www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 20:25:11

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 203 204 205 206 207 [208] 209 210 211 212 213 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3024948 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3679 Dátum: 2007 December 02, 19:41:20 »

amit a bácsi alapított  Evil
de az melyik?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3678 Dátum: 2007 December 02, 19:40:23 »

melyikben? amibe tavaly léptem be?
amit a bácsi alapított  Evil
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3677 Dátum: 2007 December 02, 19:37:45 »

üdvözöllek a klubban
melyikben? amibe tavaly léptem be?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3676 Dátum: 2007 December 02, 19:34:55 »

üdvözöllek a klubban

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3675 Dátum: 2007 December 02, 14:02:08 »

beszélj Szepessel is.
pont ezt beszéltük vele a közgyűlés után, hogy van egy német újságja, ahol le vannak írva a veterán autók árai. hogy melyik évjárat, milyen állpotban, kb mennyit ér. Azt mondta itt szoktak csodálkozni a biztosítók, és aztán jobban meg lehet őket győzni hogy mi mennyi.

itt egy részlet az újságból, bár ha jól látom a tiéd talán pont nincs rajta

őt egyből hvtam, vacsi közben értem, nem mondta, hogy hívjam később, mondta miket küldjek, már jelentette a biztosítónak, intéződik a dolog

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3674 Dátum: 2007 December 02, 12:45:50 »

nem kellett más papír, amúgy itt lakik közel és ráadásul a cégemnél dolgozott előttem, én kaptam az ő céges telóját meg...szal eltűnni nem tud, ha okoskodna, lesz egy eladó új corolla, vagy mitököm bontásra... köténylemez kapott, de javítható, amúgy ökhárító, tartóbak, sárvédő, amcsi lámpa. lökhárító 10, sárvédő 10, hátsó lámpa 7, tartóbak nemtudom, talán 5, fényezés 10, köténylemez javítás..nemtom. + utánajárás + összerakás, de ebben már van gyakorlatom. remélem legalább 60-70et ad a biztosító Sad
beszélj Szepessel is.
pont ezt beszéltük vele a közgyűlés után, hogy van egy német újságja, ahol le vannak írva a veterán autók árai. hogy melyik évjárat, milyen állpotban, kb mennyit ér. Azt mondta itt szoktak csodálkozni a biztosítók, és aztán jobban meg lehet őket győzni hogy mi mennyi.

itt egy részlet az újságból, bár ha jól látom a tiéd talán pont nincs rajta

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3673 Dátum: 2007 December 02, 12:01:06 »

basszameg! megint  Cry

remélem a futómű, motor váltó nem kapott és "csak" sárvédő, lámpa, lökős  Undecided

én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben. az az alap hogy ismerje el. Valami papírt nem kell vele aláiratni a bejelentőn kívül?
nem kellett más papír, amúgy itt lakik közel és ráadásul a cégemnél dolgozott előttem, én kaptam az ő céges telóját meg...szal eltűnni nem tud, ha okoskodna, lesz egy eladó új corolla, vagy mitököm bontásra... köténylemez kapott, de javítható, amúgy ökhárító, tartóbak, sárvédő, amcsi lámpa. lökhárító 10, sárvédő 10, hátsó lámpa 7, tartóbak nemtudom, talán 5, fényezés 10, köténylemez javítás..nemtom. + utánajárás + összerakás, de ebben már van gyakorlatom. remélem legalább 60-70et ad a biztosító Sad

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3672 Dátum: 2007 December 02, 11:48:33 »

basszameg! megint  Cry

remélem a futómű, motor váltó nem kapott és "csak" sárvédő, lámpa, lökős  Undecided

én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben. az az alap hogy ismerje el. Valami papírt nem kell vele aláiratni a bejelentőn kívül?
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #3671 Dátum: 2007 December 01, 20:10:28 »

lepofoztam volna az embert!
fekete színű lesz megint?nem hozott szerencsét!
Én kédert csináltam volna a vétkes soför  bőréből és azzal raktam volna fel a hátsó sárvédőt,még a biztosítónak is tetszene. Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3670 Dátum: 2007 December 01, 19:50:57 »

nem pofoztam, nem sírtam, üvöltöttem inkább..fekete lesz, ez tuti. nem szerencse  kérdése, hogy átmegy egy elsőbbségadáson, meg egy zebrán és nem látja, hogy a felezőhöz húzódva indexel valaki...ez simán faszság. először mondta, hogy nem fogott rendesen a fék, aztán, hogy gyorsan ment, a féknek nem volt baja...

Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #3669 Dátum: 2007 December 01, 19:41:26 »

és ami fekete, az tavaly lett kicserélve, mert ugyancsak összetörtek

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3668 Dátum: 2007 December 01, 19:35:32 »

VADDISZNÓ!
és ami fekete, az tavaly lett kicserélve, mert ugyancsak összetörtek

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #3667 Dátum: 2007 December 01, 19:18:36 »

na:

<beszúrt kép törölve>

többi kép (elég szarok..) :

http://senior.blackpri3st.hu/pic/index.php?list=Tores2007
VADDISZNÓ!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3666 Dátum: 2007 December 01, 19:00:04 »

Hívjatok rendőrt!
A kék sárga bejelentő bármikor visszavonható!
Minden jogkövetkezmény nélkül. Újabban divat.....

megállt egy rendőr, de nem tudtam, hogy ő is kellhet, szal mondtuk, hogy tisztázott minden.

Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #3665 Dátum: 2007 December 01, 18:58:58 »

elég sajnálatos
meg mennyi utánnajárás....

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #3664 Dátum: 2007 December 01, 18:52:42 »

na:

többi kép (elég szarok..) :

http://senior.blackpri3st.hu/pic/index.php?list=Tores2007

« Hozzászólás #3663 Dátum: 2007 December 01, 18:28:55 »

Elaludt a baromarcu.vagy hogy hozta össze?
Nem is fagy,nincs jég!
Részvétem!!Mennyek ütni????

ütni nem kell, elismerte, csakhát a biztosító...

csúcs: macisajt, utána zebra, tehát nem illik csak úgy száguldozni. az első autó féklámpája virít, index balra villog, a bejárati kapu nyílik, faszikám meg nem áll meg.
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #3662 Dátum: 2007 December 01, 18:27:43 »

aqrvaéletbe!!

BlackP bogarát most törték össze a ház előtt!! jobb hátsó sárvédő-lámpa(amerikai)-lökhárító qka, köténylemez talán menthető.
hab a tortán: a faszinak mávos biztosítása van.
részletek, fényképek később.
mesés
ott maradt az ember?

Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
1303LS
« Hozzászólás #3661 Dátum: 2007 December 01, 18:27:27 »

aqrvaéletbe!!

BlackP bogarát most törték össze a ház előtt!! jobb hátsó sárvédő-lámpa(amerikai)-lökhárító qka, köténylemez talán menthető.
Basszameg!!
Részvétem.
Tényleg jó ötlet a rendőr.
Nem elérhető Mamut

« Hozzászólás #3660 Dátum: 2007 December 01, 18:26:13 »

Hívjatok rendőrt!
A kék sárga bejelentő bármikor visszavonható!
Minden jogkövetkezmény nélkül. Újabban divat.....

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan...
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #3659 Dátum: 2007 December 01, 18:22:39 »

aqrvaéletbe!!

Elaludt a baromarcu.vagy hogy hozta össze?
Nem is fagy,nincs jég!
Részvétem!!Mennyek ütni????

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #3658 Dátum: 2007 December 01, 18:17:54 »

aqrvaéletbe!!

Nem elérhető Black Sista

« Hozzászólás #3657 Dátum: 2007 November 29, 12:16:15 »

tudom, gonoszak vagyunk a cégnél Smiley node minden "felvételiztető bizottság" az! Smiley
node mentségünkre legyen mondva:
amikor az első napon az emberke képtelen bekapcsolni a gépet, pedig azon folyna a munkavégzés, és 8 órán át szenved a géppel, azt szerintem jogosan kérte meg a főnököm, hogy másnap ugyanmár ne jöjjön be, mert ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
a legjobb, hogy tudom, hogy amikor én ide jöttem, a főnökeim valszeg ugyanúgy csámcsogtak az önéletrajzomon Smiley ezek szerint bejöttem nekik Tongue vagy legalábbis jobb voltam a felhozatalnál Tongue
Nem elérhető Holló

yeah Boy

« Hozzászólás #3656 Dátum: 2007 November 29, 09:14:30 »

szerintem a legjobb felvételiztető módszer az, hogy fogod a beérkezett önéletrajzokat és a felét élből kibaszod a kukába.
szerencsétlenekre nincs szükség!! :-))
ezt hívják úgy, hogy nem ment át a szitán?

by KIZS
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3655 Dátum: 2007 November 28, 21:52:42 »

szerintem a legjobb felvételiztető módszer az, hogy fogod a beérkezett önéletrajzokat és a felét élből kibaszod a kukába.

apropó, kéne egy php-s, javascriptes fejlesztő nagyon.
budaörsi munkahelyre 8 órás, full bejelentett melóra.
baszki, nekem 1 oldal az önéletrajzom  Grin

megkérdem, hátha tudok valakit

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3654 Dátum: 2007 November 28, 21:32:56 »

nálunk is nézik... sőt, ha a mi részlegünkre jön új ember, arról többnyire a két főnökömmel 3an döntünk... először az önéletrajzukat röhögjük ki, aztán az iwiwet Smiley a legkevésbé lúzert pedig felvesszük Smiley hatalmas teher ez nekem Smiley sikerült már béna lúzert választanunk  bösször is Sad

apropó, kéne egy php-s, javascriptes fejlesztő nagyon.
budaörsi munkahelyre 8 órás, full bejelentett melóra.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Black Sista

« Hozzászólás #3653 Dátum: 2007 November 28, 16:36:11 »

höhö... újra engedik a gyárban a jutyúbot!!  Wink (valszeg valamelyik góré nyavajgott egyet)

amúgy tudta valaki, hogy a személyzetisek sűrűn lesegetik az iwiw-et, és nemcsak az új belépők esetén? figyel a nagy testvér... Shocked

nálunk is nézik... sőt, ha a mi részlegünkre jön új ember, arról többnyire a két főnökömmel 3an döntünk... először az önéletrajzukat röhögjük ki, aztán az iwiwet Smiley a legkevésbé lúzert pedig felvesszük Smiley hatalmas teher ez nekem Smiley sikerült már béna lúzert választanunk  bösször is Sad
1303LS
« Hozzászólás #3652 Dátum: 2007 November 28, 15:21:50 »

höhö... újra engedik a gyárban a jutyúbot!!  Wink (valszeg valamelyik góré nyavajgott egyet)

amúgy tudta valaki, hogy a személyzetisek sűrűn lesegetik az iwiw-et, és nemcsak az új belépők esetén? figyel a nagy testvér... Shocked
IWIW.
Pffffff...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3651 Dátum: 2007 November 28, 15:13:26 »

mi is nézzük az új belépőket. sajna nem mentettem le valami új főgóré igencsak érdekes adatlapját

« Hozzászólás #3650 Dátum: 2007 November 28, 15:07:16 »

« Hozzászólás #3649 Dátum: 2007 November 25, 09:04:25 »

jó, de ezt miért kellett a zanyázósba írni? nincs szó itten anyukáról egyse...  Wink Cheesy

a mesére meg visszatérve: én asszem egy jófajta bézbólütővel intézném el a tyúktolvajokat, még akkor is, ha esetleg virrasztani kell egyszer-egyszer. ebben csak az a hiba, hogy sokkal több a csirkász, mint gondolnánk...
tán kéne valami növényevőt keresni a tollasjószág védelmére, de az akkor meg a répát és a paszulyt zabálná fel. nem jó ez sehogyse!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3648 Dátum: 2007 November 25, 08:58:31 »

az anyázós nemolvasása miatt ide is:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda.

Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra egész életében.

Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból. Hiába próbálta nyakoncsípni a tolvajt, sehogy sem sikerült.

Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfiakat a titokzatos tolvajtól.

- Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem. Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok, és te elfoghatod.

- Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt. - és a kutya felé bökött.

- Én nem verlek fel ronda ugatással éjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.

Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a síma beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére.

Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúkok, csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl.

A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mint ha tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.

Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül, és a nyakát próbálja átharapni.

- Mit művelsz ?! - rivalt a gazda a rókára.

A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:

- Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig. Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged.
Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől.
Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomban, mert innentől kezdve már bízhatsz bennem.

Az együgyü gazda közben nem tudhatta, hogy a kutya és a róka már régen megegyezett abban, hogy a csirkéket jól eladják a faluban, a pénzen osztoznak, de erről senkinek nem szólnak. Ráadásul a kutya éjszakánként a szomszéd portákon aláírásokat gyűjtött a róka ellen.

Amikor a kutya megkérdezte, hogy miért tartja mégis a rókát a hivatalba és miért nem őt veszi inkább oda a gazda azt válaszolta: azért mert te is megennéd a tyúkokat, de te még fel is vernél az álmomból és beengednéd az udvarba a menyétet és a görényt is...

Közben a kutya sértettségében azonnal összehívta kóbor testvéreit és közleményt adtak ki a róka felháborítóan vörös színéről, hányingerszagú múltjáról. A gazda lassan kezdett rádöbbenni, hogy mindegyiknek négy lába van, hosszúkás feje és hosszú farka, tehát alig különböznek...

flex 'em all!

« Hozzászólás #3647 Dátum: 2007 November 16, 18:51:45 »

Öregszem...

megvolt a hétezer is...  Undecided  Wink Grin Grin Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3646 Dátum: 2007 November 14, 20:08:52 »

BlackP !

van ide accod ? http://www.fullreleases.com/

lényeg a lényeg. kéne nekem az infocaster nevü program  Wink

köszi...
ide nincs, de utána nézek

Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #3645 Dátum: 2007 November 14, 18:25:59 »

BlackP !

van ide accod ? http://www.fullreleases.com/

lényeg a lényeg. kéne nekem az infocaster nevü program  Wink

köszi...

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740

« Hozzászólás #3644 Dátum: 2007 November 13, 19:56:05 »

Királyi madár: megtettem a megteendőket!!   Wink Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3643 Dátum: 2007 November 12, 14:52:02 »

Boldog névnapot!!
 Grin
köszi!
Boldog névanpot!
Egyetek libát! :-)
neked is köszi Smiley

1303LS
« Hozzászólás #3642 Dátum: 2007 November 12, 12:54:11 »

nem is tudsz olvasni, e! :-PP
Viszont ez nem rettent vissza egy cseppet sem.  Evil
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3641 Dátum: 2007 November 12, 11:34:22 »

Tedd be minden topicba.  Tongue
A baj csak, hogy humor egy szál sincs benne, mondjuk el sem olvastam.  Tongue

nem is tudsz olvasni, e! :-PP

flex 'em all!

« Hozzászólás #3640 Dátum: 2007 November 12, 11:27:13 »

A baj csak, hogy humor egy szál sincs benne, mondjuk el sem olvastam. Tongue

A múltkor meg én nem olvastam el egy viccet, de azon jót röhögtem!! Abban volt legalább egy szál humor  Wink Cheesy
Oldalak: 1 ... 203 204 205 206 207 [208] 209 210 211 212 213 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: