www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:51:14

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731742 alkalommal)
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #2776 Dátum: 2006 április 22, 10:11:59 »

Ne offoljuk itt szét a topicot kérem.
Ez itt a Tavaszi Rajzás topic (avagy Anyázás II), nem a barátkozós!

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Sompi
« Hozzászólás #2775 Dátum: 2006 április 22, 10:09:43 »

de bizony ám, E/1 ordasok
minket át raktak a hiradósok oldalára a focipályánál lévő épületbe és lese szartak minket
soha nem volt ellenőrzés. Grin
kapaszkodj vazze 94-95
Nem abban a focipálya melletti épületben égett ki a felső szint???
Sompi
« Hozzászólás #2774 Dátum: 2006 április 22, 10:07:48 »

kopasz Grin
Gecc Grin
különben is te vagy kopasz! Wink Grin
Holló
« Hozzászólás #2773 Dátum: 2006 április 22, 10:06:46 »

kopasz Grin
Sompi
« Hozzászólás #2772 Dátum: 2006 április 22, 10:04:33 »

minket át raktak a hiradósok oldalára a focipályánál lévő épületbe és lese szartak minket
kapaszkodj vazze 94-95
Augusztus vagy Február????
ÉN aug.
Holló
« Hozzászólás #2771 Dátum: 2006 április 22, 09:58:55 »

kapaszkodj vazze 94-95
Sompi
« Hozzászólás #2770 Dátum: 2006 április 22, 09:52:43 »

sompi: te mit keressel a békezárolt kraz elején Wink
Ercsiben voltam katona 94-95-ben. Grin
Pontonos hidász ezred. Telefonközpont  Grin
Ezek nem M zároltak voltak, ez az aktív állomány volt, merthát ugye azt a laktanyát is megszüntették.
A dunaparti vizitelephelyen voltak nagyon zsír verdák (M zárolt) onnan szívesen elhoztam volna párat!! Grin Wink
...nehogy azt mond hogy te is ott voltál!?? Shocked
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 22, 10:14:09 írta Sompi »
Holló
« Hozzászólás #2769 Dátum: 2006 április 22, 09:44:14 »

sompi: te mit keressel a békezárolt kraz elején Wink
Sompi
« Hozzászólás #2768 Dátum: 2006 április 22, 09:37:41 »

Szerintem nem jobb mint másoké de azért köszi..  Grin
Itten találhatóak!!
http://kep.tar.hu/sompibug/50258410#2
Nem elérhető Főnök

« Hozzászólás #2767 Dátum: 2006 április 22, 09:21:00 »

hol láthatóak Sompi képei (aszondják, hogy jól sikerültek..) ?  Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #2766 Dátum: 2006 április 22, 08:08:25 »

NGA kicsit kipakolta  azt a pár cuccát ami felesleges

Smiley))

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #2765 Dátum: 2006 április 22, 08:07:32 »

NGA kicsit kipakolta  azt a pár cuccát ami felesleges

[melléklet törölve a rendszer által]
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 22, 08:09:27 írta mikrobi »
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2764 Dátum: 2006 április 22, 07:58:55 »

egyetértek. most arról fog szólni minden, hogy NGA meg AZS szapulja a Szepest, aki meg azt mondja, hogy nemérdekli, közben meg ő sem tesz békítő jellegű lépéseket, aminek amúgysem lenne értelme, mert Ti is elhatárolódtok?

részemről elég volt ebből, csináljátok magánban, vagy fortyogjatok, én megpróbálok valamit javítani a többi dolgon, amennyire tőlem telik, ahogy látom, stone is ezen igyexik, de nekem az is mindegy, ha egyedül próbálkozok, de ez már gyerekes...ő azt mondta 10 éve...ő köcsög, mert úgy értette 10 éve, ő szemét, mert nem beszéltünk, meg műmájer..ez tetű, mert ennek hív, blablabla

remélem senkit nem sértettem meg, én így látom

Nem szapulom a Szepest mert:
1. Mint magánszemély nincs vele semmi gondom.
2. Ezt a pénzbeszedős dolgot nem ő találta ki, nyiltan leirta, hogy a Mice volt az aki jelentette az MBK vezetésének, hogy az NGA seftelt, ezért fizessen.
3. Mandel Gyuri mindig is védeni fogja Mice-t, hisz már sok éve barátok. Az azért furcsa, hogy egyik sem irt annyit ide, hogy elnézést tévedtem, alaptalanul vádoltalak meg. Nagyon megható volt az a kisgyerekes történet, majdnem sirtam is rajta, ebben csak az akadályozott meg, hogy ha hozzám jön oda, akkor előfordul, hogy odaadom ingyen neki. Most igy a végén elárulhatom, hogy volt olyan könyv, amit drágábban vettem, mint eladtam. Akkor miért is raktam ki? Nem akartam hazacipelni, itthon meg utban volt. Ezért is adtam 1e Ft-ért karbit meg sokmindent. Nem tudatosan mentem fel árulni, csak szerettem volna a sok apró dolgokat börzén kirakni.

A legelején még bevallom megirtam azt a levelet, amiben azt irom a Szepesnek, hogy mérlegelve a történteket, és a helyet, mivel max 1m2-en pakoltam ki, 2e Ft-ot befizetek az MBK számlájára, de ami utánna történt, ez a gerinctelen és gusztustalan támadás, az, hogy az MBK elnöke és alelnöke még abban sem tud megegyezni, hogy miért is akarnak tülem pénzt, mivel Mice szerint azért mert a Boxban árultm, Szepes szerint meg azért mert "úgy
méltányos, hogy aki seftel, az beszáll a buliba is."

A legkevésbé sem érdekelt az egész árulás fent, már régesrégen megbántam az egészet, mint az a kutya, aki nyolcat kölykezett. Semmit nem láttam a rajzásból, és szegény gyermekeim sem, mivel valami apróvackot mindig megkérdeztek, vagy ami a többség volt, hogy tanácsot akartak kérni. Ezért nem fogok a találkozókon többet árulni.
« Utoljára szerkesztve: 2006 április 22, 12:11:41 írta NGA »
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2763 Dátum: 2006 április 22, 05:43:47 »

Na asszem KIZS-nél van a pont. :-)
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #2762 Dátum: 2006 április 22, 00:06:58 »

Mit össze nem nyavajogtok itten!

Olyan jól működött évekig, hogy az AZS meg a Szepes kerülték egymásnak még csak a látását is. Ez szerintem hibátlanul el tud működni még jó pár évig, békítgetni tök felesleges. (Főleg meg rajtuk kívül nem fájhat senkinek.)
A klubnak sem kötelező a tagjának lenni és a jelen fórumon fellelhető banda sem szólt még be soha senkinek, mert ő klubtag vagy sem.
Mintahogy a klub rendezvényeire is eljárhat mindenki innen függetlenül a tagság meglététől vagy nem lététől.

Az, hogy most valakinek problémája támadt a klubbal (vagy valakivel a klubból) az az ő és a másik fél problémája, nem az itteni társaságé. Bizonyos szintig természetesen összetart a banda, de azért vannak olyan dolgok, amiket nekik kell lerendezni és nem nekünk.
Ez vonatkozik a régi sérelmekre is. Ha AZSnak és Szepesnek jó az elmúlt 10 évben köztük kialakult viszony, akkor mi a töknek szólunk mi bele, hogy béküljenek már ki?! Ha nekik ez jó, akkor semmi közünk hozzá, nagy fiúk meg tudják oldani.

Az itteni társaság is teljesen független a klubtól. Teljesen más szerveződés teljesen más célokkal. Egy közös pont van (már akinél van, mert nálam már ez sincs) az a bogár. De a két "szervezet" egymástól függetlenül üzemel.
Kár vicsorogni egymásra.

Szerintem.
De egyébként meg szabadság van elvtársak, mindenki úgy vicsorog, ahogy akar.

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2761 Dátum: 2006 április 21, 23:42:48 »

én megpróbálok valamit javítani a többi dolgon, amennyire tőlem telik

nincs itt semmi probléma. próbáld. kívánom, hogy neked sikerüljön. de tényleg.
mondjuk ne kérdezd meg, hogy bízom-e a sikerben.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2760 Dátum: 2006 április 21, 23:40:05 »

ez micsuda? 

az az, amitől 12 rongy az éves biztosítási díjam a buszra, úgy, hogy semmilyen klubnak nem vagyok tagja
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2759 Dátum: 2006 április 21, 23:31:02 »

Ne idegeskedjetek, nincs értelme. Összekapni meg pláne nincsen. Gondolkodni, tervezni, együtt cselekedni. Ennek sokkal több értelme van/lehet.
egyetértek. most arról fog szólni minden, hogy NGA meg AZS szapulja a Szepest, aki meg azt mondja, hogy nemérdekli, közben meg ő sem tesz békítő jellegű lépéseket, aminek amúgysem lenne értelme, mert Ti is elhatárolódtok?

részemről elég volt ebből, csináljátok magánban, vagy fortyogjatok, én megpróbálok valamit javítani a többi dolgon, amennyire tőlem telik, ahogy látom, stone is ezen igyexik, de nekem az is mindegy, ha egyedül próbálkozok, de ez már gyerekes...ő azt mondta 10 éve...ő köcsög, mert úgy értette 10 éve, ő szemét, mert nem beszéltünk, meg műmájer..ez tetű, mert ennek hív, blablabla

remélem senkit nem sértettem meg, én így látom

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2758 Dátum: 2006 április 21, 23:29:45 »

ez micsuda? 

Kedvezményes kötelező felelősség biztositás (KKFB)
dt
« Hozzászólás #2757 Dátum: 2006 április 21, 23:27:45 »

az enzsöl-bokapisti-maresz féle verzió mellé bármikor odaállok, mert az korrekten működik.

ez micsuda? 
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2756 Dátum: 2006 április 21, 23:04:25 »

Úgylátom hogy az én témámban már csak az az egyetlen adu maradt a Szepes kezében, hogy egy feltételezésre alapitva engem kereskedőnek minősít. Aki ott volt, gondolom hallotta. Lassan azért már ideges leszek ettől az egésztől.

hát erről beszélek, nyuszómuszó...

aki egy ekkora és ilyen egyértelmű beégés után még mindig erőlködik ezzel a szarsággal, az vajon mitől változtatna más témákban a véleményén/hozzáállásán?
de persze azért a többiek járjanak csak szorgalmasan győzködni, hátha (végre egyszer) nem nekem lesz igazam...
komolyan mondom, hogy azt kívánom, hogy a történet végén én legyek a hülye...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2755 Dátum: 2006 április 21, 23:01:53 »

Ne idegeskedjetek, nincs értelme. Összekapni meg pláne nincsen. Gondolkodni, tervezni, együtt cselekedni. Ennek sokkal több értelme van/lehet.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2754 Dátum: 2006 április 21, 22:50:14 »

Úgylátom hogy az én témámban már csak az az egyetlen adu maradt a Szepes kezében, hogy egy feltételezésre alapitva engem kereskedőnek minősít. Aki ott volt, gondolom hallotta. Lassan azért már ideges leszek ettől az egésztől.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #2753 Dátum: 2006 április 21, 22:41:37 »

Vaga!
Szerintem jó volt, hogy ott voltál, új szem többet lát.
Az idézett résszel meg teljesen egyetértek. Csináljunk egy klubot? Smiley)

Akkor hogy én is egyértelmü legyek.
Lehet hogy itt nem divat bevállalni,hogy MBK tag vagyok,lehet hogy itt a"falkaszellem "diktál,de én ebben a falkában nem szeretnék domináns him lenni.
Szeretnék viszont abban a pár évben ami még hátra van nyugodtan bogarazni,sok baráttal sok sört meginni,közös bulikon részt venni,aholnem arrol szol a történet,hogy ki és mi nem jo,hanem arrol hogy hogyan lehetne jobb.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2752 Dátum: 2006 április 21, 21:55:17 »

leirok valamit,Te mást találsz mögötte,és innen kezdve már nem arrol van szo amit irtam hanem arrol amit Te vagy más belegondol,belemagyaráz.

ez egy teljesen természetes dolog, mindenki így működik ;-) én is szoktam ilyesmit tapasztalni másoktól, szinte akárkitől.
például én is úgy gondolom, hogy ma délután belemagyaráztál valamit az általam leírtakba, amire pedig külön odafigyelek, hogy ne legyen benne ;-)

Beszolni is lehet jo szándékkal.

stimmel, ezt például tőled abszolút érzékeltem is.
más kérdés, hogy a magam szempontjából nézve a dolgok másképp látszanak, mint ahogy te látod azokat a te szempontodból.
de ettől még egy percig sem kell védekezned ;-)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2751 Dátum: 2006 április 21, 21:21:19 »

ahamm, szóval te úgy érzed, hogy védekezned kellene. mi ellen is?

Hát ez ellen.
leirok valamit,Te mást találsz mögötte,és innen kezdve már nem arrol van szo amit irtam hanem arrol amit Te vagy más belegondol,belemagyaráz.
Ez kamaszkorom ban nem igy ment,hanem igy:
-Szidtad az anyámat?
-Én nem,nem én voltam.
-Szoval szerinted hazudok?(és már ment a bal)
Beszolni is lehet jo szándékkal.

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2750 Dátum: 2006 április 21, 21:00:39 »

meg még védekezzek is,mert a dolgokat másképpen látom.

ahamm, szóval te úgy érzed, hogy védekezned kellene. mi ellen is?
ha jól olvasom, te szóltál be nekem, nem én neked.

de ezentúl is nyugodtan szóljál be nekem (neked szabad ;-), én meg ezután se fogok beszólni neked (annál jobban tisztellek ;-)
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2749 Dátum: 2006 április 21, 20:31:47 »

Akkor hogy én is egyértelmü legyek.
Nem keresek vissza semmit mivel önmagam számára nem hiszem hogy igazolni kéne,mit éreztem tegnap,mi jött le tegnapelött,stb.
Abba a játékba se vagyok hajlando belemenni ki mikor beszél konkrét személyröl,és ki mi9kor beszél egy magánemberröl vagy egy klub elnökéröl.valamennyien tudjuk ki,mikor,kiröl beszélt.
Jogászpárbajba,szocsavarásba,a tények különféle megvilágitásába szintén nem vagyok hajlando belebonyolodni,mikor mindketten(söt szinte valamennyian)tudjuk,hogy a háttérben kökemény személyes ellentétek vannak.
Azt viszont egyértelmüen kijelentem,hogy az utolso alkalom volt,hogy bevállalok egy ilyen helyzetet,hogy ott legyek valahol ahol nem biztos hogy kellek,utána meg még védekezzek is,mert a dolgokat másképpen látom.
Lehet hogy itt nem divat bevállalni,hogy MBK tag vagyok,lehet hogy itt a"falkaszellem "diktál,de én ebben a falkában nem szeretnék domináns him lenni.
Szeretnék viszont abban a pár évben ami még hátra van nyugodtan bogarazni,sok baráttal sok sört meginni,közös bulikon részt venni,aholnem arrol szol a történet,hogy ki és mi nem jo,hanem arrol hogy hogyan lehetne jobb.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #2748 Dátum: 2006 április 21, 20:01:13 »

Én viszont minden tiszteletem és elismerésem mellett be kell hogy szoljak Neked.
Miböl gondolod,hogy a klubelnök hozta fel a személyes sérelmeket?
Én ott voltam az elejétöl fogva és én hoztam fel a személyes problémákat,mikor azt kezdtük boncolgatni,hogy mi inditotta el ezt az egész lavinát.Hozzátenném,azzal a céllal tettem,hogy hátha találunk közös nevezöt,mely megoldja ezt a feszült helyzetet és rendezödnének a vitás kérdések az érintettek jelenléte nélkül is.
Az meg a Te labdád hogy mindenröl az jut eszedbe és azt irod,hogy mi nem jo az elnökkel kapcsolatba,hol lehet még egyet fricskázni rajta.
Nem vett meg engem senki,de lehet hogy a Te régi sérelmed,magánügy,az meg hogy mindent ezen az opzikán keresztül kommentálsz,az közügy.,mivel azt itt teszed.
Mielött lebontanál elmondanám Te jogositottál fel arra,hogy az itt elhahgzottak(ez paradox,mert irva voltak)felhasználhatok a megbeszélés során.

Üdvw Vagabond.

Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy én is ugye szinte az elejétől ott voltam és hát ha Te is hoztad fel a Szepes azért csak nem akart leszakadni a témáról.Más más dologba belekezdve is mindig valahogy a személyes dolgoknál kötöttünk ki.Szóval Ő is rugalmatlan.
AZ hogy itt ott mindig ez a személyeskedés jön elő hát hogyismondjam idegesítő.
Amilyen mértékben ezek a régi sérelmek fel fel bukkanak az nagyságrendekkel több mint kéne.
Most nem csak az itt elhangzottakról beszélek mert azért a Mandel is tudott egy egy új régi anekdótát bedobni hogy ki mikor és hogy meg miért.Szóval ha ezeket lelehetne redukálni arra a szükséges minimumra akkor lenne értelme ezeknek a találkozóknak, megbeszéléseknek és az azt követő itteni megtárgyalásának.
Szóval ha kialakul egy értelmes párbeszéd az csak jó lehet.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2747 Dátum: 2006 április 21, 19:57:04 »

na akkor mindketten készítsetek magatok mellé három napi hideg élelmet, és keressétek vissza, hol írtam a szepes gábor nevű személy ellen bármit is, vagy hol írtam bárhol is az én személyes sérelmeimről vele kapcsolatban. nem lesz könnyű dolgotok, mert napok óta kimondottan figyeltem rá, hogy ilyesmit ne írjak ;-)))

ellenben abszolút jogom van leírni a véleményemet a klub működéséről, ezen belül a rajzásról, a biztosításról, a depóról, a klub kommunikációjáról, a nyilvántartások hatékonyságáról, és persze a klub elnökének (mint klubelnöknek) és alelnökeinek (mint alelnököknek) megnyilvánulásáról is. teszem persze ezt azzal a szándékkal, hogy hátha egyszer ezek közül egy-kettő legalább jobb lesz - ehhez pedig megnevezem az általam látott hibákat, és nemegyszer javaslatot is teszek.

és igen, az is természetesen igaz, hogy a problémák igazi megoldásának gátját leginkább a jelenlegi vezetésben látom. függetlenül bármilyen személyes sérelemtől, akár innen oda, akár onnan ide.

na hogy egyértelmű legyek:
szepes gábor, mint magánszemély engem egyáltalán nem érdekel, semmilyen szempontból.
szepes gábor, mint szerelő engem egyáltalán nem érdekel, semmilyen szempontból.
szepes gábor, mint klubelnök, érdekel, kizárólag azért, mert ő a klub elnöke, és ez a klub szerintem nem jól működik, véleményem szerint elsősorban azért, mert szepes gábor az elnöke. majd ha nem ő lesz az elnök, akkor pontosan annyit fogok róla írni, mkint pl. a bálint gyuriról. (na? hányszor írtam róla mondjuk idén?) és akkor majd klubtag leszek, és elég sokmindent fogok is tenni a klubért.

és hogy most miért nem teszek semmit a klubért? mármint azon kívül ugye, hogy vagy 10 javaslatot tettem mostanában, amitől jobban és hatékonyabban működhetnének a dolgok.
hát azért, mert vagy 10 évvel ezelőtt próbálkoztam ilyennel, nulla eredménnyel, és ami miatt nulla eredmény volt, az ma ugyanúgy van, mint annakidején. márpedig én ugye látszatfaszkodásban nem veszek részt.
nyilván a biztosítás szervezésében is én vagyok az, aki aránylag sokat tudna lendíteni a dolgon. csak hát azért nekem van egy nevem a szakmában, amit emiatt nem fogok elrongálni, én ebből élek... az enzsöl-bokapisti-maresz féle verzió mellé bármikor odaállok, mert az korrekten működik.

nnnna, ha sikerült végigolvasni, akkor tessék csak nagybátran nekiállni visszakeresni ;-))))))))))))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2746 Dátum: 2006 április 21, 19:55:29 »

Mivel mások eleve tudták, hogy ha ott árulnak akkor fizetni kell, és ha BÁRKI SZÓL, HOGY AHOL ÁRULOK FIZETNI KELL, VAGY EZT BÁRHOL LEIRJA, akkor jogosnak érzem a más is fizetett, én is fizessek hozzáállást. De mivel nagyivben letojta az MBK részéről azt az egyik alelnök, aki ott árult mellettünk, igy teljesen jogtalannak érzem azt, hogy bár mi elfelejtettünk szólni neked, meg az is igaz, ha szóltunk volna, akkor valószinüleg összepakoltad volna a cuccodat, és nem lett volna mire pénzt kérnünk, de mi nem szóltunk neked, igy most akkor fizessél, mert a többiek előre tudták azt, hogy ezért fizetni kell. Én most totálisan rugalmatlan vagyok, pedig ha jól tudom rugalmas szoktam lenni azért az emberekkel, de ezt olyan gusztustalannak, gerinctelennek, jogtalannak és sunyinak érzem, hogy ahányszor csak eszembejut az egész, felidegesitem magam!

A témát részemről lezártam, a Szepesnek megirtam, hogy nem fizetek, mert jogtalan. Tudomásul veszem, hogy mint látogató részt vehetek az MBK saját találkozóin, amiket az MBK szervez, de nem árulhaok semmiféle használt és új alkatrészemet. PONT
szerintem is le kell zárni, nem felemlegetni, ők ott voltak, szólhattak volna akkor, szólhattak volna utólag másképp, az igaz, hogy le volt írva valami a füzetben, amit akár rá is lehet húzni az  esetre, de kár ezzel többet törődni, én ettől még próbálok javítani a klubbon, annyira kicsit, amennyire tőlem telik, ettőlmég jóban leszek veled és hurcolom a cuccokat pécs és pest közt, az élet megy tovább Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #2745 Dátum: 2006 április 21, 19:45:23 »

NGA, te pont annyira rugalmatlan vagy, mint a Szepes, egyetértek veled, hogy az nem volt kereskedés, de a Szepessel is, hogy ha más fizet te is, ...

Mivel mások eleve tudták, hogy ha ott árulnak akkor fizetni kell, és ha BÁRKI SZÓL, HOGY AHOL ÁRULOK FIZETNI KELL, VAGY EZT BÁRHOL LEIRJA, akkor jogosnak érzem a más is fizetett, én is fizessek hozzáállást. De mivel nagyivben letojta az MBK részéről azt az egyik alelnök, aki ott árult mellettünk, igy teljesen jogtalannak érzem azt, hogy bár mi elfelejtettünk szólni neked, meg az is igaz, ha szóltunk volna, akkor valószinüleg összepakoltad volna a cuccodat, és nem lett volna mire pénzt kérnünk, de mi nem szóltunk neked, igy most akkor fizessél, mert a többiek előre tudták azt, hogy ezért fizetni kell. Én most totálisan rugalmatlan vagyok, pedig ha jól tudom rugalmas szoktam lenni azért az emberekkel, de ezt olyan gusztustalannak, gerinctelennek, jogtalannak és sunyinak érzem, hogy ahányszor csak eszembejut az egész, felidegesitem magam!

A témát részemről lezártam, a Szepesnek megirtam, hogy nem fizetek, mert jogtalan. Tudomásul veszem, hogy mint látogató részt vehetek az MBK saját találkozóin, amiket az MBK szervez, de nem árulhaok semmiféle használt és új alkatrészemet. PONT
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2744 Dátum: 2006 április 21, 19:22:23 »

ha valaki azzal az indoklással nem ír ide egy szót se, hogy mint klubelnök nem tud magánemberként megszólalni, akkor egy ilyen alkalomkor klubelnökként nem beszélhet személyes sérelmekről.

mielőtt valaki félreértené, ismét nem Vagával vitatkozok...
Én viszont minden tiszteletem és elismerésem mellett be kell hogy szoljak Neked.
Miböl gondolod,hogy a klubelnök hozta fel a személyes sérelmeket?
Én ott voltam az elejétöl fogva és én hoztam fel a személyes problémákat,mikor azt kezdtük boncolgatni,hogy mi inditotta el ezt az egész lavinát.Hozzátenném,azzal a céllal tettem,hogy hátha találunk közös nevezöt,mely megoldja ezt a feszült helyzetet és rendezödnének a vitás kérdések az érintettek jelenléte nélkül is.
Az meg a Te labdád hogy mindenröl az jut eszedbe és azt irod,hogy mi nem jo az elnökkel kapcsolatba,hol lehet még egyet fricskázni rajta.
Nem vett meg engem senki,de lehet hogy a Te régi sérelmed,magánügy,az meg hogy mindent ezen az opzikán keresztül kommentálsz,az közügy.,mivel azt itt teszed.
Mielött lebontanál elmondanám Te jogositottál fel arra,hogy az itt elhahgzottak(ez paradox,mert irva voltak)felhasználhatok a megbeszélés során.

Üdvw Vagabond.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2743 Dátum: 2006 április 21, 19:20:18 »

most szeretném leszögezni, hogy nekem a személyes sérelmekből kurvára elegem van és tegyétek meg, hogy egymás marjátok, nem itt mondjátok a magatokét. AZS, elhiszem, hogy a Szepi vlaamikor szemét volt veled, elhiszem, hogy nem felejted el neki, de nemár erről szóljon minden beszélgetés, ami a klubbal kapcsolatos. nekem is megvan róluk a véleményem, mégsem csak ezt mondom, hanem próbálok megoldást keresni. NGA, te pont annyira rugalmatlan vagy, mint a Szepes, egyetértek veled, hogy az nem volt kereskedés, de a Szepessel is, hogy ha más fizet te is, csak nem így és nem ekkor kellett volna szólni, elbújva egy füzet mögé, hogy ott mindenki mindent elismert..felőlem az is ott lehetett volna, hogy mindenem rájuk hagyom, akkorsem olvastam el...

Stonnak igaza van, hogy a klub rugalmatlan, legalább a rajzásban egyetértünk, de a személyes ellentétek ezentúl menjenek magán úton

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #2742 Dátum: 2006 április 21, 18:26:00 »

Csak bogaras=1000
Hozzászolás az is 1000!! Cheesy

akkor te vagy egy személyben az egész klub!  Grin  akkor szavazz meg valamit!  Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
1303LS
« Hozzászólás #2741 Dátum: 2006 április 21, 18:21:19 »

Csak bogaras=1000

Gratulálok nagy szószátyár kolléga. 
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #2740 Dátum: 2006 április 21, 18:04:23 »

Csak bogaras=1000
Ügyes! Egyszer nekem is meglesz! Grin

Bácsi Győző
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2739 Dátum: 2006 április 21, 17:57:32 »

én úgy tudom, 900
Csak bogaras=1000

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2738 Dátum: 2006 április 21, 17:46:00 »

most hány tag van kb? 1000 körül?

én úgy tudom, 900
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #2737 Dátum: 2006 április 21, 17:19:46 »

most hány tag van kb? 1000 körül?
Ha jol értettemm,2000,ebböl 1000 körüli a kimondottan bogaras.

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: