www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 15:14:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 154 155 156 157 158 [159] 160 161 162 163 164 ... 299
Nyomtatás
Szerző Téma: BlackP  (Megtekintve 3020294 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5639 Dátum: 2010 Január 09, 19:58:04 »

De akkor is maradnék én amd platformon. Az am3 szbványban még benne vannak a 6-8 magos procik is, az intel meg úgy váltja a lapkakészleteket, meg foglalatokat mint én a barátnőket...
az igaz, az i5-öt sem értem mi a fasznak kellett. de én akkor is inteles maradok. meg nvidiás. perverz vagyok, szeretek nehezen beszerezhető lapokkal dolgozni  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5638 Dátum: 2010 Január 09, 19:57:21 »

Ha szimplán ps-het meg colelhez kell akkor meg 150-ből + monitor( ha jót akarsz drág lesz) + bill + egér( ha jót akarsz 15+ezer) + digit tábla + patkány + sör + vodka + stbstb
megállhat, de az az elmegy kategória. ddr3-ból egy 6 gigás kit sem olcsó, egy 4 magos proci sem olcsó, valami emberi chipkészlet sem olcsó, ilyen kártyához illik combos táp, nagyonnagy monitor, stb. van otthon olyan gépem, amin el lehet dolgozgatni és megáll 100ból, de nem ez a cél

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5637 Dátum: 2010 Január 09, 19:54:42 »

4 magos rendszert vennék nem azért, mert ma kihasználják, hanem, mert két év múlva nem kell cserélni. ha szeret vele mókolni, akkor nyilván más, de akkor ez a beszélgetés el se hangozna  Grin
De akkor is maradnék én amd platformon. Az am3 szbványban még benne vannak a 6-8 magos procik is, az intel meg úgy váltja a lapkakészleteket, meg foglalatokat mint én a barátnőket...

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5636 Dátum: 2010 Január 09, 19:53:14 »

mit nem értesz ezen? 32 biten max 4 giga memória címezhető. ebből a különböző gépben lévő kártyák, portok lefognak x mennyiséget. a maradék lehet rendszer memória. tehát egy 32 bites oprendszer alatt max 3.3 gigát fogsz látni, bármennyit is raksz bele. 64 biten nem tudsz annyit belerakni, ami még címezhető. a 64 bites oprendszerek és progik nevében ott van, hogy x64. ha nem ilyen verziót használsz x64es oprendszeren, lassabb lesz, mintha tisztán 32 bites lenne, vagy jó esetben ugyanolyan. amúgy egy munkára való gépet szerintem 400-ból tudsz kihozni új alkatrészekből
Ha szimplán ps-het meg colelhez kell akkor meg 150-ből + monitor( ha jót akarsz drág lesz) + bill + egér( ha jót akarsz 15+ezer) + digit tábla + patkány + sör + vodka + stbstb

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5635 Dátum: 2010 Január 09, 19:52:06 »

Konkrétan arra gondoltam hogy hagy a f*szba az inteles platformot (emiatt sokan lehet anyázni fognak, de ez az én véleményem) és vegyél kétmagos phenomot mondjuk 4-8 giga rammal, meg mellé egy 4770-es radeon karit, 64 bites win7-el hajtva, ez kb nagyon sok mindennek elég, corelnek, ps cs4-nek stbstb. Aztán ha kell 28 monitor egymás mellett stb akkor el lehet gondolkodni  matroxokon, de sztem ps-hez és corelhez elég ennyi bőven.
4 magos rendszert vennék nem azért, mert ma kihasználják, hanem, mert két év múlva nem kell cserélni. ha szeret vele mókolni, akkor nyilván más, de akkor ez a beszélgetés el se hangozna  Grin

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5634 Dátum: 2010 Január 09, 19:51:21 »

Ez nem igy mukodik.
Vannak 32 bites processzorok, es 64 bites processzorok, a megfelelo utasitaskeszlettel. Ehhez, ha ezt ki akarod hasznalni (ugyan a 64 bites visszafele kompatibilis a 32bitessel), akkor 64biteshez irt operaciosrendszer kell. Ha 64 bites az operaciosrendszer, akkor hasznalhatsz 64 biteshez irt programokat, ezek kihasznaljak a 64bites processzorokban rejlo lehetosegeket es eroforrasokat. Ha valahol ebben a lancolatban 32 bitest hasznalsz, akkor adtal egy pofont a szarnak, mintha a ferrariddal csak egyesben es alapjaraton kozlekednel, de kozben tovabbra is 20 litert eszik 100 km-en ... ;-))) Hat ugy moriczkanyelven kb igy.
Jah de hol kapsz olyan épkézlább  procit stb ami nem 64 bites?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5633 Dátum: 2010 Január 09, 19:50:38 »

Elsősorban PS és Corel, és a videokártya az, amiben a legbizonytalanabb vagyok, hogy mi lenne a jó. Pontosan azért, mert nem "játékra" kell Smiley Viszont konkrét pénzügyi határ nincsen, de mégsem kell lehozni a csillagos eget.

Azt én értem, hogy a "32 bites renszerek nem kezelnek nagyon 4 giga felett memóriát", de mit értesz ez alatt egy mai rendszer esetén? Smiley
A példa kedvéért egy kérdés: egy core2duo-s konfiguráció win7-el ps cs4-ben hol adja ki a 32 bitet?
mit nem értesz ezen? 32 biten max 4 giga memória címezhető. ebből a különböző gépben lévő kártyák, portok lefognak x mennyiséget. a maradék lehet rendszer memória. tehát egy 32 bites oprendszer alatt max 3.3 gigát fogsz látni, bármennyit is raksz bele. 64 biten nem tudsz annyit belerakni, ami még címezhető. a 64 bites oprendszerek és progik nevében ott van, hogy x64. ha nem ilyen verziót használsz x64es oprendszeren, lassabb lesz, mintha tisztán 32 bites lenne, vagy jó esetben ugyanolyan. amúgy egy munkára való gépet szerintem 400-ból tudsz kihozni új alkatrészekből

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5632 Dátum: 2010 Január 09, 19:49:16 »

hol adja ki a 32 bitet?
Ez nem igy mukodik.
Vannak 32 bites processzorok, es 64 bites processzorok, a megfelelo utasitaskeszlettel. Ehhez, ha ezt ki akarod hasznalni (ugyan a 64 bites visszafele kompatibilis a 32bitessel), akkor 64biteshez irt operaciosrendszer kell. Ha 64 bites az operaciosrendszer, akkor hasznalhatsz 64 biteshez irt programokat, ezek kihasznaljak a 64bites processzorokban rejlo lehetosegeket es eroforrasokat. Ha valahol ebben a lancolatban 32 bitest hasznalsz, akkor adtal egy pofont a szarnak, mintha a ferrariddal csak egyesben es alapjaraton kozlekednel, de kozben tovabbra is 20 litert eszik 100 km-en ... ;-))) Hat ugy moriczkanyelven kb igy.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5631 Dátum: 2010 Január 09, 19:44:20 »

Elsősorban PS és Corel, és a videokártya az, amiben a legbizonytalanabb vagyok, hogy mi lenne a jó. Pontosan azért, mert nem "játékra" kell Smiley Viszont konkrét pénzügyi határ nincsen, de mégsem kell lehozni a csillagos eget.

Azt én értem, hogy a "32 bites renszerek nem kezelnek nagyon 4 giga felett memóriát", de mit értesz ez alatt egy mai rendszer esetén? Smiley
A példa kedvéért egy kérdés: egy core2duo-s konfiguráció win7-el ps cs4-ben hol adja ki a 32 bitet?
Konkrétan arra gondoltam hogy hagy a f*szba az inteles platformot (emiatt sokan lehet anyázni fognak, de ez az én véleményem) és vegyél kétmagos phenomot mondjuk 4-8 giga rammal, meg mellé egy 4770-es radeon karit, 64 bites win7-el hajtva, ez kb nagyon sok mindennek elég, corelnek, ps cs4-nek stbstb. Aztán ha kell 28 monitor egymás mellett stb akkor el lehet gondolkodni  matroxokon, de sztem ps-hez és corelhez elég ennyi bőven.

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #5630 Dátum: 2010 Január 09, 19:38:53 »

Az a kín hogy a 32 bites renszerek nem kezelnek nagyon 4 giga felett memóriát. Amúgy meg nem biztos hogy ilyen "játékos" kari kell neked, attól függ mire szánod...

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5629 Dátum: 2010 Január 09, 19:31:13 »

chs-ben 72, de nincs raktáron
ramirisben pl:
Gigabyte GV-N285-1GH-B nVidia GTX285 1GB PCIe videokártya
Csatolófelület:PCI expressz, Chipset:nVidia GTX 285, Fizikai Memória:1GB PCI-E, nVidia GTX 285, 1GB, GDDR-3, 512bit, Gigabyte, Aktív, DirectX10, TV-out, nVidia GeForce CUDA -val
67 610 HUF

MSI N285GTX SuperPipe OC nVidia GTX285 1GB PCIe videokártya
Csatolófelület:PCI expressz, Chipset:nVidia GTX 285, Fizikai Memória:1GB PCI-E, nVidia GTX 285, 1024 MB, GDDR3, 512bit, 5 aktív hőcső, melyből 2 Super Pipe (hűtőfolyadékkal töltőtt) + 2 jet ventillátoros Twin FrozR hűtés, DirectX10, TV-out, Mag/Ram órajel: 680/2500MHz, nVidia GeForce CUDA -val
69 770 HUF

(nettó árak)

64 bites alatt mit értesz? Tudomásom szerint ez egy elég transzparens tulajdonsága a jelenlegi rendszereknek. Egyébként a win7 a memória nagysága miatt már adott.
Az a kín hogy a 32 bites renszerek nem kezelnek nagyon 4 giga felett memóriát. Amúgy meg nem biztos hogy ilyen "játékos" kari kell neked, attól függ mire szánod...

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #5628 Dátum: 2010 Január 09, 19:27:30 »

igen, quadro a frissebb munka kiadás. bushit kérdezd, de lehet opcióként rendelni bele igen sokféle kártyát. 8 gigához 64 bites rendszer és programok kellenek. lehetőleg kizárólag 64 bitesek.

gtx 285 75ért? hol?
chs-ben 72, de nincs raktáron
ramirisben pl:
Gigabyte GV-N285-1GH-B nVidia GTX285 1GB PCIe videokártya
Csatolófelület:PCI expressz, Chipset:nVidia GTX 285, Fizikai Memória:1GB PCI-E, nVidia GTX 285, 1GB, GDDR-3, 512bit, Gigabyte, Aktív, DirectX10, TV-out, nVidia GeForce CUDA -val
67 610 HUF

MSI N285GTX SuperPipe OC nVidia GTX285 1GB PCIe videokártya
Csatolófelület:PCI expressz, Chipset:nVidia GTX 285, Fizikai Memória:1GB PCI-E, nVidia GTX 285, 1024 MB, GDDR3, 512bit, 5 aktív hőcső, melyből 2 Super Pipe (hűtőfolyadékkal töltőtt) + 2 jet ventillátoros Twin FrozR hűtés, DirectX10, TV-out, Mag/Ram órajel: 680/2500MHz, nVidia GeForce CUDA -val
69 770 HUF

(nettó árak)

64 bites alatt mit értesz? Tudomásom szerint ez egy elég transzparens tulajdonsága a jelenlegi rendszereknek. Egyébként a win7 a memória nagysága miatt már adott.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5627 Dátum: 2010 Január 09, 19:26:12 »

A 8giga alap.
Matroxnak utánanéztem, de nem találtam belőle frisset. Van valami naprész típusuk?
A HP workstation-ök között nem találtam olyant, amiben erős vga lett volna, vagy a NVIDIA QUADRO ilyen?Ez 70k nettó. Szép darab Smiley
Milyen szoftvert használsz modellezéshez?

Köszi amúgy.
Hát én 3d-ben gyak swift 3-dt meg chief architectet használok csak, leginkább 2d-ben huszárkodom.  Grin A matroxnak azért van naprakész típusa bőven, csak "polcon" kevés helyen van, de rendelni mindenhol tudnak, a céges gépemben ilyen van: http://webshop.pipics.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=4427&bt=pdlist&pi=_4856&ck=0

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5626 Dátum: 2010 Január 09, 19:22:34 »

A 8giga alap.
Matroxnak utánanéztem, de nem találtam belőle frisset. Van valami naprész típusuk?
A HP workstation-ök között nem találtam olyant, amiben erős vga lett volna, vagy a NVIDIA QUADRO ilyen?Ez 70k nettó. Szép darab Smiley

Köszi amúgy.
igen, quadro a frissebb munka kiadás. bushit kérdezd, de lehet opcióként rendelni bele igen sokféle kártyát. 8 gigához 64 bites rendszer és programok kellenek. lehetőleg kizárólag 64 bitesek.

gtx 285 75ért? hol?

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #5625 Dátum: 2010 Január 09, 19:19:28 »

photoshophoz mindenképp sok memória. mernék javasolni 64 bites oprendszert akár 8 giga memóriával is. vár 4 (3.3) gigával is el lehet lenni, de ha meló a cél, akkor nem érdemes spórolni. tervezési célokra a matrox kártyákat javasolják, a jók ezekből is csillagászati áron vannak, de egy izmos játékra való is jó lehet. a játékok ritkán használnak ki több magot, az egyéb progiknál számít. amúgy a hp-nak van workstation kategóriás gépe, ez munkára van kitalálva, minőségi, drága (pontos árat ne kérdezz). mondjuk én ritkán melózok, ezért pontosan nem mernék semmilyen vasat javasolni, csak irányadókat tudok mondani
A 8giga alap.
A HP workstation-ök között nem találtam olyant, amiben erős vga lett volna, vagy a NVIDIA QUADRO ilyen?
gtx 285
Ez 70k nettó. Szép darab Smiley

Köszi amúgy.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5624 Dátum: 2010 Január 09, 19:04:17 »

PC-s témában merészelnék egyet kérdezni.
Ismerősömnek kell grafikai munkállomás, erre kihegyezett konfigra szeretnék építő jellegű hozzászólásokat (néhány száz mb-os psd fájlok ps-ben, corel masszívan).
Vegyen egy jó erős pc-t, vagy vannak erre a célra kihegyezett pl. videókártyák?
Egyáltalán a többmagos procikat mennyire használják ki ezen szoftverek legfrisebb verziói?
Köszi.
photoshophoz mindenképp sok memória. mernék javasolni 64 bites oprendszert akár 8 giga memóriával is. vár 4 (3.3) gigával is el lehet lenni, de ha meló a cél, akkor nem érdemes spórolni. tervezési célokra a matrox kártyákat javasolják, a jók ezekből is csillagászati áron vannak, de egy izmos játékra való is jó lehet. a játékok ritkán használnak ki több magot, az egyéb progiknál számít. amúgy a hp-nak van workstation kategóriás gépe, ez munkára van kitalálva, minőségi, drága (pontos árat ne kérdezz). mondjuk én ritkán melózok, ezért pontosan nem mernék semmilyen vasat javasolni, csak irányadókat tudok mondani

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5623 Dátum: 2010 Január 09, 19:03:33 »

Ismerősömnek kell grafikai munkállomás, erre kihegyezett konfigra szeretnék építő jellegű hozzászólásokat (néhány száz mb-os psd fájlok ps-ben, corel masszívan).
Egyáltalán a többmagos procikat mennyire használják ki ezen szoftverek legfrisebb verziói?
Köszi.
Eléggé jól kihasználják már a több magot, de attól függ mi a pezó keret. Én még mindíg inkább egy combosabb kétmagosra szavaznék jó sok memóval emg combos videókarival, mint egy olcsó 3-4 magosra.

Pl am3-as lapra az x2 phenomok egész jól árasítottak és valóban jók, én is egy ilyennel modellezek, igaz 8 giga ram meg egy gtx 285 társaságában.
« Utoljára szerkesztve: 2010 Január 09, 19:06:09 írta slavia919 »

Nem elérhető noel-68

« Hozzászólás #5622 Dátum: 2010 Január 09, 19:00:19 »

Köszi.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #5621 Dátum: 2010 Január 08, 10:14:35 »

ramok 800 Mhz-esek. gondolom annyin is futnak  Roll Eyes (de ellenőrizni fogom)

Artlantisban Studio2-ben van iszonyat különbség.
az XP-sen kihullik a hajam, míg elmozdul a 3D-s kép, míg a másikon vidáman forgatja és amint megállok számítja egyből az árnyékokat, texturákat, fényeket
viszont a Vistás kifagy a renderelés legvégén  Evil és nem konvertálja át jpg-be a művet, de szerencsére a tif amiben úgylátszik menetközben dolgozik, megmarad.
a renderelési idő egyébként hasonló, a 3D mozgatással van a gond XP-nél

most volt időm mindkét gépet tesztelni..
az Everesttel és a 3D Markkal is az XP-s gép hajszálnyival jobb eredményeket mutatott,
úgyhogy azt tudom elképzelni, hogy az Artlantis(2008) program amit használok, nem szereti az XP-t, vagy a videókártya xp-s driverét
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #5620 Dátum: 2010 Január 06, 08:58:43 »

a süni csak a kép miatt volt bent, amúgy a kertben lakik, a macskával van közös koszton. most valahol a hó alatt héderel :-)
a teknős alapjáraton pöfög, naphosszat szunyál, hetente egyszer-kétszer eszik valamit. nem igazán téli álom, de az ébrenléttől is rohadt messze van :-)
az egyik barátom görögteknőse minden télen a pincében van és átalussza az egész telet
húsvétkor szedik ki a pinyóból és akkor egész a telelésig a kertben van
ősszel kiteszik neki a rekeszt amiben tele és amikor belemegy magától akkor leviszik a pinyóba

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5619 Dátum: 2010 Január 06, 07:23:49 »

Jó fej a süni.Melyik is? Grin Grin Grin
Mostani kép? Bent van terráriumban?
Teki alszik?

a süni csak a kép miatt volt bent, amúgy a kertben lakik, a macskával van közös koszton. most valahol a hó alatt héderel :-)
a teknős alapjáraton pöfög, naphosszat szunyál, hetente egyszer-kétszer eszik valamit. nem igazán téli álom, de az ébrenléttől is rohadt messze van :-)
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5618 Dátum: 2010 Január 05, 23:52:03 »

elvitték ma ezt a hűtőt, de a zalman megvan még
Sebaj.Még nem volt időm sem kivenni a gépből.Jelentkezem majd.
Ami miatt nem jutok előbbre az a 45ezer Ft-os gázszámla.Evvan.

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5617 Dátum: 2010 Január 05, 23:49:34 »

na ezt csak ne ajándékozgasd, jóvan???!   Wink Grin

<beszúrt kép törölve>
Jó fej a süni.Melyik is? Grin Grin Grin
Mostani kép? Bent van terráriumban?
Teki alszik?
« Utoljára szerkesztve: 2010 Január 05, 23:53:54 írta sparkafer »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5616 Dátum: 2010 Január 05, 16:29:53 »

Hú, ez tetszik.
Ha eladtam végre valamit, jelentkezem.
Azt hiszem így megtartom a kártyát. A sünik mibe kerülnek?
A tetőtéri gépben van, majd holnap megnézem ,?db kellene.
Köszi!
elvitték ma ezt a hűtőt, de a zalman megvan még

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #5615 Dátum: 2010 Január 05, 12:34:29 »

<beszúrt kép törölve>

ilyen sünit sem láttam még, hogy kopaszodik...  Roll Eyes

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5614 Dátum: 2010 Január 05, 12:32:06 »

<beszúrt kép törölve>
sokkal kisebbek Wink

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5613 Dátum: 2010 Január 05, 12:27:18 »

sünik ajándék, jó áron vettem sokat

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5612 Dátum: 2010 Január 05, 11:39:03 »

Hú, ez tetszik.
Köszi!
sünik ajándék, jó áron vettem sokat

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5611 Dátum: 2010 Január 05, 11:37:58 »

Ez  biztos ?
két mag, kupak, ez kapásból három adat Wink

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #5610 Dátum: 2010 Január 04, 23:11:31 »

Ez  biztos ?
nyilván nem hőmérő, de három adat volt
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5609 Dátum: 2010 Január 04, 23:07:34 »

persze, meg tudod. erről van szó: http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=285
ramsüniket is tudok hozzá adni, sebességet alaplapról tudod állítani, 2500 pénz
Hú, ez tetszik.
Köszi!

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #5608 Dátum: 2010 Január 04, 23:04:50 »

van a prociban vagy három "hőmérő"
Ez  biztos ?

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5607 Dátum: 2010 Január 04, 23:04:02 »

most jut eszembe, az everestet letöltöttem, de a videókártyából sajnos nem jön hőmérsékletjel.
van a prociban vagy három "hőmérő", meg egy az alaplapon. azok mindkét gépben hasonló értéket mutattak.

meg letöltöttem a 3D mark új verzióját, de az nem megy XP-n úgyhogy kell még egy régebbi is holnap
origo szoftverbázison akad

nem minden vga tudjaa hőmérést az everestnek, próbáld meg a gpu-z nevű progit is, hátha ott

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #5606 Dátum: 2010 Január 04, 23:02:20 »

ok, megnézem a hőmérsékleteket is.

most jut eszembe, az everestet letöltöttem, de a videókártyából sajnos nem jön hőmérsékletjel.
van a prociban vagy három "hőmérő", meg egy az alaplapon. azok mindkét gépben hasonló értéket mutattak.

meg letöltöttem a 3D mark új verzióját, de az nem megy XP-n úgyhogy kell még egy régebbi is holnap
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5605 Dátum: 2010 Január 04, 23:02:02 »

Megtudom vásárolni azt a hűtőt?
Akkor talán nem adom el.
Bent van az egyik gépembe, de néha bekockásodik a kép, egy idő után.
persze, meg tudod. erről van szó: http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=285
ramsüniket is tudok hozzá adni, sebességet alaplapról tudod állítani, 2500 pénz

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5604 Dátum: 2010 Január 04, 22:56:35 »

persze, el lehet így is, ha találsz rá vevőt, szólj hogy nekem van rá hűtőm  Grin
Megtudom vásárolni azt a hűtőt?
Akkor talán nem adom el.
Bent van az egyik gépembe, de néha bekockásodik a kép, egy idő után.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5603 Dátum: 2010 Január 04, 22:52:51 »

Blakp!
Szerinted eltudom még adni as ASUS ATI Radeon 9600-as XT kártyámat venti nélkül?
Működni működik, de az a bumszli nem ad elég hideget neki.
persze, el lehet így is, ha találsz rá vevőt, szólj hogy nekem van rá hűtőm  Grin

Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #5602 Dátum: 2010 Január 04, 22:47:12 »

Blakp!
Szerinted eltudom még adni as ASUS ATI Radeon 9600-as XT kártyámat venti nélkül?
Működni működik, de az a bumszli nem ad elég hideget neki.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5601 Dátum: 2010 Január 04, 20:07:56 »

Igen, ez igaz. De ha rakapsz a multiplayer izere, akkor szerintem jobb. En is csztem, codoztam, mohaaztam, UTztem es kvekeztem sokat.
én bizonyos melóheyről urban terroristet tolom, de itthonról nem jön le a szerverlista, hibáa rakom dmz-be a gépet, vagy bárhova...

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5600 Dátum: 2010 Január 04, 20:04:31 »

Igen, ez igaz. De ha rakapsz a multiplayer izere, akkor szerintem jobb. En is csztem, codoztam, mohaaztam, UTztem es kvekeztem sokat.
Jólvan, délelőttönként úgyse nagyon van meló nekifexem tapasztalok stb.  Grin

Oldalak: 1 ... 154 155 156 157 158 [159] 160 161 162 163 164 ... 299
Nyomtatás

Ugrás: