www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:44:49

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 731592 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #976 Dátum: 2006 Február 22, 09:26:32 »

xoyox-ot nem lehetne megkérdezni, hogy akar-e szavazni valamiről?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #975 Dátum: 2006 Február 22, 09:24:30 »

Nos, akkor utoljára!
Eddig is eről volt szó, hogy nem egy szűk helyen leszünk, összezárva, és megint azt mondom, hogy a Közgyűlésen is erről volt szó, hogy másik parkolót fognak kapni....
De mindegy, parttalan már ez az egész...
Én kiszálltam! (gondolom, sokak örömére...)
közel állok hozzá én is!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #974 Dátum: 2006 Február 22, 09:22:19 »

Szerintem itt eddig az volt, hogy együtt leszünk a vizesekkel. És az embereknek az ellen van kifogása, hogy mondjuk az 500 bogár és a 100 golf összekeveredjen.

Nos, akkor utoljára!
Eddig is eről volt szó, hogy nem egy szűk helyen leszünk, összezárva, és megint azt mondom, hogy a Közgyűlésen is erről volt szó, hogy másik parkolót fognak kapni....
De mindegy, parttalan már ez az egész...
Én kiszálltam! (gondolom, sokak örömére...)

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #973 Dátum: 2006 Február 22, 09:22:04 »

:- ))))) nagyon mokásak vagytok...

szerintem a véleményét, aggájait mindenki nyugodtan elmondhatja... szó sincs puccsról, vagy paraszt felkelésről...

minden tiszteletem a Szepesé és a többi szervezőjé, hogy sikerült ezt összehozzni, itt nem csak az anyagiakról van szó, szerintem rengeteg szervezéssel járhat egy több száz autót felvonultató rendezvény...

szerintem szepes és csapata 1000-szer többett tett már a bogarasokért mint mi 200-an együttvéve  !

amikor már ott leszünk, akkor mindenki nagyon jól fogja magár érezni ! :- )))))

legyünk már ott ! :-D

Úristen egy UFO. Mit keres itt ilyen ember ilyen véleménnyel?!
Tiltsuk ki!
Szavazás mehet rá?
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #972 Dátum: 2006 Február 22, 09:20:43 »

:- ))))) nagyon mokásak vagytok...

szerintem a véleményét, aggájait mindenki nyugodtan elmondhatja... szó sincs puccsról, vagy paraszt felkelésről...

minden tiszteletem a Szepesé és a többi szervezőjé, hogy sikerült ezt összehozzni, itt nem csak az anyagiakról van szó, szerintem rengeteg szervezéssel járhat egy több száz autót felvonultató rendezvény...

szerintem szepes és csapata 1000-szer többett tett már a bogarasokért mint mi 200-an együttvéve  !

amikor már ott leszünk, akkor mindenki nagyon jól fogja magár érezni ! :- )))))

legyünk már ott ! :-D

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #971 Dátum: 2006 Február 22, 09:20:38 »

Miért kéne ezt valakinek megírni??Ha valakinek valami nem tiszta,van egy telefonszám a Rajzás plakátján és megkérdezi,hogy ugye egy rohadt vizhűtéses vwt sem fogok látni a vw bogaras rajzáson..
tényleg beszélni is tud, most jut eszembe.
Jobb lenne egy bábkormány!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #970 Dátum: 2006 Február 22, 09:19:58 »

Persze, lehet. Meg még fizetnek is érte.
(Amúgy mit gondoltok, ha minden rendben van, minden rózsaszín, akkor mi a faszért fostuk tele a topicot két napja? Ratro -t idézve: kislányok, nem kell sírni, ha mások mást gondolnak, és el is mondják.)

Miért szerinted ingyen jönnek??Elmondom neked,hogy a gyorsulás is nevezéses lesz,nevezési díjjal

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #969 Dátum: 2006 Február 22, 09:19:12 »

MIndegy! Asszem hagyom is a fenébe ezt a részt, mert csak feleslegesen felhúzom magam.....
Egy a lényeg: aki eljön ne a problémákat jókeresse, ahnem próbálja meg jól érezni magát! Akit meg zavar, hogy leszenek ott mások is, vizesek, meg más vendégek, az ne jöjjön el!

Na már írni sem tudok, normálisan! Bocs!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #968 Dátum: 2006 Február 22, 09:18:50 »

Egyébként ez egy jó kérdés! Aki közel van a tűzhöz, az miért nem ir tényeket?

Miért kéne ezt valakinek megírni??Ha valakinek valami nem tiszta,van egy telefonszám a Rajzás plakátján és megkérdezi,hogy ugye egy rohadt vizhűtéses vwt sem fogok látni a vw bogaras rajzáson..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #967 Dátum: 2006 Február 22, 09:18:36 »

(Amúgy mit gondoltok, ha minden rendben van, minden rózsaszín, akkor mi a faszért fostuk tele a topicot két napja? Ratro -t idézve: kislányok, nem kell sírni, ha mások mást gondolnak, és el is mondják.)
akkor mi is a probléma?!
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #966 Dátum: 2006 Február 22, 09:18:20 »

Egyébként pont erról van szó!
És ezt kellene felfogni végre!!

Szerintem itt eddig az volt, hogy együtt leszünk a vizesekkel. És az embereknek az ellen van kifogása, hogy mondjuk az 500 bogár és a 100 golf összekeveredjen.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #965 Dátum: 2006 Február 22, 09:18:00 »

Kicsit félreértettél valamit. Itt nem arról volt szó, hogy valaki nyer-e a bulin.

MIndegy! Asszem hagyom is a fenébe ezt a részt, mert csak feleslegesen felhúzom magam.....
Egy a lényeg: aki eljön ne a problémákat jókeresse, ahnem próbálja meg jól érezni magát! Akit meg zavar, hogy leszenek ott mások is, vizesek, meg más vendégek, az ne jöjjön el!

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #964 Dátum: 2006 Február 22, 09:17:52 »

Lehet mert nem kiváncsi erre a sok okosságra amit itt össze lett hordva.
Olvasni tud, járt iskolába.
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #963 Dátum: 2006 Február 22, 09:17:23 »

Egyébként ti honnan tudjátok,hogy koedukált lesz a találkozó??
Már voltam párszor a ringen,elég nagy,elég sok parkolási lehetőséggel,lehet,aki nem akarja,észre sem venné a vizeseket...Lehet olyan lesz,hogy a Ring másik sarkában lesznek,nekik nem lesz felvonulás meg semmi,csak gyorsulhatnak és hozhatnak nem kis pénzt a klubnak..Ez olyan rossz?

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #962 Dátum: 2006 Február 22, 09:16:33 »

Már voltam párszor a ringen,elég nagy,elég sok parkolási lehetőséggel,lehet,aki nem akarja,észre sem venné a vizeseket...Lehet olyan lesz,hogy a Ring másik sarkában lesznek,nekik nem lesz felvonulás meg semmi,csak gyorsulhatnak és hozhatnak nem kis pénzt a klubnak..Ez olyan rossz?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #961 Dátum: 2006 Február 22, 09:16:09 »

ez hülyeség...
Nem is akarom látni őket. A pályán is csukott szemmel megyek mert utálom a vizeseket. Sőt addig nem is fürdök mert azt a vizet sem bírom.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #960 Dátum: 2006 Február 22, 09:15:59 »

Egyébként pont erról van szó!
És ezt kellene felfogni végre!!

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #959 Dátum: 2006 Február 22, 09:15:33 »

Jó, akkor kapaszkodj meg! Énnekem, személy szerint is, azon kívül, hogy szerzek-szerzünk 1-2 szponzort, saját zsebből, min. 10-20 ezervóbe szeokott lenni a Talink! És általában nem is veszem ki a Tali után, hanem inkább félreteszem a következőre! Csak ezzel nem szeretek kérkedni, mert még valaki félreértelmezi!

Kicsit félreértettél valamit. Itt nem arról volt szó, hogy valaki nyer-e a bulin.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #958 Dátum: 2006 Február 22, 09:14:00 »

Akkor miért Rajzásnak hívjuk? Ez a fő gond. Senkinek semmi baja nem lenne, ha a rajzás az valóban az volna. Hogy lenne utána egy ilyen közös buli, akár a ringen, akár másutt, szerintem senkinek egy szava sem lehetne (legfeljebb nem menne el).

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #957 Dátum: 2006 Február 22, 09:13:50 »

Akkor miért Rajzásnak hívjuk? Ez a fő gond. Senkinek semmi baja nem lenne, ha a rajzás az valóban az volna. Hogy lenne utána egy ilyen közös buli, akár a ringen, akár másutt, szerintem senkinek egy szava sem lehetne (legfeljebb nem menne el).
Akkor változtassuk meg a rjzás nevét!
Szavazzunk!
rajzás vagy rajzolás vagy özönvíz vagy vergődés vagy agónia vagy aranylövés
Mindegy csak szavazhassak!
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #956 Dátum: 2006 Február 22, 09:13:20 »

Jó, akkor kapaszkodj meg! Énnekem, személy szerint is, azon kívül, hogy szerzek-szerzünk 1-2 szponzort, saját zsebből, min. 10-20 ezervóbe szeokott lenni a Talink! És általában nem is veszem ki a Tali után, hanem inkább félreteszem a következőre! Csak ezzel nem szeretek kérkedni, mert még valaki félreértelmezi!

irok egy nagyon barom hasonlatot: az olimpiat amikor bevezetnek 10 uj sportagat akkor miert hivjak tovabbra is olimpianak??? mert igy ismerik, mert ez a rendezveny vonz nezoket sponzorokat....
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #955 Dátum: 2006 Február 22, 09:12:06 »

TBK001 - .... Mi mindent önerőből hozunk létre, van aki a pénzét is adja hozzá, és a tali után visszaadjuk neki. Igy készülnek pl a dijak. Az egyik szervező adta a pénzt, mert akkor volt annyi pénze, amit tudott nélkülözni, és ebből megcsináltuk a dijakat. Aztán volt aki tudott hozni egy projektort, volt aki meg ajándékokat. Azért nem volt olyan rossz tali szerintem Orfű 2005.

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #954 Dátum: 2006 Február 22, 09:11:25 »

TBK001,
idezlek: "Nem a mások szervezik meg a Rajzást, szerzik meg hozzá az anyagi alapot, szponzorokat,stb...."
na most akkor ujra egy kis marketing, ha leulsz targyalni egy sponzorral es azt mondod, hogy lesz 600 auto, es 1800 latogato, akkor kapsz Xft szponzoraciot, ha azt mondod, hogy 1200 auto es 3600 latogato akkor, ha nem is 2X, de tobb mint X osszeget kapsz.... szoval az MBK szervez, a vizesek akik meg bemennek a tali teruletere jegybevetelt hoznak, es nagyobb beveteleket szerezhet az MBK a latogatasuk kapcsan....
Bogarazas-busozas-oreg autozas erzelmeken alapulo tevekenyseg ... nagy talakozo szervezes pedig UZLET....
14 evig volt bogaras rajzas... ez most egy proba.... fel lehet ugy is fogni, hogy ekkora vw talialkozo meg nem volt...
Meg kell nezni meg kell tapasztalni , aztan uatanna lehet dicserni-szidni es jovot tervezni Smiley

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető cdrw

« Hozzászólás #953 Dátum: 2006 Február 22, 09:08:17 »

TBK001,
idezlek: "Nem a mások szervezik meg a Rajzást, szerzik meg hozzá az anyagi alapot, szponzorokat,stb...."
na most akkor ujra egy kis marketing, ha leulsz targyalni egy sponzorral es azt mondod, hogy lesz 600 auto, es 1800 latogato, akkor kapsz Xft szponzoraciot, ha azt mondod, hogy 1200 auto es 3600 latogato akkor, ha nem is 2X, de tobb mint X osszeget kapsz.... szoval az MBK szervez, a vizesek akik meg bemennek a tali teruletere jegybevetelt hoznak, es nagyobb beveteleket szerezhet az MBK a latogatasuk kapcsan....
Bogarazas-busozas-oreg autozas erzelmeken alapulo tevekenyseg ... nagy talakozo szervezes pedig UZLET....
14 evig volt bogaras rajzas... ez most egy proba.... fel lehet ugy is fogni, hogy ekkora vw talialkozo meg nem volt...
Meg kell nezni meg kell tapasztalni , aztan uatanna lehet dicserni-szidni es jovot tervezni Smiley

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #952 Dátum: 2006 Február 22, 09:07:44 »

És jó idő lesz??Mert én csak akkor megyek az MBK nyári találkozójára ha verőfényes napsütés és 25 celsius garantált.Hiszen a nevében is bennevan,nyári.
Ne, inkább essen.
Most vettem új ablaktörlő lapátokat. De inkább szavazzunk!
Vagy nyissunk egy új topikot.
Lehet?
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #951 Dátum: 2006 Február 22, 09:07:24 »

Egyébként a Rajzás után én fogom csinálni a témát Cool
Nagyon sajnálom,hogy a nyári találkozó a Balatonról elkerül Nagykanizsára.Pedig a balatoni vizes Cheesy volt...
A Nagykanizsaiak meg az ujságból tudták meg, hogy mikor lesz találkozó. Az Ati folyton elmeséli nekem, (igazat adok neki) hogy az MBK részéről nem történt hivatalos megkeresés, hogy hogyan is képzelik el a Kanizsát.

TBK001 - az 1-2 órát pédaként irtam. Akkor legyen 2-3 óra. De továbbra is fenntartom, hogy ezt nem igy lehet megbeszélni. Mi pl az Orfűi tali szervezésekor azért elég sokat együtt vagyunk. Gondolom Ti is. Nálunk is voltak ilyen nyereségorinetált beszólások, de hála istennek csak az ötlet szintjéig merült fel. De azthiszem mi talán kivételek is vagyunk ugyanis nálunk a szponzorpénz 0 Ft. Mi mindent önerőből hozunk létre, van aki a pénzét is adja hozzá, és a tali után visszaadjuk neki. Igy készülnek pl a dijak. Az egyik szervező adta a pénzt, mert akkor volt annyi pénze, amit tudott nélkülözni, és ebből megcsináltuk a dijakat. Aztán volt aki tudott hozni egy projektort, volt aki meg ajándékokat. Azért nem volt olyan rossz tali szerintem Orfű 2005.
Balage meló
« Hozzászólás #950 Dátum: 2006 Február 22, 09:07:19 »

Maradjál már!
Nekem viszonyleg közel van Kanizsa, és még matricát sem kell vennem.
Ez a lényeg nem?

És tényleg, nekem mennyit kell utaznom majd ezért. Ki fizeti ki nekem
Szavazzuk meg. Lehet?
MBK, vagy Szepes, vagy HUDÁK. Jó messze van. Oda kell pályamatrica?!
De gáz. Miért nem lehet Szegeden? Vagy valahol ahol nekem közelebb van. Velem ki foglalkozik?

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #949 Dátum: 2006 Február 22, 09:04:51 »

Szavazzuk meg. Lehet?
De gáz. Miért nem lehet Szegeden? Vagy valahol ahol nekem közelebb van. Velem ki foglalkozik?

És jó idő lesz??Mert én csak akkor megyek az MBK nyári találkozójára ha verőfényes napsütés és 25 celsius garantált.Hiszen a nevében is bennevan,nyári.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #948 Dátum: 2006 Február 22, 09:02:03 »

Nagyon sajnálom,hogy a nyári találkozó a Balatonról elkerül Nagykanizsára.Pedig a balatoni vizes Cheesy volt...
Szavazzuk meg. Lehet?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #947 Dátum: 2006 Február 22, 08:58:56 »

A közgyúlésen erre van kb 1-2 óra. Itt meg akár 1-2 hét is. Erről beszélek nyuszómuszó. A közgyüléseken az emberek egy része arra vár egy idő után, hogy vége legyen. Ha dohányos azért, ha nem azért :-)

Na Cuncimókus ()ha már Nyuszómuszónál tartunk!), kapaszkodj meg, mert nem 1-2 óra volt erre! Több! Igaz, nem 1-2 hét! Igaz, én is előbb mentem el, mert a gyerekeim már kicsit unták magukat és beígértem nekik még egy mozizást, de szerintem addig tartott volna, amíg kell!!

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #946 Dátum: 2006 Február 22, 08:58:49 »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #945 Dátum: 2006 Február 22, 08:56:39 »

Szeretnék egy új szavazást!
Mit szeretnék a 40-ik születésnapomra?
-világbékét
-lófaszt a seggembe
-csokitortát
-rajzást vizesekkel

Még eldöntöm, jó?!

Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #944 Dátum: 2006 Február 22, 08:55:31 »

Itt igazából ott van a probléma, hogy ezt a találkozót az MBK szervezi. És az emberek összekevernek dolgokat. Szerintem nem csak egy közgyűlésen lehet eldönteni azt, hogy milyen legyen a rajzás. Esetleg olyanokat is meg lehet kérdezni, akik pl nem is MBK tagok. Mivel a rajzás nem csak MBK-soknak szól. Ezért nem értem ezt a közgyűlés dolgot, meg a buktasd meg az MBK-t. Hülyeség. Szerintem itt a forumon egy elég kreativ, és az ország minden részéről összegyület társaság van, nem is kicsi létszámmal. Miért nem lehetett 1 hozzászólást beirni, hogy mi hogy látjuk ezt. Ez szerintem nem 2 hete dölt el, és ha pl decemberben valaki beirja, hogy ez van tervezve, kinek milyen ötlete van. Akkor már rég tullennénk ezen.

Igen, abban igazad van, hogy nem csak az MBK tagoknak szól a Rajzás, hanem másoknak is...
DE! Nem a mások szervezik meg a Rajzást, szerzik meg hozzá az anyagi alapot, szponzorokat,stb....
Ők legfeljebb csak odamennek és kész.
Ezért kell belépni a kKlubba és akkor van beleszólás is, tényleges!!
Annak idején, itt, Tatabányán is volt egy pár srác, aki teljesen másképp képzelte el a Tatabányai Talit. Elsősorban bevétel-centrikussá akarták tenni. Na, ekkor mondtam azt, hogy amíg nálam van a TBK-001 rendszám, addig nem lesz ilyen! Nem jól tettem? Diktatúra volt? vagy engem igazolt az élet?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #943 Dátum: 2006 Február 22, 08:53:45 »

Szeretnék egy új szavazást!
Mit szeretnék a 40-ik születésnapomra?
-világbékét
-lófaszt a seggembe
-csokitortát
-rajzást vizesekkel

Még eldöntöm, jó?!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #942 Dátum: 2006 Február 22, 08:52:35 »

.Szerintem itt a forumon egy elég kreativ, és az ország minden részéről összegyület társaság van, nem is kicsi létszámmal. Miért nem lehetett 1 hozzászólást beirni, hogy mi hogy látjuk ezt.

Azért annak ellenére, hogy írogatok ide, megvan a véleményem erről az egészről. Nem érzitek, hogy bomlasztó hatással vagytok, vagyunk?!
Írjatok egy petíciót Szepesnek és az elnökségnek, kérelmezzetek, tárgyaljatok. Én pedig március 20-án megkérdezem vigyorogva, hogy miként érzitek magatokat és hol lesz a tavaszi szezonnyitó. Szerintem gyűjtsünk aláírást!
 És tegyünk fel még egy szavazást!
Hogy vegyük le ezt a KURVA KIBASZOTT 2007-es szavazatgyüjtő GECIT!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #941 Dátum: 2006 Február 22, 08:52:25 »

Szerintem midnenkinek a magánügye, hogy MBK tag-e, vagy nem.

OK,tiszteletben tartom

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #940 Dátum: 2006 Február 22, 08:51:41 »

Tényleg NGA!Megkérdezhetem,hogy te miért nem vagy MBK tag?

Szerintem midnenkinek a magánügye, hogy MBK tag-e, vagy nem.
RNIE
« Hozzászólás #939 Dátum: 2006 Február 22, 08:50:59 »

Mi van itt??Jövőre már Május elsejéért is szavazni kell?Vazzeee... Cool
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #938 Dátum: 2006 Február 22, 08:50:23 »

Igen, el lehet mondani!
Volt rá lehetőség, és alkalom!
Szerintem ott kellett volna!
A közgyúlésen erre van kb 1-2 óra. Itt meg akár 1-2 hét is. Erről beszélek nyuszómuszó. A közgyüléseken az emberek egy része arra vár egy idő után, hogy vége legyen. Ha dohányos azért, ha nem azért :-)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #937 Dátum: 2006 Február 22, 08:48:50 »

Itt igazából ott van a probléma, hogy ezt a találkozót az MBK szervezi. És az emberek összekevernek dolgokat. Szerintem nem csak egy közgyűlésen lehet eldönteni azt, hogy milyen legyen a rajzás. Esetleg olyanokat is meg lehet kérdezni, akik pl nem is MBK tagok. Mivel a rajzás nem csak MBK-soknak szól. Ezért nem értem ezt a közgyűlés dolgot, meg a buktasd meg az MBK-t. Hülyeség. Szerintem itt a forumon egy elég kreativ, és az ország minden részéről összegyület társaság van, nem is kicsi létszámmal. Miért nem lehetett 1 hozzászólást beirni, hogy mi hogy látjuk ezt. Ez szerintem nem 2 hete dölt el, és ha pl decemberben valaki beirja, hogy ez van tervezve, kinek milyen ötlete van. Akkor már rég tullennénk ezen.

Tényleg NGA!Megkérdezhetem,hogy te miért nem vagy MBK tag?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Oldalak: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 84
Nyomtatás

Ugrás: