www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Június 23, 16:06:54

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921180 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 153
Nyomtatás
Szerző Téma: Az új fórumot...  (Megtekintve 2112820 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #5304 Dátum: 2012 December 20, 20:38:04 »

te mondtad hogy te vagy a tbk foszervezoje, es majd te eldontod ki mehet be meg ki nem.
Ugyhogy ez tolled most eleg furcsa.
Ez pont ebbe a témába,pont ide való beszólás volt.

Tóth Zoltán
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5303 Dátum: 2012 December 20, 20:34:36 »

Hmmm... engem az szomorít el, de nem kicsit, hogy amikor arról van szól, akkor vannak, akik úgy nyilatkoznak, a Bogarazás a lényeg, meg nézetkülönbség miatt ne hagyjuk a másikat az út szélén.... viszont, ha előkerül a politika, akkor nem ismer se istent, se embert... Bár néha még megpróbálják kicsit mázba csomagolni, meg úgymond "eltúlozni", de kicsit visszaolvasva jópár dolgot, nem értem, megér-e nekik ezért falakat építeni közénk... Tényleg nem értem... Undecided
Szerintem pont az a lényeg hogy a bogarazás a fő szempont és elvielg pont erre lene az anyázós, hogy ott kiélhesse azt ami oda való, ennek ellenére "ugye mi jó barátok vagyunk"... Az a legnagyobb baj, hogy maga a fórum is tükrözi a társadalom totális kettészakadását amit a velejéig ható popularista politika gerjeszt ami egyáltalán nem egészséges.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #5302 Dátum: 2012 December 20, 20:31:54 »

Hmmm... engem az szomorít el, de nem kicsit, hogy amikor arról van szól, akkor vannak, akik úgy nyilatkoznak, a Bogarazás a lényeg, meg nézetkülönbség miatt ne hagyjuk a másikat az út szélén.... viszont, ha előkerül a politika, akkor nem ismer se istent, se embert... Bár néha még megpróbálják kicsit mázba csomagolni, meg úgymond "eltúlozni", de kicsit visszaolvasva jópár dolgot, nem értem, megér-e nekik ezért falakat építeni közénk... Tényleg nem értem... Undecided
te mondtad hogy te vagy a tbk foszervezoje, es majd te eldontod ki mehet be meg ki nem.
Ugyhogy ez tolled most eleg furcsa.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5301 Dátum: 2012 December 20, 20:21:15 »

Ne irigyelj.
Van két opció.
-Véleményt nyilvánitasz,s szavazást kérsz.
-Nem nyilatkozol,nem szavazol.
(azért kértem egyébként a szavazást,mert valamennyire noném,igy az is nyilatkozhat/szavazhat,aki nem akarja felvállalni a nyilvánosságot.)

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
RNIE
« Hozzászólás #5300 Dátum: 2012 December 20, 20:20:05 »

Mondom,hogy admin vagy!
Nem csak tudom,meg azt is hogy az anyázós sem lesz bezárva
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #5299 Dátum: 2012 December 20, 20:16:43 »

3-nem lesz szavazás
Mondom,hogy admin vagy!

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #5298 Dátum: 2012 December 20, 20:14:58 »

Van két opció.

3-nem lesz szavazás
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #5297 Dátum: 2012 December 20, 20:14:48 »

Maradok továbbra is örök optimista!
én is ebben a csapatban játszom!
próbálom a dolgoknak jó oldalukat nézni,mert biztos hogy van Cool

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #5296 Dátum: 2012 December 20, 20:12:03 »

Komolyan irigyellek... Roll Eyes Undecided
Ne irigyelj.
Van két opció.
(azért kértem egyébként a szavazást,mert valamennyire noném,igy az is nyilatkozhat/szavazhat,aki nem akarja felvállalni a nyilvánosságot.)
« Utoljára szerkesztve: 2012 December 20, 20:13:59 írta Vagabond »

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5295 Dátum: 2012 December 20, 20:07:46 »

Komolyan irigyellek... Roll Eyes Undecided

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #5294 Dátum: 2012 December 20, 20:04:40 »

nem, nem a szavazás lehetősége szűnt meg. a változásé... Undecided

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5293 Dátum: 2012 December 20, 19:33:47 »

Miért?
Megszünt a szavazás lehetösége?

nem, nem a szavazás lehetősége szűnt meg. a változásé... Undecided
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #5292 Dátum: 2012 December 20, 19:32:38 »

már késő... Undecided
Miért?
Megszünt a szavazás lehetösége?

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #5291 Dátum: 2012 December 20, 19:29:24 »

...
Lehet hogy módositanom kell az anyázós topik bezárására tett javaslatomat,s elég lenne a politika kitiltása innen?
Ha igy van,akkor erre kérek szavazást.!

már késő... Undecided
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #5290 Dátum: 2012 December 20, 19:28:23 »

Vaga,szélmalomharc.Elárulom:sem szavazás,sem semmi más nem lesz...
Nem mondod,hogy Te is admin vagy? Grin
Szavazás már volt,igaz csak hsz-ban,de nem adom fel.

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #5289 Dátum: 2012 December 20, 19:22:10 »

Vaga,szélmalomharc.Elárulom:sem szavazás,sem semmi más nem lesz...
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #5288 Dátum: 2012 December 20, 19:11:07 »

Bocs,hogy csak most szállok a ringbe,de igazoltan távol voltam munkából kifolyólag.
Visszaolvastam az összes témában érdekes hozzászólást,ezek ismeretében az alábbi mondandóm van.
Nem vitát,hanem szavazást kértem(vita nélkül)
Nem balhét,hanem egy szerintem jobb forumot gondoltam az anyázós nélkül.
Nem sorolok példákat,de a két pártra szakadás,amely az anyázósban látványosan jelen van,rányomja bélyegét a többi topikra is.
Nem akarok vitatkozni senkivel,igy értem a példát,ha nem érdekel a sárkányrepülés,hát nem olvasom azt a topikot.de ebböl nem származik olyan hátrányom,ami miatt egy szaktopikban is leanyáznak.(mint itt nálunk)
Tudom,hogy sokan nem fogják/akarják megérteni a problémámat,de egy öreg VW-ekkel foglalkozó forumnak,nem kéne azzal foglalkozni,hogy MSZP-s,Fideszes,vagy Buzi-e vagy.
Nem kell a politika.
Lehet anyázni,de azt én ugy képzelem el,ahogy Gumibogi is irta,mikor ellopták a buszát.
Lehet anyázni,ha ugy érzem,hogy a Qrvaannyát a rendörnek,mert megbüntetet.
Lehet anyázni,mint én is tettem,mikor betörtek hozzánk.
De a felsorolt példák nem politikai beütésüek.
Lehet hogy módositanom kell az anyázós topik bezárására tett javaslatomat,s elég lenne a politika kitiltása innen?
Ha igy van,akkor erre kérek szavazást.!

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #5287 Dátum: 2012 December 20, 18:20:39 »

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #5286 Dátum: 2012 December 20, 13:47:21 »

... ..., mint a hÚgyban ázni.

A rombolás lehet jó, ha eszköz, de ha céllá válik, az csak árt...
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #5285 Dátum: 2012 December 20, 11:10:16 »

vannak itt ilyenek??? Shocked.......
nekem fel sem tünt......ja mert nem fórumozok annyit,biztos azért van Undecided
de ha véletlenül feltünne akkor egy OT-s minösitést adnék nekik.... Tongue

anyázos bezárása meg már a leirtak alapján .....ahogy érzik az adminok,
nem változtatja meg az emberek nézeteit......igaz én kb 5 éve nem olvasom(akkor lopták elabuszomatésirtamegycifrát,mert ügye az annak indult anno ha jól emlékszem.......nem pol topiknak)mi, azaz akik oda is benéznek és irnak tették ilyenné.....szóval nézzünk magunkba és próbáljuk kiköszörülni a csorbát,ha lehet......végül is ez egy bogaras fórum vagy nem???legyen fő irány a bogár-busz és más léghütéses gépsárkány való szituk kommentálása  megvitatása,EMBERI módon.

Az egész forumot be lehetne zárni.Legalább találkozókon lenne miről beszélni.Most azt is tudom amire nem is vagyok kiváncsi.És igen ,én is ideirom hogy reggel milyen állagú .Valahogy ezt is kerülhetnénk.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #5284 Dátum: 2012 December 20, 11:01:57 »

Kiveve, mikor nem, Comment Man!
vannak itt ilyenek??? Shocked.......
nekem fel sem tünt......ja mert nem fórumozok annyit,biztos azért van Undecided
de ha véletlenül feltünne akkor egy OT-s minösitést adnék nekik.... Tongue

anyázos bezárása meg már a leirtak alapján .....ahogy érzik az adminok,
nem változtatja meg az emberek nézeteit......igaz én kb 5 éve nem olvasom(akkor lopták elabuszomatésirtamegycifrát,mert ügye az annak indult anno ha jól emlékszem.......nem pol topiknak)mi, azaz akik oda is benéznek és irnak tették ilyenné.....szóval nézzünk magunkba és próbáljuk kiköszörülni a csorbát,ha lehet......végül is ez egy bogaras fórum vagy nem???legyen fő irány a bogár-busz és más léghütéses gépsárkány való szituk kommentálása  megvitatása,EMBERI módon.

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5283 Dátum: 2012 December 20, 09:12:38 »

... ..., mint a hugyban ázni.
Kiveve, mikor nem, Comment Man!

« Utoljára szerkesztve: 2012 December 20, 09:16:17 írta Protheus »

Buzi, aki fékez! :-)))
1303LS
« Hozzászólás #5282 Dátum: 2012 December 20, 09:06:54 »

Te szerinted milyen irányba tolod a feszültség potméterét?

... ..., mint a hugyban ázni.
RNIE
« Hozzászólás #5281 Dátum: 2012 December 20, 08:54:11 »

Az adminok által az anyázós bezárva nem lesz.Aki nem akar anyázóst az nem megy oda.Nem olyan bonyolult ez.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #5280 Dátum: 2012 December 20, 08:50:20 »

Ez így hülyeség.
Stone leírta mi a helyzet, mi lenne az ideális, sajnos ehhez az kellene, hogy mindenki ismerje a határait és tudja magáról, hogy ha valami nem érdekli akkor elkerüli.
Nem vagyunk egyformák, ezzel párhuzamosan én úgy látom nagyobb az igény a "puncsolásra" a hajnandóság pedig a fikázásra. Ennyi, ilyen ez a közösség, SZVSZ ilyen is fog maradni, ha a cigánygyerekek mégnagyobb számban is potyognak onnan ahonnan.
Te szerinted milyen irányba tolod a feszültség potméterét?

1303LS
« Hozzászólás #5279 Dátum: 2012 December 20, 08:09:13 »

Hö... ma reggel megint kik nem bírták ki... hö....
1303LS
« Hozzászólás #5278 Dátum: 2012 December 20, 08:08:34 »

ha valaki a másikat politikai véleménye szerint fogja utálni,
Az hülye és ez ki fog derülni más témájú megnyilvánulásaiban is.
ha nem így van, szóljál, Vili!
Nem szólok.
ezzel a probléma nem oldódik meg, ettől még a világ olyan marad, amilyen. Az emberek nem változnak.
Így van.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #5277 Dátum: 2012 December 20, 07:59:35 »

Ha összeszámolom, van vagy negyven topic a fórumon. Kedve szerint nyitott itt bárki újat, még akkor is, ha a témája belefért volna egy szimpla beszélgetésbe is, amibe ha akar beleszólni valaki, akkor beleszól, ha nem, akkor hallgat, vagy beszélget valaki mással. Amikor fórumozni kezdtem, jóval kevesebb volt, összetartóbb is volt tán a csapat, de ez szerintem nem ezen múlik. A politizálás sajnos a mindennapok része lett, tetszik, nem tetszik, ha valaki a másikat politikai véleménye szerint fogja utálni, az fogja akkor is, ha esetleg a másik zenész, buszos, super beetle clubos, jobbsorsraérdemesbogárszétvágós, ültetésmániás, motorbuzi, és még folytathatnám. Ha akarom, nem foglalkozom vele, mint ahogyan így is teszek, mert a legtöbb topicban belterjes eszmecsere folytatódik, amihez érdeklődés hiányában, vagy kirekesztettség érzése miatt ( Grin) nem szeretnék hozzászólni. Kedvenceim a hagyományos -lásd régi fórum- topicok, ahol még csak az számított, bogaras vagy-e, de már akkor is létezett a buzi-e vagy kategória, mégsem rombolt szét semmilyen összetartást, mert értelmes ember tudja, a vélemény szabad. Vilivel, ha jól emlékszem, mindennemű vitánk ellenére ölelkezős találkozós a viszonyunk- ha nem így van, szóljál, Vili!-, mert tudjuk kezelni a problémáinkat, és nem a gyűlöletkeltés a célunk. vannak természetesen, akik erre nem lépesek, és aljas személyeskedésig viszik indulataikat. Mivel ezek az indulatok bármely topicban előjönnek vélt ellenfeleik hozzászólásaira reagálva, ezen nem segít az anyázós bezárása, de ha a többség erre szavazna, ám legyen. Csak szólok, ezzel a probléma nem oldódik meg, ettől még a világ olyan marad, amilyen. Az emberek nem változnak.

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5276 Dátum: 2012 December 20, 07:50:28 »

Hö... ma reggel megint kik nem bírták ki... hö....

1303LS
« Hozzászólás #5275 Dátum: 2012 December 20, 07:35:32 »

én is egyetértek Wink

és mindenki aki ugyanezt jelezte, többet ne írjon  politikai tartalmú hszt a fórumra!

még ha provokálják is(akkor se)!

kíváncsi vagyok, ki ki bírja tovább a víz alatt.... Roll Eyes

Ez így hülyeség.
Stone leírta mi a helyzet, mi lenne az ideális, sajnos ehhez az kellene, hogy mindenki ismerje a határait és tudja magáról, hogy ha valami nem érdekli akkor elkerüli.
Nem vagyunk egyformák, ezzel párhuzamosan én úgy látom nagyobb az igény a "puncsolásra" a hajnandóság pedig a fikázásra. Ennyi, ilyen ez a közösség, SZVSZ ilyen is fog maradni, ha a cigánygyerekek mégnagyobb számban is potyognak onnan ahonnan.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5274 Dátum: 2012 December 19, 23:23:50 »

Én is szeretnék....! Evil Roll Eyes
Van neked is, csak a tied kicsit bugos. A fejedben.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #5273 Dátum: 2012 December 19, 22:34:06 »

En ettol nem felek. En szivesen torlom a politikat mindenhonnan, ha szamuzzuk a forumrol.
én is egyetértek Wink

és mindenki aki ugyanezt jelezte, többet ne írjon  politikai tartalmú hszt a fórumra!

még ha provokálják is(akkor se)!

kíváncsi vagyok, ki ki bírja tovább a víz alatt.... Roll Eyes
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5272 Dátum: 2012 December 19, 21:19:48 »

működik a júzerignór. régóta és jól.

Én is szeretnék....! Evil Roll Eyes

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #5271 Dátum: 2012 December 19, 21:19:05 »

Én meg baromira nem értek vele egyet.
Tudni kell, hogy azt a topikot külsősök nem, csak regisztrált felhasználók látják. Hamar kiderül, mi a célja, akinek nem tetszik, nem nézi. Én sem nézem.
Viszont: ha valami nem érdekel, azt nem csinálom. Pl a sárkányrepülés sem érdekel, meg a gitározás sem, nem is nézek ilyen oldalakat, nem is oltom le azokat, akiknek tetszik. Eszembe sem jutna azért szavazást indítani, hogy tiltsák be pl a sárkányrepülést, mert minden évben belehal 1-2 ember.
Alapvetően egy problémára szerintem nem a tiltás a megfelelő válasz. De kétségtelenül a legegyszerűbb.
Ha pedig valaki úgy érzi, hogy emiatt megromolhat a kapcsolata bárkivel, hát ne nyissa meg. Vagy ha megnyitja és elolvassa, ne válaszoljon.
Jól leírtad,kb úgyan így gondolom az egészet! Wink
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5270 Dátum: 2012 December 19, 21:03:47 »

A szeélyeskedést nem kéne kivinni az ominózusból.
Pár HSZel lejjebb erről ment a félelem. Joggal.

Nem személyeskedés volt, csak ténymegállapítás... Nem kell túl-spilázni... Roll Eyes

« Hozzászólás #5269 Dátum: 2012 December 19, 21:02:59 »

működik a júzerignór. régóta és jól.
1303LS
« Hozzászólás #5268 Dátum: 2012 December 19, 20:57:12 »

Hmmm... kíváncsiságból benéztem az ominózusba: az uccsó hsz-ed alapján nem csodálkoznék ezen... Roll Eyes
A szeélyeskedést nem kéne kivinni az ominózusból.
Pár HSZel lejjebb erről ment a félelem. Joggal.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5267 Dátum: 2012 December 19, 20:54:50 »

Ezzel max a látszata fog olyanabb lenni. Semmivel sem fogod jobban tudni, hogy ki fog otthagyni az út szélén.  Grin

Hmmm... kíváncsiságból benéztem az ominózusba: az uccsó hsz-ed alapján nem csodálkoznék ezen... Roll Eyes

1303LS
« Hozzászólás #5266 Dátum: 2012 December 19, 20:51:34 »

Tudni kell, hogy azt a topikot külsősök nem, csak regisztrált felhasználók látják. Hamar kiderül, mi a célja, akinek nem tetszik, nem nézi. Én sem nézem.
Viszont: ha valami nem érdekel, azt nem csinálom. Pl a sárkányrepülés sem érdekel, meg a gitározás sem, nem is nézek ilyen oldalakat, nem is oltom le azokat, akiknek tetszik. Eszembe sem jutna azért szavazást indítani, hogy tiltsák be pl a sárkányrepülést, mert minden évben belehal 1-2 ember.
Alapvetően egy problémára szerintem nem a tiltás a megfelelő válasz. De kétségtelenül a legegyszerűbb.
Ha pedig valaki úgy érzi, hogy emiatt megromolhat a kapcsolata bárkivel, hát ne nyissa meg. Vagy ha megnyitja és elolvassa, ne válaszoljon.
Tökéletesen igazad van.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5265 Dátum: 2012 December 19, 20:50:11 »

Oldalak: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 153
Nyomtatás

Ugrás: