www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 09:15:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 734050 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #696 Dátum: 2006 Február 21, 09:59:46 »

Ezt én megértem,de miért kell ezt naponta harmincszor hangoztatni ott,ahol a többség elfogadta,hogy idén ilyen lesz a rajzás...Mindenki tudja már szerintem a véleményetek ezzel kapcsolatban.
Vagy azt hiszitek,hogy minden megváltozik,mert a BlackP familiának nem tetszik a Hungaroring meg a Golf3?Írjatok akkor a Szepesnek egy emailt,hogy változtassa meg...Mi oldódik meg azzal,ha itt mindig csak a nyavajgás megy?
Látom nagyon tetszik a "nyavajgás" szó.... :-)
Te viszont beszúrsz mindennap egy képet, amin leginkább bogarak vannak. Szerinted arra ki kíváncsi?
Megváltozni nem fog semmi, nem is arról van szó, legfeljebb elmondjuk a véleményünket. Én többet nem teszem, már úgyis tudja mindenki.
Amúgy meg a "nyavajgás" hatására talán egy picit jobb lett pl. a fórum...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #695 Dátum: 2006 Február 21, 09:55:36 »

Nem akartam beleszólni, de:
ahhoz, hogy eldöntsem egy tojásrántottáról, hogy jó vagy rossz, még nem kell tudnom tojni. Arról is lehet véleményem, hogy kell-e pl. olajoshal abba a tojásrántottába. Lehet, hogy finom, de akkor ne úgy hívjuk.
Rajzás: egy szellemes szójáték arra, hogy tavasszal a méhecskék, lepkék, BOGARAK kirajzanak, ellepik az addig üres légteret.
Ezért a rajzás a bogarakra jellemző: tök jó látvány a sok egyforma gömbölyded forma- már a buszok is kilógnak!
Lehet márkatalálkozó is tavasszal, de akkor azt ne Rajzásnak hívjuk.
Kezdhetitek, hogy folyton csak szarozok, meg nyavajgok, meg semmi se jó, de akkor is ez a véleményem - ezúttal is egyetértek Juniorral.
Mellesleg érzésem szerint kettőnk hőbörgése csak jót tett a mostani fórumkinézetnek.
Üdvw

Ezt én megértem,de miért kell ezt naponta harmincszor hangoztatni ott,ahol a többség elfogadta,hogy idén ilyen lesz a rajzás...Mindenki tudja már szerintem a véleményetek ezzel kapcsolatban.
Vagy azt hiszitek,hogy minden megváltozik,mert a BlackP familiának nem tetszik a Hungaroring meg a Golf3?Írjatok akkor a Szepesnek egy emailt,hogy változtassa meg...Mi oldódik meg azzal,ha itt mindig csak a nyavajgás megy?

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István

« Hozzászólás #694 Dátum: 2006 Február 21, 09:54:58 »

Téged boldogság tölt el amikor nyivákolsz?

Aircult fiam: ez nem okosság, hanem jómodor kérdése. Azt hiszem téged sem minősít senki (főleg ilyen stílusban), amikor ilyen-olyan alkalmakkor feltűnően messze parkolsz a csapattól és még a közös fénykép idejére sem vegyülsz a társasággal.
Te ilyen vagy, más meg elmondja a véleményét akkor is, ha tetszik valami, meg akkor is, ha nem.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #693 Dátum: 2006 Február 21, 09:49:51 »

égne a pofám, ha a te mércéd alapján lennék okos

Az okosság szerintem nem szubjektív,de inkább ebbe nem megyek veled bele Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István

« Hozzászólás #692 Dátum: 2006 Február 21, 09:49:24 »

Nem akartam beleszólni, de:
ahhoz, hogy eldöntsem egy tojásrántottáról, hogy jó vagy rossz, még nem kell tudnom tojni. Arról is lehet véleményem, hogy kell-e pl. olajoshal abba a tojásrántottába. Lehet, hogy finom, de akkor ne úgy hívjuk.
Rajzás: egy szellemes szójáték arra, hogy tavasszal a méhecskék, lepkék, BOGARAK kirajzanak, ellepik az addig üres légteret.
Ezért a rajzás a bogarakra jellemző: tök jó látvány a sok egyforma gömbölyded forma- már a buszok is kilógnak!
Lehet márkatalálkozó is tavasszal, de akkor azt ne Rajzásnak hívjuk.
Kezdhetitek, hogy folyton csak szarozok, meg nyavajgok, meg semmi se jó, de akkor is ez a véleményem - ezúttal is egyetértek Juniorral.
Mellesleg érzésem szerint kettőnk hőbörgése csak jót tett a mostani fórumkinézetnek.
Üdvw
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #691 Dátum: 2006 Február 21, 09:46:38 »

Jujj,ezzel most nagyon megsértettél,mert téged egy nagyon okos embernek tartalak Grin Grin

égne a pofám, ha a te mércéd alapján lennék okos

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #690 Dátum: 2006 Február 21, 09:45:10 »

összegzem:

aircult: nem alacsonyodok le hozzád

ratro: szóval nem mondtam, hogy én már csináltam találkozót, újítottam fel autót, stb, de atomháborúban sem vettem még részt, mégis elítélem

balage: aircult meg örömében hergeli magát, akkor én néhanap megjegyezhetem, hogy nem kellenek oda vizesek

egy szóval nem mondtam, hogy jobbat tudnék csinálni, szóval nem mondtam, hogy nem fogok elmenni, de szerintem akkoris Bogaraknak kellene a rajzáson lenni, ennyi..aki innentől még beszólogatna, az gonodlja nyugodtan, hogy mit válaszolnék

Jujj,ezzel most nagyon megsértettél,mert téged egy nagyon okos embernek tartalak Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #689 Dátum: 2006 Február 21, 09:42:07 »

összegzem:

aircult: nem alacsonyodok le hozzád

ratro: szóval nem mondtam, hogy én már csináltam találkozót, újítottam fel autót, stb, de atomháborúban sem vettem még részt, mégis elítélem

balage: aircult meg örömében hergeli magát, akkor én néhanap megjegyezhetem, hogy nem kellenek oda vizesek

egy szóval nem mondtam, hogy jobbat tudnék csinálni, szóval nem mondtam, hogy nem fogok elmenni, de szerintem akkoris Bogaraknak kellene a rajzáson lenni, ennyi..aki innentől még beszólogatna, az gonodlja nyugodtan, hogy mit válaszolnék

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Balage meló
« Hozzászólás #688 Dátum: 2006 Február 21, 09:29:38 »

Nekem nem fáj, az hogy valakinek van véleménye valamiről. Csak nem értem, hogy miért jó, hogy hergeled magad 40valahány nappal a találkozó előtt hogy milyen szar lesz mert lesznek ott mások is.

nemtudom mit fáj valakinek, hogy másnak nem tetszik valami. mindent ki kell próbálnom, hogy véleményem lehessen róla? tudom, kezdjem az öngyilkossággal és meséljek milyen volt...

de akkor visszafordítom a kedvenc mondatot, akinek nem tetszik a nyivákolás, ne nézze.  Kiss
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #687 Dátum: 2006 Február 21, 09:23:24 »

tedd hozzá, kislányom.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #686 Dátum: 2006 Február 21, 09:22:36 »

Nem tudom miért kell ennyit nyivákolni azon, hogy jönnek a vizesek is!
Gondolom nem vegyesen fogunk állni, tehát ha valaki nem kíváncsi rájuk akkor nem nézi meg őket.
Azt szeretem a legjobban, hogy mindig azok nyavalyognak, akik még nem szerveztek találkozót.

van itt ilyen?
Itt már mindeki csinált talákozót, újított fel kocsit patika állapotra, egyedül szereli és tartja karban. Itt már mindenki letett valami naggggggyon komolyat az asztalra. Nem?
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #685 Dátum: 2006 Február 21, 09:22:06 »

nemtudom mit fáj valakinek, hogy másnak nem tetszik valami. mindent ki kell próbálnom, hogy véleményem lehessen róla? tudom, kezdjem az öngyilkossággal és meséljek milyen volt...

de akkor visszafordítom a kedvenc mondatot, akinek nem tetszik a nyivákolás, ne nézze.  Kiss

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #684 Dátum: 2006 Február 21, 09:20:47 »

Gondolom nem vegyesen fogunk állni, tehát ha valaki nem kíváncsi rájuk akkor nem nézi meg őket.
Azt szeretem a legjobban, hogy mindig azok nyavalyognak, akik még nem szerveztek találkozót.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #683 Dátum: 2006 Február 21, 09:20:37 »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Balage meló
« Hozzászólás #682 Dátum: 2006 Február 21, 09:17:17 »

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #681 Dátum: 2006 Február 21, 08:49:00 »

igazából azért elbö az ötlet, mert szerintem a Bogisok nagyrésze két pillantásnál jobban nem kiváncsi a vizesekre, főlek az újakra nem és vissza..én pl átlapozom a vizeseket a depoban, ők meg gondolom minket, inkább megtűrésre számítok és félő, hogy a részükről, pedig a mi találkozónk. kiváncsi vagyok milyen visszajelzések lesznek

Nyilvánvaló, hogy innen pl. mindenki a Bogarak, a Bogarazás miatt megy ki és nem a sok új tuning golfot fényképezni. Szerintem - illetve inkább remélem -, nem a megtűrés fog érződni a levegőben, hanem inkább az, ami igazán fontos: a VW szeretete és tisztelete. Nagyon jó lenne!
Én is jobban örülnék ha csak léghűtéses masinák lennének, de anyagilag gondolom így tudják legjobban megoldani.

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #680 Dátum: 2006 Február 21, 08:25:36 »

Ott a pont! Mondjuk nekem soha nem volt semmi vitám vizesekkel, van néhány golfos, ventos ismerősöm... Viszont ha találkozón összeeresztik a két bagázst, akkor tényleg toleránsnak kell lenni a másik felé, mindkét részről. Bár sztem inkább a vizesek fognak állatkodni.  Evil Úgyhogy kedves vizesek, légyszíves ne nagyon állatkodjatok! Köszönjük! 

igazából azért elbö az ötlet, mert szerintem a Bogisok nagyrésze két pillantásnál jobban nem kiváncsi a vizesekre, főlek az újakra nem és vissza..én pl átlapozom a vizeseket a depoban, ők meg gondolom minket, inkább megtűrésre számítok és félő, hogy a részükről, pedig a mi találkozónk. kiváncsi vagyok milyen visszajelzések lesznek

Nem elérhető tompika

« Hozzászólás #679 Dátum: 2006 Február 21, 08:20:10 »

Pedig valahogy így kellene lennie! Mi értelme van a sok acsarkodásnak?

Ott a pont! Mondjuk nekem soha nem volt semmi vitám vizesekkel, van néhány golfos, ventos ismerősöm... Viszont ha találkozón összeeresztik a két bagázst, akkor tényleg toleránsnak kell lenni a másik felé, mindkét részről. Bár sztem inkább a vizesek fognak állatkodni.  Evil Úgyhogy kedves vizesek, légyszíves ne nagyon állatkodjatok! Köszönjük! 

www.tomituri.hu
• CUSTOMOBILES •
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #678 Dátum: 2006 Február 21, 07:01:06 »

Azé a 2. oldal se gyenge.

King of the ring.! Grin No comment.

Meg Szepes elmagyarázza hogy vizes-levegös ellentét-nem ellentét.--Elgondlkodtató--

Pedig valahogy így kellene lennie! Mi értelme van a sok acsarkodásnak?
Én semmi kivetnivalót nem találok benne, csak legfeljebb szólni kell nekik, hogy: ésszel!!
Ez egy gesztus volt a Klub részéről, és talán könnyebb volt szponzorokat is találni, így....
Hely meg van bőven, elférünk!
Remélem, ebből nem lesz megint egy bazi nagy magyar vita! :-))))))))))))

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #677 Dátum: 2006 Február 21, 06:34:26 »

már csak 46

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #676 Dátum: 2006 Február 20, 18:58:45 »

bogarazni szeretnék már  Cry
Nézz át az SZMB-be! Mától megint közelebb kerültem hozzá!

Bácsi Győző
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #675 Dátum: 2006 Február 20, 18:56:32 »

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

elegem volt már ebből a takony időből... Cry

Én is igy vagyok vele.
A 7végén elöszedtem a vasat,mentem 1 Q...va jót,aztán tököltem 1 órát hogy maradjon vagy elrakjam, aztán visszatettem,aludjon még.Jobb igy Neki! Wink

Tóth Zoltán
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #674 Dátum: 2006 Február 20, 18:53:09 »

Várjál még a dübörgéssel,a 7végére állitolag megint jön a minusz +a hó. Grin Grin

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

elegem volt már ebből a takony időből... Cry

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #673 Dátum: 2006 Február 20, 18:49:57 »

ma is nagyon jó idő volt! még mindig 10 C fok van kint !  ha ez igy maradna az jó lenne... lehet, hogy hamarosan megyek a bogiért! végre... újra feldübörög az 1200 cm és a 34 Ló fékezhetetlenül tör előre a végtelenbe... Grin
Várjál még a dübörgéssel,a 7végére állitolag megint jön a minusz +a hó. Grin Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #672 Dátum: 2006 Február 20, 18:42:36 »

ma is nagyon jó idő volt! még mindig 10 C fok van kint !  ha ez igy maradna az jó lenne... lehet, hogy hamarosan megyek a bogiért! végre... újra feldübörög az 1200 cm és a 34 Ló fékezhetetlenül tör előre a végtelenbe... Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #671 Dátum: 2006 Február 20, 16:57:09 »

Most már kíváncsivá tettetek!! Remélem most már én is megkapom a Depot!! Mert ha nem....
Azé a 2. oldal se gyenge.

King of the ring.! Grin No comment.

Meg Szepes elmagyarázza hogy vizes-levegös ellentét-nem ellentét.--Elgondlkodtató--

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #670 Dátum: 2006 Február 20, 15:40:29 »

Belül se változik a véleményem. Első cikk: hogyan b*****nk el egy ovált 10e$-ból.

Most már kíváncsivá tettetek!! Remélem most már én is megkapom a Depot!! Mert ha nem....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #669 Dátum: 2006 Február 20, 14:49:41 »

Belül se változik a véleményem. Első cikk: hogyan b*****nk el egy ovált 10e$-ból.

Nekem az nem tetszik,hogy pl a fürstenfeldi találkozó beszámolójánál,megemlítik,hogy az ikrek kocsiját ilyen meg olyan sokan nézték,de hogy a Doxa egyedüli magyarként díjat kapott,arról egy szó sincs..Pedig szerintem nem kis dolog,olyan autók mellett amilyenek megjelentek...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #668 Dátum: 2006 Február 20, 14:44:06 »

Az idén ilyen képet nem csinálsz... Megjött a DEPO, az invitálón mindjárt egy golf vigyorog! Lehet ez csak az első mérgem, ha elolvasom tán változik a véleményem, de így elsőre...

Inkább az utolsó oldalt nézd meg,meg az invitáló oldal szövegét...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #667 Dátum: 2006 Február 20, 13:56:49 »

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #666 Dátum: 2006 Február 20, 13:51:56 »

Az idén ilyen képet nem csinálsz... Megjött a DEPO, az invitálón mindjárt egy golf vigyorog! Lehet ez csak az első mérgem, ha elolvasom tán változik a véleményem, de így elsőre...

Bácsi Győző
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #665 Dátum: 2006 Február 20, 06:35:28 »

47 nap

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

1303LS
« Hozzászólás #664 Dátum: 2006 Február 19, 21:40:09 »

Megyek is álmodni valami bogárzást, mindjárt kelhetek, jóccakát!
Jóccakát.
holnap megnézzük Airkult 47-es képét.
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #663 Dátum: 2006 Február 19, 21:38:04 »

Hát én már egy hótrozsdadzsuva felnit is feltennék csak menne már a gép.
Mondjuk ha ilyen idő lesz elkezdem csinálni mostmár
Megyek is álmodni valami bogárzást, mindjárt kelhetek, jóccakát!

Bácsi Győző
1303LS
« Hozzászólás #662 Dátum: 2006 Február 19, 21:35:19 »

ez nem volt off.. csak megbeszéltük, hogy ki mit szeretne felrakni a rajzásra  Evil

Hát én már egy hótrozsdadzsuva felnit is feltennék csak menne már a gép.
Mondjuk ha ilyen idő lesz elkezdem csinálni mostmár
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #661 Dátum: 2006 Február 19, 21:31:13 »

ez nem volt off.. csak megbeszéltük, hogy ki mit szeretne felrakni a rajzásra  Evil
Igaz!:-)

Bácsi Győző
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #660 Dátum: 2006 Február 19, 21:29:10 »

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #659 Dátum: 2006 Február 19, 21:28:11 »

Hú bazz... ez a tavaszi rajzás topic.

Húzok is innen mert Pityubá kiherél. Embarrassed

Bocs
Jajj nekünk!

Bácsi Győző
1303LS
« Hozzászólás #658 Dátum: 2006 Február 19, 21:27:10 »

Hú bazz... ez a tavaszi rajzás topic.

Húzok is innen mert Pityubá kiherél. Embarrassed

Bocs
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #657 Dátum: 2006 Február 19, 21:20:40 »

Hát ez az ha úgy állnék hogy 3 milliót akarnék rákölteni a gépre sem venném meg már csak azért sem.
És húzza sajnos maga után a többi felni árát is.

Na, valaki beleolvas, azt mondja, savanyú a szőlő... Őszinte leszek! Nekem a Kamillára egy OZ Superturismo tetszene, bármilyen eredetiségmániás vagyok is.

Bácsi Győző
Oldalak: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: