www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 09:06:11

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 734024 alkalommal)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #776 Dátum: 2006 Február 21, 14:37:24 »

Rengeteg? Lehet, hogy én tudom rosszul, de a Zánkai meg a Szeged-Kübekháza az, amire én leginkább emléxem... Vagy van még más is?
Igen, láttam , hogy indítottál.. és már szavaztam is.... :-)))

Van kb 5 bogártalálkozó, ahhoz képest majdnem 50% :-)
Balage meló
« Hozzászólás #775 Dátum: 2006 Február 21, 14:36:20 »

De azt is tudomásul kell venni, hogy ha ők nem jönnek akkor mi sem lehetünk ott!

Tudom most az jön, hogy akkor nem kell a ringre menni mert milyen jó volt NS-nál.
De oda már nem mehetünk a FAP-tól meg mindenki okádik.
Tehát idénre ez jutott ,jövőre majd talán nem így lesz de ezt az ideit ki kell bírnotok a vízesekkel.
Egyébként nem az összes golfos kulaverdásneonspojlermegawattosmajom!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #774 Dátum: 2006 Február 21, 14:35:06 »

Semmi kirekesztésről vagy egyéb hasonlóról nincs itt szó.
Még a régi indexes fórumon kezdődött a Népautós találkozók - ma már mondhatjuk - hagyománya.
Ott a Közlekedési Múzeum mögött pl. tök jó volt nézni Szilveszterenként a sok bogarat, minit, kacsát, kisfityót, trabit.
A Múzeumok éjszakáján is csoda volt együtt vonulni a többi öreg vassal.
NGA-nak igaza van: rengeteg ilyen-olyan találkozó van az évben, koedukáltak is.
De a RAJZÁS szerintem egyértelműen a BOGARAK RAJZÁSA kell, hogy legyen.

Ja, és indítottam egy szavazást a Közösségi Fórumon a 2007-es tavaszi találkozó elnevezéséről :-))

Rengeteg? Lehet, hogy én tudom rosszul, de a Zánkai meg a Szeged-Kübekháza az, amire én leginkább emléxem... Vagy van még más is?
Igen, láttam , hogy indítottál.. és már szavaztam is.... :-)))

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #773 Dátum: 2006 Február 21, 14:31:30 »

Igazából szerintem a felháborodás oka az az, hogy eddig ugye volt 2 nagy magyar bogaras(léghűtéses) találkozó:
Rajzás és Gárdony. Gárdonyt hazavágták rendesen, igy maradt a Rajzás. És most ez is egy koedukált találkozóvá vált. Itt a Rajzás-on van a hangsuly. Mert van elég koedukált találkozó, és meg lehet nézni hogy mennyien vesznek részt rajta. Szerintem ha jövőre is koedukált lesz a rajzás, akkor a vizes és a léghűtéses tábor ősszlétszáma nem fogja elérni majd a 2004-est. Először, amikor Gárdonyt fikáztuk le többen, akkor azt mondtátok, hogy hülyék vagyunk. Most már csak a rajzás maradt. És igazából féltjük a legnagyobb magyarországi "bogaras" rendezvényt. És nem szeretnénk ha átalakulna kulaverdás magamutogató hitvány tuningfesztivállá"

masokor is elmentem bogaras talkozokra... persze vizes autoval, es otthagytam ket sarokra valahol, mert egy modern auto megsem oda valo... aztan ahogy eszrevettem egyre tobb vizes vw allt a sorokban... lehet hogy jogos, hogy felteni kell a magamutogato kerekfustolo neoncsoves vw-k tol a bogar talit, de szerintem van nehany vizes vw-s akiktol egyatalan nem kene... es pl. nem tennek semmi olyat a 27 eves autommal amiben kivetni valo lenne, azon kivul, hogy vizzel hutenem a motort Smiley
a vizes talik nem az en vilagom.... oda nem vagyodom annyira... bezzig a bogaras Smiley az tetszik... na majd megyek poloval vagy boraval, es megint ket utcaval odebb parkolok
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #772 Dátum: 2006 Február 21, 14:24:11 »

Semmi kirekesztésről vagy egyéb hasonlóról nincs itt szó.
Még a régi indexes fórumon kezdődött a Népautós találkozók - ma már mondhatjuk - hagyománya.
Ott a Közlekedési Múzeum mögött pl. tök jó volt nézni Szilveszterenként a sok bogarat, minit, kacsát, kisfityót, trabit.
A Múzeumok éjszakáján is csoda volt együtt vonulni a többi öreg vassal.
NGA-nak igaza van: rengeteg ilyen-olyan találkozó van az évben, koedukáltak is.
De a RAJZÁS szerintem egyértelműen a BOGARAK RAJZÁSA kell, hogy legyen.

Ja, és indítottam egy szavazást a Közösségi Fórumon a 2007-es tavaszi találkozó elnevezéséről :-))
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #771 Dátum: 2006 Február 21, 14:22:03 »

Hogy mit????? Például tőlem tapsot és elismerést!!
Valahogy kicsit hasonlóan gondolkodunk...
És nem ártana, ha mindenki kicsit elgondolkodna ezeken a tényeken!
Én mellszélességgel kiálltam a Márkabarát Klubok Összefogásáért is, pedig ott nem csak VW-k voltak!! DE úgy gondolom, hogy összetarthat bennünket a Márkánk iránti elkötelezettség és a kocsink szeretete! Ettől még nem kell puszipajtának lenni, de tiszteletben lehet tartani a másikat is talán az sem eretnekség, hogy esetleg néhány kocsival meglátogatni, vagy tiszteletünket tenni a másik klub rendezvényén...
Természetesen nem akarom ezt a véleményt másra eröltetni, de el kellen gondolkodni, hogy tolerálni kellene a többieket is!!

De mit toleráljak egy magamutogató kulaverdás lambóajtós vw-n? Én örülök annak, hogy ez a huligános dolog kikopott közülünk. Nem örülnék ha visszajönne.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #770 Dátum: 2006 Február 21, 14:14:01 »

... (hu most ezert lehet hogy fogok kapni Smiley )
<beszúrt kép törölve>

Hogy mit????? Például tőlem tapsot és elismerést!!
Valahogy kicsit hasonlóan gondolkodunk...
És nem ártana, ha mindenki kicsit elgondolkodna ezeken a tényeken!
Én mellszélességgel kiálltam a Márkabarát Klubok Összefogásáért is, pedig ott nem csak VW-k voltak!! DE úgy gondolom, hogy összetarthat bennünket a Márkánk iránti elkötelezettség és a kocsink szeretete! Ettől még nem kell puszipajtának lenni, de tiszteletben lehet tartani a másikat is talán az sem eretnekség, hogy esetleg néhány kocsival meglátogatni, vagy tiszteletünket tenni a másik klub rendezvényén...
Természetesen nem akarom ezt a véleményt másra eröltetni, de el kellen gondolkodni, hogy tolerálni kellene a többieket is!!

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #769 Dátum: 2006 Február 21, 14:10:37 »

Juhuj, én voltam az első :-)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #768 Dátum: 2006 Február 21, 14:06:12 »

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #767 Dátum: 2006 Február 21, 14:05:22 »

na meg itt van egy masik dolog, hamarosan eljon az ido, hogy akar OT rendszamos veteran vizes vw-k fognak megjelenni talkozokon... veluk mi lesz??? a csupa tuning vw-k melle megsem allhatnak, hanem sokkal inkabb a bogarag iaranyaba helyezhetok el....

Igazából szerintem a felháborodás oka az az, hogy eddig ugye volt 2 nagy magyar bogaras(léghűtéses) találkozó:
Rajzás és Gárdony. Gárdonyt hazavágták rendesen, igy maradt a Rajzás. És most ez is egy koedukált találkozóvá vált. Itt a Rajzás-on van a hangsuly. Mert van elég koedukált találkozó, és meg lehet nézni hogy mennyien vesznek részt rajta. Szerintem ha jövőre is koedukált lesz a rajzás, akkor a vizes és a léghűtéses tábor ősszlétszáma nem fogja elérni majd a 2004-est. Először, amikor Gárdonyt fikáztuk le többen, akkor azt mondtátok, hogy hülyék vagyunk. Most már csak a rajzás maradt. És igazából féltjük a legnagyobb magyarországi "bogaras" rendezvényt. És nem szeretnénk ha átalakulna kulaverdás magamutogató hitvány tuningfesztivállá"
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #766 Dátum: 2006 Február 21, 14:05:13 »

Énszerintem 2006-ban ilyenekre való az internet, hogy ezen is meg lehessen vitatni dolgokat. Remek alkalom erre a forum pl!

Ha hiszed, ha nem, de Ratro is megerősítheti, hogy a Szepi elismerően szólt a Bogárhátú Fórumról... Sőt, még azt is hozzátette, hogy sajnálja, hogy nem neki jutott az eszébe, mert nagyon jó ötletnek és gyakorlatnak tartja!
De azért egy közgyűlést elég nehéz lenne megtartani a neten, szerintem....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #765 Dátum: 2006 Február 21, 13:54:55 »

vegigolvastam a levegos-vizes kozos rendezes mellett es ellen szolo erveket... elgondolkodtato....
a vilagon mindenki a globalizaciorol beszel... vagyis arrol, hogy mindent minel jobban centralizalni kell, mert igy erheto el a legnagyobb eredmeny.... gyakorlo marketingeskent egy olyan talakozo, ahol 1500 auto es 5000 ember van sokkal ertekesebb, mint egy olyan ahol 600 auto es 3000 ember.... szoval ha az uzletet nezem akkor ertelmes dolog az osszevont "megaVW" talalkozo.... ha az erzelmekre hallgatok, akkor kicsit mar mashogy gondolkodom.... itt ket tabor van ahogy en latom, az egyik, erzelembol tart vw-t, a masik meg feltunesbol.... nagyon hulyen nez ki majd egymas mellett egy perec ablakos, meg egy agyuntuningolt golf5, de ilyen a mai vilag... sokan majd igy is szembesulnek vele, hogy a duborgo piacgazdasag mit csinalt az autoiparban... most mar nem eltoltore kiszolgalo autok keszulnek, hanem hasznalati cikkek, amik elfutnak 3-6 evet, aztan johet a kovetkezo... de hol is volt a valtas??? szerintem nem a vizes-levegos valtas volt a legnagyobb minosegi eses.... azert meg az "oreg vizes" vw-k pontosabban a golf II befejezeseig eleg normalis egyszeru, autok keszultek.....
nekem mint vizes autosnak kicsit furcsa, hogy vannak olyanok akik a vizes vw-t kitennek a talkozokrol Sad de persze az o allaspontjukat is tiszteletben kell tartani....
amugy nekem meg nem volt rossz tapasztalatom... sok bogaras-buszos nyaron atint es ha ugy jon ki meg tesz is egy ket pozitiv megjegyzest az automra....
na meg itt van egy masik dolog, hamarosan eljon az ido, hogy akar OT rendszamos veteran vizes vw-k fognak megjelenni talkozokon... veluk mi lesz??? a csupa tuning vw-k melle megsem allhatnak, hanem sokkal inkabb a bogarag iaranyaba helyezhetok el....
A vegkonkluziom az, hogy nem a hutes alapjan kell az emebereket megkulonboztetni, hanem a gondolkodasuk, es az autojukhoz valo hozzaallasuk szerint.... (hu most ezert lehet hogy fogok kapni Smiley )
<beszúrt kép törölve>

a globalizáció monnyon le!

amúgy már alant kiderült, hogy nem a hűtéssel van a baj, hanem, hogyha sarkítani akarjuk, akkor ez A találkozó. ide jönnek a legtöbben, más találkozón egy szép g1, g2 nem zavar, szívesen megnézem őket, semmi bajom velük, gondolom a többsgé ugyanígy van vele

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #764 Dátum: 2006 Február 21, 13:47:30 »

vegigolvastam a levegos-vizes kozos rendezes mellett es ellen szolo erveket... elgondolkodtato....
a vilagon mindenki a globalizaciorol beszel... vagyis arrol, hogy mindent minel jobban centralizalni kell, mert igy erheto el a legnagyobb eredmeny.... gyakorlo marketingeskent egy olyan talakozo, ahol 1500 auto es 5000 ember van sokkal ertekesebb, mint egy olyan ahol 600 auto es 3000 ember.... szoval ha az uzletet nezem akkor ertelmes dolog az osszevont "megaVW" talalkozo.... ha az erzelmekre hallgatok, akkor kicsit mar mashogy gondolkodom.... itt ket tabor van ahogy en latom, az egyik, erzelembol tart vw-t, a masik meg feltunesbol.... nagyon hulyen nez ki majd egymas mellett egy perec ablakos, meg egy agyuntuningolt golf5, de ilyen a mai vilag... sokan majd igy is szembesulnek vele, hogy a duborgo piacgazdasag mit csinalt az autoiparban... most mar nem eltoltore kiszolgalo autok keszulnek, hanem hasznalati cikkek, amik elfutnak 3-6 evet, aztan johet a kovetkezo... de hol is volt a valtas??? szerintem nem a vizes-levegos valtas volt a legnagyobb minosegi eses.... azert meg az "oreg vizes" vw-k pontosabban a golf II befejezeseig eleg normalis egyszeru, autok keszultek.....
nekem mint vizes autosnak kicsit furcsa, hogy vannak olyanok akik a vizes vw-t kitennek a talkozokrol Sad de persze az o allaspontjukat is tiszteletben kell tartani....
amugy nekem meg nem volt rossz tapasztalatom... sok bogaras-buszos nyaron atint es ha ugy jon ki meg tesz is egy ket pozitiv megjegyzest az automra....
A vegkonkluziom az, hogy nem a hutes alapjan kell az emebereket megkulonboztetni, hanem a gondolkodasuk, es az autojukhoz valo hozzaallasuk szerint.... (hu most ezert lehet hogy fogok kapni Smiley )
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #763 Dátum: 2006 Február 21, 13:22:37 »

Jó, de ha feljöttél volna másokkal, akár, akkor is meghallgattunk volna. Legfeljebb a szavazásban nem vehettél volna részt...

Énszerintem 2006-ban ilyenekre való az internet, hogy ezen is meg lehessen vitatni dolgokat. Remek alkalom erre a forum pl!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #762 Dátum: 2006 Február 21, 13:10:57 »

Én nem vagyok MBK tag. Én csak egy javaslatot tettem igazából.

Jó, de ha feljöttél volna másokkal, akár, akkor is meghallgattunk volna. Legfeljebb a szavazásban nem vehettél volna részt...

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #761 Dátum: 2006 Február 21, 13:09:11 »

Hogy hányan vagyunk összesen, arra nem emlékszem, viszont volt vagy 300 tag, aki nem fizetett tagdíjat... Úgy 7-900 tag lehet, kb. talán...
A Közgyűlön voltunk 13-14-en, asszem...
Azért ez is önmagáért beszél...

Én nem vagyok MBK tag. Én csak egy javaslatot tettem igazából.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #760 Dátum: 2006 Február 21, 13:08:14 »

sztem NGA pl nem fog pécsről feljönni ezért

Tudom, Tbánya-Bp nem Pécs-Bp távolsá közelsem, de eddig mindegyiken ott voltam... mert akkor utólag nem mondhatom, hogy a fejem felett döntöttek és elmondhatom a véleményem, ha nem egyezik meg a felvázolttal...

DE akár össze is fogahttak volna a Pécsiek és akkor már nem olyan vészes összeg az útiköltség.... szerintem....

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #759 Dátum: 2006 Február 21, 13:05:55 »

tényleg: hány klubbtag van? hányan voltatok ott?

Hogy hányan vagyunk összesen, arra nem emlékszem, viszont volt vagy 300 tag, aki nem fizetett tagdíjat... Úgy 7-900 tag lehet, kb. talán...
A Közgyűlön voltunk 13-14-en, asszem...
Azért ez is önmagáért beszél...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #758 Dátum: 2006 Február 21, 13:03:12 »

Ahoy uraim.
Kezd ez a "vita" parttalanná" válni.Visszaolvasva a hozzászolásokat,jó uton haladunk,hogy a buszosok is ki lesznek utálva,mert nem bogarak.
Mindenki a vizes-léghütéses témába kapaszkodik,vegyülünk vagy külön állunk,stb.
Ezen jó sokáig el lehet csámcsogni,de szerintem érdemes lenne a Szepest is megkérdezni,hogy ök hogyan gondolják,milyen formában szervezik,stb.

Lehet hogy kész megoldásuk van,mi meg még hetekig ezt a csontot fogjuk rágni. Cheesy Grin

nekem Buszom is van, meg Bogim is, béke

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #757 Dátum: 2006 Február 21, 12:52:19 »

Ahoy uraim.
Kezd ez a "vita" parttalanná" válni.Visszaolvasva a hozzászolásokat,jó uton haladunk,hogy a buszosok is ki lesznek utálva,mert nem bogarak.
Mindenki a vizes-léghütéses témába kapaszkodik,vegyülünk vagy külön állunk,stb.
Ezen jó sokáig el lehet csámcsogni,de szerintem érdemes lenne a Szepest is megkérdezni,hogy ök hogyan gondolják,milyen formában szervezik,stb.

Lehet hogy kész megoldásuk van,mi meg még hetekig ezt a csontot fogjuk rágni. Cheesy Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #756 Dátum: 2006 Február 21, 12:50:44 »

tényleg: hány klubbtag van? hányan voltatok ott?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #755 Dátum: 2006 Február 21, 12:49:00 »

Ez is érthető, de akkor oda kellett volna jönni azMBK Közgyűlésre és elmondani a véleményedet...
Akik ott voltunk, mi egyetértettünk vele. Ha jól emlékszem, vagy legalábbis többségében...
Vannak fórumok, mint a KÖzgyűlés is, amikor el lehet mondani az álláspontokat, elképzeléseket.
Na de, ha 700 BOgarasból ott vagyunk 15-20-an....

sztem NGA pl nem fog pécsről feljönni ezért

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #754 Dátum: 2006 Február 21, 12:45:44 »

És akkor elérkeztünk oda, hogy melyik találkozó jobb: A nagy csinadratta, sok pénzből és ilyen vitákkal, vagy a kis költségvetésű találkozó, ami igaz kisebb létszámmal is jár. Az is igaz szerintem, hogy 1 nagy találkozóra szükség van 1 évben. De akkor inkább az legyen ingyenes, és az MBK abba ölje a pénzt, és a többi találkozó fizetős. Kinek mi a véleménye?

Ez is érthető, de akkor oda kellett volna jönni azMBK Közgyűlésre és elmondani a véleményedet...
Akik ott voltunk, mi egyetértettünk vele. Ha jól emlékszem, vagy legalábbis többségében...
Vannak fórumok, mint a KÖzgyűlés is, amikor el lehet mondani az álláspontokat, elképzeléseket.
Na de, ha 700 BOgarasból ott vagyunk 15-20-an....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #753 Dátum: 2006 Február 21, 12:44:04 »

És akkor elérkeztünk oda, hogy melyik találkozó jobb: A nagy csinadratta, sok pénzből és ilyen vitákkal, vagy a kis költségvetésű találkozó, ami igaz kisebb létszámmal is jár. Az is igaz szerintem, hogy 1 nagy találkozóra szükség van 1 évben. De akkor inkább az legyen ingyenes, és az MBK abba ölje a pénzt, és a többi találkozó fizetős. Kinek mi a véleménye?

én spec csodálkozok, hogy az MBK tud működni, vagy ők is kapnak támogatást a tagdíjon kívül?

én mondjuk kifizetnék párezer forintot, hogy Bogártalálkozó legyen, a VW meg plakátokkal, bemutatóautókkal képviseltethetné magát, nekik nem sok a ring bérlése és fix kb 1000 ember látná őket, ami nem rossz reklám sztem

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #752 Dátum: 2006 Február 21, 12:42:53 »

Egyébként a La Mans-is találkozóra való pécsi kimenetelt majdnem a Citroen szponzorálta. nekik megért volna anno akkor 200e Ft-ot, hogy minden bogáron citroen felirat legyen.

Még azt is el tudom képzelni, hogy a vizesek meghívásával jobban kapható volt a Volkswagen (vagy Porsche Hungária) a szponzori pénz kicsengetésére, mivel még a tavalyi 300-at sem fizették ki, legalábbis a Közgyűlés időpontjáig....

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #751 Dátum: 2006 Február 21, 12:41:02 »

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #750 Dátum: 2006 Február 21, 12:33:52 »

dögkeselyű

NGA: én jobban örülnék, ha reklámtáblákkal lenne a pálya körüli gyep tele, minthogy ne Bogaras találkozó legyen

Ez igaz.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #749 Dátum: 2006 Február 21, 12:32:59 »

Egyébként a La Mans-is találkozóra való pécsi kimenetelt majdnem a Citroen szponzorálta. nekik megért volna anno akkor 200e Ft-ot, hogy minden bogáron citroen felirat legyen.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #748 Dátum: 2006 Február 21, 12:32:06 »

sör, ropi bekészítve, ügyfeleket elhajtottam a picsába, mehet a vívás tovább  Grin

dögkeselyű

NGA: én jobban örülnék, ha reklámtáblákkal lenne a pálya körüli gyep tele, minthogy ne Bogaras találkozó legyen

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #747 Dátum: 2006 Február 21, 12:28:54 »

Ezzel az erővel akár Suzuki találkozó is lehetne, a pénz miatt.

Miért? Szigeti Mice nem azzal jön??? Akkor már az is lesz...  Evil Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #746 Dátum: 2006 Február 21, 12:28:28 »

sör, ropi bekészítve, ügyfeleket elhajtottam a picsába, mehet a vívás tovább  Grin

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #745 Dátum: 2006 Február 21, 12:28:20 »

höhö, kicsit egysíkú a szavazás Smiley))
Már miért? Amúgy ha valaki gondolja, az egyéb szavazat leadása után be is írhatja, hogy mivan'.

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #744 Dátum: 2006 Február 21, 12:26:45 »

De,csak az egyik sarokban ott lesznek ők is,így a Klub bevételhez jut és az nekünk bogarasoknak a javunkra válhat.Szerintem ez van az egész mögött...Money talks...

Ezzel az erővel akár Suzuki találkozó is lehetne, a pénz miatt.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #743 Dátum: 2006 Február 21, 12:23:54 »

höhö, kicsit egysíkú a szavazás Smiley))

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #742 Dátum: 2006 Február 21, 12:23:39 »

Én szavaztam...
Akkor én is a "Nép-szava" vagyok???  Grin

RNIE
« Hozzászólás #741 Dátum: 2006 Február 21, 12:22:20 »

ok,nem CSAK bogaras,pont a pénz miatt
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #740 Dátum: 2006 Február 21, 12:21:30 »

Szerintem fölösleges leőre ekkora ügyet csinálni belőle...
Ha nagyon elegünk lesz belőlük, vagy gond lesz velül, akkor legfeljebb kitoljuk őket a placcról...
A mi lökhárítonk ócsóbb, mint az övék!!  Evil Grin Evil Grin

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #739 Dátum: 2006 Február 21, 12:21:26 »

Vajon kirekesztők vagyunk? Közömbösek? VW vagy "csak" léghűtéses, Bogár? Vagy szeretjük a vizeseket igaz szerelemmel? Neadjisten mindig golf5 -öt akartunk, csak a Bogárra futotta? Nincs pénzünk neonra, de jó/nem jó látni ?
Ne csak a hangadók szavazzanak, legyen a NÉP SZAVA! :)

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #738 Dátum: 2006 Február 21, 12:19:28 »

Ez az,már nem bogaras esemény pont emiatt sztem

De,csak az egyik sarokban ott lesznek ők is,így a Klub bevételhez jut és az nekünk bogarasoknak a javunkra válhat.Szerintem ez van az egész mögött...Money talks...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
RNIE
« Hozzászólás #737 Dátum: 2006 Február 21, 12:04:24 »

Ez az,már nem bogaras esemény pont emiatt sztem
Oldalak: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: