www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:39:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731509 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3256 Dátum: 2006 Augusztus 21, 18:26:10 »

pont erre írtam, hogy mondjanak alternatívákat, amire lehet reagálni, hiába találunk ki bármit(mert volt szavazás, meg ilyesmi), ha ők keresztbehúzzák. és én most fogalmazom a levelet, csak egyeztetni akarok pityubával meg stonnal erről az egészről
erről van szó...először szerintem is az MBKnak kéne feldobni választási lehetőségeket,utána lehetne itt megvitatni...Felsleges itt Hungaroringről vagy Tecsoról beszélni,ha jövőre az MBK a nagybajomi piactérre szeretné a Rajzást

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3255 Dátum: 2006 Augusztus 21, 18:24:02 »

Nem mondom, kicsit nem figyelek és micsoda termés van.
Próbáltam visszaolvasni, jó sokáig meg is történt, viszont csak a pumpám ment fel tőle.  Undecided
Olvastam vagy 40 percet és két értelmes gondolat maradt meg bennem( persze lehet bennem is a hiba) az egyik hogy egy ekkora társaság mint mi vagyunk ekkora energiával nem tud egy azaz egy értelmes gondolatot megfogalmazni csak megy a szájtépés és a levegőbe puffogtatás.Magamat sem vonom ki belőle, én sem írtam még egy emailt a bogarasok@bogarasok.hu -ra, hogy hol is tart a rajzás szervezés és mik is a tervek egyáltalán.
A másik ami megmaradt bennem az is ekörül a gondolat körül forog.
Történetesen az aki ide beolvas hozzánk nem tudja levonni hogy mi mit is akarunk nem látható hogy ringet akar a többség vagy tescót?
És az a többség az most valóban a többség vagy csak a hangos kissebbség.Ezt még a nap mint nap idejárók sem tudják kihámozni, nem hogy az aki csak be be kukkant ide.
Ezekután én személy szerint el sem várom, hogy bármilyen tályékoztatást ide be is írjon valaki az MBK vezetéséből.
Sőt meglepődnék. Sad
És itt már mellékesek a személyes ellentétek amik a háttérben meghúzodnak. Undecided

pont erre írtam, hogy mondjanak alternatívákat, amire lehet reagálni, hiába találunk ki bármit(mert volt szavazás, meg ilyesmi), ha ők keresztbehúzzák. és én most fogalmazom a levelet, csak egyeztetni akarok pityubával meg stonnal erről az egészről

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #3254 Dátum: 2006 Augusztus 21, 18:20:43 »

Nem mondom, kicsit nem figyelek és micsoda termés van.
Próbáltam visszaolvasni, jó sokáig meg is történt, viszont csak a pumpám ment fel tőle.  Undecided
Olvastam vagy 40 percet és két értelmes gondolat maradt meg bennem( persze lehet bennem is a hiba) az egyik hogy egy ekkora társaság mint mi vagyunk ekkora energiával nem tud egy azaz egy értelmes gondolatot megfogalmazni csak megy a szájtépés és a levegőbe puffogtatás.Magamat sem vonom ki belőle, én sem írtam még egy emailt a bogarasok@bogarasok.hu -ra, hogy hol is tart a rajzás szervezés és mik is a tervek egyáltalán.
A másik ami megmaradt bennem az is ekörül a gondolat körül forog.
Történetesen az aki ide beolvas hozzánk nem tudja levonni hogy mi mit is akarunk nem látható hogy ringet akar a többség vagy tescót?
És az a többség az most valóban a többség vagy csak a hangos kissebbség.Ezt még a nap mint nap idejárók sem tudják kihámozni, nem hogy az aki csak be be kukkant ide.
Ezekután én személy szerint el sem várom, hogy bármilyen tályékoztatást ide be is írjon valaki az MBK vezetéséből.
Sőt meglepődnék. Sad
És itt már mellékesek a személyes ellentétek amik a háttérben meghúzodnak. Undecided
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #3253 Dátum: 2006 Augusztus 21, 17:40:17 »

Nem mindenki műszaki szakember. Van akinek lövése sincs hozzá. De ettől még nyiss egy topicot szerintem :-)

Pont ez az NGA, én műszaki ember vagyok, szakmám is műszaki, hobbim is műszaki, én csinálnám azt, Te nem vagy (annyira) műszaki ember, ellenben azért letettél "valamit" az asztalra  Wink, te csinálnád azt, vannak akik itt nagy dizájnőrök és elmélyedtek a különböző style-okban azok azon részekben vinnék a szót. Nem kizárólag, de főleg ott. Aztán kikerekedne valami értékes, ahol lehet tanulni, olvasgatni, véleményt cserélni, nem pedig a lánc nélküli kerékpározás menne, mint most.   Olyan rajzás nem lesz, ami mindenkinek tetszik, és miért a mi 50-ünk véleménye érvényesüljön, miért nem az a 300, akinek tetszett a kársztájling bemutató meg a W140-es kidekorált merdzsó...
Biztos Szepes is elolvassa ezt, biztos levonja a következtetéseket...aztán lesz valami.
Akinek meg nem tetszik, az vagy elviseli, (kompromisszumot köt) vagy szépen otthon marad. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Kész.
End of Story.

Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3252 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:54:40 »

néha olvasol is, vagy csak írsz? kb. egy órája tettem le a nyagyesküt, hogy abban a topikban meg se fogok szólalni.
ebben viszont meg azt írok, amit akarok. mint ahogy mindenki azt ír, amit akar.
amen

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3251 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:54:22 »

a te fröcsögésednek a klub ellen nincs értelme

na például a mai összes hozzászólásomból keress már ki egyet lécci, ami fröcsögés volt.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3250 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:52:03 »

az is elég, ha nem írsz oda

néha olvasol is, vagy csak írsz? kb. egy órája tettem le a nyagyesküt, hogy abban a topikban meg se fogok szólalni.
ebben viszont meg azt írok, amit akarok. mint ahogy mindenki azt ír, amit akar.
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3249 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:47:19 »

még mindig nem érted? írt már ide a gsattila, a mice, tán még a mandelgyuri is, de ettől wegy millimétert se mentek előre a dolgok. ha jól tudom, több alelnök nincs, rajtuk kívül van még egy elnök, aki biztos tudja, hogy mit akar csinálni, csak ezt még az alelnökökkel sem osztja meg, vagy nem hatalmazza fel őket, hogy beszéljenek róla, vagy mittomén.

nincs olyan, hogy a klub véleménye, olyan van, hogy a klubelnök véleménye.

nemértem, mert mikor ők ide írtak, akkor egy anyázás közepe volt és marhára nem volt céljuk az építő jelleg,ahogy neked sem és nekem sem.
viszont, ha felkérjük őket, hogy a RAJZÁSSAL kapcsolatos terveiket osszák meg egy arra való topickban, ahol adott esetben téged, vagy engem, vagy bárkit kimoderálunk, aki eltér a témától, esetleg előre is juthatunk és még a végén kialakul egy olyan kommunikáció, aminek eredménye is van. a te fröcsögésednek a klub ellen nincs értelme, mert ettől aztán sosem fognak ide jönni, ez a szomorú valóság. ettől függetlenül én tiszteletben tartom a te véleményedet, meg az övékét is és megvan a sajátom, ami kb az, hogy próbáljuk összefelé terelni a dolgot és ne a széthúzás legyen, ha ebben nem vagy partner, az is elég, ha nem írsz oda, vagy szarsz az egészre. nincs értelme folyamatosan fikázni őket főleg, ha esetleg emiatt nem fognak ide jönni és összehozni egy jó rajzást. vagy neked megfelelt az előző?

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3248 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:42:45 »

még mindig nem érted a lényeget? kurvára mindegy, hogy kicsoda ír ide, a lényeg az, hogy a következő rajzás megfeleljen az igényeknek és jó hangulatban kerüljön levezetésre. felőlem a postásuk is írhat, ha őt hatalmazzák meg és a klub véleményét képviseli és továbbítja a klub felé a miénket

még mindig nem érted? írt már ide a gsattila, a mice, tán még a mandelgyuri is, de ettől wegy millimétert se mentek előre a dolgok. ha jól tudom, több alelnök nincs, rajtuk kívül van még egy elnök, aki biztos tudja, hogy mit akar csinálni, csak ezt még az alelnökökkel sem osztja meg, vagy nem hatalmazza fel őket, hogy beszéljenek róla, vagy mittomén.

nincs olyan, hogy a klub véleménye, olyan van, hogy a klubelnök véleménye.

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3247 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:37:56 »

meg ott nem mondhatná a magyarországi bogarasok klubjának elnöke, hogy oda nem hajlandó írni
még mindig nem érted a lényeget? kurvára mindegy, hogy kicsoda ír ide, a lényeg az, hogy a következő rajzás megfeleljen az igényeknek és jó hangulatban kerüljön levezetésre. felőlem a postásuk is írhat, ha őt hatalmazzák meg és a klub véleményét képviseli és továbbítja a klub felé a miénket

ehhez akkor már csak halkan jegyzem meg, hogy ennek a megvitatós cuccosnak csak kényszerből lenne itt a helye, merthogy ennek igazából a www.bogarasok.hu-n kéne lennie, csak ott kurvára nincs...
tényleg ott kellene, de szivességből itt biztosítunk helyet, ha már ott nincs, de ugyancsak nem ez a lényeg.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3246 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:33:44 »

ehhez akkor már csak halkan jegyzem meg, hogy ennek a megvitatós cuccosnak csak kényszerből lenne itt a helye, merthogy ennek igazából a www.bogarasok.hu-n kéne lennie, csak ott kurvára nincs...

meg ott nem mondhatná a magyarországi bogarasok klubjának elnöke, hogy oda nem hajlandó írni
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3245 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:32:43 »

na, hát így visszanézve eléggé úgy tűnik, hogy egyetértünk abban, hogy
- a sörözés kezdeményezésnek nem rossz, csak a vidékieken ez nem segít, nem tudnak véleményt nyilvánítani adott esetben 300km-ről
- a közgyűlésen bármit tenni a rajzásért már késő.
- örülnénk, ha ide a fórumba arra alkalmas körülmények közt írna a Szepi, vagy valaki, aki a klubbot képviseli

javaslom, hogy egyeztetve pityubávan meg Stonnal kérjük fel az MBK-t, hogy delegáljanak ide valakit, az ország legnagyobb Bogaras fórumára, hogy megvitassák a terveiket a következő rajzással és egyéb találkozóval kapcsolatban kulturált formában mellőzve minden személyeskedést

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3244 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:30:18 »

na, hát így visszanézve eléggé úgy tűnik, hogy egyetértünk abban, hogy
- a sörözés kezdeményezésnek nem rossz, csak a vidékieken ez nem segít, nem tudnak véleményt nyilvánítani adott esetben 300km-ről
- a közgyűlésen bármit tenni a rajzásért már késő.
- örülnénk, ha ide a fórumba arra alkalmas körülmények közt írna a Szepi, vagy valaki, aki a klubbot képviseli

javaslom, hogy egyeztetve pityubávan meg Stonnal kérjük fel az MBK-t, hogy delegáljanak ide valakit, az ország legnagyobb Bogaras fórumára, hogy megvitassák a terveiket a következő rajzással és egyéb találkozóval kapcsolatban kulturált formában mellőzve minden személyeskedést

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3243 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:28:45 »

Nem kell beszüntetni, mert van rá igény, látod a hozzászólások számából.

Amikor javasoltam, hogy legyen valami műszaki, valami mélyebb tartalmú része is, az elvérzett pillanatok alatt. Az nem gyere be.

Én nem csodálkozom, hogy Szepes nem akar ide írni. Inkább tesz valamit...hátha előrébb jutunk alapon.  Wink

Nem mindenki műszaki szakember. Van akinek lövése sincs hozzá. De ettől még nyiss egy topicot szerintem :-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3242 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:26:48 »

Én nem csodálkozom, hogy Szepes nem akar ide írni. Inkább tesz valamit...hátha előrébb jutunk alapon.  Wink

na, te tudsz valamit?
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #3241 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:22:24 »

egyébként meg ez a bogarhatu.hu is tulajdonképpen egy virtuális találkozó,megtalálkozó ennyi erővel és ennyi "résztvevővel",és ezt is szüntessük be..carstyling.hu vagy matizklub.hu-nak is van fóruma..

Nem kell beszüntetni, mert van rá igény, látod a hozzászólások számából.

Amikor javasoltam, hogy legyen valami műszaki, valami mélyebb tartalmú része is, az elvérzett pillanatok alatt. Az nem gyere be.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3240 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:16:18 »

De hangsúlyozom, nem is szólok hozzá többet, mert én a kisebbséghez tartozom, nekem az autóm egy műszaki tárgy, imádom szerelgetni, de pl. nincs beceneve és ha megáll, akkor nem durcás a duduka, hanem valami elbaszódott, amit meg kell javítani... stb.

Pedig lelkük van hidd el :-) És időnként meg kell dicsérni :-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3239 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:16:10 »

Amiről meg itt megy a fingfűrészelés, annak felét sem értem. Olyan érzésem van, hogy ezerrel megyünk a szakadék felé és arról beszélgetünk, hogy a hátsó ülésen a kárpit foltos.

De hangsúlyozom, nem is szólok hozzá többet, mert én a kisebbséghez tartozom, nekem az autóm egy műszaki tárgy, imádom szerelgetni, de pl. nincs beceneve és ha megáll, akkor nem durcás a duduka, hanem valami elbaszódott, amit meg kell javítani... stb.
Ezért szeretünk!
Maradj velünk és csinálunk neked egy szűk baráti körben eltölthető hátvégét durcás duduk nélkül.
Kibaszott jó! Mennyit gondolkoztál rajta?! Vagy nagyon felszívtad most magad!?
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #3238 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:13:40 »

egy időben-ha jól emlékszem-SPAba is szerettél volna jönni..Az nem megabuli??Csak egy csendes kis családi dudus talika??

Most is szeretnék Spa-ba eljutni, megnézni az autókat, mert ott lehet látni szép autókat, az ócsakavasakat, alibiből vásárolt bogarakat (hogy valami közösséghez tartozzunk) ott is átlépném.

Talán érzed a különbséget. A Ringre is autókat nézni mentem, volt is pár (20?) szép. Spa-ban több lenne.

Amiről meg itt megy a fingfűrészelés, annak felét sem értem. Olyan érzésem van, hogy ezerrel megyünk a szakadék felé és arról beszélgetünk, hogy a hátsó ülésen a kárpit foltos.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3237 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:11:10 »

ignisklub.hu

egyébként meg ez a bogarhatu.hu is tulajdonképpen egy virtuális találkozó,megtalálkozó ennyi erővel és ennyi "résztvevővel",és ezt is szüntessük be..carstyling.hu vagy matizklub.hu-nak is van fóruma..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3236 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:09:43 »

Nem is akarom építeni, mert szerintem megabuli = megahülyeség. Menjenek a kársztájlingosok. Érrájd. Sztrítrészing.hu szánalmas.hu

Viszont kurvára sajnálom, hogy Örfűre nem tudtam lemenni. Dolgoztam.

Én nem vagyok híve a megabuliknak, mert sajnos csökkent toleranciámmal nem tolerálom a számomra hülyéket, úgyhogy inkább maradok otthon. Kisebb bulik nekem jobbak.
Én is nehezen tolerálok dolgokat,de egy évben azt a 4 napot amit idiótákkal kell egy találkozón elviselnem, azt megpróbálom. Van másik 3-4-5 nap ahol (a kisebb bulikon) nincs annyi idióta. Vagy mégtöbb olyan ember akiket nem hittél idiótáknak és ott derül ki, hogy azok.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3235 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:09:33 »

Hát a véleményem szerint viszont (nem rossz éretelemben,de) annyira a Szepes viseli a gondját az MBK-nak,hogy az lenne a legjobb,ha hajlandó lenne ő ide írni..

Igen. Ez is tény. De ő kijelentette Stone-nak az egyik megbeszélésen, hogy nem fog ideirni. Ezért javasoltam, ha már Ő nem hajlandó, akkor legalább más valaki tenné ezt meg.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3234 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:09:14 »

az lenne a lényeg, hogy ne mi járjunk ki egy sörözőbe(amivel semmi baj nincs, cssk ott nem lehet komolyan alkotni)

de, a sörözővel van baj. kérdezz csak meg egy nem budapesti bogarast. márpedig saccperkábé ők négyszerannyian vannak, mint a budapestiek.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3233 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:08:38 »

::: BlackP: Pontosan az lenne a lényeg, hogy bármelyik MBK kompetens képviselő ide irjon. Valamit félreértettél rendesen abban, amit irtam. Az hogy ez kicsoda, az mindegy. Lehet akár Szepes Gábor, vagy Szigeti Miklós, vagy bárki.
Hát a véleményem szerint viszont (nem rossz éretelemben,de) annyira a Szepes viseli a gondját az MBK-nak,hogy az lenne a legjobb,ha hajlandó lenne ő ide írni..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3232 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:07:47 »

Nem vagy sem tisztségviselő, sem alelnök, sem elnök. De még csak tag sem az MBK-ban.

Nem, tényleg nem vagyok. Csak egy hülye bogaras, aki szeretné, ha a magyar bogaras élet jó lenne. Ezért lehet leköpködni nyugodtan. Nem tudtam, hogy csak az az igaz bogaras, aki MBK-s
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3231 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:06:50 »

én támogatom a javaslatodat

Énis támogatom
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3230 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:06:39 »

"Ki még aki legalább annyira komolyan kezeli a dolgokat a nyílvánosság előtt"

Ebben a mondatban speciel kire gondoltál? Mert mi is nyilvánosság vagyunk, és minket az MBK komolytalanul kezel.
Nem vagy sem tisztségviselő, sem alelnök, sem elnök. De még csak tag sem az MBK-ban.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3229 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:06:35 »

ignisklub.hu

jórendben..okos vagy,leülhetsz

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3228 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:06:14 »

nem ez a lénye,g csak te meg azs nem akarjátok felfogni. az lenne a lényeg, hogy ne mi járjunk ki egy sörözőbe(amivel semmi baj nincs, cssk ott nem lehet komolyan alkotni), hanem egy kialakult helyen egy akármilyen mbk szóvivő írjon.

részemről elég volt az apró szarrágásból miközben elévsz a lényeg. én tettem egy értlemes javaslatot és már kezdődik a szarakodás, miután jön az ígéret, hogy ilyen nem lesz...

én támogatom a javaslatodat

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3227 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:05:58 »

nem ez a lénye,g csak te meg azs nem akarjátok felfogni. az lenne a lényeg, hogy ne mi járjunk ki egy sörözőbe(amivel semmi baj nincs, cssk ott nem lehet komolyan alkotni), hanem egy kialakult helyen egy akármilyen mbk szóvivő írjon.

részemről elég volt az apró szarrágásból miközben elévsz a lényeg. én tettem egy értlemes javaslatot és már kezdődik a szarakodás, miután jön az ígéret, hogy ilyen nem lesz...

::: BlackP: Pontosan az lenne a lényeg, hogy bármelyik MBK kompetens képviselő ide irjon. Valamit félreértettél rendesen abban, amit irtam. Az hogy ez kicsoda, az mindegy. Lehet akár Szepes Gábor, vagy Szigeti Miklós, vagy bárki.
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #3226 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:05:20 »

Nekem egyébként a bogarazáshoz hozzátartozik igenis a találkozózás...

ignisklub.hu

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3225 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:04:53 »

Nem is akarom építeni, mert szerintem megabuli = megahülyeség. Menjenek a kársztájlingosok. Érrájd. Sztrítrészing.hu szánalmas.hu

Én nem vagyok híve a megabuliknak, mert sajnos csökkent toleranciámmal nem tolerálom a számomra hülyéket, úgyhogy inkább maradok otthon. Kisebb bulik nekem jobbak.

egy időben-ha jól emlékszem-SPAba is szerettél volna jönni..Az nem megabuli??Csak egy csendes kis családi dudus talika??

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Elérhető BlackP

« Hozzászólás #3224 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:04:05 »

A Szepes megmondta, hogy Ő nem fog ide irni.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3223 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:03:19 »

jó, akkor nevezzen ki egy szóvivőt, ne az apróságokon rágódj már, a lényeg, hogy a klub írjon ide, leszarom azon belül kicsoda. gondoltam azért a Szepes, mert mégiscsak ő a klubelnök...

Hát igen,a Szepesnek kéne ide írnia,inkább,mint valaki által üzengetnie..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #3222 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:03:03 »

olyan nem lesz. De most ezzel a hozzászólásoddal sem igazán a tavaszi rajzás intézményét építetted! Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #3221 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:02:52 »

A Szepes megmondta, hogy Ő nem fog ide irni.

ma ilyen visszafogott hangulatban vagyok, úgyhogy ezt sem kommentálom
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3220 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:02:30 »

2. Mert ez az autózásról szól!

Szerintem a bogarazásról szól. Sokaknak a bogár nem egy autó, hanem A BOGÁR. És valahogy ez nem igazán jön össze a Forma 1-el.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #3219 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:01:43 »

olyan nem lesz. De most ezzel a hozzászólásoddal sem igazán a tavaszi rajzás intézményét építetted! Wink

Nekem egyébként a bogarazáshoz hozzátartozik igenis a találkozózás...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #3218 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:01:32 »

Ki még aki legalább annyira komolyan kezeli a dolgokat a nyílvánosság előtt. Nem bántanék senki újra csak, de akkor is a Szepes neve hangzott, hangzik el a legtöbbször itt és az MBK-val kapcsolatban is.

"Ki még aki legalább annyira komolyan kezeli a dolgokat a nyílvánosság előtt"

Ebben a mondatban speciel kire gondoltál? Mert mi is nyilvánosság vagyunk, és minket az MBK komolytalanul kezel.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #3217 Dátum: 2006 Augusztus 21, 16:01:29 »

2. hungaroring, ahol a Forma1es pályán körözhetsz,kipróbálhatod gyorsulásodat hivatalos pályán és akkor terület van,ahol vígan elférünk

2.Igen,a Hungaroringen,ahol Scumacher is és Alonso is írja a köröket
2. Mert ez az autózásról szól!
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: