www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:01:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731961 alkalommal)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2736 Dátum: 2006 április 21, 17:16:42 »

most hány tag van kb? 1000 körül?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2735 Dátum: 2006 április 21, 16:42:09 »

marketingeszköz, hogy végre 3000 tagja legyen a klubnak

van némi ismeretem a hatékony marketingeszközökről, na ez nem az.

látszólag a biztosítás (volt) az, mert ugye attól nőtt a taglétszám 100 alattiról 1000 közelébe, de ez is csak látszólag az, mert nem igazi klubtagokat generál, csak strigulákat.
és ugye a biztosítási ügyek kezelése is ma már inkább negatív hatású, pláne, hogy az alternatív forrás egész jól működik.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2734 Dátum: 2006 április 21, 16:32:38 »

marketingeszköz, hogy végre 3000 tagja legyen a klubnak (mert így lenne mérethatékony). Na meg ez szinte az egyetlen kommunikációs eszköz a klub kezében, hasznos a hirdetés, és még pár cikk.
Találd ki, ebből melyik nem az én gondolatom, és melyik közösen elfogadott álláspont. :-)

ez egy szépen kidolgozott, és amúgy roppant demagóg csúsztatás. (majdnem) sikeresen tereli el a témát az alapkérdéstől, hogy tudniillik miért is kell, kinek áll az érdekében, hogy a klubtagok kötelezően megvegyék a depót.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2733 Dátum: 2006 április 21, 16:25:23 »

-Személyes sérelmek,problémák megoldása,de még a megbeszélése sem ennek az összejövetelnek volt a feladata,
 még akkor sem,ha a forumos csapat egy emberként kiáll(kiállt) a mi emberünk mellett.

ha valaki azzal az indoklással nem ír ide egy szót se, hogy mint klubelnök nem tud magánemberként megszólalni, akkor egy ilyen alkalomkor klubelnökként nem beszélhet személyes sérelmekről. egy klubnak, egy klubelnöknek nem lehetnek "személyes" sérelmei, azok csak egy magánembernek lehetnek. arra viszont kíváncsiak lehetnek a személyes barátai, de nem a klub tagjai.

-Depo ügyben magas labdát és lehetöséget kaptunk,hogy rajtunk is mulhat a lap jobbátétele.Irjunk,dobjunk be témákat alakitsuk mi is,hiszen a mienk is.

ez egy szépen kidolgozott, és amúgy roppant demagóg csúsztatás. (majdnem) sikeresen tereli el a témát az alapkérdéstől, hogy tudniillik miért is kell, kinek áll az érdekében, hogy a klubtagok kötelezően megvegyék a depót.

mielőtt valaki félreértené, ismét nem Vagával vitatkozok...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2732 Dátum: 2006 április 21, 16:23:19 »

Legyünk pontosak és korrektek, olyat senki nem mondott, hogy fórumos nem ír. Azt mondtam, hogy én nem írok. Mivel itt mindenki abszolúte azt csinál, amit jónak lát, ezért ezt fontosnak tartom kiemelni.
Amúgy azért nem szeretnék írni, mert vannak emberek, akik ebből élnek, oldják meg ők. Vállalták, minden előnyével és hátrányával, oldják meg.
Viszont támogatom, hogy írjatok a depóba, csak jobb lehet! :-)))))

OK:
NEM akartam személyeskedni,tudtam hogy bevállalod.Kösz. Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2731 Dátum: 2006 április 21, 16:19:54 »

Legyünk pontosak és korrektek, olyat senki nem mondott, hogy fórumos nem ír. Azt mondtam, hogy én nem írok. Mivel itt mindenki abszolúte azt csinál, amit jónak lát, ezért ezt fontosnak tartom kiemelni.
Amúgy azért nem szeretnék írni, mert vannak emberek, akik ebből élnek, oldják meg ők. Vállalták, minden előnyével és hátrányával, oldják meg.
Viszont támogatom, hogy írjatok a depóba, csak jobb lehet! :-)))))

Ahoy Mindenkinek.
Pár gondolat a tegnaprol.
Érdekes koreográfiája volt,tekintettel a résztvevök érkezésére,mely a beszélgetést minden érkezést követöen szinte ujrainditotta.
Igy volt alkalmam 1-1 témát többször meghallgatni,más más szemszögböl.
Számomra több tanulsága is volt a dolognak.
-Rajzással kapcsolatban,abszolut egyetértés volt,vizes-levegös témában,levonva a konzekvenciákat.
 Azt a szivást,amit a Ringes találkozo szervezése soránkapott az MBK vezetösége,nem kivánom senkinek.
-Jövöbeni rajzások tekintetében sem tapasztaltam "kibékithetetlen ellentéteket,egymás mellett elbeszélést".
-Személyes sérelmek,problémák megoldása,de még a megbeszélése sem ennek az összejövetelnek volt a feladata,
 még akkor sem,ha a forumos csapat egy emberként kiáll(kiállt) a mi emberünk mellett.
 Ez csak ugy lett volna rendezhetö ha minden érintett jelen van,de nem volt,igy maradt a másik oldal  véleménye ugyanaz.
 -Nem tudom miért várunk onnan abszolut megértést,mikor nekünk sem egyezik a véleményünk sokmindenben,mégis müködünk,
-Depo ügyben magas labdát és lehetöséget kaptunk,hogy rajtunk is mulhat a lap jobbátétele.Irjunk,dobjunk be témákat alakitsuk mi is,hiszen a mienk is.Részemröl egyetértettem,de volt aki kijelentette,hogy Forumos nem ir.
-A jövöre nézve beszéltünk annak lehetöségéröl,hogy Forumosok beszállnának találkozok szervezésébe lehetöségeink szerint.(rendezés,hangositás,ügyintézés,stb)
Hirtelen elsö nekifutásra ennyi(nem csak a nudli volt finom szerintem) Smiley
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2730 Dátum: 2006 április 21, 16:14:43 »

Írd meg, hogy nem tartod jogosnak, és miért.

Megtettem.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2729 Dátum: 2006 április 21, 16:12:29 »

Végre egyszer nem értünk egyet! :-)
A tegnapi találkozónak annyi értelme volt, hogy

Ahoy Mindenkinek.
Pár gondolat a tegnaprol.
Érdekes koreográfiája volt,tekintettel a résztvevök érkezésére,mely a beszélgetést minden érkezést követöen szinte ujrainditotta.
Igy volt alkalmam 1-1 témát többször meghallgatni,más más szemszögböl.
Számomra több tanulsága is volt a dolognak.
-Rajzással kapcsolatban,abszolut egyetértés volt,vizes-levegös témában,levonva a konzekvenciákat.
 Azt a szivást,amit a Ringes találkozo szervezése soránkapott az MBK vezetösége,nem kivánom senkinek.
-Jövöbeni rajzások tekintetében sem tapasztaltam "kibékithetetlen ellentéteket,egymás mellett elbeszélést".
 Ez csak ugy lett volna rendezhetö ha minden érintett jelen van,de nem volt,igy maradt a másik oldal  véleménye ugyanaz.
 -Nem tudom miért várunk onnan abszolut megértést,mikor nekünk sem egyezik a véleményünk sokmindenben,mégis müködünk,
-Depo ügyben magas labdát és lehetöséget kaptunk,hogy rajtunk is mulhat a lap jobbátétele.Irjunk,dobjunk be témákat alakitsuk mi is,hiszen a mienk is.Részemröl egyetértettem,de volt aki kijelentette,hogy Forumos nem ir.
-A jövöre nézve beszéltünk annak lehetöségéröl,hogy Forumosok beszállnának találkozok szervezésébe lehetöségeink szerint.(rendezés,hangositás,ügyintézés,stb)
Hirtelen elsö nekifutásra ennyi(nem csak a nudli volt finom szerintem) Smiley

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2728 Dátum: 2006 április 21, 16:09:49 »

Írd meg, hogy nem tartod jogosnak, és miért.

Sejtettem, hogy ez lesz, mivel már reggel küldött a Szepi levelet, hogy mi van, befizetem-e a pénzt.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2727 Dátum: 2006 április 21, 15:54:51 »

Sejtettem, hogy ez lesz, mivel már reggel küldött a Szepi levelet, hogy mi van, befizetem-e a pénzt.

kérjél róla áfás számlát, az ellenérték fejében nyújtott termék vagy szolgáltatás pontos, apeh-előírásoknak is megfelelő feltüntetésével.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2726 Dátum: 2006 április 21, 15:51:57 »

A tegnapi találkozónak annyi értelme volt, hogy ittam egy pohár sört, és kiderült, hogy finom a diós-vaníliamártásos nudli a sztónhendzsben.
Emellett meghallgattuk a szepi szemszögéből a személyes ellentéteket (egy óra), utána az okfejtést, hogy minden így jó és logikus, ahogy van, és hogy természetesen törvényileg is így megfelelő. Mikor emberi dolgokra céloztam, akkor jött a "mindenkivel szemben ugyanúgy kell eljárni" és a "ki kereskedő és ki nem" végnélküli vita. Az a baj, hogy a parlamentben kedves képviselőink is előrehaladásnak tekintik, mikor egymás mellett elbeszélve eltöltik a 6-8-10-12 órás ülésszakokat, majd elégedetten távoznak.
Akkor most leírom mindenkinek, hogy tegnap összesen abban értettünk egyet, hogy ne legyenek vizesek a rajzáson és hogy legyen vonulás. Másban semmiben. Nem 2-3 dologról beszélgettünk. (Ja, még abban is, hogy senki ne használja más oldalát hirdetési jelleggel, ha az nem járul hozzá.)

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2725 Dátum: 2006 április 21, 14:55:33 »

A tegnapi találkozónak annyi értelme volt, hogy ittam egy pohár sört, és kiderült, hogy finom a diós-vaníliamártásos nudli a sztónhendzsben.
Emellett meghallgattuk a szepi szemszögéből a személyes ellentéteket (egy óra), utána az okfejtést, hogy minden így jó és logikus, ahogy van, és hogy természetesen törvényileg is így megfelelő. Mikor emberi dolgokra céloztam, akkor jött a "mindenkivel szemben ugyanúgy kell eljárni" és a "ki kereskedő és ki nem" végnélküli vita. Az a baj, hogy a parlamentben kedves képviselőink is előrehaladásnak tekintik, mikor egymás mellett elbeszélve eltöltik a 6-8-10-12 órás ülésszakokat, majd elégedetten távoznak.
Akkor most leírom mindenkinek, hogy tegnap összesen abban értettünk egyet, hogy ne legyenek vizesek a rajzáson és hogy legyen vonulás. Másban semmiben. Nem 2-3 dologról beszélgettünk. (Ja, még abban is, hogy senki ne használja más oldalát hirdetési jelleggel, ha az nem járul hozzá.)

Hello Mindenkinek!

SZVSZ hasznos volt a tegnapi találkozás. Én például nagy megelégedéssel vettem tudomásul, hogy BlackP  szimpatikus, higgadtnak tünő hús-vér formájában, amig itt FeketePötty-ként nem mindig tűnt annak. Vannak felfogásbeli - tényleg kibékíthetetlennek tünő - ellentétek, de nem központi helyen, némi jó szándékkal el lehet beszélni mellettük.
Érdemes folytatni, mostmár a kezdeti tanulságokat figyelembe véve.
GSA
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2724 Dátum: 2006 április 21, 14:18:32 »

sziasztok!

vagytok olyanok akik tudjak mar biztosan hogy mennek a Karpatalja kirandulasra?

gyere át a találkozók-eseményekbe
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #2723 Dátum: 2006 április 21, 14:17:47 »

sziasztok!

Nézz át a találkozók, eseményekbe !
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #2722 Dátum: 2006 április 21, 14:14:26 »

sziasztok!

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2721 Dátum: 2006 április 21, 13:56:33 »

minket ne hívj, most se megyünk Grin

te maradj otthon!
Holló
« Hozzászólás #2720 Dátum: 2006 április 21, 13:44:28 »

minket ne hívj, most se megyünk Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2719 Dátum: 2006 április 21, 13:35:41 »

és akóó mikóó lesz a 3 napos crúz déjsz:)?

Gondolkozom jövőre Debrecenben valami mítingen
Holló
« Hozzászólás #2718 Dátum: 2006 április 21, 12:20:24 »

Egyébként jövőre 2 naposra kellene szervezni a Rajzást a Ringre. Szombaton show and shine vagy gyorsulás, este felvonulás a városban, már világos van stb. Aki nem akar visszajönni, hazamegy. Este kemping a parkolóban, tábortűz gitár, amit akartok.
Másnap esetleg díjkiosztó vagy valami akkora buli, hogy elborul az agyad. Ha nem a Ringen akkor a Pannónián. Lehet ilyen helyet találni. vagy a tököli reptér. Közel Pesthez, hogy ne legyen gond a matrica, benzin ilyenek. Teljes vállszélességgel kiállok mellette!!
Segítek is!

és akóó mikóó lesz a 3 napos crúz déjsz:)?
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2717 Dátum: 2006 április 21, 12:06:05 »

Egyetértek. Ha elkészül a 303-asom, Stonehenge sem lesz messze..... Smiley

Csak Cruise Night (is) egyen!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2716 Dátum: 2006 április 21, 12:05:21 »

Egyébként jövőre 2 naposra kellene szervezni a Rajzást a Ringre. Szombaton show and shine vagy gyorsulás, este felvonulás a városban, már világos van stb. Aki nem akar visszajönni, hazamegy. Este kemping a parkolóban, tábortűz gitár, amit akartok.
Másnap esetleg díjkiosztó vagy valami akkora buli, hogy elborul az agyad. Ha nem a Ringen akkor a Pannónián. Lehet ilyen helyet találni. vagy a tököli reptér. Közel Pesthez, hogy ne legyen gond a matrica, benzin ilyenek. Teljes vállszélességgel kiállok mellette!!
Segítek is!

Maradjon a Hungaroring szerintem

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2715 Dátum: 2006 április 21, 11:45:05 »

Segítek is!

Csak Cruise Night (is) egyen!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2714 Dátum: 2006 április 21, 11:44:26 »

Ha lenne (és remélem lesz) lehetőségem egyszer-kétszer én is szeretnék ilyenen részt venni. Mert még nem láttam a Stonehenge-t. Érdekes lehet, hogyan hozták össze, nem?!:)

Segítek is!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #2713 Dátum: 2006 április 21, 11:41:19 »

Hello Mindenkinek!

SZVSZ hasznos volt a tegnapi találkozás. Én például nagy megelégedéssel vettem tudomásul, hogy BlackP  szimpatikus, higgadtnak tünő hús-vér formájában, amig itt FeketePötty-ként nem mindig tűnt annak. Vannak felfogásbeli - tényleg kibékíthetetlennek tünő - ellentétek, de nem központi helyen, némi jó szándékkal el lehet beszélni mellettük.
GSA

Ha lenne (és remélem lesz) lehetőségem egyszer-kétszer én is szeretnék ilyenen részt venni. Mert még nem láttam a Stonehenge-t. Érdekes lehet, hogyan hozták össze, nem?!:)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2712 Dátum: 2006 április 21, 11:13:09 »

Hello Mindenkinek!

GSA
1303LS
« Hozzászólás #2711 Dátum: 2006 április 21, 10:21:15 »

nem, nem...

szóval az úgy van, hogy vannak olyan emberek, akik valami okból kifolyólag gyakorlatilag mindenféle "megszólítás"-t, véleménynyilvánítást,reklamációt, kritikát (még az építő jellegű kritikát is) támadásnak fognak fel.
na az ilyen típusú emberek szoktak elmenekülni a megszólítások, reklamációk, véleménynyilvánítások és kritikák elől, vagy amikor nem menekülnek el, akkor az egyébként nem létező támadásra ellentámadással válaszolnak.

persze én most nem egy konkrét emberről beszéltem, hanem kizárólag egy viselkedési típusról ;-)))

Na akkor én sem konkrét emberről beszélek  Wink de ezt nem éreztem.

Viszont Te úgyis jobban tudod.
Ebben van irónia, de látok benne racionalitást is mivel TE személyesen jobban ismered mint én ez tény.
Persze a nem konkrét személyt.
Még igazad is lehet.
dt
« Hozzászólás #2710 Dátum: 2006 április 21, 10:10:53 »

elkészült a krúznájt első verziója  Cool  folytatás hamarosan...

http://diwad.hu/qzma/Downloads/video/cruisenight2006.wmv 

Áááá! nagyon zsír!
Vagabond előadását meg lehetne nézni külön vhol?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2709 Dátum: 2006 április 21, 10:07:58 »

Lehet hogy Te a "támadás"ra helyezed a hangsúlyt pedig nem azon van.
Próbáld átvitt értelemben olvasni.
Várj segítek:támadás-->megszólítás

nem, nem...

szóval az úgy van, hogy vannak olyan emberek, akik valami okból kifolyólag gyakorlatilag mindenféle "megszólítás"-t, véleménynyilvánítást,reklamációt, kritikát (még az építő jellegű kritikát is) támadásnak fognak fel.
na az ilyen típusú emberek szoktak elmenekülni a megszólítások, reklamációk, véleménynyilvánítások és kritikák elől, vagy amikor nem menekülnek el, akkor az egyébként nem létező támadásra ellentámadással válaszolnak.

persze én most nem egy konkrét emberről beszéltem, hanem kizárólag egy viselkedési típusról ;-)))
1303LS
« Hozzászólás #2708 Dátum: 2006 április 21, 09:52:20 »

a probléma pont ott van, ha egy ilyet valaki "támadás"-nak fog fel, pláne a személye elleni támadásnak.

van 40 év gyakorlata ;-)))

Lehet hogy Te a "támadás"ra helyezed a hangsúlyt pedig nem azon van.
Próbáld átvitt értelemben olvasni.
Várj segítek:támadás-->megszólítás

Asszonynak részvétem. Wink
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2707 Dátum: 2006 április 21, 09:48:31 »

Teljes mértékben igazad van.
Jogos reklamációnak vizsont nem egy nyilvános fórumon van a helye.
Van olyan találmány hogy email.

Amit Te mondassz akkor állná meg abhelyét ha egy reklámáló emailre az lenne a válasz hogy levagy szarva a befizetett csekkeddel együtt akkor és különben is le vagy szarva.
Ekkor lenne az érintett személynek oka arra hogy egy nyilvános fórumon közkinccsé tegye hogy gyerekek vigyázzatok mert ez és ez történt.
De amíg megoldásra van reális esély addig vannak nem publikus dolgok.

megint csak a lentebb említett esetre utalok, az illető 4 hónapja semmilyen értelmes választ vagy intézkedést nem kapott, sokszori reklamációjára sem. szerintem ez egyenértékű azzal, hogy le van szarva. na akkor????? ez már lehet publikus?
a probléma pont ott van, ha egy ilyet valaki "támadás"-nak fog fel, pláne a személye elleni támadásnak.
mert vagy meg kéne végre oldani a dolgot, vagy ha netán nem is így történt, akkor a válaszban le lehetne írni a frankót. így viszont marad az, hogy az mbk jól kibaszott egy (vagy több...) bogarassal, és esze ágában sincs helyrehozni a dolgot.

Nehéz eset vagy.
Asszony hogy bír?  Wink  Grin

van 40 év gyakorlata ;-)))
1303LS
« Hozzászólás #2706 Dátum: 2006 április 21, 09:37:03 »

nem először írom, hogy elég érdekesen látod a világot...

mindaz, amit leírtál, az nem támadás, hanem jogos reklamáció. de ezt most nem kezdem el magyarázni neked.

amúgy kb. egy hete olvashattunk egy "decemberben befizettem mindent, a biztosító mégis felmondta a szerződésemet, meg depót se kapok" című történetet, ami - sajnos - egyáltalán nem egyedülálló.

Teljes mértékben igazad van.
Jogos reklamációnak vizsont nem egy nyilvános fórumon van a helye.
Van olyan találmány hogy email.

Amit Te mondassz akkor állná meg abhelyét ha egy reklámáló emailre az lenne a válasz hogy levagy szarva a befizetett csekkeddel együtt akkor és különben is le vagy szarva.
Ekkor lenne az érintett személynek oka arra hogy egy nyilvános fórumon közkinccsé tegye hogy gyerekek vigyázzatok mert ez és ez történt.
De amíg megoldásra van reális esély addig vannak nem publikus dolgok.

Nehéz eset vagy.
Asszony hogy bír?  Wink  Grin
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2705 Dátum: 2006 április 21, 09:33:08 »

igen és a Szepi is mondta, ha jól meléxem, hogy ez nem az MBK fóruma és nem akarja azt a látszatot kelteni a jelenlétével, hogy ez a fórum esetleg összefügg az MBK-val és ez is teljesen jogos

ahammm. ebben az esetben valaki legyen szíves, és árulja el nekem az mbk-fórum url-jét, mert én béna vagyok, és nem találom.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2704 Dátum: 2006 április 21, 09:30:59 »

Ezek ellen a támadások ellen nem lehet úgy védekezni hogy ha valaki hetente mondjuk egyszer kétszer feljön ide és válaszolgat.
(pont)

nem először írom, hogy elég érdekesen látod a világot...

mindaz, amit leírtál, az nem támadás, hanem jogos reklamáció. de ezt most nem kezdem el magyarázni neked.

amúgy kb. egy hete olvashattunk egy "decemberben befizettem mindent, a biztosító mégis felmondta a szerződésemet, meg depót se kapok" című történetet, ami - sajnos - egyáltalán nem egyedülálló.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2703 Dátum: 2006 április 21, 09:26:51 »

Tételezzünk fel egy esetet hogy itt megjelenő gpiszjakab beszól mert nem kapta meg mondjuk a csekkét és fel van háborodva és leanyázza azt a személyt aki itt mint mindenki által nevesíthető, mert mindenki felismeri akár még a monogramjából is és beazonosítja hogy Ő az a bizonyos legnagyobb klub elnöke van jelen.
Gipszjakab ugye nem igazán azonosítható, nevesíthető személy egy ilyen fórumon.
Én sem tenném ki magam egy ilyen fórumon ekkora támadási felülettel.
Ő már nem tud magánszemélyként megjelenni.
És most nem arra gondolok hogy a Te szemedben hanem mondjuk egy olyan klubtag szemében aki nem aktív annyira mint mi itt jópáran.Néha néha benéz ide hozzászólása "0" (ez nem baj ) informálódik esetleg még csak ismerkedik a bogaras világgal.
Neki egy ilyen "támadás" egészen máshogy jön le mint azoknak akik nap mint nap a fórumot bújják.
Nézz be a taglistába és látod milyen sokan vannak ilyenek és milyen kevesen akik nap mint nap követik az eseményeket.
Ezt szerintem meg lehet érteni.

Nekem is kellemetlen volt mikor a emailben elküldött csekkek után még levelet is kaptam hogy faxoljam el a csekkeket, majd a faxxolást is ejtsem meg háromszor mert ami ott kijött sötét volt meg a végén már nem is kapcsolt.
Én úgy éltem meg hogy elmormogtam magamban hogy az illető dugja fel magának az ócska faxát és továbbléptem.
Namost van aki egy ilyenen nem tud túllépni és mivel tudja hogy itt megtalálható egy személy akit anyázhat hidd el hogy meg fogja tenni minden apró cseprő dologban. És mivel egy bizonyos mértékű anonimitás is fedi bátran fogja ezt megtenni.
Ezek ellen a támadások ellen nem lehet úgy védekezni hogy ha valaki hetente mondjuk egyszer kétszer feljön ide és válaszolgat.
(pont)

igen és a Szepi is mondta, ha jól meléxem, hogy ez nem az MBK fóruma és nem akarja azt a látszatot kelteni a jelenlétével, hogy ez a fórum esetleg összefügg az MBK-val és ez is teljesen jogos

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #2702 Dátum: 2006 április 21, 09:24:40 »

ez hülyeség.

Tételezzünk fel egy esetet hogy itt megjelenő gpiszjakab beszól mert nem kapta meg mondjuk a csekkét és fel van háborodva és leanyázza azt a személyt aki itt mint mindenki által nevesíthető, mert mindenki felismeri akár még a monogramjából is és beazonosítja hogy Ő az a bizonyos legnagyobb klub elnöke van jelen.
Gipszjakab ugye nem igazán azonosítható, nevesíthető személy egy ilyen fórumon.
Én sem tenném ki magam egy ilyen fórumon ekkora támadási felülettel.
Ő már nem tud magánszemélyként megjelenni.
És most nem arra gondolok hogy a Te szemedben hanem mondjuk egy olyan klubtag szemében aki nem aktív annyira mint mi itt jópáran.Néha néha benéz ide hozzászólása "0" (ez nem baj ) informálódik esetleg még csak ismerkedik a bogaras világgal.
Neki egy ilyen "támadás" egészen máshogy jön le mint azoknak akik nap mint nap a fórumot bújják.
Nézz be a taglistába és látod milyen sokan vannak ilyenek és milyen kevesen akik nap mint nap követik az eseményeket.
Ezt szerintem meg lehet érteni.

Nekem is kellemetlen volt mikor a emailben elküldött csekkek után még levelet is kaptam hogy faxoljam el a csekkeket, majd a faxxolást is ejtsem meg háromszor mert ami ott kijött sötét volt meg a végén már nem is kapcsolt.
Én úgy éltem meg hogy elmormogtam magamban hogy az illető dugja fel magának az ócska faxát és továbbléptem.
Namost van aki egy ilyenen nem tud túllépni és mivel tudja hogy itt megtalálható egy személy akit anyázhat hidd el hogy meg fogja tenni minden apró cseprő dologban. És mivel egy bizonyos mértékű anonimitás is fedi bátran fogja ezt megtenni.
(pont)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2701 Dátum: 2006 április 21, 09:23:46 »

majd akkor lesz ott a helyem, ha azt érzem, hogy van is valami értelme az ilyen összejöveteleknek, azon kívül, hogy az elnökúr most elmondhatja magáról, hogy lám, lám, ő milyen nyitott, meghallgatja a bogarasok véleményét. látszatfaszkodásban nem veszek részt.

az ilyen összejövetel csak forma, és semmiképpen sem cél. (amit eddig olvastam, az alapján összejövetel volt, értelme nem volt)

eddig idegesnek tűntem? ;-)))

ok, nem akarok belemenni, hogy akkor szerinted mikor lesz értelme...

nem tűntél idegesnek, csak gondoltam megemlítem, hogy értelmes odlgokról is volt szó és elhangzottak a vélemények, ami talán itt sokunk véleménye Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2700 Dátum: 2006 április 21, 09:18:55 »

stone nem számol be. Igazából elbeszéltünk egymás mellett és oda jutottunk, hogy az elveink különböznek, és sosem fogjuk megérteni egymást. Nem baj, legalább már ezt is tudjuk. :-)

ugye a stonement elég jól ismerem, és ha ő ezt írja, akkor még mindig elég nagy gáz van.

és nem azért van gáz, mert a stonemen nem értelmes ember, vagy nem eléggé kompromisszumképes...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2699 Dátum: 2006 április 21, 09:15:46 »

akkor a következő talin neked is ott a helyed Wink

majd akkor lesz ott a helyem, ha azt érzem, hogy van is valami értelme az ilyen összejöveteleknek, azon kívül, hogy az elnökúr most elmondhatja magáról, hogy lám, lám, ő milyen nyitott, meghallgatja a bogarasok véleményét. látszatfaszkodásban nem veszek részt.

az ilyen összejövetel csak forma, és semmiképpen sem cél. (amit eddig olvastam, az alapján összejövetel volt, értelme nem volt)

(amúgy AZS megnyugodhatasz, elmondtam a véleményem a rajzásról, depóról, szervezésről, meg úgy általában)

eddig idegesnek tűntem? ;-)))
1303LS
« Hozzászólás #2698 Dátum: 2006 április 21, 09:06:16 »

akkor biztos megint bennem van a hiba, mert én nem értem.

Igen  Wink
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2697 Dátum: 2006 április 21, 09:05:45 »

ez hülyeség.

semmi baj nem lenne azzal, ha a klubelnök idejönne, és megnyilvánulna, mint klubelnök. (megjegyzem, én például kiválóan meg tudom különböztetni a mice nevű alelnököt és a mice nevű modelldílert ;-)
az ellentétek meg attól sosem fognak elmúlni, ha szép csöndben ül egymagában. igen, lehet, hogy kapna az arcába, de ugyanilyen eséllyel lenne olyan is, aki védené, és legalább a lényeges dolgokat meg lehetne tárgyalni.

és persze ha valaki jogtalanul támadja, akkor azt el lehetne küldeni a picsába, ha meg valaki jogosan támadja, akkor meg ő gondolkozhatna el a dolgokon. az elefántcsonttorony eddig még senkinek nem jött be, mint módszer.

akkor a következő talin neked is ott a helyed Wink

de szervezhetjük mi is és meghívjuk rá a Szepit is, ha ez jobban megfelel, csak próbáljátok meg lerendezni. én nem mondom, hogy mindenki legyen puszipajtás, én utálnám a legjobban, de volt családnak két család barátja, ahol a családfők összebalhéztak valami baromságon, vagy 5 évig nem beszéltek egymással, aztán nemtommitől, de ez elmúlt, jó lenne itt is ez.

bár nem akarok én békebírósdit játszani, senki ne értsen félre, szerintem mindenkinek személyesen kellene ezeket lerendezni, az üzengetés egyik oldalról sem megoldás.

(amúgy AZS megnyugodhatasz, elmondtam a véleményem a rajzásról, depóról, szervezésről, meg úgy általában)

Oldalak: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: