www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:45:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731606 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2096 Dátum: 2006 április 08, 23:05:26 »

vagabond, koszi az irast.
Kerek mindenkit aki erez magaban egy kis koltoi venat legalabb akkora terjedelemben fejtse ki maga velemenyet mint vagabond tette azt. Az irasokbol egy cikk fog keszulni, valogatott kepekkel, amolyan beszamolo annak, aki nem volt ott... Smiley

Udv!
A hirtelen összeütött dolgok mindig hiányosak,mint az enyém is.
Mindenképpen szeretném ha belekerülne az irományba az a csapatszellem és kreativitás melynek eredménye a Csapatzászlo,a nickes rendszám,a bogárhátus polo,kis index zászlo,Matrica  stb.
Mégegyszer KÖSZÖNÖM!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #2095 Dátum: 2006 április 08, 22:53:56 »

Sziasztok!

Szeretném megköszönni mégegyszer azoknak, akik segítettek a ringre ki és visszajutásomban!:)
Külön köszönet a 17:00órás IC kalauzának, hogy pofátlan módon 17:08kor felszálltam jegy nélkül a vonatra, és nem büntetett meg:) Wink
Részemről nagyon jól éreztem magam, remélem a következő találkozókon is mind' több emberrel ismerkedhetem meg.
A képeket és a videokat töltöm fel épp:)

noel-68
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #2094 Dátum: 2006 április 08, 22:48:41 »

vagabond, koszi az irast.
Kerek mindenkit aki erez magaban egy kis koltoi venat legalabb akkora terjedelemben fejtse ki maga velemenyet mint vagabond tette azt. Az irasokbol egy cikk fog keszulni, valogatott kepekkel, amolyan beszamolo annak, aki nem volt ott... Smiley

Udv!
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #2093 Dátum: 2006 április 08, 22:31:01 »

Mi is hazaertunk kb 8-ra:-)
Szerintem kiraly volt ez a rajzas bar lehetett volna kevesebb vizes
Kepek hamarosan Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető nopame

A hölgy egy kissé bogaras! :-)

« Hozzászólás #2092 Dátum: 2006 április 08, 22:16:47 »

Sziasztok!

Voltunk mi is a ringen...hát igen... kicsit sok volt a nem bogár... Cry és a városi rajzás NAGYON hiányzott! Erre vártam, mióta bogaras lettem... és most meg nem volt... Cry Cry Cry Majd legközelebb tüntetünk, hogy legyen kirajzás 

De ezektől eltekintve, jól éreztük magunkat!  Cheesy Jó volt a vezetéstechnika, bár én bénáztam egy sort, de sebaj... itt nem tettem kárt senkiben Roll Eyes És! Találtam kincseket is Duduhoz! Kapott vészindex kapcsolót (mert eddig nem volt neki  Shocked ) és szép hátsó feliratot is (ami rajta van, azt csavarral tették fel az előző tulajok)... Lényeg a lényeg jó volt!  Grin És az égiek is szeretnek minket, mert csodás időt adtak! Nem áztak el a bogarak...  Smiley
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2091 Dátum: 2006 április 08, 22:10:25 »

Ahoy Lazly,1 kicsit átfaragtam a dolgot. Cheesy

2006.04.08 Hungaroring,Tavaszi Rajzás és VW"márkatalálkozo"
Szük kis hazámban veröfényes napra ébredtünk,és areggel 8 orára megbeszélt találkahelyen 8 bogár busz állt indulásra készen,hogy meghoditsa a Ringet.
Ugyanebben az idöben vagy korábban az ország különbözö pontjairol kisebb,nagyobb csapatok,szervezett bogaras klubok,baráti társaságok tagjai keltek utra,mindannyian egy közöscél felé,ami a mai napon a bogarasok Mekkájává elölépett Hungaroring volt.
Nekivágtunk lelkesen hogy átszeljük a várost és részt vegyünk a jubileumi talin.
Már a Hungárián,Örs Vezér téren,kerepesi uton is csatlakoztak hozzénk fülig érö száju márkatársak,egyre duzzado kis csapatunk töretlenül tört a cél felé.
Kistarcsa táján kényszermegállo következett,sajnálatos Big-Bugék által elöadott koccanás okán,de gyors konzultácio után átvéve a Forumos zászlot.zászlorudat,már gond nélkül megérkeztünk,immár mintegy 50 autobol állo konvojunkkal.
A Ringre történö bejutás már elölegezte azt az érzést,hogy Történelmi esemény részesei lehetünk.
Rögtön megcsapott bennünket a csucstechnika szele,és vérmérséklettöl függöen,Fittipaldi,Schumachar,Raiönnen imitátorként álltunk be a Box utca mögötti parkoloba.
Sorra kerültek elö a régi ismerösök,felkerült árbocára a Forum jelképe a Bogárhátus zászlo,mely a kedvezö fuvallatoknak köszönhetöen egész nap büszkén lengedezett,a rendezöség által részünkre külön biztositott Bogárhátu.hu box felett
Ezzel párhuzamosan elkészült a 60-as éveket idézö életkép a boxban NGA jovoltábol,beindult a Ringen valo körözés,beindultak a régen látott ismerösök párbeszédei,régen megbeszélt forumos találkozások realizálodtak,régen várt alkatrészek cseréltek gazdát,sközben mindenki halálra hajszolta kameráját,fényképezögépét.
Az élmények,emlékek egyre csak gyültek,konzerválodtak a magunk és unokáink örömére.
Sok program nem ugy alakult,ahogy azt elöre elterveztük,de sodort bennünket az élet valosága,és mi örömmel sodrodtunk.
Az 1000 auto sokaságában is egymásra találtak a Forumos bogarasok,és sikerült megtartanunk privát kis rajzásunkat.
A sok élményt az is fokozta,hogy forumos szervezésben átvehették régen várt poloikat,nickes rendszámokaikat,kis zászloikat azok,akik elözetesen jelezték igényüket.Azért a kiválo munkáért,mely ezen szuvenirek tervezését,kivitelezését,hozzánk valo eljutását lehetövé tette külön köszönetet mondok az arra érdemeseknek.
Az már csak a hab volt a tortán mikor a gyorsulási versenyek beindultak és láttam menni a Silver-Fish buszt.Aki látta,tudja mit éreztem.
Mellettem düböröghettek a turbos golfok,csili-vili füstölös vizes VW-k engem nem zavartak.
Megtaláltam az összes ismeröst,barátot,kedvenc vasat,gyönyörüen restaurált kuriozumot,éppcsak életrekeltett matuzsálemet,mindennap szolgálo "munkagépet",egystoval mindent,ami szivemnek lelkemnek kedves.
De az idö ma sem állt meg.Eredményhirdetés után részt vehettünk a záro vonuláson,mely nehézségeivel,lassuságávalis a nap fénypontjává vált.
Az a látvány,mely szerény becslések szerint is 500 auto résztvételével teljesitett 3 kört a ringen,megkoronázta a napot.
Elhagyva a Ringet az élmények kavalkádja zsongott bennünk,de spontán szervezödésben hazafelé is összeállt egy baráti konvoly,mellyel
aztán végleg befejeztük ezt a csodálatos napot.
Utközben ki-ki lakhelye iránya szerint levált a menettöl,heves dudálás,integetés kiséretében,mig végül mindenki hazaért.
A várost ismételten átutazva számos márkatárssal,bogarassal találkoztam,és az üdvözlés a szokásosnál is jobban esett.
Voltak a napnak negativ élményei,tapasztalatai,de ezek az idö mulásával feledésbe merülnek,és marad az a csodás emlék hogy barátokkal ott lehettünk,ott mehettünk ahol a legjobbak.
Köszönet a szervezöknek,köszönet a szponzoroknak,köszönet a Ringnek,és köszönet magunknak is,hogy egymás számára is emlékezetessé,felejthetetlenné tettük ezt a rendkivüli évadnyito talit.

Vagabond.
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 09, 20:41:54 írta vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2090 Dátum: 2006 április 08, 21:51:11 »

Ha rám gondoltál,holnapra irok 1 történetet,de aképek kiválasztását átpasszolnám másnak.
Aztán meg nem baj ha többen is irunk,abbol csak jo jöhet össze. Cheesy

abszolút egyetértek, hogy írjanak (írjunk) többen, mert biztos hogy mindenkjnek nagyon más volt!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2089 Dátum: 2006 április 08, 21:48:07 »

Nekem ez volt az első rajzásom és nagyon élveztem!
vezetéstechnikára én is kétszer mentem Grin az volt a legjobb
a pálytesztről lecsúsztam, nem figyeltem hogy csak délig volt..
találkoztam sokakkal, de az eddig ismeretlenek közül csak pár embert ismertem meg. túl sok ember volt ott ahhoz, hogy tudjam kit ismerhetek Smiley ismerkedésre alaklmasabb egy kisebb tali sztem.
Nekem nem a vizesekkel volt bajom, inkább akik nem tartották be a szabályokat, meg tolakodtak.
A gyorsulásból nem sokat láttam, csak egy-két levegőst meg sok fekete füsokádóst. inkább mentem még egy körre a vizes pályán Cheesy
Az össznépi körözés a pályán viszont megkoronázta nekem az egészet. nagyon tetszett Cheesy tényleg meglódultunk kicsit Wink és ennyi pont elég is volt!
Remélem a videók valamit is visszahoznak majd abból, amikor a teljes célegyenesben, legaláb 5-6 autó szélességben álltak és mentek az autók, és a sok boxer, bőven elnyomta a többi hangot. azt valami eszméletlen jó érzés volt hallgatni! Cheesy

« Utoljára szerkesztve: 2006 április 08, 23:19:39 írta Typ117 »
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #2088 Dátum: 2006 április 08, 21:46:20 »

Ja! Asszonypajti csak lesett, mikor gurultunk befelé, reggel én meg vigyorogva mutogattam kifelé az ablakon: "Jé, BlackP autója, nini, itt meg a Qzmáé. Hohóóó Gumibogi!", stb...  Cheesy Tetszett. Smiley

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #2087 Dátum: 2006 április 08, 21:43:42 »

Hazaértünk mi is Nyíregyházára. A cél előtt kifogyott a benya az egyikünknél, úgyhogy volt egy pár perces kényszerpihenő.  Grin

Én jól éreztem magam. Vonultam, gyorsultam, fotoztam, punnyadtam, ettem-ittam, szóval jó volt. Nagyon szép Bogik voltak, jó volt látni néhány ismerős autót - innen a fórumról is és egyéb találkozókról is, valamint néhány új sast. Vizesek nélkül lett volna persze az igazi, de nekem nem volt negatív élményem - illetve minimális, de az még belefér. Fotók hamarosan felmásznak, linket írom nemsokára...

ÜdVW Mindenkinek!

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #2086 Dátum: 2006 április 08, 21:37:41 »

felvette valaki?!?
egy pillanatra Hédi is látszott bájosan az1303as kabrióban mosolyogva
most látom még maresz is lefotózta?

[melléklet törölve a rendszer által]
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 08, 21:42:32 írta mikrobi »
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #2085 Dátum: 2006 április 08, 21:30:45 »

Jó estét !

Szerintem lényegesebben jobb volt ez a rajzás mint a tavalyi!
de a vizesek valahogy nem illettek ebbe a képbe.

Engem nem zavartak de azért külön tettem volna őket,a bogarak,buszoktól.

Én is örülök hogy találkoztam sok-sok ismerös fórumos társsal és tudtam váltani egy pár szót.

Igaz kisgyerköcömmel való elfoglaltságom miatt korábban haza kellett mennünk
de azért jó idő,jó csapat és sok szép bogár,buszért érdemes volt ott lenni.

üdvw
/képeket nem tudtam csinálni mert kölcsön adtam akuimat IQ nagy mestrenek és remélem majd Ő fog feltenni egy párat a fotoi közül./

Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #2084 Dátum: 2006 április 08, 21:20:15 »

Ha rám gondoltál,holnapra irok 1 történetet,de aképek kiválasztását átpasszolnám másnak.
ok, eld ki kreativitasod... Cheesy
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2083 Dátum: 2006 április 08, 21:17:09 »

No akkor megegy megtisztelo feladat: Kerek valakit hogy gyujtson ossze par jol sikerult kepet (maximum: 30) es ezeket jutassa el hozzam egy minnel reszletretorobb (fo a hangulat visszaadasa) cikkel egyut. Ezt az oldalra szanom, ha mar van szep uj (bar meg fejlesztes alatt levo) oldal motorunk, akkor hasznaljuk ki... Cheesy Legyszi ha elvalalod keress meg, vagy ird ide be, hogy tobben ne kezdjetek el feleslegessen...

Udv! Lazly

Tóth Zoltán
Nem elérhető péter

« Hozzászólás #2082 Dátum: 2006 április 08, 21:13:34 »

Jó volt.
Szép volt.
Köszönjük.
Ennyi.

De az sok "kávédaráló-turbódizel kormozó sz..r "maradhatott volna otthon
Ennyi füstött a nosztalgia vasuton nem lehetett nyelni!
És még ,hogy az "olaj ne csöpögjön" ez vicc

De jó volt találkozni veletek látni élőben az elkészült gépeket,sajnos az enyém egyébb okoból még atomjaiban van igy nem tudtam vele menni de remélem nemsokára kész lesz. Huh
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2081 Dátum: 2006 április 08, 21:06:39 »

RAJZÁS KÉPEK:
http://kep.tar.hu/buggarage

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #2080 Dátum: 2006 április 08, 20:56:33 »

Ahoy.
Votunk Rajzani.2006.
Én mindenkinek,mindent köszönök!
Az hogy láttam a fiaim fülig érö száját,az hogy saját öreg vasammal körbefurikázhattam a ringen,hogy találkozhattam régi és uj ismerösökkel,hogy énekelhettem abban a boxban ahol kitudja melyik F1 titán gépét ápolgatták,nekem maradando élményt jelentett.
A városi vonulás valoban hiányzott,a vizesek valoban füstöltek,a rendezök,szervezök sehol se voltak,de akkor is jo volt.
Én mégegyszer köszönöm ,hogy ma ott lehettem. Cheesy
No akkor megegy megtisztelo feladat: Kerek valakit hogy gyujtson ossze par jol sikerult kepet (maximum: 30) es ezeket jutassa el hozzam egy minnel reszletretorobb (fo a hangulat visszaadasa) cikkel egyut. Ezt az oldalra szanom, ha mar van szep uj (bar meg fejlesztes alatt levo) oldal motorunk, akkor hasznaljuk ki... Cheesy Legyszi ha elvalalod keress meg, vagy ird ide be, hogy tobben ne kezdjetek el feleslegessen...

Udv! Lazly
Nem elérhető Katalin

« Hozzászólás #2079 Dátum: 2006 április 08, 20:55:39 »

Sziasztok,

Farkas Janit keresem /Tigris Bogár tulajdonosa/

Ha valaki tudja az elérhetőségét, vagy szokott vele találkozni, szóljon neki, hogy a forumon keresik.
E-mail cím: singerkatalin@freemail.hu

Köszönöm
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2078 Dátum: 2006 április 08, 20:51:38 »

Ahoy.
Votunk Rajzani.2006.
Én mindenkinek,mindent köszönök!
Az hogy láttam a fiaim fülig érö száját,az hogy saját öreg vasammal körbefurikázhattam a ringen,hogy találkozhattam régi és uj ismerösökkel,hogy énekelhettem abban a boxban ahol kitudja melyik F1 titán gépét ápolgatták,nekem maradando élményt jelentett.
A városi vonulás valoban hiányzott,a vizesek valoban füstöltek,a rendezök,szervezök sehol se voltak,de akkor is jo volt.
Én mégegyszer köszönöm ,hogy ma ott lehettem. Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #2077 Dátum: 2006 április 08, 20:51:15 »

Én meg hiába gykoroltam be az indulót, nem énekeltük el... Cry A motor se lett szétkapva...

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2076 Dátum: 2006 április 08, 20:50:54 »

nem hiszem , hogy divatkutya : legalábbis mifelénk nem.
vicceltem Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető versicolor

« Hozzászólás #2075 Dátum: 2006 április 08, 20:47:40 »

rátehetünk téged is egy korábbi képről, ha gondolod Smiley

mops: Hollónak is van egy, meg PéZsének is, divatkutya Tongue
nem hiszem , hogy divatkutya : legalábbis mifelénk nem.
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #2074 Dátum: 2006 április 08, 20:46:19 »

FIGYELEM FIGYELEM!!

Szavazas lezarva. Eddigi lezart szavazasok megtekinthetoek itt: http://www.bogarhatu.hu/page.php?9

Az uj szavazas fentebb lathato... Smiley

Jo szorakozast! Udv!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2073 Dátum: 2006 április 08, 20:40:27 »

Ird meg, aztan atbeszeljuk... Smiley
Fo az epito jelleg ugye, mert mindanyian tudjuk hogy mennyit dolgozott vele, es nyilvan nem az a celja hogy szarulerezzuk magunkat.

Udv!
nemis így terveztem Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #2072 Dátum: 2006 április 08, 20:35:04 »

szerintem is egy korrektül megfogalmazott levél jó lenne. esetleg megírom és beírom ide, igérem nem leszek támadó Smiley

Ird meg, aztan atbeszeljuk... Smiley
Fo az epito jelleg ugye, mert mindanyian tudjuk hogy mennyit dolgozott vele, es nyilvan nem az a celja hogy szarulerezzuk magunkat.

Udv!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2071 Dátum: 2006 április 08, 20:33:36 »

ugye parotokkal beszeltunk hogy kollectiv meg kene fogalmazni egy levelet es eljutatni szepinek kb az alabbi tartalommal: Igen jo volt, fasza volt a korbemenetgeles, fasza volt a csuszkalos, de a bogaraknak kulon parkolo, vizhuteseseket minden szempontbol elszeparalni (pl parkolo, felvonulas, csuszkalas, gyorsulas, stb...) es inkabb regi VW feelinget teremteni es megtartani minthogy a tuning golfok sorakozzanak es fustoljek tele a kornyeket...
Ezzel ki ert egyet, ki nem? Hozzafuznivalok? Ki vallalja a megfogalmazast?

Udv!

szerintem is egy korrektül megfogalmazott levél jó lenne. esetleg megírom és beírom ide, igérem nem leszek támadó Smiley

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #2070 Dátum: 2006 április 08, 20:31:35 »

Nekem tök furcsa volt hogy egy csomó embert be tudtam azonosítani az autójáról vagy valami régebbi képről innen a fórumról engem meg nem ismert arcról szinte senki. Shocked

A bogarad az arcod. Smiley

Bácsi Győző
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #2069 Dátum: 2006 április 08, 20:31:10 »

ugye parotokkal beszeltunk hogy kollectiv meg kene fogalmazni egy levelet es eljutatni szepinek kb az alabbi tartalommal: Igen jo volt, fasza volt a korbemenetgeles, fasza volt a csuszkalos, de a bogaraknak kulon parkolo, vizhuteseseket minden szempontbol elszeparalni (pl parkolo, felvonulas, csuszkalas, gyorsulas, stb...) es inkabb regi VW feelinget teremteni es megtartani minthogy a tuning golfok sorakozzanak es fustoljek tele a kornyeket...
Ezzel ki ert egyet, ki nem? Hozzafuznivalok? Ki vallalja a megfogalmazast?

Udv!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2068 Dátum: 2006 április 08, 20:24:06 »

Nekünk is tetszett a rajzás, de lehetett volna kevesebb vízhűtéses, Ehm,de azért a tescónál volt a legjobb, szerintem.
egyetértek

bokonon: városi vonulás innen nem volt megoldható sajnos, pedig szerintem az a lényege a szervezett programoknak. amúgymeg örülök, hogy beszélhettem sok emberrel, nem csak fórumossal, idegennel is dumálgattunk, ezért jó a bogarazás.

külön köszi mindenkinek, akivel alkatrész boltoltam, hogy felismert, én avatarokat sem látok és a név meg arcmemóriám fos Smiley

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2067 Dátum: 2006 április 08, 20:22:14 »

Amúgy a TV2-n a híradóban benne volt a rajzás!Király!

felvette valaki?!?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2066 Dátum: 2006 április 08, 20:21:32 »

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,elfelejtettem,hogy 12kor csoprtkép Cry Cry

rátehetünk téged is egy korábbi képről, ha gondolod Smiley

mops: Hollónak is van egy, meg PéZsének is, divatkutya Tongue

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2065 Dátum: 2006 április 08, 20:12:11 »

Nekünk is tetszett a rajzás, de lehetett volna kevesebb vízhűtéses, Ehm,de azért a tescónál volt a legjobb, szerintem.
jo volta rajzás 1 ember hozzá szolása bnem tetszettt(fö szervezö volt)

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Sanci78

« Hozzászólás #2064 Dátum: 2006 április 08, 20:09:42 »

Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #2063 Dátum: 2006 április 08, 20:04:23 »

Sziasztok!

Összességében király volt a tavaszi első tali (azért a rajzás a budapesti utcán egy kicsit hiányzott....). Gyönyörű gépeket + néhány igazi kuriózumot (Baját meg trike-t most láttam először) is lehetett találni. A csoportképről sajnos sikerült lekésni.
A vizeseket nem akarom fikázni; de a legjobban az tetszett bennük, amikor a gyorsulásin egy-egy öreg léghütéses lenyomta őket (lásd Silver Fish....).
1303LS
« Hozzászólás #2062 Dátum: 2006 április 08, 19:56:22 »

Nekem tök furcsa volt hogy egy csomó embert be tudtam azonosítani az autójáról vagy valami régebbi képről innen a fórumról engem meg nem ismert arcról szinte senki. Shocked
Nem elérhető korben

Korben Dallas

« Hozzászólás #2061 Dátum: 2006 április 08, 19:53:51 »

Helló!
Szerintem jó volt a rajzás,nekünk tetszett,bár a szervezés nem volt a toppon!
Köszönet a pólóért,a rendszámért,meg a zászlóért!
Amúgy a TV2-n a híradóban benne volt a rajzás!Király!
Korbi

Fényes bogarak hullanak, a doktor szedi össze mind, Hozzányúlni nem szabad, nyilvántartja szám szerint
1303LS
« Hozzászólás #2060 Dátum: 2006 április 08, 19:50:22 »

HOLLÓ
JA a képen.
De nem a Pézsé-é a tulajdonjog?  Huh
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2059 Dátum: 2006 április 08, 19:46:22 »

Pézsé

Dehogy mops-e vagy nem azt nem igazán tudom. Roll Eyes
HOLLÓ

WEBshop
www.retroautoklub.hu
1303LS
« Hozzászólás #2058 Dátum: 2006 április 08, 19:44:36 »

Kinek van mopsza a képen?

Pézsé

Dehogy mops-e vagy nem azt nem igazán tudom. Roll Eyes
1303LS
« Hozzászólás #2057 Dátum: 2006 április 08, 19:43:46 »

Na üdv.

Nagyon jó volt a rajzás, nekünk tetszett.
Jó volt a szervezés meg a helyszín meg főleg.

Köszönjük a PÓLÓkat, nagyon jók!
Köszönöm a matricát is. (még mielőtt valaki belázad a régi eresztésből volt még Gumiboginál  Grin )

Egy két ismeretlen ismerőssel is megismerkedtünk.
Remélem jövőre is sikerül ide szervezni és akkor már ONal tudunk menni.
Oldalak: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: