www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 15:28:41

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 734749 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #736 Dátum: 2006 Február 21, 12:02:21 »

Sztem ugyanarra vezethetó vissza mint az újság:tuningirányzat kialakulóban,a pimpmájrájd autók tulajai nem szeretnék ha elbogarasodna a dolog,van aki meg belőlük él

hát nemtudom, nekem amúgy semmi bajom semmi új VW-vel, találkozókon sem zavarnak, márkatalálkozókon egymás mellett vannak Bogik meg minden más, engem csak a rajzáson zavar, mert ez Bogaras esemény. amúgy nem fújok egy G5-re, ha megelőz a sztrádán, vagy hasonló, felőlem lehet rajta szárny meg neon, meg mittudoménmi. megkockáztatom még ők is tiszteletben tartják amúgy ezt az eseményt

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #735 Dátum: 2006 Február 21, 11:56:32 »

Sztem ugyanarra vezethetó vissza mint az újság:tuningirányzat kialakulóban,a pimpmájrájd autók tulajai nem szeretnék ha elbogarasodna a dolog,van aki meg belőlük él
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #734 Dátum: 2006 Február 21, 11:56:15 »

ööö, ezt nem így képzeltem el...

NEM

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #733 Dátum: 2006 Február 21, 11:55:49 »

majd ha naponta 50szer fog ő is ezen nyavajogni Cheesy Cheesy

NEM nyavajogtam naponta 50*, napok óta nemis írtam ide :PPP

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #732 Dátum: 2006 Február 21, 11:52:46 »

na akkor tessék NGA-t is anyázni, hogy mit lázad, ő sem tett le semmit az asztalra, az ő véleménye is fos, már csak azért is, mert egyezik az enyémmel. ne legyetek diszkriminatívak

majd ha naponta 50szer fog ő is ezen nyavajogni Cheesy Cheesy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #731 Dátum: 2006 Február 21, 11:49:24 »

na akkor tessék NGA-t is anyázni, hogy mit lázad, ő sem tett le semmit az asztalra, az ő véleménye is fos, már csak azért is, mert egyezik az enyémmel. ne legyetek diszkriminatívak

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #730 Dátum: 2006 Február 21, 11:36:49 »

Meg volt goff1 kabrió, meg dévú lubin, meg ki tudja még mi.
Aztán mégsem volt belőle lázadás.
Akkor most miért van?

Ha nem zavar, az Orfűi hétvégi találkozó volt. Ott volt offtopic autó is. Nem is egy. De azért, mert a bogarazás szeretet miatt eljöttek a találkozóra. De nem hinném, hogy a vizes vw-sek a léghűtéses vw-k iránti szeretetből jönnének. Aki meg igen, az tényleg jöjjön.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #729 Dátum: 2006 Február 21, 11:36:28 »

Azzal nincs bajom, ha pl 1-2 vizes autó is eljön, de az pl hogy ott legyen 100-150 vizes VW, na ez már nem hiányzik. Ezekszerint a Golf találkozó is ott lesz?

szerintem nem vegyülve leszünk

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #728 Dátum: 2006 Február 21, 11:34:52 »

Azzal nincs bajom, ha pl 1-2 vizes autó is eljön, de az pl hogy ott legyen 100-150 vizes VW, na ez már nem hiányzik. Ezekszerint a Golf találkozó is ott lesz?
Balage meló
« Hozzászólás #727 Dátum: 2006 Február 21, 11:30:25 »

Meg volt goff1 kabrió, meg dévú lubin, meg ki tudja még mi.
Aztán mégsem volt belőle lázadás.
Akkor most miért van?

Akkor helyesbitek: Ez egy léghűtéses találkozó volt 14 évig. Én a léghűtéses vw-kre vagyok kiváncsi, nem egy neonos üvöltő zenés golf5-re. Egyébként szerintem rajtad kivül mindenki tudja, mire gondoltam. Mivel Orfűn is bogártalálkozó van, mégis volt busz, karmann, Porsche stb...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #726 Dátum: 2006 Február 21, 11:26:45 »

Szóval akkor ezzel azt akarod mondani,hogy mivel bogártalálkozó,te a bogarakat szereted,ezért csak bogarak jöjjenek.Ne jöjjenek buszok,karmannok,Kübelek(typ181) stb stb...

SŐT!!
Airride-ból is csak levegős jöhet!!  Smiley Wink Cheesy Grin Evil

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #725 Dátum: 2006 Február 21, 11:26:08 »

Akkor helyesbitek: Ez egy léghűtéses találkozó volt 14 évig. Én a léghűtéses vw-kre vagyok kiváncsi, nem egy neonos üvöltő zenés golf5-re. Egyébként szerintem rajtad kivül mindenki tudja, mire gondoltam. Mivel Orfűn is bogártalálkozó van, mégis volt busz, karmann, Porsche stb...

ok,így más

egyébként itt már olyan hihetetlen mondatok jelennek meg számomra,hogy azért kérdeztem vissza,mert már nem tudom mire gondoltok...
Azon se csodálkoztam volna,ha úgy gondoltad volna, ahogy visszakérdeztem...
« Utoljára szerkesztve: 2006 Február 21, 11:35:14 írta Aircult »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #724 Dátum: 2006 Február 21, 11:24:44 »

Szóval akkor ezzel azt akarod mondani,hogy mivel bogártalálkozó,te a bogarakat szereted,ezért csak bogarak jöjjenek.Ne jöjjenek buszok,karmannok,Kübelek(typ181) stb stb...

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #723 Dátum: 2006 Február 21, 11:18:39 »

Én pl nem szeretem a VW-t. Én bogaras vagyok és a bogarakat szeretem. És nem attól, mert vw, hanem attól hogy bogár. És ennek egy bogártalálkozónak kéne lennie, nem vw találkozónak. Remélem jó messze állnak majd a vizesek tőlünk. És remélem ez igy lesz utoljára. Valahogy nem vagyok kiváncsi a koedukált találkozóra.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #722 Dátum: 2006 Február 21, 11:16:14 »

a VW szeretete és tisztelete

Én pl nem szeretem a VW-t. Én bogaras vagyok és a bogarakat szeretem. És nem attól, mert vw, hanem attól hogy bogár. És ennek egy bogártalálkozónak kéne lennie, nem vw találkozónak. Remélem jó messze állnak majd a vizesek tőlünk. És remélem ez igy lesz utoljára. Valahogy nem vagyok kiváncsi a koedukált találkozóra.
RNIE
« Hozzászólás #721 Dátum: 2006 Február 21, 11:07:44 »

Mi van??Azon a talin lesznek VW-k??NnnA,oda se megyek Grin
Balage meló
« Hozzászólás #720 Dátum: 2006 Február 21, 11:04:14 »

Én nem állítottam hogy nem tartozunk össze, de azt sem, hogy igen.
Szóval szerintem simán meglehetünk egymás mellet.
Ha lesz kedvem akkor megnézem őket, henem lesz kedvem akkor meg nem.
És majd a találkozó után megmondom, hogy jó vagy rossz volt az, hogy ott voltak.

De még mindig nem tudom hogy hova fognak állni a vizesmotoros bogarak, buszok.
Mert ha "ortodox szemüveggel" nézzük, akkor közénk nem, mert nem léghűtéses.  Huh Grin

én soha nem mondtam, hogy bárkit ki kell rekeszteni, egyszerűen nem tartoznak össze és ahogy nézem, te is így gondolod, akkor nemtudom miért kell engem szídni, mert én is így gondolom
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #719 Dátum: 2006 Február 21, 10:53:56 »

Van itt Mo.-n 1-2 olyan bogár, T2 amiben vizes motor van meg olyan, amibe dízel motor.

Akkor ezek elvileg nem állhatnak a léghűtésesek közé, mert vizesek.
De nem állhatnak a vizesek közé sem mert nekik az léghűtéses.
Tehát ezek "kirekesztve" álljanak valami leghátsó parkolóba!
Nem hiszem, hogy ennek így kell működnie!

Ezzel nem azt mondom, hogy a golfokkal vegyesen kell parkolni, de simán elférünk egymás mellet (nem túl közel) szerintem.

Tényleg utoljára szólok a témához, és magamat idézem:

Rajzás: egy szellemes szójáték arra, hogy tavasszal a méhecskék, lepkék, BOGARAK kirajzanak, ellepik az addig üres légteret.
Ezért a rajzás a bogarakra jellemző: tök jó látvány a sok egyforma gömbölyded forma- már a buszok is kilógnak!
Legyen márkatalálkozó is tavasszal, de akkor azt ne Rajzásnak hívjuk.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #718 Dátum: 2006 Február 21, 10:52:46 »

VW Bug Show SPA 2005

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #717 Dátum: 2006 Február 21, 10:47:20 »

szép az a rozsdás kombi, vagy az airbrush?  Grin

airbrush

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #716 Dátum: 2006 Február 21, 10:45:26 »

Hockenheimring 2005

szép az a rozsdás kombi, vagy az airbrush?  Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #715 Dátum: 2006 Február 21, 10:44:48 »

Van itt Mo.-n 1-2 olyan bogár, T2 amiben vizes motor van meg olyan, amibe dízel motor.

Ezzel nem azt mondom, hogy a golfokkal vegyesen kell parkolni, de simán elférünk egymás mellet (nem túl közel) szerintem.

én soha nem mondtam, hogy bárkit ki kell rekeszteni, egyszerűen nem tartoznak össze és ahogy nézem, te is így gondolod, akkor nemtudom miért kell engem szídni, mert én is így gondolom

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #714 Dátum: 2006 Február 21, 10:42:38 »

Na olyat keresek.Spaban is és a Hockenheimringen is szoktak lenni vizesek.

Hockenheimring 2005

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Balage meló
« Hozzászólás #713 Dátum: 2006 Február 21, 10:40:35 »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #712 Dátum: 2006 Február 21, 10:37:30 »

és nem vonulós? vagy ez lesz az első versenypályán megrendezett "koedukált" találkozó?

Na olyat keresek.Spaban is és a Hockenheimringen is szoktak lenni vizesek.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #711 Dátum: 2006 Február 21, 10:35:36 »

szerintem nem együtt vonulunk majd a vizesekkel

és nem vonulós? vagy ez lesz az első versenypályán megrendezett "koedukált" találkozó?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #710 Dátum: 2006 Február 21, 10:33:22 »

ok, akkor ha már ennyit számít a véleményem, tegyél légszi valami olyat is, hogl bogártalálkozón vizesek is vonulnak, télleg kiváncsi vahgyok rá!

szerintem nem együtt vonulunk majd a vizesekkel

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

« Hozzászólás #709 Dátum: 2006 Február 21, 10:28:53 »

Középen,arany jeles baseball sapka Wink
Stimmel, megtaláltalak már előbb is: a kukucs szmájli annak szólt, hogy nem emlékeztem rá :-)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #708 Dátum: 2006 Február 21, 10:25:25 »

OK,ezekszerint zavar az a nap 1 kép,akkor ezentúl nincs Wink

ok, akkor ha már ennyit számít a véleményem, tegyél légszi valami olyat is, hogl bogártalálkozón vizesek is vonulnak, télleg kiváncsi vahgyok rá!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #707 Dátum: 2006 Február 21, 10:22:29 »

Hát ez az: pedig én készítettem a képet.  Shocked
Stonemen bújt igazán fedőzék mögé   Grin

Középen,arany jeles baseball sapka Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

« Hozzászólás #706 Dátum: 2006 Február 21, 10:20:57 »

Hát ez az: pedig én készítettem a képet.  Shocked
Stonemen bújt igazán fedőzék mögé   Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #705 Dátum: 2006 Február 21, 10:16:48 »

Muti, hol?  :-)
Látod milyen könnyű téves következtetéseket levonni! ;-)

Keress meg:)
http://img.tar.hu/blackp/img/18537171.jpg

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

« Hozzászólás #704 Dátum: 2006 Február 21, 10:13:34 »

Fogadunk,hogy rajtavagyok? Grin

Muti, hol?  :-)
Látod milyen könnyű téves következtetéseket levonni! ;-)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #703 Dátum: 2006 Február 21, 10:12:00 »

Lehet,hogy csodálkozni fogsz,de nem azért kelek reggel 6kor,hogy a bogarhatu.hu fórumába a Tavaszi Rajzás topicba beszúrhassam a napi 1 képem.De ok,mint ahogy azt írtam az előző kommentemben,nem lesz több,látom nagyon zavar Wink
Hagyd csak nyugodtan a képeket!
Egyébként nekem sem jön be a Hungaroring. Lehetne Siverstone-ban is. De ide baszott a gólya, itt kell jól érezni mgadat, alvósbabák és lányok között!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #702 Dátum: 2006 Február 21, 10:07:48 »

Szilveszter - Népautó.
Figyelj: a kép engem nem zavar. Más sem szólt érte, nehogy már miattam maradjon el. A többségnek nyilván tetszik, mert nem nyavajog miatta, ugyanúgy, ahogy szerinted a rajzás is tetszik a többségnek, mert amiatt sem nyavajognak.

Fogadunk,hogy rajtavagyok? Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #701 Dátum: 2006 Február 21, 10:05:06 »

szerintem napok óta nem írtam a topicba ellentétben veled, aki mindenféle külföldi képekkel nyomul és csak azért kell reggel 6kor, hogy ő lehessen az első, aki beírja, hogy már csak xx nap van hátra..miért nem tavaly április 3.án kezdted?
és nem csak a blackp famíliának nem tetszik, ha úgy jobban visszaolvasol ,csak valahogy szálka vagyok az elvakult szemedben és csan engem veszel észre..szerénységi bizonyítvány rlz

Lehet,hogy csodálkozni fogsz,de nem azért kelek reggel 6kor,hogy a bogarhatu.hu fórumába a Tavaszi Rajzás topicba beszúrhassam a napi 1 képem.De ok,mint ahogy azt írtam az előző kommentemben,nem lesz több,látom nagyon zavar Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

« Hozzászólás #700 Dátum: 2006 Február 21, 10:04:50 »

Szilveszter - Népautó.
Figyelj: a kép engem nem zavar. Más sem szólt érte, nehogy már miattam maradjon el. A többségnek nyilván tetszik, mert nem nyavajog miatta, ugyanúgy, ahogy szerinted a rajzás is tetszik a többségnek, mert amiatt sem nyavajognak.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #699 Dátum: 2006 Február 21, 10:02:51 »

Látom nagyon tetszik a "nyavajgás" szó.... :-)
Te viszont beszúrsz mindennap egy képet, amin leginkább bogarak vannak. Szerinted arra ki kíváncsi?
Megváltozni nem fog semmi, nem is arról van szó, legfeljebb elmondjuk a véleményünket. Én többet nem teszem, már úgyis tudja mindenki.
Amúgy meg a "nyavajgás" hatására talán egy picit jobb lett pl. a fórum...

OK,ezekszerint zavar az a nap 1 kép,akkor ezentúl nincs Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #698 Dátum: 2006 Február 21, 10:00:44 »

Aircult fiam: ez nem okosság, hanem jómodor kérdése. Azt hiszem téged sem minősít senki (főleg ilyen stílusban), amikor ilyen-olyan alkalmakkor feltűnően messze parkolsz a csapattól és még a közös fénykép idejére sem vegyülsz a társasággal.
Te ilyen vagy, más meg elmondja a véleményét akkor is, ha tetszik valami, meg akkor is, ha nem.

a minősítést a drága kicsi fiad kezte:

(egyébként nézd meg a képeket amelyik rendvezvényen ott voltam,melyik csapatképen nem vagyok ott Wink)

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #697 Dátum: 2006 Február 21, 09:59:55 »

Ezt én megértem,de miért kell ezt naponta harmincszor hangoztatni ott,ahol a többség elfogadta,hogy idén ilyen lesz a rajzás...Mindenki tudja már szerintem a véleményetek ezzel kapcsolatban.
Vagy azt hiszitek,hogy minden megváltozik,mert a BlackP familiának nem tetszik a Hungaroring meg a Golf3?Írjatok akkor a Szepesnek egy emailt,hogy változtassa meg...Mi oldódik meg azzal,ha itt mindig csak a nyavajgás megy?

szerintem napok óta nem írtam a topicba ellentétben veled, aki mindenféle külföldi képekkel nyomul és csak azért kell reggel 6kor, hogy ő lehessen az első, aki beírja, hogy már csak xx nap van hátra..miért nem tavaly április 3.án kezdted?
és nem csak a blackp famíliának nem tetszik, ha úgy jobban visszaolvasol ,csak valahogy szálka vagyok az elvakult szemedben és csan engem veszel észre..szerénységi bizonyítvány rlz

Oldalak: 1 ... 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: