www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:49:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 732287 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3216 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:00:37 »

Szerintem valahogy igy kellene:

Milyen helyszint tartanál megfelelőnek a rajzásra:

1. városon bellüli helyszint, ahova a külső látogatok is nagyobb számban eljöhetnek
2. hungaroring, rábaring stb lezárt pálya, ahol messze vagyunk mindentől, de sokkal több program lehetséges pont emiatt
3. ne legyen sehol

Legyen-e felvonulás:

1. Igen, Bp területén, mivel ez adja a hangulatát a rajzásnak
2. Igen, a Hungaroringen, mivel igaz senki nem lát bennünket, de más esetben meg nem tudnánk körözni a pályán
3. ne legyen

Ha gondolod, irok még kérdéseket.

2. hungaroring, ahol a Forma1es pályán körözhetsz,kipróbálhatod gyorsulásodat hivatalos pályán és akkor terület van,ahol vígan elférünk

2.Igen,a Hungaroringen,ahol Scumacher is és Alonso is írja a köröket

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3215 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:00:20 »

Honnan tudod,hogy ha lenne ilyen topik,akkor írna?

dehogy tudom. sőt, komoly összegekbe mernék fogadni, hogy akkor sem írna. csak próbálom kiugrasztani azt a bizonyos nyulat a bokorból...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3214 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:00:14 »

jó, akkor nevezzen ki egy szóvivőt, ne az apróságokon rágódj már, a lényeg, hogy a klub írjon ide, leszarom azon belül kicsoda. gondoltam azért a Szepes, mert mégiscsak ő a klubelnök...

A Szepes megmondta, hogy Ő nem fog ide irni.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3213 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:59:39 »

Nem a Szepesnek kellene ideirnia, mert az felesleges. Hanem az MBK-nak. Gondolom a Szepesen kivül van még másik MBK elnökségi tag is. Pl Mice? vagy mások?
Ki még aki legalább annyira komolyan kezeli a dolgokat a nyílvánosság előtt. Nem bántanék senki újra csak, de akkor is a Szepes neve hangzott, hangzik el a legtöbbször itt és az MBK-val kapcsolatban is.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3212 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:59:16 »

Nem a Szepesnek kellene ideirnia, mert az felesleges. Hanem az MBK-nak. Gondolom a Szepesen kivül van még másik MBK elnökségi tag is. Pl Mice? vagy mások?
jó, akkor nevezzen ki egy szóvivőt, ne az apróságokon rágódj már, a lényeg, hogy a klub írjon ide, leszarom azon belül kicsoda. gondoltam azért a Szepes, mert mégiscsak ő a klubelnök...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3211 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:58:12 »

Ez az egész nem bogarazás, hanem találkozás, felvonulás, semmi köze a bogarazáshoz, csak bogaras köntösbe van öntve. Én (ha megyek), a kurva Golfommal megyek, mert abban van légkondi és nem kell izzadni, és automata és kuplungolni sem kell. Kit érdekel a bogarazás???
Akkor is tudok felvonulni, meg dumálni mindenkivel.

Jó lenne ha valamelyik bogaras topikban lenne fele ennyi hozzászólás, mint itt.

olyan nem lesz. De most ezzel a hozzászólásoddal sem igazán a tavaszi rajzás intézményét építetted! Wink
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3210 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:57:42 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3209 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:57:11 »

akkor, ha Stone, meg Bácsi támogatja a dolgot, legyen egy külön topic és írjunk a bogarhtu.hu nevében egy meghívó e-mailt, hogy a legnagyobb spontán Bogis csapat szeretné, ha egyeztetne a rajzás terveit illetően velünk is a fórumon egy erre elkülönített, szigorúan moderált topicban, elkerülve mindenféle személyeskedést és a többit...

vélemény?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3208 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:56:54 »

ha csak ezen múlik, akkor csináljunk egy topikot a szepesnek, olvasni eddig is olvasott minket, hátha így írni is hajlandó lesz. én itt és most megígérem, hogy egy árva betűt se írok abba a topikba (márminthogy ezzel is elősegítsem a dógokat ;-)
oh, komoly igéret!
Hajrá! Nem akarlak bántani, tudod ugye. Végra mozdulna valami!
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #3207 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:56:49 »

Namármostan valamit nem értek. Ezt mint kivülálló irom, mert nem vagyok MBK tag, de szivemen viselem a magyar bogarazás ügyét.

Az MBK van a bogarasokért vagy a bogarasok vannak az MBK-ért?

Ez az egész nem bogarazás, hanem találkozás, felvonulás, semmi köze a bogarazáshoz, csak bogaras köntösbe van öntve. Én (ha megyek), a kurva Golfommal megyek, mert abban van légkondi és nem kell izzadni, és automata és kuplungolni sem kell. Kit érdekel a bogarazás???
Akkor is tudok felvonulni, meg dumálni mindenkivel.

Jó lenne ha valamelyik bogaras topikban lenne fele ennyi hozzászólás, mint itt.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3206 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:56:31 »

ha csak ezen múlik, akkor csináljunk egy topikot a szepesnek, olvasni eddig is olvasott minket, hátha így írni is hajlandó lesz. én itt és most megígérem, hogy egy árva betűt se írok abba a topikba (márminthogy ezzel is elősegítsem a dógokat ;-)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3205 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:55:17 »

Még szerencse,hogy a kérdéseid teljesen függetlenül lettek megfogalmazva Cheesy Cheesy

A 2-es pontokat modositsa valaki legyenszives, aki ringfan
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3204 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:54:22 »

és ezzel tudod mi a szopás? mire a közgyűlés lesz, már fixálni kell a dolgokat a rajzáshoz, akkor már késő módosítani(ott voltam az első Szepi által kezdeményezett sörözésen és akkor már a rajzás után mondták, hogy egyből el kell kezdeni a következőt, ha akarunk valamit...)

hát ezaz...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3203 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:53:22 »

mondjuk egyszerűbb dolgunk lenne, ha lenne A, B, C variáció, mindegyikre van esély, ti itt 450-en, amiből kb 70 aktív(szavazáskor a rajzáshoz jött 100 szavazat és akkor nem volt 450 ember regelve) mit is szeretnétek? A, B, vagy C? addig amíg az MBK-tól senki nem néz ide és szól hozzá belsősként, akinek van rálátása a dolgokra, tényleg semmi értelme vitázni. az a csütörtöki sörözés nem rossz, csak sajnos a fórumon kialakított hely van megbeszélni ezt a dolgot(Sezpi kedvéért lehet egy brutálmoderált topic, ahol válaszolhat), ne az ország minden részéről kelljen kirohangálni oda a világ végére, persze azzal sincs baj, de az a pár ember, aki oda elmegy, kevés, itt meg minden adott a Szepin kívül a téma átrágásához(ha meg valaki felemlegeti a régi sérelmeket, stb, kiszedjük a hozzászólást, hogy értelme is legyen a topicnak).

szerintem

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3202 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:50:52 »

Én inkább arra lettem volna kiváncsi,hogy az MBKnak mi a terve a 2007es rajzásra,nem az,hogy mi a véleménye az itteni eszmecseréről..
és ezzel tudod mi a szopás? mire a közgyűlés lesz, már fixálni kell a dolgokat a rajzáshoz, akkor már késő módosítani(ott voltam az első Szepi által kezdeményezett sörözésen és akkor már a rajzás után mondták, hogy egyből el kell kezdeni a következőt, ha akarunk valamit...)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3201 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:49:17 »

Így van. Sajnos, személyemben nem tudok kiigazodni a hangos kisebbség, és a higgadt jószándékúak, és a hallgató többség kritkái/vágyai között. Úgy tűnik, nincs jó megoldás, kivéve ha elmarad az egész, mert akkor egyöntetű az anyázás. Evil
Figyelve a Fórumot, ti sem tudjátok mit akartok, még a szavazásra alkalmas kérdések megfogalmazásában sem. Majd igyekszem összefoglalni a gondolataimat e tárgyban.

mondjuk egyszerűbb dolgunk lenne, ha lenne A, B, C variáció, mindegyikre van esély, ti itt 450-en, amiből kb 70 aktív(szavazáskor a rajzáshoz jött 100 szavazat és akkor nem volt 450 ember regelve) mit is szeretnétek? A, B, vagy C? addig amíg az MBK-tól senki nem néz ide és szól hozzá belsősként, akinek van rálátása a dolgokra, tényleg semmi értelme vitázni. az a csütörtöki sörözés nem rossz, csak sajnos a fórumon kialakított hely van megbeszélni ezt a dolgot(Sezpi kedvéért lehet egy brutálmoderált topic, ahol válaszolhat), ne az ország minden részéről kelljen kirohangálni oda a világ végére, persze azzal sincs baj, de az a pár ember, aki oda elmegy, kevés, itt meg minden adott a Szepin kívül a téma átrágásához(ha meg valaki felemlegeti a régi sérelmeket, stb, kiszedjük a hozzászólást, hogy értelme is legyen a topicnak).

szerintem

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3200 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:48:34 »

1. városon bellüli helyszint, ahova a külső látogatok is nagyobb számban eljöhetnek
2. hungaroring, rábaring stb lezárt pálya, ahol messze vagyunk mindentől, de sokkal több program lehetséges pont emiatt
3. ne legyen sehol

Legyen-e felvonulás:

2. Igen, a Hungaroringen, mivel igaz senki nem lát bennünket, de más esetben meg nem tudnánk körözni a pályán
3. ne legyen

Még szerencse,hogy a kérdéseid teljesen függetlenül lettek megfogalmazva Cheesy Cheesy

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3199 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:47:08 »

Namármostan valamit nem értek. Ezt mint kivülálló irom, mert nem vagyok MBK tag, de szivemen viselem a magyar bogarazás ügyét.

vagy ugye "Mohamed megy a hegyhez, vagy a hegy megy Mohamedhez.."

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Holló
« Hozzászólás #3198 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:46:41 »

az egész mbk-val kapcsolatban csak annyit, hogy jó lenne ha büszke lehetne az ember arra, hogy klubtag, de ez nem így van.
nemtudom hányan, de valószínűleg a tagok igen komoly hányada csak a kedvezmények miatt klubtag.
szivesen fizetnék tagdíjat, ha lenne valami értelme
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3197 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:46:32 »

Így van. Sajnos, személyemben nem tudok kiigazodni a hangos kisebbség, és a higgadt jószándékúak, és a hallgató többség kritkái/vágyai között. Úgy tűnik, nincs jó megoldás, kivéve ha elmarad az egész, mert akkor egyöntetű az anyázás. Evil
Figyelve a Fórumot, ti sem tudjátok mit akartok, még a szavazásra alkalmas kérdések megfogalmazásában sem. Majd igyekszem összefoglalni a gondolataimat e tárgyban.

3. ne legyen sehol

Legyen-e felvonulás:

3. ne legyen

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3196 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:44:54 »

Én inkább arra lettem volna kiváncsi,hogy az MBKnak mi a terve a 2007es rajzásra,nem az,hogy mi a véleménye az itteni eszmecseréről..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Holló
« Hozzászólás #3195 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:43:14 »

nem akarok belefolyni, de ez egy nehéz kérdés
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3194 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:42:06 »

Ezért lett volna jó, vagy lenne jó ha leírnánk a gondolatainakt és ha nem jön ide senki az MBK-tól, akkor menjünk mi. Van nyitott lehetőség a Lurdy-ban. Itt van gsattila is, Szepest is el lehet érni annak aki akarja, stb...

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3193 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:41:56 »

Biztos annyi info van a birtokában, hogy már a listát írja azért nem tette még meg eddig mert sok idő lenne.
Smiley
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3192 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:34:28 »

Biztos annyi info van a birtokában, hogy már a listát írja azért nem tette még meg eddig mert sok idő lenne.
Smiley

hát én is attól félek Cheesy

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3191 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:33:50 »

na,akkor egy hiteles forrás..
Szóval mik is a tervek a 2007es Rajzással kapcsolatban?? Wink
Smiley
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3190 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:30:56 »

Aha. Lehet anyázni.

ez önmagában még nem elegendő ok. produkálj valamit még ;-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3189 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:29:23 »

Aha. Lehet anyázni.

na,akkor egy hiteles forrás..
Szóval mik is a tervek a 2007es Rajzással kapcsolatban?? Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3188 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:28:09 »

Aha. Lehet anyázni.

gsattila MBK tisztségviselő?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3187 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:23:50 »

Ezért lett volna jó, vagy lenne jó ha leírnánk a gondolatainakt és ha nem jön ide senki az MBK-tól, akkor menjünk mi. Van nyitott lehetőség a Lurdy-ban. Itt van gsattila is, Szepest is el lehet érni annak aki akarja, stb...

gsattila MBK tisztségviselő?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3186 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:22:52 »

Egyszerűbb lenne,azért ha ő jönne ide,vagy valaki az MBK-ból..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #3185 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:22:19 »

rendtartásban nálam a patonyi peti az etalon , ha ő szól rá valakire, akkor arra rá van szólva, mégse volt soha egy centi sértődés belőle.

Köszönjük szépen a Peti neVWében is!! 

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3184 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:20:29 »

Hát ja. Az MBK részéről vehetné a fáradságot valaki is néha ideirna tényeket.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #3183 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:17:47 »

Ez a bejegyzés mintha változott volna az elmút 10 pecben...... Evil

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3182 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:09:47 »

Na kinyirtam a topicot? :-)

hát a 3180-hoz nem nagyon van mit hozzátenni
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3181 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:08:05 »

Na kinyirtam a topicot? :-)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3180 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:56:14 »

Na mindegy...Én így gondolom ahogy eddig leírtam..A vicc csak az,hogy olyanról vitázunk itt,aminek lehet semmi valóságalapja nincs,lehet az MBK-nak esze ágában nincs mégegyszer a Ringre szervezni a Rajzást..Mi meg itt tépjük a szánkat csak...Mondjuk a kommunikációja az MBK-nak tényleg lehetne jobb..PL mik a tervei,esetleg itt is megvitatni 1-2 kérdést..

« Utoljára szerkesztve: 2006 Augusztus 21, 15:08:23 írta NGA »
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3179 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:54:21 »

Na mindegy...Én így gondolom ahogy eddig leírtam..A vicc csak az,hogy olyanról vitázunk itt,aminek lehet semmi valóságalapja nincs,lehet az MBK-nak esze ágában nincs mégegyszer a Ringre szervezni a Rajzást..Mi meg itt tépjük a szánkat csak...Mondjuk a kommunikációja az MBK-nak tényleg lehetne jobb..PL mik a tervei,esetleg itt is megvitatni 1-2 kérdést..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3178 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:51:29 »

Én a 10 forintos vacak nélkül is észrevettem,hogy a tagdíjammal támogattam a Rajzást...

Én meg nem. Én csak azt vettem főleg utánna észre, hogy próbáljunk még pár bőrt lehuzni olyanokról, mint én.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3177 Dátum: 2006 Augusztus 21, 14:50:30 »

Tudod sok hülye bogaras még egy 10 Ft-os kis vacaknak is örül a bejáratnál, mert úgy érzi, hogy nem csak legombólják tőle a pénzt, hanem ezzel támogatja a találkozót. Nem ugyanaz.

Én a 10 forintos vacak nélkül is észrevettem,hogy a tagdíjammal támogattam a Rajzást...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: