www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:34:12
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Web szerviz
>
Itt lehet anyázni a szervizt
> Téma:
Az új fórumot...
Oldalak:
1
...
94
95
96
97
98
[
99
]
100
101
102
103
104
...
153
Szerző
Téma: Az új fórumot... (Megtekintve 2112714 alkalommal)
BigBug
Re: Az új fórumot...
«
Hozzászólás #2184 Dátum:
2008 április 27, 14:08:51 »
Idézetet írta: Dr.gonzo - 2008 április 27, 14:03:06
szerintem ha nem lennének offolások,meg miegymás,ami sokmindenkinek nemtetszik,akkor viszont "élöben"nem tudna együttlenni a csapat,talikon,meg miegymás,hiszen ez nem csak egy olyan internetes közösség,ami soha nem látja egymást élöben,mint az internetes közösségek általában,hanem mi esetenként hetente is találkozhatunk szezonban,tehát ez nem is tud egy klaszikus internetes közösség lenni,tehát semmi értelme magunkra eröltetni az ö szabájaikat.....
xar lenn ha talikon a forumtársaknak csak annyi benyomása lenne egymásrol,hogy a te autod volt multkor hajtokaros,aha és tudod,én kerestem multkor lámpát,stb....
szerintem.....
mit is akartál ezzel mondani ?
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Dr.gonzo
The first rule of Fight Club is......
«
Hozzászólás #2183 Dátum:
2008 április 27, 14:03:06 »
szerintem ha nem lennének offolások,meg miegymás,ami sokmindenkinek nemtetszik,akkor viszont "élöben"nem tudna együttlenni a csapat,talikon,meg miegymás,hiszen ez nem csak egy olyan internetes közösség,ami soha nem látja egymást élöben,mint az internetes közösségek általában,hanem mi esetenként hetente is találkozhatunk szezonban,tehát ez nem is tud egy klaszikus internetes közösség lenni,tehát semmi értelme magunkra eröltetni az ö szabájaikat.....
xar lenn ha talikon a forumtársaknak csak annyi benyomása lenne egymásrol,hogy a te autod volt multkor hajtokaros,aha és tudod,én kerestem multkor lámpát,stb....
szerintem.....
"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
BigBug
«
Hozzászólás #2182 Dátum:
2008 április 27, 13:56:32 »
az egyik mondatodban azt írod ne legyen moderátor
a másikban pedig azt ,hogy szóltál már hogy szívesen segítenél moderálni
most akkor ez hogy van ?
amikor buszos topikot akartunk nyitni lázadtál ellene
most pedig azt írod nyisson buszos topikot aki akar
most akkor hogy van ez ?
ki tiltakozott a moderátorok,moderálás ellen bőszen és hol ?
az off gomb nagyon hasznos lenne támogatom !
a főlapos javítós hasznos stuntos dolog nagyon jó ötlet szintén támogatom !
NEM KÍVÁNOK KESZTYŰT HÚZNI !
beszélgetünk, beszélgessünk mindanyiunk épülésére !
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
BlackP
«
Hozzászólás #2181 Dátum:
2008 április 27, 12:46:59 »
én mondtam, hogy segítek a moderálásban. javasoltam az off gomb létrehozását, ami valljuk be 3 perces munka lenne.
és igen, tényleg nem kötelező olvasni minden topikot, de ha az órásban beszélnék nyílvesszőkről, gondolom ki lennék herélve, holott mindenhol ez megy és ezen kéne változtatni. leszarom, ha 20000 topik van, de akkor elvárom, hogy az szmb-ben ne az aktuális kutya pisálási szokásairól legyen szó.
amúgy meg ezt is javasoltam rég, hogy a szelephézagállítás és egyéb viszonylag egyszerű műveletről kérjük meg stuntot, vagy egyéb hozzáértőt, hogy tittyentsen egy cikket hülye felhasználóknak és akkor ha vlaaki megint és megint megkérdi milyen gyertya kell a bogárba, csak a főoldalra irányítjuk
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2180 Dátum:
2008 április 27, 12:33:47 »
Idézetet írta: BigBug - 2008 április 27, 12:09:02
az lenne a megoldás amit a stone mondott !
minden topicnak legyen egy saját gazdája moderátora lásd prohardver és működik
ahol nem szólnak csak moderálnak és ha egy emberke többször moderálandó az ignorálják a csába és csókolom
senki nem várhatja el 3 moderátortól hogy mindenre odafigyeljen
eddig bőszen tiltakozott mindenki a moderátorok ellen.
miért kéne bevezetni? mert más fórumokon van? naés? itt nincs! (nem is kell...) ettől vagyuk olyanok, amilyenek.
nincs moderátor, mert nem akartuk. eddig is elvoltunk nélkülük.
amúgy meg kiafranc vállalná fel? mi az, hogy topikgazada? miért pont ő? és ha nem tetszik, egy másik topikban, ahol nem gazda őkelme, majd jól megmondjuk neki, hogy fáj, amit kimoderált. azt meg egy másik moderátor moderálja ki. jól gondolom?
vége-hossza nem lenne a moderálgatásoknak, meg a végén a személyeskedésekbe torkolló vitáknak. a moderátorok egymást moderálnák a végén. aztán jönnének a kiregelések. ezzel megásnánk ennek a fórumnak a sírját...
nem mondom, hogy szerintem nem kellene változás, de MI akartuk, hogy ilyen legyen a fórum, amilyen.
moderátor nélkül is vannak sokan, akik figyelmeztetik az offolókat. sokan meg az új topikok miatt nyögnek, de attól még lehet nyitogatni. sokan meg le se szarják ezeket a jóindulatú figyelmeztetéseket. na és? ha le se szarja, hát ne szarja le. majd rájön magától a végén.
sok új topikról persze közben kiderült, hogy életképtelen. akkor meg ninek erőltetni?
nyisson buszos topikot, aki akar, viselje el a leugatást, viselje el a kritikát. aztán meglátjuk, műxik-e. ha nem, úgyis megy a levesbe. ha igen, akkor meg jól tette, hogy megnyitotta, abcúg a fikázóknak. az idő mindent eldönt.
szerintem radikális és főleg erőszakos változtatásnak nincs helye, megoldjuk ezt mi jól (ahogy eddig is)
BigBug
«
Hozzászólás #2179 Dátum:
2008 április 27, 12:09:02 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 27, 11:34:17
valamilyen szinten jogosultsága lenne minden topiknak, főleg bogaras/buszos témában. (lám, szépen megél teljesen bogaratlan topik is: óra-hifi-motorbinyigli-zene-recept-fórumfika-satöbbi. nincsenek is szétoffolva nagyon, mert csak az érdekeltek írják-olvassák.)
egy buszos topikkal félek, nem ez lenne, menne ott is az off ezerrel. (mért pont ott ne menne? minden bogaras topikban megy, amit sokan olvasnak. érdekes, hogy csak a periférikus topikokban vagyunk fegyelmezettebbek...)
gondoljuk csak át ezeket a reformokat. van valamennyi racionalizmus benne, DE:
-mindent szétoffolunk
-moderátort nem akarunk
akkor most mi legyen? szálljon mindenki magába, ha javasolhatnám. mi magunk rontjuk el (ha egyáltalán elrontjuk) a fórumot, olyan lett, amilyenné mi tettük, mert ilyenné akartuk tenni.
akinek ez nagyon nem tetszett, hát itthagyott minket. van, akit sajnálok, van, akit nem.
aki meg maradt, az gondolom elfogadta olyannak, amilyen. persze, változtatni lehet és kell, de nem erőszakkal.
kíváncsi vagyok, akik most reformokért kiáltanak, valyon mennyit offoltak (mert azt hiszem, ez a dolog kulcskérdése, ami sokaknak a legjobban fáj). nem lenne itt offolás nélkül semmi baj.
jómagam egyébként szívesen vállalom a szappanopera moderálását, ugyanis ott semmi sem off. moderálom még a szóljatokidét is, ha ráérek.
az lenne a megoldás amit a stone mondott !
minden topicnak legyen egy saját gazdája moderátora lásd prohardver és működik
ahol nem szólnak csak moderálnak és ha egy emberke többször moderálandó az ignorálják a csába és csókolom
senki nem várhatja el 3 moderátortól hogy mindenre odafigyeljen
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2178 Dátum:
2008 április 27, 11:34:17 »
valamilyen szinten jogosultsága lenne minden topiknak, főleg bogaras/buszos témában. (lám, szépen megél teljesen bogaratlan topik is: óra-hifi-motorbinyigli-zene-recept-fórumfika-satöbbi. nincsenek is szétoffolva nagyon, mert csak az érdekeltek írják-olvassák.)
egy buszos topikkal félek, nem ez lenne, menne ott is az off ezerrel. (mért pont ott ne menne? minden bogaras topikban megy, amit sokan olvasnak. érdekes, hogy csak a periférikus topikokban vagyunk fegyelmezettebbek...)
gondoljuk csak át ezeket a reformokat. van valamennyi racionalizmus benne, DE:
-mindent szétoffolunk
-moderátort nem akarunk
akkor most mi legyen? szálljon mindenki magába, ha javasolhatnám. mi magunk rontjuk el (ha egyáltalán elrontjuk) a fórumot, olyan lett, amilyenné mi tettük, mert ilyenné akartuk tenni.
akinek ez nagyon nem tetszett, hát itthagyott minket. van, akit sajnálok, van, akit nem.
aki meg maradt, az gondolom elfogadta olyannak, amilyen. persze, változtatni lehet és kell, de nem erőszakkal.
kíváncsi vagyok, akik most reformokért kiáltanak, valyon mennyit offoltak (mert azt hiszem, ez a dolog kulcskérdése, ami sokaknak a legjobban fáj). nem lenne itt offolás nélkül semmi baj.
jómagam egyébként szívesen vállalom a szappanopera moderálását, ugyanis ott semmi sem off. moderálom még a szóljatokidét is, ha ráérek.
BigBug
«
Hozzászólás #2177 Dátum:
2008 április 27, 08:04:38 »
Idézetet írta: stonemen - 2008 április 27, 05:36:06
Topiknyitás, offolás, stílus témában pár szösszenet.
Immár több, mint két éve működik ez a stílusú fórum. Látjuk, mik az igények, mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Megint reformokra készülünk, tudjuk, hogy lesz ellenállás, lesz, aki elmegy, de bízunk abban, hogy a nagy többség megérti, hogy milyen okból kellenek a változások.
Most nem 1-2 nap lesz az átállás. Először átnézzük, mely topikokat hagyjuk meg (illetve milyet csináljunk még) a Bogaras fórumok között, majd létrehozunk valamiféle laza szabályzatot (pl az indexéhez hasonlatosat), hogy a fórumnak ez a része emészthetőbb legyen. Szeretnénk moderálást is ezekben a témákban, elsősorban jó lenne, ha mindenki magát moderálná, de ha nem megy, minden témának lesz felelőse (ilyen lehetne pl Bugi vagy Vaga a Buszos topikban, hisz nekik fontos).
Ezekre a változásokra azért van szükég, mert úgy tűnik, a Bogarasok tömegbázisa itt kommunikálna egymással, de a mindent elsöprő offolás (ami minden témára vonatkozik) eltántorítja őket. Így vesztettünk el pár olyan fórumtársat, akik igenis sokat tettek hozzá közösségi életünkhöz (neveket privátban szívesen mondok).
Tehát hamarosan előállunk valamilyen javaslattal, mit-hogyan szeretnénk csinálni. Megrágjuk, emésztjük, elfogadjuk, hogy mindenkinek nem lehet jó, majd bevezetjük. Aztán majd kiderül (vagy beborul), hogy ettől szebbek-jobbak lettünk, vagy éppen használhatatlanabbak.
Köszönöm!
az semmi de én nagyon szívesen el is vállalom ha lesz buszos topic annak a moderálását
semmi jónak nem vagyok az elrontója
ez a forum a ti gyermeketek ha úgy érzitek változás kell akkor legyen
ha tetszik eszem ha nem akkor nem
tegnap sem forradalmat akartam csak elmondtam hogy hiányolom a buszos topicot bár belátom faszság volt mert ha eddig nemhiányzott akkor miért pont most dehát ugye a változások engem is érdekelnek
asszem nem vagyok az a felelőtlen topicnyitogató talán 3-at vagy 4et nyitottam és annak nagyon örülök hogy abból egy sikeres lett (hozomviszem)
és a topicnyitáselleneseknek meg csak azt üzenem ,hogy változatlanul az a véleményem hogy amelyik nem érdekel vagy semmi közöm hozzá azt nem olvasom
pl motorhátú,anyázás,kárpáti farkasok,superbitli,motortuning stb.... na ezeket nem olvasom nem írom nem fikázom stb..
a rendszerezettségről : hányszor fordul elő ,hogy beesik egy uj ember és feltez egy kérdést mondjuk a szelephézagról ? milliószor
és akkor ahelyett hogy egy áttekinthető szisztemában mondjuk lenne egy topic pl
motorkarbantartás-szerelés
csak annyit ír a nagyonokos
fórumtárs hogy tesék visszaolvasni
és mégis hány oldal karosszérialaktolást olvasson vissza vagy fellépőegyengetést mire rátalál a motorbeállításra
és sokat nem firtatnám az uj topic nyitást mintahogy nem is firtatom de ez a 2 topic
motorkarbantartás-szerelés, buszos
nekem hiányzik
de ha úgydöntenek a fórum üzemeltetői vagy a népharag ,hogy ez faszság nekem úgyis jó
biztosan csak szebbek és jobbak leszünk hajrá moderátorok
«
Utoljára szerkesztve: 2008 április 27, 08:06:27 írta BigBug
»
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2176 Dátum:
2008 április 27, 07:06:25 »
Idézetet írta: stonemen - 2008 április 27, 05:36:06
Megint reformokra készülünk
csak ne reformálj, jóvan? más is próbálkozott már...
majd jól lenépszavazunk, meglásd!
(komolyabban: pl. a regiszteres topikban az elején ki volt mondódva a moderálás. volt rá energiád?)
stonemen
«
Hozzászólás #2175 Dátum:
2008 április 27, 05:36:06 »
Topiknyitás, offolás, stílus témában pár szösszenet.
Immár több, mint két éve működik ez a stílusú fórum. Látjuk, mik az igények, mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Megint reformokra készülünk, tudjuk, hogy lesz ellenállás, lesz, aki elmegy, de bízunk abban, hogy a nagy többség megérti, hogy milyen okból kellenek a változások.
Most nem 1-2 nap lesz az átállás. Először átnézzük, mely topikokat hagyjuk meg (illetve milyet csináljunk még) a Bogaras fórumok között, majd létrehozunk valamiféle laza szabályzatot (pl az indexéhez hasonlatosat), hogy a fórumnak ez a része emészthetőbb legyen. Szeretnénk moderálást is ezekben a témákban, elsősorban jó lenne, ha mindenki magát moderálná, de ha nem megy, minden témának lesz felelőse (ilyen lehetne pl Bugi vagy Vaga a Buszos topikban, hisz nekik fontos).
Ezekre a változásokra azért van szükég, mert úgy tűnik, a Bogarasok tömegbázisa itt kommunikálna egymással, de a mindent elsöprő offolás (ami minden témára vonatkozik) eltántorítja őket. Így vesztettünk el pár olyan fórumtársat, akik igenis sokat tettek hozzá közösségi életünkhöz (neveket privátban szívesen mondok).
Tehát hamarosan előállunk valamilyen javaslattal, mit-hogyan szeretnénk csinálni. Megrágjuk, emésztjük, elfogadjuk, hogy mindenkinek nem lehet jó, majd bevezetjük. Aztán majd kiderül (vagy beborul), hogy ettől szebbek-jobbak lettünk, vagy éppen használhatatlanabbak.
Köszönöm!
«
Utoljára szerkesztve: 2008 április 27, 05:37:42 írta stonemen
»
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #2174 Dátum:
2008 április 26, 23:43:09 »
Idézetet írta: 1303LS - 2008 április 26, 18:23:41
Opera egy szar, minap én is kipróbáltam de gyorsan le is szedtem a gépről nehogy valami baj legyen.
Firefox bevált.
opera jó (nekem)
vannak bajai, igen
azért használom mert nem sokan használják, kvázi sokkal kevesebb szemét, trójai, vírus van az opera gyengéire kiélezve, míg a rókás cuccra nagyon buknak, előbb utóbb az Iexpoler sorsára jut kb, persze a fasza gyerekek továbbra is ie-t használnak ám
1303LS
«
Hozzászólás #2173 Dátum:
2008 április 26, 18:23:41 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 26, 18:04:51
jó lett végül is, nemtom mitől, sütikhez nem nyúltam
viszont ithol operával még mindig nem tudtam megcsinálni hogy örökre bejelentkezve maradjak
Opera egy szar, minap én is kipróbáltam de gyorsan le is szedtem a gépről nehogy valami baj legyen.
Firefox bevált.
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #2172 Dátum:
2008 április 26, 18:04:51 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 április 26, 13:19:56
sütik engedélyezve vannak?
jó lett végül is, nemtom mitől, sütikhez nem nyúltam
viszont ithol operával még mindig nem tudtam megcsinálni hogy örökre bejelentkezve maradjak
1303LS
«
Hozzászólás #2171 Dátum:
2008 április 26, 18:02:13 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 április 26, 18:00:08
hat telorol sem jo a friss gomb...
Már félek, hogy addig szidjuk a "friss" gombot míg egyszer csak Proti eltünteti a picsába.
BlackP
«
Hozzászólás #2170 Dátum:
2008 április 26, 18:00:08 »
hat telorol sem jo a friss gomb...
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackP
«
Hozzászólás #2169 Dátum:
2008 április 26, 13:19:56 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 26, 13:14:08
probaltam mar, de nem hasznal
sütik engedélyezve vannak?
Typ117
1969
«
Hozzászólás #2168 Dátum:
2008 április 26, 13:15:23 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 26, 13:14:08
melyik része nem működik?
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #2167 Dátum:
2008 április 26, 13:14:08 »
Idézetet írta: Typ117 - 2008 április 26, 13:04:08
jelentkezz ki.
és mikor bejelentkezel, beállítod hogy 1 napra, vagy 1 órára (sőt még úgy is lehet hogy megmondod hány órára akarsz
)
Typ117
1969
«
Hozzászólás #2166 Dátum:
2008 április 26, 13:04:08 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 26, 12:50:38
munkehelyemen vagyok es anno nem figyeltem es ugy allitottam be a bejelentkezest hogy orokre szoljon (barcsak othol meg tudnam ezt csinalni de bezzeg ott neeeem lehet)
hogy tudom allitani hogy csak 1 napra lepjen be helyettem a rendszer?
jelentkezz ki.
és mikor bejelentkezel, beállítod hogy 1 napra, vagy 1 órára (sőt még úgy is lehet hogy megmondod hány órára akarsz
)
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #2165 Dátum:
2008 április 26, 12:50:38 »
munkehelyemen vagyok es anno nem figyeltem es ugy allitottam be a bejelentkezest hogy orokre szoljon (barcsak othol meg tudnam ezt csinalni de bezzeg ott neeeem lehet)
hogy tudom allitani hogy csak 1 napra lepjen be helyettem a rendszer?
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #2164 Dátum:
2008 április 25, 11:03:23 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 25, 08:05:13
na, most nekem nem jó a frissgomb: egy csomó témát nem említ, viszont van bennük új hozzászólás (ha a témákba belemegyek, ott már ott van a kis "friss" ikon)
Idézem egy kollégát: "Így jártál..."
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2163 Dátum:
2008 április 25, 09:35:35 »
Idézetet írta: Protheus - 2008 április 25, 09:12:37
Masik bongeszo es masik gep az eddigiekhez kepest?
azt majd otthon nézem meg.. ez tegnap még jó volt, most javulófélben van (ie7, xp mindkettő)
a rendszert csak lokkolom, de a böngészőbt a meló végén lezárom. otthon is, csak fordítva
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #2162 Dátum:
2008 április 25, 09:12:37 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 25, 08:05:13
na, most nekem nem jó a frissgomb: egy csomó témát nem említ, viszont van bennük új hozzászólás (ha a témákba belemegyek, ott már ott van a kis "friss" ikon)
Masik bongeszo es masik gep az eddigiekhez kepest?
Buzi, aki fékez! :-)))
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2161 Dátum:
2008 április 25, 08:05:13 »
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2160 Dátum:
2008 április 23, 20:02:03 »
kiafranc az a vendég, aki a plömm témát « Hozzászólás #381 Dátum: 2006 Augusztus 29, 21:56:08 » olvassa.
csak nem egy bot?
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #2159 Dátum:
2008 április 23, 10:46:21 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 23, 07:45:56
neked
így jártál
Kösz...
Hyundai i30 CW 2015
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2158 Dátum:
2008 április 23, 07:45:56 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 április 23, 07:19:01
Helyzetjelentés:
Megint nem müxik a Friss gomb....
neked
így jártál
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #2157 Dátum:
2008 április 23, 07:19:01 »
Helyzetjelentés:
Megint nem müxik a Friss gomb....
Frászkarikába!!
Hyundai i30 CW 2015
Pityubacsi
«
Hozzászólás #2156 Dátum:
2008 április 22, 21:26:49 »
ezt dobta a gép.
paintben ennyire futotta tölem.
holnap - ha el nem felejtem - próbálok mást is.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
«
Hozzászólás #2155 Dátum:
2008 április 22, 19:22:37 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 22, 16:24:06
url minek, ott a piros link...
URL a bogarhatu sziluett alá kéne, hogy átlehessen menni az oldalra.
De már nem is szólok.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2154 Dátum:
2008 április 22, 16:24:06 »
Idézetet írta: Protheus - 2008 április 22, 15:45:12
Hat en a kepet kicsit kisebbre vennem es leszednem a feher hatteret, akkor jobban nezne ki meg latszana alatta a talalkozo honlapjanak urlje is.
kisebb: ok, háttér: ok
url minek, ott a piros link...
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #2153 Dátum:
2008 április 22, 15:45:12 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 22, 15:42:00
jó a hírdoboz!!
Hat en a kepet kicsit kisebbre vennem es leszednem a feher hatteret, akkor jobban nezne ki meg latszana alatta a talalkozo honlapjanak urlje is.
Buzi, aki fékez! :-)))
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2152 Dátum:
2008 április 22, 15:42:00 »
jó a hírdoboz!!
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #2151 Dátum:
2008 április 14, 20:48:47 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 14, 19:19:22
jelentem: a frissgombom most ment el kapálni...
Akkor "ütjük" egymást,mertr nekem most müxik!!
Tóth Zoltán
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2150 Dátum:
2008 április 14, 19:19:22 »
jelentem: a frissgombom most ment el kapálni...
BlackP
«
Hozzászólás #2149 Dátum:
2008 április 14, 11:19:38 »
Idézetet írta: Typ117 - 2008 április 14, 10:52:40
ezt nemértem hogyhogy valakinél néha jó néha nem..
én most azt hiszem kezdem kiismerni. ha explorert használok, azzal teljesen jó. amikor hazamegyek és operával kezdem nézni, akkor az nem ismeri fel a korábbikat, tehát nincs egy friss sem, de onnantól már jó és konzekvensen mindent frissbe rak, másnap is, ha közben nem jelentkezek be explorerből máshonnan
én mindenhol Iet használok és szar, de másképp
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2148 Dátum:
2008 április 14, 11:08:28 »
Idézetet írta: Typ117 - 2008 április 14, 10:52:40
én sem
Typ117
1969
«
Hozzászólás #2147 Dátum:
2008 április 14, 10:52:40 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 14, 07:26:30
na a frissgomb nekem még sose volt ilyen szar, mint most...
én most azt hiszem kezdem kiismerni. ha explorert használok, azzal teljesen jó. amikor hazamegyek és operával kezdem nézni, akkor az nem ismeri fel a korábbikat, tehát nincs egy friss sem, de onnantól már jó és konzekvensen mindent frissbe rak, másnap is, ha közben nem jelentkezek be explorerből máshonnan
BlackPsenior
«
Hozzászólás #2146 Dátum:
2008 április 14, 07:26:30 »
na a frissgomb nekem még sose volt ilyen szar, mint most...
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #2145 Dátum:
2008 április 13, 16:46:29 »
Idézetet írta: abes - 2008 április 13, 16:39:36
A hiba ön készülékében van.
Igen?
Hogy tudom kicserélni a "FRISS" gombot???
Tóth Zoltán
Oldalak:
1
...
94
95
96
97
98
[
99
]