www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2026 április 08, 10:29:59

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2026. december 31.
921665 Hozzaszólás 218 Témában írta 1619 Felhasználó
Legújabb tag: Gabor76
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 ... 300
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3854288 alkalommal)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #4209 Dátum: 2008 Július 01, 19:37:07 »

kéretik a brazil sorozat forgatókönyvébe belefirkantani, hogy a legifjabb Black meglátogassa a tejavedelő hidegvérű britek legfőbbik városát! Smiley így kell védekezni az otthoni pakolás/lakkszag/festékszag/sörtelenség ellen! Cheesy

Black Sista hozott nekem valamit Londonországból!!   Wink Cheesy

(teljesen mechanikus és bitang jól csörög!!  Grin  )

« Hozzászólás #4208 Dátum: 2008 Július 01, 17:17:03 »

Ma estve Queensryche ! (Sajna nélkülem...)
kösz, hogy szólsz.

valszeg nélkülem is, max. a rét játszik...  Undecided
Süni
« Hozzászólás #4207 Dátum: 2008 Július 01, 17:14:19 »

Ma estve Queensryche ! (Sajna nélkülem...)

« Hozzászólás #4206 Dátum: 2008 Július 01, 16:44:48 »

Vagy az "akcio" kozben eltunt belole egy akkumulator, partizmeter rezvezetek, 4 kerek meg az aprosagok ... :-)

Grin Grin Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #4205 Dátum: 2008 Július 01, 16:43:41 »

p.s.2: höhö.. az egyik rendőrségi opelasztrát most vonszolják felfelé a trélerre. úgy látszik ebben a végletekig brutális és elvetemült akcióban teljesen megadta magát.. :-D
Vagy az "akcio" kozben eltunt belole egy akkumulator, partizmeter rezvezetek, 4 kerek meg az aprosagok ... :-)

Buzi, aki fékez! :-)))

« Hozzászólás #4204 Dátum: 2008 Július 01, 15:50:41 »

hát sose hittem volna, hogy valaha is sajnálni fogom a szomszéd (töketlenkedő)építkező c.gót...
most mégis azt teszem.

előzmények: le akarja bontani a régi házat, újat építene, így már hónapok óta gyűjtögeti az építési anyagot a telek hátuljában, úgy embermagasságig ér: tégla, viakolor, gerenda, kefni, cserép vegyesen. ő tudja.

szombaton jött egy brigád és délig barbármódon lekapta a régi ház tetejét, tört ott minden: cserép gerenda. majd lett 1-2 jó nagy kupac sitt, ők meg elmentek.
vasárnap kuss, hálisten..
hétfőn visszajött a brigád és délig barbármódon lerombolta a melléképületet. (mondjuk a 40 éves cserépért meg a címeres téglákért talán még kaptak is volna valami zsét, de... ő tudja.)

ma, kedden jómagam a festőkkel teszekveszek itthon, amikoris délelőtt valami éktelen qrvanagy zörej, mintha 30 sóderes bádogvödröt dobtak volna le a negyedikről. persze kinézünk a piktorokkal.

nos a nagyeszű konténeres megpróbált 2, egymásba rakott üres konténert beemelni a kertbe, a kerítésen keresztül. hát nem sikerült. oda a kerítés. (teljesen jó, 40 centi vastag betonoszlopok közöttük pipec vas. tényleg jó -volt.)
kidőlt 3 betonoszlop, a vasak elgörbültek. a következő szomszéd (a csepeles) kapuja is megsérült úgy, hogy nem lehet kinyitni, a szerencsétlen úgy mászott be. a csepel viszont nem tud kimászni :-(

nekem az a mázlim, hogy a kapuljuk útjátállta felénk a rombolásnak.

persze üvöltözés, a konténeres lefalcolt. emberünk elkezdett bőszen telefonálgatni. kisvártatva megjelent a jard (2 autó, 6 db szerv). nem tudom mire számít a szomszéd. talán arra, hogy helyben agyonlövik a konténerest, akkor viszont ki állítja helyre a kerítést. szóvel nem értem a rendőrséget minek kellett belekeverni. azok úgyis aszondják majd, hogy egyezzenek meg vagy pereljenek.
lényeg, hogy a kerület járőrkocsijainak túlnyomó többsége meg a személyzet jelentős hányada ezzel a szarsággal volt elfoglalva órákon át.
érdemes tudni, hogy ugyankkor lomtalanítás is van a környéken. ez a 6 jórendőr inkább a cuccosok között rakhatott volna addig inkább egy kis rendfélét.

csóró c.gónak meg most egy darabig nem lesz kerítése, még örülhet, ha a tezsvérek nem hordják el az anyagait egy setét éjen... az építkezés persze megint áll majd egy ideig.
sose lesz ott rend!

p.s. a band on the run című lemezt hallgatom közben 5.1-ben, ha érdekel bárkit is  ;-)

p.s.2: höhö.. az egyik rendőrségi opelasztrát most vonszolják felfelé a trélerre. úgy látszik ebben a végletekig brutális és elvetemült akcióban teljesen megadta magát.. :-D
« Utoljára szerkesztve: 2008 Július 01, 16:04:36 írta BlackPsenior »

« Hozzászólás #4203 Dátum: 2008 Június 30, 07:04:58 »

semmi baj, szó sincs anyázásról!

talán attól is kerek a világ, hogy ugyanazokat a dolgokat mindannyian másképp látjuk. (kedvenc hasonlatom: egy vizilabdameccset mennyire másképp lát mondjuk a vesztes csapat kapusa, a győztes edzője, az egyik bíró, az elvakult drukker, a semleges tévénéző vagy mondjuk az esemény szervezője. pedig ugyanazt látja mindenki)

visszatérve a koncertre: én olyan régen ismrem és szeretem a mester munkásságát, hogy valószínűleg elfogultan néztem-hallgattam. közreműködött már vagy 150 lemezen, mire megkapta a grammy-t, egy szerintem feljthető, de agyonreklámozott lemezért, a supernaturalért. sokan azóta ismerik és azt várják tőle.
pedig stílust teremtett, de közben maga is változott, elég pl. john mclaughlinnal vagy shorterrel készített lemezeire gondolni. na azok hallgathatatlanok azok számára, akik a mariamariát várják.

rendezés: mi a tökömet várnak egy nagy parkolótól... persze, hogy csak a legelsők látnak valamit a színpadból! a kivetítőkön én nem sok klipet láttam, annál több közeli volt a zenészekről. és szerintem egyáltalán nem egy odakent műsort láttunk!! amúgy a zeneker egy nagy turné közepén van, ugyanezt a műsort adják a fizetős helyeken is. gondolom, a zenészek megkapták a gázsijukat, ettől kezdve nem kell, hogy érdekelje őket, mennyi is a belépő. az meg egyenesen inspirál egy jó zenészt, ha óriási tömeg előtt játszik!

elgondolkodtató viszont, hogy ennyi fanyalgó és ellendrukker van. sokaknak a vérében van a fikázás, szegények nem tehetnek róla. az internet meg teret ad mindenféle véleménynek, hálistennek....
1303LS
« Hozzászólás #4202 Dátum: 2008 Június 29, 20:58:31 »

Elnézést, nem akartam "Anyázós"t csinálni a szappanoperából.  Embarrassed
1303LS
« Hozzászólás #4201 Dátum: 2008 Június 29, 20:57:02 »

Nem akarlak elkeseríteni, de: Vegyes érzelmek a Santana koncertről.

http://www.metro.hu/kultura/cikk/264991

Én kifejezetten nem szeretem Santanat, de ez most lényegtelen.  Grin

Hát most ezzel mellélőttél.
1. Metrótol semmi, de semmi információt sehogy sem fogadok. Lúzerek pénzértírók, stb.
2. Aki nem ismeri a Santanát, nem kedveli a stílust ( nem rólad írom ) az minek megy ki? Illetve ha kimegy akkor ismerkedjen vele próbálja befogadni és ne a márijámáriját várja, ami hát na ne follyunk bele mikor miért és hogyan kelt életre.
De főleg ne kritizáljon.
Azon rágtam be, hogy jönnek (most már ezek a bloggerek is) és megmondják mi a jó és mi a nemjó, na ez a nemjó.
Én szeretem a Santanát.
BlackPSeniornak -mivel tudom hogyan viszonyul a nagybetűs zenéhez- feltétel nélkül tisztelettel elfogadom a véleményét. Csak a kontraszt b...sza a csőrömet, hogy Őt hányan hallgatják meg mint értőt és hányan olvassák egy ilyen nyikhajnak a blogját.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #4200 Dátum: 2008 Június 29, 20:43:34 »

Szóval ezek után, hogy jöne gy nyikhaj ehhez:
http://szerintemavilag.blog.hu/2008/06/29/kapcsolat_katasztrofa
Én százszor előbb hiszek BlackPnemifjabbnak mint egy ilyen hülye blogistának.
Én nemhogy cenzúráztatnám ezeket hanem simán betiltatnám az összes feltűnősködni vágyó faszt.
Bocs, de kicsit felidegesített.  Lips Sealed
Nem akarlak elkeseríteni, de: Vegyes érzelmek a Santana koncertről.

http://www.metro.hu/kultura/cikk/264991

"Százezrek özönlöttek ki tegnap az 56-osok tere és környékére, a T-mobile Kapcsolat koncertre, amelynek idén Santana volt a vendége. A gitáros előadására oly sokan voltak kíváncsiak, hogy még a Hősök tere, és a környező utcák is tele voltak. A szervezők elmondták: nézőcsúcs született a 12. Kapcsolat koncerten.
Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy túlzottan elégedettek lennénk a gitárvirtuóz fellépésével. Persze, minden nézőpont kérdése, és várhatóan többen nem értenek egyet. Az biztos, hogy a koncert megosztja az embereket, mindenkinek más és más a véleménye.

Santana fellépése fél nyolcra volt kiírva, végül a művész hat perccel korábban kezdte el a koncertet, amelyet valószínűleg csak azok élveztek igazán, akik a korai időszakából ismerik őt, illetve akik az instrumentális zene kedvelői. A mai fiataloknak sokat mondó, utolsó két-három lemezen elhangzó dalok, illetve a régebbi nagy slágerek közül alig csendült fel néhány a koncerten. Az első sláger, a Maria Maria háromnegyed óra után következett. A fellépés amelyet annyira vártunk monoton volt, és ezt valószínűleg a közönség is így gondolta, ugyanis nem igazán voltak lelkesek.

Csak egy-egy ismertebb számnál (amiből ugye nem volt túl sok) lendültek bele és kerültek a kezek a magasba. A számok egybefolytak, az instrumentális kiegészítéssel egy-egy dalt jó hosszúra elnyújtott a zenekar.

Vizuálisan segítették a koncertet a téren elhelyezett kivetítők, amelyeken nemcsak a mostani koncert kivetített képét lehetett látni, hanem időnként olyan korábbi felvételeket is levetítettek, amelyen Santana látható.

Nagyon őszintén, ha ezért a koncertért pénzt adtam volna ki, valószínűleg nagyon elkeseredett lennék. Vártam, hogy majd jót bulizunk a fiatalok által is jól ismert, olyan számokra, mint a Smooth , a The Game of Love, a Just Feel Better, az El Fuego, a Europe, a Cry Baby Cry és még sorolhatnám.

Ehhez képest kicsit unottan ültük végig a koncertet és némi csalódottsággal távoztunk a tömött 56-osok teréről. Sebaj, majd talán jövőre, egy másik előadóval meglesz az idénre tervezett buli."

Én kifejezetten nem szeretem Santanat, de ez most lényegtelen.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #4199 Dátum: 2008 Június 29, 20:32:22 »

na megjöttünk (Szenyórával)

egyszóval: qrvajóvolt.  Cheesy

bővebben: qrvajóvolt.  Cheesy

nem gondoltuk, hogy a meghirdetett időben kezdenek, úgyhogy kicsit később értünk. a színpad magasságából közelítettük meg a helyszínt, persze ott nem lehetett bemenni. a black magic woman-oye como va egyveleg alatt el kellett slattyogni a hősök teréig, majd a tömegben visszanyomakodni.
volt vagy 20 kivetítő, így azok is testközelből láthatták a színpadot, akik nem jutottak a közelbe.
a végén sajna mi is így jártunk. nyomultunk egy darabig, de a végén nem sikerült előbbre nyomakodni.
a samba pa ti-t pl. ezúttal kénytelenek voltunk a kivetítőn lesni.   
na onnan kezdve már nyugodtan szemléltük a műsort, már amilyen nyugodt valaki egy santana koncerten lehet... Grin
volt minden, mint a mesében: régi, jól bevált zenék (a már említett abraxas idézet, aztán everythig is comig our way, guajira, meg újabbak is ersze a supernaturalról. megdöbbentő volt egy stairway to heaven idézet, sajos a közönségnek mintha nem jött volna be. annál inkább vevők voltak az újabb zenékre, de a ráadásban egy olyan soul sacrifice-t nyomtak (woodstocki filmbejátszással), hogy a legínyencebbek is megnyalhatták mind a 10 ujjukat!!  Cheesy
abszolút pontos ritmusszekció és dobok, precíz basszus, érzékeny fúvósok, tökéletes vokál, mesteri gitár (naná!).
nem egy odalökött ingyenkocertet, hanem egy tökéletes, minden igényt kielégítő produkciót láthattunk!
remélem, valamelyik tévé rögzítette és láthatunk belőle valamikor legalább részleteket!
Szóval ezek után, hogy jöne gy nyikhaj ehhez:
http://szerintemavilag.blog.hu/2008/06/29/kapcsolat_katasztrofa
Én százszor előbb hiszek BlackPnemifjabbnak mint egy ilyen hülye blogistának.
Én nemhogy cenzúráztatnám ezeket hanem simán betiltatnám az összes feltűnősködni vágyó faszt.
Bocs, de kicsit felidegesített.  Lips Sealed

« Hozzászólás #4198 Dátum: 2008 Június 29, 17:38:07 »

Cheesy Cheesy Cheesy

beleszólni nem tudtam vona a hangerő miatt. hallani sem hallottam volna a telefonból semmit.
gondoltam Santana magáért beszél  Wink Cheesy
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #4197 Dátum: 2008 Június 29, 16:58:23 »

halihó szőrtárs!!

tegnap hívtalak a Santanáról. Rendben átment a közvetítés??  Wink Cheesy
Na ez nem ugrott be!
Csörgött felvettem,jött a muzik,hallozok,mi van,ki az,nem szol senki csak a zene!
Mostmár akkor értem.

Köszönöm!!

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #4196 Dátum: 2008 Június 29, 16:55:43 »

halihó szőrtárs!!

tegnap hívtalak a Santanáról. Rendben átment a közvetítés??  Wink Cheesy
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #4195 Dátum: 2008 Június 29, 16:30:33 »

bebizony!   
...

na, az lenne az igazi beszopás! öreg vagyok én már hozzá. csináljon végre valamit az ifjúság is  Wink Cheesy
Unoka kéne neked is????
Azt sürgetem én is,de az összes ilyen téren beszámitható gyerekem füle mellett elsuhan szerény óhajom! Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #4194 Dátum: 2008 Június 29, 14:17:35 »

hehehe, beszoptad.
...

ergo -> blackp_junior2 -> most!! :-)))

bebizony!   
...

na, az lenne az igazi beszopás! öreg vagyok én már hozzá. csináljon végre valamit az ifjúság is  Wink Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4193 Dátum: 2008 Június 29, 14:13:47 »

qrva iparosemberek! alighogy elmegy az egyik, tüstént jön a következő...

a lépcső lecsiholva és újralakkozva, tök jó lett. pont így nézett ki négy éve...
mostmeg jönnek a piktorok. hócipőm kivan, hogy szerelhetek le minden leszerelhetőt, pakolhatok ki minden kipakolhatót, takarhatok le minden letakarhatót. semmi nincs a helyén, mindenhol rumli van. nemsokára kosz is lesz bőven. utána meg lehet puciválni, visszaszerelni, visszapakolni.

ja, és mindezért még fizetni is kell  Undecided

még szerencse, hogy csak ritkán van ilyen felfordulás, különben én fordulnék fel.  Grin

hehehe, beszoptad.
nálunk mama (ki más?) találta ki minden évben, hogy ez a szoba legyen ilyen, a másik meg olyan, aztán parkettacsere meg fasztudjami.
amióta megvan a kisbüdös (2 nyár) semmi ilyen irányú pezsgés.

ergo -> blackp_junior2 -> most!! :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.

« Hozzászólás #4192 Dátum: 2008 Június 29, 14:06:50 »

qrva iparosemberek! alighogy elmegy az egyik, tüstént jön a következő...

a lépcső lecsiholva és újralakkozva, tök jó lett. pont így nézett ki négy éve...
mostmeg jönnek a piktorok. hócipőm kivan, hogy szerelhetek le minden leszerelhetőt, pakolhatok ki minden kipakolhatót, takarhatok le minden letakarhatót. semmi nincs a helyén, mindenhol rumli van. nemsokára kosz is lesz bőven. utána meg lehet puciválni, visszaszerelni, visszapakolni.

ja, és mindezért még fizetni is kell  Undecided

még szerencse, hogy csak ritkán van ilyen felfordulás, különben én fordulnék fel.  Grin

« Hozzászólás #4191 Dátum: 2008 Június 28, 22:47:16 »

na megjöttünk (Szenyórával)

egyszóval: qrvajóvolt.  Cheesy

bővebben: qrvajóvolt.  Cheesy

nem gondoltuk, hogy a meghirdetett időben kezdenek, úgyhogy kicsit később értünk. a színpad magasságából közelítettük meg a helyszínt, persze ott nem lehetett bemenni. a black magic woman-oye como va egyveleg alatt el kellett slattyogni a hősök teréig, majd a tömegben visszanyomakodni.
volt vagy 20 kivetítő, így azok is testközelből láthatták a színpadot, akik nem jutottak a közelbe.
a végén sajna mi is így jártunk. nyomultunk egy darabig, de a végén nem sikerült előbbre nyomakodni.
a samba pa ti-t pl. ezúttal kénytelenek voltunk a kivetítőn lesni.   
na onnan kezdve már nyugodtan szemléltük a műsort, már amilyen nyugodt valaki egy santana koncerten lehet... Grin
volt minden, mint a mesében: régi, jól bevált zenék (a már említett abraxas idézet, aztán everythig is comig our way, guajira, meg újabbak is ersze a supernaturalról. megdöbbentő volt egy stairway to heaven idézet, sajos a közönségnek mintha nem jött volna be. annál inkább vevők voltak az újabb zenékre, de a ráadásban egy olyan soul sacrifice-t nyomtak (woodstocki filmbejátszással), hogy a legínyencebbek is megnyalhatták mind a 10 ujjukat!!  Cheesy
abszolút pontos ritmusszekció és dobok, precíz basszus, érzékeny fúvósok, tökéletes vokál, mesteri gitár (naná!).
nem egy odalökött ingyenkocertet, hanem egy tökéletes, minden igényt kielégítő produkciót láthattunk!
remélem, valamelyik tévé rögzítette és láthatunk belőle valamikor legalább részleteket!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #4190 Dátum: 2008 Június 28, 18:36:42 »

3... én legalább 4 után vagyok.. Wink

(föl a békávéra, oszt haddszóljon!! ritkán van ilyen, főleg ingyér.. Cheesy)
Mostmár itt is megvan a 4! Grin
Ha igy elindulnék HÉV,BKV,négyláb(másik kettö kedvesemé,nem a kezeim)akkor oda is érnénk a végire!

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #4189 Dátum: 2008 Június 28, 18:32:46 »

3 sör után én má sehova! Grin
De azt a hátbaveregetést össze fogjuk hozni valahogyan!

3... én legalább 4 után vagyok.. Wink

(föl a békávéra, oszt haddszóljon!! ritkán van ilyen, főleg ingyér.. Cheesy)
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #4188 Dátum: 2008 Június 28, 18:29:44 »

vigyek?? (minek, a tévé úgyis veszi ...)

amúgymeg gyere te is, majd jól hátbaverjük egymást..  Wink Cheesy
3 sör után én má sehova! Grin
De azt a hátbaveregetést össze fogjuk hozni valahogyan!

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #4187 Dátum: 2008 Június 28, 18:27:17 »

Viszel kamerát??
Amugy meg jó szórakozást(meg irigykedöszmájli!) Grin

vigyek?? (minek, a tévé úgyis veszi ...)

amúgymeg gyere te is, majd jól hátbaverjük egymást..  Wink Cheesy
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #4186 Dátum: 2008 Június 28, 18:23:25 »

na.. egy laza vacsora, némi serital és indulunk a Santanára...  Wink Cheesy
Viszel kamerát??
Amugy meg jó szórakozást(meg irigykedöszmájli!) Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #4185 Dátum: 2008 Június 28, 18:10:11 »

na.. egy laza vacsora, némi serital és indulunk a Santanára...  Wink Cheesy
Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #4184 Dátum: 2008 Június 28, 10:59:23 »

a szomszéd cigó kissebbségi házát átépítik. egy fasz a cserepeket egyesével kúrja le a betonra kb 8 óta. nem konténerbe, nem csúszdán, nem, csak simán lebassza.

technikai kérdés: vasárnap hívjam rájuk a zsarukat némi papírellenőrzésre, vagy akkor is zajonghatnak?

kissé szarul érint, hogy légvonalban kb 3 méterre az ablakomtól csapódnak be a cserepek

Szerintem nyugodtan ki lehet rájuk hívni egy kis ellenőrzésre! A rendőrök csak nem mondják meg azt, hogy ki kérte őket, hanem csak úgy ellenőrzés...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4183 Dátum: 2008 Június 28, 10:26:26 »

a szomszéd cigó kissebbségi házát átépítik. egy fasz a cserepeket egyesével kúrja le a betonra kb 8 óta. nem konténerbe, nem csúszdán, nem, csak simán lebassza.

technikai kérdés: vasárnap hívjam rájuk a zsarukat némi papírellenőrzésre, vagy akkor is zajonghatnak?

kissé szarul érint, hogy légvonalban kb 3 méterre az ablakomtól csapódnak be a cserepek

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4182 Dátum: 2008 Június 28, 10:24:46 »

Odaadták a nyomtatót? Grin
És azért gratulálok!

köszi Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #4181 Dátum: 2008 Június 27, 23:23:37 »

kaptam valamit, de elfeledtem hátizsákot vinni, ezért nem hoztam el semmit, majd jövő héten.
Odaadták a nyomtatót? Grin
És azért gratulálok!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4180 Dátum: 2008 Június 27, 17:31:49 »

gratula!!  Cheesy Cheesy Cheesy

(a 4345 az nemsemmi, ismerem kicsinyt...  Wink -üzemeltetünk belőlük vagy 300-at)
megyek majd még pár tanfolyamra ősszel

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4179 Dátum: 2008 Június 27, 17:31:36 »

épp most említed, hogy ott a manual.
akkor mi a picsának fejből nyomni a hibakódokat?

azért gratulálok.
szép oklevelet kaptál?
kaptam valamit, de elfeledtem hátizsákot vinni, ezért nem hoztam el semmit, majd jövő héten.

nem csak hibakódok, a szerviz manual nem mondja meg, hogy ilyen fos nyomtatványnál ez a hiba, az csak megmondja hogy szedd ki azt az alkatrészt, amit te hibásnak találtál

« Hozzászólás #4178 Dátum: 2008 Június 27, 17:27:57 »

Hp LaserJet alap, H LJ 5200 és LJ 4345MFP-ből ma meg tegnap sikeres vizsgát tettem

gratula!!  Cheesy Cheesy Cheesy

(a 4345 az nemsemmi, ismerem kicsinyt...  Wink -üzemeltetünk belőlük vagy 300-at)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4177 Dátum: 2008 Június 27, 17:18:29 »

én is ezt hittem. aztán mikor egy színes lézert két napon keresztül raktunk össze és próbáltuk felderíteni a hibát, átgondoltam a dolgot. amúgy ezek már nem gyerek méretű nyomtatók. jah, az alap tanfolyam 60 kérdés, illik tudni pölö hibakódokat fejből, szervízkódokat, meg még elég sok egyebet.

de ha annyit mondok, hogy nyomtatónként átlag 4-500 oldal a szervíz manual, akkor ebből már nem nehéz összehozni pár kérdést

épp most említed, hogy ott a manual.
akkor mi a picsának fejből nyomni a hibakódokat?

azért gratulálok.
szép oklevelet kaptál?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4176 Dátum: 2008 Június 27, 17:14:21 »

hurrrá!

egy fosos nyomtatóból mi a picsát lehet vizsgázni?
én is ezt hittem. aztán mikor egy színes lézert két napon keresztül raktunk össze és próbáltuk felderíteni a hibát, átgondoltam a dolgot. amúgy ezek már nem gyerek méretű nyomtatók. jah, az alap tanfolyam 60 kérdés, illik tudni pölö hibakódokat fejből, szervízkódokat, meg még elég sok egyebet.

de ha annyit mondok, hogy nyomtatónként átlag 4-500 oldal a szervíz manual, akkor ebből már nem nehéz összehozni pár kérdést

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #4175 Dátum: 2008 Június 27, 17:11:42 »

Hp LaserJet alap, H LJ 5200 és LJ 4345MFP-ből ma meg tegnap sikeres vizsgát tettem

hurrrá!

egy fosos nyomtatóból mi a picsát lehet vizsgázni?

flex 'em all!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #4174 Dátum: 2008 Június 27, 17:09:15 »

Nem elérhető Black Sista

« Hozzászólás #4173 Dátum: 2008 Június 26, 14:44:03 »

kéretik a brazil sorozat forgatókönyvébe belefirkantani, hogy a legifjabb Black meglátogassa a tejavedelő hidegvérű britek legfőbbik városát! Smiley így kell védekezni az otthoni pakolás/lakkszag/festékszag/sörtelenség ellen! Cheesy

« Hozzászólás #4172 Dátum: 2008 Június 25, 13:52:48 »

Két dologra azért nagyon figyelj:
1/ A hűtőben mindig legyen sör.
2/ A jómunkásemberek nehogy eltorlaszolják a hűtőhöz vezető utat.
 Wink

höhö! kösz, hogy szólsz!  Wink

látom, tapasztalt mesteremberterelgető vagy!  Wink Grin
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #4171 Dátum: 2008 Június 25, 13:49:56 »

haladjunk is...

Két dologra azért nagyon figyelj:
1/ A hűtőben mindig legyen sör.
2/ A jómunkásemberek nehogy eltorlaszolják a hűtőhöz vezető utat.
 Wink

« Hozzászólás #4170 Dátum: 2008 Június 25, 12:11:43 »

haladjunk is...

höhö, mint a szappanopera hajnalán: ismét iparosemberek leptek el. jelenleg csihatolják a lépcsőt és valami fertelmes szagú szipuval kenegetik. (én már egész jól érzem magam, vigyorgok ezerrel  Wink Grin)

aztán ha a jóember elvonul, legott megjelennek a piktorok. előtte még van némi szerelni-fúrfaragni-pakolnivalóm.

csúcs ez a szabadság!!  Grin Grin Grin
Oldalak: 1 ... 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 ... 300
Nyomtatás

Ugrás: