www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:53:40

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112775 alkalommal)
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #3904 Dátum: 2010 Október 28, 01:56:40 »

Koszonom, hogy szoltatok, a levelezoszerver is koltozik/ott, utananezek!
Hali.

Megjavult!!

Újra kapom emailben is a priviket!!
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #3903 Dátum: 2010 Október 25, 15:22:08 »

Igen,ezért kerestelek!!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3902 Dátum: 2010 Október 21, 16:37:41 »

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #3901 Dátum: 2010 Október 21, 08:32:05 »

A privát üzeneteimet,nem kapom meg emailben,pedig ott a pipa!
Pár napja csinálja.

A levelezőm pedig jó,más emailjeim ugyanúgy jönnek-mennek.

Detto.... Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #3900 Dátum: 2010 Október 21, 08:20:41 »

A privát üzeneteimet,nem kapom meg emailben,pedig ott a pipa!
Pár napja csinálja.

A levelezőm pedig jó,más emailjeim ugyanúgy jönnek-mennek.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3899 Dátum: 2010 Október 12, 16:07:48 »

Ennyi erovel az offtopic-ot sem kellett volna kitalalni es megvalositani, mert ott is lehetett volna scrollozni ... Meg valljuk be, hogy az ember kivancsi, es megnezi mi van az offban ... :-) Allitolag te meg Ratro tudjatok azt, hogy nem nyitjatok ki az offot, de ez valoszinuleg csak varosi legenda... :-P
én csak az enyémre adott válasz offokat nézem, a többit nem. nem fáj megfogni oldalt a csúszkát és átlapozni rajta

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3898 Dátum: 2010 Október 12, 16:05:46 »

a megoldás neve scrollozás  Grin
Ennyi erovel az offtopic-ot sem kellett volna kitalalni es megvalositani, mert ott is lehetett volna scrollozni ... Meg valljuk be, hogy az ember kivancsi, es megnezi mi van az offban ... :-) Allitolag te meg Ratro tudjatok azt, hogy nem nyitjatok ki az offot, de ez valoszinuleg csak varosi legenda... :-P

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3897 Dátum: 2010 Október 12, 15:59:06 »

Proti mennyire bonyolult:

Olyan funkció létrehozása, hogy ha a hozzászólásban csak off van akkor az ne jelenjen meg, mármint a hozzászólás.

Rákattintok egy topicra és van, hogy fél oldalon keresztül csak ilyet látok.
a megoldás neve scrollozás  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #3896 Dátum: 2010 Október 12, 11:03:58 »

Utalod te is a sok szemetet, mi? Cheesy
Eleg bonyolult, a forum ilyesmiket tavolrol sem tud. De meg tudom csinalni... Karacsony? :-)))
Jó lenne. Talán még olvasni fogom a fórumot. Néha a kevesebb több.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3895 Dátum: 2010 Október 12, 10:29:26 »

Olyan funkció létrehozása, hogy ha a hozzászólásban csak off van akkor az ne jelenjen meg.
Utalod te is a sok szemetet, mi? Cheesy
Eleg bonyolult, a forum ilyesmiket tavolrol sem tud. De meg tudom csinalni... Karacsony? :-)))

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #3894 Dátum: 2010 Október 12, 10:27:38 »

Olyan funkció létrehozása, hogy ha a hozzászólásban csak off van akkor az ne jelenjen meg, mármint a hozzászólás.

Rákattintok egy topicra és van, hogy fél oldalon keresztül csak ilyet látok.
RNIE
« Hozzászólás #3893 Dátum: 2010 Október 09, 21:52:52 »

örninek 1 tized másodperc is sok :-PPP
ratyi.sajnos,most el kell mennem 3óra 1 percre.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3892 Dátum: 2010 Október 09, 20:43:49 »

Szerintem is eleg lenne, egyelore megprobaljuk 3 oraval.

örninek 1 tized másodperc is sok :-PPP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3891 Dátum: 2010 Október 09, 18:55:47 »

Szerintem erre bőven elég lenne 10-15 perc. Annyi alatt bármilyen érthető hibát ki lehet javítani. Ezután pedig vállalja mindenki amit leírt.
Szerintem is eleg lenne, egyelore megprobaljuk 3 oraval.
(Errol jut eszembe, a guglinak van olyan szolgaltatasa, hogy ha elkuldesz egy levelet, akkor van 5 mp-ed visszavonni... es akkor nem kapja meg a joember fonoke a kurvaanyazast, ha esetleg meggondolta magat az illeto :-) Mondjuk ott az 5 mp viszont keves szerintem, de hat ok tudjak.)

Más.
Történt valami más módosítás is? Mert nekem újra hosszú időbe telik, mire az utolsó nemolvasott hozzászólásra ugrik az oldal. kb tegnap óta megint, régebben is volt ilyen hónapokkal ezelőtt, de elmúlt. Két gépen is ugyanaz.
Mas nem tortent. Nalad lesz a bibi (megint Tongue).

1303LS
« Hozzászólás #3890 Dátum: 2010 Október 09, 18:49:39 »

Más.
Történt valami más módosítás is? Mert nekem újra hosszú időbe telik, mire az utolsó nemolvasott hozzászólásra ugrik az oldal. kb tegnap óta megint, régebben is volt ilyen hónapokkal ezelőtt, de elmúlt. Két gépen is ugyanaz.
1303LS
« Hozzászólás #3889 Dátum: 2010 Október 09, 18:47:36 »

Buntiben vagy a "Hombar Hambi" miatt! :-P
Tesztelunk. Jelenleg 3 oran keresztul lehet modositani/torolni egy hozzaszolast. A visszajelzesek alapjan nagy gond, hogy aki ott ul a gepnel a hozzaszolas megirasaval egy idoben, az azonnal olvassa a hozzaszolast, amit aztan a kedves hozzaszolo kesobb/masnap megvaltoztat (mondjuk atirja egy termek arat, vagy uj infokat ad valamirol) amit aztan csak a ket nap mulva idetevedok olvasnak, a kemenymag sosem fog vele talalkozni. Meglatjuk, hogy ez hogy valik be... :-)
Szerintem erre bőven elég lenne 10-15 perc. Annyi alatt bármilyen érthető hibát ki lehet javítani. Ezután pedig vállalja mindenki amit leírt.
RNIE
« Hozzászólás #3888 Dátum: 2010 Október 09, 18:21:14 »

Tesztelunk. Jelenleg 3 oran keresztul lehet modositani/torolni egy hozzaszolast.
pöcs.21.20-kor módosítom puncira Tongue
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3887 Dátum: 2010 Október 09, 17:26:18 »

meg itt is
meg máshol is
Buntiben vagy a "Hombar Hambi" miatt! :-P
Tesztelunk. Jelenleg 3 oran keresztul lehet modositani/torolni egy hozzaszolast. A visszajelzesek alapjan nagy gond, hogy aki ott ul a gepnel a hozzaszolas megirasaval egy idoben, az azonnal olvassa a hozzaszolast, amit aztan a kedves hozzaszolo kesobb/masnap megvaltoztat (mondjuk atirja egy termek arat, vagy uj infokat ad valamirol) amit aztan csak a ket nap mulva idetevedok olvasnak, a kemenymag sosem fog vele talalkozni. Meglatjuk, hogy ez hogy valik be... :-)

RNIE
« Hozzászólás #3886 Dátum: 2010 Október 09, 16:43:30 »

eltűnt a módosítás/törlés opcióm a motorosban pl
meg itt is
meg máshol is
RNIE
« Hozzászólás #3885 Dátum: 2010 Október 09, 16:39:23 »

eltűnt a módosítás/törlés opcióm a motorosban pl
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3884 Dátum: 2010 Október 01, 16:36:17 »

nyomtam ctrl+r-t, ctrl+f5-öt, no változás. mondjuk együtt lehet élni vele, ha beidézem, akkor el tudom olvasni, csak akkor zavaró, ha 5 oldalt olvasok vissza
vagy jelöld ki, akkor ahogy húzod az egeret, görgetődik, bár egyszerre csak egy sor olvasható kb..
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3883 Dátum: 2010 Október 01, 16:34:18 »

sejtettem, hogy valakinel rossz lesz, valakinel rossz ... mikor multkor gyujtottetek tobbet, akkor is ez volt, van akinel jo volt, van akinel meg nem. Azonos bongeszovel ... Na most ezzel mit lehet kezdeni? Cheesy

Ctrl+F5-ot nyomtal ? Mindent ujratoltott ? (atirtam a css-t)
nyomtam ctrl+r-t, ctrl+f5-öt, no változás. mondjuk együtt lehet élni vele, ha beidézem, akkor el tudom olvasni, csak akkor zavaró, ha 5 oldalt olvasok vissza

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3882 Dátum: 2010 Október 01, 16:27:45 »

uganúgy rossz
sejtettem, hogy valakinel rossz lesz, valakinel rossz ... mikor multkor gyujtottetek tobbet, akkor is ez volt, van akinel jo volt, van akinel meg nem. Azonos bongeszovel ... Na most ezzel mit lehet kezdeni? Cheesy

Ctrl+F5-ot nyomtal ? Mindent ujratoltott ? (atirtam a css-t)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3881 Dátum: 2010 Október 01, 16:24:27 »

Akko' nezd meg most! :-P
ctrl+F5 -tel frissitsd!
szazezerdollarkoszonomszepen.
uganúgy rossz, csak tudom editálni a bejegyzést . vagy ez eddig is volt?  Huh

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3880 Dátum: 2010 Október 01, 16:19:09 »

baszott sok van, a múltkor egy csomót linkeltünk belőlük. nekem xp 32bit és 7 64bit alatt is csinálta/ja chrome-al
Akko' nezd meg most! :-P
ctrl+F5 -tel frissitsd!
szazezerdollarkoszonomszepen.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3879 Dátum: 2010 Október 01, 16:08:16 »

most írtam a tesztelős topikba, máris rossz

így meg jó ugyanaz a szöveg, hogy van előtte valami. de ugyanez idézettel egybekötött offal is rossz, sorok számától sem függ

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3878 Dátum: 2010 Október 01, 16:07:35 »

most írtam a tesztelős topikba, máris rossz

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3877 Dátum: 2010 Október 01, 16:07:02 »

Ok, megnezem majd, leroviditem a linket.Mondj bongeszot es konkret hozzaszolast, mer' en meg nem tudtam reprodukalni a hibat...
Kerlek linkeld majd ide azt a hozzaszolast, hogy kesobb, mikor foglalkozok ezzel megtalalhassam!

Koszi!
ok, akkor majd gyűjtöm én is, nekem is ilyen némelyik. ma is volt valahol, ahol te hozzászóltál.
xp + chrome
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3876 Dátum: 2010 Október 01, 16:06:11 »

Ok, megnezem majd, leroviditem a linket.Mondj bongeszot es konkret hozzaszolast, mer' en meg nem tudtam reprodukalni a hibat...
Kerlek linkeld majd ide azt a hozzaszolast, hogy kesobb, mikor foglalkozok ezzel megtalalhassam!

Koszi!
baszott sok van, a múltkor egy csomót linkeltünk belőlük. nekem xp 32bit és 7 64bit alatt is csinálta/ja chrome-al

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #3875 Dátum: 2010 Október 01, 15:29:28 »

Koszi!
Ok. megpróbálom.Keresek egyet.
Chromot használok.
Köszi.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #3874 Dátum: 2010 Október 01, 15:27:31 »

Ok, megnezem majd, leroviditem a linket.
Nekem olyan gondom van, hogy azoknál az off-oknál ahol görgetősáv van, ott görgetéskor nem lehet elolvasni az off-ot.
Beidézem, és akkor eltudom olvasni.
Evvel lehet kezdeni valamit?
Mondj bongeszot es konkret hozzaszolast, mer' en meg nem tudtam reprodukalni a hibat...

Koszi!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3873 Dátum: 2010 Október 01, 15:27:19 »

Nekem olyan gondom van, hogy azoknál az off-oknál ahol görgetősáv van, ott görgetéskor nem lehet elolvasni az off-ot.
olyan nyűgöm nekem is volt krómmal

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #3872 Dátum: 2010 Október 01, 15:25:49 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3871 Dátum: 2010 Október 01, 15:25:02 »

én nem mondtam, hogy ne írd be, bárki bármilyen nyűgjét beírhatja, elvégre ez egy nyílt fórum.
csak azt jeleztem, hogy ez egy elhanyagolható kisebbség baja, amit persze orvosolni lehet és kell. a végén meg ott volt egy kacsintós szmájli, meg egy teli pofával röhögő is. (olyat nem találtam, amelyik könyökkel jól oldalbaböki a Bugibácsit..) Grin
az én hsz alján is van egy kacsintós de valóban nem figyeltem mert a teliszájasra enyhébben fogalmazok  Wink Grin Grin

ja és neked bugiöcsi  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #3870 Dátum: 2010 Október 01, 15:23:06 »

mindketten,mindannyian tudjuk,hogy a fórumot kb százan használjuk, napi szinten pedig kb negyvenen
ha van egy probléma ami nekem,neked,a másiknak,a harmadiknak probléma akkor hadd írjuk már be
azt gondolom és arra emléxem a közeli és a távoli múltból,hogy neked ennél sokkal több problémád volt a fórummal és ennek sokkal vehemensebben adtál hangot

hadd írjuk már be mi hárman,hogy nekünk ez a nyűgünk és hátha a Proti kitalál rá valamit és nem nekem kell tűzrókát használnom a továbbiakban vagy krómot

köszi  Wink

én nem mondtam, hogy ne írd be, bárki bármilyen nyűgjét beírhatja, elvégre ez egy nyílt fórum.
csak azt jeleztem, hogy ez egy elhanyagolható kisebbség baja, amit persze orvosolni lehet és kell. a végén meg ott volt egy kacsintós szmájli, meg egy teli pofával röhögő is. (olyat nem találtam, amelyik könyökkel jól oldalbaböki a Bugibácsit..) Grin
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3869 Dátum: 2010 Október 01, 15:22:31 »

mindketten,mindannyian tudjuk,hogy a fórumot kb százan használjuk, napi szinten pedig kb negyvenen
ha van egy probléma ami nekem,neked,a másiknak,a harmadiknak probléma akkor hadd írjuk már be
azt gondolom és arra emléxem a közeli és a távoli múltból,hogy neked ennél sokkal több problémád volt a fórummal és ennek sokkal vehemensebben adtál hangot

hadd írjuk már be mi hárman,hogy nekünk ez a nyűgünk és hátha a Proti kitalál rá valamit és nem nekem kell tűzrókát használnom a továbbiakban vagy krómot

köszi  Wink
nekem is ilyen volt, de mióta az opera folyton lefagyott, átszoktam másra
a megoldás pedig valóban hogy rendesen linkeljünk, csak egyszerűen beilleszteni sokkal kényelmesebb
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3868 Dátum: 2010 Október 01, 15:19:41 »

1230 júzerből kettő.
nagyon jó arány, több, mint 2/3.  Wink Grin

köszi  Wink

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3867 Dátum: 2010 Október 01, 15:12:19 »

meg kell tanulni az embereknek linkelni

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #3866 Dátum: 2010 Október 01, 15:08:18 »

meg nekem  Roll Eyes

1230 júzerből kettő.
nagyon jó arány, több, mint 2/3.  Wink Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #3865 Dátum: 2010 Október 01, 15:06:07 »

Ezt csak az opera es az uj verziok csinaljak ... :-)
Kb csak nalad es AZSnal jelent(ett) ez gondot, o mar megoldotta ... :-P
meg nekem  Roll Eyes

Oldalak: 1 ... 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: