www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:58:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731922 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1616 Dátum: 2006 április 02, 11:46:49 »

Aham. Én azt hittem, ez külön parkolót jelent (és erről is beszélgettünk itt hetek óta). Ha tudtuk volna, hogy ez box, akkor fel lehetett volna készülni. basszameg.
Ti miket raktok ki? A Szeki gépeit, meg a Tiédet? Lesz még más is?

Hát én jeleztem már mikor a Rajzás plakátján láttam,hogy várják a klubokat jelentkezni a külön hely biztosítása miatt.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1615 Dátum: 2006 április 02, 11:45:28 »

Nektek mikor szóltak?

Hát én jeleztem már mikor a Rajzás plakátján láttam,hogy várják a klubokat jelentkezni a külön hely biztosítása miatt.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1614 Dátum: 2006 április 02, 11:43:47 »

Aircult: akkor már csak azt kell mexervezni, hogy a két boksz egymás mellet legyen :-)))))

Ok,én örülnék neki Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1613 Dátum: 2006 április 02, 11:42:07 »

Nektek mikor szóltak?

Nagyon jól esik,hogy szóbakerültem,köszönöm,de úgy néz ki,lesz nekünk is egy boxunk,és ott lesz az autóm.De a csoportképen-mint eddig- szeretnék majd azért rajta lenni Wink
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1612 Dátum: 2006 április 02, 11:39:25 »

Aircult: akkor már csak azt kell mexervezni, hogy a két boksz egymás mellet legyen :-)))))

« Hozzászólás #1611 Dátum: 2006 április 02, 11:38:34 »

OK, most másolom éppen a Herbieket felfelé a vinyóra. Mindjárt összelövöm a vetítővel :-))
Hangosítás azért kellene....
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1610 Dátum: 2006 április 02, 11:38:04 »

Nem akarok más markával a csalánba nyúlni, de szerintem pl. Aircult, NGA, vw1966 ótója megérdemelné, hogy a bokszba álljon. Kérdés, a gazdi mit szól hozzá!
(NGA a zsibijét is berendezhetné ott :-)

Nagyon jól esik,hogy szóbakerültem,köszönöm,de úgy néz ki,lesz nekünk is egy boxunk,és ott lesz az autóm.De a csoportképen-mint eddig- szeretnék majd azért rajta lenni Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1609 Dátum: 2006 április 02, 11:36:39 »

Akkor eddig van laptopunk, projektorunk, valami anyagunk, amit tudunk vetíteni, egy szép Bogarunk, és talán a Holló tud gyártani matricát. Végszükség esetén be tudok állni az Öreglánnyal, ami abszolút házi barkács és baromi ronda belülről (kívülről meg csak messziről szép). Majd teszünk kordont. :-)

az enyém se szép se különleges.. mondjuk karos index van rajta.. de a kápitok nem eredeiek :\\ de szivesen felkinalom kiallitani
max nem körözgetek vele a ringen.. (feltéve hogy járni fog)  nos? valaki más is?
Nem elérhető ecneB

« Hozzászólás #1608 Dátum: 2006 április 02, 11:35:56 »

en nem akartam neven nevezni őket. helyette felaldoztam magam  Cheesy

« Hozzászólás #1607 Dátum: 2006 április 02, 11:34:59 »

Nem akarok más markával a csalánba nyúlni, de szerintem pl. Aircult, NGA, vw1966 ótója megérdemelné, hogy a bokszba álljon. Kérdés, a gazdi mit szól hozzá!
(NGA a zsibijét is berendezhetné ott :-)
Nem elérhető ecneB

« Hozzászólás #1606 Dátum: 2006 április 02, 11:33:21 »

az enyém se szép se különleges.. mondjuk karos index van rajta.. de a kápitok nem eredeiek :\\ de szivesen felkinalom kiallitani
max nem körözgetek vele a ringen.. (feltéve hogy járni fog)  nos? valaki más is?

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1605 Dátum: 2006 április 02, 11:30:02 »

Következő kérdés: Ki adja oda a kocsiját? nekem nincs szép és különleges autóm, más meg nem jelentkezik...

Be kell tenni oda egy két szép és különleges autót.
Kell valaki aki mindig ott van, mint egy hostes és a bogarhatu.hu rol felmerülő kérdésekre választ ad.
Gondoltam arra is, hogy igy találkozókon lehetne egy szerelő, aki kisebb problémákat megold.. Mondtam ezt Szepesnek is, de nem csapott le rá. 
Szoval  akár motorszétszedés mellett segíthetnénk a többi bogarasnak...
Lufi.. matrica.. de ezeket elmondtátok..
...
vagy mutogathatnánk meztelen nőket is (igény szerint férfiakat) természetesen bogarak és buszok és tiphármak társaságában Smiley

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1604 Dátum: 2006 április 02, 11:28:57 »

Mondjuk ha ekkora a lelkesedés, akkor inkább visszamondom. Jobb, min égni egy üres sátor közepén. :-(
: (
nem akarod kivárni a hétfőt?
Nem elérhető ecneB

« Hozzászólás #1603 Dátum: 2006 április 02, 11:27:45 »

Be kell tenni oda egy két szép és különleges autót.
Kell valaki aki mindig ott van, mint egy hostes és a bogarhatu.hu rol felmerülő kérdésekre választ ad.
Gondoltam arra is, hogy igy találkozókon lehetne egy szerelő, aki kisebb problémákat megold.. Mondtam ezt Szepesnek is, de nem csapott le rá.  
Szoval  akár motorszétszedés mellett segíthetnénk a többi bogarasnak...
Lufi.. matrica.. de ezeket elmondtátok..
...
vagy mutogathatnánk meztelen nőket is (igény szerint férfiakat) természetesen bogarak és buszok és tiphármak társaságában Smiley

Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #1602 Dátum: 2006 április 02, 11:27:09 »

ööööö..., a rendszámokal mi legyen??
hozzam a nickes rendszámot magamal???

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1601 Dátum: 2006 április 02, 11:22:55 »

Mondjuk ha ekkora a lelkesedés, akkor inkább visszamondom. Jobb, min égni egy üres sátor közepén. :-(

« Hozzászólás #1600 Dátum: 2006 április 02, 11:11:32 »

A nótbúkra felpakolhatom a Herbie-filmeket is, ha esetleg érdekel valakit (magyar felirat nincs:()
Hangosítást is kellene intézni...

Ja, és a csoportkép készülhetne ezexerint a bokszban :-)))
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1599 Dátum: 2006 április 02, 10:58:59 »

A szélvédőcsere tényleg gyorsan megy, de picit sem látványos. Gyere el, itt kicseréljük.
Dizájn center ügyileg esetleg NGA-val kellene értekezni. Szerintem ez is jó ötlet!
majd beszélek a BigBuggal. A zászló szerintem menjen a parkolónkba, úgyis oda szántuk. Ide meg csinálunk másikat, vagy mittomén.
A boxutcának az a lényege, hogy oda mindenki bejöhet. Tehát a pólós megkülönböztetés nem jáccik... :-)

jaa, most esett le, hogy rendes boxot kapunk a boxutcában? éééétem : )
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1598 Dátum: 2006 április 02, 05:23:18 »

A szélvédőcsere tényleg gyorsan megy, de picit sem látványos. Gyere el, itt kicseréljük.
Dizájn center ügyileg esetleg NGA-val kellene értekezni. Szerintem ez is jó ötlet!
majd beszélek a BigBuggal. A zászló szerintem menjen a parkolónkba, úgyis oda szántuk. Ide meg csinálunk másikat, vagy mittomén.
A boxutcának az a lényege, hogy oda mindenki bejöhet. Tehát a pólós megkülönböztetés nem jáccik... :-)

lehetne akár "dizájncenter" (50es), 60as, 70es évek sarok, hozzá tartozó autóval és korabeli cuccokkal Smiley

vagy felajánlom, hogy kicserélhetjük a kédert a szélvédőmben ott live : )))  (mert én nem tudom hogy kell)
TBK úgyis azt mondta, hogy neki negyed óra alatt cseréltek.. jöhet segíteni  Wink

akkor ide állítsuk fel a zászlónkat is valahogy?

a sörözős rész nekem is tetszik. kéne egy sörsátor és oda a belépés csak BigBugtól már kiváltott pólóban Smiley
a filmvetítést is támogatom, ha van lesz mit vetíteni.

kivihetem a Herbie-s paravánomat is, a gyerekek biztos szívesen fotózkodnak benne! mint a mozinál Smiley
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #1597 Dátum: 2006 április 02, 03:15:20 »

Erre lenne jó a zászló, meg matrinya. Erről még kellene konzultálni a Hollóval.
Mi lenne, ha kivinnénk valami friss lost&found autót? Senki nem tett szert mostanság ilyesmire?

lehetne akár "dizájncenter" (50es), 60as, 70es évek sarok, hozzá tartozó autóval és korabeli cuccokkal Smiley

vagy felajánlom, hogy kicserélhetjük a kédert a szélvédőmben ott live : )))  (mert én nem tudom hogy kell)
TBK úgyis azt mondta, hogy neki negyed óra alatt cseréltek.. jöhet segíteni  Wink

akkor ide állítsuk fel a zászlónkat is valahogy?

a sörözős rész nekem is tetszik. kéne egy sörsátor és oda a belépés csak BigBugtól már kiváltott pólóban Smiley
a filmvetítést is támogatom, ha van lesz mit vetíteni.

kivihetem a Herbie-s paravánomat is, a gyerekek biztos szívesen fotózkodnak benne! mint a mozinál Smiley
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1596 Dátum: 2006 április 02, 02:31:52 »

Erre lenne jó a zászló, meg matrinya. Erről még kellene konzultálni a Hollóval.
Mi lenne, ha kivinnénk valami friss lost&found autót? Senki nem tett szert mostanság ilyesmire?
Esetleg WOB nem szeretnél bemutatni pár makettedet, mondjuk vitrinben?

Ez tök jó ötlet.
Viszont valami képpen a bogárhátúponthura s fel kellene hívni a figyelmet, hátha valaki még nem tud erről a kis csoportosulásról és ide klikkel.
Pl szóróanyag.mondjuk erre már jó kevés az idő.

« Utoljára szerkesztve: 2006 április 02, 03:05:24 írta stonemen »
1303LS
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2006 április 01, 21:21:51 »

Mi lenne, ha mondjuk 11-kor helyben szétkapnánk egy mocit? Mint múltkor itt a partyn...
Ehhez tudok adni motort, asztalt, némi szerszámot, meg a 2 kezemet.
Ezt qzma online videjózná, azt kinyomnánk projektorra. Utána a rossz alkatrészekből szoborépítés gyerekeknek.
Itt folytasd...

Ez tök jó ötlet.
Viszont valami képpen a bogárhátúponthura s fel kellene hívni a figyelmet, hátha valaki még nem tud erről a kis csoportosulásról és ide klikkel.
Pl szóróanyag.mondjuk erre már jó kevés az idő.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1594 Dátum: 2006 április 01, 20:06:10 »

csomagtér alatt milyen gumi van???
nekem semmilyen.

lehet kapni bótban. nekem az még úgyahyogy jó, de a motorház alatti az egy kalap szar volt.

ja, most kötözködsz, a csomagtértető és a kasztni közti gumitömítésre gondolt Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Sanci78

« Hozzászólás #1593 Dátum: 2006 április 01, 20:04:46 »

Ja, ez jó ötlet. éN vihetek csőkulcsot meg csőtésztát.
Vw1966, hozol nekem egy dévédét ha megkérlek?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1592 Dátum: 2006 április 01, 20:02:42 »

Úgy néz ki el tudok menni a rajzásra!
Esetleg  ha valakinek van csomagtér alá való gumi akkor hozza el!
Nagyon oda van az enyém!
1300-hoz! Cheesy

csomagtér alatt milyen gumi van???
nekem semmilyen.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető San7

« Hozzászólás #1591 Dátum: 2006 április 01, 20:01:51 »

Úgy néz ki el tudok menni a rajzásra!
Esetleg  ha valakinek van csomagtér alá való gumi akkor hozza el!
Nagyon oda van az enyém!
1300-hoz! Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1590 Dátum: 2006 április 01, 19:57:43 »

Mi lenne, ha mondjuk 11-kor helyben szétkapnánk egy mocit? Mint múltkor itt a partyn...
Ezt qzma online videjózná, azt kinyomnánk projektorra. Utána a rossz alkatrészekből szoborépítés gyerekeknek.
Itt folytasd...

wooooow, ez nagyonkurvajó ötlet.
én pörformanszolok majd a háttérben egy láda ászokkal :-)) (najó, ez fasság volt :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1589 Dátum: 2006 április 01, 19:53:52 »

Itt folytasd...

látom te is tucc kreatív lenni, ha akarsz.
projektoros qzmavideók, adakozógömb és 303-as törés.
egyéb ötlet? Smiley
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 01, 19:55:29 írta stonemen »
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1588 Dátum: 2006 április 01, 19:42:04 »

Igazi, építő jellegű hozzászólás. :-)))
Ne törjünk háromhármasokat inkább? :-))))

látom te is tucc kreatív lenni, ha akarsz.
projektoros qzmavideók, adakozógömb és 303-as törés.
egyéb ötlet? Smiley

flex 'em all!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1587 Dátum: 2006 április 01, 19:02:10 »

Igazi, építő jellegű hozzászólás. :-)))
Ne törjünk háromhármasokat inkább? :-))))

tegyünk ki egy adakozógömböt, aztán nap végén igyuk el a bevételt Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #1586 Dátum: 2006 április 01, 18:19:46 »

Jó ötlet. Projektort tudok mondjuk szerezni. Egyéb? Senki semmit? Akkor inkább visszamondom... :-(

tegyünk ki egy adakozógömböt, aztán nap végén igyuk el a bevételt Grin

flex 'em all!
Nem elérhető EPE

« Hozzászólás #1585 Dátum: 2006 április 01, 18:18:44 »

hát ha valamejkötök rendelkezik egy nagy diagonál lapos képernyövel és egy DVD lejátszó az jól mutatna a boxunkban.
anyag az böven lesz. haqzma kolégánk ügyeskedik.

« Hozzászólás #1584 Dátum: 2006 április 01, 18:12:15 »

Projektort én is tudok vinni... Esetleg nótbúkot is, ha nem kél lába nekije.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1583 Dátum: 2006 április 01, 18:05:43 »

Jó ötlet. Projektort tudok mondjuk szerezni. Egyéb? Senki semmit? Akkor inkább visszamondom... :-(

Sto mi lenne ha én írnék a régebbi taliból DVD-t az mehetne ott folyamatosan kivetítve ...neked lehet meg is van az a régebbi DVDm...Qzma meg irhatna az ujabb talikból
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1582 Dátum: 2006 április 01, 17:53:04 »

Már nincs egész 1 hét,hogy ez is elkészüljön Cheesy Shocked Cool

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1581 Dátum: 2006 április 01, 17:14:39 »

Fórumtársak!

Ma felhívott a Bogarasok Klubjának elnöke (SZG), hogy a Rajzáson a bogarhatu.hu kaphatna egy komplett boxot ingyen és bérmentve. Azt csinálunk ott, amit csak akarunk. A mellettünk lévő box a Bogár Klubé lesz, másik oldalon az alianc.
Arra gondoltam, meg kellene ragadni a lehetőséget, ha ebben a rövid időben ki tudunt találni valamit, amit meg is lehet valósítani. Alapvetően szerintem be kellene tenni 2-3 autót, egy asztalt sörözgetni meg mittoménmit. Esetleg valami beállított jelenetet is csinálhatunk, de bármit lehet. A hely asszem 4x13 méter, de majd kapunk pontos helyszínrajzot is.
Úgy gondolom, hogy mondjuk vasárnap estig el kellene döntenünk, hogy meg tudjuk-e oldani a dolgot, illetve lesznek vállalkozók, akik segítenek a szervezésben. Ha nem megy, akkor még lemondhatjuk.
Várom a véleményeteket! 

Sto mi lenne ha én írnék a régebbi taliból DVD-t az mehetne ott folyamatosan kivetítve ...neked lehet meg is van az a régebbi DVDm...Qzma meg irhatna az ujabb talikból
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1580 Dátum: 2006 április 01, 16:58:25 »

Fórumtársak!

Ma felhívott a Bogarasok Klubjának elnöke (SZG), hogy a Rajzáson a bogarhatu.hu kaphatna egy komplett boxot ingyen és bérmentve. Azt csinálunk ott, amit csak akarunk. A mellettünk lévő box a Bogár Klubé lesz, másik oldalon az alianc.
Arra gondoltam, meg kellene ragadni a lehetőséget, ha ebben a rövid időben ki tudunt találni valamit, amit meg is lehet valósítani. Alapvetően szerintem be kellene tenni 2-3 autót, egy asztalt sörözgetni meg mittoménmit. Esetleg valami beállított jelenetet is csinálhatunk, de bármit lehet. A hely asszem 4x13 méter, de majd kapunk pontos helyszínrajzot is.
Úgy gondolom, hogy mondjuk vasárnap estig el kellene döntenünk, hogy meg tudjuk-e oldani a dolgot, illetve lesznek vállalkozók, akik segítenek a szervezésben. Ha nem megy, akkor még lemondhatjuk.
Várom a véleményeteket! 

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1579 Dátum: 2006 április 01, 11:56:00 »

nagyon elszemtelemnedtek a 303-as tulajok.
meg lesztek szurkálva, dikk 

HOgy is mondta az az éneklő, szakállas bácsi? Ádehogy!!
Szeretsz Te minket, csak ez olyan macsós, hogy úgy teszel, mintha nem....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #1578 Dátum: 2006 április 01, 07:58:45 »

Ha találkoznál velük ne mond nekik, hogy te küldted a rossz dátumaot a magazinoknak, mert lehet hogy nem fognak szeretni  Grin

Nem én küldtem,én csak közvetítettem.Egyébként is a 2 újság a fasz,a WOB érdekes módon a helyes dátumot tudta közleni...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1577 Dátum: 2006 április 01, 07:52:46 »

Ha találkoznál velük ne mond nekik, hogy te küldted a rossz dátumaot a magazinoknak, mert lehet hogy nem fognak szeretni  Grin

Hát nem is biztos,hogy megtudják... Sad
Remélem azért csak utánanéztek egy kicsit a neten...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: