www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:52:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 732309 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #896 Dátum: 2006 Február 21, 22:22:52 »

Viszont van egy nagyon nagy probléma.
A tisztelt szervezőség mi a tökömért nem tud nyilvánosságra hozni legalább egy vázlatot arról hogy mi is lesz.
Külön lesz a két tábor együtt köröznekvagy egyáltalán mit képzeltek bele a megapartiba?
Nagyon sok HSZ meg sem íródott volna itt ha van egy alap minimum információ.
Vagy sokkal vadabb lenne most a hangulat

AKI HALLJA ÉS ISMERI AZ ÉRINETT (szervezőség)-ET  ADDJA ÁT

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #895 Dátum: 2006 Február 21, 22:22:35 »

Ha szeretnetek ezt a temat bevonhatom a Rajzas??? temaba... De akkor elfognak veszni ezek a szvazatok.

Udv!
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #894 Dátum: 2006 Február 21, 22:22:02 »

Hát ez aztán kulturált  emberhez méltó viselkedés!
Büszkék lehettek magatokra.
És akkor csodálkoztok, hogy basztatják a bogarasokat.
Grat.! Sad

egyébként a bogarasok tömegben nagyon erősek tudnak ám lenni... minden vizenyős gépet letólnak...

álljon itt egy példa :

amikor mentünk komáromba a terkeboggal, reggel csoport képpel indítottunk a parkólóban. persze a köcsög opeles csicska gyerek nem tudott várni 1 percet, mert nagyon sietett...

a bátor bogarasok húzodozva, de széthúzódtak, de amikor a kocsi elhaladt mellettük le súlytott a bogarasok busszúja. nagy sutyiban meg bokszolgatták az opel oldalát... persze a gyerek fel volt háborodva, még ugatott a parkoló tuloldaláról, de mi többen voltunk... fenyegetőzött, hogy felirta a rendszámokat stb, stb... István, aki igazából Sándor? (1303 metálbordó) majdnem neki ment a gyereknek... ha nem lett volna teli a kezem fényképezővel, akkor kapott volna, de így nagy szerencséjére megúszta és jól elkullogott...  Evil Evil Evil

mókás sztori volt ott élőben :- )))

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
1303LS
« Hozzászólás #893 Dátum: 2006 Február 21, 22:21:38 »

Viszont van egy nagyon nagy probléma.
A tisztelt szervezőség mi a tökömért nem tud nyilvánosságra hozni legalább egy vázlatot arról hogy mi is lesz.
Külön lesz a két tábor együtt köröznekvagy egyáltalán mit képzeltek bele a megapartiba?
Nagyon sok HSZ meg sem íródott volna itt ha van egy alap minimum információ.
Vagy sokkal vadabb lenne most a hangulat
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #892 Dátum: 2006 Február 21, 22:21:04 »

Nem mondom hogy nincs benne igazság.
De a döntések ott születnek.

elvileg. de azt azért nem hiszem, hogy a közgyűlésen az a döntés született, hogy nem április 1-én rajzás, hanem április 8-án márkatalálkozó.
kicsit megváltozott a világ az elmúlt 15 évben, kéne hozzá alkalmazkodni
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #891 Dátum: 2006 Február 21, 22:20:50 »

RÓLAM KI DÖNT ? MIT DÖNT ? 

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

kawa
« Hozzászólás #890 Dátum: 2006 Február 21, 22:20:00 »

meggondoltam magam, inkább egyezzünk ki abban, hogy jössz egy sörrel, amit a rajzáson néhány téhármas árnyékában locsolok bele az arcomba ;-)
biztos össze fogunk találkozni... de nembiztos hogy T3 árnyékában.... :-)) úgyis nagy dilemma volt ez nekem hogy bogár? vagy busz?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #889 Dátum: 2006 Február 21, 22:19:35 »

meggondoltam magam, inkább egyezzünk ki abban, hogy jössz egy sörrel, amit a rajzáson néhány téhármas árnyékában locsolok bele az arcomba ;-)

mit nem hallok SÖR!

hol ?
hol volt hol nem volt  Hol?  SANYIKA AKKOR NEM MESÉLEK Evil

1303LS
« Hozzászólás #888 Dátum: 2006 Február 21, 22:18:30 »

dehogy van igaza.

felejtsük már el ezt a közgyűlés-baromságot, attól, hogy november 42-én nincs kedve valakinek (akár többszáz kilométert autózva) elmenni egy pesterzsébeti művházba, vagy akárhova, a véleményeket még figyelembe lehetne venni, meg meg is lehetne beszélni.

van erre egy egészen kiváló módszer, az interneten működik és fórumnak hívják.

Nem mondom hogy nincs benne igazság.
De a döntések ott születnek.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #887 Dátum: 2006 Február 21, 22:17:23 »

igazad van... rúgjál jól pécsán :-))))

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #886 Dátum: 2006 Február 21, 22:16:42 »

ha nem venném meg máshol pl kuton
akkor kn 1 honap késsésel kapnám meg a depot bár hirdetek!! Roll Eyes

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #885 Dátum: 2006 Február 21, 22:15:44 »

napi kapcsolatban vagyok az egyik szponzorral és pont a marketig részleggel akire pl ennek a rendezvénynek a szponzorációja tartozik
ha gondoljátok én megkérdezem hogy mennyivel szponzorálják ezt a rendezvényt
de asszem besír itt mindenki ha ideírom a számot
és kivillan hogy kb 2-3 ilyen rendezvény kijönne belőle

szval jut is marad is ott ahol ezt rendezik inkább azt tippelem hogy maradis

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #884 Dátum: 2006 Február 21, 22:15:13 »

Anyagi vonzatait sajnos nem látjuk mert nem járunk még közgyűlésre sem.EZt is nehezményezt valaki, nagyon nagy igaza van.

dehogy van igaza.

felejtsük már el ezt a közgyűlés-baromságot, attól, hogy november 42-én nincs kedve valakinek (akár többszáz kilométert autózva) elmenni egy pesterzsébeti művházba, vagy akárhova, a véleményeket még figyelembe lehetne venni, meg meg is lehetne beszélni.

van erre egy egészen kiváló módszer, az interneten működik és fórumnak hívják.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #883 Dátum: 2006 Február 21, 22:14:35 »

Fizetni kéne a tagságot és akkor jön az újság  Evil Evil Evil
Ebben nincs összefüggés!

Bácsi Győző
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #882 Dátum: 2006 Február 21, 22:13:34 »

Fizetni kéne a tagságot és akkor jön az újság  Evil Evil Evil
kawa
« Hozzászólás #881 Dátum: 2006 Február 21, 22:13:25 »

hát ha egyszer te beszélsz hülyeségeket ;-)))
igazad van... rúgjál jól pécsán :-))))

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #880 Dátum: 2006 Február 21, 22:11:39 »

ÉS közgyűlésre SEM járunk.

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #879 Dátum: 2006 Február 21, 22:11:01 »

Hát azt a díjat nem a plusszban megjelenők fogják kipengetni... A kp fizetés ebben a nagyságrendben nem engedélyezett.

Bácsi Győző
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #878 Dátum: 2006 Február 21, 22:10:21 »

ééétem-ééétem....  de hogy már te is az én seggemet akarod szanaszéjjel rugdosni!!.....

hát ha egyszer te beszélsz hülyeségeket ;-)))
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #877 Dátum: 2006 Február 21, 22:10:16 »

én sem kaptam még, Cry   de  előre is leszögezem a véleményem bármit is irjanak  Grin

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
1303LS
« Hozzászólás #876 Dátum: 2006 Február 21, 22:08:28 »

bocsánat igen nagy tisztelettel megemlíteném hogy a másfél gombócot sztem a szponzorok nagyrészt kiégetik
vagy huje vagyok csupakisbetüvel ?

Anyagi vonzatait sajnos nem látjuk mert nem járunk még közgyűlésre sem.EZt is nehezményezt valaki, nagyon nagy igaza van.
A 1.5 milliót se kezeljük konkrét összegnek mert csak felvetés.
A szponzorok meg szerintem meg xx napos átfutással szeretnek fizetni(ezt sem tudom csak gondolom) a ringet meg ki kell fizetni kp(ezt sem tudom csak gondolom)

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #875 Dátum: 2006 Február 21, 22:08:17 »

namármost egy nagy lendülettel, de igen kevés pontossággal elkövetett becslés szerint évente vagy 100 rongyot elköltök CSAK arra, hogy a mindenféle találkozókra menet-jövet megtankolom a gépet. ehhez képest mondjuk 3 pénz azért, hogy ne kelljen vagizó hülyegyerekek körében töltenem a rajzást, már semmiség lenne...
(klubtagdíjat se azért nem fizetek, mert sokallom)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #874 Dátum: 2006 Február 21, 22:07:41 »

ééétem-ééétem....  de hogy már te is az én seggemet akarod szanaszéjjel rugdosni!!.....

majd én átadom   Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #873 Dátum: 2006 Február 21, 22:07:14 »

na

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #872 Dátum: 2006 Február 21, 22:06:45 »

kaphatnék már depot mert nemtom miröl szol ez a cikk amin megoszlanak a vélemények
 Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
kawa
« Hozzászólás #871 Dátum: 2006 Február 21, 22:05:58 »

te kawa, asszem, téged még nem ismerlek személyesen, de ha ilyen hülyeségeket írsz, szanaszét fogom rúgni a segged ;-)))
ne foglalkozz azzal, hogy ki milyen hülyeséget ír, én már a 788-ban megmondtam a frankót, azt olvasd el, a többi meg nem számít ;-)

ééétedmá? ;-)

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #870 Dátum: 2006 Február 21, 22:05:12 »

jajaja a hátsó sorból azért jól megmondtad a gyereknek!  biztos megijedt tőlled !  Evil
a vita az nem az én vérmérsékletemnek való  Wink

1303LS
« Hozzászólás #869 Dátum: 2006 Február 21, 22:03:23 »

nincs itt semmi utópia. ha elfogadjuk, hogy 1,5M Ft a bérlés és tudjuk, hogy több, mint 500 autó volt a Rajzáson és elég valószínű, hogy átlag 3 fő/autó kijön, akkor tény, hogy fejenként 1000Ft lenne a beugró. szóval lehet utópiáról beszélni, de annyira még nem élünk rosszul, hogy ne lehessen egy ezrest kipengetni a rajzásért(én egy két órás előadás/tárlatvezetésért is kifizettem ennyit zokszó nélkül, mikor a veteránmotorokat néztem)

én nem szoktam kötőszónak használni, bocs

Szerintem sokan lennének úgy hogy már csak elvből nem fizetnek azért amit úgy éreznek hogy jár.
A szervezéskor szerintem ilyen kockázatot nem akart bevállalni a klub.
Valaki írta hgy vagy 300-an ( aközgyülés idején nézve) nem fizették még be a tagdíjat sem.A VW még tavajról sem utalt el 300000-et.
Anyagiakkal mindig gond volt és lesz is egy ilyesféle klubnak.Szerintem reális a félelemérzet azoktól akik nem mertek felvállalni egy fizetős rajzást.
Nem beszélve arról hogy ez pont egy jubileum.

Mellesleg én pont sajnálnám is azokat akik a fizetés miatt nem jönnének el.
Egy percig nem állítom hogy ez az ideális megoldás hogy vizeek meg minden,de az én eszemmel átgondolva érthető.Kívülről nézve felelősséggel nem tudok jobbat ajánlani.

Nekem elég rossz szokásom, hogy így adok egy kis nyomatékot a szavaimnak. bocs.
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #868 Dátum: 2006 Február 21, 22:00:46 »

bocsánat igen nagy tisztelettel megemlíteném hogy a másfél gombócot sztem a szponzorok nagyrészt kiégetik

Valószínűnek tartom, hogy a bérlet símán megvan, inkább olyan szaga van, hogy ha már lúd, legyen kövér! Aki bejön leperkál egy ezrest, és abban a hitben van, hogy bérlete vett a ringre, ami éppen le van foglalva egy rendezvényre, valami bogarasoknak. Na most a bogarasok nagy része azt szeretné, ha néznék őket, de lehet, hogy ők is rosszul tudják.. És ők NEM egy ezrest tesznek le...

Bácsi Győző
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #867 Dátum: 2006 Február 21, 22:00:04 »

jajaja a hátsó sorból azért jól megmondtad a gyereknek!  biztos megijedt tőlled !  Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #866 Dátum: 2006 Február 21, 21:58:13 »

ezen a képen az van amikor a bátor bogarasok böszen bazdmegozva bemutattak az opelos gyereknek
<beszúrt kép törölve>

most bebuktam !

én állok leghátul  Lips Sealed

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #865 Dátum: 2006 Február 21, 21:57:40 »

szasztok
az a gyanum hogy aT3-asokkal otthon maradunk...

te kawa, asszem, téged még nem ismerlek személyesen, de ha ilyen hülyeségeket írsz, szanaszét fogom rúgni a segged ;-)))
ne foglalkozz azzal, hogy ki milyen hülyeséget ír, én már a 788-ban megmondtam a frankót, azt olvasd el, a többi meg nem számít ;-)

ééétedmá? ;-)
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #864 Dátum: 2006 Február 21, 21:57:10 »

ezen a képen az van amikor a bátor bogarasok böszen bazdmegozva bemutattak az opelos gyereknek

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #863 Dátum: 2006 Február 21, 21:54:20 »

nincs itt semmi utópia. ha elfogadjuk, hogy 1,5M Ft a bérlés és tudjuk, hogy több, mint 500 autó volt a Rajzáson és elég valószínű, hogy átlag 3 fő/autó kijön, akkor tény, hogy fejenként 1000Ft lenne a beugró. szóval lehet utópiáról beszélni, de annyira még nem élünk rosszul, hogy ne lehessen egy ezrest kipengetni a rajzásért(én egy két órás előadás/tárlatvezetésért is kifizettem ennyit zokszó nélkül, mikor a veteránmotorokat néztem)

én nem szoktam kötőszónak használni, bocs

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #862 Dátum: 2006 Február 21, 21:54:02 »

hátha van ember aki tudja a megoldást az általunk emlitett aggályokra.és ha van akkor kérdezzük meg töle közösen,ne pedig egymást hergeljük beszélgetésnek álcázva.
Arra gondolsz, hogy elkorlátolják-é a vizeseket? Vagy hogy körbe csak a hátunk mögött jöhetnek? Ez itt a kérdés!

Bácsi Győző
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #861 Dátum: 2006 Február 21, 21:50:39 »

így van és szerintem nem működne, hogy valaki a fórum nevében elmondja az általános véleményt, mert olyan nincs.

bár talán mindenki hajlandó lenne 1-2 ezer Ftot kifizetni azért, hogy meglegyen a rajzás és ne márkatalálkozó legyen.

de ha nagyon nem tetszik vaga, akkor megírom a Szepesnek, ok?
Na figyelj.
Én nem a forum nevében gondoltam amit leirtam.
megoldást keresek arra hogy hogyan lesz szervezve a találkozo,hogy az itt emlitett problémákat kivédjük.
Nem arrol van szo hogy nekem mi tetszik,hanem arrol hogy hátha van ember aki tudja a megoldást az általunk emlitett aggályokra.és ha van akkor kérdezzük meg töle közösen,ne pedig egymást hergeljük beszélgetésnek álcázva.

Tóth Zoltán
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #860 Dátum: 2006 Február 21, 21:50:07 »

Izomagyak! Smiley

Bácsi Győző
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #859 Dátum: 2006 Február 21, 21:48:29 »

egyébként a bogarasok tömegben nagyon erősek tudnak ám lenni... minden vizenyős gépet letólnak...

álljon itt egy példa :

amikor mentünk komáromba a terkeboggal, reggel csoport képpel indítottunk a parkólóban. persze a köcsög opeles csicska gyerek nem tudott várni 1 percet, mert nagyon sietett...

a bátor bogarasok húzodozva, de széthúzódtak, de amikor a kocsi elhaladt mellettük le súlytott a bogarasok busszúja. nagy sutyiban meg bokszolgatták az opel oldalát... persze a gyerek fel volt háborodva, még ugatott a parkoló tuloldaláról, de mi többen voltunk... fenyegetőzött, hogy felirta a rendszámokat stb, stb... István, aki igazából Sándor? (1303 metálbordó) majdnem neki ment a gyereknek... ha nem lett volna teli a kezem fényképezővel, akkor kapott volna, de így nagy szerencséjére megúszta és jól elkullogott...  Evil Evil Evil

én is csak attól féltem hogy te odaugrasz és kettépisiled mint egy hóembert    Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

kawa
« Hozzászólás #858 Dátum: 2006 Február 21, 21:47:57 »

álljon itt egy példa :

ez a komáromi kirándulás előtt volt.... mindenesetre szerencséje volt a csávónak hogy fotomasina volt nálad... :-))) ezt ő is látta :-))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #857 Dátum: 2006 Február 21, 21:47:14 »

szó sincs besértődésről... volt ilyen gondolat hogy nem lesz szívesen látott vendég a kocka...
majd a t3-as talin :-))

KIZS is eljön a találkozókra és eszünkben sincs kinézni, még mindig nem vetted le a lényeget

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Oldalak: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: