www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 15:36:36

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112720 alkalommal)
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4504 Dátum: 2011 Október 24, 17:15:11 »

Na mi történt a találka topickban? mire hozzá szóltam volna törölve lett.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4503 Dátum: 2011 Október 24, 09:11:02 »

Sajnálom, hogy Neked ez a lényeg.  Undecided

Nem, de rendkívül szórakoztat... Evil Cool

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
1303LS
« Hozzászólás #4502 Dátum: 2011 Október 24, 09:10:18 »

Hmmm... de lenne kedvem tippelni, ki lehetett az az árulkodós négy.... Grin Cool Evil
Sajnálom, hogy Neked ez a lényeg.  Undecided
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4501 Dátum: 2011 Október 24, 09:08:40 »

Eddig negy embertol kaptam privatot, hogy csinaljak ma' valamit TBKSanyi avatarjaval es hogy nem utkozik-e szabalyba ez a nyiltan politikai megnyilvanulas. :-)
Az avatarokba egyebkent eddig nem szoltunk bele, Dograbbitnak, IQnak, Hollonak is volt mar nagymagyaroszagos, jobber avatarja. Igaz, akkor senki nem szolt semmit...
En - egyelore - ugy latom, hogy ezt fightoljatok le, de az anyazosban! :-))

Hmmm... de lenne kedvem tippelni, ki lehetett az az árulkodós négy.... Grin Cool Evil

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4500 Dátum: 2011 Október 24, 09:01:35 »

na, ez a beszólás is mehet a kukába.
burkolt ratyizás, ráadásul 2 ember sérelmére elkövetve.
ezentúl ki fogom törölni a buzizós hsz-eket.
te akartad :-P

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4499 Dátum: 2011 Október 24, 08:53:08 »

ha alatta áll veled pébá, akkor nem  Grin
na, ez a beszólás is mehet a kukába.
burkolt ratyizás, ráadásul 2 ember sérelmére elkövetve.
ezentúl ki fogom törölni a buzizós hsz-eket.
te akartad :-P

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4498 Dátum: 2011 Október 24, 08:47:00 »

emberek,zavar valakit a fagyöngy? Grin
ha alatta áll veled pébá, akkor nem  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #4497 Dátum: 2011 Október 24, 08:40:35 »

Eddig negy embertol kaptam privatot, hogy csinaljak ma' valamit TBKSanyi avatarjaval es hogy nem utkozik-e szabalyba ez a nyiltan politikai megnyilvanulas. :-)
Az avatarokba egyebkent eddig nem szoltunk bele, Dograbbitnak, IQnak, Hollonak is volt mar nagymagyaroszagos, jobber avatarja. Igaz, akkor senki nem szolt semmit...
Engem nem zavar és leszögezném, hogy nem is írtam erről Neked.  Wink Csak mielőtt Sanyi úgy könyvelné el.  Evil
Sokkal jobban zavar a nyíllal bökdösős meg a légymászkálós avatar.  Evil Grin
RNIE
« Hozzászólás #4496 Dátum: 2011 Október 24, 08:40:07 »

emberek,zavar valakit a fagyöngy? Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4495 Dátum: 2011 Október 24, 08:35:12 »

Buzi, aki fékez! :-)))
1303LS
« Hozzászólás #4494 Dátum: 2011 Október 24, 08:29:44 »

De értem... Wink
Az, hogy megint megpróbálsz valaminek feltüntetni, az a Te lelkiismereted dolga....
Lécci soroljad mán fel, kiket is utálok? Egy valaki van, akinél "rezeg a léc, de nagyon"... de szerintem nincs azok között, akikre Te most utaltál...
És szerintem nekem is elég jó természetem van, megnyugtatnálak... Wink Grin
Igazad van, rosszul fogalmaztam, nmem az egyéneket utálod, hanem a témát amiről esetenként az anyázósban beszélgetnek.
Viszont a mondandóm lényegére nem reagáltál. Megint én leszek egyébként a feketeseggű, mert én adok hangot a dolgoknak, de már megszoktam.  Grin
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4493 Dátum: 2011 Október 24, 08:26:53 »

Pontosan...
Amint valaki piros betűs azut mondja, a szabályzattal ellentétes, vagy a moderálás elvekbe ütközik, kicserélem.... addig marad...
Köszönöm a megértésedet... Wink
Most írhatnék jelzőket, de nem teszem mert szabályba ütközik, és nekem nem kell szólni.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4492 Dátum: 2011 Október 24, 08:25:12 »

Ja értem neked külön szólni kell, ez is egy hozzá állás a dolgokhoz.

Pontosan...
Amint valaki piros betűs azut mondja, a szabályzattal ellentétes, vagy a moderálás elvekbe ütközik, kicserélem.... addig marad...
Köszönöm a megértésedet... Wink

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4491 Dátum: 2011 Október 24, 08:23:52 »

Sanyi, nem érted.
Akiket Te annyira utálsz azok próbálják ezen téma körüli megnyilvánulásaikat a megfelelő helyen kezelni (anyázós). Hellyel közzel sikerül is.
A Te avatarod pedig ott van minden HSZ-ed mellett minden topicban. Konkrétan engem nem zavar, úgy ahogy a SP sem zavart, mert rendkívül jó természetem van.  Grin

De értem... Wink
Az, hogy megint megpróbálsz valaminek feltüntetni, az a Te lelkiismereted dolga....
Lécci soroljad mán fel, kiket is utálok? Egy valaki van, akinél "rezeg a léc, de nagyon"... de szerintem nincs azok között, akikre Te most utaltál...
És szerintem nekem is elég jó természetem van, megnyugtatnálak... Wink Grin

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4490 Dátum: 2011 Október 24, 08:22:08 »

Nézd, amint egy admin azt mondja, Neked ad igazat, akkor majd foglalkozom vele...
Addig csak max. sajnálom, hogy mélyen érinti a lelkedet...
DE: nem hat meg! Amíg Ti minden további nélkül hozsannázzátok a jelenlegi rendszert, ami meg engem sért, addig ezzel nem tudok érdemben foglalkozni...
Ha Te is politizálni akarsz, akkor akár Neked is Go az index fórum! Kábé ennyi a véleményem, nekem is!
Ja értem neked külön szólni kell, ez is egy hozzá állás a dolgokhoz.

1303LS
« Hozzászólás #4489 Dátum: 2011 Október 24, 08:10:34 »

Kábé ennyi a véleményem, nekem is!
Sanyi, nem érted.
Akiket Te annyira utálsz azok próbálják ezen téma körüli megnyilvánulásaikat a megfelelő helyen kezelni (anyázós). Hellyel közzel sikerül is.
A Te avatarod pedig ott van minden HSZ-ed mellett minden topicban. Konkrétan engem nem zavar, úgy ahogy a SP sem zavart, mert rendkívül jó természetem van.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #4488 Dátum: 2011 Október 24, 08:07:42 »

Persze. Mivel a politika közvetlenül áthatja a hangulatunkat, de három emberen kívül mindenkinek csak a vérnyomását emeli, az anyázósban ki lehet engedni a gőzt, ha szükséges.
A három ember (hál1Isten) konkrét tévedés, egyébként meg kól gondolod. AKit nem érdekel vagy zavarja nem nézi. Ennyi, egy opció és kész.
Mai naptól én befejezem a politizálást ebben a közösségben.
A feljebb említett topic a moderálatlanságával, a szabályzatban előre figyelmeztetéssel tökéletesen megfelel helyszínnek, nem értem mit akarsz befejezni?
Mellesleg más topicokban sokkal durvább dolgok is szoktak menni mint az anyázósban, ennek kiküszöbölésére a szabályzat most alapot tud adni.
Nem az anyázós hangulata miatt kellett szabályzat SZVSZ, ott az általános hangnem rendre finomabb mint egyik másik topicban az egymásnak ugrás ordenáré szintje.  Roll Eyes
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4487 Dátum: 2011 Október 24, 08:01:23 »

Akkor megpróbállak felvilágosítani.
Olvasd el a szabályzatot, hogy nem sértegetjük a másikat a politikai nézete miatt.
És neked az avatarodon egy Magyar zászló van, közepén egy narancs, amit az olló körbe vág.
Ez engem sért.
Bugi meg erre célzott hogy nem kelen.
Ez egy bogaras forum, aminek a bogarazásról kellene szólnia! Politizálni menj az index forumra. Mai naptól én befejezem a politizálást ebben a közösségben.

Nézd, amint egy admin azt mondja, Neked ad igazat, akkor majd foglalkozom vele...
Addig csak max. sajnálom, hogy mélyen érinti a lelkedet...
DE: nem hat meg! Amíg Ti minden további nélkül hozsannázzátok a jelenlegi rendszert, ami meg engem sért, addig ezzel nem tudok érdemben foglalkozni...
Ha Te is politizálni akarsz, akkor akár Neked is Go az index fórum! Kábé ennyi a véleményem, nekem is!

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4486 Dátum: 2011 Október 24, 07:56:12 »

Akkor miért nem írja meg nekem, akár priviben???
Én rákérdeztem, hogy ez zavarja-e... még nem válaszolt...
Ha Ő kéri, még talán meg is gondolom magam...  Vagy ki tudja...
Volt már itt pár olyan avatar, ami nálami is kicsit "kiverte" a biztosítékot... de nem szóltam érte, hogy nem tetszik, cseréljed le....
Akkor megpróbállak felvilágosítani.
Olvasd el a szabályzatot, hogy nem sértegetjük a másikat a politikai nézete miatt.
És neked az avatarodon egy Magyar zászló van, közepén egy narancs, amit az olló körbe vág.
Ez engem sért.
Bugi meg erre célzott hogy nem kelen.
Ez egy bogaras forum, aminek a bogarazásról kellene szólnia! Politizálni menj az index forumra. Mai naptól én befejezem a politizálást ebben a közösségben.

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #4485 Dátum: 2011 Október 24, 07:41:53 »

Bugi szerintem Sanyi uj avatarjara gondolt :-))
Az meg jogos. A kép, úgy értem.

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4484 Dátum: 2011 Október 24, 07:41:33 »

Akkor miért nem írja meg nekem, akár priviben???
Én rákérdeztem, hogy ez zavarja-e... még nem válaszolt...
Ha Ő kéri, még talán meg is gondolom magam...  Vagy ki tudja...
Volt már itt pár olyan avatar, ami nálami is kicsit "kiverte" a biztosítékot... de nem szóltam érte, hogy nem tetszik, cseréljed le....

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4483 Dátum: 2011 Október 24, 07:38:22 »

Persze.

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #4482 Dátum: 2011 Október 24, 07:36:24 »

gyűlölöm a politikát, ezért is fórumozok olyan fórumon ami teljesen másról szól !
hogyan lehetne ezt a fórumot politika mentessé tenni ?
van rá valakinek ötlete ?
Persze. Mivel a politika közvetlenül áthatja a hangulatunkat, de három emberen kívül mindenkinek csak a vérnyomását emeli, az anyázósban ki lehet engedni a gőzt, ha szükséges. Ha nem szükséges, mert rombolja a közösség összetartását, ám szűnjön meg a topic!

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4481 Dátum: 2011 Október 24, 07:30:58 »

TBK mester mi is az a kép a neved alatt?
Ez bele fér a szabályokba?

Mi a problémád vele?
Mutass egy pontot, amibe ütközik!

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4480 Dátum: 2011 Október 24, 07:28:55 »

TBK mester mi is az a kép a neved alatt?
Ez bele fér a szabályokba?

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4479 Dátum: 2011 Október 24, 07:28:30 »

Utolsó regisztrált tagra valaki ránézne.

Mielőtt még kiderül, hogy afrikai hölgy és partnert keres...

Ha aladin36x-re gondolsz, akkor az az afrikai hölgy éppen hátsó torziót keresett, ha jól emlékszem... Nem Téged, megnyugodhatsz... Evil Cool

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #4478 Dátum: 2011 Október 24, 07:27:47 »

gyűlölöm a politikát, ezért is fórumozok olyan fórumon ami teljesen másról szól !
hogyan lehetne ezt a fórumot politika mentessé tenni ?
van rá valakinek ötlete ?

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4477 Dátum: 2011 Október 24, 07:22:43 »

Kerulendo.
A szabalyzatban viszont nincs benne, hogy az "off"-ba rakott hozzaszolasok torolve lesznek.

Hmmm... kerülendő... ezt enm olvastam, de biztos...
Valóban, az van benne, hogy egy figyelmeztető üzenet keretében át kell vinni a megfelelő topicba... Na de hova? Roll Eyes

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4476 Dátum: 2011 Október 24, 07:15:26 »

Most akkor ez mehet, vagy nem.... a szabályzat szerint nem  lehetne..
Kerulendo.
A szabalyzatban viszont nincs benne, hogy az "off"-ba rakott hozzaszolasok torolve lesznek.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #4475 Dátum: 2011 Október 24, 07:10:44 »

A Komplett autós topic tele van OFF-ra OFF-al...
Most akkor ez mehet, vagy nem.... a szabályzat szerint nem  lehetne...
Vagy akkor minek kell benne lennie a szabályzatban, ha úgysincs betartva....
Csak kérdéseket teszek fel, amik nem világosak...

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4474 Dátum: 2011 Október 23, 19:58:28 »

akkor mi a népautó?
Akarod németül?=Volkswagen. Cheesy

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #4473 Dátum: 2011 Október 23, 19:51:06 »

Szerintem jó helyen van, hisz OFF autó. Meg már a merci is népautó, hisz olcsóbbak, mint a gófok (korban-árban hasonlóan, 14-20 évesek). :-)))
akkor mi a népautó?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4472 Dátum: 2011 Október 23, 19:47:23 »

Szerintem jó helyen van, hisz OFF autó. Meg már a merci is népautó, hisz olcsóbbak, mint a gófok (korban-árban hasonlóan, 14-20 évesek). :-)))
RNIE
« Hozzászólás #4471 Dátum: 2011 Október 23, 18:33:53 »

hamár olyan nagy lett itt máma a rend,akkor a modik az összes csövedék ladás cuccot átpakolhatnák a népautósba az offautósból
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4470 Dátum: 2011 Október 23, 17:30:54 »

A szabalyzat a mi meglatasunk szerint leginkabb arra kell, hogy - az eddigi gyakorlattal ellentetben - lehessen hivatkozni valamire, ha az eddig is megszokott modon neha takaritas zajlik a forumban.
Lehessen mire hivatkozni ha maxit akarod Grin Grin Grin
Ez persze csak vicc volt vagy fikció Grin Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4469 Dátum: 2011 Október 23, 17:25:31 »

Ok, teszek oda egy linket, hogy "nem fogadom el, nem kivanok a tovabbiakban forumozni" ami a www.disney.com -ra mutat.

Kerlek mutass egy olyan helyet - barhol a vilagban - ahol bizonyos feltetelekhez van kotve egy szolgaltatas igenybevetele es azt jogszeruen es retorziok nelkul igenybe lehet venni akkor is, ha a szabalyokkal nem ertesz egyet! Egy software telepitesekor is vagy elfogadod az EULA-t, vagy nem rakod fel a szoffert. Egy forumba is vagy elfogadod a felteteleket, vagy nem regisztralsz a forumba.
sehol nem mondtam, hogy nem kell, csak az ilyenek általában nem a használat után 5 évvel kerülnek elő, ezért célszerű hasonló esetben a körültekintő eljárás, nehogy valaki úgy érezze rá van kihegyezve egy tiltás

Azert mert te nem emlekszel, hogy be volt rakva a szabalyzat megvitatasra (egyszer en, egyszer stonemen rakta be), meg volt lehetoseg javaslatokat tenni, felszolalni, megvitatni. Mindig a nagy kuss volt.

Azert nem akarok en ezen mar vitazni, mert egesz idaig itt volt a lehetoseg. Komolyan. Irtuk, kertuk, rengetegszer nyilvanosan, kivel-kivel privatban, hogy mondjon okosat, javasoljon szerinte megfelelo dolgokat, de semmi konstruktiv nem jott (azon tul, hogy tiltsuk ki a xoyoxot meg a rulezkat).
nekem akkor sem rémlik, bár az utóbbi ilyen felhördülésben írtam én is pár dolgot, ha azt konzultációnak vesszük, legyen

A szabalyzat megszuletett, a javaslatok mind bele vannak rakva
mi lett belerakva, ha semmi nem jött? Tongue

Remenyeink szerint az elet ugyanugy megy tovabb, mint eddig ... :-))
reméljük a legjobbakat

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4468 Dátum: 2011 Október 23, 17:20:08 »

nem volt más opció, hogy pl leszarom, kiregelek, csak az elfogadás.
Ok, teszek oda egy linket, hogy "nem fogadom el, nem kivanok a tovabbiakban forumozni" ami a www.disney.com -ra mutat.

Idézet
szóval ez kicsit magánnyugdíjas megoldásnak tűnik, de persze önkéntes alapon...
Kerlek mutass egy olyan helyet - barhol a vilagban - ahol bizonyos feltetelekhez van kotve egy szolgaltatas igenybevetele es azt jogszeruen es retorziok nelkul igenybe lehet venni akkor is, ha a szabalyokkal nem ertesz egyet! Egy software telepitesekor is vagy elfogadod az EULA-t, vagy nem rakod fel a szoffert. Egy forumba is vagy elfogadod a felteteleket, vagy nem regisztralsz a forumba.

Idézet
szóval kicsit visszább venni és megfogadni a tanácsokat, ahogy tbk-nál is tetted okos döntés
Azert mert te nem emlekszel, hogy be volt rakva a szabalyzat megvitatasra (egyszer en, egyszer stonemen rakta be), meg volt lehetoseg javaslatokat tenni, felszolalni, megvitatni. Mindig a nagy kuss volt.

Azert nem akarok en ezen mar vitazni, mert egesz idaig itt volt a lehetoseg. Komolyan. Irtuk, kertuk, rengetegszer nyilvanosan, kivel-kivel privatban, hogy mondjon okosat, javasoljon szerinte megfelelo dolgokat, de semmi konstruktiv nem jott (azon tul, hogy tiltsuk ki a xoyoxot meg a rulezkat).

A szabalyzat megszuletett, a javaslatok mind bele vannak rakva es e mellett is igyekeztunk mindent lefedni a leheto legkorrektebben. Nincs es nem lesz "verengzes", nem onkenyuralmi idoszak jon, egyszeruen eddig nem volt egy "alaptorveny", ami szerint korrekten lehetett volna itt elni egymas mellett.

A szabalyzat a mi meglatasunk szerint leginkabb arra kell, hogy - az eddigi gyakorlattal ellentetben - lehessen hivatkozni valamire, ha az eddig is megszokott modon neha takaritas zajlik a forumban. Egyedul a szakmai topikok lesznek szigorubban moderaltak, hogy akik bogarazni es autot szerelni jonnek kozenk, azoknak se kelljen hanyingerrel kifordulni az ajton.

Remenyeink szerint az elet ugyanugy megy tovabb, mint eddig ... :-))

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4467 Dátum: 2011 Október 23, 17:08:33 »

Eppen ezert ez a valasz sem neked van celozva, hanem mindenkinek.
Tobbszor be volt mar rakva a forum tortenelmeben a szabalyzat tervezet. Nem egyszer, tobbszor! (mindig valami balhes dolog utan)
Akkor kellett volna mindenkinek kinyitnia a szajat, kertuk, hogy adjatok tanacsot, javaslatot, hogy mi hianyzik, vagy mi hogyan legyen, milyen szabalyok szerint igyekezzunk egyutt letezni a forumon, mi milyen szabalyokat tartassunk be a renitensekkel.
Most ez a szabalyzat. Mindenki, aki itt van, elfogadta. Sot, egeszen konkreten "Egyetértek, elfogadom." volt mindenki valasza.
Ha mindenki egyetert es elfogadta, akkor szerintem nem kene most egyetlen dolgon sem vitatkoznunk.
Es a fentiek miatt en konkretan nem is vagyok hajlando vitatkozni es a kozeljovoben kulso nyomasnak engedve szabalyt modositani.
a mostani bevezetés előtt nem emlékszem ilyenre (korábban sem) és nem volt más opció, hogy pl leszarom, kiregelek, csak az elfogadás. szóval ez kicsit magánnyugdíjas megoldásnak tűnik, de persze önkéntes alapon...szóval kicsit visszább venni és megfogadni a tanácsokat, ahogy tbk-nál is tetted okos döntés

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4466 Dátum: 2011 Október 23, 17:06:32 »

értem, csak próbálok utólag okoskodni, ha a létrehozásban nem voltam benne   Cool

mod.: ahogy látom nem csak én xD
Eppen ezert ez a valasz sem neked van celozva, hanem mindenkinek.
Tobbszor be volt mar rakva a forum tortenelmeben a szabalyzat tervezet. Nem egyszer, tobbszor! (mindig valami balhes dolog utan)
Akkor kellett volna mindenkinek kinyitnia a szajat, kertuk, hogy adjatok tanacsot, javaslatot, hogy mi hianyzik, vagy mi hogyan legyen, milyen szabalyok szerint igyekezzunk egyutt letezni a forumon, mi milyen szabalyokat tartassunk be a renitensekkel.
Most ez a szabalyzat. Mindenki, aki itt van, elfogadta. Sot, egeszen konkreten "Egyetértek, elfogadom." volt mindenki valasza.
Ha mindenki egyetert es elfogadta, akkor szerintem nem kene most egyetlen dolgon sem vitatkoznunk.
Es a fentiek miatt en konkretan nem is vagyok hajlando vitatkozni es a kozeljovoben kulso nyomasnak engedve szabalyt modositani.
Mindenki elje nyugodtan tovabb a forumosok mindennapjait, egyszeruen lett egy keretrendszer, amit mindenki - aki itt van - elfogadott.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4465 Dátum: 2011 Október 23, 17:00:01 »

Valahonnan el kellett indulni és valahova biztosan el fogunk jutni. Továbbra is állítom, hogy ettől nem lesz jobb-rosszabb a fórum, de ha csak picit gondolkodik el valaki, mielőtt teleokádja mocsokkal a szaktopikokat, már előrébb leszünk.
értem, csak próbálok utólag okoskodni, ha a létrehozásban nem voltam benne   Cool

mod.: ahogy látom nem csak én xD

Oldalak: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: