www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:51:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 732299 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #856 Dátum: 2006 Február 21, 21:46:44 »

Mire lesz T3 tali, kész lesz a bogaram! Bemehetek? lécci!

oda nem kell bekéreckedni örülnek ha elmegy valaki Evil

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
kawa
« Hozzászólás #855 Dátum: 2006 Február 21, 21:46:09 »

várunk szeretettel...
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #854 Dátum: 2006 Február 21, 21:46:04 »

egyébként a bogarasok tömegben nagyon erősek tudnak ám lenni... minden vizenyős gépet letólnak...

álljon itt egy példa :

amikor mentünk komáromba a terkeboggal, reggel csoport képpel indítottunk a parkólóban. persze a köcsög opeles csicska gyerek nem tudott várni 1 percet, mert nagyon sietett...

a bátor bogarasok húzodozva, de széthúzódtak, de amikor a kocsi elhaladt mellettük le súlytott a bogarasok busszúja. nagy sutyiban meg bokszolgatták az opel oldalát... persze a gyerek fel volt háborodva, még ugatott a parkoló tuloldaláról, de mi többen voltunk... fenyegetőzött, hogy felirta a rendszámokat stb, stb... István, aki igazából Sándor? (1303 metálbordó) majdnem neki ment a gyereknek... ha nem lett volna teli a kezem fényképezővel, akkor kapott volna, de így nagy szerencséjére megúszta és jól elkullogott...  Evil Evil Evil

mókás sztori volt ott élőben :- )))

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #853 Dátum: 2006 Február 21, 21:45:56 »

szó sincs besértődésről... volt ilyen gondolat hogy nem lesz szívesen látott vendég a kocka...
majd a t3-as talin :-))

dehogynem  Evil gyerecsak

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #852 Dátum: 2006 Február 21, 21:45:10 »

szó sincs besértődésről... volt ilyen gondolat hogy nem lesz szívesen látott vendég a kocka...

Bácsi Győző
kawa
« Hozzászólás #851 Dátum: 2006 Február 21, 21:43:57 »

hanyas a t3masod ?
79esek még jöhetnek  :-)))))))))

a faszt ! van 2 bogarad tessék azzal jönni

az lesz :-))
kawa
« Hozzászólás #850 Dátum: 2006 Február 21, 21:43:26 »

Besértődtél? Nem kéne...!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #849 Dátum: 2006 Február 21, 21:42:43 »

szasztok
az a gyanum hogy aT3-asokkal otthon maradunk...

hanyas a t3masod ?
79esek még jöhetnek  :-)))))))))

a faszt ! van 2 bogarad tessék azzal jönni

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #848 Dátum: 2006 Február 21, 21:41:39 »

Olvastam és nem hiszek benne.
Amiket leírtál azok elméletben lehet hogy így jók de a gyakorlatban nem hiszem hogy mindenki kifizetné az autónkénti 3000 FT-ot ez számomra utópia.

Ha mégis így lenne akkor meg jönnének sokan azzal hogy kifizetik a tagságit kapnak érte Depot ami szar és még fizessen is arajzásért.

nincs itt semmi utópia. ha elfogadjuk, hogy 1,5M Ft a bérlés és tudjuk, hogy több, mint 500 autó volt a Rajzáson és elég valószínű, hogy átlag 3 fő/autó kijön, akkor tény, hogy fejenként 1000Ft lenne a beugró. szóval lehet utópiáról beszélni, de annyira még nem élünk rosszul, hogy ne lehessen egy ezrest kipengetni a rajzásért(én egy két órás előadás/tárlatvezetésért is kifizettem ennyit zokszó nélkül, mikor a veteránmotorokat néztem)

én nem szoktam kötőszónak használni, bocs

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #847 Dátum: 2006 Február 21, 21:41:09 »

Azt hiszem valamit nagyon félrenéztél.
Egy szoval sem mondtam hogy maradjunk csendben,azt sem mondtam hogy majd a rajzás után mondom el hogy "szar" volt.
Azt mondtam hogy féltjük a Rajzás hagyományait,azt mondtam hogy ezt meg kéne beszélni a szervezökkel.,azt mondtam ha visszaolvasol,hogy örülök annak hogy részt veszek majd a jubileumi mega partin,és ezen szeretném jólérezni magam
Más dolog beszélgetni,más dolog agyalni azon hogy mi mennyi,mit hogyan kéne,és megint más dolog konkrétumokrol beszélni,azokat kielemezni,nem pedig szülni a problémákat.
Ha mindenki elmondhatja a véleményét,akkor én is,és nekem még mindig az a véleményem hogy senki nem kérdezett meg senkit,hogy lesznek együtt levegösök-vizesek,hogy fog gyorsulni,vonulni a  kulaverdás csilivili meg a 40 éves bogár,de mindenki "tudja"hogy az milyen szar lesz.
Mér nem azon "beszélgetünk" hogy hogyan lehetne akár jo is,ha már együtt leszünk,mondjuk az elözöekben elmondott marketing és piszkos anyagi okok miatt?
Arrol már szavazás indult hogy mi legyen jövöre,arrol mért nem beszélünk,hogy mit kéne csinálni most idén.
Lehet bekésziteni a kolát ropit,pedig nem is akartam vitatkozni,de nekem is van véleményem.

1 pont ide (részemről)

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #846 Dátum: 2006 Február 21, 21:41:03 »

szasztok
Besértődtél? Nem kéne...!

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #845 Dátum: 2006 Február 21, 21:39:53 »

Például nekem lehet jó is, ha pl. Ulrich vagy Öcsisajt körbevisz. Bekéredzkedhetek Vagához, biztos Ő is, pl. Ha meg nem kell vezetnem, életem első talija lesz, ahol pl sört ihatok, ugye, olyan még nem volt. Ha valaki elrontja az örömömet..., de hát csak nem! Fő az optimizmus!

Bácsi Győző
kawa
« Hozzászólás #844 Dátum: 2006 Február 21, 21:39:29 »

szasztok
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #843 Dátum: 2006 Február 21, 21:34:48 »

Szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét. És nem azért mondunk véleményt, mert fikázni akarunk, hanem azért, mert JÓ TALÁLKOZÓT SZERETNÉNK! És nyugodjál meg, olvassák olyanok is ezt a fórumot, akik kompetensek a témában. Szerintem az a nem jó hozzáállás, hogy inkább maradjunk csendben, ne mondjuk el a véleményünket, hanem a rajzás után mondjuk,, hogy ez szar volt. Semmiféle feszültség nincs itten, egyszerűen csak beszélgetünk itt egymással. A néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
Azt hiszem valamit nagyon félrenéztél.
Egy szoval sem mondtam hogy maradjunk csendben,azt sem mondtam hogy majd a rajzás után mondom el hogy "szar" volt.
Azt mondtam hogy féltjük a Rajzás hagyományait,azt mondtam hogy ezt meg kéne beszélni a szervezökkel.,azt mondtam ha visszaolvasol,hogy örülök annak hogy részt veszek majd a jubileumi mega partin,és ezen szeretném jólérezni magam
Más dolog beszélgetni,más dolog agyalni azon hogy mi mennyi,mit hogyan kéne,és megint más dolog konkrétumokrol beszélni,azokat kielemezni,nem pedig szülni a problémákat.
Ha mindenki elmondhatja a véleményét,akkor én is,és nekem még mindig az a véleményem hogy senki nem kérdezett meg senkit,hogy lesznek együtt levegösök-vizesek,hogy fog gyorsulni,vonulni a  kulaverdás csilivili meg a 40 éves bogár,de mindenki "tudja"hogy az milyen szar lesz.
Mér nem azon "beszélgetünk" hogy hogyan lehetne akár jo is,ha már együtt leszünk,mondjuk az elözöekben elmondott marketing és piszkos anyagi okok miatt?
Arrol már szavazás indult hogy mi legyen jövöre,arrol mért nem beszélünk,hogy mit kéne csinálni most idén.
Lehet bekésziteni a kolát ropit,pedig nem is akartam vitatkozni,de nekem is van véleményem.

Tóth Zoltán
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #842 Dátum: 2006 Február 21, 21:33:40 »

KING OF THE RING, LÉGY TE A LEGGYORSABB, DÁTUM, A HUNGARORINGEN, és egy koronás golfi. Ebből ki mire következtet?

Bácsi Győző
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #841 Dátum: 2006 Február 21, 21:29:29 »

Na, ennek mond ellen a beharangozó a DEPO-ban, ami VW gyorsulási versenynek állítja be a rajzást, innen van az egész parázás.

Valaki be tudja ide idézni ezt?

Bevallom pont a gyorsulási verseny az ami nagyon nem érdekel a rajzáson. Arra ott van Tatabánya.
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #840 Dátum: 2006 Február 21, 21:26:53 »

Egyébként emlékeztek? A vizes topicban már leirtuk CDRW-nek, hogy minden vizes vw tulajt szeretettel várunk, aki kiváncsi ránk. Nem az ellen voltunk, hogy a vizesek ne jöjjenek be, hanem azt nem szerettük volna, ha MO. jelenleg legnagyobb bogártalálkozója márkatalálkozó lenne. Ennyi.
Na, ennek mond ellen a beharangozó a DEPO-ban, ami VW gyorsulási versenynek állítja be a rajzást, innen van az egész parázás.

Bácsi Győző
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #839 Dátum: 2006 Február 21, 21:25:47 »

naná, hogy jöhetnek a vizes vw tuljaok! ... gyalog!  Evil Evil Evil Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #838 Dátum: 2006 Február 21, 21:24:26 »

Egyébként emlékeztek? A vizes topicban már leirtuk CDRW-nek, hogy minden vizes vw tulajt szeretettel várunk, aki kiváncsi ránk. Nem az ellen voltunk, hogy a vizesek ne jöjjenek be, hanem azt nem szerettük volna, ha MO. jelenleg legnagyobb bogártalálkozója márkatalálkozó lenne. Ennyi.
na eztet nemtuttam igy megforgalmazni

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #837 Dátum: 2006 Február 21, 21:21:19 »

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #836 Dátum: 2006 Február 21, 21:18:45 »

így van és szerintem nem működne, hogy valaki a fórum nevében elmondja az általános véleményt, mert olyan nincs.

bár talán mindenki hajlandó lenne 1-2 ezer Ftot kifizetni azért, hogy meglegyen a rajzás és ne márkatalálkozó legyen.

de ha nagyon nem tetszik vaga, akkor megírom a Szepesnek, ok?

Szerintem olvassa a forumot.

Ami még lényeg. A barátaimmal immár 6. éve rendezünk találkozót. És örömmel veszem mindig, ha valaki bármilyen segitő szándékú, vagy akár kritizáló megjegyzést tesz a találkozóról. Mert a kritikából tanul az ember. Max jól lekokizom a következő találkozón :-)
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #835 Dátum: 2006 Február 21, 21:18:01 »

Akkor jöttök rajzani akkor? Bánom is én már, hogy lesznek vizesek/ na, ez nem igaz, mert igenis félek a kivagyiktól, de reméljük,hogy a normális arcok jönnek el (cdrw pl)/, legyenek bogarak meg buszok! Ha jó lesz, jó lesz, ha meg nem, ráérünk egy évig szidni... Evil

Bácsi Győző
1303LS
« Hozzászólás #834 Dátum: 2006 Február 21, 21:17:56 »

Jóvan BlackP megint megmondta a frankót! megint lesz valami jó kis balhé ! :- ))))))

(persze csak viccölök!)

A "basszátok meg" szóösszetételt lehet hasznáálni úgynevezett "kötőszóként" is vagy nyomaték fokozóként is.De ha Te szó szerint akarod érteni nem tudok mit tenni
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #833 Dátum: 2006 Február 21, 21:16:17 »

én csak azt fogom sajnálni hogy a lég hűt amikor ott pancsol egy csomó vizibuzi a közelemben
de ha így van és ez az ésszerű a rendezőség legalábbis igy gondolja
akkor mit van mit tenni
felszerelem a napellenzőket kinyitom a westy tetejét és ihajjjjjjj Afro

1303LS
« Hozzászólás #832 Dátum: 2006 Február 21, 21:15:28 »

basszad meg te, a rajzásos topicban kiszámoltam a kurva sok eszemmel, hogy kb mennyi költség lenne fejenként, ha csak Bogisok jönnének a rajzásra, olvass utána, aztán gyere az anyagi okokkal

Olvastam és nem hiszek benne.
Amiket leírtál azok elméletben lehet hogy így jók de a gyakorlatban nem hiszem hogy mindenki kifizetné az autónkénti 3000 FT-ot ez számomra utópia.

Ha mégis így lenne akkor meg jönnének sokan azzal hogy kifizetik a tagságit kapnak érte Depot ami szar és még fizessen is arajzásért.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #831 Dátum: 2006 Február 21, 21:15:22 »

Jóvan BlackP megint megmondta a frankót! megint lesz valami jó kis balhé ! :- ))))))

(persze csak viccölök!)

bocsi, ezt most kihúzhatod, nem én kezdtem, ketővel lejjebb olvass Smiley))

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #830 Dátum: 2006 Február 21, 21:14:24 »

Szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét. És nem azért mondunk véleményt, mert fikázni akarunk, hanem azért, mert JÓ TALÁLKOZÓT SZERETNÉNK! És nyugodjál meg, olvassák olyanok is ezt a fórumot, akik kompetensek a témában. Szerintem az a nem jó hozzáállás, hogy inkább maradjunk csendben, ne mondjuk el a véleményünket, hanem a rajzás után mondjuk,, hogy ez szar volt. Semmiféle feszültség nincs itten, egyszerűen csak beszélgetünk itt egymással. A néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

így van és szerintem nem működne, hogy valaki a fórum nevében elmondja az általános véleményt, mert olyan nincs.

bár talán mindenki hajlandó lenne 1-2 ezer Ftot kifizetni azért, hogy meglegyen a rajzás és ne márkatalálkozó legyen.

de ha nagyon nem tetszik vaga, akkor megírom a Szepesnek, ok?

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #829 Dátum: 2006 Február 21, 21:13:55 »

basszad meg te

(persze csak viccölök!)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #828 Dátum: 2006 Február 21, 21:10:32 »

Basszátok meg csak hergelitek egymást meg magatokat.
Aztán meg igaza lesz a Szepesnek, hogy itt ellenségeskedés megy.
Meg kéne már érteni hogy ez egy egyszeri alkalom amit 99% hogy a piszkos anyagi helyzet idéz elő.(remélem nem tévedek)
Én azt is MEGÉRTEM, hogy sokan ellene vagytok a ringes rajzásnak.
De gondoljunk bele épp ésszel.Aki nem jár interneten nem egy mindennapos bogárközösség járó, "csak" úgy hébe hóba elmászkál talikra szerintem a nagytöbbség ilyen azoknak véleményem szerint nagy HÍR az hogy a ringen rajzhat.Főleg ha tavaly kint is volt a FAPon.A cél pedig pont ez lehetett, valami "nagyot" összehozni
Annak meg hogy ennek ez az ára egy kis pozitív gondolkodással le lehet nyelni.
Persze ha hangoskodás meg mittudoménmilyen viselkedés lesz a vizesek részéről ( ki nem zárom de kis esélyt adok neki )az már más fényt fog vetni az egész eseményre, de akkor is klasszisokkal jobb kell hogy legyen mint mondjuk a FAP.

basszad meg te, a rajzásos topicban kiszámoltam a kurva sok eszemmel, hogy kb mennyi költség lenne fejenként, ha csak Bogisok jönnének a rajzásra, olvass utána, aztán gyere az anyagi okokkal

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #827 Dátum: 2006 Február 21, 21:05:52 »

Jó volna elgondolkodni azon is,hogy a 2025-ös Rajzást hol kéne megrendezni,és mibe fog kerülni, Grin
Szerintem ez nem a mi dolgunk.de ha a Forum saját rajzást szervez az más.
Nem jó irányba halad ez a beszélgetés,mert ennek tényleg az lesz a vége,hogy nekünk semmi se jó,mindent leugatunk,mindent jobban tudunk,mindenhez jobban értünk.
Lövoldözünk vaktában,Felmérünk ónkényesen,de hogy megkeressük a szervezöket,tisztázzuk az aggodalmainkat,elmondjuk hogy féltjük a rajzás hagyományait,az senkinek sem jut eszébe.
Azon agyalok,hogy megkeresem én a szepest és felteszem Neki a kérdéseket,de hát ki vagyok én hogy intézkedjek?
Jó lenne már valami konkrétum,hogy ne csak csináljuk a feszkót,hanem találjunk megoldásokat,alternativákat.
Szerintem.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #826 Dátum: 2006 Február 21, 21:01:50 »

na most igaza van ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Qzma bának

haggyuk mán ezt avizezést a büdös picsába

EZ ITT NEM ARRÓL SZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Vannak kiba Gófos MEG MITTUDOMÉN MILYEN FÓRUMOK ot tessék vizezni

teccikérten

1303LS
« Hozzászólás #825 Dátum: 2006 Február 21, 20:51:58 »

"láttatok már fradistát be ülni újpestiek közé? kb ugyan az. foci-foci, de más a csapat !"

A focit két csapat egymás ellen játsza.
A bogarazást meg a VW-zést meg egymás mellett hasonló irányba ha nem is együtt.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #824 Dátum: 2006 Február 21, 20:49:44 »

én is ezt mondtam pár rajzós topikkal arrébb  Grin

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #823 Dátum: 2006 Február 21, 20:47:21 »

nyugi, egyszerre több helyen osztom az észt.. azt nagyon tudok !  Grin Grin Grin

1303LS
« Hozzászólás #822 Dátum: 2006 Február 21, 20:46:37 »

Basszátok meg csak hergelitek egymást meg magatokat.
Aztán meg igaza lesz a Szepesnek, hogy itt ellenségeskedés megy.
Meg kéne már érteni hogy ez egy egyszeri alkalom amit 99% hogy a piszkos anyagi helyzet idéz elő.(remélem nem tévedek)
Én azt is MEGÉRTEM, hogy sokan ellene vagytok a ringes rajzásnak.
De gondoljunk bele épp ésszel.Aki nem jár interneten nem egy mindennapos bogárközösség járó, "csak" úgy hébe hóba elmászkál talikra szerintem a nagytöbbség ilyen azoknak véleményem szerint nagy HÍR az hogy a ringen rajzhat.Főleg ha tavaly kint is volt a FAPon.A cél pedig pont ez lehetett, valami "nagyot" összehozni
Annak meg hogy ennek ez az ára egy kis pozitív gondolkodással le lehet nyelni.
Persze ha hangoskodás meg mittudoménmilyen viselkedés lesz a vizesek részéről ( ki nem zárom de kis esélyt adok neki )az már más fényt fog vetni az egész eseményre, de akkor is klasszisokkal jobb kell hogy legyen mint mondjuk a FAP.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #821 Dátum: 2006 Február 21, 20:44:41 »

na ja... szóban nagyon erősek vagyunk ám!  :- )))))

a fórumon mindenki elmodhatja ami a szívét nyomja... persze változás nem lesz, csak meg nyukszunk, hogy mi azért mégis jól megmondtuk nekik! :- ))))

nem akarunk forradalmat, de jól esik el mondani a véleményünket...

egyébként ami tegnap a frei műsorában volt nagyon igaz! az, hogy a a magyarok mindig csak fikázzák és irigyelik a másikat , a sikerest... mindig az első a fikázás a le szólás... sajna ez a magyar trend... :-(

Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #820 Dátum: 2006 Február 21, 20:42:37 »

most már 3 rajzásolós topik van! hova írjam, hogy "már ki van a f**om az egésszel! ?" (idézet: mi folyik itt gyöngyösön?)

Nem VW rajongó vagyok, hanem bogár! (nem én bagyok a bogár) Grin

nem érdekelnek a vizes vw-k ! ha jönnek a vizesek akkor jöjjenek a népautósok is! egy kacsa társaságának jobban örülnék, mint egy szutyok dízel jettának!

Amit most csinalsz, azt hivjak onmoderalasnak... Cheesy
Ha 4 topic lenne, egyre tobben mondanak... Es elobb utobb a felesleg elhal, nem lesz hasznalva... Cheesy
Most sikerult a legkisebb ilyen topicba irnod, pedig az egyik eleg nagy...

Udv!
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #819 Dátum: 2006 Február 21, 20:39:13 »

most már 3 rajzásolós topik van! hova írjam, hogy "már ki van a f**om az egésszel! ?" (idézet: mi folyik itt gyöngyösön?)

Nem VW rajongó vagyok, hanem bogár! (nem én bagyok a bogár) Grin

nem érdekelnek a vizes vw-k ! ha jönnek a vizesek akkor jöjjenek a népautósok is! egy kacsa társaságának jobban örülnék, mint egy szutyok dízel jettának!

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #818 Dátum: 2006 Február 21, 20:34:12 »

elszurtam mer buli hevébe félreszavaztam szóval a 2. 
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #817 Dátum: 2006 Február 21, 20:31:54 »

egyébként el kéne gondolkozni, hogy a MBK helyett inkább a MV(W)K nevet kéne felvenni...

a bogarhatu.hu helyett pl a mindenhatu.hu-t  Evil Evil Evil Evil

Oldalak: 1 ... 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: