www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 14:48:32

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3024099 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3759 Dátum: 2007 December 24, 21:34:25 »

Na ja meg még előtte mennyi időt is tölt ela tojásban  Grin

:-PPP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #3758 Dátum: 2007 December 24, 12:52:59 »

... meg a bárány 1-2 hónap alatt kikel ...

Na ja meg még előtte mennyi időt is tölt ela tojásban  Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3757 Dátum: 2007 December 24, 12:06:09 »

ezeket pont erre az időszakra növesztik, mint halottaknapjára a krizantémot, anyáknapjára az orgonát, húsvétra a kisbárányt meg a krasznaja moszkvát. van, aki ebből él.

egy ilyen kóró kb 5-6 (vagy mégtöbb) évig növexik.
a krizantém meg a bárány 1-2 hónap alatt kikel, oszt szeva.
a krasznaja moszkva meg büdös.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #3756 Dátum: 2007 December 24, 12:02:52 »

kivágottat meg nem vagyok hajlandó venni. gyilkosok!!

ezeket pont erre az időszakra növesztik, mint halottaknapjára a krizantémot, anyáknapjára az orgonát, húsvétra a kisbárányt meg a krasznaja moszkvát. van, aki ebből él.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3755 Dátum: 2007 December 24, 11:59:23 »

szóval javaslom, hogy a fenyőárusok a csomagolótölcsérük mellé rendszeresítsenek egy nagyobbacska faesztergát is, hogy méretre tudják drehálni a

avagy gyárthatnának a buzik normális talpat is, amit nem csak 3 centire lehet szétnyitni.

mi is gyakoroltunk bödönös fenyővel, de a déli fekvésű kertben mindegyik megmurdelt, úgyhogy most műfenyő van.
kivágottat meg nem vagyok hajlandó venni. gyilkosok!!

flex 'em all!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3754 Dátum: 2007 December 24, 11:38:49 »

na megvolt az ilyenkor szokásos évi rendes szmb: Szívás Mindenévben Buzifenyőfával.

házi feladat: a 10 cm átmérőjű fenyőtalpba beapplikálni a min. 25 centis göcsörtös girbegurba fenyőtövet. (gyökeresfenyő rulez, de már kettő is kimurdelt, mert nem bírta a szaunát. 3 viszont megmaradt, úgyhogy fenyőerdőből egyenlőre elég. műfenyő sux, olyan, mint a ... tudodmi)
szóval farigcsálás.
fehasznált eszközök: kisfűrész, nagyobbacska fűrész, dekopírfűrész, körfűrész, fúró, flex (pityubácsi, hallod!!), kalapács, avíttos konyhakés.
határidő: mielőbb
röviden: a végén sérülések nélkül, de bő szitkozódások közepette felemás eredmény: benn van a fa, de kajla. leszarom. majd azt mondom, hogy direkt ilyen, hogy a falhoz lapuljon megkönnyítendő a közlekedést.

(tényleg: félfenyőt mérnem kapni? mint a félgyesznyót, olyan hosszában kettévágottat? tök jó lenne, ketten is jól járnának. csak a tükör elé kell tenni a nyavajást. a fele szaloncukorból meg díszből kijönne az egész, ráadásul tök szimmetrikus lenne. benyújtom a szabadalmat, az tuti!!)

szóval javaslom, hogy a fenyőárusok a csomagolótölcsérük mellé rendszeresítsenek egy nagyobbacska faesztergát is, hogy méretre tudják drehálni a terméküket.

amúgy meg bódogot mindenkinek, ahogy ilyenkor szokás.

mekkora ötlet  Grin
de te is levághatod ám a hátsó ágakat  Wink

én a farigcsáláshoz főleg láncsfűrészt használtam  Cool a dekopír nem bírta..

« Hozzászólás #3753 Dátum: 2007 December 24, 11:29:34 »

na megvolt az ilyenkor szokásos évi rendes szmb: Szívás Mindenévben Buzifenyőfával.

házi feladat: a 10 cm átmérőjű fenyőtalpba beapplikálni a min. 25 centis göcsörtös girbegurba fenyőtövet. (gyökeresfenyő rulez, de már kettő is kimurdelt, mert nem bírta a szaunát. 3 viszont megmaradt, úgyhogy fenyőerdőből egyenlőre elég. műfenyő sux, olyan, mint a ... tudodmi)
szóval farigcsálás.
fehasznált eszközök: kisfűrész, nagyobbacska fűrész, dekopírfűrész, körfűrész, fúró, flex (pityubácsi, hallod!!), kalapács, avíttos konyhakés.
határidő: mielőbb
röviden: a végén sérülések nélkül, de bő szitkozódások közepette felemás eredmény: benn van a fa, de kajla. leszarom. majd azt mondom, hogy direkt ilyen, hogy a falhoz lapuljon megkönnyítendő a közlekedést.

(tényleg: félfenyőt mérnem kapni? mint a félgyesznyót, olyan hosszában kettévágottat? tök jó lenne, ketten is jól járnának. csak a tükör elé kell tenni a nyavajást. a fele szaloncukorból meg díszből kijönne az egész, ráadásul tök szimmetrikus lenne. benyújtom a szabadalmat, az tuti!!)

szóval javaslom, hogy a fenyőárusok a csomagolótölcsérük mellé rendszeresítsenek egy nagyobbacska faesztergát is, hogy méretre tudják drehálni a terméküket.

amúgy meg bódogot mindenkinek, ahogy ilyenkor szokás.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3752 Dátum: 2007 December 22, 17:09:31 »

írtad bizony, csak azt nem tudom, mi is az a lassan. ja, meg mennyi zsét kell adni a küldöncnek?
3 forint, ha jól emléxem.

flex 'em all!

« Hozzászólás #3751 Dátum: 2007 December 22, 17:06:19 »

valamelyik topciba már írtam, hogy lassan lesz lökhárító is.
talán az eszembébe?

írtad bizony, csak azt nem tudom, mi is az a lassan. ja, meg mennyi zsét kell adni a küldöncnek?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3750 Dátum: 2007 December 22, 17:04:31 »

e!
meggyógyult a bogár. kapott új sárvédőt meg hátsó lámpát. lökös még nincs, de menni azt tud!
3 heti állás után fertelmes füstöket eregetett szegényke eleinte...

valamelyik topciba már írtam, hogy lassan lesz lökhárító is.
talán az eszembébe?

flex 'em all!
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #3749 Dátum: 2007 December 22, 16:36:08 »

e!
meggyógyult a bogár. kapott új sárvédőt meg hátsó lámpát. lökös még nincs, de menni azt tud!
király!

« Hozzászólás #3748 Dátum: 2007 December 22, 16:33:43 »

e!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3747 Dátum: 2007 December 17, 20:18:54 »

Köszönöm a kegyelmedet. Grin
én köszi

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #3746 Dátum: 2007 December 17, 20:13:47 »

nem sürgős, ne aggódj Smiley csak ne add el addig, míg összefutunk!
Köszönöm a kegyelmedet. Grin

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3745 Dátum: 2007 December 17, 20:09:21 »

BlackP!! NAgy baj van! Elfelejetettem a reggeli rohanásban betenni a kocsiba a feszmérődet! És ez olyan 260km-re otthontól Aszód körül jutott eszembe, úgyhogy végülis nem fordultam vissza érte.(Gyöngyösön vagyok).

Most mi lesz???    Huh
Tudom, hogy az én hibám, és ha úgy jó neked, a pkt állom, ha benne vagy.
Üdv. Tomi
nem sürgős, ne aggódj Smiley csak ne add el addig, míg összefutunk!

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #3744 Dátum: 2007 December 17, 20:04:14 »

BlackP!! NAgy baj van! Elfelejetettem a reggeli rohanásban betenni a kocsiba a feszmérődet! És ez olyan 260km-re otthontól Aszód körül jutott eszembe, úgyhogy végülis nem fordultam vissza érte.(Gyöngyösön vagyok).

Most mi lesz???    Huh
Tudom, hogy az én hibám, és ha úgy jó neked, a pkt állom, ha benne vagy.
Üdv. Tomi

Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #3743 Dátum: 2007 December 17, 16:49:56 »

ő tud írni, aszongya. a patikárius nem tud olvasni  Wink Grin

Ja......  Roll Eyes akkor legközelebb én is megkérdem a patikáriust, hogy biztos(?)....., vagy jáccunk melyiket a 3közzül-t, vagy Amerikából jöttem..., ja.. az Aircult  Wink Cheesy Grin
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 17, 18:28:59 írta angel06 »

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!

« Hozzászólás #3742 Dátum: 2007 December 17, 16:46:12 »

Végülis az orvosin nem szépírást tanítank, azannyát még írni senem tud......

ő tud írni, aszongya. a patikárius nem tud olvasni  Wink Grin
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #3741 Dátum: 2007 December 17, 16:44:13 »

Végülis az orvosin nem szépírást tanítank, azannyát még írni senem tud, a gyógyítás azé remélhetőleg jobban megy nekie......
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 17, 16:46:41 írta angel06 »

« Hozzászólás #3740 Dátum: 2007 December 17, 16:38:13 »

Gyógyulást a betegnek! Smiley

kösz.

a kalandok még nem értek véget. némi elmélkedés, hogy hol is érdemes orvosságot venni: gyógyszertárban vagy benzinkútnál:

szóval a doki házhoz jött, így saját kis kacsójával töltötte ki a recepteket, nem kompúterrel.
elvittem őket legott egy közeli, privát patikába. (bizosan rosszul mehet nekik, mert újra bővítettek a konglomerátumukon, sőtmitöbb, ügyfélhívót is felszereltek, érintőképernyővel, kijelzőhegyekkel, tikettnyomtatóval, ahogy kell.
valami előnye ennek is van: nem azon idegeskedek, hogy a másik sor mindig gyorsabb, hanem azon, hogy már a negyedik utánam jövőt hívják. a technyika az technyika kéremszépen, vagy miafranc.)

rögtön a tajszámmal kezdődött. aszonták nem kóser. mondom de. denem. deigen. erre ők: és ha ez a szám itt nem kilences, hanem hármas? esetleg hetes? kipróbálták, egyből jó lett. a lottót is el szokták találni néha, nem?
most jön a lényeg!! az egyik recepttel nem boldogult a kisasszony, nem tudta bírni elolvasni a doki kézírását. hívta a főpatikust, az alpatikust, a szimpatikust, egyik sem boldogult. (már-már mondtam, hogy hívjuk a közeli benzinkutast, de aztán visszafogtam magam).
a készítményvariációk a következők voltak:
- szoptatós kismamának
- potenciazavarokkal küszködőknek
- székrekedésben szenvedőknek
- hígfosással bíróknak

röpke fél perc alatt döntöttem és elhoztam a legvalószínűbbnek tűnőt. félve veszi be a lány, mondanom sem kell.
ezt a benzinkútnál is eldintézte volna egy nemszakember, főleg, ha a receptet látva elküld a francba, ha szorult bele egy kis jóérzés.

tehát részemről qrvamindegy, hol nem tudják elolvasni a doki macskakaparását.
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #3739 Dátum: 2007 December 17, 16:24:18 »

egyre nagyobb az a bizonyos állatkert!

szabin vagyok ugyan, de Black Sista breteg, várjuk a dokit, úgyhogy nem nagyon tudok mozogni, de lett volna elintéznivalóm.
lány még aludt,

Gyógyulást a betegnek!  Smiley

« Hozzászólás #3738 Dátum: 2007 December 17, 11:15:12 »

egyre nagyobb az a bizonyos állatkert!

szabin vagyok ugyan, de Black Sista breteg, várjuk a dokit, úgyhogy nem nagyon tudok mozogni, de lett volna elintéznivalóm.
lány még aludt, gondoltam elugrok a dolgomra egy fél órát, addig biztosan nem ébred fel.
mennék is, de egy szenik vagy mi ott áll a kapu előtt, kersztben, kirakott jobb indexszel. kimenni nem lehet tőle sehogy.
tudni kell még, hogy előttünk megállni tilos tábla van, rádásul egy zebra előtt van a kapunk, tehát tilos-tilos-tilos, háromszor is tilos...
gondoltam kifogyott esetleg a benzinje, de közel a kút, hát kivárom. félóra után egy szép a4-es papírt tettem a szélvédőjére néhány keresetlen szóval, a céges autóval meg tüntetően odaálltam a kapuba.
egy óra múlva előkerül a naccsága, leveszi a papíromat és olvasatlanul tenné el és szállna be a csotrogányába.
én épp láttam az ablakból, és udvariasak kiszóltam, hogy miaf@szt képzel. mire ő annyit mondott, hogy sietett, nagyon ideges és nem vette észre a megállni tilos táblát, a zebrát, meg azt, hogy egy kapubeállóban parkol.
vigyázzatok, mert szerintem titeket sem vesz észre nagy idegességében...

szóval el tudtam menni, majdnem elintéztem a dolgom és jövök haza. ugyanúgy akartam bekanyarodi, mint BlackP mikor megtörték, de ezúttal fényes nappal.
nos, a kanyarodást megúsztam, mert időben nyílt ki a kapu, el tudtam slisszolni a tuareg elől, aki hátulról támadt. haladok már a kertben, a ház mellett és közben csukom befelé a kaput. egyszercsak éktelen fékcsikorgás, és a tükörben látom, hogy a félig becsukott kapu előtt egy szürke fiat ácsorog, mintha utánam akart volna jönni vagy mi. kiszálltam, erre rükverc és padlógázzal elindult a város felé.
nem vagyok kíváncsi rá, hogy mi történt volna, ha később akarom becsukni a kaput, vagy mondjuk még a régi, motorizálatlan kézivezérlésű bejáratunk van.

budapest xv. ker. , 2007. december 17. déli 11 óra.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3737 Dátum: 2007 December 17, 10:50:29 »

kit kellett felhívni? nem a másik biztosítóját?
a másik biztosító kárfelmérő cégét, ami persze független cég

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #3736 Dátum: 2007 December 17, 10:38:05 »

nyah, fejlemény a törés ügyben, ugye a kárfelmérő 1 hetes csúszással kijött, szakértett, dumálgattunk, ő ugyan nem szereti a bogarakat, de látta, hogy tisztességesen karbantartott, nem szarráhasznált gépről van szó, normálisan állt hozzá. szal ezek megvoltak, elmondtam mi új rajta, stb.

ma felhívtam a céget, hogy mi a helyzet, 5ödik másfél perces zenehallgatás után siker, bediktálta az összeget, mondta, hogy mit faxoljak el, ha ez megvan, elvileg utalják is a pénzt.

meglepően jól ment.

az érdekesség, hogy mikor eleje-hátulja szét volt törve, ugyanennyi lét kaptam
kit kellett felhívni? nem a másik biztosítóját?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3735 Dátum: 2007 December 17, 09:22:17 »

nyah, fejlemény a törés ügyben, ugye a kárfelmérő 1 hetes csúszással kijött, szakértett, dumálgattunk, ő ugyan nem szereti a bogarakat, de látta, hogy tisztességesen karbantartott, nem szarráhasznált gépről van szó, normálisan állt hozzá. szal ezek megvoltak, elmondtam mi új rajta, stb.

ma felhívtam a céget, hogy mi a helyzet, 5ödik másfél perces zenehallgatás után siker, bediktálta az összeget, mondta, hogy mit faxoljak el, ha ez megvan, elvileg utalják is a pénzt.

meglepően jól ment.

az érdekesség, hogy mikor eleje-hátulja szét volt törve, ugyanennyi lét kaptam

« Hozzászólás #3734 Dátum: 2007 December 14, 19:32:53 »

most van a királyi híradóban a pécsi hóhelyzet. durva. (szerencse, hogy márványbuszt nem mutatnak, csak sárgát  Wink

« Hozzászólás #3733 Dátum: 2007 December 14, 19:27:16 »

én jól vagyok

első jó hír mára.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3732 Dátum: 2007 December 14, 19:13:05 »

inkább vírus. a gyárban is most épp ketten vannak dögrováson, a többiben meg csak bújkál.
valami miazma kering a levegőben, de járvány az nincs.
veled mi van?
én jól vagyok

« Hozzászólás #3731 Dátum: 2007 December 14, 19:09:46 »

dátha?
inkább vírus. a gyárban is most épp ketten vannak dögrováson, a többiben meg csak bújkál.
valami miazma kering a levegőben, de járvány az nincs.
veled mi van?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3730 Dátum: 2007 December 14, 19:01:52 »

azért értem.

hug breteg, reggel 39 volt, most már lement 38-ra. persze, hogy nem ment melózni.
dátha?

« Hozzászólás #3729 Dátum: 2007 December 14, 18:20:14 »

azért értem.

hug breteg, reggel 39 volt, most már lement 38-ra. persze, hogy nem ment melózni.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3728 Dátum: 2007 December 14, 18:18:51 »

de nem a márványbusz!!

pécsi kollégám reggel hívott, hogy gáz van a városban, mindenki csúszkál. már itt is esett egy kis hó.

rendben minden (már a körülményekhez képest)? nem hideg a busz? mikor jöttök?
szarráfagytunk, eyedül megyek, Emynek vége a szorgalmi időszaknak. ez értelmetlen mondat...

« Hozzászólás #3727 Dátum: 2007 December 14, 18:18:03 »

mohács-pécs kb 2.5 óra alatt volt meg, pécs áll, az utak alig járhatók, autók, buszok az árokban

de nem a márványbusz!!

pécsi kollégám reggel hívott, hogy gáz van a városban, mindenki csúszkál. már itt is esett egy kis hó.

rendben minden (már a körülményekhez képest)? nem hideg a busz? mikor jöttök?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3726 Dátum: 2007 December 14, 18:09:05 »

hali BlackP,
majd írd meg 1-2 szóban, hogyan lehetett ma közlekedni. egy kollégám panaszkodott, hogy seggen csúszott le a hegyről.
mohács-pécs kb 2.5 óra alatt volt meg, pécs áll, az utak alig járhatók, autók, buszok az árokban

« Hozzászólás #3725 Dátum: 2007 December 14, 11:09:18 »

hali BlackP,
majd írd meg 1-2 szóban, hogyan lehetett ma közlekedni. egy kollégám panaszkodott, hogy seggen csúszott le a hegyről.

« Hozzászólás #3724 Dátum: 2007 December 13, 20:51:00 »

hali, alkalomadtán less majd vissza a szóljatokide topikba. van rólad egy kép igen előnyös kép... (ja, meg a ratlúk topikban is  Grin)

« Hozzászólás #3723 Dátum: 2007 December 13, 11:16:15 »

Mondanám, hogy rakd be hozzám, de nemtudom végi érek-e még ebben az évtzedben. Grin
Egyébként bizti hogy megvárják az utolsó versenyzőt is? Meddig várnak? Cheesy

megvárunk mindenkit...
BlackP a rajtnál elkéri a versenyzők telefonszámát és továbbítja az ellenőrzőknek meg a célnak. Ha bármi közbejön, tudjuk egymást értesíteni.
Az itinereken is rajta van az ellenőrzők-cél telefonszáma.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #3722 Dátum: 2007 December 13, 11:04:30 »

nemtom.
legvégső esetben a városi versenyen betesszük valamelyik versenyzőhöz.
cserébe kap 2 perc jóváírást :-))
Mondanám, hogy rakd be hozzám, de nemtudom végi érek-e még ebben az évtzedben. Grin
Egyébként bizti hogy megvárják az utolsó versenyzőt is? Meddig várnak? Cheesy

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #3721 Dátum: 2007 December 13, 11:01:08 »

nekem így is jó. a célhoz nem mész?

nem hiszem.

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #3720 Dátum: 2007 December 13, 10:33:11 »

pontosan hova is ?  Roll Eyes
időben megtudod, ne aggódj Wink

Oldalak: 1 ... 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: