felméréskor NEM rendelkezik ajtóval,akkor az egy nyitott tároló/akár terasz, tornác is lehet akármekkora is az épület.. akkor utána NEM kell fizetni!
nekünk ez jelenleg egy sima épitmény, még garázsnak nem fogható fel. amúgy meg nem tom, hogy kimennének-e házhoz 1esével minden igatlanhoz? mert ezt kétlem

Oldalak: 1 ... 659 660 661 662 663 [664] 665 666 667 668 669 ... 936
Nyomtatás

Ugrás: