www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:51:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112768 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4064 Dátum: 2010 December 03, 08:17:02 »

Sanyi, igen, sokszor nehéz helyzetben vagyunk és igen, hibázunk is (bár ezt most nem érzem annak).
Ha hiányzik valamelyik szmájli, kérlek írd be, visszarakjuk. Ennél többet tenni sajnos nem tudunk ebben a témában.
1303LS
« Hozzászólás #4063 Dátum: 2010 December 03, 07:08:52 »

Igen.Amikor az ignore gomb bejött,nyávogtál kettőt és megszűnt.Függetlenül attól hogy másoknak tetszett-e vagy sem.Kicsit hamar felejtesz
Azzal is egyetértettem.  Cheesy Mennyire sokoldalúan kellemes jellem vagyok.  Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4062 Dátum: 2010 December 03, 07:08:24 »

Hisztis picsa vagy, az az igazsag! :-)))
Mondd, hogy melyik szmajlikat hianyolod, es visszarakom vagy a [tovabb] ala, vagy ha indokolt, akkor a hozzaszolas szerkesztese fole. Senki nem akar *veled* kibaszni, keressuk a legjobb megoldast...

Ismételten kérdezem: nem lett volna egyszerűbb megkérdezni, legalább kérdésként, hogy mit szeretne a társaság nagy része???
De végül is tökmindegy, mert úgyis azt csináltok, amit akartok... Ez olyan tipikusan magyaros: csinálok gyorsan, hamar valamit, aztán majd nekiállok foltozgatni, javítgatni....
Én azt tanultam anno: kétszer mérek, egyszer vágok... Nálad ez eléggé fordítva müxik, úgy tűnik...
De mint mondtam, úgyis Ti döntötök, mi max. próbálunk alkalmazkodni, amíg megy...
« Utoljára szerkesztve: 2010 December 03, 07:12:01 írta TBK001 »

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4061 Dátum: 2010 December 03, 07:04:52 »

Igen.Amikor az ignore gomb bejött,nyávogtál kettőt és megszűnt.Függetlenül attól hogy másoknak tetszett-e vagy sem.Kicsit hamar felejtesz

A kettőt azért nem gondolnám egy kategóriának.... Még, ha Néked úgy is tűnik...

De lehet, valóban úgy gondoltam akkor... azóta rájöttem, hogy van pár ember, akinek a böfögéseire hsz-eire nem nagyon volnék kíváncsi... És, ha jól tudom, nem voltam egyedül, de köszi , hogy ezt az én nyakamba varrjátok folyton...
« Utoljára szerkesztve: 2010 December 03, 07:11:37 írta TBK001 »

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4060 Dátum: 2010 December 03, 06:32:00 »

Dehogynem, koszonom, hogy emlekeztettel! Mar vissza is raktam.
Mikor irtad nem volt hozza energiam, es ugy elnapoltam, hogy el is felejtettem Roll Eyes

a puszilkodós Kiss sincs.
legalábbis a hsz szerkesztő fölött.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4059 Dátum: 2010 December 03, 03:34:56 »

én már privátban is megírtam neked,hogy a kacsintós és a ferdeszájú ami nekem nagyon hiányzik a hszek fölötti sorban
nemelehetnee ,hogy azok visszakerüljenek ?
Dehogynem, koszonom, hogy emlekeztettel! Mar vissza is raktam.
Mikor irtad nem volt hozza energiam, es ugy elnapoltam, hogy el is felejtettem Roll Eyes

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #4058 Dátum: 2010 December 03, 02:53:15 »

Mondd, hogy melyik szmajlikat hianyolod, es visszarakom vagy a [tovabb] ala, vagy ha indokolt, akkor a hozzaszolas szerkesztese fole. Senki nem akar *veled* kibaszni, keressuk a legjobb megoldast...
én már privátban is megírtam neked,hogy a kacsintós és a ferdeszájú ami nekem nagyon hiányzik a hszek fölötti sorban
nemelehetnee ,hogy azok visszakerüljenek ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4057 Dátum: 2010 December 02, 22:05:38 »

Van jónéhány, ami nincs itt, amit használtam is rendszeresen, de lehet ezután majd én sem használom őket, max. félreérthető lesz, Amit írok... Mert nem lesz a végében a szmájli... de nem érdekes...[nyissz]
Ez a néhány itteni, nem tudom, kinek szúrta a szemét, de végül is mindegy...
Befejeztem...

RNIE
« Hozzászólás #4056 Dátum: 2010 December 02, 22:05:12 »

Ez annyira jó, hogy valaki kitalál valamit, ami nem tetszik neki és lám, máris kész... Az, hogy másoknak ez megfelel, vagy sem, az már nem számít...
Kíváncsi lennék, ha én kitalálnék valamit, akkor az is így, pikk-pakk meglenne, lexarva mindenki más véleményét, akaratát?
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4055 Dátum: 2010 December 02, 21:29:41 »

Innen fentről melyik hiányzik?
Na, pontosan Neked is azok voltak a problémáid mint másnak, megoldódott. Hol a baj?  Huh
Közben megtaláltam: Az értetlenül vállvongatós pl hiányzik, de hangjegyet füttyögős meg van kettő is.  Cheesy

Van jónéhány, ami nincs itt, amit használtam is rendszeresen, de lehet ezután majd én sem használom őket, max. félreérthető lesz, Amit írok... Mert nem lesz a végében a szmájli... de nem érdekes... Vagy a vigyorgó elég?
Ott a baj, hogy ha be kell lépnem a Tovább -ba, akkor az nem kevés, mire letöltődik... ez a bajom...mert lehet, hogy ott ott van, de türelem kell azt kivárni, ami eddig egy pöttyintés volt...
Ez a néhány itteni, nem tudom, kinek szúrta a szemét, de végül is mindegy...
Befejeztem...

1303LS
« Hozzászólás #4054 Dátum: 2010 December 02, 21:23:37 »

Látom, hozod az Anyázós stílusodat... Ez a néhány szmájli, ami itt, felül van, nem tudom kit zavart annyira... a Továbbiakat felőlem lehett volna gyomlálni, mert valóban volt ott sok felesleges...
Csakhogy ha azt nyitottam, meg, az eltelt egy kis időbe, mire bejöttek... és volt, hogy nem volt időm-kedvem kivárni... De ez biztos a gépem, és a netem bűne...
Viszont miért nem lehetett volna előtt megkérdezni bennünket, hogy melyik kell, melyik mehet a kukába...
De valóban egyszerűbb, önhatalmúlag gyomlálni...
De nyugodtan le lehet ugatni, már megszoktam...
Innen fentről melyik hiányzik?
Na, pontosan Neked is azok voltak a problémáid mint másnak, megoldódott. Hol a baj?  Huh
Közben megtaláltam: Az értetlenül vállvongatós pl hiányzik, de hangjegyet füttyögős meg van kettő is.  Cheesy
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4053 Dátum: 2010 December 02, 21:18:27 »

sózlj, hogy mit hiányolsz és visszakerül, én is ezt tettem

Ezzel csak az a bajom, hogy ha egy rövid közvéleménykutatás megelőzte volna, vagy egy rövid statisztika, a használtakról, akkor erre nem lenne szükség...
Ennyi... De ez biztos bonyolultabb lett volna... Megértem...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4052 Dátum: 2010 December 02, 21:16:56 »

Nem jól látod. A "valaki" feldobott egy vélt problémát amit a hozzáértő csóka, úgy gondolt, hogy valós. Aztán lépett.
Egyébként Te hány szmájlit használtál abból a 400-ból amit annak idején csak úgy egyben csomagban bevágott ide a proti? Vagy másik kérdés mennyire zavart mikor kerestél egyet és kijojózott a szemed mire megtaláltad. Shocked Vagy az ok mellékes és csak kötözködöl itten, e.  Grin

Látom, hozod az Anyázós stílusodat... Ez a néhány szmájli, ami itt, felül van, nem tudom kit zavart annyira... a Továbbiakat felőlem lehett volna gyomlálni, mert valóban volt ott sok felesleges...
Csakhogy ha azt nyitottam, meg, az eltelt egy kis időbe, mire bejöttek... és volt, hogy nem volt időm-kedvem kivárni... De ez biztos a gépem, és a netem bűne...
Viszont miért nem lehetett volna előtt megkérdezni bennünket, hogy melyik kell, melyik mehet a kukába...
De valóban egyszerűbb, önhatalmúlag gyomlálni...
De nyugodtan le lehet ugatni, már megszoktam...

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4051 Dátum: 2010 December 02, 21:11:04 »

Ez annyira jó, hogy valaki kitalál valamit, ami nem tetszik neki és lám, máris kész... Az, hogy másoknak ez megfelel, vagy sem, az már nem számít...
Kíváncsi lennék, ha én kitalálnék valamit, akkor az is így, pikk-pakk meglenne, lexarva mindenki más véleményét, akaratát?
sózlj, hogy mit hiányolsz és visszakerül, én is ezt tettem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #4050 Dátum: 2010 December 02, 21:10:26 »

Nem jól látod. A "valaki" feldobott egy vélt problémát amit a hozzáértő csóka, úgy gondolt, hogy valós. Aztán lépett.
Egyébként Te hány szmájlit használtál abból a 400-ból amit annak idején csak úgy egyben csomagban bevágott ide a proti? Vagy másik kérdés mennyire zavart mikor kerestél egyet és kijojózott a szemed mire megtaláltad. Shocked Vagy az ok mellékes és csak kötözködöl itten, e.  Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4049 Dátum: 2010 December 02, 21:04:20 »

Valami felreertes tortenhetett, nem tiportatok a lelkembe... :-)
A kacsintos is megvan, legfeljebb a [tovabb] gomb megnyomasa utan jon fel ... Sok szmajlibol 3-4 db is volt, ha pont rosszat tuntettem el (azok is megvannak, a regi hozzaszolasokban mukodnek, csak nem jonnek fel az ablakban), akkor ez ilyen. Ha valami nagyon hianyzik a hozzaszolas szerkesztese folotti listabol, azt vissza tudom tenni.
Talalkozon a palinka meg a sor johet ... ;-) Amugymegnemiszom. Tongue

1303LS
« Hozzászólás #4048 Dátum: 2010 December 02, 20:58:49 »

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
nálam szintén, többször sokszor.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4047 Dátum: 2010 December 02, 20:58:01 »

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4046 Dátum: 2010 December 02, 12:38:07 »

A gep valamikor le lesz cserelve, mert mostanaban sokat hibazik. Meg nem tudjuk mikor... Majd szolok. :-)

észre fogjuk venni ;-)
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4045 Dátum: 2010 December 02, 12:36:36 »

köszönjük a javítást!!
A gep valamikor le lesz cserelve, mert mostanaban sokat hibazik. Meg nem tudjuk mikor... Majd szolok. :-)

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4044 Dátum: 2010 December 02, 12:26:16 »

köszönjük a javítást!!
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4043 Dátum: 2010 November 30, 17:07:23 »

az elmondottak alapján 100%
Igazad volt.
Kész a fotoalbum,hu-n a mokolás,visszajött minden.
Ez örömebodottág! Grin

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #4042 Dátum: 2010 November 29, 21:41:18 »

ctrl+f5 működött
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #4041 Dátum: 2010 November 29, 21:40:27 »

Elallitod a szmajlicsomagodat, reklamblokkoloban letiltod a bogarhatus szmajlikat, ilyenek. Roll Eyes
Nyisd meg a tovabb ablakot es varj kicsit tobbet. Ha ugy tunik vegzett es meg nincs lathato szmajli benne, akkor ctrl+F5 ... Ha utana sincs, akkor kuldd el nekem mailben az oldal forrasat (ha van neki. Jobbgomb -> Forras megtekintese)
Pébá hiányolni fogja a getzis szmájlit... Evil

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4040 Dátum: 2010 November 29, 21:36:34 »

? mit lehet azon elbénázni?
Elallitod a szmajlicsomagodat, reklamblokkoloban letiltod a bogarhatus szmajlikat, ilyenek. Roll Eyes
Nyisd meg a tovabb ablakot es varj kicsit tobbet. Ha ugy tunik vegzett es meg nincs lathato szmajli benne, akkor ctrl+F5 ... Ha utana sincs, akkor kuldd el nekem mailben az oldal forrasat (ha van neki. Jobbgomb -> Forras megtekintese)

RNIE
« Hozzászólás #4039 Dátum: 2010 November 29, 21:08:26 »

? mit lehet azon elbénázni?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4038 Dátum: 2010 November 29, 21:04:32 »

Na.arra gondoltam,hogy a tovább ablakban megnézni mi az amit nem használtunk idáig és azt törölni, ne legyen 290 csak 110
Igy tortent ... :-P
Szerintem valamit elbenaztal, ha neked nincsenek szmajlik abban az ablakban... Roll Eyes

RNIE
« Hozzászólás #4037 Dátum: 2010 November 29, 21:03:32 »

Na.arra gondoltam,hogy a tovább ablakban megnézni mi az amit nem használtunk idáig és azt törölni, ne legyen 290 csak 110
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4036 Dátum: 2010 November 29, 21:00:24 »

OK, kosz a tippet!
legalábbis azokat én használtam, a többi megnyíló oldalon lévőből meg megjegyeztem leírva inkább ,mint kikeresni

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4035 Dátum: 2010 November 29, 20:57:44 »

vannak szmájlik a bogárhátún?
Nem.
volt a gyorsak közt egy égbe néző, meg szemet kerekítő, azokat visszarakhatnád esetleg
OK, kosz a tippet!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4034 Dátum: 2010 November 29, 20:57:15 »

A kacsintos is megvan, legfeljebb a [tovabb] gomb megnyomasa utan jon fel ... Sok szmajlibol 3-4 db is volt, ha pont rosszat tuntettem el (azok is megvannak, a regi hozzaszolasokban mukodnek, csak nem jonnek fel az ablakban), akkor ez ilyen. Ha valami nagyon hianyzik a hozzaszolas szerkesztese folotti listabol, azt vissza tudom tenni.
volt a gyorsak közt egy égbe néző, meg szemet kerekítő, azokat visszarakhatnád esetleg

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #4033 Dátum: 2010 November 29, 20:56:38 »

vannak szmájlik a bogárhátún?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4032 Dátum: 2010 November 29, 20:55:09 »

1303LS
« Hozzászólás #4031 Dátum: 2010 November 29, 19:44:12 »

nekem ha megnyitom a továbbot,csak a szürke semmi
Nálam még látszódik rengeteg, de valószínűleg nagyon beletiportunk Proti lelkébe, úgyhogy sok jó nincs kilátásban.
Na mindegy majd legközelebb töltök Neki egy pálinkát meg egy sört.  Cool
RNIE
« Hozzászólás #4030 Dátum: 2010 November 29, 19:34:42 »

nekem ha megnyitom a továbbot,csak a szürke semmi
1303LS
« Hozzászólás #4029 Dátum: 2010 November 29, 19:33:26 »

miva?kitörölted mindet?
Kacsintóst, csodálkozóst kigyalázta, de sok maradt azért.  Cool
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4028 Dátum: 2010 November 29, 19:14:10 »

Melyikben is? Embarrassed