www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:28:55

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112707 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2344 Dátum: 2008 Május 13, 08:06:55 »

azér' mert múltkor teljesen kitöröltem a képtárolóst.
akkor nyírunk....

inkább megnöveltem 300 megára a helyet.
ha ez is betelik, akkor törölközünk.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2343 Dátum: 2008 Május 13, 08:05:09 »

Megint megtelt a képtároló fiók. Bár most kicsit lassabban. Szerintem. Proti megmondja a tutit, vagy a bá.

azér' mert múltkor teljesen kitöröltem a képtárolóst.
akkor nyírunk....

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2342 Dátum: 2008 Május 13, 05:33:14 »

Megint megtelt a képtároló fiók. Bár most kicsit lassabban. Szerintem. Proti megmondja a tutit, vagy a bá.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2341 Dátum: 2008 Május 12, 20:18:33 »

Firefoxban nincs X, mert minek, értelme úgysincs.  Grin
Akkocsaknálamvan.(köcsögvindózszmájli)! Grin

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #2340 Dátum: 2008 Május 12, 20:15:39 »

De egy kis piros X azé marad!!
Firefoxban nincs X, mert minek, értelme úgysincs.  Grin
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #2339 Dátum: 2008 Május 12, 20:09:24 »

Nekem szintén ugyanez, amíg rá nem kattintok addig látszik a kis indexkép, kattintás után már az sem, csak a neve.
De egy kis piros X azé marad!!

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #2338 Dátum: 2008 Május 12, 19:54:13 »

a Dunántúli Léghűtéses VW Klub topikban jött elő megint, de már máskor is tapasztaltam

bizonyos csatolt képeket nem akar kinagyítani
eddig az ékezetes fájlnevekre gondoltam (amikor az általam feltöltött képpel történt ilyen, akkor az ékezettelenítés megoldotta a dolgot), de most ez az elméletem is megdőlt

pl. az és megtörténtx.jpg-t nem szereti (egyiket sem, akármilyen szám is van az x helyén), de a még mindig jönnek.jpg-t meg vidáman kinagyítja

ja, és mindhárom böngészővel ugyanez a helyzet
Nekem szintén ugyanez, amíg rá nem kattintok addig látszik a kis indexkép, kattintás után már az sem, csak a neve.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2337 Dátum: 2008 Május 12, 19:25:20 »

a Dunántúli Léghűtéses VW Klub topikban jött elő megint, de már máskor is tapasztaltam

bizonyos csatolt képeket nem akar kinagyítani
eddig az ékezetes fájlnevekre gondoltam (amikor az általam feltöltött képpel történt ilyen, akkor az ékezettelenítés megoldotta a dolgot), de most ez az elméletem is megdőlt

pl. az és megtörténtx.jpg-t nem szereti (egyiket sem, akármilyen szám is van az x helyén), de a még mindig jönnek.jpg-t meg vidáman kinagyítja

ja, és mindhárom böngészővel ugyanez a helyzet
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2336 Dátum: 2008 Május 07, 11:48:56 »

ha beírok valamit a keresőbe akkor miért dob ki egy másik szót hogy talán erre gondoltam?nem arra gondoltam.buzi kereső

gondolj másra :-PPP

flex 'em all!
RNIE
« Hozzászólás #2335 Dátum: 2008 Május 07, 10:50:50 »

ha beírok valamit a keresőbe akkor miért dob ki egy másik szót hogy talán erre gondoltam?nem arra gondoltam.buzi kereső
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2334 Dátum: 2008 Május 04, 20:27:05 »

Sot, a most kijott, ujrairt verzioval is szopnak az emberek :-D [Es (meg?) nem talaljak az okat, de rendre elojon es mindenkinek full kaotikus.] Hortobagy utan nekifekszem!

azt nem értem, hogy a kukinak mi a faszom köze van a friss gombhoz.
az adatbázisban eltárolt utolsó topiclátogatást hasonlítja össze a szintén adatbázisban tárolt utolsó hsz időpontjával.

flex 'em all!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2333 Dátum: 2008 Május 04, 16:03:19 »

Sot, a most kijott, ujrairt verzioval is szopnak az emberek :-D [Es (meg?) nem talaljak az okat, de rendre elojon es mindenkinek full kaotikus.] Hortobagy utan nekifekszem!

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2332 Dátum: 2008 Május 04, 15:11:48 »

Proti: nem tudod, ez a hiba nem a frissített motor bugja? más forumokban nem panaszkodnak ilyenre?
Igen, eleg elterjedt bug :-D
Hortobagy utan rafekszem, van egy tokjo otletem, lehet, h meglesz.
Addig viszont van egy osszeszerelendo kocsim, ma' kezdek izgulni ...

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #2331 Dátum: 2008 Május 04, 09:43:47 »

egyre rosszabb a friss gomb  Undecided
eddig csak akkor nem működött ha másik gépre mentem, de most már a tegnapi hozászólások sem jönnek be (ugyanezen a gépen néztem)

Proti: nem tudod, ez a hiba nem a frissített motor bugja? más forumokban nem panaszkodnak ilyenre?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2330 Dátum: 2008 Május 03, 19:03:18 »

max kiregelsz

mondom, hülye vagy ;-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2329 Dátum: 2008 Május 03, 19:03:04 »

ezt jövő héten személyeskedés miatt remélem törlik

te hülye vagy
(ez a személyeskedés, nem amit a bigbug írt ;-)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2328 Dátum: 2008 Május 03, 18:49:04 »

na ugye? én megmondtam...

max kiregelsz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #2327 Dátum: 2008 Május 03, 18:46:28 »

na jó de ezt azoknak az önjelölt moderátoroknak mond akik ezért azonnal ugranak és hörögnek
ezt jövő héten személyeskedés miatt remélem törlik

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2326 Dátum: 2008 Május 03, 13:18:44 »

ha már lop az ember, akkor azt a legjobb helyről tegye :-))

flex 'em all!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #2325 Dátum: 2008 Május 03, 09:07:25 »

inkább a frissgombot faragjátok!! megint elromlott, pedig tegnap még jó volt.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #2324 Dátum: 2008 Május 03, 08:57:41 »

Első változat, tervezet, megvitatásra

WWW.BOGARHATU.HU fórum ETIKAI SZABÁLYZATA

lassan-lassan feltaláljuk az index-féle moderációt...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2323 Dátum: 2008 Május 03, 07:59:39 »

Protival egyet tudok érteni. Persze amire nem alkalmas a fórummotor, azt vegyük ki.
Írjuk bele a szabályzatba, hogy a 18+-ot sem moderáljuk.
Mit szólnátok, ha mostantól csak egy szimpla "OFF" hozzászólással jeleznénk, hogy nem a témába illő dologról társalognak? Ezt mondjuk csináljuk 2 hétig, hogy kb mindenki érezze, miről is van szó.
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 03, 08:02:08 írta stonemen »
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2322 Dátum: 2008 Május 03, 07:48:56 »

Idézet
Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátorok feladata eldönteni az adott fórum, illetve a téma jellegének függvényében.
becsukhatjuk az anyázóst
a nőset meg a se nem vicc-et is...
a piros miatt maradhat ... ;-)

Idézet
pl. az én "buzi!!" dumámat gondolom nem töröljük.
De, azzal kezdjuk. Buzi!! ;-)

Idézet
valahová be kell venni, hogy a moderálás felszólítás után megy.
Nah igen. Kiveve az egyeb sulyos szabalyzatszegest, uszitast, gyulolkodest, stb. Azt sztem lehet azonnal torolni es aztan mindenkit seggberugni.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #2321 Dátum: 2008 Május 03, 07:45:45 »

A hasonló tartalommal vagy témára nyitott rovatokat (topicokat) a moderátorok összevonják. Az ebben érintett rovatokat (topicokat) az elsőként indítottba illesztik be.
Szerintem ez sem tamogatott az SMF altal.  Huh

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2320 Dátum: 2008 Május 03, 07:23:39 »

jaja.
legjobb mindent a gépre fogni.

azt bírom, amikor indul egy új cég a szép kis rendszerünkkel.
a kedves ügyintéző juliska állandóan szidja a rendszert az ügyfeleinek, hogy azért nem van ez, meg az, mert most vezettek be egy új szoftvert.
közben meg ő volt az, aki az oktatás alatt az
- orrát túrta
- vakarászta a punciját az asztal alatt
- beszélgetett a szomszéd széken gizikével

és baszott megjegyezni, hogy nem a piros gombra kell rányomnia, hanem a zöldre.
de a gép meg a szoftver a hülye.

felszólítanálak kedves fórumtársam hogy hagyd abba az offolást  Cool

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2319 Dátum: 2008 Május 03, 07:21:49 »

és akkor mindenkinek mondhatnánk "ezt dobta a gép "   Grin Grin

jaja.
legjobb mindent a gépre fogni.

azt bírom, amikor indul egy új cég a szép kis rendszerünkkel.
a kedves ügyintéző juliska állandóan szidja a rendszert az ügyfeleinek, hogy azért nem van ez, meg az, mert most vezettek be egy új szoftvert.
közben meg ő volt az, aki az oktatás alatt az
- orrát túrta
- vakarászta a punciját az asztal alatt
- beszélgetett a szomszéd széken gizikével

és baszott megjegyezni, hogy nem a piros gombra kell rányomnia, hanem a zöldre.
de a gép meg a szoftver a hülye.

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2318 Dátum: 2008 Május 03, 07:16:06 »

én pl nem is mernék írni egyáltalán  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

szerintem némi sörrel a gépet is meg lehet vesztegetni.

flex 'em all!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2317 Dátum: 2008 Május 03, 07:09:27 »

dekurvakorán keltél...

a.) Jogsértő hozzászólások.
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
...
c.) Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások.
Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátorok feladata eldönteni az adott fórum, illetve a téma jellegének függvényében.
becsukhatjuk az anyázóst

d.) A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató csatolásokat tartalmazó hozzászólások.
a nőset meg a se nem vicc-et is...

e.) Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások.
xoyox, hol vagy???

...abban az esetben a moderátorok "Törölt nick" azonosítóra írják át a felhasználói azonosítót, beolvasztva a hozzászólásokat ezen gyűjtőnév hozzászólásába.
erre nem alkalmas a fórummotor.
az indexé igen, de ez nem

a szöveg jó, tartalommal kell majd megtölteni.
pl. az én "buzi!!" dumámat gondolom nem töröljük.
nem azért, mert én vagyok a pébá, hanem mert a kedves kollégák tudják, hogy ezt csak azoknak írom, akiket szeretek.

valahová be kell venni, hogy a moderálás felszólítás után megy.
arra gondolok, hogy a komplett autókban elkezdődik egy duma valami gépről és mondjuk képről látszódik, hogy szar a fényszórókapcsolója.
a magunkról megfeledkezett kollégák elkezdenek a kapcsoló szmb-ről beszélni.
1. lépés: "húzzatok át az szmb-be"
2.a.: áthúznak: rendben
2.b.: nem húznak át, akkor lehet törölgetni, kitiltani, megvesszőzni, forró ólmot fülbe önteni.

uff.

flex 'em all!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2316 Dátum: 2008 Május 03, 07:09:25 »

Na pont nem az az off, ha megkérdezel egy adott részletet a hirdetett termékről.

na jó de ezt azoknak az önjelölt moderátoroknak mond akik ezért azonnal ugranak és hörögnek

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2315 Dátum: 2008 Május 03, 07:08:08 »

első körben korrektnek tűnik

1303LS
« Hozzászólás #2314 Dátum: 2008 Május 03, 07:06:31 »

ha valaki barom és a viccekben árul sárvédőt
Így ez már viszont nem is OFF, mert alapból vicc.  Grin

Ez a beírás viszont már OFF.
Alpjában véve viszont meg kb egyet értünk.
Ha az OFFolás olyan mértéket ölt hogy zavaró akkor úgy is beüvölt valaki,hogy "húzás" és kész.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2313 Dátum: 2008 Május 03, 07:04:32 »

Na pont nem az az off, ha megkérdezel egy adott részletet a hirdetett termékről. Ám ha azt kezded ecsetelni, hogy erre pisáltál a kertben a múlt hétvégén és közben bográcsoztatok és a mizu is ugatott, akkor az OFF. Azokat kell kivenni, nem a részletesebb érdeklődést. Értem?

bocsánat nem én akarok változást !

ha visszaolvastok pár oldalt ez ki is derül
csak elkezdődött az agyalás hogyan lehetne az offot ami egyébként engem egyáltalán nem zavar minnél jobban megszűrni esetleg megszüntetni, erre volt ez az ötletem
az offolásról pedig az a véleményem hogy soha a büdös életben nem lehet megszüntetni
ha elkezdek az adokveszekben egy karbira alkudozni de felmerül az a kérdésem ,hogy akkor most ha szakadt a membrán hogyan kell kicserélni akkor miért mennék az szmb-be ezt megkérdezni
pedig off de szétszakítanám vele a beszélgetés menetét

soha nem zavart az off !

nyilván ha valaki eleve rossz helyen teszi fel a kérdését vagy rossz helyen kezd el sárvédőt árulni az off azellen tenni kell valamit de ha valaki barom és a viccekben árul sárvédőt vagy a népautósban politizál azellen úgy sem lehet tenni semmit csak moderálni
ez a véleményem
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2312 Dátum: 2008 Május 03, 07:02:03 »

bocsánat nem én akarok változást !

ha visszaolvastok pár oldalt ez ki is derül
csak elkezdődött az agyalás hogyan lehetne az offot ami egyébként engem egyáltalán nem zavar minnél jobban megszűrni esetleg megszüntetni, erre volt ez az ötletem
az offolásról pedig az a véleményem hogy soha a büdös életben nem lehet megszüntetni
ha elkezdek az adokveszekben egy karbira alkudozni de felmerül az a kérdésem ,hogy akkor most ha szakadt a membrán hogyan kell kicserélni akkor miért mennék az szmb-be ezt megkérdezni
pedig off de szétszakítanám vele a beszélgetés menetét

soha nem zavart az off !

nyilván ha valaki eleve rossz helyen teszi fel a kérdését vagy rossz helyen kezd el sárvédőt árulni az off azellen tenni kell valamit de ha valaki barom és a viccekben árul sárvédőt vagy a népautósban politizál azellen úgy sem lehet tenni semmit csak moderálni
ez a véleményem

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #2311 Dátum: 2008 Május 03, 06:57:29 »

Az üzemeltető a fórumok moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációját megszüntethetik.

A www.bogarhatu.hu Közösségi fórumokon kívüli összes fóruma moderált. A moderátorok tevékenységüket az üzemeltető felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvető feladatuk biztosítani a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törlik a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat amelyek:
- akadályozzák a fórumok rendeltetésszerű használatát,
- üzemeltető rendszerének, vagy bármely felhasználó számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásolják,
- tartalma jogszabályba, vagy jelen etikai szabályzatba ütközik.

Az egyes fórumcsoportokat, fórumokat külön moderátori csoportok felügyelik. A moderátorok nem tudják az egyes hozzászólásokat utólag szerkeszteni, illetve részlegesen törölni; vagy változatlan formában meghagyják azokat, vagy törlik. Amennyiben azt szükségesnek vélik, a moderátorok a tartalmi beavatkozásokról adott fórumban egy hozzászólás keretében tájékoztatják a felhasználókat.

A folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében az Etikai szabályzatba ütköző, így törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülnek (különösen, ha a hozzászóló az "idézés" funkciót használta azok megtételekor). Fentiekből következően azokra a hozzászólásokra, melyek valószínűleg sértik az Etikai szabályzatot, nem célszerű magában az adott rovatban reagálni, hiszen ezek a reakciók is törlésre kerülnek.

A moderátorok viszonylag kevesen vannak, így egyikük sem láthat minden egyes hozzászólást. Ezért kérjük, hogy ha egy felhasználónk olyan bejegyzésre bukkan, amely megítélése szerint jelen Etikai szabályzat valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezze a moderátorok egyikének privát üzenet formájában.

Hozzászólások törlése

a.) Jogsértő hozzászólások.
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások.
Kivételt képeznek azon esetek amikor az üzemeltető fórumain az érintett regisztrált felhasználó saját maga hozta nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más felhasználó ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán.

c.) Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások.

d.) A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató csatolásokat tartalmazó hozzászólások.

e.) Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások.

Amennyiben egy regisztrált felhasználó közszereplő, vagy saját nevét használja azonosítóként: vele szemben a véleménynyilvánítás szabadsága tágabban értelmezhető.

Egyes regisztrált felhasználó(ka)t sértő, lejárató, illetve olyan, egyértelműen hozzá(juk) köthető rovat, amely alpári című vagy tartalmú, nem nyitható. Ha egy regisztrált felhasználó sérelmezi a róla nyitott rovatot, kérheti annak törlését akkor is, ha az egyébként nem ütközik jelen Etikai szabályzatba.

f.) Témaromboló hozzászólások
Technikai rombolás: JAVA-alkalmazások, nagyméretű képek (>500kB), "kisregények" bemásolása, a rovatok letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító csatolások ("linkek"), képek, elrontott UBB-kódok, automatikusan induló file-letöltések, átirányítások és minden más olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a rovat méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát (például szöveg nélküli hozzászólások stb.).

Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.

Ismétlés ("flood"): ha nem szándékos (azaz véletlen) az ismétlés, egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos floodnak számít, ha egy regisztrált felhasználó az adott hozzászólást egy vagy több rovatban, kettőnél több alkalommal helyez el.

Törölt hozzászólás - részbeni vagy teljes - visszamásolása.

Törölt, összevont, áthelyezett rovatok újraindítása.

Letiltások

A moderátorok a jogsértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják. A tiltás az adott fórumcsoportra, fórumra, klubfórumra vonatkozóan lehet ideiglenes vagy végleges. A leggyakoribb eltiltási tételek: egy nap, egy hét, egy hónap, végleges. A letiltási tételek nem kötelezően ebben a sorrendben követik egymást; adott esetben akár azonnal kiszabható a legsúlyosabb büntetés is.
Több fórumot érintő, kirívóan súlyos esetben a fórumok adminisztrátorai az adott regisztrált felhasználót letilthatják a teljes fórumra vonatkozóan is, összes – addig közzétett – hozzászólásának törlésével együtt.
Olyan nick használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, ugyancsak a mondott nick azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után.

10. Regisztrált felhasználók anonimizálása, törlése
Indokolt esetben egyes regisztrált felhasználók kérhetik felhasználói azonosítójuk törlését. Fizikai törlésre kizárólag akkor kerülhet sor, ha az adott felhasználó hozzászólásainak törlése nem rontja lényegesen a fórumok olvashatóságát. Amennyiben súlyosan zavaró lenne az adott regisztrált felhasználó hozzászólásainak törlése, abban az esetben a moderátorok "Törölt nick" azonosítóra írják át a felhasználói azonosítót, beolvasztva a hozzászólásokat ezen gyűjtőnév hozzászólásába.

A kérés teljesítéséről az adott fórumcsoport, fórum moderátorai döntenek. Amennyiben több fórumcsoportot, fórumot, klubfórumot érint a regisztrált felhasználó kérése, abban az esetben az üzemeltető, vagy a fórumok adminisztrátorai döntenek.

11.) Rovatáthelyezések, rovatösszevonások

a.) Áthelyezés
A moderátorok azokat a rovatokat (topicokat), amelyeket véleményük szerint nem a rovat (topic) tartalmának megfelelő fórumon nyitottak, áthelyezik a tematikailag megfelelő fórumokba.

b.) Összevonás
A hasonló tartalommal vagy témára nyitott rovatokat (topicokat) a moderátorok összevonják. Az ebben érintett rovatokat (topicokat) az elsőként indítottba illesztik be.
1303LS
« Hozzászólás #2310 Dátum: 2008 Május 03, 06:55:06 »

cset az volt régebben, még amikor a másik fórum röfögött, oszt senki nem használta.
egyszerűen nem kell offolni, vagy meg lehet beszélni a dolgokat privát üzenetben.
Erről beszélek.
Már abból milyen balhék voltak, ha valami adásvétel privátban lezajlott.
De nekem mindegy, így jó, ha változás lesz, majd megszokom.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2309 Dátum: 2008 Május 03, 04:37:01 »

cset az volt régebben, még amikor a másik fórum röfögött, oszt senki nem használta.
egyszerűen nem kell offolni, vagy meg lehet beszélni a dolgokat privát üzenetben.

flex 'em all!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2308 Dátum: 2008 Május 02, 19:42:38 »

Na most én valamit nem értek.
Van ez a fórum, ahol dumálgatunk erről arról, akkor most innen irányítsuk el a népet?  Shocked
Fórumot be ne zárjuk.  Huh

akkor most olvass vissza és sztem perceken belül kiderül számodra hogy miért

1303LS
« Hozzászólás #2307 Dátum: 2008 Május 02, 19:39:30 »

Na most én valamit nem értek.
Van ez a fórum, ahol dumálgatunk erről arról, akkor most innen irányítsuk el a népet?  Shocked
Fórumot be ne zárjuk.  Huh
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2306 Dátum: 2008 Május 02, 09:33:18 »

én ezen kezdtem az internetezés és 10 év után még mindig működik és tök üres

http://chat.parachat.com/chat2/code.php

www.budapest.com/chat
ahogy látom akár nick nélkül is beenged szval sima ügy lenne az átirányítás

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #2305 Dátum: 2008 Május 02, 09:21:09 »

én ezen kezdtem az internetezés és 10 év után még mindig működik és tök üres

http://chat.parachat.com/chat2/code.php

www.budapest.com/chat

Oldalak: 1 ... 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: