www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:38:19

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731491 alkalommal)
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #2536 Dátum: 2006 április 16, 13:04:09 »

Leszögezném az elején, hogy nem kívánok senkit megbántani! Ha mégis ez történne, természetesen elnézést kérek az illetőtöl.
.

Bácsi Győző
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2535 Dátum: 2006 április 16, 12:30:38 »

Aztán meg a zasszony tenyere lett volna tenyérbemászóbb az arcod felé!  Grin

Nem, mert én a Mamitól megkérdeztem, hogy hol az AZS, és közölte, hogy ottvan a C szektorban a csöcsikénél, amióta az megérkezett. Majd mondta, hogy azután neki kell majd ápolgatnia a lelkét hetekig az AZS-nak :-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2534 Dátum: 2006 április 16, 12:12:16 »

nálam? milyen két gumibiszbasz? sose láttam Grin

és holnap pl. elhozod, amit sose láttál? ;-)))
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2533 Dátum: 2006 április 16, 12:07:02 »

egyelőre passz.

kb-ra?
hollohoz majdan eltudod jutattni....ha megjön persze

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2532 Dátum: 2006 április 16, 12:05:03 »

áraban?
egyelőre passz.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2531 Dátum: 2006 április 16, 12:03:44 »

tudok, 2 hét múlva érkezik a csomag. Visítok majd!
áraban?

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2530 Dátum: 2006 április 16, 11:59:32 »

egy napos találkozót is lehet úgy szervezni, hogy a barátokkal összejövés is bőven megvan, meg még programok is vannak, nem is rosszak, meg még szervezettség is van, és a főszervező néha ugyan - érthetően - feszült, de soha, egy pillanatra sem bunkó...

ha valaki nem jött volna rá, tatabányáról beszéltem.

Meg pl Lepsény
Holló
« Hozzászólás #2529 Dátum: 2006 április 16, 11:58:58 »

Szenyorról egy rossz szót sem
Holló
« Hozzászólás #2528 Dátum: 2006 április 16, 11:58:06 »

moon illatositott tudsz?
holdszagú vunderbauum?
Holló
« Hozzászólás #2527 Dátum: 2006 április 16, 11:57:08 »

Kösz, a gumi szirszarod Hollónál. Ne folyasd a benzint! Égesd!

nálam? milyen két gumibiszbasz? sose láttam Grin
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2526 Dátum: 2006 április 16, 11:57:05 »

Akarsz valamit tenni?! Meg kell emelni a valagat,a kezet.

Ratro: megkértelek, hogy ne szólj hozzám, főleg ilyen stílusban nem. Kikérem magamnak az ilyen hangot.
Meg szoktam emelni a különböző testrészeimet, akkor is, ha esetleg nem tudsz róla.
Szerinted ki vitte ki a rajzásra a nótbúkját-vásznát-vetítőjét? Ki vett részt nagyon aktívan a két városi versenyben? Ki sokszorosított és terjesztett népautós szórólapokat? Kinél gyártottuk otthona konyhaasztalon a többiekkel a matricákat? Ki osztogatott tizesével a régi rajzások után videoCD-ket, képeket. Nem sorolom tovább; hozzáteszem a fiam a klubtag, nem én. Kapaszkodj meg: bogaram-buszom sincs. Ahhoz képest elég sokmindent megteszejk a csapatért.
Jobb lenne, ha visszavennél.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2525 Dátum: 2006 április 16, 11:56:44 »

moon illatositott tudsz?
tudok, 2 hét múlva érkezik a csomag. Visítok majd!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2524 Dátum: 2006 április 16, 11:55:49 »

moon illatositott tudsz?

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2523 Dátum: 2006 április 16, 11:54:46 »

én nyugodt vagyok, most éppen kipakoltam pár tíz köbméter ezt-azt a garázsomból, nemsokára felteszek neked néhány képet az előkerült 411-es cumókról, aztán megmondod, hogy mi kell ;-)))

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2522 Dátum: 2006 április 16, 11:52:35 »

Túl kellene tennie magát embereknek dolgokon. És akkor simább lenne minden. relax.

én nyugodt vagyok, most éppen kipakoltam pár tíz köbméter ezt-azt a garázsomból, nemsokára felteszek neked néhány képet az előkerült 411-es cumókról, aztán megmondod, hogy mi kell ;-)))
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2521 Dátum: 2006 április 16, 11:50:15 »

egy napos találkozót is lehet úgy szervezni, hogy a barátokkal összejövés is bőven megvan, meg még programok is vannak, nem is rosszak, meg még szervezettség is van, és a főszervező néha ugyan - érthetően - feszült, de soha, egy pillanatra sem bunkó...

Túl kellene tennie magát embereknek dolgokon. És akkor simább lenne minden. relax.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2520 Dátum: 2006 április 16, 11:49:18 »

nem azon agyal senki miként lehetne jobb!

na ezt azért nem mondanám. kimondottan sok hozzászólás született azzal a szándékkal, és azzal a tartalommal, hogy hogy lehetne jobb.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2519 Dátum: 2006 április 16, 11:48:14 »

ez a rajzás topikot át kéne irni mindig az aktuálisan következö találkozora   pl tbány v kisköre.....
és azon  dumálni mi lesz ...stb

ne gylkoljuk már egymást!! Smiley

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2518 Dátum: 2006 április 16, 11:47:34 »

Amiről beszélünk az túlnyulik az 1 azaz egy napos találkozókon.

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2517 Dátum: 2006 április 16, 11:45:42 »

áááááááá

TÖRÖLNi kéne már ezt  rajzásos fórumot a picsába  ,itt mindenki a másikat gyilkolja 1 találkozo miat!!!ne máááá!
Valakinek ez tetszik valakinek az!!bizzunk benne h jövöre több tapasztalattal jobb lesz ha a ringen lesz!! Shocked

Régen mondtam máér!
Ki kell venni ezt innen. Ez a baj a magyarokkal, velünk. Mi lett volna ha. Ezen agyalunk egy hét távlatából és nem azon agyal senki miként lehetne jobb!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2516 Dátum: 2006 április 16, 11:44:39 »

Ez egy nagyon kedves hozzászólás volt, köszönöm.
Megkérnélek, többet ne szólíts meg, cserében ígérem én sem teszem.

Ennyi?! Tényleg itt kezdődnek a problémák!
Akarsz valamit tenni?! Meg kell emelni a valagat,a kezet. Tenni valamit ezért a dologért, hogy ne legyen fertő. Vannak akik tettek, tesznek, tennének valamit amit mások szarba sem vesznek.
Nem lesz nehéz.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2515 Dátum: 2006 április 16, 11:44:07 »

áááááááá

TÖRÖLNi kéne már ezt  rajzásos fórumot a picsába  ,itt mindenki a másikat gyilkolja 1 találkozo miat!!!ne máááá!
Valakinek ez tetszik valakinek az!!bizzunk benne h jövöre több tapasztalattal jobb lesz ha a ringen lesz!! Shocked

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2514 Dátum: 2006 április 16, 11:42:23 »

Szerintem itt senkit nem bántasz meg azzal, ha elmondod a véleményed, max nem mindenki ért veled egyet. A koedukált találkozó ütlettel egyáltalán nem tudok egyetérteni, és ha valamelyik találkozó ilyen lesz, azt kihagyom, nem kivánok részt venni rajta, gondolom sokan vannak igy. Rovinjban is közölték, hogy az aircooled jöhet a placcra, a watercooled meg ki a parkolóba. És milyen jó is volt. Veled ellentétben igenis igazi találkozónak nevezek egy 50-70 kocsis találkozót is, mivel én valahogy ezeken érzem jól magam. Talán ezért is jönnek egyre többen Orfűre, és ezért is megyünk le sokadik alkalommal Rovinjba. Biztos hogy egy hatalmas találkozónak is vannak előnyei, de én valahogy ezeket a kicsiket birom, amikor este leülünk a sátor elé és húst sütünk a barátainkkal, meg beszélgetünk velük. Mert bizony sokkal fontosabbnak tartom ezt, mint a tömeges autónézést. Jólesik látni AZS-t ahogy a csöcsike szektorában heverészik, és el nem lehet vontatni onnan, és birom amikor Pityubácsi bólyával a fején az instrumental részt adja elő nagy vehemenciával. Amikor Xoyox tört magyarsággal sörrel a kezében meséli a 914-esének a történetét, vagy amikor SiD és Fiqsz teljes lelki nyugalomban szemléli a pre67-ek motorháztetejét. Az is tetszik, amikor odamész a Hudák Misihez, és van ideje beszélgetni, vagy amikor megitatnak valami halálos adab Abszinttal a Snoopy-ék. És birom azt, amikor megérkezek a találkozóra, és a rég nemlátott barátaimat látom, és nekem ez jelenti a találkozót. Nem a csilivili autók, a többmilliós szörnyek lambo ajtóval, meg kék ledekkel, hanem ez. A rajzás már csak egy emlék, amire jó nosztalgiával visszagondolni.

Hé, hé, hé. Fékezz!

Amiről beszélünk az túlnyulik az 1 azaz egy napos találkozókon. Itt egynapról, szezonindítóról beszélünk. Én is jobban szerettem Almádiban a Yacht campingben fetrengeni a platón. Az egynapos és az egész hétvégés dolgokat nem lehet egy kalap alatt említeni. Szívesen grillezek a kocsim mellett az árnyékban és hazudozok nagyokat egy sörrel a kezemben. De nekm ahhoz legalbb két nap kell mert ittasan nem ülök autóba.
OK?!
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #2513 Dátum: 2006 április 16, 11:42:05 »

Aztán meg a zasszony tenyere lett volna tenyérbemászóbb az arcod felé!  Grin

hááát, elég meggyőző érvei voltak a lánynak ;-))) mondjuk lehetett volna egy kicsit tenyérbemászóbb is ;-)))

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T

« Hozzászólás #2512 Dátum: 2006 április 16, 11:40:50 »

Így van, bőven elég ha arra sem veszed a fáradtságot, hogyott legyél.

Ez egy nagyon kedves hozzászólás volt, köszönöm.
Megkérnélek, többet ne szólíts meg, cserében ígérem én sem teszem.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2511 Dátum: 2006 április 16, 11:39:49 »

Jólesik látni AZS-t ahogy a csöcsike szektorában heverészik

hááát, elég meggyőző érvei voltak a lánynak ;-))) mondjuk lehetett volna egy kicsit tenyérbemászóbb is ;-)))
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2510 Dátum: 2006 április 16, 11:38:34 »

Hmm. azért bogárparlamentet ne csináljunk már!  Grin
Bőven elég évi egy megbeszélés: ott meg lehet határozni a fő csapásirányt, a jelentősebb alkalmakkor meg (pl. tavaszi rajzás, őszi idényzáró) megdumálni az aktuális részleteket. Olyan hűdesűrű dumapartira nincs túl nagy szükség.

Így van, bőven elég ha arra sem veszed a fáradtságot, hogyott legyél.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2509 Dátum: 2006 április 16, 11:24:41 »

Leszögezném az elején, hogy nem kívánok senkit megbántani! ...

Szerintem itt senkit nem bántasz meg azzal, ha elmondod a véleményed, max nem mindenki ért veled egyet. A koedukált találkozó ütlettel egyáltalán nem tudok egyetérteni, és ha valamelyik találkozó ilyen lesz, azt kihagyom, nem kivánok részt venni rajta, gondolom sokan vannak igy. Rovinjban is közölték, hogy az aircooled jöhet a placcra, a watercooled meg ki a parkolóba. És milyen jó is volt. Veled ellentétben igenis igazi találkozónak nevezek egy 50-70 kocsis találkozót is, mivel én valahogy ezeken érzem jól magam. Talán ezért is jönnek egyre többen Orfűre, és ezért is megyünk le sokadik alkalommal Rovinjba. Biztos hogy egy hatalmas találkozónak is vannak előnyei, de én valahogy ezeket a kicsiket birom, amikor este leülünk a sátor elé és húst sütünk a barátainkkal, meg beszélgetünk velük. Mert bizony sokkal fontosabbnak tartom ezt, mint a tömeges autónézést. Jólesik látni AZS-t ahogy a csöcsike szektorában heverészik, és el nem lehet vontatni onnan, és birom amikor Pityubácsi bólyával a fején az instrumental részt adja elő nagy vehemenciával. Amikor Xoyox tört magyarsággal sörrel a kezében meséli a 914-esének a történetét, vagy amikor SiD és Fiqsz teljes lelki nyugalomban szemléli a pre67-ek motorháztetejét. Az is tetszik, amikor odamész a Hudák Misihez, és van ideje beszélgetni, vagy amikor megitatnak valami halálos adab Abszinttal a Snoopy-ék. És birom azt, amikor megérkezek a találkozóra, és a rég nemlátott barátaimat látom, és nekem ez jelenti a találkozót. Nem a csilivili autók, a többmilliós szörnyek lambo ajtóval, meg kék ledekkel, hanem ez. A rajzás már csak egy emlék, amire jó nosztalgiával visszagondolni.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #2508 Dátum: 2006 április 16, 10:58:21 »

Persze ehhez kellenének olyan emberek, akik vállalnák ez a nem egyszerű megbízatást!

Szerintem a megyei képviselős dolog azért elgondolkoztató, és érdemes lenne érdemben foglalkozni vele, hiszen a Szepes feje sem kábtalan, meg egy ember több hibát vét 1000 főre számítva, mint ha lennének képviselők, és pölö egy emberre jutna "csak 80-90" bogaras gondja.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #2507 Dátum: 2006 április 16, 10:54:04 »

Szerintem a megyei képviselős dolog azért elgondolkoztató, és érdemes lenne érdemben foglalkozni vele, hiszen a Szepes feje sem kábtalan, meg egy ember több hibát vét 1000 főre számítva, mint ha lennének képviselők, és pölö egy emberre jutna "csak 80-90" bogaras gondja.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!

« Hozzászólás #2506 Dátum: 2006 április 16, 10:41:49 »

Hmm. azért bogárparlamentet ne csináljunk már!  Grin
Bőven elég évi egy megbeszélés: ott meg lehet határozni a fő csapásirányt, a jelentősebb alkalmakkor meg (pl. tavaszi rajzás, őszi idényzáró) megdumálni az aktuális részleteket. Olyan hűdesűrű dumapartira nincs túl nagy szükség.
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #2505 Dátum: 2006 április 16, 10:37:51 »

A technika adott de, nincs aki kezelje. Most egy normális adatbázisuk sincs.
Viszont lehetne minden megyének egy képviselője, akit könnyebben elérnének a klubtagok.
Mert ha van valami kérdés, akkor mindig az a válasz, hogy "hívd fel a Szepest".
Azért Ő sem szuperman, hogy mindenkivel tudjon érdemben foglalkozni.
Lehetne csesztetni a képviselőket, akik pl. havonta konzultálnak a vezetéssel.
Lehet, hogy jobb lenne, lehet hogy nem. Ez csak egy hirtelen gondolat volt.

Csak halkan megjegyzem, hogy a 21. században (ami most van) már nem lehetetlen dolog egy webkamerás konferencia-beszélgetést összehozni.

Erre gondolok, hogy ha a közgyűlésre kiraknának egy (széles látószögű) webkamerát meg valaki vinne egy laptopot és az egész egy olyan helyen lenne, ahol van szélessávú internet (mondjuk valakinek a kertje, ahol van wifi), akkor a gyűlés témájához nagyságrendekkel többen hozzá tudnának szólni (vagy végig tudnák hallgatni) interneten keresztül. Megfelelő jelszavak bepötyögése után persze.

Ezt most csak úgy mondtam. A technika működik.

Elég sok emberkének van már otthon szélessávú internete, viszont lusta gyűlésekre járni (mint pl. én, bár én már nem vagyok tag). Így ők is bevonhatók ez ilyen jellegű dolgokba.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #2504 Dátum: 2006 április 16, 10:26:57 »

Csak halkan megjegyzem, hogy a 21. században (ami most van) már nem lehetetlen dolog egy webkamerás konferencia-beszélgetést összehozni.

Erre gondolok, hogy ha a közgyűlésre kiraknának egy (széles látószögű) webkamerát meg valaki vinne egy laptopot és az egész egy olyan helyen lenne, ahol van szélessávú internet (mondjuk valakinek a kertje, ahol van wifi), akkor a gyűlés témájához nagyságrendekkel többen hozzá tudnának szólni (vagy végig tudnák hallgatni) interneten keresztül. Megfelelő jelszavak bepötyögése után persze.

Ezt most csak úgy mondtam. A technika működik.

Elég sok emberkének van már otthon szélessávú internete, viszont lusta gyűlésekre járni (mint pl. én, bár én már nem vagyok tag). Így ők is bevonhatók ez ilyen jellegű dolgokba.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.

« Hozzászólás #2503 Dátum: 2006 április 16, 10:13:49 »

Sajnos bejött, amitől féltem és amiért annak idején azt a hülye szavazást is elindítottam. Azzal együtt nem volt rossz a találkozó, de mindenképpen okulni kellene a hibákból.
Ratro: igazad van, ha a csapat beszállna a szervezésbe, talán tudna segíteni.
Csak címszavakban, miket tettünk le az asztalra az emlékezetes gödöllői Terkebog-os kirándulás óta (én innen számítom a csapatot)
- kis matricák már a gödöllői kiránduláson, abszolút ismeretlenül
- póló a rajzásra - ez azóta is hagyomány
- sapik, kis zászlók
- matricák
- népautóstalálkozók szervezése
- városi versenyek szervezése
- léghűtéses találkozók szervezése (teljesség igénye nélkül: Tatabánya, Bélapátfalva, Hortobágy, Orfű)
- éjszakai helyfoglalás az utolsó Tesco-s rajzáson
- a ringes rajzásra egy hét alatt megszerveztük: zászló, pólók, életképek, asztalok-székek, induló, vetítés-hangosítás, csoportkép
- az index fórumát elhagyva új, azóta még újabb, saját weboldal-fórum
Sorolhatnám biztosan még tovább, hirtelen ennyi jutott az eszembe
A mindennapos SZMB-ről (már a kifejezét is mi, azaz Sto találta ki), egymás segítéséről (nem bogaras dolgokban is) nem is szólok, ez teljesen magától értetődő a csapatban.
Üdvös lenne, ha a klub pitiáner személyeskedések helyett számítana erre az összeszokott, egymást ismerő lelkes csapatra.

A közgyűlésről meg csak annyit, hogy életemben összesen kétszer vettem részt ilyenen: amikor az önkormányzati lakásokat eladták és társasházzá alakultunk.
Ott igazán komoly, életbevágó dolkokról volt szó. Megjelentünk vagy 150-en és sajnos negyed óra múlva az érdemi beszélgetés átcsapott személyeskedésbe, régi sérelmek felhánytorgatásába. A vége az lett, hogy egy olyan közös képviselő került ki győztesen, aki nagy ívben lesz@arta az ott lakók érdekeit.
Nem lenne szerencsés, ha egy túl nagy tömeg jelenne meg a klub közgyűlésén, az viszont mindenképp ajánlatos lenne, hogy közülünk az, aki részt vesz majd rajta, hangsúlyozza, hogy egy többszáz fős csapat véleményét tolmácsolja. Talán nagyobb súlya lenne a szavának.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2502 Dátum: 2006 április 16, 09:24:23 »

Leszögezném az elején, hogy nem kívánok senkit megbántani! Ha mégis ez történne, természetesen elnézést kérek az illetőtöl.
Találkozó és találkozó közöttigen komoly különbségek vannak, ugye. Nekem egy 10-15-30 autós "találkozó" inkább baráti összejövetelnek minősül, mintsem igazi találkozóknak. Kell perzse ilyen is, hisezn az ember csa kezeken az eseményeken fog tudni igazán odafigyelni embertársaira. Sokan vannak akik csak azemberek, barátságok, társaság miatt mennek el egy ilyen találokzóra. A másik oldal az amikor legalább 300 autó van egy helyen, de legyen inkább több. Akit érdekel meg tudja nézni mik történtek a garázsokban a télen. Ez egy ilyen szezonnyitónak, még ha vegyes is kiváló! Én kiállok a Ring mellett, a szervezők mellett mert jó a helyszín, méltó a 15-ik Rajzáshoz, még az utózöngékkel is. Tesco-ra nem vágyom, nem szeretem. Ezt éreztem először magaménak. A szervezést tekintve sajnálatos módon Szepi nem kért innen segítséget, lehet nem is kapott volna mert az elején nagy volt az idegenkedés ami mostanra köpködéssé alakult. Lehet jobb lenne, ha aki szeretne jövőre egy jó találkozón résztvenni BlackP-hez hasonlóan azt mondaná, hogy majd én segítek!(Elég komolyan ellene volt az elején és mégis) ÉS jobb lesz! Ilyen kéne, nem pedig olyan, hogy mindenkimennyenazannyába! Szóval legyen a Ringen jövőre is, köcsög vizesekkel legyen tisztázva előre, hogy lent állnak és csak lent! Legyen elég szervező és mindeki legyen előre tájékoztatva kellő mértékben.
Akinek meg nem tetszik, szervezzen az az időpontra ellenrajzást, ahova akar, ami délben kezdődik és nem kell 4-kor kelnie a vidékinek. (vagy 1600 Ft-ért fent aludniegy munkásszállóban, mert jobb). Aztán kiderül melyik a jobb.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2501 Dátum: 2006 április 16, 09:09:39 »

Miért a gsattilának (aki sajnos már nem fiatal) és családjának kell szervezőként dolgozni?

vagy pl. a Dina kiscsitri lányainak...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2500 Dátum: 2006 április 16, 09:08:43 »

az a gond, hogy nem voltatok még igazi találkozón!!

hát én már voltam. legalábbis szerintem pl. a vweuro hollandiában, 6000 (mondom hatezer) léghűtéses géppel talán már annak minősül ;-) csak angol rendszámú T1-esből 54-et számoltam meg... és a két schwimwagen se tréleren csücsült, hanem tóba be tóból ki...
Nem elérhető Főnök

« Hozzászólás #2499 Dátum: 2006 április 16, 08:57:46 »

szasztok!
nekem nagyon nem jott be az idei "Rajzas" ...
ebed utan tofogtunk ki a haverommal, meg jottek mas haverjaim, akik kivancsiak voltak a Bogarakra.
mikor kiertunk mar az gyanus volt, hogy nincs regisztracio, nincs eligazitas egy nagy katyvasz volt minden.
nem kaptam welcome csomagot, matricat a szelvedore, semmit ... megalltunk a lenti parkoloban, aztan felsetaltunk. ott osszevissza mercik, opelek, mitsu, minden. illuziorombolo volt. aztan lattam van hely, feljottem en is az autoval. kozben a hangos a gyorsulokrol beszelt, azt sem tudtuk, hogy mi van. beleneztunk a gyorsuloba, de az uncsi volt igazabol. a konkret programrol semmit sem tudtam. egyszercsak be a kocsikba, par kor a ringen, aztan azt hittuk, hogy most jon a felvonulas a varosba, de semmi. alltunk tanacstalanul.
a legjobb filing a hazafele ut volt a palyan befele, annak volt hangulata szerintem. csomo bogar gurult szepen a nagy uton, na ott integettunk egymasnak, aztan bye.
nemtom mi volt a baja, de nem volt jo; talan a vegyesfelvagott, talan az infohiany, talan a helyszin ....
udv
G
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #2498 Dátum: 2006 április 16, 08:46:08 »

Egy szösszenet, aztán megyek tormát reszelni...
MIndenki a szervezést okolja. Kérdem én, ha a szepi tudta, hogy itt elég aktív emberkék is akadnak (akik 2 éve a Tesco parkolóban aludtak, hogy meglegyen a szükséges üres placc a Bogaraknak, néha aludni készülő kamionosok elleni harcok árán is  Wink), akkor miért nem lehetett szólni, kérni? Miért a gsattilának (aki sajnos már nem fiatal) és családjának kell szervezőként dolgozni?
Érdekes kérdések. Meg fogom tudni rá a választ is.
Az a baj, hogy nekem is kb a találkozás a többiekkel volt a fíling. Mondjuk nem gyorsultam, nem pörögtem, nem ringeztem, max nézelődtem. Inkább beszélgettem, szmb-ztem, ismerkedtem, jól éreztem magam.
Még mindig állítom, hogy az NGA melletti kiállásunk úgy volt jó A-Z-ig, ahogy történt. A barátomnak tekintem, a barátjáért pedig álljon ki az ember. Tűzön-vízen, a nyilvánosság előtt vagy a színfalak mögött egyaránt.
ehhez csatlakozom!!
én pl 1x mentem körbe!!
jó húsvétot mindenkinek!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2497 Dátum: 2006 április 16, 04:57:54 »

Egy szösszenet, aztán megyek tormát reszelni...
MIndenki a szervezést okolja. Kérdem én, ha a szepi tudta, hogy itt elég aktív emberkék is akadnak (akik 2 éve a Tesco parkolóban aludtak, hogy meglegyen a szükséges üres placc a Bogaraknak, néha aludni készülő kamionosok elleni harcok árán is  Wink), akkor miért nem lehetett szólni, kérni? Miért a gsattilának (aki sajnos már nem fiatal) és családjának kell szervezőként dolgozni?
Érdekes kérdések. Meg fogom tudni rá a választ is.
Az a baj, hogy nekem is kb a találkozás a többiekkel volt a fíling. Mondjuk nem gyorsultam, nem pörögtem, nem ringeztem, max nézelődtem. Inkább beszélgettem, szmb-ztem, ismerkedtem, jól éreztem magam.
Még mindig állítom, hogy az NGA melletti kiállásunk úgy volt jó A-Z-ig, ahogy történt. A barátomnak tekintem, a barátjáért pedig álljon ki az ember. Tűzön-vízen, a nyilvánosság előtt vagy a színfalak mögött egyaránt.
Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: