www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 11:16:31
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
BlackP
Oldalak:
1
...
188
189
190
191
192
[
193
]
194
195
196
197
198
...
299
Szerző
Téma: BlackP (Megtekintve 3023461 alkalommal)
BlackPsenior
Re: BlackP
«
Hozzászólás #4279 Dátum:
2008 Augusztus 21, 19:59:28 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 21, 16:10:36
nincsenek napi ímélek tőled.
jövő héten bepótolom...
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4278 Dátum:
2008 Augusztus 21, 16:10:36 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Augusztus 21, 15:35:52
a ferdeszeműek rostonsütve, mézbe mártogatva fogyasztják...
nem csak a csíxeműek, hanem a niggák is.
más:
te most nem vagy a gyárban?
nincsenek napi ímélek tőled.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4277 Dátum:
2008 Augusztus 21, 15:35:52 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Augusztus 21, 15:33:58
pl. vagy esetleg kajának sem utolsó,
a ferdeszeműek rostonsütve, mézbe mártogatva fogyasztják...
BlackP
«
Hozzászólás #4276 Dátum:
2008 Augusztus 21, 15:33:58 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 21, 15:08:42
mire lehet őket használni?
mondjuk biciklire csengőnek... :-))
pl. vagy esetleg kajának sem utolsó, ha van egy ragadozó hüllőd, vagy ízeltlábúd
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4275 Dátum:
2008 Augusztus 21, 15:27:59 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 21, 15:22:12
asse rossz, alakul a marketing terv. :-))
ja, hátul tücsök, elöl szentjánosbogár, a kerekekben meg hörcsög. készül a biobogár projekt, a sok zöld dörgölheti a markát
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4274 Dátum:
2008 Augusztus 21, 15:22:12 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Augusztus 21, 15:15:15
pölö a furulya helyett cüppögnek a bogár hátuljában...
asse rossz, alakul a marketing terv. :-))
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4273 Dátum:
2008 Augusztus 21, 15:15:15 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 21, 15:08:42
pölö a furulya helyett cüppögnek a bogár hátuljában...
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4272 Dátum:
2008 Augusztus 21, 15:08:42 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Augusztus 21, 14:33:07
nem kell valakinek két tücsök? nem éhes a pókom. asszem vedleni készül
flex 'em all!
BlackP
«
Hozzászólás #4271 Dátum:
2008 Augusztus 21, 14:33:07 »
nem kell valakinek két tücsök? nem éhes a pókom. asszem vedleni készül
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4270 Dátum:
2008 Augusztus 20, 21:30:24 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Augusztus 20, 19:40:36
mácsakakkéne... olyan szarokat nem bír a szervezetem magába fogadni :-))
4 kocka dobozos ászokkal vettem be magam egy bungalóba a nagy magyar lé partján és egy hétig ki se jöttem belőle :-))
naazér'!
flex 'em all!
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4269 Dátum:
2008 Augusztus 20, 19:40:36 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 20, 13:10:31
má' megint kódorogsz valahol, ahol nincs aranyászok, csak mindenféle guiness meg ilyen szarok?
mácsakakkéne... olyan szarokat nem bír a szervezetem magába fogadni :-))
4 kocka dobozos ászokkal vettem be magam egy bungalóba a nagy magyar lé partján és egy hétig ki se jöttem belőle :-))
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4268 Dátum:
2008 Augusztus 20, 13:10:31 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Augusztus 20, 08:33:58
itten la, de már megyek is tovább
má' megint kódorogsz valahol, ahol nincs aranyászok, csak mindenféle guiness meg ilyen szarok?
flex 'em all!
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4267 Dátum:
2008 Augusztus 20, 08:33:58 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 20, 08:29:30
hálló!
szenyor holapicsába' van?
itten la, de már megyek is tovább
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4266 Dátum:
2008 Augusztus 20, 08:29:30 »
hálló!
szenyor holapicsába' van?
flex 'em all!
Bendzsi
«
Hozzászólás #4265 Dátum:
2008 Augusztus 18, 17:47:14 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 18, 17:40:31
junior!
neszebazmeg, gyűjtögethetsz.
http://www.hasznaltauto.hu/2307451_opel_senator_1991
jól lehet zárni, nehogy már kiakarjon mászni a hulla...
BlackP
«
Hozzászólás #4264 Dátum:
2008 Augusztus 18, 17:43:59 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 Augusztus 18, 17:40:31
junior!
szarul néz ki, automata, jobbkormányos. de azért köszi
inkább halottas t1 ennyiért
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4263 Dátum:
2008 Augusztus 18, 17:40:31 »
junior!
flex 'em all!
KIZS
«
Hozzászólás #4262 Dátum:
2008 Augusztus 07, 17:00:09 »
Még annyit, hogy ott köztudomásúlag nagyon csúnya dolgok történtek.
Az is köztudomású, hogy (pl. a szovjet kommunikációban) ezeket a csúnya dolgokat nagyon durván eltorzítva propaganda célokra használták.
És természetesen olyanok is vannak, akik el akarják bagatelizálni az egészet politikai/vallási/akármilyen oknál fogva.
A teljes igazság pedig valahol félúton lehet, de sose fogjuk megtudni. Úgy érzem nem tévedünk nagyot, ha a kutatók túlnyomó része által elfogadott adatokat elfogadjuk mi is.
Én ezt egyébként lebeszéltem magánban a Bigbug-gal is.
A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4261 Dátum:
2008 Augusztus 06, 11:24:26 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Augusztus 06, 10:49:16
....hogy ne szítsuk itt a dolgokat, meg OFF-oljunk... (bár itt nehéz...)
ezt szeretném kérni.
valóban, itt semmi sem off, de ahogy eddig is, bizonyos témákat szeretnék ebben a topikban a jövőben is elkerülni.
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #4260 Dátum:
2008 Augusztus 06, 10:49:16 »
Idézetet írta: BigBug - 2008 Augusztus 06, 10:41:19
olvsd el légyszíves mi volt az a mondat amire írtam azt a sort
befejeztem
Ha időközben töröltetek, akkor az gáz, mert én erre láttam az emlegetett beírásod:
"Birkenau koncentrációs tábor. Amíg a szem ellát látszanak a barakkok illetve azok a kis oszlopocskák a megsemmisült barakkok központi kéményei. A sínek végénél, a fáknál pedig volt 5 gázkamra és krematórium, ahol napotna több mint 20 ezer embert tudtak kivégezni. És bár a háború vége felé már 24 órás üzemben működtek és mégsem bírták kapacitással."
Ez szerintem eléggé egyértelmű....
Az meg pláne, hogy ahogy utána írtad, hogy "csak egy jól felépített skanzen és némi mese hozzá" Vagy valami hasonló volt, ha jól emlékszem...
Ezen mit is kéne érteni?
De, ha gondolod, még priviben elmagyarázhatod....hogy ne szítsuk itt a dolgokat, meg OFF-oljunk... (bár itt nehéz...)
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
BigBug
«
Hozzászólás #4259 Dátum:
2008 Augusztus 06, 10:41:19 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Augusztus 06, 07:46:53
Lehet, hogy ez volt az alapvető probléma, hogy ennyit írtál: "nem bizonyított"...
olvsd el légyszíves mi volt az a mondat amire írtam azt a sort
befejeztem
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
BigBug
«
Hozzászólás #4258 Dátum:
2008 Augusztus 06, 10:40:00 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Augusztus 06, 07:09:55
Vannak olyanok, akik az efféle véleményüket úton-útfélen, sokszor nem a helyhez és alkalomhoz illően hangoztatják.
Valami hasonlót érzek akkor is, amikor pl. egy teljesen politikamentes topikban valaki a mondókájába bele-beleszövi nézeteit.
Ami a legjobban felháborított, hogy senki sem tette szóvá, hogy szerintem nem éppen szalonképes kijelentések hangzottak el egy -szerencsére- kevésbé látogatott, ámde tematikus topikban.
Arról meg, hogy mi a bizonyított és mi nem, órákat lehetne vitatkozni, kezdve a gravitáción (mert senki nem bizonyította még be, hogyan is hat és hogyan működik, de attól még létező dolog) egészen jónéhány vallás emblematikus alakjainak ilyen-olyan viselt dolgaiig (ugyanis azok sem bizonyítottak).
Nem haragszom senkire, inkább szomorú vagyok.
nagyon sajnálom ,hogy nem értesz vagy nem akarsz érteni
ha elolvasod mit írtam akkor láthatod hogy nem szőttem bele a nézeteim ! (már sajnálom hogy töröltem a beírásaim de a válaszokban benne vannak)
semmit nem írtam ami ne lenne szalonképes !
na látod pont erről beszélek és ezzel mi a baj ???????????
tudod lehet hogy te vártad az alkalmat,hogy egyszer kiboríthasd a bilit ezzel kapcsolatosan
hát úgyérzem rám rosszra borítottad
és tudod mit én is nagyon szomorú vagyok
én is befejeztem csak még a Sanyinak egy sor
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #4257 Dátum:
2008 Augusztus 06, 07:46:53 »
Idézetet írta: BigBug - 2008 Augusztus 05, 20:44:34
Tisztelt BlackPsenior ! (nem véletlenül nagy betűvel !)
én mindössze annyit írtam hogy "nem bizonyított"
és ezt azért írtam mert nem az !
sőt ha ebben a témakörben igazán elmélyülsz igen érdekes olvasmányokat találhatsz !
nem álltam a fanatikus "szélsőjobbos köcsögök " élére sem !
soha nyíltszínen az ezzel kapcsolatos véleményem nem mondtam el pontosan azért mert senkit nem kívánok megbántani ezzel !
és most sem tettem !
ebből a kommentedből azt gondolom van erről egy bizonyos véleményed amit én tiszteletben tartok !
nagyon szívesen elmondom majd egyszer az én véleményem erről és akkor rájössz majd arra hogy nem ennyire fekete vagy fehér a történelem ezen része .
egyébként pedig szinte biztos vagyok benne hogy ezen irányú műveltséged szerteágazóbb mint az enyém és ezért állok a dolog előtt értetlenül.
és részemről mégegyszer mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam vagy személyes érintettség vagy filozófiai elkötelezettség okkán !
mindezt teszem úgy ,hogy ezt a topicot másodszor olvasom életemben 1x akkor amikor azt a zseniális ajándékot részletezted amit a fiadnak csináltál és másodszor most amikor egy másik topicban felhívták a figyelmem (figyelmünk) erre a topicra
a továbbiakban is Maximális Tisztelettel BigBug
Lehet, hogy ez volt az alapvető probléma, hogy ennyit írtál: "nem bizonyított"...
Nekem maga a kétségbevonás ténye is csípi a szemem egy kissé, mert itten nem arról van szó, hogy a karbi alá szerelt közbetét javít-e a teljesítményen, meg csökkenti-e a károsanyag-kibocsátást, hanem egy teljesen nyílvánvaló népírtás megkérdőjelezése került szóba ezzel...
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én azon nem tudok elmélkedni, vitatkozni, hogy 1 millió, vagy 3 millió, vagy netán 5 millió volt az áldozat. Számomra egy a lényeg: senki, semmilyen módszerrel nem tehet ilyet! A háborút sem tudom elfogadni, azt a részét pedig főleg nem, amikor nem katonák harcolnak egymás ellen, hanem a civil lakosság ellen irányul, akiknek adott esetben végképp semmi közük hozzá!
Kétségbe lehet vonni sok mindent, akár az isteni dolgokat is, meg a világ szinte minden tényét, mert lehet, hogy azok sem bizonyítottak, a vallásos emberek meg olyan alapvető tényként kezelik ezeket is, mintha a világ legtermészetsebb dolga lenne...de ezt még hosszan lehetne sorolni.
Jó lenne, ha mindenki elgondolkodna azon, hogy nem biztos, hogy célravezető, vagy ildomos az éppen divatos trendnek megfelelően szidni, átkozni (másról már nem is beszélve) embereket, embercsoportokat, vélt, vagy valós indokok-tények alapján...
Hyundai i30 CW 2015
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4256 Dátum:
2008 Augusztus 06, 07:09:55 »
Nos, utoljára szólnék hozzá, nem akarom ezt a topikot összerondítani.
Tudom, vannak mindenféle vélemények, még ebben a mi kis közösségünkben is. Nem vagyunk egyformák, és ez így a jó.
Nem dugom homokba a fejem, tisztában vagyok vele, hogy van, aki szerint elfogadható némi szalonzsidózás(cigányozás-buzizás-sorolhatnám), sőt még olyan is akad, akinek az értékrendjébe belefér egy csipetnyi népirtás is. Számoljanak el ők a saját lekiismeretükkel.
Vannak olyanok, akik az efféle véleményüket úton-útfélen, sokszor nem a helyhez és alkalomhoz illően hangoztatják.
(Egy példa: semmi bajom az elvakult focidrukkerekkel. Felőlem kimehetnek a stadionba, óbégathatnak, még egymást pofán is vághatják, nem érdekel, én nem megyek oda. De ha ezt az utcán, a villamoson, a könyvtárban vagy a múzeumban teszik, hát nem állom meg szó nélkül)
Valami hasonlót érzek akkor is, amikor pl. egy teljesen politikamentes topikban valaki a mondókájába bele-beleszövi nézeteit. Szerintem ez nem túl elegáns, és akkor még nagyon visszafogottan fejeztem ki magam. Nem írunk pedofil, morbid és trágár vicceket a kispapás vagy a receptes topikba sem, annak máshol van a helye.
Ami a legjobban felháborított, hogy senki sem tette szóvá, hogy szerintem nem éppen szalonképes kijelentések hangzottak el egy -szerencsére- kevésbé látogatott, ámde tematikus topikban.
Ha szó nélkül hagyjuk az ilyesmit, az lesz a vége, hogy egyre természetesebb lesz az effajta nézetek oda nem illő helyen való indokolatlan hangoztatása. Az elején kellene megfogni ezeket a dolgokat, mert elfajulnak: lásd pl. a közlekedési morált vagy a közbeszéd eldurvulását.
Arról meg, hogy mi a bizonyított és mi nem, órákat lehetne vitatkozni, kezdve a gravitáción (mert senki nem bizonyította még be, hogyan is hat és hogyan működik, de attól még létező dolog) egészen jónéhány vallás emblematikus alakjainak ilyen-olyan viselt dolgaiig (ugyanis azok sem bizonyítottak).
A magam részéréről itt is és máshol is befejezem a témát. Nem fogom viszont szó nélkül hagyni a hasonló jövőbeni eseteket és elvárom, hogy rajtam kívül más is szóvá tegye.
Nem haragszom senkire, inkább szomorú vagyok.
BigBug
«
Hozzászólás #4255 Dátum:
2008 Augusztus 05, 20:44:34 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 Augusztus 03, 20:21:26
első indulatomban kikapcsoltam a gépet.
aztán negyedóra múlva úgy gondoltam, ezt már nem állom meg szó nélkül, úgyhogy ebben a topikban írom le a mondókám.
szóval: nagyon meg vagyok döbbenve!
nem gondoltam volna, hogy ez a közösség idáig fajul.
a motoros topikban volt néhány olyan hozzászólás, ami nekem már nagyon sok. ha az anyázósban lett volna, az nem érdekelne, mert azt elvből nem olvasom egy ideje.
ki vagyok akadva, hogy egy motoros topikban ilyen stílusú hozzászólások legyenek.
nekem ez már sok, az ilyen stílusú fórumhoz nem szívesen szólok hozzá, ez nekem már egy szint alatt van.
nem regelek ki, mint annyian, de a magam részéről nem vagyok hajlandó olyan fórumot olvasni, ahol ilyenfajta hozzzászólásolakat megtűrnek.
néhány hétig vendégként olvasgatom majd a fórumot, és ha ez a stílus marad a tendencia, hát a magam részéről abbahagyom.
gondolom, ezzel néhány topiktársnak nem okozok különösebb fájdalmat, de a többieknek jelezném, hogy ez a stílus nem felel meg az én értékrendemnek.
további jó fórumozást!
Tisztelt BlackPsenior ! (nem véletlenül nagy betűvel !)
én mindössze annyit írtam hogy "nem bizonyított"
és ezt azért írtam mert nem az !
sőt ha ebben a témakörben igazán elmélyülsz igen érdekes olvasmányokat találhatsz !
nem álltam a fanatikus "szélsőjobbos köcsögök " élére sem !
soha nyíltszínen az ezzel kapcsolatos véleményem nem mondtam el pontosan azért mert senkit nem kívánok megbántani ezzel !
és most sem tettem !
ebből a kommentedből azt gondolom van erről egy bizonyos véleményed amit én tiszteletben tartok !
nagyon szívesen elmondom majd egyszer az én véleményem erről és akkor rájössz majd arra hogy nem ennyire fekete vagy fehér a történelem ezen része .
egyébként pedig szinte biztos vagyok benne hogy ezen irányú műveltséged szerteágazóbb mint az enyém és ezért állok a dolog előtt értetlenül.
és részemről mégegyszer mindenkitől elnézést kérek akit megbántottam vagy személyes érintettség vagy filozófiai elkötelezettség okkán !
mindezt teszem úgy ,hogy ezt a topicot másodszor olvasom életemben 1x akkor amikor azt a zseniális ajándékot részletezted amit a fiadnak csináltál és másodszor most amikor egy másik topicban felhívták a figyelmem (figyelmünk) erre a topicra
a továbbiakban is Maximális Tisztelettel BigBug
Black Sista
«
Hozzászólás #4254 Dátum:
2008 Augusztus 05, 15:06:26 »
"befordulok balra, gáz, odalépek, mondom mostmár szakadjon le rólam"
akkor mégsem voltál teljesen szabályos?
amúgy meg, pfuujjj álruhás fakabátok, pfujjj
BlackP
«
Hozzászólás #4253 Dátum:
2008 Augusztus 05, 07:34:11 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Augusztus 05, 06:42:46
Hogy Veled mindig történik valami izgi dolog....
anyu is ezt mondta
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #4252 Dátum:
2008 Augusztus 05, 06:42:46 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Augusztus 05, 01:48:56
nabaszki.
Hogy Veled mindig történik valami izgi dolog....
Hyundai i30 CW 2015
BlackP
«
Hozzászólás #4251 Dátum:
2008 Augusztus 05, 01:48:56 »
nabaszki.
10 perce, szentmihályi út, piros lámpa, kocsi balra mögöttem a két sávon, sehol senki, bőgeti a lámpát, hangos duma. na mondom versenyezni akar, végiggondolom, fáradt vagyok, anyám új kocsija, tán nem kéne. amúgy jelzés értékűen rákönyöklök a bal kezemre és úgy megyek, véletlen se nézek rá, nehogy azt gondolja, hogy mehet. elindulok, szépen lassan, 60as tábla 60al, jön a köv lámpa, befordulok balra, gáz, odalépek, mondom mostmár szakadjon le rólam. beállok a kapubeállóba, nyitom a kaput távnyomival, kiszállnak mögöttem. ajtó bezár, mondom fasza, itt akarják elszedni a kocsit. odajön a pofa, hát baszki egyenruhás rendőr. na mondom király. papírt kérnek, meg, hogy szálljak ki és nyúl ő az ajtóhoz!! cibálja. mondom illanat, kinyitnám, meg amúgysem tudom hogy gondolja... kiszállok, papírok, forgalmi, kérdik mi volt ez. hát mondom azt nem láttam, hogy zsaruk civil kocsiban, csak azt, hogy bőgetik a motort és gondoltam jelzem, hogy nem versenyzek. hát ők azt hitték alszok és mutogattak is. na mondom fasza, miért nem dudálnak? szonda, tököm tudja hogy műxik, háromszor nincs eredmény, de csak rájövök hogy kell. kérdem milyen papírt tölt, mit kapok? kérdi, ezt hogy értem. hát mondom gondolom nem vállbaveregetést, ha jövök előttük 100al. aszongya azt nem tudja bizonyítani, csa kkitöltik, h igazoltattak. aztán elköszöntek, én még megjegyeztem, hogy legközelebb ne motorbőgetéssel akarjanak már szólni civil kocsiból, ők meg mondták, h nézzem meg ki megy mellettem. mondom ok bazdmeg, joccakát...
Pityubacsi
«
Hozzászólás #4250 Dátum:
2008 Augusztus 04, 22:27:36 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Augusztus 04, 19:29:27
ez olyan, hogyha valakit elrabolok tanú nélkül, beviszem az erődbe, megerőszakolom, kibelezem, felgyújtom, akkor csak annyit látnak, hogy megölték, a többi nem bizonyított...tehát meg sem történt. de kérdezzék meg az illetőt...
szellemes hasonlat (most ez kivételesen komoly)
flex 'em all!
BlackP
«
Hozzászólás #4249 Dátum:
2008 Augusztus 04, 19:29:27 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Augusztus 04, 15:30:28
Azért azt nem nézném én sem jó szemmel, ha valaki a társaságból szentet csinálna a nácikból....
ez olyan, hogyha valakit elrabolok tanú nélkül, beviszem az erődbe, megerőszakolom, kibelezem, felgyújtom, akkor csak annyit látnak, hogy megölték, a többi nem bizonyított...tehát meg sem történt. de kérdezzék meg az illetőt...
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #4248 Dátum:
2008 Augusztus 04, 15:30:28 »
Idézetet írta: 1303LS - 2008 Augusztus 04, 14:59:50
Én meg a "friss" gomb nemműködése miatt csak most olvasta ide be.
A motorosból meg törlődött minden, kíváncsi lettem volna.
Azért azt nem nézném én sem jó szemmel, ha valaki a társaságból szentet csinálna a nácikból....
Hyundai i30 CW 2015
1303LS
«
Hozzászólás #4247 Dátum:
2008 Augusztus 04, 14:59:50 »
aztán negyedóra múlva úgy gondoltam, ezt már nem állom meg szó nélkül, úgyhogy ebben a topikban írom le a mondókám.
a motoros topikban volt néhány olyan hozzászólás, ami nekem már nagyon sok. ha az anyázósban lett volna, az nem érdekelne, mert azt elvből nem olvasom egy ideje.
ki vagyok akadva, hogy egy motoros topikban ilyen stílusú hozzászólások legyenek.
nekem ez már sok, az ilyen stílusú fórumhoz nem szívesen szólok hozzá, ez nekem már egy szint alatt van.
nem regelek ki, mint annyian, de a magam részéről nem vagyok hajlandó olyan fórumot olvasni, ahol ilyenfajta hozzzászólásolakat megtűrnek.
néhány hétig vendégként olvasgatom majd a fórumot, és ha ez a stílus marad a tendencia, hát a magam részéről abbahagyom.
gondolom, ezzel néhány topiktársnak nem okozok különösebb fájdalmat, de a többieknek jelezném, hogy ez a stílus nem felel meg az én értékrendemnek.
további jó fórumozást!
Én meg a "friss" gomb nemműködése miatt csak most olvasta ide be.
A motorosból meg törlődött minden, kíváncsi lettem volna.
abes
«
Hozzászólás #4246 Dátum:
2008 Augusztus 03, 21:33:34 »
Stílus?
Max tartalom...
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #4245 Dátum:
2008 Augusztus 03, 21:28:17 »
a motoros topikban volt néhány olyan hozzászólás, ami nekem már nagyon sok.
Én kezdtem ott az OFFolást ezért felveszem a kesztyüt.
Nem gondoltam,hogy ez lesz belöle,ezért itt és most én kérek elnézést.
Felmerült bennem a gondolat,hogy törlöm a hozzászolásomat,de ezzel már nem tudom meg nem történtté tenni a dolgokat
Tóth Zoltán
BlackPsenior
«
Hozzászólás #4244 Dátum:
2008 Augusztus 03, 20:21:26 »
további jó fórumozást!
BlackP
«
Hozzászólás #4243 Dátum:
2008 Augusztus 02, 23:43:59 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 Augusztus 01, 22:09:10
lemotoroztam pécsre
kimentünk ketten orfűre strandolni, elég fárasztó út, de én élveztem. viszsafelé chopperes arcok, lfelé kemény 40el, majd megőröltem, még az autók is gyorsabban mentek náluk...
BlackP
«
Hozzászólás #4242 Dátum:
2008 Augusztus 01, 22:09:10 »
lemotoroztam pécsre
BlackP
«
Hozzászólás #4241 Dátum:
2008 Július 27, 20:28:44 »
hétvégén buli volt, busszal toltuk. a körúton sikeresen elhagytam a hurkatöltőt, de dugó volt, nem volt messze, hátrasétáltam érte és felvettem gyorsan. na ez nagy hiba volt, most 7 vízhólyag van az ujjaimon, ebből kettő baszottnagy, szerencsére volt jégakkunk, így kb délután 4től hajnali 1ig azokat váltogattam..jah nemsokkal ezután a fájdalom elárasztott, erre a mellém guruló rendőr megkérdi egész véletlen nem járt e le a műszakim. elkezdtem hebegni, hogy nemtom, meg kurvára fáj a kezem, meg ilyenek, jófej volt, elengedett...
drflexes
«
Hozzászólás #4240 Dátum:
2008 Július 25, 19:51:04 »
duffy-rol lattam eleg erdekes kepeket
új számom van:20 592 5434
Oldalak:
1
...
188
189