www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 00:51:40

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 214 215 216 217 218 [219] 220 221 222 223 224 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3021737 alkalommal)
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #3239 Dátum: 2007 Július 17, 21:57:51 »

majdnem olyan, mint a white russian, csak abban fahéj helyett kakaólikőr van.

szerintem vodka, tejszín kávélikör, és fahéj, de lehet hogy receptje válogatja - a Fószerben minidig ezt itta a főhős
Holló
« Hozzászólás #3238 Dátum: 2007 Július 17, 21:49:41 »

nyah, kis beszámoló a hétvégéről. adott egy régi csapat, irány nagymaros, bulizzunk. kis létszám, sok sör, saját szakács, szóval minden ok Smiley szűk másfél nap alatt sikerült elpusztítani vagy 30 liter sört meg pár liter töményet, mindenféle hányás, rosszullét, törés-zúzás nélkül, pöri, gulyás, gofri, szalonnasütés, nagyon jó volt. aztán vasárnap még legurultam pécsre, meg tegnap vissza, hogy kicsit bogarazzak is, első kattansáig tankoltam, szóvaln em volt tele és maradt 6-7 liter a végére, szóval magához képest még jól is fogyasztott a gép.

erősítsetek meg, hogy létezett eddigis olyan "koktél", hogy vodka, fahéj és tej  Grin
jaahh
sejthető, hogy anya nem volt ott, visszont, mint vendég olvassa a fórumot
szánalmas vagy öcsi  Grin Grin Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3237 Dátum: 2007 Július 17, 09:44:01 »

erősítsetek meg, hogy létezett eddigis olyan "koktél", hogy vodka, fahéj és tej  Grin

majdnem olyan, mint a white russian, csak abban fahéj helyett kakaólikőr van.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3236 Dátum: 2007 Július 17, 09:31:27 »

nyah, kis beszámoló a hétvégéről. adott egy régi csapat, irány nagymaros, bulizzunk. kis létszám, sok sör, saját szakács, szóval minden ok Smiley szűk másfél nap alatt sikerült elpusztítani vagy 30 liter sört meg pár liter töményet, mindenféle hányás, rosszullét, törés-zúzás nélkül, pöri, gulyás, gofri, szalonnasütés, nagyon jó volt. aztán vasárnap még legurultam pécsre, meg tegnap vissza, hogy kicsit bogarazzak is, első kattansáig tankoltam, szóvaln em volt tele és maradt 6-7 liter a végére, szóval magához képest még jól is fogyasztott a gép.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3235 Dátum: 2007 Július 11, 08:40:48 »

nem, köszönöm
hozzám kéne ragasztani ezt a szart...tegnap az a drót nélküli teló sem volt a helyén(tehát le is merült), amint a hibabejelentések jönnek, fura volt, h egész nap nem szól

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Holló
« Hozzászólás #3234 Dátum: 2007 Július 11, 08:37:44 »

Holló, tegnap bent maradt melóban a telóm, aktuális még?
nem, köszönöm
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3233 Dátum: 2007 Július 11, 08:24:14 »

Holló, tegnap bent maradt melóban a telóm, aktuális még?

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #3232 Dátum: 2007 Július 11, 06:43:13 »

arohattéletbe!
mivel nem volt "kedvem" elmenni jegyet venni a Plant-koncertre, úgy döntöttem, a nagyrétről hallgatom meg a produkciót.
erre micsinál a pecsa? beviszi a nagyterembe!
kapjákbe! egy hete szarrááztam a Black Sabbathon, azt nem vitték volna be a világért sem! ráadásul a teremre nem vonatkozik a köcsög csendrendelet, úgyhogy valszeg 10 után is játszhattak!
na majd most jól elovasom a neten, hogy miről maradtam le... Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3231 Dátum: 2007 Július 09, 22:21:32 »

Jól ráddudáltam.  Grin
láttalak, utánad intettem, mibnek következtében majdnem pofánvertem a mellettem guruló bringást  Grin

1303LS
« Hozzászólás #3230 Dátum: 2007 Július 09, 22:06:33 »

az nem jó Sad((
Jól ráddudáltam.  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3229 Dátum: 2007 Július 09, 21:59:48 »

ma hívott a lakatos, hogy ugorjak már be hozzá solymárra, mert van egy kis gond.
kimentem, elégé oda van a vas
megszorozta az előre bekínált árat 4-el és jöv. héten lesz kész pájró
az nem jó Sad((

Holló
« Hozzászólás #3228 Dátum: 2007 Július 09, 17:28:41 »

ma hívott a lakatos, hogy ugorjak már be hozzá solymárra, mert van egy kis gond.
kimentem, elégé oda van a vas
megszorozta az előre bekínált árat 4-el és jöv. héten lesz kész pájró

« Hozzászólás #3227 Dátum: 2007 Július 09, 10:25:15 »

kösz, a kollégám már úton van :-)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3226 Dátum: 2007 Július 09, 10:23:47 »

szenyor!
tükör témában:

www.bogarhatu.hu -> linkek

vagy szebb formában

www.bogarhatu.hu/joomla -> hasznos -> hasznos címek

csók!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Holló
« Hozzászólás #3225 Dátum: 2007 Július 08, 21:13:05 »

Holló májsztró, toljad faternak az infót hova utaljon
dumáltunk, megy
jó, hogy nem sikasztottad el  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3224 Dátum: 2007 Július 08, 18:36:24 »

Holló májsztró, toljad faternak az infót hova utaljon

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3223 Dátum: 2007 Július 07, 23:14:35 »

dugóhúzó
asse rossz :-)

flex 'em all!
Holló
« Hozzászólás #3222 Dátum: 2007 Július 07, 09:45:13 »

dugóhúzó
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3221 Dátum: 2007 Július 07, 09:38:38 »

sokmindenféle szerszámok kellenének
kulcsok, fogók, ilyesmik

kalapács!!

flex 'em all!
Holló
« Hozzászólás #3220 Dátum: 2007 Július 07, 09:09:53 »

sokmindenféle szerszámok kellenének
kulcsok, fogók, ilyesmik
Holló
« Hozzászólás #3219 Dátum: 2007 Július 07, 09:09:08 »

holnap fél10kor indul Emőke vonata, csak utána tudok jönni
oké, egyébként is lusta vagyok
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3218 Dátum: 2007 Július 06, 22:38:17 »

holnap fél10kor indul Emőke vonata, csak utána tudok jönni

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3217 Dátum: 2007 Július 06, 20:03:54 »

nem igen kell flexelni sem
kuzmicsekék elviszik hétfőn a maradékot
mi csak bontunk, ami kell nekünk

jahha...
akkor nem flekszelünk.

flex 'em all!
Holló
« Hozzászólás #3216 Dátum: 2007 Július 06, 19:12:32 »

áttehetnénk vasárnapra?
szaraxik a jetta, most az van betervezve szombatra.
nem igen kell flexelni sem
kuzmicsekék elviszik hétfőn a maradékot
mi csak bontunk, ami kell nekünk
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3215 Dátum: 2007 Július 06, 19:02:31 »

te felszedsz itthon választható délelötti időpontban, aztán gyí

áttehetnénk vasárnapra?
szaraxik a jetta, most az van betervezve szombatra.

flex 'em all!
Holló
« Hozzászólás #3214 Dátum: 2007 Július 06, 18:50:50 »

mikor és hol kezditek pontosan?
te felszedsz itthon választható délelötti időpontban, aztán gyí
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3213 Dátum: 2007 Július 06, 18:28:02 »

nyócker
mikor és hol kezditek pontosan?

« Hozzászólás #3212 Dátum: 2007 Július 06, 10:54:17 »

szenyor, köszönöm a leírást.

igazándiból ott lett volna a helyed  Wink Grin Grin Grin
jó kis balhé volt  Wink Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3211 Dátum: 2007 Július 06, 10:51:21 »

szenyor, köszönöm a leírást.

flex 'em all!

« Hozzászólás #3210 Dátum: 2007 Július 06, 09:54:20 »

TV Crimes nem volt ?? (Irigyellek ! ) Embarrassed
nem. jó lett volna, de igazán nem hiányzott...
Holló
« Hozzászólás #3209 Dátum: 2007 Július 06, 09:49:17 »

éjjeli kaland.

köszönöm, helyes  Grin

« Hozzászólás #3208 Dátum: 2007 Július 06, 09:43:38 »

ez most mi?

éjjeli kaland.

szerdán jövünk hazafelé szarráázva a koncertről, mikoris Holló kétségbeesetten hív, hogy itt van a házunk előtt és azonnal menjünk a busszal kutyátagyongázolni.
röviden elmondtam, hogy nem vagyunk otthon, megyünk hazafelé, a busz kuplubgbowdenfolytonosságihiány miatt mozgásképtelen, különbenis minek elgázolni bármiféle kutyát is.
kiderült, hogy bekattant valami blöki és elkezdte aprítani a kollégákat valamint azok gazdáit. gondolom Hollólak közelében történt. a zsernyákok nem voltak hajlandók lepuffantani a kutyát, sőt még az sem teszett nekik, hogy Holló az íjászatot helyezte kilátásba. elkezdték tehát követni a dögöt, nehogy újabb balhét csapjon.
mi a Szerencs utcánál találkoztunk a díszes társasággal, az élőkép a következő:

vonul egy kisebb csapat éjnak idején a Bánkút utcán a Mézeskalács tér irányába: elöl ballag egy blöki, behúzott farokkal, amolyan németjuhászfélének tűnt a sötétben. utána egy rendőrautó vészvillogóval és kékfénnyel. mögötte még 2-3 civil autó, villamos, satöbbi, a járdán meg néhány gyalogjáró, köztük Holló.
félreálltunk, BlackP csatlakozott a kompániához és ballagtak tovább. 4-5 perc múlva megfordultunk és a csapat után eredtünk, merthogy jó lett volna végre megszárítkozni. akkor már 2 rendőrautó volt, juniort gyorsan kivontam a menetből és tűztünk haza, merthogy láttuk, Hollóék kezelni tudják a problémájukat.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3207 Dátum: 2007 Július 06, 09:28:52 »

ma letekertem a távot, és 14 km-ert szaladtunk a dög után
embereknek semmi bajuk (isteni tetanusz) 1eb -
egy lehet, hogy túléli, a többi csak hisztizet, mert egy nagy kutya játszot velük  Grin
a mézeskalácstéren már 2 rendőrautó volt, majd valami pub-ból kijött egy csóka, letérdelt hozzá, aztán a nadrágszíjjával nyakon és pofén kötötte
aztán mondta, hogy itt a kutyátok
4 óra üldözés után egy félrészeg csóka 2 perc alatt elintézte a dolgot
fasza
de azt mondták a lakók nálunk, hogy hősők vagyunk Grin
én akarok lenni a jepülóembe

ez most mi?

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3206 Dátum: 2007 Július 06, 09:13:08 »

egy lehet, hogy túléli, a többi csak hisztizet, mert egy nagy kutya játszot velük  Grin
a mézeskalácstéren már 2 rendőrautó volt, majd valami pub-ból kijött egy csóka, letérdelt hozzá, aztán a nadrágszíjjával nyakon és pofén kötötte
fasza
a részeg elért arra a fokra, ahol már sérthetetlen  Grin
és utána otthagytátok összekötözve?  Grin

Süni
« Hozzászólás #3205 Dátum: 2007 Július 06, 08:30:38 »

Nos, végre láttam őket élőben.

TV Crimes nem volt ?? (Irigyellek ! ) Embarrassed
Holló
« Hozzászólás #3204 Dátum: 2007 Július 06, 00:25:04 »

fasza
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3203 Dátum: 2007 Július 05, 12:40:39 »

Holló: mi lett az éji vadászat vége?
ezt akartam én is..meg, h mi lett a sérültekkel

« Hozzászólás #3202 Dátum: 2007 Július 05, 12:18:39 »

Holló: mi lett az éji vadászat vége?

« Hozzászólás #3201 Dátum: 2007 Július 05, 07:38:32 »

Nos, végre láttam őket élőben.
Nem érdekel, hogy a csapat Heaven&Hell néven koncertezik, ez tegnap egy BLACK SABBATH koncert volt, magamban így könyvelem el.
Végülis a BS erősen hullámzó pályafutásának egyik csúcsán készített a tegnap fellépő négy úriember 1-2 igen jó lemezt.
Jó volt, hogy csak a Dio-s lemezekről játszottak, tanulhatna ebből néhány csapat, gondolok itt elsősorban a Mélybíbor Emlékzenekarra.
Marhára nem hiányzott sem a Paranoid sem a War Pigs.

Nem jól indult, POKOLI koncertnek ígérkezett. Szemerkélőnek egyáltalán nem nevezhető esőben készülődtünk, majd a bejáratnál kötelező sorálláskor már néha szakadt.
Jegyet egyébként még közvetlenül kapunyitás előtt is lehetett venni.
Érdekes volt figyelni, hogy míg a nem kevés lóvét kipengető közönség kint a sorban bőrig ázik, addig a rendezők vízhatlan cuccukban az eresz alatt jópofiznak. Végülis 1/2 7-kor kegyeskedtek kinyitni a kaput. A nép jó része még kint volt, amikor az előzenekar már nyomta. Jó pont a rendezőknek: a bejáratnál nem vették el az esernyőket. Más kérdés, hogy ha valaki ilyen helyre indul esőben, mi a fészkes fenéért visz ernyőt, miért nem esőkabátot. Gondolhatna a mögötte állókra is. Na mindegy...

Előzenekar:  a Wisdom. Fiatal magyar srácok, angolul énekelnek. Nem rossz a zene, száraz időben még lehet, hogy tetszett is volna.
Az énekes egy kicsit túlspilázta: mindenáron kezeket akart, meg dugdosta a mikrofont a közönség felé énekeltetés céljából.
Szerintem a nézők 90%-a most hallott róluk először, nem kellett volna ez az erőlködés. Szakadó esőben reménytelen vállalkozás.
Elég lett volna beérniük azzal a megtiszteltetéssel, hogy a BS előtt léphetnek fel. Szimpatikus volt, hogy a műsoruk végén lejöttek a nézőtérre, beszélgettek-söröztek az ismerőseikkel és onnan nézték a BS-t.

Közönség: 10-től 60+-ig széles volt a korskála, viszont mindenki pontosan tudta, hova jött. Nem volt teltház, fogjuk ezt jóindulatúan a rossz időre.
Volt persze egy kis mászkálás-sörözés-telefonálás-dumálás, de hát sok ember között mindig van néhány, aki nem törődik a többivel.
Összességében nem volt rossz közönség, kényelmesen lehett nézni a műsort.

Színpadkép: miután leszerelték az előzenekar cuccát, elhúzták a hátsó függönyt. Az előtérben kétoldalt rácsos kerítés (templomkert? temető?),
középen emelvényen a szokatlan dobcucc, háttérben óriási vásznon a lemezborítóról jól ismert Züllött Angyalok. Az egész előadás alatt kivetítők, fények, füst. Nem tolakodó, pont amennyi kell, a számok hangulatának megfelelően. Profi egyszóval, ahogy az kell.

Zenészek:
Vinnie Appice: halálpontos, brutális, nem igazán virtuóz, de magasszinten teszi a dolgát. Bill Ward nem hiányzott, főleg ismerve jelenlegi egészségi állapotát. Jó volt a dobszóló: nem unalmas és nem hosszú.
Geezer Butler: a műfaj koronázatlan bőgőse, a "Headbang" szülőatyja. Nem szólózott (illetve de, de erről majd később), csereberélte a bőgőket, baromi jó volt.
Tony Iommi: ezt vártuk. Mosolyogva, szerényen nyomta a riffkirály váltott gitárokkal. Könnyedén rázta ki a kisujjából a műsort
Ronnie James Dio: nem találok szavakat. A pecsában ilyen tisztán még nem hallottam senkit sem énekelni.
Az első két szám alatt még rossz volt a keverés, de utána: mintha otthon hallgatnám cd-ről. Nem tudom, mi van az öreg torkában, de jó helyen van, az tuti!

Roppant visszafogott volt a csapat színpadi mozgása: a két gitáros gyakorlatilag egyhelyben állt, nagyritkán jöttek előre a színpad szélére.
Appice ugye helyhezkötött, nem csinált viszont olyan műsort a bőrök mögött, mint más dobosok.
Dio befutkározta az egész színpadot, közvetlen volt, pacsizott az első sorokkal. Megtudtuk, hogy már 2 napja itt voltak, járták a várost,
tetszettek nekik a múzeumok, különösen a Terror Háza.

Koncert: megkönyörültek az ÉGIEK, elállt az eső. Némi effekt a sajnos láthatatlan billentyűstől és minden cécó nélkül elkezdték a The Mob Rules-t.
Mit mondjak, mellbevágott. Jó volt a hangzás, rezgett-dübörgött minden, mégse volt bántóan hangos. A megszokott helyen álltunk: leghátul középen.
Következett a Children Of The Sea. Itt már gyanús volt, hogy Dio vagy jó napot fogott ki, vagy egész egyszerűen ilyen a hangja.
A számokat most inkább nem sorolom, a neten bizosan lesz setlist, jómagam nem jegyzeteltem. A teljesség igénye nélkül, nem sorrendben:
Sign Of The Southern Cross, Falling Off The Edge Of The World, Die Young, Shadow Of The Wind, I, Voodoo. Nagyjából ezeket nyomják a turnén, számomra meglepetés volt az új szám.
A fénypont természetesen a Heaven & Hell volt. Bár nem mértem az időt, de úgy tűnt, negyedórás volt legalább. Volt ott minden: beszélgetés a közönséggel (kért némi segítséget Dio, rövid szolfézsóra után már egészen jól tudtuk a refrént :-), lassú bevezető, pörgő középrész. Na és itt jött számomra a csúcs: Dio kiment a színpadról, maradt a három hangszeres fickó. Annakidején az a rosszízű pletyka járta Iommiról, hogy nem improvizál, a szólóit előre megírja.
Lehet, hogy tesz ilyen sunyiságot is néha, de nem tegnap. Gyakorlatilag külön-külön, de egyidőben, egymástól látszólag függetlenül, de mégis összhangban szólózott Appice, Butler és Iommi. Fantasztikus volt, abszolút csúcspont. A végén persze visszajött az Ördögfióka és a közönséggel fejeztette be a csodát. Ha csak ezt az egy számot játszották volna, az is megérte volna a jegyárát.
Rövid szünet után a ráadás: Neon Knights. Jó befejezése a bulinak.

Összességében egy igen jó hangulatú, profin előadott koncertet láttunk. Nem volt túl hosszú, de nem maradt bennem hiányérzet: eljátszották a Dio-korszak lényegét. Még a körülmények sem voltak nagyon zavaróak, bár szárazon még nagyobb lett volna az élmény.

Sajnálhatja, aki nem volt ott, de egy kis vígasz nekik: augusztusban megjeleni egy élő CD-DVD az idei turnéról. Mindenkinek ajánlom a megvételét!
Holló
« Hozzászólás #3200 Dátum: 2007 Július 04, 16:35:01 »

hova kell menni?
nyócker
Oldalak: 1 ... 214 215 216 217 218 [219] 220 221 222 223 224 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: