www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:54:44

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112780 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2304 Dátum: 2008 Május 02, 09:17:53 »

megjegyzem körülnéznék kitől lehet az átirányításért pénzt kapni
a haverom weblapján hasonló okokból van egy átirányítás a guglira
amikor azt mondta hogy köt velük egy szerződés és majd ő ezért pénzt kap mittomén 2 centet átirányításonként akkor hangosan röhögtem és a térdemet csapkodtam valamint hullott a könnyem

és pont ott ültem nála mikor kihozott neki kb egy év múlva  a postás a guglitól  egy 100dezsős csekket na akkor meg ő röhögött

szval lehet ha odadobna egy csetre akkor lehetne az üzemeltetővel valamit megállapodni pénzügyileg és akkor abból a lótyiból kijönne a tárhely lóvé

csak egy ötlet

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2303 Dátum: 2008 Május 02, 09:13:50 »

És eltűnik az off 90%-a...

azér lenne jobb a cset mert nincs mindenkinek szkájpja

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2302 Dátum: 2008 Május 02, 06:41:11 »

És eltűnik az off 90%-a...

az nem elég perverz az mindössze olyan mintha privátban menne és már mindjárt nem is érdekes annyira hiszen senki sem látja
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2301 Dátum: 2008 Május 01, 20:51:38 »

Gondolkodom, hogy beszúrunk egy skipe linket (mindenkinek a saját azonosítójával), oda kattintva mehet az off duma.

az nem elég perverz az mindössze olyan mintha privátban menne és már mindjárt nem is érdekes annyira hiszen senki sem látja

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2300 Dátum: 2008 Május 01, 18:29:29 »

Gondolkodom, hogy beszúrunk egy skipe linket (mindenkinek a saját azonosítójával), oda kattintva mehet az off duma.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2299 Dátum: 2008 Május 01, 17:15:36 »

ja és még az is lehet hogy félreértettem valamit és akkor viszon telnézést kérek

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2298 Dátum: 2008 Május 01, 17:07:41 »

most mivan? a cset egy online beszélgetés, aki nincs ott, nem látja az előzményeket, ez tény, nincs mit hülyéskedni.

hát apám 2 vagyis nem 2 hanem 2000 malomban őrlünk
asszem neked lehet el sem tudom magyarázni

ezt akartam írni de nem írom !

szval ha offról beszélünk ami nem odavaló akkor kinek miköze hozzá hogy én effektíve cseten amit ha akar elolvas ha akar nem mit mondok neki ?
na mi ?
nem arról van szó hogy pucoljuk ki ezt a szájbabaszott fórunmot az offolásból a retekből a szarból ?
akkor kinek miköze ahhoz hogy én mit írok be a másik buzeránsnak off címszóval a csetre
vagy ha igen akkor olvassa el és ha olyan perverzbuziállat hogy végigolvas 300 oldal csetet akkor pedig legyen az övé !

a cset szeríntem pedig elbír mindent és online aki szarik rá az beszopta
aki pedig offol és nincs hangulata végigolvasni a csetet az pedig úgy járt
és mégsem ugathat hogy ki lett a faszba törölve a szera mert nem lett csak az odaillő helyen lett neki válaszolva ennyi

ha nem voltam érthető az érthető de ez van hámozzátok ki

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2297 Dátum: 2008 Május 01, 16:51:04 »

ne hujéskeggyé má jó
most mivan? a cset egy online beszélgetés, aki nincs ott, nem látja az előzményeket, ez tény, nincs mit hülyéskedni.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2296 Dátum: 2008 Május 01, 16:32:20 »

nem online mindnki egyszerre

ne hujéskeggyé má jó

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2295 Dátum: 2008 Május 01, 15:49:35 »

hogyhogy nem látja mindenki ? ezt hogy érted ?
nem online mindnki egyszerre

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2294 Dátum: 2008 Május 01, 15:03:31 »

ez le lett szavazva, mikor saját oldal lett, én is akartam. mondjuk azt nem látja mindenki és hátha van ott hasznos duma is...
hogyhogy nem látja mindenki ? ezt hogy érted ?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2293 Dátum: 2008 Május 01, 14:59:31 »

ja szval lehet hogy kéne egy cset
ez le lett szavazva, mikor saját oldal lett, én is akartam. mondjuk azt nem látja mindenki és hátha van ott hasznos duma is...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2292 Dátum: 2008 Május 01, 08:58:24 »

milenne akkor ha pl lenne egy cset gomb amit a válasznál meg lehetne nyomni opcióként és azonnal a csetre tenné a választ úgy hogy az illető akinek válaszolsz az kapjon egy üzenetet arról hogy a cseten folytatódik a duma

??????

ja szval lehet hogy kéne egy cset

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2291 Dátum: 2008 Május 01, 08:45:15 »

Hat mintha ezt ma' reg megcsinaltam volna ... Sot, igy adtam hozza ma' a rajzast meg a kruznajtot is a naptarhoz.
Naptar > Esemeny hozzadasa (az aljan) > ha kiveszed a pipat az "Esemeny linkelese egy hozzaszolashoz" mellol akkor nem nyit ma' neki topicot.

hálistennek most nyitott egyet  Cool
bár nem tudom ezügyben az adminok tűrésküszöbének ismeretében a topic élettartamát

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2290 Dátum: 2008 Május 01, 02:44:45 »

Viszont mintha Proti említette volna, hogy le tudja tiltani, nem tudom hol tart most.
Merthogy az a naptár k..a jó is lehetne, na, de temérdek topic a bejegyzésekhez az már cikis.
Hat mintha ezt ma' reg megcsinaltam volna ... Sot, igy adtam hozza ma' a rajzast meg a kruznajtot is a naptarhoz.
Naptar > Esemeny hozzadasa (az aljan) > ha kiveszed a pipat az "Esemeny linkelese egy hozzaszolashoz" mellol akkor nem nyit ma' neki topicot.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2289 Dátum: 2008 április 30, 23:53:01 »

az előbb én nem írtam ide olyat, hogy miképpen sikeredett a buszos topikot megnyitni a bogaras témák alatt?
rés van a pajzson <- emléxem, ezt is írtam.

már van topikjuk:
- a pre67-eknek
- a buflákorrúaknak
- a buszosoknak

csak a jóravaló, igazi after 67-eseknek nincs.
megyek is az ombuccmanhoz :-P

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2288 Dátum: 2008 április 30, 19:59:22 »

ennek köszönhetően

http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=197.msg304131#new

mindenkitől elnézést

1303LS
« Hozzászólás #2287 Dátum: 2008 április 30, 19:53:59 »

menő
Viszont mintha Proti említette volna, hogy le tudja tiltani, nem tudom hol tart most.
Merthogy az a naptár k..a jó is lehetne, na, de temérdek topic a bejegyzésekhez az már cikis.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2286 Dátum: 2008 április 30, 19:47:55 »

Sehogy.

menő

1303LS
« Hozzászólás #2285 Dátum: 2008 április 30, 19:46:08 »

valaki világosítson már föl he
hogyan lehet naptárbejegyzést csinálni anélkül hogy topicot ne nyitnék
Sehogy.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2284 Dátum: 2008 április 30, 19:45:17 »

valaki világosítson már föl he
hogyan lehet naptárbejegyzést csinálni anélkül hogy topicot ne nyitnék

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2283 Dátum: 2008 április 30, 07:34:56 »

az milyen ?

kegyetlen.
főleg az autós fórum moderátorai.

a sportmodikkal el lehet faszkodni, mert azok néha találkoznak is pl. meccseken, így kapnának egy sallert, ha geciznének:
a két moderátoros fórum:
sport: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111540
autós: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111535

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2282 Dátum: 2008 április 29, 23:12:59 »

lassan-lassan feltaláljuk az index-féle moderációt...
az milyen ?

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #2281 Dátum: 2008 április 29, 22:37:35 »

nyiss aztán meglátjuk .  persze ha mersz
Minek? Hogy szétoffoljátok?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2280 Dátum: 2008 április 29, 22:04:25 »

lassan-lassan feltaláljuk az index-féle moderációt...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2279 Dátum: 2008 április 29, 20:23:09 »

Most akkor lesz kutyagumi-topic, vagy sem?

nyiss aztán meglátjuk .  persze ha mersz

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #2278 Dátum: 2008 április 29, 20:05:50 »

Most akkor lesz kutyagumi-topic, vagy sem?
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2277 Dátum: 2008 április 29, 19:07:53 »

ahol a mogyiból eldobod a sósat  Grin Grin Grin
Simán!
(hubammeg,ez itt OFF!) Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2276 Dátum: 2008 április 29, 19:03:43 »

jah, csak a kocsmában sem mész hátra a pókerszobába dobálni a sósmogyit, ugyebár...
Ahova én járok,abban a kocsmában nincs hátul pókerszoba,ott a budi van! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2275 Dátum: 2008 április 29, 18:03:17 »

Kb 250-en voltak online a regisztrált tagok közül ma és tegnap. Ha 5 napot veszünk, majdnem a tagok fele. Tehát a java nem csak beregisztrált, aztán többet nem látjuk.

remélem nem vetted személyes sértésnek
nem szántam annak
csak pesszimista vagyok mert a napi fingfűrészelésben szeríntem még 80-an sem veszünk részt
a statisztikákat ezúttal nem néztem meg pedig szoktam
de nyilván részletesebben látod te

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2274 Dátum: 2008 április 29, 17:05:34 »

Kb 250-en voltak online a regisztrált tagok közül ma és tegnap. Ha 5 napot veszünk, majdnem a tagok fele. Tehát a java nem csak beregisztrált, aztán többet nem látjuk.

gyanítom az aktív/passzív arány kb 81/1000  sajnos
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2273 Dátum: 2008 április 29, 13:10:20 »

mit szóltok ahhoz az ötlethez, hogy legyen egy olyan gomb, ami beilleszt egy linket a szóljatok idére mutatva?

ugyan nem mindenki tudja az idézést sem használni, de ez talán elég egyszerű ahhoz hogy a többség megtegye.. ha valaki mondjuk válaszolni akar szmb-ben, de oda nem illő, akkor beilleszt egy linket hogy irány a szóljatok ide és ott válaszol..

sőőőt nem is. az idézés mellett legyen egy "idézés a szóljatok ide topikban" című gomb. ez akkor az Szmb-be betesz egy linket hogy reakció a szóljatok idében, és egyből a szóljatok idébe viszi az idézetet és a választ!

na? szerintem ez egész egyszerű és működhet Cheesy
ez nem lenne rossz

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2272 Dátum: 2008 április 29, 12:45:04 »

Szerintem nem kell 1000 ember véleményével foglalkozni...
A jelenlegi létszámban rengetegen vannak, akik még nem szóltak hozzá... vagy csak azér, mert nem akartak, vagy azért, mert valami téma miatt regeltek be... Akár le lehetne gondolkodni, hogy pl. 1/4-1/2 év után törlés, ha nincs hozzászólás.... szép szám ez a (jelenleg) 1081 fő, de tudjuk, hogy a töredéke aktív csak....
Azon is le lehetne gondolkodni, hogy a legaktívabb, legtöbbet hozzászólók véleményét kikérjük, privátüzenet, mail küldésével, akár egy tervezet kapcsán, akár ötletek ügyében... gondolom a Fórum-statisztikákból ez kiszedhető...
Tényleg nem biztos, hogy az ún. tizek (ami valszeg azért nagyobb létszám) döntéskel, mi legyen.... viszont a túl nagy demokrácia sem jó, mert ahogy írtuk már többen is, olyan nem lesz, ami mindenkinek jó...de próbáljuk meg, ha így tényleg nem jó a jelenlegi verzió, hogy legalább a nagy többségnek megfeleljen!

gyanítom az aktív/passzív arány kb 81/1000  sajnos

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2271 Dátum: 2008 április 29, 11:56:12 »

mit szóltok ahhoz az ötlethez, hogy legyen egy olyan gomb, ami beilleszt egy linket a szóljatok idére mutatva?

ugyan nem mindenki tudja az idézést sem használni, de ez talán elég egyszerű ahhoz hogy a többség megtegye.. ha valaki mondjuk válaszolni akar szmb-ben, de oda nem illő, akkor beilleszt egy linket hogy irány a szóljatok ide és ott válaszol..

sőőőt nem is. az idézés mellett legyen egy "idézés a szóljatok ide topikban" című gomb. ez akkor az Szmb-be betesz egy linket hogy reakció a szóljatok idében, és egyből a szóljatok idébe viszi az idézetet és a választ!

na? szerintem ez egész egyszerű és működhet Cheesy
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #2270 Dátum: 2008 április 29, 11:46:06 »

igen, valami ilyesmi kéne valószínüleg,
bár nekem személy szerint nem feltétlenül hiányzik moderátor, felőlem így is maradhatunk (de tényleg jobb lenne ha a bogaras fórumok arról szólnának ami a cím)
Privátban letolás, következő esetben a nyílt színen, és a Hsz-einek a törlése (amik vagy nagyon offosok, vagy nagyon trágárak, vagy sértőek.)
Tudom, én vagyok az egyik, aki rengeteget pofázik feleslegesen. De engem ezek a módszerek teljesen hatékonyan érintenének.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2269 Dátum: 2008 április 29, 11:39:29 »

Most akkor részletezd már nekem lécci, mert lehet, hogy nem értem...
Van egy Fórum (gondolom, így gondoltad....) és azon belül lenne 6-7 Topic, vagy csak ennyi moderált, a többi nem, vagy hogy gondoltad?
Nem tudom, mekkora probléma, vagy megoldható-e, hogy aki vét az írott-íratlan szabályok ellen, az kap mondjuk, mint a sportban is, először egy figyelmeztetést (pölö, mint a sárgalap), aztán, mondjuk egy hét pihi (mint a kétperces a kéziben...)... aki pedig nótóriusan az végleg kiállítás... (bár tudom, más néven visszaregelhet, de ez elnne nem igen lehet védekezni, asszem...)
pont így gondolom. adok veszek, szmb, makettek, viccek, meg miegymás, ami tök egyértelműen egy dologról kéne, hogy szóljon, meg amúgy a bogaras topikokban ami van. az moderált, mert van akinek csak az fontos. a többiben meg az anyázást törölni max, ott offoljanak felőlem, de csak ott

a lapozás kiba sok adminisztráció, felesleges
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 29, 11:41:37 írta BlackP »

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2268 Dátum: 2008 április 29, 10:29:03 »

hát ennél csak jobb lehet. aki nem képes felfogni, hogy van 6-7 moderált fórum, az húzzon el és legyen jó a többinek, aki esetleg hasznos infókat keres és nem a benőtt körmöt az alkatrészek közt...

Most akkor részletezd már nekem lécci, mert lehet, hogy nem értem...
Van egy Fórum (gondolom, így gondoltad....) és azon belül lenne 6-7 Topic, vagy csak ennyi moderált, a többi nem, vagy hogy gondoltad?
Nem tudom, mekkora probléma, vagy megoldható-e, hogy aki vét az írott-íratlan szabályok ellen, az kap mondjuk, mint a sportban is, először egy figyelmeztetést (pölö, mint a sárgalap), aztán, mondjuk egy hét pihi (mint a kétperces a kéziben...)... aki pedig nótóriusan az végleg kiállítás... (bár tudom, más néven visszaregelhet, de ez elnne nem igen lehet védekezni, asszem...)

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2267 Dátum: 2008 április 29, 09:51:37 »

Most szerinted egy szabályzat megoldaná ezt? Mert szerintem meg nem nagyon... sőt! Talán nagyon nem!
De lehetünk pesszimisták is és mondhatjuk a medvének előre, hogy b+ a fűnyíródat....
Vagy felrúghatjuk az egészet, vagy nem tudom...
hát ennél csak jobb lehet. aki nem képes felfogni, hogy van 6-7 moderált fórum, az húzzon el és legyen jó a többinek, aki esetleg hasznos infókat keres és nem a benőtt körmöt az alkatrészek közt...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #2266 Dátum: 2008 április 29, 09:49:16 »

most kb azt mondod, hogy egy csoport 4.es vigyázzon magára bizalmi alapon

Most szerinted egy szabályzat megoldaná ezt? Mert szerintem meg nem nagyon... sőt! Talán nagyon nem!
De lehetünk pesszimisták is és mondhatjuk a medvének előre, hogy b+ a fűnyíródat....
Vagy felrúghatjuk az egészet, vagy nem tudom...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2265 Dátum: 2008 április 29, 09:14:51 »

Én egyébként elég szkeptikus vagyok a a szabályzat hasznát illetően. Minden szabály annyit ér, amennyire be lehet tartatni. Olyan ez a fórum kicsiben, mint a társadalom nagyban. Nem  tartanánk ott, ahol tartunk, ha mindenki betartaná és betarttatná a szabályokat. Ezt sem fogják/fogjuk. Autós fórum lévén egy közlekedési hasonlat: próbáld meg pl. csak te egyedül betartani a sebességkorlátozást, figyeld meg, mindenki meg fog előzni. Egyszerűen alkalmazkodni fogsz a többséghez. Amint átléped az osztrák vagy az olasz határt, fél óra múlva már az ő stílusukban autózol, akklimatizálódsz. A szabályokkal meg nem lehet a népakarat ellen menni, csak erőszakkal, bizonyította ezt már sok példa. Az meg senkinek sem hiányzik.
jah, csak a nemmondom milyenebbje(mert én most pont nem tartozok közéjük) meg kiregel, mert nem hiányzik neki a dagonya. és igaza van.

Oldalak: 1 ... 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: