www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:06:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 732050 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3136 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:57:45 »

Hú, ha, van még ilyen állatfaj? De ez nem segítség kategória, ez gályázás 14 órán keresztül. Amire nem sok embert látok alkalmasnak....

akkor dolgozzanak jövőre is a tizenéves gyereklányok?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3135 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:53:16 »

Hú, ha, van még ilyen állatfaj? De ez nem segítség kategória, ez gályázás 14 órán keresztül. Amire nem sok embert látok alkalmasnak....

én már jeleztem korábban is, hogy segítek, ha erre az a válasz, hogy úgysem bírja más ezt, csak az MBK(mintha ott supermenek lennének), akkor ennél többet nem tudok tenni...de szerintem itt 400 ember közül akad 10, akinek van gyakorlata és kitartása hozzá

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3134 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:29:24 »

Akkor tessék elkezdeni masszírozni a dolgot. Tudod jól, hogy biztosan vannak páran közülün olyanok akik segítenének. Akár szívbéli jóságból is...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3133 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:24:47 »

Ez csak idő kérdése, meg a Szepi büszkesége, hogy meg tudja-e egyedül csinálni. Baromi szar volt gályázni, míg a többiek "élvezkedtek". Ha PéZsé nem eszik meg velem egy kis kolbászt, biztos kiakadok.

Akkor tessék elkezdeni masszírozni a dolgot. Tudod jól, hogy biztosan vannak páran közülün olyanok akik segítenének. Akár szívbéli jóságból is...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3132 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:23:26 »

Ez csak idő kérdése, meg a Szepi büszkesége, hogy meg tudja-e egyedül csinálni. Baromi szar volt gályázni, míg a többiek "élvezkedtek". Ha PéZsé nem eszik meg velem egy kis kolbászt, biztos kiakadok.

Akkor esetleg az MBK-nak jelezni kellene, hogy segítségre van szüksége a jövő évi Rajzás megszervezéséhez és koordinálásához. Csak azért, hogy ne merüljön feledésbe egy 15 éves hagyomány.
Hogy legyen esetleg még XX. is.

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3131 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:20:24 »

fasza..
így biztos nagy durranás lesz a Rajzás...
Akkor esetleg az MBK-nak jelezni kellene, hogy segítségre van szüksége a jövő évi Rajzás megszervezéséhez és koordinálásához. Csak azért, hogy ne merüljön feledésbe egy 15 éves hagyomány.
Hogy legyen esetleg még XX. is.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3130 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:14:30 »

Direkt hagytam le, mert nem akartam ezzel a részével foglalkozni. A hivatkozás csak ürügy volt a bejegyzéshez.  Tongue

lehagytad a mondatom második felét, pedig ott volt a lényeg

"...a programok és a lehetőségek ellenére."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3129 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:12:49 »

mert SZVSZ a klub elnökség ehhez kevés és fáradt.

fasza..
így biztos nagy durranás lesz a Rajzás...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3128 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:11:13 »

Én pl. marhára nem. Gondolkodni kellene azon is, ki fogja rendezni és felügyelni a dolgokat. mert SZVSZ a klub elnökség ehhez kevés és fáradt.

lehagytad a mondatom második felét, pedig ott volt a lényeg

"...a programok és a lehetőségek ellenére."
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3127 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:09:07 »

Én pl. marhára nem. Gondolkodni kellene azon is, ki fogja rendezni és felügyelni a dolgokat. mert SZVSZ a klub elnökség ehhez kevés és fáradt.

A Ringen a kiérkezett 1000 emberből biztos, hogy 900 jól érezte magát......
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3126 Dátum: 2006 Augusztus 21, 12:51:50 »

akkor csináljuk azt, hogy ne legyen rajzás!
bojkottáljunk!

Egyébként elég csak az itteni szavazást megnézni 2007 rajzás témában. Nem azt támasztja alá, amit irtál.
Holló
« Hozzászólás #3125 Dátum: 2006 Augusztus 17, 16:05:42 »

Nekem azért volt szar a rajzás mert befosott egy egy gyertyám és nem tudtam melyik és mindet kiszedtem és egy beesett a lemez mögé és összeb*sztam a kezem. Olyan ideges voltam, hogy egy embert aki azt mondta, hogy "haveromnak is volt ilyen passzátja, csak az kombi volt" elküldtem a picsába (elnézést kérek tőle!) a haverját meg majdnem megpofoztam.... Sad

Grin

maresznak is meg akarták venni valamelyik népautós talin a bogarát:
eladó a góf? Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #3124 Dátum: 2006 Augusztus 17, 07:31:51 »

szóval álljanak külön a levegősök meg a vizesek???

Hehe! Vegyes felvágott......  Evil Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #3123 Dátum: 2006 Augusztus 17, 00:12:44 »

ja

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3122 Dátum: 2006 Augusztus 16, 23:51:11 »

[melléklet törölve a rendszer által]
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #3121 Dátum: 2006 Augusztus 16, 19:24:59 »

ez de nagy duma! ;-)))

az érzés egyébként ismerős, egyszer egy volt kollégám barkas-ozta le a döncit.
mondom: egyszer ;-)))

na ilyen nekem is volt ....mentünk bulizni...www.giccsparty.hu bulira, retro feeling aztán egyk szaktársam azt mondja mikor talákoztunk vele ti vagytok piros barkassal....na én is elküldtem a fenébe Smiley
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3120 Dátum: 2006 Augusztus 16, 19:05:19 »

Nekem tetszett a gyorsulási főleg amikor fikáztuk szedával. Volt ott beszólás! Már féltem, hogy valaki úgy fejbeb*sz, hogy lefordulunk a lelátóról....  Grin

nem felettem ültél? ott is okoskodott pár "jelző" Wink

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #3119 Dátum: 2006 Augusztus 16, 18:53:43 »

Nekem tetszett a gyorsulási főleg amikor fikáztuk szedával. Volt ott beszólás! Már féltem, hogy valaki úgy fejbeb*sz, hogy lefordulunk a lelátóról....  Grin

De a tuning dízelek nem kellettek volna a nem voltam rá kíváncsi... 

Én is levegős találkozót szeretnék, hülye Golfosok!! 

Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #3118 Dátum: 2006 Augusztus 16, 18:44:26 »

Ha meg nem jön ki, akkor nem is kíváncsi rá annyira.
Nekem többet ér, hogy mehessek, pár kört a ringen meg nézhessem a gyorsulásit, mint, hogy mindenféle "jött-ment" az autóinkra csorgassa a nyálát!

A rajzás a léghűtésesekért van, nem pedig a budapesti lakosság szórakoztatására!

Ez is egy vélemény!  Wink

Nem szoktam zárni az autót ha ott vagyok a környéken, csak este ha alszok vagy már nagyon be vagyok bö.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #3117 Dátum: 2006 Augusztus 16, 18:39:33 »

Nem szoktam zárni az autót ha ott vagyok a környéken, csak este ha alszok vagy már nagyon be vagyok bö.

A ringre nem jön ki. Én egy olyan talira gondoltam, ahol nem csak egymás kocsijait nézegetjük, hanem az átlagember is odajöhet. Micsoda hangulata van egy veterántalálkozónak, pedig te is voltál már rajt. Ott igenis jólesik, amikor odajönnek vadidegen emberek, és elbeszélgetsz velük. Vannak természetesen kiváncsiskodók is, akik megtapizzák esetleg a kocsit. De nekem még soha nem volt ezzel gondom rajzáson. Nem volt tele ujjlenyomattal a kocsim. Nem a szakmai közönség érdekel engem a rajzáson. Hanem a régi hangulata. Ez most egy show and shine. Nem csak erről szól a bogarazás

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3116 Dátum: 2006 Augusztus 16, 17:27:14 »

"haveromnak is volt ilyen passzátja, csak az kombi volt"

ez de nagy duma! ;-)))

az érzés egyébként ismerős, egyszer egy volt kollégám barkas-ozta le a döncit.
mondom: egyszer ;-)))
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #3115 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:56:25 »

Nekem azért volt szar a rajzás mert befosott egy egy gyertyám és nem tudtam melyik és mindet kiszedtem és egy beesett a lemez mögé és összeb*sztam a kezem. Olyan ideges voltam, hogy egy embert aki azt mondta, hogy "haveromnak is volt ilyen passzátja, csak az kombi volt" elküldtem a picsába (elnézést kérek tőle!) a haverját meg majdnem megpofoztam.... Sad

Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3114 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:50:23 »

bojkottáljunk!

Na pont erről beszélek. Nem lehet más vélemény, javaslat.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3113 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:49:49 »

te ne is akarjál beledumálni a rajzásba, jó?

te inkább orfűre találj ki valami nagy-nagy okosságot, mert szeretnék már veled is kekeckedni, de a jelen helyzetben nincs miért ;-)))

Értettem :-) Tavaly vizes volt Orfű :-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3112 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:49:15 »

Nem tehetünk, mert ha az nem egyezik a tieddel, akkor letorkollod az embert. Nem én vagyok az egyetlen akivel ezt csináltad rajzás ügyben. És egyáltalán nem kellenek a vizesek egy léghűtéses vw találkozóra.
PONT
bojkottáljunk!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3111 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:47:08 »

Nem tehetünk, mert ha az nem egyezik a tieddel, akkor letorkollod az embert. Nem én vagyok az egyetlen akivel ezt csináltad rajzás ügyben. És egyáltalán nem kellenek a vizesek egy léghűtéses vw találkozóra.
PONT

te ne is akarjál beledumálni a rajzásba, jó?

te inkább orfűre találj ki valami nagy-nagy okosságot, mert szeretnék már veled is kekeckedni, de a jelen helyzetben nincs miért ;-)))
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3110 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:44:41 »

Mindezektől függetlenül tehetünk javaslatokat a szervezőknek a jövőre nézve, nem?! Hogy olyan legyen amilyet szeretnénk. És a Ringen, akár vizesekkel együtt is. Külön parkolóban.

PONT
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3109 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:30:20 »

A Ringen a kiérkezett 1000 emberből biztos, hogy 900 jól érezte magát a programok és a lehetőségek miatt.

A Ringen a kiérkezett 1000 emberből biztos, hogy 900 jól érezte magát a programok és a lehetőségek ellenére.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3108 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:29:23 »

A végére: ezek az én véleményeim voltak. Igenis le merem irni, hogy szerintem a régi rajzások hangulatához képest sokkal gyengébb volt a szinvonal. Ez egy teljesen más dolog, ez nem rajzás. Ez egy ringes bogártalálkozó. A rajzás teljesen más volt. Na ennyi volt amit le akartam irni. Felesleges tovább rágni a csontot itten. Van akinek bejön, és van akinek nem. Szerintem attól, hogy nekem nem jött be, még lehetek bogaras, és lehet saját véleményem, ami eltér másokétől, és szerintem ezt le is irhatom. Erről szól ez a forum. És nem arról, ha valaki mást ir be, akkor letorkoljuk. És ami fontos még: A rajzás a léghútéses vw autóké. Ide nem kellenek vizesek. Még kompromisszummal sem.
Mindezektől függetlenül tehetünk javaslatokat a szervezőknek a jövőre nézve, nem?! Hogy olyan legyen amilyet szeretnénk. És a Ringen, akár vizesekkel együtt is. Külön parkolóban.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3107 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:20:52 »

A végére: ezek az én véleményeim voltak. Igenis le merem irni, hogy szerintem a régi rajzások hangulatához képest sokkal gyengébb volt a szinvonal. Ez egy teljesen más dolog, ez nem rajzás. Ez egy ringes bogártalálkozó. A rajzás teljesen más volt. Na ennyi volt amit le akartam irni. Felesleges tovább rágni a csontot itten. Van akinek bejön, és van akinek nem. Szerintem attól, hogy nekem nem jött be, még lehetek bogaras, és lehet saját véleményem, ami eltér másokétől, és szerintem ezt le is irhatom. Erről szól ez a forum. És nem arról, ha valaki mást ir be, akkor letorkoljuk. És ami fontos még: A rajzás a léghútéses vw autóké. Ide nem kellenek vizesek. Még kompromisszummal sem.
« Utoljára szerkesztve: 2006 Augusztus 16, 16:22:56 írta NGA »
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3106 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:17:54 »

A gyorsulással és az RS tuning légrugós bálnájával együtt. kompromisszum.
már bocs, de a lófaszt. nekem ne álljon a boxunk elé egy rozsdás kinézetű errájdos szaros merci. ki a vizesekkel a rajzásról! cserébe anyázzanak, ha golftalálkozóra bogárral megyek. a rajzás az egyetlen, ahol nem vagyok hajlandó kompromisszumra, az csak a miénk

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3105 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:14:33 »

Hát azért kisebb a félsz,hogy bogaras-bogarastól lop,mint pl egy értelmes tecsos vásárló,vagy egy kancigány a FAP-ról..

Na hidd. Tőlem még rajzáson egy csavart nem loptak el. A FAP meg egy nagy nulla volt.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3104 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:10:58 »

1. Szerintem nem jön ki
2. A Ringen is ugyanúgy zárnod kell a kocsit. Elég bátor vagy, ha nyitva otthagyod.

Hát azért kisebb a félsz,hogy bogaras-bogarastól lop,mint pl egy értelmes tecsos vásárló,vagy egy kancigány a FAP-ról..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3103 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:08:15 »

Aki kíváncsi ezekre a régi csotrogányokra az kimegy a ringre is!
Nekem nem hiányoznak a bámészkodó tapogatós emberek.
Nem nagyon szeretem az olyan találkozókat, ahol zárni kell az autót, ha elmegyek 3 méterrel odébb.

A ringre nem jön ki. Én egy olyan talira gondoltam, ahol nem csak egymás kocsijait nézegetjük, hanem az átlagember is odajöhet. Micsoda hangulata van egy veterántalálkozónak, pedig te is voltál már rajt. Ott igenis jólesik, amikor odajönnek vadidegen emberek, és elbeszélgetsz velük. Vannak természetesen kiváncsiskodók is, akik megtapizzák esetleg a kocsit. De nekem még soha nem volt ezzel gondom rajzáson. Nem volt tele ujjlenyomattal a kocsim. Nem a szakmai közönség érdekel engem a rajzáson. Hanem a régi hangulata. Ez most egy show and shine. Nem csak erről szól a bogarazás
« Utoljára szerkesztve: 2006 Augusztus 16, 16:13:09 írta NGA »
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #3102 Dátum: 2006 Augusztus 16, 16:00:40 »

Aki kíváncsi ezekre a régi csotrogányokra az kimegy a ringre is!
Nekem nem hiányoznak a bámészkodó tapogatós emberek.
Nem nagyon szeretem az olyan találkozókat, ahol zárni kell az autót, ha elmegyek 3 méterrel odébb.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3101 Dátum: 2006 Augusztus 16, 15:53:13 »

A gyorsulás simán lehet része egy találkozónak!
Sőt, igény is van rá, de csak kevés találkozón van (Gyoma, Tbánya meg tavaly a ring).
Szerintem igenis szükség van egy ilyen nagy show jellegű találkozóra is!
A felvonulás engem nem nagyon érdekel, nem is nagyon veszek részt rajta.
Bár valakinek az okoz örömet. Minden találkozón van, ezen meg nem volt, nem olyan nagy tragédia!

Ezzel az erővel ez lehetne mondjuk májusi bogaras show.
De a rajzás megmaradhatott volna olyannak, amilyen volt régen. Ez az amerikanizálodott találkozóérzés nekem nem jön be. De tudom Ratro, hogy a kb 20000 magyar bogaras közül csak nekem nem jön be, és csak én fikázok állandoan.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3100 Dátum: 2006 Augusztus 16, 15:51:21 »

Nem erről szólt a beírásom. De mindenkinek kibaszott nehéz megfelelni. És az eddigi hozzászólok közül neked nem jött be a ring a gyorsulás miatt.

Valamit nagyon rosszul olvastál. Olyat nem irtam, hogy azért nem tetszett a ring, mert volt gyorsulás. Azért hülyeséget ne magyarázz bele abba amit beirtam. Az viszont tény, hogy a sok vizes, meg kulaverdás nem kell egy rajzásra. A lényeg az, hogy ha a következő rajzás is a vizesekkel lesz, akkor többet nem megyek rajzásra. Bár tudom ez a legkevésbé sem érdekel senkit.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3099 Dátum: 2006 Augusztus 16, 15:50:58 »

Sőt, igény is van rá, de csak kevés találkozón van (Gyoma, Tbánya meg tavaly a ring).
Bár valakinek az okoz örömet. Minden találkozón van, ezen meg nem volt, nem olyan nagy tragédia!

1et értek!!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #3098 Dátum: 2006 Augusztus 16, 15:50:25 »

hát én ringen nem éreztem azt az érzést hogy ez de nagy valami a tescos rajzásban legalább az megvolt hogy az utca embere számára is adott valamit....ringre nem hiszem hogy emiatt kiutazna más. Vonulni utálok(saját kocsival) mert nálunk magyarországon fegyelmezetlenül zajlik szinte minden vonulás ezért nekem tök mindegy hogy ringen nem megyek egy kört vagy BP belvárosában.....de az nem mindegy hogy bogaram kb parkoló leghátso végébe szorult szakadt 1es golfok mellé mig fenn mercik és egyéb szarok álltak
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #3097 Dátum: 2006 Augusztus 16, 15:46:39 »

1971     VW 1300 GT-L
Oldalak: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: