www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Augusztus 11, 00:07:50

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921256 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2181002 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4624 Dátum: 2012 Január 04, 20:58:12 »

... egy kocsma,ahol vannak a szerelőknek külön szeparék

... ahova néha beböfögnek az amatőr autszájderek, de tudják jól, hogy pillanatokon belül ki lesznek dobva...  Wink Grin
RNIE
« Hozzászólás #4623 Dátum: 2012 Január 04, 20:53:58 »

az alap struktúra van szerintem rosszul hangolva, azt kéne külön választani ami olyan amit komolyan veszünk és a másik rész amit nem !
komolyan van véve az szmb és most már stunt moderációjával a tuning.esetleg még az adokveszeket lehetne szigorítani hogy csak a hirdetések legyenek sallang nélkül,de aztán ennyi
ez nem a kibaszott volfszburgi gyári szerelők szakmai fóruma hanem egy kocsma,ahol vannak a szerelőknek külön szeparék
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #4622 Dátum: 2012 Január 04, 20:51:12 »

szvsz bőven elég a 2-3 szigorúan moderált topik mint az szmb meg a tuningos ahová renitens be sem teszi a lábát.engem speciel jobban érdekel a receptesben a kalács készítése,minthogy megtudjam hogy az itthon lévő nulla darab gyári empi motorra hogyan szereljünk fel egy nemlétező 3500dolláros kompresszort.főleg úgy,hogy a fórum elég nagy hányada(tisztelet a kivételnek)nem veszi meg a 2ezer forntos alkatrészt mert drága és 15kilométernél közelebbi célhoz gyalog megy mert410 a benzin.ez nem személyeskedő vélemény volt,csak általánosságban írtam.de majd az illetékesek eldöntik
igen! ez egy olyan közösség ahol az alaphang, a bogarazás és kapcsolt részei, de nem mindenki veszi ezt olyan komolyan, hogy másról sem szólhatna!
kellenek a sallang topicok, de a komoly hangvételű szakmai topicok igenis legyenek kőkeményen moderálva!
az alap struktúra van szerintem rosszul hangolva, azt kéne külön választani ami olyan amit komolyan veszünk és a másik rész amit nem !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #4621 Dátum: 2012 Január 04, 20:46:10 »

szvsz bőven elég a 2-3 szigorúan moderált topik mint az szmb meg a tuningos ahová renitens be sem teszi a lábát.engem speciel jobban érdekel a receptesben a kalács készítése,minthogy megtudjam hogy az itthon lévő nulla darab gyári empi motorra hogyan szereljünk fel egy nemlétező 3500dolláros kompresszort.főleg úgy,hogy a fórum elég nagy hányada(tisztelet a kivételnek)nem veszi meg a 2ezer forntos alkatrészt mert drága és 15kilométernél közelebbi célhoz gyalog megy mert410 a benzin.ez nem személyeskedő vélemény volt,csak általánosságban írtam.de majd az illetékesek eldöntik
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #4620 Dátum: 2012 Január 04, 20:31:39 »

Hülyeség ez az egész. Igenis az én kék homokozólapátom a legjobb és kész. Meg amúgy is a 4 éves Pistike is megmonta a múltkor a Vörös Traktor oviban... Jezusom ...

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #4619 Dátum: 2012 Január 04, 20:26:46 »

Felhívom a figyelmet, hogy létezik topik ignore. Létezik továbbá önfegyelem a hozzászólások és azok reagálása terén is. Át is lehet siklani reakció nélkül bizonyos hozzászólásokon és nickeken...
Azon kívül nem kötelező olvasni ennek a fórumnak egyik topikját sem. Van a neten jópár autókkal-bogarakkal foglalkozó szakfórum. Senki sem kényszerít senkit a maradásra vagy távozásra.
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy -a teljesség igénye nélkül- nem basztatja senki pl. Stuntmanust, Stonement, Gumibogit, Herbie67-t, Bincit, GSAttilát, b_sanyit, callokot és még sorolhatnám. A basztatást is ki kell érdemelni ezzel-azzal, mint ahogy azt is, hogy valakit nem basztatnak.
uff
több pontjával is egyetértek és nincs egy pontja sem amivel nem !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4618 Dátum: 2012 Január 04, 20:25:15 »

Felhívom a figyelmet, hogy létezik topik ignore. Létezik továbbá önfegyelem a hozzászólások és azok reagálása terén is. Át is lehet siklani reakció nélkül bizonyos hozzászólásokon és nickeken...
Azon kívül nem kötelező olvasni ennek a fórumnak egyik topikját sem. Van a neten jópár autókkal-bogarakkal foglalkozó szakfórum. Senki sem kényszerít senkit a maradásra vagy távozásra.
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy -a teljesség igénye nélkül- nem basztatja senki pl. Stuntmanust, Stonement, Gumibogit, Herbie67-t, Bincit, GSAttilát, b_sanyit, callokot és még sorolhatnám. A basztatást is ki kell érdemelni ezzel-azzal, mint ahogy azt is, hogy valakit nem basztatnak.
uff
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #4617 Dátum: 2012 Január 04, 19:47:59 »

Ha egy marad csak, azt is szét lehet baszni, úgyhogy nem a opikok számával van a baj, hanem a hozzáállással. És ezt min. Protinak nem kéne felvennie. szvsz
Erre sem kell válaszolni.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4616 Dátum: 2012 Január 04, 18:42:24 »

én meg mindet (a kétharmada úgyis le van tiltva) és mindet a szabályzat betartatásával

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #4615 Dátum: 2012 Január 04, 18:39:37 »

Én ezeket hagynám meg moderálás mellett.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4614 Dátum: 2012 Január 04, 18:28:48 »

Én kb 10 topikra gondoltam.
szmb, találkozó, adokveszek, tuning, motorhátú.
Ennyi

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
RNIE
« Hozzászólás #4613 Dátum: 2012 Január 04, 18:27:55 »

ebből már sosem lesz csak szakmai fórum
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #4612 Dátum: 2012 Január 04, 18:25:49 »

gyakorlatilag ezesetben az szmb-n meg stunt új topikján kívül nem is lenne szükség másra Cool

1971     VW 1300 GT-L
RNIE
« Hozzászólás #4611 Dátum: 2012 Január 04, 18:24:30 »

Ezek a basztatások azért jöhetnek létre szvsz, mert mindenről és mindenhol lehet pofázni.
Ha csak bogaras(max autós,motoros) témák lennének, tized ennyi súrlódás nem lenne. Ezt már párszor előadtam, de szinte senkit nem érdekelt mert nincs igény ilyenre, csak a szociális melegedőre.

gyakorlatilag ezesetben az szmb-n meg stunt új topikján kívül nem is lenne szükség másra Cool
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #4610 Dátum: 2012 Január 04, 18:07:09 »

Ezek a basztatások azért jöhetnek létre szvsz, mert mindenről és mindenhol lehet pofázni.
Ha csak bogaras(max autós,motoros) témák lennének, tized ennyi súrlódás nem lenne. Ezt már párszor előadtam, de szinte senkit nem érdekelt mert nincs igény ilyenre, csak a szociális melegedőre.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #4609 Dátum: 2012 Január 04, 17:33:12 »

azért a folyamatos provokáció sem épp kulturált megoldás. olyan jól át tudok nézni egy csomó emberen, javaslom ugyanezt másoknak is
Itt a pont. De ha az érintettek maguktól nem jönnek rá, akkor az adminok valamit találjanak ki.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #4608 Dátum: 2012 Január 04, 17:31:53 »

Azért engedtessék meg nekem is, hogy hozzá szóljak a dolgokhoz!
Az hogy egyesek napi szinten sportot űznek abból hogy beszólnak, vagy olyan burkoltan fogalmaznak hogy biztos ugorjak rá az nem az én hibám!
Szép dolog ez a fórumozás, csak sok a billentyű huszár.  
Engem nem érdekel, ki kezdte kivel és mikor. Egyszerűen unom, és ennek normális gátat kellene szabni. Ha rólad van szó, ha rólam, vagy bárki másról.
Neked egy jó tanács: ha ugrani fogsz mindenre, akkor tényleg folytatódik tovább a műsor, mert igény van rá.
Meg kellene tanulni az egyik fülön be, a másikon ki üzemmódot, és nem felvenni mindig a kesztyűt.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4607 Dátum: 2012 Január 04, 17:23:13 »

Az, hogy ugrassz ra, az a te hibad. Csak es kizarolag.
azért a folyamatos provokáció sem épp kulturált megoldás. olyan jól át tudok nézni egy csomó emberen, javaslom ugyanezt másoknak is

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4606 Dátum: 2012 Január 04, 17:14:58 »

Azt csinalsz amit akarsz.
Köszi szépen!
Anyázós nem akarod bezárni?

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4605 Dátum: 2012 Január 04, 17:14:02 »

Az hogy hol szólok hozzá, az szerintem még én döntöm el, vagy nem?
Azt csinalsz amit akarsz.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4604 Dátum: 2012 Január 04, 17:13:29 »

Tedd az anyazosban!
Az hogy hol szólok hozzá, az szerintem még én döntöm el, vagy nem?

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4603 Dátum: 2012 Január 04, 17:12:03 »

Tedd az anyazosban!

Idézet
olyan burkoltan fogalmaznak hogy biztos ugorjak rá az nem az én hibám!

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4602 Dátum: 2012 Január 04, 17:06:48 »

Tisztelt adminok! A maxi basztatása, és a maxi kit basztat és mivel című opusz kezd kissé gusztustalanul rátelepedni az anyázóson kívüli részekre is. Oda mondjuk nem csak ezért nem járok. Normális mederbe kelene terelni a dolgokat, nem???

Engem speciel rettenetesen zavar...
Az hogy egyesek napi szinten sportot űznek abból hogy beszólnak, vagy olyan burkoltan fogalmaznak hogy biztos ugorjak rá az nem az én hibám!
Szép dolog ez a fórumozás, csak sok a billentyű huszár.  

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #4601 Dátum: 2012 Január 04, 17:05:19 »

Rendben, toroltem a maxit basztast.
Nincs Isten. Cool

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4600 Dátum: 2012 Január 04, 17:04:25 »

Ezt én is akartam kérni.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4599 Dátum: 2012 Január 04, 16:55:52 »

Normális mederbe kelene terelni a dolgokat, nem???

RNIE
« Hozzászólás #4598 Dátum: 2012 Január 04, 16:53:44 »

adminok! Gyuszkó szétbassza a receptest a kiabálásával,nem lehetne valamit csinálni? Grin
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #4597 Dátum: 2012 Január 04, 16:26:39 »

Tisztelt adminok! A maxi basztatása, és a maxi kit basztat és mivel című opusz kezd kissé gusztustalanul rátelepedni az anyázóson kívüli részekre is. Oda mondjuk nem csak ezért nem járok. Normális mederbe kelene terelni a dolgokat, nem???

Engem speciel rettenetesen zavar...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4596 Dátum: 2012 Január 01, 17:39:34 »

bogárregisztert nem kéne kicsit kipucolni, ha már van szabályzat?
Eleg gyakran ki szoktuk, a mult heten is kivagtam onnan vagy 50 hozzaszolast. (de a newcomerek jellemzoen nincsenek meg tisztaban a dolgokkal, igy az ott feltett kerdeseikre is ott keresik a valaszokat, igy nem szoktam azonnal torolni, csak ha ujbol arra jarok es regiek az offok.)

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4595 Dátum: 2012 Január 01, 17:37:29 »

bogárregisztert nem kéne kicsit kipucolni, ha már van szabályzat?

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4594 Dátum: 2011 December 29, 19:14:05 »

hát nekem aztán van több dolgom, de szorongásom az nincs
Akkor örülök,hogy semmi gond,ennyit próbáltam segiteni.

Tóth Zoltán
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4593 Dátum: 2011 December 29, 19:10:20 »

Ezzel nincsen semmi baj.Ne adjál okot a kitiltásra,ne ebben a tudatban élj,forumozz ugy,ahogy mások,és nem lesznek szorongásaid.
hát nekem aztán van több dolgom, de szorongásom az nincs

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #4592 Dátum: 2011 December 29, 19:08:43 »

Talán mert szeretem, ha a szabályok mindenkire ugyan úgy vonatkoznak?
Ezzel nincsen semmi baj.
Kedves adminok!
 provokáljon valaki amíg nem adok okot a saját kitiltásomra? Ezt mondjuk többen is így gondoljuk.

Köszi a választ előre is.

Ne adjál okot a kitiltásra,ne ebben a tudatban élj,forumozz ugy,ahogy mások,és nem lesznek szorongásaid.

Tóth Zoltán
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4591 Dátum: 2011 December 29, 19:01:29 »

El kéne gondolkodnod azon a tényen,hogy ez Téged miért izgat ennyire?
Talán mert szeretem, ha a szabályok mindenkire ugyan úgy vonatkoznak?

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #4590 Dátum: 2011 December 29, 18:59:13 »

Ezt vártam! Köszönöm!
Akkor tehát vannak akiknek mindent lehet vannak akinek meg nem.
Tehát a szabályzat mindenkire másképpen vonatkozik.
Gratula a csapatnak. Embarrassed
El kéne gondolkodnod azon a tényen,hogy ez Téged miért izgat ennyire?

Tóth Zoltán
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4589 Dátum: 2011 December 29, 18:58:51 »

Jól látod, ugyanakkor nagyon rosszul. Megjegyzem, épp személyeskedsz. :-))))

Kinek a személyét említettem meg?

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4588 Dátum: 2011 December 29, 18:55:00 »

Jól látod, ugyanakkor nagyon rosszul. Megjegyzem, épp személyeskedsz. :-))))

Ezt vártam! Köszönöm!
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4587 Dátum: 2011 December 29, 18:32:00 »

Mi döntjük el.

Ezt vártam! Köszönöm!

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #4586 Dátum: 2011 December 29, 18:28:43 »

Mi döntjük el.

Tehát akkor nincs értelme a szabályzatnak.
Mert ugy-e ki dönti el mi az apróbb csipkelődés mi mi nem.
Van egy szabályrendszer ezt kellene betertani.
Amiből semmi nem valósul meg, sem a moderálás, sem a adok-veszek szabályok.-
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #4585 Dátum: 2011 December 29, 18:26:37 »

Alapvetően abban bízunk, hogy mindenki képes magát türtőztetni.
Ha nagyon elfajul a dolog, beavatkozunk, de apróbb csipkelődésekért nem tiltunk ki hetekre senkit.
Tehát akkor nincs értelme a szabályzatnak.
Mert ugy-e ki dönti el mi az apróbb csipkelődés mi mi nem.
Van egy szabályrendszer ezt kellene betertani.
Amiből semmi nem valósul meg, sem a moderálás, sem a adok-veszek szabályok.-

Oldalak: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: