www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 12:59:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 899 900 901 902 903 [904] 905 906 907 908 909 ... 936
Nyomtatás
Szerző Téma: Öreg, vizes VW-k  (Megtekintve 6178213 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1291 Dátum: 2006 Augusztus 04, 12:06:15 »

Kedvencem?  Cheesy  Összekeversz valakivel?

nem hiszem Smiley

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1290 Dátum: 2006 Augusztus 04, 12:04:49 »

Az én szememben a kedvenced,az arany karmann Tongue egy fokkal sem jobb...sőt,egy olyan autót vétek szétbszni,egy 5ös golfra szarok.. Wink

Kedvencem?  Cheesy  Összekeversz valakivel?

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #1289 Dátum: 2006 Augusztus 04, 12:04:05 »

Én nem tartom olyan szörnyűnek az Illés 5ösét,örülnék ha minden magyar tuning vw ilyen izléstelen lenne..
Bár tény,hogy pl ez a magyar 5ös jobban tetszik..

Ez a fekete ötös tényleg jobb.

Én szörnyűnek tartom és e legszörnyűbb az, hogy kidobott pénz volt. Emlékezzünk erre vissza 5 év múlva oké?

Gondolj arra a fehér pre67-esere, amit SiD (?) felismert 1992-ből a fényképemen. Az az autó akkor is szép volt és most is a rajzáson, 14 évvel később is. Tudod mi lesz ezzel az ötössel 14 év múlva? Főműsorszám lesz a Fábry dizájn centerben. Szőke András ezen fog poénkodni.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1288 Dátum: 2006 Augusztus 04, 12:02:43 »

Nekem erről a tuning irányzatról az a véleményem, hogy egy múló, értéktelen divat. Mint a magsatalpú pláza(sport) cipő.

Megint a Polux spoilereket tudom emlegetni, amit a Szamarához gyártottak, az is egy ilyen igénytelenség volt, de annak még valamiféle magyarázatul szolgált, hogy akkor nem volt más, ha valaki különbözni akart... ma azonban ezer módja van a különbözésnek, amiből 900 dráma, de még mindig marad száz...
Nem szeretem hangoztatni a véleményemet ezzel kacsolatban, mert néha én is azt hiszem, hogy én vagyok a begyepesedett ódivatú fasz, és a menőcsávók az okosok, akik lefényezik a műanyag műszerfalat és a csomagtartóba is dvd lejátszót építenek, hogy az ott utazó halott is nézhesse...és minden kéken világít.

Voltam kint valami autóshow-n (Luxusautó kiállítás?) és ott volt egy pavilon, akikkel meglehett volna tölteni a Lipótot. Csak mentem, csodálkoztam és szörnyülködtem, mint nagyapám, aki klasszikus zenén nevelkedett én meg megmutattam neki az Iron Maiden lemezborítóját és a Number of the Beast c. számát....

Ez a Golf ez egy köpedelem. Egyébként az 5-ös Golf sem egy telitalálat, de így elbaszni, nem hiszem el. És mondjátok már el, erre találkozókon a hasonszőrűek recskáznak, hogy milyen állat??? Kula Verda  Wink

Az én szememben a kedvenced,az arany karmann Tongue egy fokkal sem jobb...sőt,egy olyan autót vétek szétbszni,egy 5ös golfra szarok.. Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1287 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:56:24 »

Nekem erről a tuning irányzatról az a véleményem, hogy egy múló, értéktelen divat. Mint a magsatalpú pláza(sport) cipő.

Megint a Polux spoilereket tudom emlegetni, amit a Szamarához gyártottak, az is egy ilyen igénytelenség volt, de annak még valamiféle magyarázatul szolgált, hogy akkor nem volt más, ha valaki különbözni akart... ma azonban ezer módja van a különbözésnek, amiből 900 dráma, de még mindig marad száz...
Nem szeretem hangoztatni a véleményemet ezzel kacsolatban, mert néha én is azt hiszem, hogy én vagyok a begyepesedett ódivatú fasz, és a menőcsávók az okosok, akik lefényezik a műanyag műszerfalat és a csomagtartóba is dvd lejátszót építenek, hogy az ott utazó halott is nézhesse...és minden kéken világít.

Voltam kint valami autóshow-n (Luxusautó kiállítás?) és ott volt egy pavilon, akikkel meglehett volna tölteni a Lipótot. Csak mentem, csodálkoztam és szörnyülködtem, mint nagyapám, aki klasszikus zenén nevelkedett én meg megmutattam neki az Iron Maiden lemezborítóját és a Number of the Beast c. számát....

Ez a Golf ez egy köpedelem. Egyébként az 5-ös Golf sem egy telitalálat, de így elbaszni, nem hiszem el. És mondjátok már el, erre találkozókon a hasonszőrűek recskáznak, hogy milyen állat??? Kula Verda  Wink

Én nem tartom olyan szörnyűnek az Illés 5ösét,örülnék ha minden magyar tuning vw ilyen izléstelen lenne..
Bár tény,hogy pl ez a magyar 5ös jobban tetszik..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1286 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:53:05 »

És mondjátok már el, erre találkozókon a hasonszőrűek recskáznak, hogy milyen állat??? Kula Verda  Wink
hát ez azért ízlés dolga. mi meg egy restaurált perecre recskáznák, amire meg ők szarnak nagyívben. csak 10 év múlva ugyanúgy reagálnánk egy perecre, míg ez 10 év múlva már konzerként üzemel Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #1285 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:47:54 »

Igen és kábé ez az a kategória, hogy "Sok a pénzem, mi a szarra költsem...?"
Biztos tetszik valakinek, de nekem sem, speciel....
Én akkor már arra költeném, amim nics, hogy egy tök áatlagos külsejű Bogaram legyen, de egy kegyetlenül kihegyezett, bivalyerős motorral....  Evil
... amivel persze lehet szolídan is közlekedni, de ha kell, akkor....  Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1284 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:37:35 »

Magánvélemény következik:
Azt a büdös kurva életbe!!  Én ezt hatóságilag büntetném, vizuális környezetszennyezés címen.
És belegondolok, hogy ez mennyi pénzbe került, nem csak megdöbbenek, még ideges is leszek.
Ekkora okádékot! 

Igen és kábé ez az a kategória, hogy "Sok a pénzem, mi a szarra költsem...?"
Biztos tetszik valakinek, de nekem sem, speciel....
Én akkor már arra költeném, amim nics, hogy egy tök áatlagos külsejű Bogaram legyen, de egy kegyetlenül kihegyezett, bivalyerős motorral....  Evil
... amivel persze lehet szolídan is közlekedni, de ha kell, akkor....  Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #1283 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:30:28 »

valaki épp ezért tuningol 5 ajtósat,mert mindenki 3 ajtósat alakítgat...

Az emberek általában ételt esznek és szart kakilnak, de vannak akik pont ezért esznek szart ...de sajnos nem tudnak ételt szarni.

De másnak lenni nagyon jó!   Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1282 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:27:39 »

Azt a büdös kurva életbe!!  Én ezt hatóságilag büntetném, vizuális környezetszennyezés címen.
És belegondolok, hogy ez mennyi pénzbe került, nem csak megdöbbenek, még ideges is leszek.
Ekkora okádékot! 
szappanosdoboz, amibe belevágtak 4 hatalmas kereket

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #1281 Dátum: 2006 Augusztus 04, 11:25:27 »

<beszúrt kép törölve>
ezt a feldiszitett magyar jarmuvet meg nem is lattam, pedif feltuno

Ekkora okádékot! 

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1280 Dátum: 2006 Augusztus 04, 10:17:41 »

Az utolsó mondat a dízelekre vonatkozik. Azért vki mondja már meg 100%-osan, hogy most a Rabbité sor5, vagy VR5 !

soros... vagyis az us leiras szerint az.... (in line)
http://www.vw.com/rabbit/features_perf.html
alul ott lesz a pdf link es nyilnak az adatok  Smiley
Süni
« Hozzászólás #1279 Dátum: 2006 Augusztus 04, 10:04:41 »

Smiley na akkor megvan a 2.5-os multja Smiley.... volvoeknak van rendesen kavalkad, meg szerencse gyogy ez egy eredti sved auto  Grin
Az utolsó mondat a dízelekre vonatkozik. Azért vki mondja már meg 100%-osan, hogy most a Rabbité sor5, vagy VR5 !
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1278 Dátum: 2006 Augusztus 04, 10:02:06 »

A sor 5-6 benzin Volvok saját fejlesztésűek, sőt ebből fejlesztették a mostani 2.4 D5-öt is. Bocsi a végére elfelejtettem odaírni, hogy a T4-ben volt 2.5 benzin 5 henger !
Régebben a Volvonál nagy volt a káosz ! A 2.0 alatti benzinesek eleinte Renault eredetűek voltak (3xx-4xx sorozat), bár az 1.7 motorra a Volvo rakott Turbo-t. Aztán jött egy kis Mitsubishi (első sorozatú V40-S40), de ezt tetézték abban az időben a Mitsu padlólemez-futómű, Renault váltó párossal. Mindhárom sorozatnál a Renault szállította a dízel "erőművet" (3xx : 1.6, 4xx : 1.6-1.9, S-V40 : 1.9). Mostanában a kis Volvo (V40-S40) Ford Focus padlólemez-futóműre épül, 2.0 alatt szintén annak a motorjaival, vmint 1.6 Peugeot, 2.0 Ford, és 2.4 Volvo dízel motorokkal. Ehhez még hozzá jön a 2xx, 7xx sorozat Renault eredetű V6 benzinmotorjai. Sztem a két legnagyobb műszaki bravúrjuk az első S80 sorozat keresztben beépített sor6 2.9 duplaturbós motorja a világ legrövidebb automata váltójával, vmint a most kijövő S80 keresztbe berakott 4.4 V8-a. A 2xx-7xx-9xx sorozatban a VW LT 2.4D 6hengerese szolgált dízel erőforrásként, később a 850-S70-V70-S80-ban az Audi 2.5 5hengerese.

Smiley na akkor megvan a 2.5-os multja Smiley.... volvoeknak van rendesen kavalkad, meg szerencse hogy ez egy eredti sved auto  Grin
« Utoljára szerkesztve: 2006 Augusztus 04, 10:04:02 írta cdrw »
Süni
« Hozzászólás #1277 Dátum: 2006 Augusztus 04, 05:43:10 »

a benzines 5 hengeres volvo motorok sajat fejlesztesuek?

akkor ezt a 2.5-os soros 5 hengerest honnet kukaztak elo? tuti nem uj fejlesztes az usa piac miatt  Smiley
A sor 5-6 benzin Volvok saját fejlesztésűek, sőt ebből fejlesztették a mostani 2.4 D5-öt is. Bocsi a végére elfelejtettem odaírni, hogy a T4-ben volt 2.5 benzin 5 henger !
Régebben a Volvonál nagy volt a káosz ! A 2.0 alatti benzinesek eleinte Renault eredetűek voltak (3xx-4xx sorozat), bár az 1.7 motorra a Volvo rakott Turbo-t. Aztán jött egy kis Mitsubishi (első sorozatú V40-S40), de ezt tetézték abban az időben a Mitsu padlólemez-futómű, Renault váltó párossal. Mindhárom sorozatnál a Renault szállította a dízel "erőművet" (3xx : 1.6, 4xx : 1.6-1.9, S-V40 : 1.9). Mostanában a kis Volvo (V40-S40) Ford Focus padlólemez-futóműre épül, 2.0 alatt szintén annak a motorjaival, vmint 1.6 Peugeot, 2.0 Ford, és 2.4 Volvo dízel motorokkal. Ehhez még hozzá jön a 2xx, 7xx sorozat Renault eredetű V6 benzinmotorjai. Sztem a két legnagyobb műszaki bravúrjuk az első S80 sorozat keresztben beépített sor6 2.9 duplaturbós motorja a világ legrövidebb automata váltójával, vmint a most kijövő S80 keresztbe berakott 4.4 V8-a. A 2xx-7xx-9xx sorozatban a VW LT 2.4D 6hengerese szolgált dízel erőforrásként, később a 850-S70-V70-S80-ban az Audi 2.5 5hengerese.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Augusztus 04, 05:53:07 írta Süni »
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1276 Dátum: 2006 Augusztus 03, 22:40:55 »

Kis helyreigazítás : 2.0 soha nem volt. Van 1.9 (1921), 2.1 (2144), 2.2 (2225), és 2.3 (2309), vmint 2.0, 2.4, 2.5 dízel. Ezekből a Volvonak csak a 2.5 dízel jutott. A régi 7xx-as Volvokban volt 2.4 dízel VW is, de az az LT 6 hengerese.

a benzines 5 hengeres volvo motorok sajat fejlesztesuek?

akkor ezt a 2.5-os soros 5 hengerest honnet kukaztak elo? tuti nem uj fejlesztes az usa piac miatt  Smiley
Süni
« Hozzászólás #1275 Dátum: 2006 Augusztus 03, 22:23:25 »

szerintem ebben az us medellben valami egesz mas van, ha jol ertem, akkor ez egy soros 5 hengeres 150LE-vel
mar eleg regen kipusztultak a vw-nel ezek a soros 5 hengeres motorok... regi 100-as audikba passatokba volt 2.0, 2.2, 2.3-as, aztan a talan a volvonak adtak tovabb ... biztos valami elpusztithatatlan ultra benzin falo  Smiley
Kis helyreigazítás : 2.0 soha nem volt. Van 1.9 (1921), 2.1 (2144), 2.2 (2225), és 2.3 (2309), vmint 2.0, 2.4, 2.5 dízel. Ezekből a Volvonak csak a 2.5 dízel jutott. A régi 7xx-as Volvokban volt 2.4 dízel VW is, de az az LT 6 hengerese.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1274 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:47:39 »

látom alakul a verda....... Grin

a jobb eggyel mitörtént? Cry

vagy inkább hagyjuk..... Lips Sealed

üdvw
kutya sajátom, meg kapu ,sárvédö , ezek oko összege Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #1273 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:43:52 »

<beszúrt kép törölve>
végre betudom tenni nem csak poszretba rat 1esem Grin
látom alakul a verda....... Grin

a jobb eggyel mitörtént? Cry

vagy inkább hagyjuk..... Lips Sealed

üdvw

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1272 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:38:52 »

na ne cikizzuk, mert valakinek ebben nagyon sok munkaja es penze van... es ez meg mindig jobb mint ha drogra koltotte volna  Grin es ha valakinek ez tetszik akkor szive joga, hogy milyen jarganyt allit a garazsaba  Smiley

annál persze, hogy jobb. nekem meg kb. mindegy, ki mire baszik el milliókat ;-)))
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1271 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:34:46 »

persze, és mindez a blikk címlapján, meg a találkozásokban ;-)))

na ne cikizzuk, mert valakinek ebben nagyon sok munkaja es penze van... es ez meg mindig jobb mint ha drogra koltotte volna  Grin es ha valakinek ez tetszik akkor szive joga, hogy milyen jarganyt allit a garazsaba  Smiley
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1270 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:29:56 »

kelemen anna a vezeto ulesben??? az ugy passzolna???!  Grin

persze, és mindez a blikk címlapján, meg a találkozásokban ;-)))
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1269 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:28:18 »

nagyonjó, majd összepisilem magam a gyönyörtől. csak még nem most.

egyébként kinézetre egy plázaribi púderosdoboza jut róla eszembe ;-)))

kelemen anna a vezeto ulesben??? az ugy passzolna???!  Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1268 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:26:49 »

A felnikért kifejezetten irigyellek.... Embarrassed
köszi

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1267 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:26:22 »

Smiley ez igy jopofa kulonckodes...
Süni
« Hozzászólás #1266 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:24:39 »

<beszúrt kép törölve>
A felnikért kifejezetten irigyellek.... Embarrassed
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1265 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:23:57 »

Grin Grin
látod az airride mikre képes...

nagyonjó, majd összepisilem magam a gyönyörtől. csak még nem most.

egyébként kinézetre egy plázaribi púderosdoboza jut róla eszembe ;-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1264 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:21:32 »

meg még ferde is a gép, nem is kicsit

Grin Grin
látod az airride mikre képes...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1263 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:20:37 »

mindig is kerultem az 5 ajtos golfot ill. polot... szerintem ezek alapban 3 ajtoval neznek ki jol...
az meg hogy ezt igy bemazoltak leultettek, es csillivi 20kereket gyomoszoltek ala mar csak izles kerdese... az biztos hogy nem egy idotallo tuning...

meg még ferde is a gép, nem is kicsit
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1262 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:20:21 »

mindig is kerultem az 5 ajtos golfot ill. polot... szerintem ezek alapban 3 ajtoval neznek ki jol...
az meg hogy ezt igy bemazoltak leultettek, es csillivi 20kereket gyomoszoltek ala mar csak izles kerdese... az biztos hogy nem egy idotallo tuning...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1261 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:17:04 »

az ötajtósság a legkisebb baj azzal az autóval

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #1260 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:08:53 »

az a 5-os golfot ott b@sztak el,

az ötajtósság a legkisebb baj azzal az autóval
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1259 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:07:59 »

KIRALY!!  Cool
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #1258 Dátum: 2006 Augusztus 03, 21:06:57 »

az a szopottgombóc ötös (vagy négyes) golf az igazán okádék.
ezen a caddyn ki kellene cserélni a frontot egy kereklámpásra, letüsszenteni valami matt fekete vagy szürke festékkel, oszt havaj :-)))

az a 5-os golfot ott b@sztak el, hogy egy 5 ajtos kezdtek tuningolni.... amugy meg izlesek es pofonok... erdekes...

ja, caddy jo rat alap lenne  Smiley
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1257 Dátum: 2006 Augusztus 03, 20:55:12 »

kerályos.
te hogyan fested a csíkokat?
maszkolószalag + teddy?
ja de messziröl jobban mutatt!elkezdet esni közbe Grin

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1256 Dátum: 2006 Augusztus 03, 20:50:24 »

kerályos.
te hogyan fested a csíkokat?
maszkolószalag + teddy?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1255 Dátum: 2006 Augusztus 03, 20:47:54 »

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1254 Dátum: 2006 Augusztus 03, 19:49:06 »

micsoda egy randa allat  Smiley

az a szopottgombóc ötös (vagy négyes) golf az igazán okádék.
ezen a caddyn ki kellene cserélni a frontot egy kereklámpásra, letüsszenteni valami matt fekete vagy szürke festékkel, oszt havaj :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Süni
« Hozzászólás #1253 Dátum: 2006 Augusztus 03, 19:40:27 »

hat igen meg eleg hulyen nezne ki meg a jarasa is erekes lenne egy paratlan hengerszamu V motornak Wink Olyan mintha a bogar lenne 3hengeres boxer
Pedig van páratlan v...... V5.. Bocsi, most látom, h mások is megírták, de nekem egész nap nem volt gépem.... Wink
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1252 Dátum: 2006 Augusztus 03, 19:07:41 »

ezt a feldiszitett magyar jarmuvet meg nem is lattam, pedif feltuno

Hát pedig az Illés Attila autóját idén sokszor lehetett már látni Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 899 900 901 902 903 [904] 905 906 907 908 909 ... 936
Nyomtatás

Ugrás: