www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 09:23:39

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 634 635 636 637 638 [639] 640 641 642 643 644 ... 936
Nyomtatás
Szerző Téma: Öreg, vizes VW-k  (Megtekintve 6177357 alkalommal)
Nem elérhető Sanyi00

« Hozzászólás #11891 Dátum: 2008 Június 10, 09:20:55 »

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy nem érdekel-e esetleg valakit a 81-es Golf I GTI-m. A kasztnija teljesen jó állapotú, a motor is, viszont annyi a probléma, hogy a motor jelenleg nincs benne a motortérben. Apróbb javítani valók vannak az autóval, de ezeket leírom szívesen, ha érdekel valakit. Olcsón, 150.000 Ft-ért megválnék tőle. Ha valakit érdekel, akkor írjon.

Képeket itt találtok: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=4857

Üdv.: Sanyi00
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #11890 Dátum: 2008 Június 09, 18:33:16 »

Tényleg Maresz,ti tökölön kint aludtatok?
mi otthon

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #11889 Dátum: 2008 Június 09, 18:24:37 »

Dehogynem,soros 3hengeres kétütemű Smiley
Tudtamén. Valamelyik 60-valahányas autó motorban olvastam róla...

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #11888 Dátum: 2008 Június 09, 18:13:32 »

Ja de miért van benne 3 trafó? Csak nem 3 hengeres és mint a trabantnál/jawanal minen hengerhez van egy és nincs elosztó?
Dehogynem,soros 3hengeres kétütemű Smiley

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #11887 Dátum: 2008 Június 09, 17:52:59 »

<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
ez azert eleg szepseges vizes cabriolet  Smiley
Ja de miért van benne 3 trafó? Csak nem 3 hengeres és mint a trabantnál/jawanal minen hengerhez van egy és nincs elosztó?

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #11886 Dátum: 2008 Június 09, 17:22:19 »

megindult lefele az ara:

csak aztan nehogy 300-nal kosson ki, es valaki megvegye es szetcsapja 3 ev alatt  Roll Eyes
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #11885 Dátum: 2008 Június 09, 17:18:41 »

meg 1 csudaszep audi:
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #11884 Dátum: 2008 Június 09, 17:17:32 »

ez azert eleg szepseges vizes cabriolet  Smiley
Rulezka
« Hozzászólás #11883 Dátum: 2008 Június 09, 07:46:18 »

Figyelj Rulezka!
Szemben pisálsz az orkánnal. Ők nem fognak megváltozni, mindig is lesznek érveik, neked (és nekem) meg az a legjobb, ha el sem megyünk ilyen helyre, nem hogy ott aludni. Ki kell menni, végignézni az autókat, beszélni pár baráttal és szépen haza. Ennyi.
15 éve ezt csinálom. Nekem is van véleményem az ittasan "bulizókról", de magtartom magamnak.
köszi
sajnos most már mi is így látjuk! Wink
Nem elérhető levi96

« Hozzászólás #11882 Dátum: 2008 Június 09, 00:32:55 »

Üdv!

Nem is fikázás volt.... inkább ömlesztett ,elég jól kiszinezett marhaság...
Először gondoltam beregelek és válaszolok...de akinek annyi vér nincs a pucájában,hogy odajöjjön és annyit mondjon legalább,hogy húzd meg a gyikom, ehelyett levelet ir a szervezőknek másnap...na...olyannak nem válaszolok inkább...
Kár,hogy nem járt bogaras találkozón,amikor azok még találkozók voltak... igaz,sem az autók,sem a gazdik nem voltak még veteránok,egy-két kivételtől eltekintve.... na, akkor volt buli,meg orditozás..akit zavart,az meg szólt ,vagy nem oda verte a sátrat eccerűen...
Hiába...változnak az idők...puhulnak az emberek:)
Bunkó vagyok és egyszerű... mivel senki nem reklamált,hogy vegyek vissza a jókedvemből és a röhögésből,nem érzem úgy ,hogy bárkinek is elnézést kéne kérnie a nevemben,mert jól éreztem magam a lángcsibésszel(vagykivel)

Na mindegy....

Nem elérhető levi96

« Hozzászólás #11881 Dátum: 2008 Június 09, 00:29:06 »

Csatlakozom! És utólagos engedelmével/Holnap megmondom neki... Smiley/ Egy jóbarátom véleményét is bemásolom...
De TÉNYLEG nem jött oda senki h halkabban...
gyuri79
« Hozzászólás #11880 Dátum: 2008 Június 08, 22:30:26 »

Nem akartam beleszólni ebbe az eszmecserébe(vitába?) de lenne pár észrevételem:
-58 éves fejjel még mindig sok örömöt találok a kempingezésben,igy a reptéren is felvertem a sátram! Grin
-A sátrazás+autos találkozó az egy teljesen speciális felállás,de itt is az volt a cél,hogy mindenki jól éreezze magát(éjjel-nappal)
-Ilyen alkalmakkor mindig benne van a pakliban,hogy a szomszéd hangosabb lesz nálad.(nem hagy aludni),de az volt az alapvetö célja,hogy jól érezze magát!!
-Ha a helyszinen nem sikerült a problémát kezelni,akkor utolag nem etikus igy nyilvánosságra hozni,ugy meg pláne nem,hogy ezután a szenvedö alany soha nem megy bogaras ottalvós találkozóra.
-Éjszakáztam én már ugy Kempingben,hogy hajnali 2-kor a sátram mellett volt a reggeli Ralyautos futam komplett mezönyének a gépátvétele,de kezeltem a problémát!!
Persze ugy álltam a dologhoz,hogy ha most nem sikerült aludni,alszom majd holnap!,de az volt az alapelvem,hogy nem hagyom elrontani a nyaralásom.
Biztos,hogy nem jó példát irok,de az a véleményem,hogy aki sátrazni megy(akár egy éjszakára is) az bele kell hogy kalkulálja a hangoskodó szomszédokat is.
Ezen nem kell megsértödni,utólag felroni másnak hibaként,ugy meg pláne nem,hogy az alkoholfogyasztás mértékét is firtassuk.
Nem a bölcset akarom itt elöadni,de nem tudom elképzelni,hogy 20-30 évvel ezelött egy ilyen szituáció miatt pakolok éjjel,oszt tüz haza.
Arra viszont sok példa volt,hogy odamentem a bulizó bandához,és mire észbekaptam,már reggel volt,és együtt buliztunk.
Nem kellet alkohol sem,és mégis "jó volt a buli"!
Végül talán még annyit,hogy 20 méteres körzeten belül történtek az emlitett események,abban a körzetben állt az én sátram is,ahol kiváloan tudtam aludni,mert ugy döntöttem,hogy alszom.
Abszolút korrekt...és jogos Wink Smiley
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #11879 Dátum: 2008 Június 08, 22:06:33 »

Nem akartam beleszólni ebbe az eszmecserébe(vitába?) de lenne pár észrevételem:
-58 éves fejjel még mindig sok örömöt találok a kempingezésben,igy a reptéren is felvertem a sátram! Grin
-A sátrazás+autos találkozó az egy teljesen speciális felállás,de itt is az volt a cél,hogy mindenki jól éreezze magát(éjjel-nappal)
-Ilyen alkalmakkor mindig benne van a pakliban,hogy a szomszéd hangosabb lesz nálad.(nem hagy aludni),de az volt az alapvetö célja,hogy jól érezze magát!!
-Ha a helyszinen nem sikerült a problémát kezelni,akkor utolag nem etikus igy nyilvánosságra hozni,ugy meg pláne nem,hogy ezután a szenvedö alany soha nem megy bogaras ottalvós találkozóra.
-Éjszakáztam én már ugy Kempingben,hogy hajnali 2-kor a sátram mellett volt a reggeli Ralyautos futam komplett mezönyének a gépátvétele,de kezeltem a problémát!!
Persze ugy álltam a dologhoz,hogy ha most nem sikerült aludni,alszom majd holnap!,de az volt az alapelvem,hogy nem hagyom elrontani a nyaralásom.
Biztos,hogy nem jó példát irok,de az a véleményem,hogy aki sátrazni megy(akár egy éjszakára is) az bele kell hogy kalkulálja a hangoskodó szomszédokat is.
Ezen nem kell megsértödni,utólag felroni másnak hibaként,ugy meg pláne nem,hogy az alkoholfogyasztás mértékét is firtassuk.
Nem a bölcset akarom itt elöadni,de nem tudom elképzelni,hogy 20-30 évvel ezelött egy ilyen szituáció miatt pakolok éjjel,oszt tüz haza.
Arra viszont sok példa volt,hogy odamentem a bulizó bandához,és mire észbekaptam,már reggel volt,és együtt buliztunk.
Nem kellet alkohol sem,és mégis "jó volt a buli"!
Végül talán még annyit,hogy 20 méteres körzeten belül történtek az emlitett események,abban a körzetben állt az én sátram is,ahol kiváloan tudtam aludni,mert ugy döntöttem,hogy alszom.

Tóth Zoltán
gyuri79
« Hozzászólás #11878 Dátum: 2008 Június 08, 22:06:17 »

legyen már béke!! Grin
gyomán én is elbasztam budi mellé sátraztam soha többé! Grin
Tényleg Maresz,ti tökölön kint aludtatok?
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #11877 Dátum: 2008 Június 08, 21:58:40 »

jó kis csendes helynek tűnt mi  Grin Grin Grin Grin Grin
reggel 5-8 ig volt csak akció   Grin Grin Grin Grin Grin
Grin

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11876 Dátum: 2008 Június 08, 21:57:46 »

legyen már béke!! Grin
jó kis csendes helynek tűnt mi  Grin Grin Grin Grin Grin
reggel 5-8 ig volt csak akció   Grin Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #11875 Dátum: 2008 Június 08, 21:55:26 »

legyen már béke!! Grin

WEBshop
www.retroautoklub.hu
gyuri79
« Hozzászólás #11874 Dátum: 2008 Június 08, 21:51:52 »

sziasztok
érdekes a megközelítésetek!
elárulok pár dolgot:
a bejáratnál kapott papírkán szerepelt ez a modnat:
-mindenkit megkérünk az emberi viselkedési módok betartására vag yvaklami hasonló volt a szöveg
-más autós találkozókon jártam, nem 1x aludtam ott és sose volt hasonló szitu
-ha ismernél tudnád hogy nem fogyazstok alkohol, a Tököli bulin este 8 körül az 5dl-es Gösseremből kb 3 dl ittam meg, a maradékot ott hagytam, nem esett jól és mint mondtam alapvetően még szilvesztert is kibírom alkohol nélkül, lásd: idén még nm ittam ezen az alkalmon kívül semmiféel alkoholt tartalmazó italt, még sört sem
na este 8tól a 3dl sör éjjel 1:20-ig hidd el totálisan "elmúlt"
-mellesleg elitélem azokat akik ital fogyazstása után kocsiba ülnek..
szóval a legjobb védekezésnek nem az egymás támadását ajánlanám! mert nem ez a megoldás!

-azon az estén hallottam mikor más Bogaras/népautós odament társaságotokhoz szólni, hog ykérlek kicsit halkabban... és mivel ismerem az ilyen szituáciokat, gondoltam, ha nem szólunk hamarabb sikerül lecsillapodni.. tudod annak ellenére hogy évek óta nem iszom, ismerem az emberek reakcióját ital fogyasztása után, nem szent vagyok, csak ahhoz hogy jól érezzem magam, nekem nincs szükségem italra.. Wink

béke
bye
Üdv!
-Betartottuk az emberi viselkedés szabályait,ha valaki odajött volna hozzánk szólni,azt megértettük volna,mellesleg ha nem tartottuk volna be,azt hamarabb megérezted volna.
-Más bogaras többnapos talin csak suttognak vagy mi??????El tudom pl.képzelni bár nem voltam még,hogy Woodstock-on mekkora buli van Tökölhöz képest...
-Minket a legkevésbé se izgat(ott)hogy Te iszol-e alkoholt,illetve meg se kérdőjeleztük,hogy józanul ülsz a volán mögé...
-Mellesleg mi is elítéljük a piás vezetést.
-Nem támadott senki senkit,semmivel.
-Valamit rosszul hallottál,mert hozzánk ugyan senki nem jött oda szólni ezügyben,maximum azért hogy egyen v igyon valamit vagy hogy jól érezze magát.
-"ahhoz hogy jól érezzem magam, nekem nincs szükségem italra..."
Nekünk sem...

Részemről téma lezárva,mert sose érne véget,és egy kicsit idegesít,hogy még én érezzem kellemetlenül magam mert bulizni mertem egy többszáz hektáros reptéren,egy 2 napos találkozón,miután kifizettem a belépőt.

peace
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #11873 Dátum: 2008 Június 08, 21:50:21 »

az a legjobb, ha el sem megyünk ilyen helyre, nem hogy ott aludni

nnnnnnnnnnnna.

(márminthogy naugye)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #11872 Dátum: 2008 Június 08, 21:44:00 »

Lassan kezd kialakulni, melyik találkozó milyen "réteget" vonz. Ez talán letisztítja a képet, és kevésbé kell számítani ilyen "meglepetésekre". Mindezek mellett a rendezők összeállíthatnának valamiféle házirendet az egyes találkozókról, hogy kiderüljön, mi vár a résztvevőkre. Éjjel egy után én sem lelkesedem ha nagyon zajlik az élet. Ennek ellenére szívesen járnék több napos találkozókra.

Figyelj Rulezka!
Szemben pisálsz az orkánnal. Ők nem fognak megváltozni, mindig is lesznek érveik, neked (és nekem) meg az a legjobb, ha el sem megyünk ilyen helyre, nem hogy ott aludni. Ki kell menni, végignézni az autókat, beszélni pár baráttal és szépen haza. Ennyi.
15 éve ezt csinálom. Nekem is van véleményem az ittasan "bulizókról", de magtartom magamnak.
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #11871 Dátum: 2008 Június 08, 21:25:51 »

Figyelj Rulezka!
ott a pont
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #11870 Dátum: 2008 Június 08, 21:24:01 »

sziasztok
elárulok pár dolgot:
-mindenkit megkérünk az emberi viselkedési módok betartására vag yvaklami hasonló volt a szöveg
-ha ismernél tudnád hogy nem fogyazstok alkohol, a Tököli bulin este 8 körül az 5dl-es Gösseremből kb 3 dl ittam meg, a maradékot ott hagytam, nem esett jól és mint mondtam alapvetően még szilvesztert is kibírom alkohol nélkül, lásd: idén még nm ittam ezen az alkalmon kívül semmiféel alkoholt tartalmazó italt, még sört sem
szóval a legjobb védekezésnek nem az egymás támadását ajánlanám! mert nem ez a megoldás!

-azon az estén hallottam mikor más Bogaras/népautós odament társaságotokhoz szólni, hog ykérlek kicsit halkabban... és mivel ismerem az ilyen szituáciokat, gondoltam, ha nem szólunk hamarabb sikerül lecsillapodni.. tudod annak ellenére hogy évek óta nem iszom, ismerem az emberek reakcióját ital fogyasztása után, nem szent vagyok, csak ahhoz hogy jól érezzem magam, nekem nincs szükségem italra.. Wink

béke
bye

Figyelj Rulezka!

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #11869 Dátum: 2008 Június 08, 21:23:19 »

Akármilyen találkozóra mész megvan az a réteg aki ezt csinálja!! Egyrészt erre lehet számítani mikor ott alszol, másrészt meg, meg kell nézni ki mellé sátrazol, vagy elmenni a kemping másik végébe.....tököl elég nagy terület azért Smiley.  Mondjuk osztrák bogaras talikon ez nem jellemző ők délbe leülnek egy székre tolják a sört és kifekszenek Smiley
Rulezka
« Hozzászólás #11868 Dátum: 2008 Június 08, 21:13:11 »

Azé szólhattál volna... Sajna voltunk annyira józanok h észrevesszük ha egy öreg megfáradt ,másnap hajnalban kelő szegény elfásult ember odajön h csendesebben vígadjanak emberek! már a sokadik kétnapost nyomjuk és sajna mi sem egy igénytelen puszta közepén képzeltük el a hétvégénket ahol no fürdés,no fürdőzés,no víz stb körülmények vannak, gazdagon kakával és szunyogokkal megfűszerezve ,de ha már így alakult a jég hátán is jót bulizunk:)
Szóval sajnálom de néma gyereknek az annya se...
Szegény Gyuri a legfiatalabb és legcsendesebb köztünk.
A full hangot kétlem mert 1 leszívja az akksit
2 ledönti a sátrat...
de ha szóltál volna...
a motor bőgetést én is tagadom azok nem mi voltunk.
a Soma barátunk 40 és 34 vagyok és a többiek sem 18 éves vizsgaszökevények...
ha meg nem volt matracod és amúgy sem bírtál aludni akkor meg nem kéne ránk fognod h hazamentél a puha ágyikóba... mi is vágytunk rá de addigra ittunk már eleget ahhoz h ne üljünk autóba.Hoppá! Te vezettél! Akkor te szín józan voltál? Akkor vszt ELNÉZÉST kérünk! Ne haragudj! De tényleg szólhattál volna... a kempingekben is szoktunk bulizi és ha szól valaki főleg márkatárs a legkevesebb h meghallgatjuk. Júli 5.én megyünk agárdra hétvégére gyere nyugodtan! Hidd el jó lesz! Csóri bogarasokat meg ne szídd mert mi voltunk és nem ők a hangosak. Tehát nyugodtan mehetsz még kétnapos bogár talira.
Üdvw és nó hari!

sziasztok
elárulok pár dolgot:

béke
bye
Nem elérhető RDani

« Hozzászólás #11867 Dátum: 2008 Június 08, 16:10:25 »

na golfomra (zöldre vetem egy faldachot!)
csak rá probáltam még fény elött bevágodik!

Vagány! Smiley Remekül lehet vele barnulni.

VW Golf II '85 1.9 TDI
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #11866 Dátum: 2008 Június 08, 16:02:13 »

ez mibe vót eredetileg ?
naommenő !
na az titok!
az ára nem 45e

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11865 Dátum: 2008 Június 08, 15:18:02 »

<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>

ez mibe vót eredetileg ?
naommenő !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #11864 Dátum: 2008 Június 08, 15:01:20 »

mennymá' gecc!
ez állat! :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #11863 Dátum: 2008 Június 08, 14:55:36 »

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető levi96

« Hozzászólás #11862 Dátum: 2008 Június 08, 01:06:52 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Kezdő !

Grin Grin Grin Grin Grin

Szerinted én miért nem aludtam kint ?  Cool

Kezfogas
Nem elérhető levi96

« Hozzászólás #11861 Dátum: 2008 Június 08, 01:03:35 »

"Ezt már a találkozó szervezőivel első körben leleveleztem, neked csak azért írom le, hogy máskor kérlek gondoljatok arra is, aki tegyük fel a mellettetek lévő sátorban alszik/aludna...
Én akkor és ott azt éreztem, hogy körülöttem vagy épp vizsgaidőszakból iszakadt vagy épp 18 éves, milyen király ha berugunk hangulatú emberek vannak és minek szóljak nekik, hogy zavar az amit csinálnak, ha egyszerűen hallva hogy mások is szóltak mégse tesznek semmit, így inkább elhagytuk a süllyedő hajót
máap már nem volt kedvünk visszamenni..."
Árulkodós Júdás!! És senki sem szólt... mit hallhattál?
Nem elérhető levi96

« Hozzászólás #11860 Dátum: 2008 Június 08, 01:01:15 »

szia
na erre elfelejtettem válaszolni! de íme, lehet megdöbbentő lesz:
Mi is hátul voltunk épp a tűzhuligán és mellettetek lévő sátorba voltunk!
Mi a koncerteket a sok szúnyog miatt a sátorból hallgattuk végig... majd gondoltuk aludni térünk.. azaz tértünk volna,de sajnos mellettünk volt egy társaság akik az hagyján, hogy tűzhuligánkodtak, sütögettek és egy pavilonjukon égett valami ledes lámpa de a negatívumok:
éjjel sajnos nem lehett tőlük aludni,mert éjféltől fullhangerőn nyomták a hireket egyikük autójából, majd hajnali 1kor fazékkal próbálták rögzíteni az időközben kilazult sátruk tartóit, persze éjféltől folymatosan szólt a zene, ordíbálás és az élet hatalmas kifejező értelmezései, miszerint 1x ki lehet bírni ha nem alszunk, 1 évebn 1x meg hogy amúgy azért lehet itt bármit csinálni, ordíbálni, motorbőgetni mert több km-en belül nincsenek "mellettünk" emberek, majd mások sátra előtt elrohangálás "Bogarasok ne aludjatok" felkiáltással.. majd hajnali 1 körül ordítozás hogy ki enne paprikáskrumplit vagy valami hasonlót... végülis mi ekkor kb 2 órája próbáltunk volna elalduni, de vagy ordításra vagy bömbölő motorhagra ébredtem, vagy arra hogy valaki szól a díszes társaságnak hogy légyszíves ne ordíbáljatok stb...
Ezekután 1:25 körül kijöttem a sátorból és mivel hallva hogy semmi se teszi lehetővé hogy a hangerő csökkenjen ezért odaálltam a cabrioval és az egész sátrat úgy ahogy volt beleraktam hálózsákostúl stb.. és a szervezők segítségével elhagytuk a Tököli repteret

Többet NEM megyünk többnapos Bogaras találkozóra!

Persze te biztos másként látod a dolgokat, más érzés lehet a társaság másik oldalán állni,de még sose jártam így egyetlen r4-es, Minis vagy bármi más autós találkozó kapcsán!
Ezt már a találkozó szervezőivel első körben leleveleztem, neked csak azért írom le, hogy máskor kérlek gondoljatok arra is, aki tegyük fel a mellettetek lévő sátorban alszik/aludna...
Én akkor és ott azt éreztem, hogy körülöttem vagy épp vizsgaidőszakból iszakadt vagy épp 18 éves, milyen király ha berugunk hangulatú emberek vannak és minek szóljak nekik, hogy zavar az amit csinálnak, ha egyszerűen hallva hogy mások is szóltak mégse tesznek semmit, így inkább elhagytuk a süllyedő hajót
máap már nem volt kedvünk visszamenni...

Neveket nem írok, szerintem már te leírtad meg hallottam eleget egymás megszólitását stb...
jó7végét!

Azé szólhattál volna... Sajna voltunk annyira józanok h észrevesszük ha egy öreg megfáradt ,másnap hajnalban kelő szegény elfásult ember odajön h csendesebben vígadjanak emberek! már a sokadik kétnapost nyomjuk és sajna mi sem egy igénytelen puszta közepén képzeltük el a hétvégénket ahol no fürdés,no fürdőzés,no víz stb körülmények vannak, gazdagon kakával és szunyogokkal megfűszerezve ,de ha már így alakult a jég hátán is jót bulizunk:)
Szóval sajnálom de néma gyereknek az annya se...
Szegény Gyuri a legfiatalabb és legcsendesebb köztünk.
A full hangot kétlem mert 1 leszívja az akksit
2 ledönti a sátrat...
de ha szóltál volna...
a motor bőgetést én is tagadom azok nem mi voltunk.
a Soma barátunk 40 és 34 vagyok és a többiek sem 18 éves vizsgaszökevények...
ha meg nem volt matracod és amúgy sem bírtál aludni akkor meg nem kéne ránk fognod h hazamentél a puha ágyikóba... mi is vágytunk rá de addigra ittunk már eleget ahhoz h ne üljünk autóba.Hoppá! Te vezettél! Akkor te szín józan voltál? Akkor vszt ELNÉZÉST kérünk! Ne haragudj! De tényleg szólhattál volna... a kempingekben is szoktunk bulizi és ha szól valaki főleg márkatárs a legkevesebb h meghallgatjuk. Júli 5.én megyünk agárdra hétvégére gyere nyugodtan! Hidd el jó lesz! Csóri bogarasokat meg ne szídd mert mi voltunk és nem ők a hangosak. Tehát nyugodtan mehetsz még kétnapos bogár talira.
Üdvw és nó hari!
Nem elérhető levi96

« Hozzászólás #11859 Dátum: 2008 Június 08, 00:29:05 »

EPT-vel kezdődik a rendszámod? vagy valami ilyesmi? mert szrintem, te jártál előtte a Budafokin tegnap délután, aztán el is kanyarodtál a dugó miatt...
Hali! Te asszem Gergő barátunk kettesét láttad...

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11858 Dátum: 2008 Június 07, 17:09:49 »

Akkor igy jártam.
De gyanitom,nem vesztettem sokat!?
semmi csúnyaság vagy vita vagy komoly veszekedés nem volt csak hujeséget írt ennyi
aztán átgondolta megbánta és kiregelt vagy törölte a beírásait vagy valami ilyesmi nemtom
én azt hittem először hogy egy éber admin de nem szót azóta egyik sem hogy ejnyebejnye így jár aki hujeséget ír

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #11857 Dátum: 2008 Június 07, 16:47:23 »

nem tudod visszaolvasni mert kitörölt minden beírását
vagy kiregelt vagy valami ilyesmi
Akkor igy jártam.
De gyanitom,nem vesztettem sokat!?

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11856 Dátum: 2008 Június 07, 16:44:45 »

Megáll az eszem!!
Igyekszem mindig visszaolvasni,de most kimaradt valami,és csak nézek,hogy mi van???
nem tudod visszaolvasni mert kitörölt minden beírását
vagy kiregelt vagy valami ilyesmi

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #11855 Dátum: 2008 Június 07, 16:19:07 »

a fórum kimondatlan vagyis kimondott de leíratlan szbályzatával ellentétes volt kissé
egy személyről szólt aki számokat vés ideoda hogy problémákat oldjon meg ezzel
és ráadásul mégcsak nem is igaz
Megáll az eszem!!
Igyekszem mindig visszaolvasni,de most kimaradt valami,és csak nézek,hogy mi van???

Tóth Zoltán
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #11854 Dátum: 2008 Június 07, 16:11:32 »

kb mintha azt javasolnám a Pbának hogy ha lopott alkatrész kell akkor keressen téged

ezt én tudom magamtól is, nem kérdezlek meg téged  Evil

(természetesen ez nem így van, csak vicc volt)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11853 Dátum: 2008 Június 07, 15:32:37 »

Én is tudni szeretném !
kb mintha azt javasolnám a Pbának hogy ha lopott alkatrész kell akkor keressen téged

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #11852 Dátum: 2008 Június 07, 15:31:55 »

az milyen volt?
naaaa, léciléciléci!!
a fórum kimondatlan vagyis kimondott de leíratlan szbályzatával ellentétes volt kissé
egy személyről szólt aki számokat vés ideoda hogy problémákat oldjon meg ezzel
és ráadásul mégcsak nem is igaz

Oldalak: 1 ... 634 635 636 637 638 [639] 640 641 642 643 644 ... 936
Nyomtatás

Ugrás: