www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 02:04:18

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 512 513 514 515 516 [517] 518 519 520 521 522 ... 936
Nyomtatás
Szerző Téma: Öreg, vizes VW-k  (Megtekintve 6203471 alkalommal)
Rulezka
« Hozzászólás #16771 Dátum: 2009 Május 28, 13:58:59 »

Van olyan légúti megbetegedés, aminek a klíma száraz (és néha hideg) levegője nem tesz jót.

Van olyan légúti megbetegedés, aminek a futás sem tesz jót.

De valóban, a klíma nem egy egészséges dolog.
ezek részben igaz állítások,de a gumicsizma se szép,de praktikus viselet ha vízbe lépsz! Grin
a klima is így van, van mikor jó, van mikor nem....
képzeld el mikor bp-en araszolgatsz augusztusban úgy 50fokos hőségben az aszfaltdzsungelben.... az ablak kinyitása nem mindig gyógyír erre...  Undecided
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #16770 Dátum: 2009 Május 28, 13:52:33 »

Nem az a baj, ha büdös a klima, hanem azok a baktériumok, amiknek kifejezetten táptalaja a klima. Nem kivánok vitatkozni ezzel, akinek kell klima a kocsiba az használja, akinek nem az ne. De azt azért el kell neked is ismernek, hogy létezik olyan léguti megbetegedés, ami pontosan a klimának köszönhető. A nem jól karbantartott klimának. és azért egy 10 évig nem megfelelően karbantartott klima nem biztos hogy egészséges.

Van olyan légúti megbetegedés, aminek a klíma száraz (és néha hideg) levegője nem tesz jót.

Van olyan légúti megbetegedés, aminek a futás sem tesz jót.

De valóban, a klíma nem egy egészséges dolog.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Rulezka
« Hozzászólás #16769 Dátum: 2009 Május 28, 13:49:39 »

a kombi jo dolog  Smiley
ja,meg a klima busszal társítva is jó dolog
lásd: t4  Grin
gyerek is elférne meg nagypapa nagymam is és még mi is, sőt igény esetén robogó is belefér ha kiszedem az üléseket, legutóbb Haller Ákos olimpikonunkat szállítottam így, rajta ült végig a szponzorált Suzuki nagytestü robogóján  Grin
szóval még ő nyeregbe szállva is befért  Grin
de bogárba sose fért volna ő be a moci hátán... Wink
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16768 Dátum: 2009 Május 28, 13:46:13 »

Jól gondolod, de nem fúj ki több egészségre ártalmas baktériumot, mint ami amúgy is van egy mező mellett vagy erdőben.

Amikor a sok, ki nem szárított klíma kezd büdös lenni, az sem egyenlő az yppern-i gáztámadással, amikor büdös a hónod alja, vagy a lábad, az is hasonló baktériumoktól van.
Mindenre van megoldás, a klíma büdösödésére is.

Nem az a baj, ha büdös a klima, hanem azok a baktériumok, amiknek kifejezetten táptalaja a klima. Nem kivánok vitatkozni ezzel, akinek kell klima a kocsiba az használja, akinek nem az ne. De azt azért el kell neked is ismernek, hogy létezik olyan léguti megbetegedés, ami pontosan a klimának köszönhető. A nem jól karbantartott klimának. és azért egy 10 évig nem megfelelően karbantartott klima nem biztos hogy egészséges.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #16767 Dátum: 2009 Május 28, 13:42:02 »

Egyébként ha megfigyelitek, a mostani autóknak hatalmas üvegfelületeik vannak, icipici tetővel, szinta ráhajlanak az ajtók is a kasznira, és ez úgy viselkedik, mint egy üvegház, azaz a mostani autókban szinte nem is lehetne ellenni klima nélkül.mivel folyamatosan melegiti a belsőt, bármennyire is sötétitett az üveg. Nézzetek meg egy ladát, szinte fentről alig látsz be az autóba. Én úgytudom ez is nagyon számit.

Igen ez is nagyon sokat számít...meg a mostani autóknak (3B Passat Climatronic, Audik, stb.) 70 felett elkezdni egy elektromosan vezérelt flappantyú bezárni a külső levegőt, hogy ne legyen vihar az utastérben...így ha egy napsütötte autópályán mész akkor lesz nagy meleg még 19-20 fokos külső hőmérsékletnél is.
És hogy szellőztetsz 130-nál egy olyan autóban ami ék alakjával hasítja a levegőt és bizonyos karosszéri pontjain nagyon eltérő a levegő nyomása?? Ha lehúzod az ablakot olyan zaj lesz benne, hogy meghülyülsz. Ilyen esetben a klíma szinte szükséges...és ez nem kényeskedés.

Stuntmanus

VW 1302 S

Süni
« Hozzászólás #16766 Dátum: 2009 Május 28, 13:37:46 »

lehet, hogy rosszul gondolom, de a hideg hűtőrendszerre kicsapódik a pára, ami a levegőben val, és ez a táptalaja a baktériumoknak, gombáknak. Azaz amit kifuj a klima, az baktériumos levegő, ha nincs jól tisztitva. Ezek szerint amit kifuj az már száraz levegő.
A gombásodás a leállításkor kicsapódó párától, és a nem időben cserélt pollenszűrőtől van. A klíma szárítja a levegőt. Wink
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #16765 Dátum: 2009 Május 28, 13:37:11 »

lehet, hogy rosszul gondolom, de a hideg hűtőrendszerre kicsapódik a pára, ami a levegőben val, és ez a táptalaja a baktériumoknak, gombáknak. Azaz amit kifuj a klima, az baktériumos levegő, ha nincs jól tisztitva. Ezek szerint amit kifuj az már száraz levegő.

Jól gondolod, de nem fúj ki több egészségre ártalmas baktériumot, mint ami amúgy is van egy mező mellett vagy erdőben.

Amikor a sok, ki nem szárított klíma kezd büdös lenni, az sem egyenlő az yppern-i gáztámadással, amikor büdös a hónod alja, vagy a lábad, az is hasonló baktériumoktól van.
Mindenre van megoldás, a klíma büdösödésére is.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #16764 Dátum: 2009 Május 28, 13:33:40 »

1. Gábor vagyok
2. Mint irtam Golf 2 az amit használunk. Azt értem, hogy a 3 ajtós nem igazán gyermekbarát, de méret alapján mi eddig tökéletesen elfértünk a Golfban, eszünkbe sem jutott volna passzatot venni. Mentünk gyermekággyal, babakocsival, pelenkával felszerelkezve, és befértünk kényelmesen. A klima mindenkinek a saját belátására van bizva, nekem a sokadik helyen áll, mivel ha lehet a munkahelyemen sem kapcsolom be. De természetesen megértem azt is aki használja. De azért egy csecsemőnek nem biztos hogy jót tesz a nedves hideg levegő. Főleg amikor a hideg autóból kivisszük a meleg levegőre. Bár tény, hogy a klimát úgy kell használni, hogy mielött leállunk már elötte jóval ki kell kapcsolni, hogy megszokjuk a kinti levegőt, de egy pici szervezetének ez az állandó hőmérsékletváltozás szerintem rosszabb, mint az, hogy egy kicsit melege van.

Bocsánat, Gábor.

A klímát nem úgy kell használni, hogy beállítunk vele -18 fokot és kiugrálunk a plusz 32 fokba, hanem úgy, hogy az automata klímát mondjuk 23-25-re, a manuálist meg úgy, hogy ne hideg, hanem hűvös (ne kibírhatatlanul meleg) legyen az autóban, ne egy üvegházban üljünk. Így már nem is lesz nagy hőmérséklet változás. Régen a Zsiguli utastere a kisebb ablakok miatt nem melegedett annyira fel, a szellőzés, az elefántfül elég volt 80-as tempónál, hogy ne legyen az utastérben 40 fok, ez mai autónál, a hővédő üvegezés ellenére már nem elég, nincs is elefántfül ablak, ráadásul a 80-on csak áthaladunk lassításkor meg gyorsításkor.

Szóval mindenki máshogy él, máshogy használja az autóját és mások az elvárásai vele, nyilván más összeget is fizetett érte...de az egyik ne akarja meggyőzni a másikat, hogy nem kell, én sem akarom a feleségemet meggyőzni, hogy nem kell a két babakocsi ( a kiskerekű rövid távra és a nagy kerekű terepre), de megnézném hogy teszed be a Golfba az egyéb járulékos vackokkal, amit megint nem lehet otthon hagyni...

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16763 Dátum: 2009 Május 28, 13:29:57 »

Egyébként ha megfigyelitek, a mostani autóknak hatalmas üvegfelületeik vannak, icipici tetővel, szinta ráhajlanak az ajtók is a kasznira, és ez úgy viselkedik, mint egy üvegház, azaz a mostani autókban szinte nem is lehetne ellenni klima nélkül.mivel folyamatosan melegiti a belsőt, bármennyire is sötétitett az üveg. Nézzetek meg egy ladát, szinte fentről alig látsz be az autóba. Én úgytudom ez is nagyon számit.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16762 Dátum: 2009 Május 28, 13:26:23 »

A klíma szárítja a levegőt.
A nedves levegő pedig jó dolog, a száraz nem annyira.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #16761 Dátum: 2009 Május 28, 13:19:50 »

Most épp tetőablakos autónk van, esküszöm jobb, mint a klíma !

mondom én ;-)
(de attól még basszák meg fócvágenék, hogy a pillangót lespórolták a B2-ről...)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #16760 Dátum: 2009 Május 28, 13:18:10 »

mi van ezekkel 1.6TD-kel??? nekem G2-be az 1.6D es 1.6TD-k eljartak 5-5,5 korul extra nagypapas uzemmodban  Grin
Ezt a 6,2-es fogyasztast majd megcsinalom az uj tudomanyos turbos funyiromotoros benzinessel!!  Grin

a 80-asban 1,6d van, az stabilan 7-et eszik. de automatával, ugye ;-)
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #16759 Dátum: 2009 Május 28, 13:16:05 »

A klíma szárítja a levegőt.
A nedves levegő pedig jó dolog, a száraz nem annyira.

... De azért egy csecsemőnek nem biztos hogy jót tesz a nedves hideg levegő.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Süni
« Hozzászólás #16758 Dátum: 2009 Május 28, 13:14:31 »

Nem akarok közbeszólni, de egy tizenéves autó klimája milyen lehet, micsoda baktérium tenyészet lehet az egészben? Főleg ha végig magyar volt, és nem takaritották? Persze be lehet fujni, de amikor az egész autó belsőrészében benne vannak a gombák, akkor veszélyes is lehet egy kisgyermek légzőszerveire nézve.

Nekem teljesen mindegy, ki mit csinál, de azért egy kisgyermek esetében én kikérném egy klimákkal foglalkozó szakember véleményét is. Bevallom nekem a gyermekem egészsége mindennél többet ér.
Én evvel a véleménnyel egyezem. Avval a különbséggel, hogy egy klímás autója pont nem nedves, hiszen a párát lecsapatja, és folyatja ki az útra. Most épp tetőablakos autónk van, esküszöm jobb, mint a klíma !
Süni
« Hozzászólás #16757 Dátum: 2009 Május 28, 13:13:09 »

Persze nekem is ez volt az első reakcióm, hogy minek klímás, én is felnőttem valahogy a kispolákban.
Nem is kicsire!  Grin
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #16756 Dátum: 2009 Május 28, 13:12:04 »

és a gófban egyedül se férek el kényelmesen, kell a passat, Normogó meg még nálam is hosszabb.

kombi az kell, ha már nem buszról beszélünk (speciel passatban még szebb is)

a buszomban van klíma, de kb. sosem használom, pillangóablak + fehér műanyagtető rulezik.
a passatba is lehetett volna klímám, de nem kellett, ssd rulezik.

1,6 td nagypapásan 6,2
1.6 td sportosan 6,2
1.6 td városban 6,2
1.6 td autópályán 6,2
1.6 td télen 6,2
1.6 td nyáron 6,2
1.6 td tetőboxszal 6,2
1.6 td tetőbox nélkül 6,2

azt hittem, hogy ilyen nincs. de a kölök 90-esében ugyanez a motor van (CY), és az is ezt csinálja ;-)

mi van ezekkel 1.6TD-kel??? nekem G2-be az 1.6D es 1.6TD-k eljartak 5-5,5 korul extra nagypapas uzemmodban  Grin
Ezt a 6,2-es fogyasztast majd megcsinalom az uj tudomanyos turbos funyiromotoros benzinessel!!  Grin
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16755 Dátum: 2009 Május 28, 13:06:06 »

Persze nekem is ez volt az első reakcióm, hogy minek klímás, én is felnőttem valahogy a kispolákban.
Aztán az első alkalommal, amikor 30 fok volt kint, szegény gyerek jól leizzadt, nyitva volt az ablak picit, de ha meg kereszthuzatot csinálok megfázik Levi.
Nem rossz találmány a klíma. A Passat dolog csak annyi, hogy ezek a Passatok többnyire olcsóbbak az azonos korú Golf 3-asoknál, ha meg a szedán és a kombi közül választhatok, nyilván a kombit választom.

Nem akarok közbeszólni, de egy tizenéves autó klimája milyen lehet, micsoda baktérium tenyészet lehet az egészben? Főleg ha végig magyar volt, és nem takaritották? Persze be lehet fujni, de amikor az egész autó belsőrészében benne vannak a gombák, akkor veszélyes is lehet egy kisgyermek légzőszerveire nézve.

Nekem teljesen mindegy, ki mit csinál, de azért egy kisgyermek esetében én kikérném egy klimákkal foglalkozó szakember véleményét is. Bevallom nekem a gyermekem egészsége mindennél többet ér.
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16754 Dátum: 2009 Május 28, 13:02:08 »

Mi a franc ez a klimás, meg kombi, meg passat dolog? Mekkor a gyerek? És mit kell cipelni? A fél házat?

Nekünk is van gyermekünk, nincs klimás autónk, a gyerek igy is elvan, és kényelmesen elférünk egy Golf 2-ben. Sőt még egy bogárban is.

Aztán az első alkalommal, amikor 30 fok volt kint, szegény gyerek jól leizzadt, nyitva volt az ablak picit, de ha meg kereszthuzatot csinálok megfázik Levi.
Nem rossz találmány a klíma. A Passat dolog csak annyi, hogy ezek a Passatok többnyire olcsóbbak az azonos korú Golf 3-asoknál, ha meg a szedán és a kombi közül választhatok, nyilván a kombit választom.

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16753 Dátum: 2009 Május 28, 13:01:52 »

Figyelj, Attila, ha neked az jó, azt mi elfogadjuk, Te meg fogadd el azt, hogy nem mindenkinek jó a Bogár a családdal, és vágyik egy nagyobbra...ami esetleg még klímás is.

1. Gábor vagyok
2. Mint irtam Golf 2 az amit használunk. Azt értem, hogy a 3 ajtós nem igazán gyermekbarát, de méret alapján mi eddig tökéletesen elfértünk a Golfban, eszünkbe sem jutott volna passzatot venni. Mentünk gyermekággyal, babakocsival, pelenkával felszerelkezve, és befértünk kényelmesen. A klima mindenkinek a saját belátására van bizva, nekem a sokadik helyen áll, mivel ha lehet a munkahelyemen sem kapcsolom be. De természetesen megértem azt is aki használja. De azért egy csecsemőnek nem biztos hogy jót tesz a nedves hideg levegő. Főleg amikor a hideg autóból kivisszük a meleg levegőre. Bár tény, hogy a klimát úgy kell használni, hogy mielött leállunk már elötte jóval ki kell kapcsolni, hogy megszokjuk a kinti levegőt, de egy pici szervezetének ez az állandó hőmérsékletváltozás szerintem rosszabb, mint az, hogy egy kicsit melege van.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #16752 Dátum: 2009 Május 28, 13:01:02 »

Mi a franc ez a klimás, meg kombi, meg passat dolog? Mekkor a gyerek? És mit kell cipelni? A fél házat?

Nekünk is van gyermekünk, nincs klimás autónk, a gyerek igy is elvan, és kényelmesen elférünk egy Golf 2-ben. Sőt még egy bogárban is.

és a gófban egyedül se férek el kényelmesen, kell a passat, Normogó meg még nálam is hosszabb.

kombi az kell, ha már nem buszról beszélünk (speciel passatban még szebb is)

a buszomban van klíma, de kb. sosem használom, pillangóablak + fehér műanyagtető rulezik.
a passatba is lehetett volna klímám, de nem kellett, ssd rulezik.

2.0 16V nagypapasan 7liter - sportorulten 11liter (audi80)
1.6 16V napgypapasan 6,5liter - sportorulten 9,5liter (G4)
1.6 nagypapasan 8liter - sportorulten 10liter (G3)

1,6 td nagypapásan 6,2
1.6 td sportosan 6,2
1.6 td városban 6,2
1.6 td autópályán 6,2
1.6 td télen 6,2
1.6 td nyáron 6,2
1.6 td tetőboxszal 6,2
1.6 td tetőbox nélkül 6,2

azt hittem, hogy ilyen nincs. de a kölök 90-esében ugyanez a motor van (CY), és az is ezt csinálja ;-)
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #16751 Dátum: 2009 Május 28, 12:50:54 »

a kombi jo dolog  Smiley

Meg a klíma is.  Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #16750 Dátum: 2009 Május 28, 12:49:35 »

a kombi jo dolog  Smiley
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #16749 Dátum: 2009 Május 28, 12:44:15 »

Figyelj, Attila, ha neked az jó, azt mi elfogadjuk, Te meg fogadd el azt, hogy nem mindenkinek jó a Bogár a családdal, és vágyik egy nagyobbra...ami esetleg még klímás is.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #16748 Dátum: 2009 Május 28, 12:43:29 »

Klímás? Megvan még?

nem klimas!  Smiley
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16747 Dátum: 2009 Május 28, 12:15:46 »

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16746 Dátum: 2009 Május 28, 12:07:55 »

ja beszamoltak  Roll Eyes es 3 nap alatt el is adtak  Smiley mar beszeltem is az uj tulajjal, es nagyon orul neki  Smiley
golf variant-ot vettunk   Smiley nagy, jol belefer a babakocsi  Smiley

a G4-el parhuzamosan arultam egy 96.12. polo classicot, apukame, 1 gazdas, 58eKm, serulesmentes, azt 300-350-ert szamoltak volna be  Roll Eyes
ezert mondtam, hogy a 700 igy elsore sok, hiaba jo valami, ha tele van a piac romma tort visszatekert oras autokkal!

Klímás? Megvan még?
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 28, 12:16:28 írta Normogo »

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #16745 Dátum: 2009 Május 28, 12:02:01 »

A tiéd is ritka jó vétel volt, végül beszámolták az újba? Mit vettél helyette?

ja beszamoltak  Roll Eyes es 3 nap alatt el is adtak  Smiley mar beszeltem is az uj tulajjal, es nagyon orul neki  Smiley
golf variant-ot vettunk   Smiley nagy, jol belefer a babakocsi  Smiley

a G4-el parhuzamosan arultam egy 96.12. polo classicot, apukame, 1 gazdas, 58eKm, serulesmentes, azt 300-350-ert szamoltak volna be  Roll Eyes
ezert mondtam, hogy a 700 igy elsore sok, hiaba jo valami, ha tele van a piac romma tort visszatekert oras autokkal!
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16744 Dátum: 2009 Május 28, 11:46:41 »

nem lesz konnyu!  Roll Eyes en is most adtam el autot (pont en is a baba miatt  Smiley ) es hat hogy is mondjam, a legnehezebb, es legrosszabb autoeladas volt  Sad 700 most nagyon sok a seat-ert

A tiéd is ritka jó vétel volt, végül beszámolták az újba? Mit vettél helyette?

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16743 Dátum: 2009 Május 28, 11:44:57 »

nem lesz konnyu!  Roll Eyes en is most adtam el autot (pont en is a baba miatt  Smiley ) es hat hogy is mondjam, a legnehezebb, es legrosszabb autoeladas volt  Sad 700 most nagyon sok a seat-ert

Lehet, hogy sok, de ez tényleg megkímélt, megbízható, jó kocsi 98 ezer km-el, ha az emberek 10-20%-al olcsóbban inkább megveszik a 150-200 ezret futott, vagy mégtöbbről 120-ra visszatekert kotványokat, ám tegyék.
Amúgy az árból engedek, ha valakit komolyan érdekel.
Kaptam egy mailt valami GL autótól, hogy érdekli őket a kocsi, és KP-ért megvennék. Valakinek volt már velük dolga? Ez olyan lehet, mint az AAA-s procedúra?

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #16742 Dátum: 2009 Május 28, 11:27:23 »

Persze nekem is az a fő szempont, hogy ne legyen gányolt, meg hogy legyen benne klíma a baba miatt, és némi pénz is maradjon, szóval a plafon 500 ezer.
Sajnos nem sokan érdeklődtek a Seat után, így most olcsóbb klímás kocsit beszámítanék, ha lehet VW-t, vagy más megbízható gépet.
Itt a hirdetés, hátha valakit érdekel, az ár irányár:
http://www.hasznaltauto.hu/3004103_seat_cordoba_1998

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16741 Dátum: 2009 Május 28, 10:44:11 »

vegyel 2.0-at!
nagy testben a kis motor szenved, es tobbet eszik, ellenben a nagy motor konyeden mozgatja, nem erolkodik!

en egy egesz mas szempontra mennek ra a helyedben egy ennyi idos autonal! Serulesmenter, relativ keves kilometer (ez sokkal fontosabb szemszog mint a motor tipusa) fontos hogy ne egy halalra tort autoban ulj, es ha eljon (remejuk nem jon el) egy baleset akkor poraira esik szet az osszeganyolt kasztni.

Persze nekem is az a fő szempont, hogy ne legyen gányolt, meg hogy legyen benne klíma a baba miatt, és némi pénz is maradjon, szóval a plafon 500 ezer.
Sajnos nem sokan érdeklődtek a Seat után, így most olcsóbb klímás kocsit beszámítanék, ha lehet VW-t, vagy más megbízható gépet.
Itt a hirdetés, hátha valakit érdekel, az ár irányár:
http://www.hasznaltauto.hu/3004103_seat_cordoba_1998

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #16740 Dátum: 2009 Május 28, 10:36:47 »

...

1.3 nagypapasan 5,5 liter - sportorulten 8 liter (G2)
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #16739 Dátum: 2009 Május 28, 10:32:29 »

Aftermalac Passatból (94-96) melyiket érdemes választani (TDI túl drága), az új 1,6-os 100 lovas motorost, az 1,8-as 90-est, vagy a 2,0 115 ló. Nekem elég a kisebb teljesítmény is, lényeg, hogy ne fogyasszon túl sokat, és megbízható legyen.

vegyel 2.0-at!
nagy testben a kis motor szenved, es tobbet eszik, ellenben a nagy motor konyeden mozgatja, nem erolkodik!

en egy egesz mas szempontra mennek ra a helyedben egy ennyi idos autonal! Serulesmenter, relativ keves kilometer (ez sokkal fontosabb szemszog mint a motor tipusa) fontos hogy ne egy halalra tort autoban ulj, es ha eljon (remejuk nem jon el) egy baleset akkor poraira esik szet az osszeganyolt kasztni.
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16738 Dátum: 2009 Május 28, 10:28:20 »

még malacba haveroknak 2,0 8v evet 7,2-7,9 körül

Az marha jó! Akkor gondolom a jó öreg 1,8 90 lovas is beéri annyival.

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #16737 Dátum: 2009 Május 28, 09:50:29 »

Az 1,6 100 lovasról annyit tudok, hogy após 2001-es Borájában 7 liter körül eszik, mondjuk ő elég nagypapásan vezet, szerintem nekem a Passattal enne 8,5-öt kb.
még malacba haveroknak 2,0 8v evet 7,2-7,9 körül

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16736 Dátum: 2009 Május 28, 09:48:18 »

2literes nagyon jol  fogyaszt!100X jobban mint az 1,6

tdi böl én csak 90 lovast vennék

Az 1,6 100 lovasról annyit tudok, hogy após 2001-es Borájában 7 liter körül eszik, mondjuk ő elég nagypapásan vezet, szerintem nekem a Passattal enne 8,5-öt kb.

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #16735 Dátum: 2009 Május 28, 09:37:23 »

Aftermalac Passatból (94-96) melyiket érdemes választani (TDI túl drága), az új 1,6-os 100 lovas motorost, az 1,8-as 90-est, vagy a 2,0 115 ló. Nekem elég a kisebb teljesítmény is, lényeg, hogy ne fogyasszon túl sokat, és megbízható legyen.
2literes nagyon jol  fogyaszt!100X jobban mint az 1,6

tdi böl én csak 90 lovast vennék

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #16734 Dátum: 2009 Május 28, 08:57:20 »

1993 Mercedes 200E
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #16733 Dátum: 2009 Május 28, 08:03:13 »

A pátyi sirokkós srác száma:
20/927harmincöt7egy
Bár ma reggel azt mondta, hogy összerakja egyiket... :-)))
Rulezka
« Hozzászólás #16732 Dátum: 2009 Május 27, 23:07:49 »

jövöhét 2. fele?
oké!
de akkor már tutira viszem Grin
jövő 7 csütörtököt belövöm és hívlak szerdán egyeztetni
köszi
szia
jóéjt
Oldalak: 1 ... 512 513 514 515 516 [517] 518 519 520 521 522 ... 936
Nyomtatás

Ugrás: