www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 11:07:12

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Menyire tetszett a 15. jubileumi rajzás?
Absolut negativ szavazat. - 4 (4.3%)
Absolut pozitiv szavazat. - 19 (20.2%)
Hat lehetne jobb is, de mindenkep jo iranyba halad a dolog - 11 (11.7%)
Hianyzott a tesco. Hianyzott maga a rajzas. Hianyzott a hangulat. - 12 (12.8%)
Jol ereztem magam a bogarasok kozt, de volt egy ket olyan kellemetlen (ertsd: vizhutes) tenyezo ami rendszeressen kedvemet szegte - 23 (24.5%)
Tetszett, elveztem, remelem jovore is legalabb ilyen lesz - 25 (26.6%)
Összes szavazó: 79

Oldalak: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84
Nyomtatás
Szerző Téma: Tavaszi Rajzás (szavazás!)  (Megtekintve 734278 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #96 Dátum: 2006 Január 31, 11:35:36 »

Szvsz nem lesz ingyen a sztráda.  
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #95 Dátum: 2006 Január 31, 11:35:28 »

Leon vagy TBK! Nagyon hasonlít a képetek a névnél!
Nem egy személy a kettő?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #94 Dátum: 2006 Január 31, 11:34:51 »

Banyek, elveszett a beírásom!
Szóval azt kérdeztem volna, hogy esetleg ingyenes lesz-e a bogaraknak-buszoknak a rajzás napján az autópálya a ring kijáratáig és vissza, vagy alsóbbrendű utakon kell megközelíteni a ringet matrica hiányában.

Szerinted???
Asszem nem találtam a szponzorok között, egyelőre az MA Rt.-t...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #93 Dátum: 2006 Január 31, 11:34:44 »

Rajzás:
Ratro-nak teljesen igaza van, a Rajzást mi csináljuk, a Klub csak szervezi a körítést. Jó lenne, ha mindenki küldene előzetes meghívót az ismerőseinek, hogy tudjanak az időponttal és a helyszinnel kalkulálni. Pontos program még nincs. Gyorsulásra elméletileg van lehetőség, felvonulás a pályán a felvezető kocsi mögött. Valószínű több kör is indulhat, Ratro-nak van jó javaslata. Kérdés, hogy meg lehet-e csinálni.
Hely van elég, bármilyen más klub jöhet, akkorák a parkolók, hogy ha akarjuk nem is látjuk egymást.
A Szepest nyaggatni fogom a mihamarabbi részletekért. Szponzorokat szerezzetek, ha lehet, mert hiányzik a költségvetésből kb. 300 bogaras éves tagdíja, amit nem voltak hajlandók befizetni.  Undecided Shocked ???
Szóval most ennyi, lehet fikázni. De szerintem jobb lenne azon gondolkozni, mit fogunk kint csinálni? Délután egy spontás zavarkeltés a Fővárosban??
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #92 Dátum: 2006 Január 31, 11:34:13 »

Én nem értem mit húzzák sokan a szájukat!
Egy Hungaroringben megtett kör a szívszerelmem bogarammal, nekem 100X többet ér,
mint egy csoszogós pesti felvonulás...
És ha tényleg jó reklámot csináltok neki külföldön is, akkor lesz olyan, de olyan tömeg, hogy csak na!
Ilyen alkalmat senki nem akar majd kihagyni!
Figyeljétek csak meg, teli lesz a ring külföldi gépekkel!

Nagyon sok külföldi Bogaras oldalt ismerünk, és piszoksok klubb is van!
Ahova csak lehetne, küldeni kellene egy mailt, és akkor azok is tovább tudnák terjeszteni!
Ez egy piszok nagy banzáj lesz!
Már alig várom!
 Grin

Na, ezt vártam igazán!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #91 Dátum: 2006 Január 31, 11:33:41 »

Még valami a fanyalgók kedvéért, akik nem járnak közgyűlésre.
A Rajzás nem úgy működik, hogy hirtelen valahol terem sok kóla, színpad, matrica, helyszín, rendőr meg egyebek, hanem ezt ki kell fizetni. Ehhez a pénzt össze kell kalapozni. Igen, valóban sok folyik be a tagdíjakból, de sok is költődik el az egyéb találkozókra, adminra, könyvelőre, megmégmittoménmire.
nem kell kinyalni a seggét annak, aki ezt csinálja. Sőt, tessék csak kritizálni is. Csak előbb egy kis gondolkodás sem árt néha...
Leon 1303
« Hozzászólás #90 Dátum: 2006 Január 31, 11:33:12 »

Én nem értem mit húzzák sokan a szájukat!
Egy Hungaroringben megtett kör a szívszerelmem bogarammal, nekem 100X többet ér,
mint egy csoszogós pesti felvonulás...
És ha tényleg jó reklámot csináltok neki külföldön is, akkor lesz olyan, de olyan tömeg, hogy csak na!
Ilyen alkalmat senki nem akar majd kihagyni!
Figyeljétek csak meg, teli lesz a ring külföldi gépekkel!

Nagyon sok külföldi Bogaras oldalt ismerünk, és piszoksok klubb is van!
Ahova csak lehetne, küldeni kellene egy mailt, és akkor azok is tovább tudnák terjeszteni!
Ez egy piszok nagy banzáj lesz!
Már alig várom!
 Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #89 Dátum: 2006 Január 31, 11:32:41 »

Szóval azt kérdeztem volna, hogy esetleg ingyenes lesz-e a bogaraknak-buszoknak a rajzás napján az autópálya a ring kijáratáig és vissza, vagy alsóbbrendű utakon kell megközelíteni a ringet matrica hiányában.

Már vártam!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #88 Dátum: 2006 Január 31, 11:31:43 »

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #87 Dátum: 2006 Január 31, 11:30:02 »

Ne lázadj!!

Köszönjük Zoltán, csak teleszaladt a padlás a sipitozűással. És úgyis ott lesz mindenki, úgyhogy ezért nem értem a felesleges köröket.
Ha nekem nem tetszene és nem jönne be, én vagyok akkora pöcs, hogy nem mennék. De nem tudom ezt itt hányan tennék meg.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #86 Dátum: 2006 Január 31, 11:28:01 »

Erről van szó! Aki fanyalog, az maradjon otthon! Vagy vonulgasson fel-alá a városban...
Én még csak egyszer voltam a Ringen, egy esti gyorsulásin, de csak nézőként.
Most azért megnézném belülről is...
És remélem, a többségben is a kíváncsiság győz, mert ugyan nem a mennyiség a lényeg, de mindannyian tudjuk, hogy a szponzorokat ez erősen motiválja...

Sompi
« Hozzászólás #85 Dátum: 2006 Január 31, 11:27:48 »

Attól, hogy a Ringen lesz el kell, hogy maradjon a felvonulás?
A nap végére lehet szervezni egy felvonulást, de mint tudjuk kibaszott drága a rendőri biztosítás, anélkül pedig szart sem ér.
Tehát vagy felvonulsz 20 perc alatt  a városban  2 000 000 HuF-ért, vagy mész ugyanennyiért a Ringre, és próbálod jól érezni magad? He?

No ez igaz!
Én itt hallottam hogy nem lesz vonulás....lehet hogy téves beszólás ebben igazad van.
Én senkin sem akarok számonkérni semmit, fikázni pedig végképp nem szeretek,csak szeretem a felvonulást!
Teljesen világosak az érvek, de mint írtam nem érdektelenség hogy nem megyek közgyűlésre, így sajnos a két milláról sem tudtam eddig! Sajnos jelen pillanatban olyan helyzetben vagyok, hogy örülök ha egy évben egy találkozóra el tudok menni, így az nékem ünnep bárhol légyen is, bármily körülmények közt!
A Hungaroring nem az álmom, de tetszik, és tényleg nagy dolog hogy elintéztétek!(Itt a régi leborulós szmájli!)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #84 Dátum: 2006 Január 31, 11:27:26 »

Ne lázadj!!
Tényleg nem egyszerűek az itteni skacok, mert bármit csinálsz, az nem jó. Hiába a két szép szemükért meg társadalmi munkában, az is szar. Mikor meg valamit le kell tenni az asztalra, mindenki kussol. Sajnos kevés a kivétel, de én már hozzászoktam, hogy az emberek ilyenek. Mindig az a szar, ami van, ha meg nincs semmi, akkor az. Evvan. :-)))))))
Én személy szerint mindennek tudok örülni, amit érten csinálnak/kapok. Pl Karácsonyra kapok valami kegyetlenül felesleges cuccot, amit legszívesebben azonnal kidobnék, akkor is mosolygok és megköszönöm. Mert aki vette, gondolt rám.
Ennyit akartam, csak hogy a sok acsarkodást egy kicsit másik oldalról is tudjátok nézni.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #83 Dátum: 2006 Január 31, 11:27:13 »

hát ez az én esetemben elég érdekes történet lenne ;-)

Tőled a be nem fizetett díjakat kérjük, vazze! Grin
Egyébként, te hogyan álsz ehhez a dologhoz, Rumcájsz?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #82 Dátum: 2006 Január 31, 11:25:13 »

Kérjük vissza a tagdíjat

hát ez az én esetemben elég érdekes történet lenne ;-)
Balage meló
« Hozzászólás #81 Dátum: 2006 Január 31, 11:23:06 »

hadzöngjenek, ugyis eljönnek oda is Smiley

Persze, de ezzel együtt sok a zönge....
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #80 Dátum: 2006 Január 31, 11:21:38 »

De ha ránézel a szavazás állására akkor látod hogy a többség a ring mellet van.
És ez jó Smiley

Persze, de ezzel együtt sok a zönge....
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #79 Dátum: 2006 Január 31, 11:20:52 »

Ok-ok Igazad van, de én vagyok a legmérgesebb hogy a melóm miatt nem tudok eljárni a közgyűlésekre!
a másik pedig hogy hozzászólásom inkább a fenti szavazásra vonatkozott! Uganis nem tudok ixelni mert El fogok menni ha tudok (munka), Örülök a helyszínnek! csak hiányozna a nagymúltú felvonulás!!
... a vizesek engem annyira nem motiválnak, hogy kijönnek-e?(bocs) inkább a hétköznapi ismerőseim, de ez nem lehet szempont egy ilyen találkozó helyszínválasztásánál, ígyhát ez egyéni problem, nem mérvadó!
Szóval a lényeg nekem csak a felvonulás hiányozna! Grin

Attól, hogy a Ringen lesz el kell, hogy maradjon a felvonulás?
A nap végére lehet szervezni egy felvonulást, de mint tudjuk kibaszott drága a rendőri biztosítás, anélkül pedig szart sem ér.
Tehát vagy felvonulsz 20 perc alatt  a városban  2 000 000 HuF-ért, vagy mész ugyanennyiért a Ringre, és próbálod jól érezni magad? He?
Balage meló
« Hozzászólás #78 Dátum: 2006 Január 31, 11:20:14 »

De ha ránézel a szavazás állására akkor látod hogy a többség a ring mellet van.
És ez jó Smiley
Nem konkrétan rád gondoltam, de eddig mindenki görcsöl ezen az egészen és nem arról szól a dolog, hogy de jó , hogy lesz ilyen!
Sompi
« Hozzászólás #77 Dátum: 2006 Január 31, 11:17:43 »

Én azt szeretem, hogy veri mindenki  a nyálát, hogy Hungaroring így, Hungaroring úgy. El kellett volna menni egy szájbavert megbeszélésre és ott a saját érdekeidet képviselhetted volna az elnökséggel szemben. Eddig ilyen nem volt. Nem tetszett a Tesco sem, ugye?! A FAP sem, ugye?! Nektek itt semmi nem jó? Zárt, Európa híres versenypálya. Lehet messze van a belvárostól, de a köpködés helyett inkább olyan építő jellegű hozzászólásokat kellene írni, hogy ingyenes HÉV annak aki meg a karja nézni bogár  nélkül a bogarasokat.
És akkor még ott van az a sokakat felháborító kérdés, hogy jönnek-e, vagy jöjjenek-e a vizesek ki a Ringre.
NA akkor most hogyan tovább?!
Kérjük vissza a tagdíjat és ne menjünk sehova!

Ok-ok Igazad van, de én vagyok a legmérgesebb hogy a melóm miatt nem tudok eljárni a közgyűlésekre!
a másik pedig hogy hozzászólásom inkább a fenti szavazásra vonatkozott! Uganis nem tudok ixelni mert El fogok menni ha tudok (munka), Örülök a helyszínnek! csak hiányozna a nagymúltú felvonulás!!
... a vizesek engem annyira nem motiválnak, hogy kijönnek-e?(bocs) inkább a hétköznapi ismerőseim, de ez nem lehet szempont egy ilyen találkozó helyszínválasztásánál, ígyhát ez egyéni problem, nem mérvadó!
Szóval a lényeg nekem csak a felvonulás hiányozna! Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #76 Dátum: 2006 Január 31, 11:15:52 »

A tesco szerintem jó volt, a FAP az meg szar ezt mindenki tudja.

Nem konkrétan rád gondoltam, de eddig mindenki görcsöl ezen az egészen és nem arról szól a dolog, hogy de jó , hogy lesz ilyen!
Balage meló
« Hozzászólás #75 Dátum: 2006 Január 31, 11:14:20 »

A tesco szerintem jó volt, a FAP az meg szar ezt mindenki tudja.

Én azt szeretem, hogy veri mindenki  a nyálát, hogy Hungaroring így, Hungaroring úgy. El kellett volna menni egy szájbavert megbeszélésre és ott a saját érdekeidet képviselhetted volna az elnökséggel szemben. Eddig ilyen nem volt. Nem tetszett a Tesco sem, ugye?! A FAP ...
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #74 Dátum: 2006 Január 31, 11:13:42 »

Én igenis kiálok a Ring mellett. Valami kell amivel a bogarazás elüzletiesedett állóvizét felkavarja valaki. Nektek meg ha ennyire nem jön be, meg féltek attól, hogy sokan leszünk de nem leszünk elegen, akkor szólsz anyának, apának, huginak, öcsinek, a szomszédnak, a jugoszláv bogaras havernak akivel együtt voltál építőtáborban, írsz egy levelet, hogy jöjjenek. Nagyobb publicitást szerezni az eseménynek. Fent van a vwshows.infon is.
El kellene küldeni vagy 100-150 email-t különböző külföldi klubboknak, hogy ha érdekli ket a 15. szezonynitó, meg a Ring akkor jöjjenek. És nem faszolni, meg sipitozni, hogy kevesen leszünk jaj, hogy megyünk ki jaj!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #73 Dátum: 2006 Január 31, 11:09:48 »

Szerintem nem is leszunk annyian, mint szoktunk...

Udv!

sőt meg kell hívni a Tarbant meg a Wartburg klubbot. Csak Szepi meg a gsatti megy, mert nekik hivatalból ott kell lenni. Más meg szervezzen valami csírát a belvárosba.
Veletek se lehet jót tenni bazze!
Balage meló
« Hozzászólás #72 Dátum: 2006 Január 31, 11:08:30 »

Aki tényleg kiváncsi az kimegy, a felvonulás engem meg nem érdekel.

Ring rulez

Erre a szavazásra én nem tudok mit ixelni, mert a Hungaroringre kíváncsi vagyok belülről, de azért nem olyan nagyon, és a felvonulás nélkül száx a rajzás!! ...
...ja és a Hungaroringre a nem bogaras érdeklődők sem jönnek ki... szóval jó, de mégsem.... vagy mi Smiley
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #71 Dátum: 2006 Január 31, 11:07:28 »

Erre a szavazásra én nem tudok mit ixelni, mert a Hungaroringre kíváncsi vagyok belülről, de azért nem olyan nagyon, és a felvonulás nélkül száx a rajzás!! ...
...ja és a Hungaroringre a nem bogaras érdeklődők sem jönnek ki... szóval jó, de mégsem.... vagy mi Smiley

Én azt szeretem, hogy veri mindenki  a nyálát, hogy Hungaroring így, Hungaroring úgy. El kellett volna menni egy szájbavert megbeszélésre és ott a saját érdekeidet képviselhetted volna az elnökséggel szemben. Eddig ilyen nem volt. Nem tetszett a Tesco sem, ugye?! A FAP sem, ugye?! Nektek itt semmi nem jó? Zárt, Európa híres versenypálya. Lehet messze van a belvárostól, de a köpködés helyett inkább olyan építő jellegű hozzászólásokat kellene írni, hogy ingyenes HÉV annak aki meg a karja nézni bogár  nélkül a bogarasokat.
És akkor még ott van az a sokakat felháborító kérdés, hogy jönnek-e, vagy jöjjenek-e a vizesek ki a Ringre.
NA akkor most hogyan tovább?!
Kérjük vissza a tagdíjat és ne menjünk sehova!
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #70 Dátum: 2006 Január 31, 11:01:42 »

Szerintem nem is leszunk annyian, mint szoktunk...

Udv!
Sompi
« Hozzászólás #69 Dátum: 2006 Január 31, 10:56:58 »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #68 Dátum: 2006 Január 31, 10:54:44 »

Beugro tovabbra is free lesz a tagoknak?

Egesz pontossan mikor is lesz?

Egyelőre úgy nézett ki a Közgyűlésen, hogy igen, ingyenes lenne, de ehhez nagyban hozzájárulna az a kb. 300 MBK tag, aki "elfelejtette" befizetni a tagdíját, viszont a kedvezméynes kötelezőt igen.

Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #67 Dátum: 2006 Január 31, 10:49:13 »

Beugro tovabbra is free lesz a tagoknak?

Egesz pontossan mikor is lesz?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #66 Dátum: 2006 Január 31, 10:08:47 »

A rendőri biztosítás majdnem annyiba kerül, mint a ring kibérlése egy napra.
Most legalább ezt is kipróbáljuk... :-)

Üdvwelet! Nekem vegyes érzelmeim vannak a Ringgel kapcsolatosan. Sose voltam még ott, kiváncsi vagyok bla bla. Szoval ugyanazt tudom mondani mint mindenki más.
felvonulás Rulez. Szeretem mikor ugy mennek előttem rendőrők, hogy értem vannak ott és nem miattam Smiley És hogy csak úgy áthajtok a piros lámpán és a többi autos meg ott (szopóka)nyalókázik a kereszteződésben Smiley
A Ringen viszont biztos nem fogja valami elveteműlt Security-s ember ököllel bezúzni GedóAti bogarának orrát Cheesy Hülyemarhabiztiőr...

ui.: nem fogja lemarni nagyon a recés aszfalt a gumikat? Smiley
Nem elérhető ecneB

« Hozzászólás #65 Dátum: 2006 Január 31, 10:03:16 »

Te hogy állsz bogár ügyben???
Hogy állok bogár ügyben?Smiley BGC a garazsban all. muszaki nelkül.. neha beleülök, elmerengünk a régi szép időkön..
FECóka pedig Cserkeszőlőn egy rockker udvarában áll és várja hogy kapjon műszakit...
mindjart fel is hivom
...

Holló
« Hozzászólás #64 Dátum: 2006 Január 31, 09:55:15 »

szija gedóati

vacsingoltad már http://kep.tar.hu/holloart ezt?
Nem elérhető ttika1303

« Hozzászólás #63 Dátum: 2006 Január 31, 09:47:36 »

Szeva Bence!

Hát nem tom.
A ringen még lehet komolyabb a dolog, sőt...
Szerintem biztos.
Hiszen, nagyobb létesítmény, nagyobb értékekkel, szigorúbb szabályokkal.
Jó, mondjuk nem kell kihívni a sorsot magunk ellen, mint én tettem.

Te hogy állsz bogár ügyben???
Nem elérhető ecneB

« Hozzászólás #62 Dátum: 2006 Január 31, 09:29:55 »

Üdvwelet! Nekem vegyes érzelmeim vannak a Ringgel kapcsolatosan. Sose voltam még ott, kiváncsi vagyok bla bla. Szoval ugyanazt tudom mondani mint mindenki más.
felvonulás Rulez. Szeretem mikor ugy mennek előttem rendőrők, hogy értem vannak ott és nem miattam :) És hogy csak úgy áthajtok a piros lámpán és a többi autos meg ott (szopóka)nyalókázik a kereszteződésben :)
A Ringen viszont biztos nem fogja valami elveteműlt Security-s ember ököllel bezúzni GedóAti bogarának orrát :D Hülyemarhabiztiőr...

ui.: nem fogja lemarni nagyon a recés aszfalt a gumikat? :)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #61 Dátum: 2006 Január 31, 06:56:47 »

nem hinném hogy verseny lenne, legfeljebb a gyorsulás.
szerintem tömeges körbevonulás, de én nem voltam a közgyűlésen.. nemtom..

Hát igen, a VWidékiek ott voltak... a Közgyűlésen (voltunk úgy kb 13-15-en)
Nem hiszem, hgy rossz lenne eccer kipróbálni a Ringet, aztán ha lemúltak a választások, meg minden, akkor jöhet vissza a Pesti Rajzás...

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #60 Dátum: 2006 Január 31, 05:30:35 »

Ezért nem lesz most a fapon. Mondjuk a vonulás nekem is nagyon fog hiányozni, és hogy a Hungaroring fíling tud-e kárpótolni, az majd kiderül...  Undecided

a rajzásban szerintem is a felvonulás a legjobb rész..az, hogym éregdrágáért pisáljunk és zárni kelljen a kocsikat az arabok miatt a fapon, az nem
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #59 Dátum: 2006 Január 30, 23:10:31 »

a rajzásban szerintem is a felvonulás a legjobb rész..az, hogym éregdrágáért pisáljunk és zárni kelljen a kocsikat az arabok miatt a fapon, az nem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Lazly

« Hozzászólás #58 Dátum: 2006 Január 30, 23:09:25 »

És ez most kisérleti jellegel van igy, vagy mi lesz? Nem veszti el a felvonulas hianyaval az egesz azt a jelleget, hogy igen, itt vagy tobbszaz autoval, haho!!

Persze nem mondom, hogy ennek nem lesz meg a mga hangulata, de talan jobban fog hianyozni a felvonulas, nem? :\
Leon 1303
« Hozzászólás #57 Dátum: 2006 Január 30, 18:29:52 »

Slic?
Én is akajok 2 slic gumit hátjaaa  Cry
Oldalak: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84
Nyomtatás

Ugrás: