www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:37:47

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731484 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3176 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:47:08 »

Nem hiszem, hogy besértődtem volna. De ebben a szájbabaszott fórumban és társaságban akkora energia és feszültség lappang, hogy ekkora erővel a holdig el lehetne jutni. Ezzel szemben inkább a lázítás és a faszakodás zajlik. Hagyni kellene az egészeta picsába. Téli álomra hajtani az okos kis buksinkat és március 10-én elolvasni az újságosnál a Depót( mert aki nem MBK tag az nem is lesz, mert nem éri meg. Aki pedig az volt az lemondja mert nem éri meg) ingyen és megtudni, hogy mi lesz és hol. Aztán jól eldönteni, hogy részt kíván-e venni rajta vagy nem?!

Vannak olyan barátaim, akik MBK tagok, de 1 db depot sem kaptak. Pedig eddig kb 10 emilt, meg pár telefont lezavartak ez ügyben. Lehet, hogy valakiket nem is érdekel a bogarasok egy része.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3175 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:46:29 »

igen és ide tartozik egy rendesen működő, de működő rendezői gárda is, akik megoldják a külön parkolást!

igen,én is ezt mondom.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3174 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:45:34 »

Optimista vagy..én olvasva eme fórumot,tényleg már borúlátó vagyok,lesz majd fasza tecsos találkozó,mert ott adnak egy fél liter kólát..
na mindegy..pár nap és SPA, remélem a 10 eurómért kapok valamit Cool

Tudod sok hülye bogaras még egy 10 Ft-os kis vacaknak is örül a bejáratnál, mert úgy érzi, hogy nem csak legombólják tőle a pénzt, hanem ezzel támogatja a találkozót. Nem ugyanaz.
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3173 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:44:55 »

láttam...
vizesek nélkül,vagy anyagi szempontból teljesen külön parkolóban...
Egyetértek vele(d)
igen és ide tartozik egy rendesen működő, de működő rendezői gárda is, akik megoldják a külön parkolást!

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3172 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:44:26 »

Most besérültél?

Tagdij:
8000 Ft
belépők:
rajzás 2000 Ft
egyéb talik kb 1000 Ft mivel az MBK csak 50e Ft-ot ad talikra a többit a szervezők állják.
Depo: kb 3000 Ft
Levelezés kb 1000 Ft
Azaz 7000 Ft.

Egyéb dolgokra elmegy még a maradék 1000 Ft
azaz nullában van az aki midnen talira elmegy. Na ez az MBK létszámának kb a negyede.

Nem hiszem, hogy besértődtem volna. De ebben a szájbabaszott fórumban és társaságban akkora energia és feszültség lappang, hogy ekkora erővel a holdig el lehetne jutni. Ezzel szemben inkább a lázítás és a faszakodás zajlik. Hagyni kellene az egészeta picsába. Téli álomra hajtani az okos kis buksinkat és március 10-én elolvasni az újságosnál a Depót( mert aki nem MBK tag az nem is lesz, mert nem éri meg. Aki pedig az volt az lemondja mert nem éri meg) ingyen és megtudni, hogy mi lesz és hol. Aztán jól eldönteni, hogy részt kíván-e venni rajta vagy nem?!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3171 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:43:49 »

és azt is láttad, hogy a ring előtte vonulással és vizesek nélkül.

láttam...
vizesek nélkül,vagy anyagi szempontból teljesen külön parkolóban...
Egyetértek vele(d)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3170 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:42:51 »

két eset van, vagy nem tudod, vagy nem akarod megérteni.

de elmagyarázom, jó? lehet korrekt módon is rendet tartani. de ehhez nem kigyúrt agyatlan barmok kellenek, hanem néhány olyan ember, akit a többiek kellően tisztelnek annyira, hogy egy kellő hangsúllyal kimondott légyszíves is elég. (már ha létezik egyáltalán valamiféle koncepció, mert anélkül csak a fejetlenség van)

úgyhogy létszámarányosan mondjuk 6-8 patonyi peti kéne, és nem azért, mert akkora, amekkora. a dina pont olyan jó, a blackp is pont olyan jó lenne.

OK,akkor várjuk a Patonyi Péterek jelentkezését,alkalmassági vizsga AZS-nál Cheesy Cheesy

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3169 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:41:07 »

érdekes...kb 1 hete még amikor a javaslatokat tettük,és fel lett újra támasztva a topic,akkor te is a Ringet javasoltad...

és azt is láttad, hogy a ring előtte vonulással és vizesek nélkül.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3168 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:40:54 »

igen tudom, meg a szar depót is.

Most besérültél?

Tagdij:
8000 Ft
belépők:
rajzás 2000 Ft
egyéb talik kb 1000 Ft mivel az MBK csak 50e Ft-ot ad talikra a többit a szervezők állják.
Depo: kb 3000 Ft
Levelezés kb 1000 Ft
Azaz 7000 Ft.

Egyéb dolgokra elmegy még a maradék 1000 Ft
azaz nullában van az aki midnen talira elmegy. Na ez az MBK létszámának kb a negyede.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3167 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:40:49 »

És a fürdésről mondjatok le!
Üdvözlöm Józsiékat!

az fasza..Fürdés bojkot 1 hétig Cheesy Mindegy,legalább Hotel Transporterben nem fogunk elázni,ha esik.. Cheesy
Átadom Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3166 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:40:25 »

Cheesy

nem is 10 euro,hanem 90 a T4-gyel,trélerrel,Kübellel,3 fővel..Szóval az én részem 30 euro..Lehet inkább a Lidl lesz..
csak jobb, meg olcsóbb. Meg legalább nem tapogatják össze azt a fényes vasat. Nyugodtabb egy kicsit. Meg tudod merre találod a budit.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3165 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:40:09 »

Akkor csinálja a Patonyi Peti az egész rajzást (kb 1000 autó) irányítását,rendezését,persze egyedül..

két eset van, vagy nem tudod, vagy nem akarod megérteni.

de elmagyarázom, jó? lehet korrekt módon is rendet tartani. de ehhez nem kigyúrt agyatlan barmok kellenek, hanem néhány olyan ember, akit a többiek kellően tisztelnek annyira, hogy egy kellő hangsúllyal kimondott légyszíves is elég. (már ha létezik egyáltalán valamiféle koncepció, mert anélkül csak a fejetlenség van)

úgyhogy létszámarányosan mondjuk 6-8 patonyi peti kéne, és nem azért, mert akkora, amekkora. a dina pont olyan jó, a blackp is pont olyan jó lenne.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3164 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:39:18 »

Optimista vagy..én olvasva eme fórumot,tényleg már borúlátó vagyok,lesz majd fasza tecsos találkozó,mert ott adnak egy fél liter kólát..
És a fürdésről mondjatok le!
Üdvözlöm Józsiékat!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3163 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:39:01 »

Csak 10 euró?
Köcsög vagy mert te is kiviszed a kis euródat külföldre. Megnézhetnéd a képeket a neten. Az ingyenes. De amúgy mi értelme va elmenni egy F1 pályára bogártalálkozóra. Akkor van Aachen-ben a Lidl parkolóban egy ingyenes meeting. Miért nem oda mentek. Irigyellek kutya!

Cheesy

nem is 10 euro,hanem 90 a T4-gyel,trélerrel,Kübellel,3 fővel..Szóval az én részem 30 euro..Lehet inkább a Lidl lesz..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3162 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:38:33 »

ja és a köcsög security csak franciául beszél még akkor is ha tud angolul. És vegyetek büféjegyet mert csak azzal kajálhattok!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3161 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:37:43 »

Én már várom a tavaszi rajzást, mert nem jutunk el máshova addig. Gyerek, lagzi, kocsik kivonva, stb.
De ha szar helyen lesz, szar szervezéssel akkor inkább nem megyek sehá se.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3160 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:36:25 »

Csak 10 euró?
Köcsög vagy mert te is kiviszed a kis euródat külföldre. Megnézhetnéd a képeket a neten. Az ingyenes. De amúgy mi értelme va elmenni egy F1 pályára bogártalálkozóra. Akkor van Aachen-ben a Lidl parkolóban egy ingyenes meeting. Miért nem oda mentek. Irigyellek kutya!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3159 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:34:29 »

Én beválanám azt, hogy fizetek érte. Biztosan van ezzel így más is. Hónap elején van, nem volt előtte találkozó ahol elbaszhattad a pénzed!
Úgyhogy legyen fizetős. Vagy inkább legyen 2 napos és aludjunk otta páya körül a parkolóban. Hívjunk sok külföldit. Legyen jó nagy!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3158 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:32:25 »

aha, én leszek az első, aki ilyeneket fog írni (már ha egyáltalán megyek a rajzásra). nekem idén is volt problémám valami ott flangáló és feleslegesen okoskodó egyenpólós faszfejjel (végól azért ő állt félre).

rendtartásban nálam a patonyi peti az etalon , ha ő szól rá valakire, akkor arra rá van szólva, mégse volt soha egy centi sértődés belőle.

Akkor csinálja a Patonyi Peti az egész rajzást (kb 1000 autó) irányítását,rendezését,persze egyedül..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3157 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:31:41 »

Az MBK tagok a tagsági dijukban fizették ki a belépőt.
igen tudom, meg a szar depót is.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3156 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:31:22 »

"Legyen ezentúl az ő számukra is fizetős... Vagy csak az a magyar tali (Rajzás) legyen ingyenes a tagoknak.."

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3155 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:30:53 »

Klubtagoknak ingyenes...
Legyen ezentúl az ő számukra is fizetős... Vagy csak az a magyar tali (Rajzás) legyen ingyenes a tagoknak..
Én beválanám azt, hogy fizetek érte. Biztosan van ezzel így más is. Hónap elején van, nem volt előtte találkozó ahol elbaszhattad a pénzed!
Úgyhogy legyen fizetős. Vagy inkább legyen 2 napos és aludjunk otta páya körül a parkolóban. Hívjunk sok külföldit. Legyen jó nagy!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3154 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:30:29 »

fasza,én 1et is értek
Mi lesz majd utána a reakció egypár embertől...
"A fasz köcsög kopasz securitys elküldött a picsába,hozzáért az autómhoz,nem akar ő olyan találkozóra menni,ahol suttyó securitysok vannak" stb stb..v.ö.:gárdonyi talik

aha, én leszek az első, aki ilyeneket fog írni (már ha egyáltalán megyek a rajzásra). nekem idén is volt problémám valami ott flangáló és feleslegesen okoskodó egyenpólós faszfejjel (végól azért ő állt félre).

rendtartásban nálam a patonyi peti az etalon , ha ő szól rá valakire, akkor arra rá van szólva, mégse volt soha egy centi sértődés belőle.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3153 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:30:00 »

Klubtagoknak ingyenes...
Legyen ezentúl az ő számukra is fizetős... Vagy csak az a magyar tali (Rajzás) legyen ingyenes a tagoknak..

Én nem emlékszem, hogy fizettem volna a bejáratnál. Ja MBK tag vagyok.

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3152 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:29:06 »

Eddig a rajzás belépője 2000 Ft volt. És idén semmit nem adtak a bejáratnál érte. A Tescós bulinál leghalább kaptunk egy kólát fejenként. Igy nem tudom milyen 1500 Ft-ra gondolsz, meg ingyenes parkolóra.
Én nem emlékszem, hogy fizettem volna a bejáratnál. Ja MBK tag vagyok.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3151 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:29:05 »

Eddig a rajzás belépője 2000 Ft volt. És idén semmit nem adtak a bejáratnál érte. A Tescós bulinál leghalább kaptunk egy kólát fejenként. Igy nem tudom milyen 1500 Ft-ra gondolsz, meg ingyenes parkolóra.

Klubtagoknak ingyenes...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3150 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:27:28 »

És még mindig inkább azt mondom, hogy legyen 1500 Ft a belépő és kapjak hozzá egy pohár üdítőt mint ingyen egy parkolóban és keresem a tszkós budit ha vizelni kell. OK, hogy olcsó a kaj, de még mindig van lehetősége az embernek előző napon obevásárolni és ott csak megeni az uzsit és nem ott szöcskézni vele. És lehet ezek után egyre többen veszik majd a fáradtságot és inkább külföldre mennek találkozóra. Ezt kellene inkább megakadályoznunk!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3149 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:26:57 »

hát nemtom, a tecsós rajzást követően a következő tecsós rajzás előtt nem volt semmi felhördülés, a fap előtt és utána igen, a rajzás előtt (én már biztosan) tudtuk, hogy olyan lesz, amilyen lett és azóta sem csengett le a téma. szóval a ringes szervezetlen dolog nem fog csábítani inkább, mint a teszkó parkoló...

érdekes...kb 1 hete még amikor a javaslatokat tettük,és fel lett újra támasztva a topic,akkor te is a Ringet javasoltad...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3148 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:25:16 »

És még mindig inkább azt mondom, hogy legyen 1500 Ft a belépő és kapjak hozzá egy pohár üdítőt mint ingyen egy parkolóban és keresem a tszkós budit ha vizelni kell. OK, hogy olcsó a kaj, de még mindig van lehetősége az embernek előző napon obevásárolni és ott csak megeni az uzsit és nem ott szöcskézni vele. És lehet ezek után egyre többen veszik majd a fáradtságot és inkább külföldre mennek találkozóra. Ezt kellene inkább megakadályoznunk!

hát nemtom, a tecsós rajzást követően a következő tecsós rajzás előtt nem volt semmi felhördülés, a fap előtt és utána igen, a rajzás előtt (én már biztosan) tudtuk, hogy olyan lesz, amilyen lett és azóta sem csengett le a téma. szóval a ringes szervezetlen dolog nem fog csábítani inkább, mint a teszkó parkoló...

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3147 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:24:33 »

Nem kívánok bunkó lenni, tehát ha úgy érzed, hogy megbántottalak akkor előre elnézést kérek, de:
Szerintem (bár én még nem szerveztem találkozót, de lehet ezek után nem is fogok) nem lehet egy Rajzást a Ringen 1000 autóval egy kalap alatt említeni egy kempingben történő 90 autós mutatvánnyal.
Még egyszer nyomatékosítanám, nem bántásként!

Nem bántasz meg. A Boxair klub 90e Ft-ból rendezte meg az Orfűi találkozót úgy, hogy minden autó kapott egy pólót, ami 500 Ft-ba került szitázással. Azaz a teljes költségvetésünk 40e Ft volt. Ebből 30e Ft volt a dijak elkészitése, és az egyéb (matrica stb) 10e Ft-ot emésztett fel.

De megrendeztük. És senkitől nem kértünk egy fillért sem. SŐT örültünk mindenkinek, aki használt vagy új holmit árult, és EZZEL IS EMELTE a szinvonalat.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3146 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:21:43 »

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3145 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:16:54 »

Ismerős mindenkinek, aki már szervezett találkozót. Most képzeld el, amikor mindez 3 napig tart.
Nem kívánok bunkó lenni, tehát ha úgy érzed, hogy megbántottalak akkor előre elnézést kérek, de:
Szerintem (bár én még nem szerveztem találkozót, de lehet ezek után nem is fogok) nem lehet egy Rajzást a Ringen 1000 autóval egy kalap alatt említeni egy kempingben történő 90 autós mutatvánnyal.
Még egyszer nyomatékosítanám, nem bántásként!
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3144 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:15:36 »

fasza,én 1et is értek
"A fasz köcsög kopasz securitys elküldött a picsába,hozzáért az autómhoz,nem akar ő olyan találkozóra menni,ahol suttyó securitysok vannak" stb stb..v.ö.:gárdonyi talik
azért nem mindegy, hogy a szekus jól csinálja e a dolgát, vagy visszaél e. ha visszaél, odakocog a Szepi, megköszöni az eddigi fáradalmakat és kititlja...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3143 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:13:46 »

Bocsi, hogy beleszólok, de 900 autó az kb 2 millió Ft belépőt jelentett + a szponzorok. Nem kell ennyire drága helyen rendezni, és még marad is a pénzből.

szerintem ezt meg lehet csinálni abból a forrásból is,azon a helyszínen..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3142 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:12:55 »

Ez helyes! Mennyi lesz a belépő?

mennyi??2-3000???

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3141 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:12:05 »

nekem erről nagyon röviden a következő a véleményem:
Ha már profik akarunk lenni, akkor legyünk azok. Ha eldöntöttük, hogy mi nagy és csúcsszuper rajzást csináljunk, akkor legyen pénz még 20 ruhásszekrényre, olyanokra, akik a diszkók kapujában is vannak. Őket 3-4 digitális dologra ki lehet oktatni (vizesek nem oda, hanem ide, pirosak jobbra, stb), ha meg nem azt csinálja, azt gerincvelőből megoldják (húzzá innen kikköcsög, mert kitargoncázom a vesédet).
Tudomásul kell venni, hogy több százas- ezres tömegnél nem működik a demokrácia. Oda rend kell, mégpedig olyan rend, amit a többség akar. Ne rontsa el a 30 fős baráti társaság házibuliját a szomszéd csak azért, mert részegen átjön pogózni, mert neki az a jó.

fasza,én 1et is értek

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3140 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:10:12 »

Bocsi, hogy beleszólok, de 900 autó az kb 2 millió Ft belépőt jelentett + a szponzorok. Nem kell ennyire drága helyen rendezni, és még marad is a pénzből.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3139 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:07:37 »

Ha már profik akarunk lenni, akkor legyünk azok. Ha eldöntöttük, hogy mi nagy és csúcsszuper rajzást csináljunk, akkor legyen pénz még 20 ruhásszekrényre, olyanokra, akik a diszkók kapujában is vannak. Őket 3-4 digitális dologra ki lehet oktatni (vizesek nem oda, hanem ide, pirosak jobbra, stb), ha meg nem azt csinálja, azt gerincvelőből megoldják (húzzá innen kikköcsög, mert kitargoncázom a vesédet).
Tudomásul kell venni, hogy több százas- ezres tömegnél nem működik a demokrácia. Oda rend kell, mégpedig olyan rend, amit a többség akar. Ne rontsa el a 30 fős baráti társaság házibuliját a szomszéd csak azért, mert részegen átjön pogózni, mert neki az a jó.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #3138 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:01:56 »

akkor dolgozzanak jövőre is a tizenéves gyereklányok?
« Utoljára szerkesztve: 2006 Augusztus 21, 14:03:28 írta stonemen »
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3137 Dátum: 2006 Augusztus 21, 13:59:27 »

Ez csak idő kérdése, meg a Szepi büszkesége, hogy meg tudja-e egyedül csinálni. Baromi szar volt gályázni, míg a többiek "élvezkedtek". Ha PéZsé nem eszik meg velem egy kis kolbászt, biztos kiakadok.

Ismerős mindenkinek, aki már szervezett találkozót. Most képzeld el, amikor mindez 3 napig tart.
Oldalak: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: