www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:03:25
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Web szerviz
>
Itt lehet anyázni a szervizt
> Téma:
Az új fórumot...
Oldalak:
1
...
73
74
75
76
77
[
78
]
79
80
81
82
83
...
153
Szerző
Téma: Az új fórumot... (Megtekintve 2112626 alkalommal)
BigBug
Re: Az új fórumot...
«
Hozzászólás #3024 Dátum:
2009 Március 09, 18:49:07 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 11:45:46
Bugi, bam+,.... Most komolyan ez a legfontosabb???
Ha valaki annyira licitáltatni akar, arra van már pár lehetőség, ahogy írtam is már...
Vagy akkor legyen már meg valahogy végre a topic ignore, mert most az általam nem kultivált témákat két kattintással lerendeztem, de ha előre le lehetne, az még jobb lenne... ha meg mégis kíváncsi vagyok rá, akkor direktbe megkeresem...
De akár lehetne egy röpke szavazást betenni (akár ide), hogy kit érint, vagy érdekel ez a licit: akár, mint eladó, akár mint vevő...
Még az is lehet, hogy meglepő lenne a végeredmény...
bocsánat nekem így is jó meg úgy is jó
ezt én egy jó funkciónak tartom
te nem
nekem nem fontos és nem is én voltam az aki ezen felháborodott
próbáltam magyarázni neked azt ,hogy meg lehet úgy is csinálni,hogy téged ne zavarjon
de most még szerelik
písz
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
BlackPsenior
«
Hozzászólás #3023 Dátum:
2009 Március 09, 14:55:10 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 14:42:33
A fo gond abbol all, hogy ez egy BASZOTT NAGY tabla...
megolás: jelentősen redukálni a júzerek számát valamint kitörölni a hozzászólások értéktelen részét (saccra 90%
)
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 14:42:33
Oszinten szolva most vannak mas fontosabb projectek is, amik utan lesz friss gomb vadaszat megint...
peeeesze, én is ilyesmire szoktam hivatkozni
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3022 Dátum:
2009 Március 09, 14:42:33 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2009 Március 09, 14:27:21
innen esetleg el lehetne indulni. (bocs, ha már más is gondolt erre és utánajárt)
persze egészen másképp is működhet, akkor viszont marhaságokat beszéltem eddig.
Nem beszeltel marhasagokat, az alapelv nagyon hasonlo, minden felhasznalonak minden topicra el van mentve egy idobelyegzo, hogy mikor jart ott utoljara. Ha azota van ott uj cikk, akkor azt kivalasztjuk es az UJ gomb ala berakjuk azt a hozzaszolast, hogy meg oda is ugorjon neki. A fo gond abbol all, hogy ez egy BASZOTT NAGY tabla, semmi egyebbel, csak 3 oszlopnyi szammal. Eleg nehez benne nyomozgatni, hogy mikor mi miert romlik el. Es foleg, hogy a kilepes-belepes miert cseszi el ezeket a sorokat... (mer' akkor romlik el a friss gomb)
Mar van egy par oldalas tesztelesi naplom, van amit mar javitottam, de meg mindig van aki panaszkodik a friss gombra...
Oszinten szolva most vannak mas fontosabb projectek is, amik utan lesz friss gomb vadaszat megint...
Buzi, aki fékez! :-)))
stonemen
«
Hozzászólás #3021 Dátum:
2009 Március 09, 14:30:20 »
Viszzatérve a licitre:
hamarosan lesz egy színvonalas főoldalunk - ha minden jól megy - és ott lesz a licit rész. A fórum marad a fórumozni.
Amúgy is lesz sok hasznos fícsör az új oldalon, amiért majd megéri használni.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #3020 Dátum:
2009 Március 09, 14:27:21 »
morfondíroztam ezen a frissgombon (úgy, hogy egyáltalán nem ismerem a motort, tehát az járt az eszemben, én hogyan csinálnám).
kuki szóba sem jöhet, hiszen más-más gépet használva is működnie kell(ene).
a júzerprofil pl. teljesen jó, azzal még soha senkinek semmi baja nem volt tudomásom szerint.
ha én kapnám a feladatot, valami olyan formában tárolnám az infót, mint amilyenben a júzerprofil van.
egyszerűen kellene topikonként két számláló: az éppen aktuális, meg egy másik, ami a júzer hozzászólásait számolja. az aktuális lehet egy közös helyen, a júzeré meg pl. a profiljában.
ha a kettő nem egyezik, hát újabb hozzászólás született abban a topikban, be lehet billenteni egy fleget. valószínűleg valami ilyesmi működik is, mert témánként nézve, szépen jelzi is az új hozzászólásokat a topikok neve mellett. (ez még sosem volt rossz, még a böngésző lefagyása és újraindítása után sem tapasztaltam hibát.)
a frissgombak ezeket a flegeket kellene egy listán kijeleznie. miután nem sikerül, szvsz két helyen lehet a hiba: vagy a flegek lekérdezésében (kimarad valami miatt néhány), vagy a lekérdezés listázásában.
kérdés, hogy mikor frissíti ezt a listát (ha egyáltalán van ilyen). én minden egyes hozzászólás után megtenném - a topikoknál és a felhasználónál egyaránt.
az is elgondolkodtató, hogy mindig csak egy irányban romlik el a frissgomb: nem mutatja az összes friss hozzászólást (tehát én legalábbis olyat még nem tapasztaltam, hogy valamire úgy mondja, hogy friss, hogy közben ténylegesen nem az.) információ tehát csak elvész, téves bejegyzés nem készül.
innen esetleg el lehetne indulni. (bocs, ha már más is gondolt erre és utánajárt)
persze egészen másképp is működhet, akkor viszont marhaságokat beszéltem eddig.
«
Utoljára szerkesztve: 2009 Március 09, 14:31:55 írta BlackPsenior
»
Pityubacsi
«
Hozzászólás #3019 Dátum:
2009 Március 09, 13:32:50 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 12:37:18
De Sanyi bammeg, ezt meg
aznap este
megcsinaltam! NALAD NEM?! A friss gombra mar reges reg nem jonnek fel az aukciok! Akkor meg most mi a seggkutyarol beszelunk?!
mondtam én bazmeg, hogy nem a fórum alá kellene beerőltetni, hanem egy joomla addon...
(miért vagyok én mindig ilyen okos? :-PPP)
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3018 Dátum:
2009 Március 09, 13:06:22 »
Nem mellesleg bekapcsoltam az Értesítés gombot, de egy fia értesítés nem jött, pedig már kétszer is válaszoltál azóta a hsz-emre...
Illetve módisítok, mert e-mail-ben kaptam értesítést, de itt semmit... Ennek így kell lennie?
«
Utoljára szerkesztve: 2009 Március 09, 13:25:52 írta TBK001
»
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3017 Dátum:
2009 Március 09, 13:05:22 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 12:37:18
De Sanyi bammeg, ezt meg
aznap este
megcsinaltam! NALAD NEM?! A friss gombra mar reges reg nem jonnek fel az aukciok! Akkor meg most mi a seggkutyarol beszelunk?!
Félreértettél... nem azt írtam, hogy még mindig feljön...
Csak arra utaltam, ha mégis visszajönne, akkor durcás lennék...
Bugi szeretné látni, nem csak a Főmenüben, de én meg eddig azt vettem észre, hogy a Friss gombra nem az alfórumokat teszi be, hanem minden Topicot...
Tehát, ha megjelenne a Friss gomb alatt az aukciós is, tartok tőle, hogy akkor mindet bedobná, mint a többinél...
Röviden...
Hyundai i30 CW 2015
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3016 Dátum:
2009 Március 09, 12:37:18 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 11:57:11
mert, ha mégis, akkor...
De Sanyi bammeg, ezt meg
aznap este
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3015 Dátum:
2009 Március 09, 11:57:11 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 11:51:52
Nalunk nincs jutalek akar az 1Ft-os, akar az 500.000 forintos termeket nezzuk. Sot, ha lehet majd sorben alkudni, akkor mindenkinel jobbak leszunk! :-P
A dolog baromi egyszeru. Ha hasznaljak az emberek, van ertelme. Ha nem hasznaljak, nincs ertelme. Akkor meg majd jol kitoroljuk a fenebe.
a szuperdemokratikus szavazasok meg az utobbi idoben arrol szolnak, hogy van mondjuk 2 db egymassal velemenyben szemben allo emberke es kinek van tobb baratja, akiket ra tud venni az o velemenyet igazolo szavazasra... Szuper! :-)
Jó, rendben, vitát befejeztem...
Akkor csak reménykedem benne, hogy nem kell a 250 licitet végignéznem, vagy lecsekkolnom, ha a Fórum témáira, Topicjaira leszek kíváncsi... mert, ha mégis, akkor...
Hyundai i30 CW 2015
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3014 Dátum:
2009 Március 09, 11:52:37 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 11:51:52
Ha nem hasznaljak, nincs ertelme. Akkor meg majd jol kitoroljuk a fenebe.
Nem veletlenul van teszt uzem...
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3013 Dátum:
2009 Március 09, 11:51:52 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 11:45:46
Ha valaki annyira licitáltatni akar, arra van már pár lehetőség, ahogy írtam is már...
Nalunk nincs jutalek akar az 1Ft-os, akar az 500.000 forintos termeket nezzuk. Sot, ha lehet majd sorben alkudni, akkor mindenkinel jobbak leszunk! :-P
Idézet
De akár lehetne egy röpke szavazást betenni (akár ide), hogy kit érint, vagy érdekel ez a licit: akár, mint eladó, akár mint vevő...
A dolog baromi egyszeru. Ha hasznaljak az emberek, van ertelme. Ha nem hasznaljak, nincs ertelme. Akkor meg majd jol kitoroljuk a fenebe.
a szuperdemokratikus szavazasok meg az utobbi idoben arrol szolnak, hogy van mondjuk 2 db egymassal velemenyben szemben allo emberke es kinek van tobb baratja, akiket ra tud venni az o velemenyet igazolo szavazasra... Szuper! :-)
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3012 Dátum:
2009 Március 09, 11:45:46 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Március 09, 11:10:40
azt látom a hszedből ,hogy érteni sem akarod amit írtam
(pontosan ugyanarról beszélünk egyébként)
Bugi, bam+,.... Most komolyan ez a legfontosabb???
Vagy akkor legyen már meg valahogy végre a topic ignore, mert most az általam nem kultivált témákat két kattintással lerendeztem, de ha előre le lehetne, az még jobb lenne... ha meg mégis kíváncsi vagyok rá, akkor direktbe megkeresem...
«
Utoljára szerkesztve: 2009 Március 09, 11:49:20 írta TBK001
»
Hyundai i30 CW 2015
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3011 Dátum:
2009 Március 09, 11:40:11 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 11:36:36
Ertem, koszonom.
Hat tenyleg lehet ertesitest kerni (mikor irod a hozzaszolasodat akarmelyik topicban, akkor be lehet pipalni alul), egyszer probaltam, baromi idegesito egy nagy forgalmu topicnal ... mindig jon rola kis felugro uzenet, hogy "Uj privat uzenetet kaptal. Megnezed? [Ok] [Megse]" ... :-)
Köszi! Én még nem próbáltam, de majd megnézem...
Egyébként az hasznos lehet, mert akkor, ha valaki idézettel válaszol egy hozzászólásomra, akkor esetleg nem kell kigúvadt szemmel végiglapoznom több oldalnyi termést...
Hyundai i30 CW 2015
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3010 Dátum:
2009 Március 09, 11:36:36 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 11:34:10
Nem az ignore-ról beszélt, hanem az értesítési lehetőségről...Nézz vissza egy kicsit, mire írta ezt nekem...!
Az idézett szöveg is utal rá...
Ertem, koszonom.
Hat tenyleg lehet ertesitest kerni (mikor irod a hozzaszolasodat akarmelyik topicban, akkor be lehet pipalni alul), egyszer probaltam, baromi idegesito egy nagy forgalmu topicnal ... mindig jon rola kis felugro uzenet, hogy "Uj privat uzenetet kaptal. Megnezed? [Ok] [Megse]" ... :-)
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3009 Dátum:
2009 Március 09, 11:34:25 »
Idézetet írta: AZS - 2009 Március 09, 11:33:13
aha. szerintem viszont a körtekompót a finomabb.
nah ezen legalabb egy jot nevettem, jol indul a napom! :-)))
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3008 Dátum:
2009 Március 09, 11:34:10 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 11:31:45
az ignore-rol ami a profilbeallitasok kozott van. amit meg sosem hasznaltal. :-P
Nem az ignore-ról beszélt, hanem az értesítési lehetőségről...Nézz vissza egy kicsit, mire írta ezt nekem...!
Az idézett szöveg is utal rá...
Hyundai i30 CW 2015
AZS
«
Hozzászólás #3007 Dátum:
2009 Március 09, 11:33:13 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 11:31:45
az ignore-rol ami a profilbeallitasok kozott van. amit meg sosem hasznaltal. :-P
aha. szerintem viszont a körtekompót a finomabb.
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3006 Dátum:
2009 Március 09, 11:31:45 »
Idézetet írta: AZS - 2009 Március 09, 11:30:42
te miről beszélsz? mert én az értesítésekről
AZS
«
Hozzászólás #3005 Dátum:
2009 Március 09, 11:30:42 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Március 09, 11:15:04
Az egyelore nem jo (akkor fooldalrol sem ered el a letiltottakat) es nem topicra, hanem alforumra szurhetsz.
te miről beszélsz? mert én az értesítésekről
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #3004 Dátum:
2009 Március 09, 11:15:04 »
Idézetet írta: AZS - 2009 Március 09, 10:52:00
a profilbeállítások között van valami ilyesmi (én még sosem próbáltam)
Az egyelore nem jo (akkor fooldalrol sem ered el a letiltottakat) es nem topicra, hanem alforumra szurhetsz.
A topic ignore keszul (az en gepemen ma' tesztelem), ha kesz lesz, mar holnaptol mehet. (de nem lesz kesz holnapra, :-))
BigBug
«
Hozzászólás #3003 Dátum:
2009 Március 09, 11:10:40 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 10:59:35
Akkor majd a pirosak megmondják, van-e erre mód, de most sem az alfórumokat dobja be a Friss gomb, hanem a topicokat!!
És ebben a teszt üzemmódban is az összeset bedobta... és ez az, amit nagyon nem szívlelnék... de lehet, hogy más is így van ezzel...
Már így is sokaknak nem tetszik ez a rengeteg topic, de, ha még ezeket is mazsolázni kell....
DE írtam az előbb: el kéne dönteni: Fórum a lényeg, vagy az aukciózás... ha már nem elég a sima adok-veszek...
azt látom a hszedből ,hogy érteni sem akarod amit írtam
(pontosan ugyanarról beszélünk egyébként)
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #3002 Dátum:
2009 Március 09, 10:59:35 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Március 09, 10:53:57
Sanyi b..meg most kiba..tul értetlen vagy
a lényeg pont az volt ,hogy ne jöjjön fel minden altopic csak mondjuk az hogy licitálós topic
és aki meg akarja nézni milyen változás történt az megnézi aki pedig nem az nem
az összes kibaszott problémát a telibevert topicignore gomb pedig megoldaná egycsapásra
hogy értsd! akkor csak mondjuk az egész fórumból az általad kiválasztott 1 vagy 2 topicot látnád és az égvilágon semmi mást
Akkor majd a pirosak megmondják, van-e erre mód, de most sem az alfórumokat dobja be a Friss gomb, hanem a topicokat!!
És ebben a teszt üzemmódban is az összeset bedobta... és ez az, amit nagyon nem szívlelnék... de lehet, hogy más is így van ezzel...
Már így is sokaknak nem tetszik ez a rengeteg topic, de, ha még ezeket is mazsolázni kell....
DE írtam az előbb: el kéne dönteni: Fórum a lényeg, vagy az aukciózás... ha már nem elég a sima adok-veszek...
Hyundai i30 CW 2015
BigBug
«
Hozzászólás #3001 Dátum:
2009 Március 09, 10:53:57 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 10:49:04
Na, ha ott is feljön megint az összes, akkor asszem távozóra veszem a figurát...
Meg kellene inkább kérdezni az adminokat, vagy aki ért hozzá, hogy nem lehet-e olyan funkciót bevetni (a sok hülyeség helyett), hogy küldjön értesítést (bekapcsolható kivitelben, ha kérem) ha válasz érkezik a hozzászólásomra, vagy nektek, az agyonáhított licitálásra...
Vagy el kéne dönteni, hogy a Fórum lényege a fontosabb, vagy, hogy csináljunk belőle egy másik vaterát, vagy teszveszt, vagy íbéjt...
Sanyi b..meg most kiba..tul értetlen vagy
a lényeg pont az volt ,hogy ne jöjjön fel minden altopic csak mondjuk az hogy licitálós topic
és aki meg akarja nézni milyen változás történt az megnézi aki pedig nem az nem
az összes kibaszott problémát a telibevert topicignore gomb pedig megoldaná egycsapásra
hogy értsd! akkor csak mondjuk az egész fórumból az általad kiválasztott 1 vagy 2 topicot látnád és az égvilágon semmi mást
AZS
«
Hozzászólás #3000 Dátum:
2009 Március 09, 10:52:00 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 09, 10:49:04
Meg kellene inkább kérdezni az adminokat, vagy aki ért hozzá, hogy nem lehet-e olyan funkciót bevetni (a sok hülyeség helyett), hogy küldjön értesítést (bekapcsolható kivitelben, ha kérem) ha válasz érkezik a hozzászólásomra, vagy nektek, az agyonáhított licitálásra...
a profilbeállítások között van valami ilyesmi (én még sosem próbáltam)
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #2999 Dátum:
2009 Március 09, 10:49:04 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Március 09, 10:43:28
és friss gombnál ?
Na, ha ott is feljön megint az összes, akkor asszem távozóra veszem a figurát...
Vagy el kéne dönteni, hogy a Fórum lényege a fontosabb, vagy, hogy csináljunk belőle egy másik vaterát, vagy teszveszt, vagy íbéjt...
Hyundai i30 CW 2015
BigBug
«
Hozzászólás #2998 Dátum:
2009 Március 09, 10:45:08 »
Idézetet írta: RNIE - 2009 Március 09, 10:43:58
azt nemtom,még sosem használtam
akkor szólok hogy ott nem
BigBug
«
Hozzászólás #2997 Dátum:
2009 Március 09, 10:44:38 »
ezen kívül ha változtatni szeretnék a minimál és a villám áron azt nem lehet
szeríntem ennek az opciónak is örülnénk
RNIE
«
Hozzászólás #2996 Dátum:
2009 Március 09, 10:43:58 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Március 09, 10:43:28
és friss gombnál ?
azt nemtom,még sosem használtam
BigBug
«
Hozzászólás #2995 Dátum:
2009 Március 09, 10:43:28 »
Idézetet írta: RNIE - 2009 Március 09, 10:42:37
feljön a főmenüben alfórumként
és friss gombnál ?
RNIE
«
Hozzászólás #2994 Dátum:
2009 Március 09, 10:42:37 »
feljön a főmenüben alfórumként
BigBug
«
Hozzászólás #2993 Dátum:
2009 Március 09, 10:34:17 »
jelezném,hogy amennyiben a licites topic nem jön fel a főmenüben akkor az égvilágon semmi értelme
a fórumozók 80%-a azt sem tudja ,hogy létezik
ha én a felrakott termékeimet szeretném megnézni akkor 4 lépésben tudom ezt megtenni
ha valaki licitál a termékre arról viszont semilyen infó nem jön mert ugye azt a funkciót teljesen kiirtottuk a közfelháborodás nyomására
csak ezt szerettem volna bár sejtem ,hogy ezt kb mennyire lesz leszarva
1303LS
«
Hozzászólás #2992 Dátum:
2009 Március 08, 08:56:00 »
Na "friss"gomb újabb akciói:
Ma volt pár topic amiben visszab...ott február 15.éig akár, a szokásos topickihagyásai már nem is feltűnőek.
vw1966
«
Hozzászólás #2991 Dátum:
2009 Március 07, 23:17:28 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2009 Március 07, 23:13:58
rájöttem:
bemész az 'aukciók (teszt üzemmód)' alfórumba.
oszt ott nyomol egy 'megjelölés olvasottként' gombot.
kösz!
vw1966
«
Hozzászólás #2990 Dátum:
2009 Március 07, 23:17:17 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Március 07, 23:12:52
picit olvassunk vissza
fél órát kerestem vissza....
Pityubacsi
«
Hozzászólás #2989 Dátum:
2009 Március 07, 23:13:58 »
Idézetet írta: vw1966 - 2009 Március 07, 23:00:34
nem lehet hogy ezt sok, licitelős topicot ne nyissa meg a friss gomb k..va zavaró??
rájöttem:
bemész az 'aukciók (teszt üzemmód)' alfórumba.
oszt ott nyomol egy 'megjelölés olvasottként' gombot.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
BigBug
«
Hozzászólás #2988 Dátum:
2009 Március 07, 23:12:52 »
Idézetet írta: vw1966 - 2009 Március 07, 23:00:34
nem lehet hogy ezt sok, licitelős topicot ne nyissa meg a friss gomb k..va zavaró??
picit olvassunk vissza
vw1966
«
Hozzászólás #2987 Dátum:
2009 Március 07, 23:00:34 »
Idézetet írta: stonemen - 2009 Március 07, 21:59:49
Új fícsör topik:
Jöjjön fel, hogy van új termék a liciten. Utána megnyitom a licites altopikot, és megnézegetem az újakat.
Ha a főoldalon jön fel termékenként és beindul a biznic, egy éjjel felkerül 123 termék, és meg mazsolázzam közüle a friss topikokat, na ennek nincs értelme.
BigBug
«
Hozzászólás #2986 Dátum:
2009 Március 07, 22:05:24 »
Idézetet írta: TBK001 - 2009 Március 07, 21:57:36
Azt írtam, ha marad... remélem, nem, mert erre már tényleg nem vagyok kíváncsi...
Viszont 15-20 újonnan megjelenő xart nem vagyok hajlandó lecsekkolni...
Megint egy nem átgondolt "újítás"....
Asszem távol maradok, amíg ez a "teszt" megy...
Majd valaki üzenjen, ha vége, vagy eltűnik a Friss gomb alól...
Sziasztok! Jó aukciózást!
véleményem szerínt nemez a helyes hozzáállás
sajnálom,hogy így döntöttél
stonemen
«
Hozzászólás #2985 Dátum:
2009 Március 07, 21:59:49 »
Új fícsör topik:
Jöjjön fel, hogy van új termék a liciten. Utána megnyitom a licites altopikot, és megnézegetem az újakat.
Ha a főoldalon jön fel termékenként és beindul a biznic, egy éjjel felkerül 123 termék, és meg mazsolázzam közüle a friss topikokat, na ennek nincs értelme.
Idézetet írta: Pityubácsi - 2009 Március 07, 21:57:57
már mire gondolsz?
nem találtam megoldási javaslatot.
Oldalak:
1
...
73
74
75
76
77
[