www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:49:04

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112762 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4304 Dátum: 2011 Március 22, 16:55:23 »

Nem értem mire ez a nagy sértődöttség.
Szerintem (és úgy látom többen is így látják) semmi nem indokolja ezt a napokon átívelő elégedettlenségi hullámot.

sértődésről szó sincs, inkább szomorú vagyok (meg még mások is, sajnos...)

az ilyesmit egyébként soha nem egy konkrét eset váltja ki, az legfeljebb egy folyamat vége, az utolsó csepp. tudod: a mennyiségi változások átcsapnak minőségibe  Wink

sokkal elgondolkodtatóbb a tendencia...
1303LS
« Hozzászólás #4303 Dátum: 2011 Március 22, 16:48:40 »

egy hozzászólásomat idézed, és írod:

Mi az, hogy mindig? Pl. abban a hozzászólásban sem hoztam fel, amit idéztél...

Igazad van nem "mindig", tényleg nincs benne mind a 14075 HSZedben.
Elnézést akkor értsd úgy, hogy sokszor.
megszólítottál, és az illem úgy kívánja, hogy válaszoljak.

szerinted máshol rendben van így? vagy ha máshol több van, akkor lehet az említett topikban esetleg kevesebb? mennyi az elviselhető szerinted?

Ki mondta, hogy nem olvasom? Ignoráltam és évek óta nem írok bele (ugyanúgy, mint néhány más topikba). Azért egyszer-egyszer belepillantok, vajon válozott-e a helyzet, mióta hanyagolom. Belepillantok és ennyi elég is...

inkább hellyel, mint közzel. az offolásra pl. sokkal jobban ugranak. név nélkül említem, hogy olyan is előfordult, hogy egy admin csakis és kizárólag egyetlen topikkal foglalkozik és ott bizony szigorú moderálást követett el, minden előzetes figyelmeztetés nélkül. más topikokban meg sem szólal. miféle admin az ilyen? másnak meg admin jopga van, de ezt a tényt nem jelzi nevének piros írásával. rendben van, hogy nagyon sokan tudjuk és elfogadjuk ezt a tényt, de azért illene felvállalni a titulust. különben mire való a pirosbetűs júzer?

Nem értem mire ez a nagy sértődöttség.
Szerintem (és úgy látom többen is így látják) semmi nem indokolja ezt a napokon átívelő elégedettlenségi hullámot.
Én még emlékszem mikor robbant ez ki és mi volt a kiváltója. Illetve nem is kiváltója, hanem csak elindítója, mert ki nem váltotta semmi.  Roll Eyes
Másnak kellene besértődni, de úgy látom Ő ezt tudja kezelni, főleg, hogy milyen piti az ügy.
Nekem is lenne kedvem hisztizni néha, de minek. Biztos vagyok benne, hogy csak a sértődés lenne belőle. Mindegy is, a konkrét példát nem írom le, anélkül meg nem érted.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4302 Dátum: 2011 Március 22, 16:43:14 »

csillagoztam

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
« Hozzászólás #4301 Dátum: 2011 Március 22, 16:38:29 »

Rendben, tessek.
(Remelem mas problemakat is hasonlo egyszeruseggel meg tudunk majd oldani a jovoben :-))
Proti írtam neked privit, ha kell az előzményét is megírom...
fontos kérlek, olvasd el...

« Hozzászólás #4300 Dátum: 2011 Március 22, 16:28:43 »

Rendben, tessek.
(Remelem mas problemakat is hasonlo egyszeruseggel meg tudunk majd oldani a jovoben :-))

köszönöm, de nem az volt a hozzászólásom lényege...  Wink
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4299 Dátum: 2011 Március 22, 16:26:19 »

nagyon sokan tudjuk és elfogadjuk ezt a tényt, de azért illene felvállalni a titulust. különben mire való a pirosbetűs júzer?
Rendben, tessek.

Buzi, aki fékez! :-)))

« Hozzászólás #4298 Dátum: 2011 Március 22, 16:23:06 »

megszólítottál, és az illem úgy kívánja, hogy válaszoljak.

egy hozzászólásomat idézed, és írod:

Nem értem, miért hozod fel mindig az anyázóst példaként..

Mi az, hogy mindig? Pl. abban a hozzászólásban sem hoztam fel, amit idéztél...

mikor ott semmi olyan szintű gyalázkodás nem történik hetekig hónapokig, mint amilyen szinte bármelyik másik topicban előfordul rendszeresen.

szerinted máshol rendben van így? vagy ha máshol több van, akkor lehet az említett topikban esetleg kevesebb? mennyi az elviselhető szerinted?

Főleg úgy, hogy állítólag nem is olvasod.

Ki mondta, hogy nem olvasom? Ignoráltam és évek óta nem írok bele (ugyanúgy, mint néhány más topikba). Azért egyszer-egyszer belepillantok, vajon válozott-e a helyzet, mióta hanyagolom. Belepillantok és ennyi elég is...

Ezeket meg úgy hiszem hellyel közzel kezelik az adminok.

inkább hellyel, mint közzel. az offolásra pl. sokkal jobban ugranak. név nélkül említem, hogy olyan is előfordult, hogy egy admin csakis és kizárólag egyetlen topikkal foglalkozik és ott bizony szigorú moderálást követett el, minden előzetes figyelmeztetés nélkül. más topikokban meg sem szólal. miféle admin az ilyen? másnak meg admin jopga van, de ezt a tényt nem jelzi nevének piros írásával. rendben van, hogy nagyon sokan tudjuk és elfogadjuk ezt a tényt, de azért illene felvállalni a titulust. különben mire való a pirosbetűs júzer?

Engem személy szerint sokkal jobban zavar, hogy már szinte senki nem segít a másiknak (köztük én sem) csípőből (SZMB), mert mindig akad valaki aki tudja, hogy bár jó az úgy, de a szomszéd macskája bele tud mászni és ezért már hülyeség az egész. Remélem érthető a béna hasonlatom. És ugyanez van alkatrészes témában is. Autófikázás dettó. Sokan inkább csendben maradnak, nem hiányzik a vergődés 10-20 HSZen keresztül.

én viszont azt tapasztalom, hogy nekem nagyon sokan segítenek, ha kérem és én is megteszem a tőlem telhetőt - ami mondjuk nem sok.
annyiban igazad van, hogy az a bizonyos fikázás nagy divat. továbbmegyek: más üzletébe való beleszólás is (pl: "engem ugyan nem érint és nem érdekel, meg semmi közöm hozzá, de ugyanezt vagy jobbat máshol sokkal olcsóbban meg lehet vásárolni...")
ezek engem is zavarnak, de jóval kevésbé, mint a mások alázása.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4297 Dátum: 2011 Március 22, 16:13:53 »

Akkor törlünk, ha egymást zsidózzátok-cigányozzátok-stb olyan topikokban, amit nem regisztráltak is olvashatnak.

naja
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4296 Dátum: 2011 Március 22, 16:09:09 »

na ez érdekes, mivel akkor a moderátorok miért is törölnek hol itt- hol ott hozzászólásokat???
naja

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Rulezka
« Hozzászólás #4295 Dátum: 2011 Március 22, 15:38:58 »

Amikor elindult a fórum akkor a Bá azt mondta, hogy nem lesz moderálás.
Na ehhez tartják magukat.

Akkor hol a gond?  Huh

na ez érdekes, mivel akkor a moderátorok miért is törölnek hol itt- hol ott hozzászólásokat???
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #4294 Dátum: 2011 Március 22, 15:34:16 »

Amikor elindult a fórum akkor a Bá azt mondta, hogy nem lesz moderálás.
Na ehhez tartják magukat.

Akkor hol a gond?  Huh

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Rulezka
« Hozzászólás #4293 Dátum: 2011 Március 22, 15:22:45 »

Ez nagyon rendes toled, koszonjuk szepen!
figy, nem az én aláírásom... ha nem viselkedne így, nem járna így, nemde? nehogy már én legyek a szemtelen mert beillesztem azt neked, ami minden topicba olvasható/látható
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4292 Dátum: 2011 Március 22, 15:15:06 »

azért mentettem le képként, hogy aláírása megváltoztatása esetén is legyen nyoma a korrektségének:
Ez nagyon rendes toled, koszonjuk szepen!

Rulezka
« Hozzászólás #4291 Dátum: 2011 Március 22, 15:10:18 »

Konkretan fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz...
íme olvasd el és láss csodát:

azért mentettem le képként, hogy aláírása megváltoztatása esetén is legyen nyoma a korrektségének:

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4290 Dátum: 2011 Március 22, 15:05:57 »

egyik majdem kiregelt nagyon régi tagunk nevével gunyólodik egy másik kevésbé régi tag a saját aláírásában.. azaz minden hozzászólásába van egy gusztustalan megjegyzése az említett tagra
Konkretan fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz...

Rulezka
« Hozzászólás #4289 Dátum: 2011 Március 22, 14:55:39 »

engem az embertelen viselkedés baromian zavar. pl hogy egyik majdem kiregelt nagyon régi tagunk nevével gunyólodik egy másik kevésbé régi tag a saját aláírásában.. azaz minden hozzászólásába van egy gusztustalan megjegyzése az említett tagra

szerintem a moderátor vagy admin azért van jelen hogy ezeket megszüntesse
ha máshogy nem megy akkor pl: ki**** kicsillagozza legalább az emberke nevét / felszólítja hogy ha nem fejezi be másokra nézva sértő viselkedését akkor kitiltás/felfüggesztés jár érte büntetésként....
ez minden fórumon hasonlóan megy

elég ha egy vatera.hu példát említek, ha felteszel eladni egy db terméket de a leírásba odaírod hogy több db is van, ezért felszólítás nélkül azonnal 72 óra minimum kitiltás jár.... korábban soha sehol nem olavstam erről semmiféle előzményt és egyszercsak fogtak és felfüggesztettek, mivel nem ezt hanem azt írtam, hogy különféle szinekben kapható az 1 db termékem....
tehát nem azt írtam hogy 80 db van ami eladó de itt csak 1et árulok, hanem azt hogy 3 féle szinben válaszható...
gondolom világos hogy miről beszélek.... szerintem 1/4 ennyire se gáz dolog mégis 3 nap kitiltás jár érte

itt a fórumon epdig nyiltan megy az alázás (nem anyázás) és egyáltalán nem a 18+ topicon belül, hanem minden topicon belül...
ehhez képest tegnap pl: az OFF-ban lévő horogkeresztes torta volt a moderálnivaló, az előtte sé utána lévő vita nem.... hmm ez érdekes, pediga  szoljatok ide kívülről is látható ugye.... máskor egy bagatel félreértés miatt is törlés jár.... szóval nem értem és kezdek én is elpártolni innen... bántó, hogy koordinálatlanul embertelen megjegyzésekért se jár se figyelmeztetés se semmi....
RNIE
« Hozzászólás #4288 Dátum: 2011 Március 22, 08:39:19 »

Nem értem, miért hozod fel mindig az anyázóst példaként, mikor ott semmi olyan szintű gyalázkodás nem történik hetekig hónapokig, mint amilyen szinte bármelyik másik topicban előfordul rendszeresen. Főleg úgy, hogy állítólag nem is olvasod. Ezeket meg úgy hiszem hellyel közzel kezelik az adminok.
Engem személy szerint sokkal jobban zavar, hogy már szinte senki nem segít a másiknak (köztük én sem) csípőből (SZMB), mert mindig akad valaki aki tudja, hogy bár jó az úgy, de a szomszéd macskája bele tud mászni és ezért már hülyeség az egész. Remélem érthető a béna hasonlatom. És ugyanez van alkatrészes témában is. Autófikázás dettó. Sokan inkább csendben maradnak, nem hiányzik a vergődés 10-20 HSZen keresztül.
Igazat kell adnom Unszi fórumtársnak.Engem az anyázós meg az egymásnak esések teljesen hidegen hagynak.Ami bosszantó az autófikázás.Mindenki fikáz mindent,függetlenül attól hogy a 185.bogara van de még mindig a földön ül mert padlólemeze az nincs,vagy egy-két szép bogara volt életében és azt halljuk 8éve.
1303LS
« Hozzászólás #4287 Dátum: 2011 Március 22, 08:14:26 »

ilyet soha senki nem mondott...

erre sem gondolt senki...

de azért ugye lehet törekedni a vadhajtások meg-megnyesegetésre? senkinek sem érdeke a féktelen burjánzás.
Nem értem, miért hozod fel mindig az anyázóst példaként, mikor ott semmi olyan szintű gyalázkodás nem történik hetekig hónapokig, mint amilyen szinte bármelyik másik topicban előfordul rendszeresen. Főleg úgy, hogy állítólag nem is olvasod. Ezeket meg úgy hiszem hellyel közzel kezelik az adminok.
« Utoljára szerkesztve: 2011 Március 22, 08:16:02 írta 1303LS »

« Hozzászólás #4286 Dátum: 2011 Március 22, 07:58:51 »

... a vége pedig az, hogy a fórum üzemeltetői a hülyék. ...

ilyet soha senki nem mondott...

Ha majd úgy érzem, hogy kiesett a kezemből az irányítás, akkor bezárjuk a fórumot. Tudom, hogy ez is be fog következni, de bízom abban, hogy nem a közeljövőben.

erre sem gondolt senki...

de azért ugye lehet törekedni a vadhajtások meg-megnyesegetésre? senkinek sem érdeke a féktelen burjánzás.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4285 Dátum: 2011 Március 22, 07:53:25 »

Minden topikból az lesz, amivé az ott hozzászólók teszik.
Mivel ez nem a főállásunk és nincs időnk a gép előtt ülni állandóan, ezért kiválasztottuk azokat a topikokat, amiket moderálunk. Ezt többé-kevésbé sikerül is megoldanunk. Őszinte leszek, ennél többre nekem nem futja az erőmből.
Ha valahol sértő hozzászólás van, ott igyekszünk normális hangon rendre inteni az érintetteket. Nem érzem, hogy ne működne a jóneveltségre buzdítás. Persze feszült helyzetekben - mivel a hozzászólók tudják, hogy nincs veszíteni valójuk - tovább fokozódik a dolog, a vége pedig az, hogy a fórum üzemeltetői a hülyék. Ez kicsit olyan, mintha azt mondanánk, hogy a bankok a hülyék, hogy nem motoznak meg minden belépőt, nem üzemeltetnek fémdetektort, hisz ha így lenne, kevesebb lenne a bankrablás. Nem is gondolunk arra, ha nem lennének bankrablók, akkor a bankok üzemeltetése is olcsóbb lenne. Lehet, hogy hülye a hasonlat, de talán érthető.
Nem tudom a két kezemen megszámolni, hogy hányszor hívott fel/keresett meg egy-egy vérre menő vita után MINDKÉT FÉL. Ugye megértem az álláspontjukat? Persze, hogy megértem, de az a viselkedés és kommunikációs módszer, ahogy ezt átadják a nyilvánosság előtt, az kicsit sok. Nem is sejted, hogy milyen apró problémákról van szó általában.
Ha majd úgy érzem, hogy kiesett a kezemből az irányítás, akkor bezárjuk a fórumot. Tudom, hogy ez is be fog következni, de bízom abban, hogy nem a közeljövőben.

« Hozzászólás #4284 Dátum: 2011 Március 22, 07:39:09 »

Ha megszüntetjük az anyázós topikot, akkor hol politizáljanak a népek? ,

egy közéleti-politizálós topikban, jól nevelt stílusban. a többi topikban ez működik, miért ne működne ott is? van anyázás a receptesben, az órásban vagy a fótózósban? ismétlem magam: ne süllyedjünk már le a kupolás ház szintjére...

az anyázós egyébként annak idején - ha jól emlékszem - nem abból a célból nyílt, hogy egymást becsméreljük. az ilyen-olyan hivatali packázások, mekkmesterek, tapló módon közlekedők kibeszélésére lett létrehozva. aztán szépen fokozatosan elharapózott a politika, ezzel egyidejűleg egymás és a másik véleményének a gyalázása.

mi lett most a baj?

most? évek óta hányingerem van az ottani stílustól, örültem a topikignórnak. sajnos alacsony a kerítés és szöknek onnan...

Hidd el, reménytelen olyan megoldást találni, ami az itt aktív 2-300 júzernek megfelelő. Ha csinálunk valamit, az a felének tetszik, a másik kiregel.
Az a baj, hogy eltűnt az emberekből az "átemenet". Minden csak fehér lehet vagy fekete, jó vagy rossz, stb. Már rég nem tapasztalok olyat, hogy elfogadható, egész jó, nem megfelelő, stb. Olyan, mintha csak egyes meg ötös lenne az iskolában.

elhiszem, tapasztalom magam is. és akkor törődjünk bele? arra van energiája az admin csapatnak, hogy pl. a komplettautósban vagy az adokveszekben rászóljon az offolásért a társaságra, de arra már nincs, hogy egy csepp jólneveltségre és egymás tiszteletben tartására buzdítson? az első fontosabb a másodiknál?
azért hozom fel az említett példákat, mert örömmel láttam, hogy sikerült némi eredményt elérni ott.

Szerintem a fórum - a sok egészen szélsőségesen eltérő gondolkodású ember ellenére - nem "élhetetlen". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek maradéktalanul elfogadható, de olyat nem is tudnánk csinálni, most úgy érzem.

persze, hogy nem, nem is lehet cél. de az igenis cél kellene hogy legyen, hogy ne az eldurvulás legyen a tendencia és ne a jobbérzésű hozzászólók kényszerüljenek távozásra-hallgatásra.
tudom, nagy felelősségük van az adminoknak, nem egyszerű a dolguk, de ha szabadjára engedjük az alpári stílust, lehetetlen lesz megfékezni. ahhoz meg nem kellene a bogárhátú nevet adni...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4283 Dátum: 2011 Március 22, 07:23:37 »

Ha megszüntetjük az anyázós topikot, akkor hol politizáljanak a népek? 5-6 éve ez működik, mi lett most a baj?
Hidd el, reménytelen olyan megoldást találni, ami az itt aktív 2-300 júzernek megfelelő. Ha csinálunk valamit, az a felének tetszik, a másik kiregel.
Az a baj, hogy eltűnt az emberekből az "átemenet". Minden csak fehér lehet vagy fekete, jó vagy rossz, stb. Már rég nem tapasztalok olyat, hogy elfogadható, egész jó, nem megfelelő, stb. Olyan, mintha csak egyes meg ötös lenne az iskolában.
Szerintem a fórum - a sok egészen szélsőségesen eltérő gondolkodású ember ellenére - nem "élhetetlen". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek maradéktalanul elfogadható, de olyat nem is tudnánk csinálni, most úgy érzem.

« Hozzászólás #4282 Dátum: 2011 Március 22, 06:15:33 »

az is érdekes, hogy sokak kényes ízlését sokkal jobban sérti pl. egy-két offolás, mint az anyázós topik puszta léte...

mi lenne, ha azt szüntetnénk meg és az ottani stílus lenne nemkívánatos a fórumon?
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #4281 Dátum: 2011 Március 21, 23:51:49 »

Ignoréba tettem az anyázóst és még azokat a topikokat is amik nem érdekelnek.

Közélet meg érdekel, de nem ezen a fórumon. Nem ezért járok ide. Nyissatok neki egyet és csevegjetek ott arról. (mondjuk anyázósba való az is)

Jobban örülnék, ha nagyobb lenne a szigor (törlés kérdés nélkül).
Tudom, demokrácia van. Nem tetszik: El lehet innen menni...

Érik...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #4280 Dátum: 2011 Március 21, 10:30:30 »

Te is benne vagy a dologban, mert még nem verekedtetek egy jót. :-)))
A többesszám azért kell, mert nem foglalhatok (nyilvánosan) állást egyik fél mellett sem.

no comment
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4279 Dátum: 2011 Március 21, 10:15:24 »

Te is benne vagy a dologban, mert még nem verekedtetek egy jót. :-)))
A többesszám azért kell, mert nem foglalhatok (nyilvánosan) állást egyik fél mellett sem.

szerintem meg ne töröld ki.

ja, és erről a sejtelmeskedő többesszámozásról is kezdhetnél lassan leszokni. köszönöm.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #4278 Dátum: 2011 Március 21, 10:10:10 »

Mit tegyünk szerinted? Több éves problémájuk van, felnőtt emberek, mégsem tudják egymás között rendezni.
Mondjuk kitörlöm, hátha kicsit előrébb leszünk (de hidd el, t*k*m tele van a dologgal).

szerintem meg ne töröld ki.

ja, és erről a sejtelmeskedő többesszámozásról is kezdhetnél lassan leszokni. köszönöm.

« Hozzászólás #4277 Dátum: 2011 Március 21, 10:07:55 »

Mit tegyünk szerinted? Több éves problémájuk van, felnőtt emberek, mégsem tudják egymás között rendezni.
Mondjuk kitörlöm, hátha kicsit előrébb leszünk (de hidd el, t*k*m tele van a dologgal).

értem. tehát a közéletről csak az anyázósban lehet diskurálni, minden másról bárhol.

mondjuk lehet figyelmeztetni az érintettet nyilvánosan, privátban, emilben...

mod: látom, közben már megtörtén. köszönöm.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4276 Dátum: 2011 Március 21, 09:50:21 »

a találkozós topikba írt ezmegaz nem zavar senkit? igaz, nem közéleti a téma...

Csak a miénk zavaró... Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
RNIE
« Hozzászólás #4275 Dátum: 2011 Március 21, 09:39:05 »

csak a cigányozás lett idáig törölve az anyázósból,mert azt nem szabad.a többit lehet
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4274 Dátum: 2011 Március 21, 09:34:33 »

« Hozzászólás #4273 Dátum: 2011 Március 21, 09:32:59 »

1303LS
« Hozzászólás #4272 Dátum: 2011 Március 20, 20:54:32 »

Köszönöm a gyomlálást, a se nem vicces topicban. Ez így egyre nem viccesebb.

Kedves adminok! Szeretném, ha megfontolnátok a kicsit keményebb fellépést.

Sztem már túl kéne lépni a felszólításos időszakot. Kérés, kérdés nélküli törlést előtérbe helyezni.

Köszönöm figyelmeteket.

Senior és TBK, hogy besértődnének.  Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4271 Dátum: 2011 Március 20, 11:59:24 »

Sztem már túl kéne lépni a felszólításos időszakot. Kérés, kérdés nélküli törlést előtérbe helyezni.

Köszönöm figyelmeteket.

demokrácia van.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #4270 Dátum: 2011 Március 20, 11:47:56 »

Köszönöm figyelmeteket.

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #4269 Dátum: 2011 Március 15, 21:36:09 »

semmi
mar mindent vegignyomtam
ctrlmeg ismeretlen . . . .

alt+ctrl+del  Grin
Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #4268 Dátum: 2011 Március 15, 15:12:14 »

semmi
mar mindent vegignyomtam
ctrlmeg ismeretlen . . . .

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4267 Dátum: 2011 Március 15, 14:53:22 »

mit kell nyomni hogy a tovabbi grimaszok kinyiljanak (nalam ) ???
STRG+F5 ?

Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #4266 Dátum: 2011 Március 15, 14:39:17 »

CTRL es F5 billentyukombinacio

nekem effele ctrl szir szar gombom nincs..
strg-alt-altGr-esc office home stb van
mit kell nyomni hogy a tovabbi grimaszok kinyiljanak (nalam ) ???

.

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
1303LS
« Hozzászólás #4265 Dátum: 2011 Március 04, 20:39:12 »

Talán hónapok óta nem volt az a jelenség, hogy egy topicra kattintva sokat kellett várni arra, hogy az utolsó nem olvasott HSZre ugorjon.
Tegnap óta megint ezt csinálja.  Undecided

A hónapokkal ezelőtti pár hét előtt sem csinálta.
Oldalak: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: